Kretynie, zobaczyłeś grafikę na Facebooku i z miejsca przybiegłeś na kibice net. Normalny jesteś ?
Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko
Moderatorzy: LechiaCHWM, Zorientowany
Re: Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko
-
WhiteBoyŁódź
A to nie jest grafika odnosnie tego wieczoru co Limanka na Jagiełłke wpadła? Chyba że dzisiaj też coś się działo
Karmaaa wszystko wie to Ci z pewnością zrelacjonuje co się działo na Jagiełłce i dzisiaj na Bałutach.WhiteBoyŁódź pisze: 09.01.2025, 22:58A to nie jest grafika odnosnie tego wieczoru co Limanka na Jagiełłke wpadła? Chyba że dzisiaj też coś się działo
WŁADCY MIASTA WŁÓKNIARZY 1910
-
MłodaBanda
Brawo Łódź. Ostatni bastion gdzie cokolwiek się dzieje na co dzień
Ty myślisz że jak w necie nie ma to się nie dzieje ?MłodaBanda pisze: 09.01.2025, 23:22 Brawo Łódź. Ostatni bastion gdzie cokolwiek się dzieje na co dzień
Brawo Łódź. Ostatni bastion internetowych celebrytek … jedni warci drugich .. bez odbioru
JPSA
PDW
ODR
BSNT
RPK
Nigdzie się tyle nie dzieje co w Łodzigekon56 pisze: 09.01.2025, 23:39Ty myślisz że jak w necie nie ma to się nie dzieje ?MłodaBanda pisze: 09.01.2025, 23:22 Brawo Łódź. Ostatni bastion gdzie cokolwiek się dzieje na co dzień
Brawo Łódź. Ostatni bastion internetowych celebrytek … jedni warci drugich .. bez odbioru
JPSA
PDW
ODR
BSNT
RPK
WŁADCY CENTRALNEJ POLSKI
no i poranek również na sportowo - Władcy Miasta Łodzi - ŁKS
-
MłodaBanda
Nie. Po prowtu porównując z miejscem gdzie mieszkam (3miasto) to nawet nie ma co porównywać.gekon56 pisze: 09.01.2025, 23:39Ty myślisz że jak w necie nie ma to się nie dzieje ?MłodaBanda pisze: 09.01.2025, 23:22 Brawo Łódź. Ostatni bastion gdzie cokolwiek się dzieje na co dzień
JPSA
PDW
ODR
BSNT
RPK
Uuuuu wow
Nie wiem, ale zapewne widzisz, ze jak przychodzi co do czego to zazwyczaj salwujecie sie ucieczka. Ostatnie dni to z Waszej strony pisanie na tym forum ze w sumie to teraz wy jesteście aktywni. Akcja niewielka ale jak widać znów na plus dla nas.
A to nie rts pisał relacje na kilku fanpage z pogonienia jednego nastolatka na rowerze?
HISTORIA NIE KŁAMIE, RODOWICI ŁODZIANIE!
Z Tobą to nie ma sensu dyskutować bo jesteś zwykły pajac.MW10 pisze: 10.01.2025, 10:29A to nie rts pisał relacje na kilku fanpage z pogonienia jednego nastolatka na rowerze?![]()
A ty wstydzewska parówa a do tego hipokrytka którą wystarczyło zgasić jednym argumentem.
HISTORIA NIE KŁAMIE, RODOWICI ŁODZIANIE!
-
PolnocnaStrona
Widzewiacy ale po co zakłamywać rzeczywistość. Sprawa wygląda aktualnie tak że sąsiedzi są lepiej zorganizowani w Łodzi, mają więcej aktywnych kibiców jeśli chodzi o grafy i hools. Widać to na murach, jak i akcjach które się dzieją na ośkach. Dlatego w liczbach czasem skromnych ale potrafią naszych trafić. Na 10 starć mniejszych czy większych to oni 8 razy wychodzą zwycięsko. Na tym Górniaku było wielce prawdopodobne że ktoś w końcu wpadnie i tak się stało.
-
MłodaBanda
Więc to co wcześniej ktoś wcześniej o kozaczeniu widzewiaków w tym temacie, i że szybciej czy później odszczekacie i pojawią się obiektywne wpisy z waszej strony trzeba przyznać że bardzo szybko się to potwierdziło ;)PolnocnaStrona pisze: 10.01.2025, 12:26 Widzewiacy ale po co zakłamywać rzeczywistość. Sprawa wygląda aktualnie tak że sąsiedzi są lepiej zorganizowani w Łodzi, mają więcej aktywnych kibiców jeśli chodzi o grafy i hools. Widać to na murach, jak i akcjach które się dzieją na ośkach. Dlatego w liczbach czasem skromnych ale potrafią naszych trafić. Na 10 starć mniejszych czy większych to oni 8 razy wychodzą zwycięsko. Na tym Górniaku było wielce prawdopodobne że ktoś w końcu wpadnie i tak się stało.
