Gdyby Wisła była taka mocna, to nie musiałbyś przekręcać nazw pozostałych klubów i pisać kłamstw :)Bananowiec pisze: ↑01.12.2024, 17:11Gdyby pejsy były takie mocne w KRK, nie braliby hujnika na bramki i byłych policjantów też nie.To są mistrzowie propagandy i kiciorstwa.

Sytuacja w Krakowie na przestrzeni ostatnich 30 lat
Moderatorzy: LechiaCHWM, Zorientowany
-
Re: Sytuacja w Krakowie na przestrzeni ostatnich 30 lat
Hutnik Nowa Huta
-
-
Akurat obecny kwas z Chrzanowem powinien wyjść na bardzo duży plus. Bo to co tam się działo i dzieje nadal, to jawny sabotaż i marnowanie wielkiego potencjału. Mam nadzieję że ktoś decyzyjny na Wisle otworzył w końcu oczy kto w tym fc rządzi i co wykręcili kilku dobrym zawodnikom, bez powodu.
-
Z drugiej strony - podobno nie wchodzi się dwa razy do tej samej RZEKI.Niepierdol pisze: ↑05.12.2024, 23:11Akurat obecny kwas z Chrzanowem powinien wyjść na bardzo duży plus. Bo to co tam się działo i dzieje nadal, to jawny sabotaż i marnowanie wielkiego potencjału. Mam nadzieję że ktoś decyzyjny na Wisle otworzył w końcu oczy kto w tym fc rządzi i co wykręcili kilku dobrym zawodnikom, bez powodu.
-
Brzeszcze obecnie stanowią w ogóle jakaś siłę żeby ktoś się liczył z ich zdaniem? Chodzi mi, czy dają coś od siebie więcej, czy jest cisza, ale warunki stawiają?
-
Coś więcej znaczy co? Nie sądzę aby Chrzanów czy Brzeszcze byli gorsi w jakimkolwiek aspekcie od "miastowych".mateusznow pisze: ↑06.12.2024, 16:30Brzeszcze obecnie stanowią w ogóle jakaś siłę żeby ktoś się liczył z ich zdaniem? Chodzi mi, czy dają coś od siebie więcej, czy jest cisza, ale warunki stawiają?
Prosiła żebym pokazał jej Kraków,
Puścił chłopaków z baraków i zabrał na Legia-Raków
-
Co się odjebało z tym Chrzanowskim FC w koncu?Niepierdol pisze: ↑05.12.2024, 23:11Akurat obecny kwas z Chrzanowem powinien wyjść na bardzo duży plus. Bo to co tam się działo i dzieje nadal, to jawny sabotaż i marnowanie wielkiego potencjału. Mam nadzieję że ktoś decyzyjny na Wisle otworzył w końcu oczy kto w tym fc rządzi i co wykręcili kilku dobrym zawodnikom, bez powodu.
-
KMWTWJacula20 pisze: ↑07.12.2024, 14:08Co się odjebało z tym Chrzanowskim FC w koncu?Niepierdol pisze: ↑05.12.2024, 23:11Akurat obecny kwas z Chrzanowem powinien wyjść na bardzo duży plus. Bo to co tam się działo i dzieje nadal, to jawny sabotaż i marnowanie wielkiego potencjału. Mam nadzieję że ktoś decyzyjny na Wisle otworzył w końcu oczy kto w tym fc rządzi i co wykręcili kilku dobrym zawodnikom, bez powodu.
-
a okej czyli nic, jakies lewe forumowskie aferyeNGie pisze: ↑07.12.2024, 14:37KMWTWJacula20 pisze: ↑07.12.2024, 14:08Co się odjebało z tym Chrzanowskim FC w koncu?Niepierdol pisze: ↑05.12.2024, 23:11Akurat obecny kwas z Chrzanowem powinien wyjść na bardzo duży plus. Bo to co tam się działo i dzieje nadal, to jawny sabotaż i marnowanie wielkiego potencjału. Mam nadzieję że ktoś decyzyjny na Wisle otworzył w końcu oczy kto w tym fc rządzi i co wykręcili kilku dobrym zawodnikom, bez powodu.
-
Polonia vs Wisła .
