np. Toszek, Gierłtowice
Zagłębie Dąbrowskie i Górny Śląsk-Kibicowsko
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: Zagłębie Dąbrowskie i Górny Śląsk-Kibicowsko
-
W Toszku czy Gierałtowicach są kibice Ruchu ? Przyjmijmy że największe śląskie kluby jednostki swoich kibiców mają w każdym mieście na Śląsku :)
-
O ile Gierałtowice i ta cała gmina blisko Mikołowa, drogi 44 i tych terenów jest dla mnie zrozumiała, to Toszek już mocno dziwi. Podejrzewam jednak jacyś pojedynczy kibice lub ktoś kto się przeprowadził do Toszka. A czy w Pyskowicach ktoś się organizuje na Ruch?
-
W Rybniku dzielnica Niewiadom jest za Ruchem.Silesia 90 pisze: ↑04.11.2024, 14:23Wiem, że w powiecie tarnogórskim i lublinieckim są miejscowości (wioski) typowo niebieskie, jak i w Lublińcu i Tarnowskich Górach można spotkać niebieskich, choć to nieliczne jednostki. O Rybniku się nie wypowiem, bo nie wiem. Natomiast powiat gliwicki mnie zaintrygował. Gdzie tam są jacyś niebiescy?bez-napinki pisze: ↑04.11.2024, 13:34Bo Ruch i Górnik to dwa największe kluby na Śląsku, którym kibicują pokolenia. I Górnik i my mamy swoje tereny, które raczej są nienaruszalne w jedną czy drugą stronę z pojedynczymi wyjątkami, ale na to są potrzebne lata działań.
Powiaty takie jak np.: tarnogórski, gliwicki, rybnicki, lubliniecki są w większej mierze w posiadaniu Górnika z kilkoma wyjątkami/miastami.
Oczywiście wolałbym, żeby w/w powiaty były pro Ruch. ;)
Generalnie w poście mi chodziło o ogół, nie tylko o Ruch. :) Osobiście nie słyszałem nigdy, żeby ktoś na R jeździł z Gierałtowic czy Toszka, jeśli tak, to pojedyncze osoby i tyle. Tak samo Pyskowice.
-
Fakt, Górnik i Ruch to największe kluby i tak raczej pozostanie bez zmian przynajmniej w perspektywie paru lat. Natomiast o tych terenach, które są nienaruszalne to mógłbym dyskutować. Jak tu zostało już powiedziane Bielszowice pro Górnik - to skąd biorą się tam ludzie w barwach spod znaku niebieskiej erki w biały dzień oraz pełno wrzutów? Czy to już nie są pierwsze poważne oznaki „utraty” terenów/wpływów? Osobiście nie wyobrażam sobie chodzić w koszulce innej niż Ruchu np. na Nikiszowcu.bez-napinki pisze: ↑04.11.2024, 13:34Bo Ruch i Górnik to dwa największe kluby na Śląsku, którym kibicują pokolenia. I Górnik i my mamy swoje tereny, które raczej są nienaruszalne w jedną czy drugą stronę z pojedynczymi wyjątkami, ale na to są potrzebne lata działań.bartekbrk18 pisze: ↑04.11.2024, 11:41A niby czemu? Co jest nie tak w moim pytaniu/tezie?bez-napinki pisze: ↑03.11.2024, 23:26
Żeby postawić takie pytanie i tezę to trzeba nie mieć żadnej wyobraźni.
Powiaty takie jak np.: tarnogórski, gliwicki, rybnicki, lubliniecki są w większej mierze w posiadaniu Górnika z kilkoma wyjątkami/miastami.
To samo można powiedzieć o Wirku - kiedyś KSG dzisiaj praktycznie ich tam nie widać. Halemba to samo.
-
bartekbrk18 pisze: ↑04.11.2024, 17:42Fakt, Górnik i Ruch to największe kluby i tak raczej pozostanie bez zmian przynajmniej w perspektywie paru lat. Natomiast o tych terenach, które są nienaruszalne to mógłbym dyskutować. Jak tu zostało już powiedziane Bielszowice pro Górnik - to skąd biorą się tam ludzie w barwach spod znaku niebieskiej erki w biały dzień oraz pełno wrzutów? Czy to już nie są pierwsze poważne oznaki „utraty” terenów/wpływów? Osobiście nie wyobrażam sobie chodzić w koszulce innej niż Ruchu np. na Nikiszowcu.bez-napinki pisze: ↑04.11.2024, 13:34Bo Ruch i Górnik to dwa największe kluby na Śląsku, którym kibicują pokolenia. I Górnik i my mamy swoje tereny, które raczej są nienaruszalne w jedną czy drugą stronę z pojedynczymi wyjątkami, ale na to są potrzebne lata działań.