-
PolnocnaStrona
Trzeba jednak przyznać że chłopaki z obu stron mają bardzo dużo parcia żeby walczyć o ściany z samego rana, w środku dnia czy też nocy. Mając z tyłu głowy że jeżdżąc na wrogie tereny mogą w końcu nie mieć tyle szczęścia bo rywal jednak nie śpi. Łks ostatnio wykazuje więcej determinacji w tych akcjach. Pewnie przekłada się na to dobra organizacja wewnętrzna na ośkach i może też jakość bojowa.
-
MłodaBanda
Nie jestem ani z jednej ani z drugiej strony choć bliżej mi do Białej Części Łodzi ale szacun dla Ciebie za normalne wpisy. Jak widać można.
No i pięknie, że dzieje się 24/7 praktycznie, a internetowi wyjadacze jak zawsze w formie, głównie idealizowanie Widzewa, który MUSI się pochwalić najdrobniejszymi akcjami (odmalowanie swojego grafa), widać codziennie dominacje ŁKS na ulicach, aczkolwiek dobrze, że Widzew się nie bunkruje
-
NoMatterWhat
A powiesz czemu nie dojechaliście na mecz?TypowyJanekKibic pisze: 10.01.2025, 15:58 Dajcie tym biednym widzewiakom już spokój. Graliśmy z nimi w 3 lidze(maj 20018) pojechaliśmy do Łodzi w 1 autokar (+/- 20 osób) to odmówili walki po dziesięciu zasłaniając się psami.
To ten potężny widzew
W ogóle to się wybieraliście?
Bo trollować, to też trzeba umieć.
Czy może tobie rzeczywiście chodzi o 20018 rok?
-
MamWyjebanex
NoMatterWhat pisze: 10.01.2025, 17:34A powiesz czemu nie dojechaliście na mecz?TypowyJanekKibic pisze: 10.01.2025, 15:58 Dajcie tym biednym widzewiakom już spokój. Graliśmy z nimi w 3 lidze(maj 20018) pojechaliśmy do Łodzi w 1 autokar (+/- 20 osób) to odmówili walki po dziesięciu zasłaniając się psami.
To ten potężny widzew
Jesteś większy przygłup, niż jego przygłupie poczucie humoru
-
NoMatterWhat
Przeczytać to od kogoś, kto go nie ma w ogóle, to nie wiadomo czy można brać na poważnie, czy może z przymrużeniem oka.MamWyjebanex pisze: 10.01.2025, 18:55NoMatterWhat pisze: 10.01.2025, 17:34A powiesz czemu nie dojechaliście na mecz?TypowyJanekKibic pisze: 10.01.2025, 15:58 Dajcie tym biednym widzewiakom już spokój. Graliśmy z nimi w 3 lidze(maj 20018) pojechaliśmy do Łodzi w 1 autokar (+/- 20 osób) to odmówili walki po dziesięciu zasłaniając się psami.
To ten potężny widzew
Jesteś większy przygłup, niż jego przygłupie poczucie humoru
Bo jeśli traktujesz to forum poważnie, to chyba bardziej wspołczuć, niż gratulować.
-
Daniel2345
Ściana dalej na Politechniki zmiana kolorów.
-
floydfloyd
Janek, nie przekręcaj faktów! Dobrze wiecie, że wtedy nasz główny skład wspomgał CSKA w Moskwie! A ci,którzy zostasli przystali na Waszą propozycję, z tym, że nie mogliście zagwarantować nam tego, że będzie bez sprzętów roliniczych!TypowyJanekKibic pisze: 11.01.2025, 12:02Przecież byliśmy na meczuNoMatterWhat pisze: 10.01.2025, 17:34A powiesz czemu nie dojechaliście na mecz?TypowyJanekKibic pisze: 10.01.2025, 15:58 Dajcie tym biednym widzewiakom już spokój. Graliśmy z nimi w 3 lidze(maj 20018) pojechaliśmy do Łodzi w 1 autokar (+/- 20 osób) to odmówili walki po dziesięciu zasłaniając się psami.
To ten potężny widzew
MCMX
-
NoMatterWhat
To pokaż zdjęcie z sektora gości z tego meczu.TypowyJanekKibic pisze: 11.01.2025, 12:02Przecież byliśmy na meczuNoMatterWhat pisze: 10.01.2025, 17:34A powiesz czemu nie dojechaliście na mecz?TypowyJanekKibic pisze: 10.01.2025, 15:58 Dajcie tym biednym widzewiakom już spokój. Graliśmy z nimi w 3 lidze(maj 20018) pojechaliśmy do Łodzi w 1 autokar (+/- 20 osób) to odmówili walki po dziesięciu zasłaniając się psami.
To ten potężny widzew
Tylko niesfabrykowane, jak twoje posty.