Wisła wchodzi na stadion
[link]
Wisła wchodzi na stadion
[link]
-
Czy można liczyć na ich pomoc, czy tylko jeździmy sobie na mecze i wieszamy flagę, a później zdziwienie, że nikt z nimi o niczym nie rozmawiał. Nie będę oceniał, czy to dobrze, czy źle.obserwator17 pisze: ↑07.12.2024, 10:14Coś więcej znaczy co? Nie sądzę aby Chrzanów czy Brzeszcze byli gorsi w jakimkolwiek aspekcie od "miastowych".mateusznow pisze: ↑06.12.2024, 16:30Brzeszcze obecnie stanowią w ogóle jakaś siłę żeby ktoś się liczył z ich zdaniem? Chodzi mi, czy dają coś od siebie więcej, czy jest cisza, ale warunki stawiają?
-
Nie wiem jak teraz, ale w latach 2009-2015 chrzanów był znacząca siłą na Wiśle. Od tego czasu pewnie trochę się pozmieniało, dużo młodych gniewnych doszło do głosu, na fb istniał profil "Młody Bastion Chrzanów" - który już został usunięty.mateusznow pisze: ↑07.12.2024, 23:44Czy można liczyć na ich pomoc, czy tylko jeździmy sobie na mecze i wieszamy flagę, a później zdziwienie, że nikt z nimi o niczym nie rozmawiał. Nie będę oceniał, czy to dobrze, czy źle.obserwator17 pisze: ↑07.12.2024, 10:14Coś więcej znaczy co? Nie sądzę aby Chrzanów czy Brzeszcze byli gorsi w jakimkolwiek aspekcie od "miastowych".mateusznow pisze: ↑06.12.2024, 16:30Brzeszcze obecnie stanowią w ogóle jakaś siłę żeby ktoś się liczył z ich zdaniem? Chodzi mi, czy dają coś od siebie więcej, czy jest cisza, ale warunki stawiają?
-
Nadal Chrzanów to wielka siła. Zwłaszcza jeśli chodzi o ilość. Natomiast kilku młodych Kozaków dostalo c(H)arakterne ciuszki i poczuli że są panami życia i śmierci. A takie coś zawsze kończy się jak w przypadku Olszy 2 kilka lat temu.
Najbardziej szkoda prawdziwie charakternych zawodników z Chrzanowa którzy potrafią się bić i nie jest ich mało.
Najbardziej szkoda prawdziwie charakternych zawodników z Chrzanowa którzy potrafią się bić i nie jest ich mało.
-
Jak nie wiadomo o co chodzi to chodzi o pieniądze.To tak odnośnie sytuacji na linii Kraków-Chrzanów.Jeśli się mylę to poprawcie mnie.
''A w pudle padaka już mało kto grypsuje złodziej na złodzieja administracji kabluje...''
-
-
Wielka siła? a tam czasami większość tej siły to nie dzieciaki po 16 lat i 50kg?Niepierdol pisze: ↑08.12.2024, 13:57Nadal Chrzanów to wielka siła. Zwłaszcza jeśli chodzi o ilość. Natomiast kilku młodych Kozaków dostalo c(H)arakterne ciuszki i poczuli że są panami życia i śmierci. A takie coś zawsze kończy się jak w przypadku Olszy 2 kilka lat temu.
-
To kawałek o Cracovii z jaraniem bongosa w tle czy raczej o jaraniu bongosów, a kibicowanie jest tam tłem?
-
Jedno i drugie.katanaczio pisze: ↑09.12.2024, 12:43To kawałek o Cracovii z jaraniem bongosa w tle czy raczej o jaraniu bongosów, a kibicowanie jest tam tłem?
-
Z całym szacunkiem, ale poziom tekstu i techniki jest dramatyczny. Temat muzyczny mamy w hyde parku tak przy okazji. Nie odbieraj tego jako ofensywę z mojej strony, skoro już wkleiłeś link do kawałka to pozwoliłem sobie ocenić
Nie wchodzę w słowne przepychanki z forumowymi napinatorami
Subiektywne zdanie kibica Ruchu
Subiektywne zdanie kibica Ruchu
-
To jaki wg was jest najlepszy utwór rapowy o Wiśle, Cracovii czy Hutniku?
-
Wisła: https://www.youtube.com/watch?v=4RfMgjdiJa0&t=63s - wiadomo ze juz nieaktualne, prosze sie nie napinac, ale swego czasu mocno katowana nutka na salkach :)
HKS: https://www.youtube.com/watch?v=Z_yABDE7PRI
A na Cracovii najlepsze jakościowo chyba są te kawałki co teraz Zetbees nagrywa.
HKS: https://www.youtube.com/watch?v=Z_yABDE7PRI
A na Cracovii najlepsze jakościowo chyba są te kawałki co teraz Zetbees nagrywa.