To samo można powiedzieć o Wirku - kiedyś KSG dzisiaj praktycznie ich tam nie widać. Halemba to samo.
Ty ku*** co parę dni jesteś przejazdem i widziałeś Ruch na Bielszowicach w barwach w biiały dzień to gratulacje bo jestem dziennie przejazdem na tych Bielszowicach i jeszcze nigdy mi się nie zdarzyło zobaczyć nikogo w niebieskich barwach to że jakiś jeden pet przeprowadził się na Bielszowice mieszka na ogrodzonym osiedlu i wsiada tylko do auta i odjeżdża to odrazu znaczy że Ruch przyjmuje Bielszowice tak ? Może zapytasz czemu go nie wytepimy to odrazu ci odpowiadam że zgodziliśmy się wspólnie na jakieś zasady i że nie ma podjeżdżania pod pracę pod dom itp.!!! Także nie zadawaj już głupich pytań
-
Pytam bez żadnej napinki i szczerze, bo nie w temacie. O co chodzi z tymi zbiorowymi gwałcicielami? Bo widzę, że temat się jakiś czas przewija, a ja nie na bieżąco. Kogo, gdzie i kto gwałcił?
-
[imghttps://[link][/img]
"Tu chodzi o zasady,parametry.Bijesz się za przyjaciela.Nie uciekasz,Nie zdradzasz się."
-
W Niewiadomiu to już resztki chorzowskich zostały, parę lat temu mieli zgrabną bandę rywalizowali z żabolami z Rydułtów i okolicznych wiosek ale do ROWu podjazdu nie mieli i nigdy nie będą mieć, nawet z Radlinem i Pszowem
-
No można można, ale na to potrzeba było "trochę" lat. Nie obawiałbym się (niestety ;)) o frekwencję na Górniku. Takie Bielszowice są raczej nie do ruszenia z racji bliskości do Zabrza.bartekbrk18 pisze: ↑04.11.2024, 17:42Fakt, Górnik i Ruch to największe kluby i tak raczej pozostanie bez zmian przynajmniej w perspektywie paru lat. Natomiast o tych terenach, które są nienaruszalne to mógłbym dyskutować. Jak tu zostało już powiedziane Bielszowice pro Górnik - to skąd biorą się tam ludzie w barwach spod znaku niebieskiej erki w biały dzień oraz pełno wrzutów? Czy to już nie są pierwsze poważne oznaki „utraty” terenów/wpływów? Osobiście nie wyobrażam sobie chodzić w koszulce innej niż Ruchu np. na Nikiszowcu.bez-napinki pisze: ↑04.11.2024, 13:34Bo Ruch i Górnik to dwa największe kluby na Śląsku, którym kibicują pokolenia. I Górnik i my mamy swoje tereny, które raczej są nienaruszalne w jedną czy drugą stronę z pojedynczymi wyjątkami, ale na to są potrzebne lata działań.
-
Szkoda ze GieKSy kopacze się skompromitowali w Skiernieicach. Teraz byłby wielki klasyk na Śląskim Ruch - GKS, ale niestety bez gości. A tak, Ruch jest już jedną nogą w ćwierćfinale i droga na Narodowy staje się coraz krótsza... ;)
-
Najpierw trzeba wygrać w Skierniewicach, żeby myśleć o Ćwierćfinale.
