Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: LechiaCHWM, Zorientowany

Amok-rts

Re: Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko

Post autor: Amok-rts »

Jaka liczba ŁKSu w Tychach?
iparts.pl
buhu321

Post autor: buhu321 »

800
WŁADCY CENTRALNEJ POLSKI
Daniel2345

Post autor: Daniel2345 »

Takie pytanko na temat Podgornej , swojego czasu bastion ŁKS , teraz powstają koszulki , szaliki Widzewa . Ulica zmienia barwy , czy jak ?.
majki

Post autor: majki »

Daniel2345 pisze: 09.10.2024, 08:57 Takie pytanko na temat Podgornej , swojego czasu bastion ŁKS , teraz powstają koszulki , szaliki Widzewa . Ulica zmienia barwy , czy jak ?.
zmiana pokoleniowa, przeprowadzki itd - pustynia kibicowska
BiałyTeofilów o widzewie pisze: Na powaznie zrobili zajebista akcje propagandowa i od jakiegos czasu pomimo ogromnej nienawisci musze przyznac ze sa w tym dobrzy
adwt

Post autor: adwt »

Taconafide pisze: 08.10.2024, 12:12 https://cbsp.policja.pl/cbs/aktualnosci ... panem.html
Zacju zatrzymany
Obrazek
Jaros1312

Post autor: Jaros1312 »

Jak tam fajnie się jeździ na wyjazdy i stoi na galerze z ciemnoskórym ?
buhu321

Post autor: buhu321 »

Jaros1312 pisze: 10.10.2024, 13:23 Jak tam fajnie się jeździ na wyjazdy i stoi na galerze z ciemnoskórym ?
Tak
WŁADCY CENTRALNEJ POLSKI
Jaros1312

buhu321 pisze: 10.10.2024, 15:30
Jaros1312 pisze: 10.10.2024, 13:23 Jak tam fajnie się jeździ na wyjazdy i stoi na galerze z ciemnoskórym ?
Tak
To nie źli obrońcy polskości
MW10

Post autor: MW10 »

A widziałaś z kim ostatnio koledzy z brudnymi paznokciami trenowali hipokrytko? Czy na ich widok ryj trzymasz krótko jak bita prostytutka? 🙂
HISTORIA NIE KŁAMIE, RODOWICI ŁODZIANIE!
Jaros1312

MW10 pisze: 10.10.2024, 19:25
A widziałaś z kim ostatnio koledzy z brudnymi paznokciami trenowali hipokrytko? Czy na ich widok ryj trzymasz krótko jak bita prostytutka? 🙂
Hipokrytki są po jednej jak i drugiej stronie łódzki menelu
saha07

Post autor: saha07 »

Po co mu odpisywać ...widać że dęta rura co się odważyła poszczekać trochę a łódzkie menele to szczają na takich jak ty ;)
Porto.Tekila

Post autor: Porto.Tekila »

Wszystko się zgadza, tylko śmiesznie brzmi pisanie o hiporyzji od przerzuta co to wyzywa swoich kolegów od dziewczynek.
MW10

Post autor: MW10 »

ino ruch

Obrazek
HISTORIA NIE KŁAMIE, RODOWICI ŁODZIANIE!
Porto.Tekila

Ino przerzut MW10.
strazaksam

Post autor: strazaksam »

Jaka cisza w temacie nagle nastała po w/w fotce hehe
Braun2025

Post autor: Braun2025 »

Przecież wy gosciliscie Lajerta z Ruchu u siebie, który też nie jest biały 😂
marcino2981

Post autor: marcino2981 »

Pozamiatane ! ŁKS ŁÓDŹ HOOLIGANS WŁADCY MIASTA WŁÒKNIARZY !!!!
Sol Invictus

Post autor: Sol Invictus »

ŁKS pojawił się pod stadionem Widzewa czy wszyscy wylecieli do USA?
ŁKS1908ŁKS

Post autor: ŁKS1908ŁKS »

A mieliśmy się pojawić ? To że od dwóch tyg głosicie wszędzie że musicie się zebrać bo my się wybieramy w 500 osób to nie znaczy że tak miało być to po pierwsze , po drugie jeśli chcieliście zrobić „zasadzkę” to trzeba było robić to po cichu a nie pisząc po swoich forach że zbiórka pod fanatykiem o 14
NoMatterWhat

Post autor: NoMatterWhat »

I dlatego zupełnie przypadkowo ŁKS zebrał się w kilka dych na swoim osiedlu, a mecz młodzieżówki nie miał nic z tym wspólnego.
RaryTaS

Post autor: RaryTaS »

marcino2981 pisze: 14.10.2024, 15:54 Pozamiatane ! ŁKS ŁÓDŹ HOOLIGANS WŁADCY MIASTA WŁÒKNIARZY !!!!
Ale ty masz silną psychike!