-
W ogóle pamiętam jeszcze jak wiele lat temu (z 12-13?) do hyde parku był wrzucany kawałek Logo Dzielnicy "Tu się wychowałem" i przedstawieni byli jako Wiślacy, na teledysku również czerwono-niebieskie race, widoczne vlepki Wiślackich Azorów w tle.
https://www.youtube.com/watch?v=SuoHW-6V9GQ
Jakiś czas później LD przerzucili się i w którymś z ich kawałków małolat w czapce "WTSK".
Jakiś czas później LD przerzucili się i w którymś z ich kawałków małolat w czapce "WTSK".
-
Nie no ku***, nie dość że to jest dramat, to tego nawet kawałkiem nie można nazwać. 1:09? Śmiech na sali.eNGie pisze: ↑09.12.2024, 13:52Jedno i drugie.katanaczio pisze: ↑09.12.2024, 12:43To kawałek o Cracovii z jaraniem bongosa w tle czy raczej o jaraniu bongosów, a kibicowanie jest tam tłem?
To już ten kawałek Cracovii bije go na łeb na szyje: [link]
Hutnik miał zajebistą zapowiedź z Unią Tarnów: [link]
-
-
Coś dziwnie cicho tutaj o ostatnich wydarzeniach pod stadionem Cracovii i starcia pod kasami grupy konfidentów KSC z tymi co byli na meczu.
-
-
Przerzucił się jeden z nich (a może i żaden). Pytanie czy wcześniej Ośwa był jakkolwiek związany z Wisłą, czy po prostu zaczął się udzielać na Kałuży.B. Ricci pisze: ↑09.12.2024, 15:57W ogóle pamiętam jeszcze jak wiele lat temu (z 12-13?) do hyde parku był wrzucany kawałek Logo Dzielnicy "Tu się wychowałem" i przedstawieni byli jako Wiślacy, na teledysku również czerwono-niebieskie race, widoczne vlepki Wiślackich Azorów w tle.
Po słynnym teledysku trafił do Poznania (Wiślacy twierdzili nawet że za ich sprawą wyjechał z Krakowa) i tam Logo Dzielnicy tworzył z nim już ktoś inny. Nie wiem czy się jeszcze udziela ale był podobno widziany na wiosennym meczu zgody w Poznaniu.
Grochu chyba identfikował się jako Wiślak ale raczej nie był zaangażowany.
Co do raperów - najlepsi to zadeklarowani Hutnicy (CAS, WDP). No i "Hutniczy" raperzy nie mieli raczej nigdy problemów z tożsamością;)
-
-
A teraz post tylko dla potrafiących czytać ze zrozumieniem. Ponoć w społeczeństwie jeszcze ze 30% takich się ostało.
Po wyjeździe Wisły do Warszawy jakieś bezklubowe śmiecie chciały pocisnąć bekę jaki to hehe chujowy skład pojechał.
Na stronie Gazeta Krakowska mamy za to piękny przegląd zbliżeniówek na sektor Cracovii w Gliwicach i co? jakieś 80% to pikniki i janusze.
Czy mam zamiar cisnąć po nich? Nie.
Zrozumcie internetowe szmaty, że tak wyglądają teraz wyjazdy, gdybyście kibicowali jakiemukolwiek klubowi to byście wiedzieli, ale jesteście tylko pizdami, bojącymi się nawet podać miasto swojego zamieszkania.
------------------------------------------------
A teraz na serio. To wcale dobrze nie wygląda, że na wyjazdy KS jeździ taka masa "normalnych kibiców". Do tej pory kojarzyli mi się z jakąś resztkową patolą z Prokocimia, Dąbia i północy huty a tymczasem na zdjęciach pełen przekrój społeczeńśtwa. I grube laski i dzieci i loczki w okularach i starsi panowie.
Ja tu nie widzę nic do beki, bo to znaczy że typowo kibicowsko się tam ruszyło i to bardzo i to przypadkiem nie wiem czy nie najlepiej od kiedy pamiętam. I to z punktu widzenia mojej strony Błoń jest faktyczna zagwozdka i w sumie powód do niepokoju.
Po wyjeździe Wisły do Warszawy jakieś bezklubowe śmiecie chciały pocisnąć bekę jaki to hehe chujowy skład pojechał.
Na stronie Gazeta Krakowska mamy za to piękny przegląd zbliżeniówek na sektor Cracovii w Gliwicach i co? jakieś 80% to pikniki i janusze.
Zrozumcie internetowe szmaty, że tak wyglądają teraz wyjazdy, gdybyście kibicowali jakiemukolwiek klubowi to byście wiedzieli, ale jesteście tylko pizdami, bojącymi się nawet podać miasto swojego zamieszkania.