-
Tak z ciekawości bo pewnie wiesz więcej niż ja, czy są jakieś tereny, które Górnik odbił Piastowi/Ruchowi?bez-napinki pisze: ↑05.11.2024, 09:03No można można, ale na to potrzeba było "trochę" lat. Nie obawiałbym się (niestety ;)) o frekwencję na Górniku. Takie Bielszowice są raczej nie do ruszenia z racji bliskości do Zabrza.bartekbrk18 pisze: ↑04.11.2024, 17:42Fakt, Górnik i Ruch to największe kluby i tak raczej pozostanie bez zmian przynajmniej w perspektywie paru lat. Natomiast o tych terenach, które są nienaruszalne to mógłbym dyskutować. Jak tu zostało już powiedziane Bielszowice pro Górnik - to skąd biorą się tam ludzie w barwach spod znaku niebieskiej erki w biały dzień oraz pełno wrzutów? Czy to już nie są pierwsze poważne oznaki „utraty” terenów/wpływów? Osobiście nie wyobrażam sobie chodzić w koszulce innej niż Ruchu np. na Nikiszowcu.bez-napinki pisze: ↑04.11.2024, 13:34
Bo Ruch i Górnik to dwa największe kluby na Śląsku, którym kibicują pokolenia. I Górnik i my mamy swoje tereny, które raczej są nienaruszalne w jedną czy drugą stronę z pojedynczymi wyjątkami, ale na to są potrzebne lata działań.
-
Chłopcze, kibicujesz Ruchowi, piszesz sobie z kibicem Ruchu.. tylko dlaczego o Górniku ? wytłumacz mi proszębartekbrk18 pisze: ↑05.11.2024, 13:34Tak z ciekawości bo pewnie wiesz więcej niż ja, czy są jakieś tereny, które Górnik odbił Piastowi/Ruchowi?bez-napinki pisze: ↑05.11.2024, 09:03No można można, ale na to potrzeba było "trochę" lat. Nie obawiałbym się (niestety ;)) o frekwencję na Górniku. Takie Bielszowice są raczej nie do ruszenia z racji bliskości do Zabrza.bartekbrk18 pisze: ↑04.11.2024, 17:42
Fakt, Górnik i Ruch to największe kluby i tak raczej pozostanie bez zmian przynajmniej w perspektywie paru lat. Natomiast o tych terenach, które są nienaruszalne to mógłbym dyskutować. Jak tu zostało już powiedziane Bielszowice pro Górnik - to skąd biorą się tam ludzie w barwach spod znaku niebieskiej erki w biały dzień oraz pełno wrzutów? Czy to już nie są pierwsze poważne oznaki „utraty” terenów/wpływów? Osobiście nie wyobrażam sobie chodzić w koszulce innej niż Ruchu np. na Nikiszowcu.
-
A gdzie ja napisałem, że kibicuje Ruchowi? Spokojnie i popytam o ten Ruch :). Co złego jest w tym, że z nim pisze? Lepiej w taki sposób niż j**** sobie matki i wyzywać się od kurw na forum XDGoral74 pisze: ↑05.11.2024, 14:37Chłopcze, kibicujesz Ruchowi, piszesz sobie z kibicem Ruchu.. tylko dlaczego o Górniku ? wytłumacz mi proszębartekbrk18 pisze: ↑05.11.2024, 13:34Tak z ciekawości bo pewnie wiesz więcej niż ja, czy są jakieś tereny, które Górnik odbił Piastowi/Ruchowi?bez-napinki pisze: ↑05.11.2024, 09:03
No można można, ale na to potrzeba było "trochę" lat. Nie obawiałbym się (niestety ;)) o frekwencję na Górniku. Takie Bielszowice są raczej nie do ruszenia z racji bliskości do Zabrza.
-
jedynie komu on kibicuje to policji, wystarczy poczytać co piszeGoral74 pisze: ↑05.11.2024, 14:37Chłopcze, kibicujesz Ruchowi, piszesz sobie z kibicem Ruchu.. tylko dlaczego o Górniku ? wytłumacz mi proszębartekbrk18 pisze: ↑05.11.2024, 13:34Tak z ciekawości bo pewnie wiesz więcej niż ja, czy są jakieś tereny, które Górnik odbił Piastowi/Ruchowi?bez-napinki pisze: ↑05.11.2024, 09:03
No można można, ale na to potrzeba było "trochę" lat. Nie obawiałbym się (niestety ;)) o frekwencję na Górniku. Takie Bielszowice są raczej nie do ruszenia z racji bliskości do Zabrza.