Szkoda ze dziś się władcy nie ujawniliście.
antyGW

Post autor: antyGW »

O tym że chcieliście się wjebać na mecz było wiadomo już od dawna i to z kilku źródeł. Wyszło tak że Widzew się zebrał a wam włączyły się kalkulatory, bo jeszcze na potwierdzenie dzisiaj byliście widziani jak się zbieraliście. j**** was kalkulatory
ŁKS INTERNET HOOLIGANS
rozpierdol pisze: 14.09.2017, 08:44 Na forum też same wariaty.Wywodzący się z kibolskiego grona Radicaal,znający ludzi z całej kibolskiej Polski Nikoś,siejący TERROR w ŁDZ łodzianin98,zapraszający na zbiórki MW10,no i mający w zanadrzu pińcet kont władca tematu entliczek.
ŁKS1908ŁKS

Najlepsze jest to że Wy wierzycie w to co piszecie. Może jeszcze powiedzcie że kupiliśmy te 500 biletów. O tym że myślicie że my się wybieramy na ten mecz to wiedzieli wszyscy nawet osoby nie z klimatu bo taką puściliście plotkę już dwa tyg temu. Gdzie niby byliśmy widziani w te „kilka dych” ? To jednak mieliśmy przyjść w kilka dych czy w 500 osób? Auta z Poznania też zawracały na autostradzie czy mieliśmy sami przyjść tylko ŁKSem w „kilka dych” pod stadion wroga ? Nas to tylko bawi że Wy musicie siebie dowartościowywać takimi wpisami , bo puszczając taką plotkę nawet po swoim forum robiliście wszystko żebyśmy my i psy - wiedzieli że się zbieracie pod swoim stadionem już o 14 - co było z góry skazane na porażkę nawet jeśli miało być coś na rzeczy… ale nie miało ,bo nie mieliśmy w planach iść pod stadion wroga bez biletów i ganiać się z psami w „kilka dych”.
NoMatterWhat

Od dziś kibicujesz?
Myślisz, że dzięki wpisom na forum policja wiedziała o tym meczu, a bez tego byłby może jeden radiowóz?
Napisałem wyraźnie, na swoim osiedlu. Nie wiesz które to osiedla ŁKSu? Nie jesteś rodowitym? A skoro nie wiesz na którym, tzn że masz nie wiedzieć.
Czyli daliśmy info, że się zbieramy na ten mecz, to z góry jest to skazane na porażkę. Na waszą porażkę. Bo jakbyśmy się nie zebrali, to wtedy moglibyście coś wykręcić.
Spy

Post autor: Spy »

antyGW pisze: 15.10.2024, 22:13 O tym że chcieliście się wjebać na mecz było wiadomo już od dawna i to z kilku źródeł. Wyszło tak że Widzew się zebrał a wam włączyły się kalkulatory, bo jeszcze na potwierdzenie dzisiaj byliście widziani jak się zbieraliście. j**** was kalkulatory
Daj spokój, przecież to są Hools przez wielkie H !!!!
Zaraz Ci mw i inne gladiatory napiszą jak to z nami jadą i się skończy rumakowanie....;)))

Prawda jest taka że sami taka plotkę powielali i może nie słyszałem tego od decyzyjnych ale jednak od chłopaków z ich strony i to nie od jednego czy dwóch....być może było to życzeniowe i szczerze nikt normalny w to nie wierzył ale jednak nie jest do końca prawdą że tylko to było takie gadanie z naszej strony.
ŁKS1908ŁKS

Nie wybieraliśmy się na ten mecz i tyle. Dopóki nie puściliście plotki to podejrzewam że 95% osób od nas nie wiedziała że młodzieżówka gra w Łodzi. Na forum nie pisaliście że się zbieracie przed meczem tylko że ŁKS przychodzi i dlatego musicie być dobrze zebrani co na pewno zwiększyło mobilizację u psów. Kolega wyżej dobrze napisał ale Wy dopisujecie szybko kolejne historie że byliśmy zebrani , jak pytam gdzie to „wiem ale nie powiem”. Powtórzę ostatni raz bo to bez sensu się przekrzykiwać - nie byliśmy zebrani i nie wybieraliśmy się na ten mecz.
NoMatterWhat

ŁKS1908ŁKS pisze: 15.10.2024, 22:58 Nie wybieraliśmy się na ten mecz i tyle. Dopóki nie puściliście plotki to podejrzewam że 95% osób od nas nie wiedziała że młodzieżówka gra w Łodzi. Na forum nie pisaliście że się zbieracie przed meczem tylko że ŁKS przychodzi i dlatego musicie być dobrze zebrani co na pewno zwiększyło mobilizację u psów. Kolega wyżej dobrze napisał ale Wy dopisujecie szybko kolejne historie że byliśmy zebrani , jak pytam gdzie to „wiem ale nie powiem”. Powtórzę ostatni raz bo to bez sensu się przekrzykiwać - nie byliśmy zebrani i nie wybieraliśmy się na ten mecz.
Trochę się gubisz w zeznaniach.
95% powiadasz. W mieście którym podobno trzęsiecie i ogłaszacie wszem i wobec, nie wiecie, że w Łodzi rozgrywany jest mecz reprezentacji młodzieżowej. Pewnie zasłonisz się hasłem "gdyby interesowała nas piłka".
To jeśli reprezentacja Polski, nawet młodzieżowa, was nie interesuje, to jaka? Ta która u was grała ostatnio? Pewnie też nie wiesz jaka, bo pewnie znajdujesz się w tych 95% przez Ciebie wymyślonych.
ŁKS1908ŁKS