A teraz na serio. To wcale dobrze nie wygląda, że na wyjazdy KS jeździ taka masa "normalnych kibiców". Do tej pory kojarzyli mi się z jakąś resztkową patolą z Prokocimia, Dąbia i północy huty a tymczasem na zdjęciach pełen przekrój społeczeńśtwa. I grube laski i dzieci i loczki w okularach i starsi panowie.
Ja tu nie widzę nic do beki, bo to znaczy że typowo kibicowsko się tam ruszyło i to bardzo i to przypadkiem nie wiem czy nie najlepiej od kiedy pamiętam. I to z punktu widzenia mojej strony Błoń jest faktyczna zagwozdka i w sumie powód do niepokoju.
-
Taki przekrój społeczeństwa jest w każdej wyjazdowej ekipie no ale jest moda do dopierdalania się akurat do Wisły więc szmaty cisną bekę,że chujowy skład,że przećpane szczurki 50kg itd.
Natomiast przy spotkaniu z takimi szczurkami byłyby obsrane kalesony.Oni dalej nie są w stanie skumać,że małolaci z Huty od dziecka wychowani w ostrym klimacie są w stanie przegonić topową ekipę w kraju.Wszyscy wiemy o kogo chodzi i kto przed kim spierdalal.
Co do Cracovii to przyszły wyniki więc zaczęli jeździć.Pierdolnie u nich piłkarsko to sytuacja wróci do normy.Jest boom bo dawno nie było takiej sytuacji by zajmowali miejsce w czołówce tabeli grając przy tym fajną ofensywną piłkę Kibice sukcesu są wszędzie.
Natomiast przy spotkaniu z takimi szczurkami byłyby obsrane kalesony.Oni dalej nie są w stanie skumać,że małolaci z Huty od dziecka wychowani w ostrym klimacie są w stanie przegonić topową ekipę w kraju.Wszyscy wiemy o kogo chodzi i kto przed kim spierdalal.
Co do Cracovii to przyszły wyniki więc zaczęli jeździć.Pierdolnie u nich piłkarsko to sytuacja wróci do normy.Jest boom bo dawno nie było takiej sytuacji by zajmowali miejsce w czołówce tabeli grając przy tym fajną ofensywną piłkę Kibice sukcesu są wszędzie.
-
Całkowicie się z Tobą zgadzam ale chcę jeszcze zaznaczyć że duże grono "najbardziej fanatycznych" kiboli w ogóle nie jeździ ( albo sporadycznie) na mecze nie wiem czy tak jest też w innych miastach ale w Krakowie to w sumie jest norma. Choć na Cracovii miało się to zmienić w imię skresowanego hasła Górnika ( nie jeździsz nie ćwiczysz to się nie liczysz) i osoby udzielające się mają jeździć na meczehalodrol pisze: ↑10.12.2024, 09:58A teraz post tylko dla potrafiących czytać ze zrozumieniem. Ponoć w społeczeństwie jeszcze ze 30% takich się ostało.
-
Tak to wygląda, jeżeli chodzi o składy wyjazdowe większych ekip. W jakimś temacie już to wspominałem, że praktycznie tylko mniejsze ekipy z niższych lig jeżdżą na zasadzie "jest nas niewielu, ale w konkretnym celu". Każda większa ekipa z odpowiednim poziomem piłkarskim przyciąga zwykłych kibiców, którzy jadą na wyjazd bo chcą podrzeć ryja, obejrzeć mecz ukochanej drużyny, zwłaszcza jak są wyniki i no zwyczajnie nie ma opcji, żeby na sektorze gości w takiej liczbie większość stanowili zawodnicy MMA, recydywiści, gangsterzy i przeciętni użytkownicy forum kibice.net. ;)
-
Pewnie tylko zapomniałeś dodać (bo na pewno celowo tego nie zrobiłeś, prawda?), że są w stanie przegonić każdego jak są uzbrojeni po zęby.Laguna pisze: ↑10.12.2024, 10:49Taki przekrój społeczeństwa jest w każdej wyjazdowej ekipie no ale jest moda do dopierdalania się akurat do Wisły więc szmaty cisną bekę,że chujowy skład,że przećpane szczurki 50kg itd.
-
No ale wszyscy o tym doskonale wiedzą więc o co chodzi?Trzeba wjeżdżać uzbrojonym po zęby i po problemie.No ale wiadomo że teoria teorią a praktyka praktyką.Ja nie pochwalam sprzętu ale przecież ekipy kibicowskie to nie są goście z pierwszej łapanki,często gęsto występuje kreowanie się na groźnych bandziorów,gangsterów,wojowników,ostrych zawodników gotowych na wszystko.