-
Piastowi to Ksg za bardzo nie miało co odbijać, bo prawie wszystkie wioski wokół Gliwic to Żabole. Bardziej to idzie w drugą stronę, powoli, acz systematycznie, Piast wdziera się w żabskie dzielnice Gliwic. Np. Osiedle Kopernika.bartekbrk18 pisze: ↑05.11.2024, 15:03A gdzie ja napisałem, że kibicuje Ruchowi? Spokojnie i popytam o ten Ruch :). Co złego jest w tym, że z nim pisze? Lepiej w taki sposób niż j**** sobie matki i wyzywać się od kurw na forum XDGoral74 pisze: ↑05.11.2024, 14:37Chłopcze, kibicujesz Ruchowi, piszesz sobie z kibicem Ruchu.. tylko dlaczego o Górniku ? wytłumacz mi proszębartekbrk18 pisze: ↑05.11.2024, 13:34
Tak z ciekawości bo pewnie wiesz więcej niż ja, czy są jakieś tereny, które Górnik odbił Piastowi/Ruchowi?
Co do strat Ruchu to napewno Ksg umocnił się na Ruda 1 w Rudzie Śląskiej i na Lipinach w Świętochłowicach. Tak obiektywnie.
-
Dzięki za normalną odpowiedź - o taką tu coraz trudniej bo są tu imbecyle pokroju iamcriminal. Czyli jednak moja teza, że Piast wchodzi na tereny Górnika nie wzięła się z d*** a niektórzy tutaj mówili, że farmazony ;)oRt pisze: ↑05.11.2024, 16:05Piastowi to Ksg za bardzo nie miało co odbijać, bo prawie wszystkie wioski wokół Gliwic to Żabole. Bardziej to idzie w drugą stronę, powoli, acz systematycznie, Piast wdziera się w żabskie dzielnice Gliwic. Np. Osiedle Kopernika.bartekbrk18 pisze: ↑05.11.2024, 15:03A gdzie ja napisałem, że kibicuje Ruchowi? Spokojnie i popytam o ten Ruch :). Co złego jest w tym, że z nim pisze? Lepiej w taki sposób niż j**** sobie matki i wyzywać się od kurw na forum XD
Co do strat Ruchu to napewno Ksg umocnił się na Ruda 1 w Rudzie Śląskiej i na Lipinach w Świętochłowicach. Tak obiektywnie.
-
A Ty komuś kibicujesz czy szukasz swojej drogi ?bartekbrk18 pisze: ↑05.11.2024, 16:49Dzięki za normalną odpowiedź - o taką tu coraz trudniej bo są tu imbecyle pokroju iamcriminal. Czyli jednak moja teza, że Piast wchodzi na tereny Górnika nie wzięła się z d*** a niektórzy tutaj mówili, że farmazony ;)oRt pisze: ↑05.11.2024, 16:05Piastowi to Ksg za bardzo nie miało co odbijać, bo prawie wszystkie wioski wokół Gliwic to Żabole. Bardziej to idzie w drugą stronę, powoli, acz systematycznie, Piast wdziera się w żabskie dzielnice Gliwic. Np. Osiedle Kopernika.bartekbrk18 pisze: ↑05.11.2024, 15:03
A gdzie ja napisałem, że kibicuje Ruchowi? Spokojnie i popytam o ten Ruch :). Co złego jest w tym, że z nim pisze? Lepiej w taki sposób niż j**** sobie matki i wyzywać się od kurw na forum XD
Fac Fideli Sis Fidelis
-
Owszem zdarza mi się pójść na mecz. I nie jest to ani Górnik ani Ruch, natomiast bliżej mi do tych pierwszych.AMF1948 pisze: ↑05.11.2024, 18:15A Ty komuś kibicujesz czy szukasz swojej drogi ?bartekbrk18 pisze: ↑05.11.2024, 16:49Dzięki za normalną odpowiedź - o taką tu coraz trudniej bo są tu imbecyle pokroju iamcriminal. Czyli jednak moja teza, że Piast wchodzi na tereny Górnika nie wzięła się z d*** a niektórzy tutaj mówili, że farmazony ;)oRt pisze: ↑05.11.2024, 16:05
Piastowi to Ksg za bardzo nie miało co odbijać, bo prawie wszystkie wioski wokół Gliwic to Żabole. Bardziej to idzie w drugą stronę, powoli, acz systematycznie, Piast wdziera się w żabskie dzielnice Gliwic. Np. Osiedle Kopernika.