Poka cyce lepiej , a nie się prujesz do dobrych chłopaków jak rasowy kondon 🫢🫢🫢
Odmówili, bo zauważyli że zbyt dosłownie wzięliście słowa o walce na gołe łapy i wyskoczyliście super bandą całkowicie na golasa. Do tego nic wam z przodu nie dyndało więc doszli do wniosku, że z chłopo podobnymi babami lać się nie będą.TypowyJanekKibic pisze: 10.01.2025, 15:58 Dajcie tym biednym widzewiakom już spokój. Graliśmy z nimi w 3 lidze(maj 20018) pojechaliśmy do Łodzi w 1 autokar (+/- 20 osób) to odmówili walki po dziesięciu zasłaniając się psami.
To ten potężny widzew
Ale wasza wygrana jak coś.
-
ziomal1910
Lech wpuszcza Widzew na sektor przyjezdnych???
-
WhiteBoyŁódź
-
Daniel2345
Mam pytanko o Górniak , Grabowa , Zarzewska, Słowiańska, Suwalska , Praska , Kaliska komu tam sympatyzują teraz ?.
Chelsea i Realowi.
W********** już stąd cwelu j***** z tymi swoimi pytaniami. A wy bądźcie mądrzejsi i wdawajcie się w polemikę z tym zjebem.
W********** już stąd cwelu j***** z tymi swoimi pytaniami. A wy bądźcie mądrzejsi i wdawajcie się w polemikę z tym zjebem.
Ty też jesteś jakimś kretynem, także obaj możecie wydupcać.Laguna pisze: 19.01.2025, 00:04 Chelsea i Realowi.
-
Daniel2345
Ale wy się strasznie przejmujecie obaj światem wirtualnym że ja się spytam o kibicowski Górniak. Dla mnie to jest tylko internet , czy mi ktoś odpowie na pytanie , czy nie . Nikogo nie obrażam o nie wyzywam , tu mnie wyzywają.
Tyle tylko że ty zadajesz te głupie pytania po czym po chwili sam sobie na nie odpowiadasz. Masz ludzi za idiotow?Daniel2345 pisze: 19.01.2025, 12:38Ale wy się strasznie przejmujecie obaj światem wirtualnym że ja się spytam o kibicowski Górniak. Dla mnie to jest tylko internet , czy mi ktoś odpowie na pytanie , czy nie . Nikogo nie obrażam o nie wyzywam , tu mnie wyzywają.
-
Daniel2345
Czyli zakładasz, bądź jesteś pewny że ja wiem komu kibicują te uliczki , a zadaje głupie pytania ?. Ja już troche nie mieszkam w Łodzi, więc nw wszystkiego . Kiedyś napisałem jak mniej więcej wygląda kibicowsko osiedle i tak mi nikt nie napisał czy dobrze piszę, więc nw . Jeszcze raz piszę, życie wirtualne , to nie realne życie. Po co te ciśnienia?.Cees pisze: 19.01.2025, 12:44Tyle tylko że ty zadajesz te głupie pytania po czym po chwili sam sobie na nie odpowiadasz. Masz ludzi za idiotow?Daniel2345 pisze: 19.01.2025, 12:38Ale wy się strasznie przejmujecie obaj światem wirtualnym że ja się spytam o kibicowski Górniak. Dla mnie to jest tylko internet , czy mi ktoś odpowie na pytanie , czy nie . Nikogo nie obrażam o nie wyzywam , tu mnie wyzywają.
-
ŁKS Street
Każdy ma wyjebane w to jak widzisz to osiedle prowokatorze
Daniel2345 pisze: 19.01.2025, 13:13Czyli zakładasz, bądź jesteś pewny że ja wiem komu kibicują te uliczki , a zadaje głupie pytania ?. Ja już troche nie mieszkam w Łodzi, więc nw wszystkiego . Kiedyś napisałem jak mniej więcej wygląda kibicowsko osiedle i tak mi nikt nie napisał czy dobrze piszę, więc nw . Jeszcze raz piszę, życie wirtualne , to nie realne życie. Po co te ciśnienia?.Cees pisze: 19.01.2025, 12:44Tyle tylko że ty zadajesz te głupie pytania po czym po chwili sam sobie na nie odpowiadasz. Masz ludzi za idiotow?Daniel2345 pisze: 19.01.2025, 12:38
Ale wy się strasznie przejmujecie obaj światem wirtualnym że ja się spytam o kibicowski Górniak. Dla mnie to jest tylko internet , czy mi ktoś odpowie na pytanie , czy nie . Nikogo nie obrażam o nie wyzywam , tu mnie wyzywają.
Aż dziwne, że nie zadałeś pytania komu kibicują mieszkańcy ul.Chrzanowskiej.
Które widzewskie fc uważane są obecnie za najmocniejsze? Zarówno pod względem liczb jak i działalności h
-
polskipodróżnik
Ciekawie dzisiaj w Bełchatowie
-
Daniel2345
Tak samo w Radlinie , Pogoń z WRWE , też ciekawe .