No ale jak wiadomo są to w większosci przypadków puste słowa.Lechia miała zajebać Elanę,która miała się wyprowadzać z Torunia albo nawet z Polski ze strachu.Wisłę też mieli zajebać i jakoś nikt nawet akcji nie zrobił do tej pory.
No ale jak wiadomo są to w większosci przypadków puste słowa.Lechia miała zajebać Elanę,która miała się wyprowadzać z Torunia albo nawet z Polski ze strachu.Wisłę też mieli zajebać i jakoś nikt nawet akcji nie zrobił do tej pory.
-
"Lechia miała zajebać Elanę, która miała się wyprowadzać z Torunia."Laguna pisze: ↑10.12.2024, 15:18No ale wszyscy o tym doskonale wiedzą więc o co chodzi?Trzeba wjeżdżać uzbrojonym po zęby i po problemie.No ale wiadomo że teoria teorią a praktyka praktyką.Ja nie pochwalam sprzętu ale przecież ekipy kibicowskie to nie są goście z pierwszej łapanki,często gęsto występuje kreowanie się na groźnych bandziorów,gangsterów,wojowników,ostrych zawodników gotowych na wszystko.
Misiu kolorowy nie masz pojęcia o temacie w którym się wypowiadasz.
Good Night Left Side
-
Pieniądz ważniejszy od meczu przecież.Galileusz pisze: ↑10.12.2024, 12:00Całkowicie się z Tobą zgadzam ale chcę jeszcze zaznaczyć że duże grono "najbardziej fanatycznych" kiboli w ogóle nie jeździ ( albo sporadycznie) na mecze nie wiem czy tak jest też w innych miastach ale w Krakowie to w sumie jest norma. Choć na Cracovii miało się to zmienić w imię skresowanego hasła Górnika ( nie jeździsz nie ćwiczysz to się nie liczysz) i osoby udzielające się mają jeździć na meczehalodrol pisze: ↑10.12.2024, 09:58A teraz post tylko dla potrafiących czytać ze zrozumieniem. Ponoć w społeczeństwie jeszcze ze 30% takich się ostało.
-
Nairproks przyszedł z kolegą się ponapinać w obstawie policji pod kasy? Nowe, nie znałem.
-
a to Lechia nie "zajebała" Elany a ichniejszy ówczesny lider nie musiał trenować sprintów u siebie na mieście czy siłowni ? :) Elana akurat została ukarana adekwatnie do czynu a i jeszcze było parę innych rykoszetów.Laguna pisze: ↑10.12.2024, 15:18No ale wszyscy o tym doskonale wiedzą więc o co chodzi?Trzeba wjeżdżać uzbrojonym po zęby i po problemie.No ale wiadomo że teoria teorią a praktyka praktyką.Ja nie pochwalam sprzętu ale przecież ekipy kibicowskie to nie są goście z pierwszej łapanki,często gęsto występuje kreowanie się na groźnych bandziorów,gangsterów,wojowników,ostrych zawodników gotowych na wszystko.
-
"Parę innych rykoszetów" było, ale nie było o tym na fb cz SO, więc w sumie to się nie liczy :)Blablabla11 pisze: ↑10.12.2024, 19:06a to Lechia nie "zajebała" Elany a ichniejszy ówczesny lider nie musiał trenować sprintów u siebie na mieście czy siłowni ? :) Elana akurat została ukarana adekwatnie do czynu a i jeszcze było parę innych rykoszetów.Laguna pisze: ↑10.12.2024, 15:18No ale wszyscy o tym doskonale wiedzą więc o co chodzi?Trzeba wjeżdżać uzbrojonym po zęby i po problemie.No ale wiadomo że teoria teorią a praktyka praktyką.Ja nie pochwalam sprzętu ale przecież ekipy kibicowskie to nie są goście z pierwszej łapanki,często gęsto występuje kreowanie się na groźnych bandziorów,gangsterów,wojowników,ostrych zawodników gotowych na wszystko.
Good Night Left Side
-
Nieźle się zaorałeś swoja niewiedzą.Laguna pisze: ↑10.12.2024, 15:18No ale wszyscy o tym doskonale wiedzą więc o co chodzi?Trzeba wjeżdżać uzbrojonym po zęby i po problemie.No ale wiadomo że teoria teorią a praktyka praktyką.Ja nie pochwalam sprzętu ale przecież ekipy kibicowskie to nie są goście z pierwszej łapanki,często gęsto występuje kreowanie się na groźnych bandziorów,gangsterów,wojowników,ostrych zawodników gotowych na wszystko.