-
No to pochwał się.bartekbrk18 pisze: ↑05.11.2024, 18:26Owszem zdarza mi się pójść na mecz. I nie jest to ani Górnik ani Ruch, natomiast bliżej mi do tych pierwszych.AMF1948 pisze: ↑05.11.2024, 18:15A Ty komuś kibicujesz czy szukasz swojej drogi ?bartekbrk18 pisze: ↑05.11.2024, 16:49
Dzięki za normalną odpowiedź - o taką tu coraz trudniej bo są tu imbecyle pokroju iamcriminal. Czyli jednak moja teza, że Piast wchodzi na tereny Górnika nie wzięła się z d*** a niektórzy tutaj mówili, że farmazony ;)
Fac Fideli Sis Fidelis
-
Jak już chodzę to na Polonie :). Ale i na Górnik mi się zdarzy.
-
Według mnie na Rudzie 1, sytuacja zgoła odwrotna niż piszesz. Niegdyś zdominowana przez KSG, dziś coraz więcej akcentów R.oRt pisze: ↑05.11.2024, 16:05Piastowi to Ksg za bardzo nie miało co odbijać, bo prawie wszystkie wioski wokół Gliwic to Żabole. Bardziej to idzie w drugą stronę, powoli, acz systematycznie, Piast wdziera się w żabskie dzielnice Gliwic. Np. Osiedle Kopernika.bartekbrk18 pisze: ↑05.11.2024, 15:03A gdzie ja napisałem, że kibicuje Ruchowi? Spokojnie i popytam o ten Ruch :). Co złego jest w tym, że z nim pisze? Lepiej w taki sposób niż j**** sobie matki i wyzywać się od kurw na forum XD
Nie jestem z Rudy. To tylko moje obserwacje, na podstawie murów, plakatów, dociąłem. Bywam rzadko, ale regularnie od ponad 10 lat.
-
Mury są pomalowane bo w nocy przyjeżdżają Chorzowscy z innych dzielnic. Na Rudzie 1 i Bielszowicach nie ma Ruchu i są to 2 dzielnice zdominowane przez Górnik. Ponoć w Łodzi 12 osób z Rudy 1 po stronie Ruchu, ale tych ludzi na dzielnicy nie widać wogole. Wystarczy przejechać się w dzień meczu Ruchu i w dzień meczu Górnika by zobaczyć kto sobie swobodnie w barwach po dzielnicy śmiga.na_chwile pisze: ↑05.11.2024, 20:31Według mnie na Rudzie 1, sytuacja zgoła odwrotna niż piszesz. Niegdyś zdominowana przez KSG, dziś coraz więcej akcentów R.oRt pisze: ↑05.11.2024, 16:05Piastowi to Ksg za bardzo nie miało co odbijać, bo prawie wszystkie wioski wokół Gliwic to Żabole. Bardziej to idzie w drugą stronę, powoli, acz systematycznie, Piast wdziera się w żabskie dzielnice Gliwic. Np. Osiedle Kopernika.bartekbrk18 pisze: ↑05.11.2024, 15:03
A gdzie ja napisałem, że kibicuje Ruchowi? Spokojnie i popytam o ten Ruch :). Co złego jest w tym, że z nim pisze? Lepiej w taki sposób niż j**** sobie matki i wyzywać się od kurw na forum XD
Nie jestem z Rudy. To tylko moje obserwacje, na podstawie murów, plakatów, dociąłem. Bywam rzadko, ale regularnie od ponad 10 lat.
-
Powiem więcej na Rudzie 1 z tych 12 osób co było na ŁKS to faktycznie mieszka może z 5 osób w tym jedna dziewczyna przed 40 co jezdzi na wyjazdy. Reszta tej śmietanki mieszka na innych dzielnicac w tym kolejna dziewczyna co notabene jest przerzutem, bo bujała się między innymi z chłopakami z Goduli/Orzegowa w barwach Gornika. niebieska ruda 1 jest tylko na Facebooku i tylko tam bo nigdzie indziej nie istnieją. Chyba że. Mówimy o tym że przyjada sobie zbieranina innych dzielnic późną nocą i coś tam popsikaja po murach albo zrobia spbie grafa w innym miescie. Juz nie wspomnę że do tych liczb doliczają sobie jedna z najbardziej wielodzietnych rodzin w Rudzie Śląskiej która mieszka na Goduli I uważa że Godula/Orzegow sa niebieskie, mimo że tych barw nigdy tam nie było i nie bedzie. Chyba że na snapchat'cie gdzie jeden z rodu drużyny piłkarskiej zrobil sobie fotkę bladym świtem z dopiskiem że Godula jest za ruchemBraun2025 pisze: ↑05.11.2024, 20:45Mury są pomalowane bo w nocy przyjeżdżają Chorzowscy z innych dzielnic. Na Rudzie 1 i Bielszowicach nie ma Ruchu i są to 2 dzielnice zdominowane przez Górnik. Ponoć w Łodzi 12 osób z Rudy 1 po stronie Ruchu, ale tych ludzi na dzielnicy nie widać wogole. Wystarczy przejechać się w dzień meczu Ruchu i w dzień meczu Górnika by zobaczyć kto sobie swobodnie w barwach po dzielnicy śmiga.na_chwile pisze: ↑05.11.2024, 20:31Według mnie na Rudzie 1, sytuacja zgoła odwrotna niż piszesz. Niegdyś zdominowana przez KSG, dziś coraz więcej akcentów R.oRt pisze: ↑05.11.2024, 16:05
Piastowi to Ksg za bardzo nie miało co odbijać, bo prawie wszystkie wioski wokół Gliwic to Żabole. Bardziej to idzie w drugą stronę, powoli, acz systematycznie, Piast wdziera się w żabskie dzielnice Gliwic. Np. Osiedle Kopernika.
-
Z Tobą nie rozmawiam.Johny99 pisze: ↑05.11.2024, 21:07Co trudno ci zrozumieć co małolat tobie wam próbuje pokazać??? ciężko ci przełknąć to że ma rację że od jakiś paru lat Piast wam uciera nosa ty widziałeś kiedyś z 10lat wcześniej żeby Piast wychylał łeb??ba podjeżdżał pod stadion na Roosevelta i robił co chciał??? wjeżdżał na dzielnicę takie jak Łabędy Sośnica?? Kopernik po za paroma starymi jest już Piasta widziałeś to 10lat wcześniej?? To ci ku*** powiem bo albo jesteś młody albo ku*** głupi i powielasz te farmazony że jesteście ekipą z przed lat . słuchaj nie było tak a wiesz dlaczego??bo kiedyś na Górniku byli chuligani a teraz są narkomani i pozerzy którzy tylko czyhają na to gdzie jebnac pare złoty a kiedyś czyhało się na to którędy podejdą albo gdzie ich zaatakować ot co i zapamiętaj co ci powiem za parę lat będziecie na Śląsku ostatnią ekipą której kto kolwiek będzie się bał o szacunku nie wspomnę bo już od dawna go nie posiadacie z prostego powodu jesteście kulawcami policyjnymi i do tego kryjecie gwałcicieli ba są nawet tacy co grypsuja jak wjadą i podają im rękę na sektorze i wy mówicie o zasadach wy ku*** największe śmiecie ze Śląska . Dam ci dobrą radę weźcie się tam zbierzcie jak kiedyś wjadą i pokażcie że życie inne scenariusze pisze a nie takie że powoli Piast was gasi ja pety.pozdro dla prawdziwych chuliganów nie tych podrabiancow.AMF1948 pisze: ↑05.11.2024, 18:15A Ty komuś kibicujesz czy szukasz swojej drogi ?bartekbrk18 pisze: ↑05.11.2024, 16:49
Dzięki za normalną odpowiedź - o taką tu coraz trudniej bo są tu imbecyle pokroju iamcriminal. Czyli jednak moja teza, że Piast wchodzi na tereny Górnika nie wzięła się z d*** a niektórzy tutaj mówili, że farmazony ;)
Fac Fideli Sis Fidelis
-
Chlopcze, śmiagasz na Polonie, na Górnik i pytasz co sie dzieje na okolicznych terenach, jednocześnie twierdzisz że nie wyobrażasz sobie chodzenia po Nikiszu (który jest sporo dalej)w innej koszulce niż Ruchu. Czyli tamte rewiry ogarniasz.... daj sobie spokój Ty rzekomy Polonistobartekbrk18 pisze: ↑05.11.2024, 19:30Jak już chodzę to na Polonie :). Ale i na Górnik mi się zdarzy.AMF1948 pisze: ↑05.11.2024, 18:30No to pochwał się.bartekbrk18 pisze: ↑05.11.2024, 18:26
Owszem zdarza mi się pójść na mecz. I nie jest to ani Górnik ani Ruch, natomiast bliżej mi do tych pierwszych.
-
ZS wygrało z PB i ile flag zwrócili?
-
Milczenie jest złotem. Cześć.Johny99 pisze: ↑06.11.2024, 12:34Raczej nie masz argumentów do rozmowy to też nie pogadamy.ja ciebie doskonale rozumiem i widzę że ty też się rozumiesz że podjęcie tematu w tym kierunku może rzutować na to kim jesteś i jakie posiadasz wartości dlatego pomilczmy.heheAMF1948 pisze: ↑06.11.2024, 06:58Z Tobą nie rozmawiam.Johny99 pisze: ↑05.11.2024, 21:07
Co trudno ci zrozumieć co małolat tobie wam próbuje pokazać??? ciężko ci przełknąć to że ma rację że od jakiś paru lat Piast wam uciera nosa ty widziałeś kiedyś z 10lat wcześniej żeby Piast wychylał łeb??ba podjeżdżał pod stadion na Roosevelta i robił co chciał??? wjeżdżał na dzielnicę takie jak Łabędy Sośnica?? Kopernik po za paroma starymi jest już Piasta widziałeś to 10lat wcześniej?? To ci ku*** powiem bo albo jesteś młody albo ku*** głupi i powielasz te farmazony że jesteście ekipą z przed lat . słuchaj nie było tak a wiesz dlaczego??bo kiedyś na Górniku byli chuligani a teraz są narkomani i pozerzy którzy tylko czyhają na to gdzie jebnac pare złoty a kiedyś czyhało się na to którędy podejdą albo gdzie ich zaatakować ot co i zapamiętaj co ci powiem za parę lat będziecie na Śląsku ostatnią ekipą której kto kolwiek będzie się bał o szacunku nie wspomnę bo już od dawna go nie posiadacie z prostego powodu jesteście kulawcami policyjnymi i do tego kryjecie gwałcicieli ba są nawet tacy co grypsuja jak wjadą i podają im rękę na sektorze i wy mówicie o zasadach wy ku*** największe śmiecie ze Śląska . Dam ci dobrą radę weźcie się tam zbierzcie jak kiedyś wjadą i pokażcie że życie inne scenariusze pisze a nie takie że powoli Piast was gasi ja pety.pozdro dla prawdziwych chuliganów nie tych podrabiancow.
Fac Fideli Sis Fidelis
-
Co ma piernik do wiatraka? Mieszkałem parę lat w Zabrzu a później się przeprowadziłem. Co w tym dziwnego, że chodzę tu i tu? Nie jestem ani kumaty, ani żadnym huliganem jak większość z was. Czy to tak trudno się domyślić będąc chociaż na jarmarku na Nikiszu, że to dzielnica 100% Ruch?Goral74 pisze: ↑06.11.2024, 08:48Chlopcze, śmiagasz na Polonie, na Górnik i pytasz co sie dzieje na okolicznych terenach, jednocześnie twierdzisz że nie wyobrażasz sobie chodzenia po Nikiszu (który jest sporo dalej)w innej koszulce niż Ruchu. Czyli tamte rewiry ogarniasz.... daj sobie spokój Ty rzekomy Polonistobartekbrk18 pisze: ↑05.11.2024, 19:30Jak już chodzę to na Polonie :). Ale i na Górnik mi się zdarzy.
-
Skoro nie jesteś kibicem tylko oglądaczem piłki kopanej jak twierdzisz to co cię interesuje kto trzyma dane tereny albo kto gdzieś je przejmuje lub traci?
-
1 Księstwo Bytomskie
-
Piast chyba od dawna zyskuje tereny u siebie w mieście.Johny99 pisze: ↑05.11.2024, 21:07Co trudno ci zrozumieć co małolat tobie wam próbuje pokazać??? ciężko ci przełknąć to że ma rację że od jakiś paru lat Piast wam uciera nosa ty widziałeś kiedyś z 10lat wcześniej żeby Piast wychylał łeb??ba podjeżdżał pod stadion na Roosevelta i robił co chciał??? wjeżdżał na dzielnicę takie jak Łabędy Sośnica?? Kopernik po za paroma starymi jest już Piasta widziałeś to 10lat wcześniej?? To ci ku*** powiem bo albo jesteś młody albo ku*** głupi i powielasz te farmazony że jesteście ekipą z przed lat . słuchaj nie było tak a wiesz dlaczego??bo kiedyś na Górniku byli chuligani a teraz są narkomani i pozerzy którzy tylko czyhają na to gdzie jebnac pare złoty a kiedyś czyhało się na to którędy podejdą albo gdzie ich zaatakować ot co i zapamiętaj co ci powiem za parę lat będziecie na Śląsku ostatnią ekipą której kto kolwiek będzie się bał o szacunku nie wspomnę bo już od dawna go nie posiadacie z prostego powodu jesteście kulawcami policyjnymi i do tego kryjecie gwałcicieli ba są nawet tacy co grypsuja jak wjadą i podają im rękę na sektorze i wy mówicie o zasadach wy ku*** największe śmiecie ze Śląska . Dam ci dobrą radę weźcie się tam zbierzcie jak kiedyś wjadą i pokażcie że życie inne scenariusze pisze a nie takie że powoli Piast was gasi ja pety.pozdro dla prawdziwych chuliganów nie tych podrabiancow.AMF1948 pisze: ↑05.11.2024, 18:15A Ty komuś kibicujesz czy szukasz swojej drogi ?bartekbrk18 pisze: ↑05.11.2024, 16:49
-
Jak wygląda obecnie sytuacja w Szopienicach,Gieksa wywiesiła fane Szopienice,więc pewnie coś się zmienia ,chodzi o same Szopienice .
-
Ta, Szopienice 100% GKS Katowice.
-
Ja słyszałem że Mikołów przejmuje GKS Tychy a Knurów Piast Gliwice potem już tylko krok do Zabrza od strony Makoszów i na Batory przez Kochłowice..
-
Aha, to jednak się zmieniło
-
Nie jestem kibicem? Oglądaczem piłki kopanej jest ktoś kto siedzi z piwem w ręku przed TV :). A dlaczego mnie to interesuje? Bo lubię to środowisko ;)
-
Kibica swojej drużyny cechuje lojalność wobec niej. Kibic Polonii nie pójdzie na mecz Górnika, kibic Wisły nie pójdzie na mecz Cracovii, a kibic Arki nie pójdzie na mecz Lechii. Za to oglądacz piłki już tak i wcale nie musi siedzieć przed telewizorem. Ty za to jesteś albo psem albo marnym prowokatorem. Bez odbiorubartekbrk18 pisze: ↑07.11.2024, 19:48Nie jestem kibicem? Oglądaczem piłki kopanej jest ktoś kto siedzi z piwem w ręku przed TV :). A dlaczego mnie to interesuje? Bo lubię to środowisko ;)
-
Żyj dalej w swojej bańce myśląc, że wszystko musi być takie jak ty sobie to wyobrażasz. Skoro od małego bliskie mi były dwie drużyny to rozumiem, że muszę wybrać jedną bo jakiś Xsexx tak powiedział? Robienie interesów z odwiecznymi wrogami to już spoko bo kasa do kieszeni leci ale kibicować dwóm drużynom to już nie? j**** was hipokrytkiXsexx pisze: ↑07.11.2024, 20:28Kibica swojej drużyny cechuje lojalność wobec niej. Kibic Polonii nie pójdzie na mecz Górnika, kibic Wisły nie pójdzie na mecz Cracovii, a kibic Arki nie pójdzie na mecz Lechii. Za to oglądacz piłki już tak i wcale nie musi siedzieć przed telewizorem. Ty za to jesteś albo psem albo marnym prowokatorem. Bez odbiorubartekbrk18 pisze: ↑07.11.2024, 19:48Nie jestem kibicem? Oglądaczem piłki kopanej jest ktoś kto siedzi z piwem w ręku przed TV :). A dlaczego mnie to interesuje? Bo lubię to środowisko ;)