Wiem że była przerwa na reprezentacje i tak samo wiem że grało u20 gdzie powołanych było dwóch naszych piłkarzy ale nie mam pojęcia w jakich miastach toczyła ta kadra swoje boje. Jak grała Polska z Chorwacją na wyjeździe to też nie interesowało mnie to w jakim mieście grają skoro się nie wybierałem na ten mecz al rozumiem że Ty wiesz w jakich miastach gra Polska kadra już od u15
NoMatterWhat

ŁKS1908ŁKS pisze: 15.10.2024, 23:33 Wiem że była przerwa na reprezentacje i tak samo wiem że grało u20 gdzie powołanych było dwóch naszych piłkarzy ale nie mam pojęcia w jakich miastach toczyła ta kadra swoje boje. Jak grała Polska z Chorwacją na wyjeździe to też nie interesowało mnie to w jakim mieście grają skoro się nie wybierałem na ten mecz al rozumiem że Ty wiesz w jakich miastach gra Polska kadra już od u15
Ważne, że wiem kiedy gra w Łodzi.

To, że nie masz pojęcia, że akurat Ty nie wiedziałeś, to śmiało można uwierzyć, tak samo jak i nie wiesz, że ŁKS był zebrany, ale nie wmawiaj, że 95% z zachodniej strony majacych coś wspólnego z piłką nie wiedzialo że gra młodzieżówka w Łodzi. Jak to obliczyłeś?
Podobno na każdym kroku nas niszczycie, ale pech chciał, że nie wiedzieliście, że jest mecz. Tzn Ty nie wiedziałeś, bo ci zebrani wiedzieli. Internet swoje, rzeczywistość swoje.
Sol Invictus

Post autor: Sol Invictus »

ŁKS się zebrał i polecieli do USA dlatego ich nie było
cola803

Post autor: cola803 »

A coś się ciekawego wydarzyło że Widzew ogłasza taki spektakularny sukces. Obowiązkiem Widzewa było pojawienie się na własnym stadionie i można było przypuszczać że Łks może mieć ochotę zrobić im psikusa i zająć sektor w którym normalnie prowadzą doping na meczach ligowych. Co do samego meczu na początku raziły przyspiewki anty ŁKS i pieśni chwalące Widzew,ale z biegiem czasu doping skupił się na reprezentacji i fajnie się go słuchało.
"Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą"
19Łódź08

Post autor: 19Łódź08 »

Sol Invictus pisze: 16.10.2024, 01:06 ŁKS się zebrał i polecieli do USA dlatego ich nie było
Żal Ci d*** ściska czy co ?
emrsz

Post autor: emrsz »

No właśnie pytanie: coś się stało takiego, pomijając fakt że psim obowiązkiem jest pilnowanie stadionu przez Widzew? Bo opisujecie to conajmniej jakbyście pogonili bandę 200osob będąc w 20 :D
Porto.Tekila

"spektakularny sukces "
Możesz z łaski swojej przytoczyć słowa o sukcesie?Bo jak na razie to wszyscy widzą że to wy tak piszecie.No ale tradycyjnie jak będziecie tak pisać po stokroć stanie się prawdą.Sytuacja identyczna jak kiedyś przed derbami.Widzew idzie mimo zakazu, Ełkaes z policją blokuje i ogłasza sukces.Teraz się zbieracie i odpuszczacie wiedząc że jednak Widzew się pojawił.Oczywiście zapewne zbieraliście się całkowicie przypadkowo, akurat ze szkoły wracali i pod trzepakiem się spotkali:)
ŁKS1908ŁKS

Pierdolicie o tym zebranym ŁKSie tylko żaden z Was nie chce powiedzieć gdzie niby byliśmy zebrani. Po drugie twierdzicie że się zebraliśmy we wtorek w godzinach 14-16 (gdzie raczej większość ludzi pracuje) żeby wybrać się bez biletów w „kilka dych” żeby przegonić z pod stadionu Widzew którego nie dotyczy układ na kadrę i przy okazji pewnie normalnych ludzi a potem wtargnęli pod zegar bijąc psy i ochronę żeby wywieszać transparenty na tym sektorze a po meczu spokojnie wrócili nie nękani przez służby do siebie na rejony tramwajem albo autobusem bo przecież nie autami które byśmy musieli zostawić nie pilnowane pod Waszym stadionem lub okolicach. Brzmi to całkiem realnie prawda ? Jeden z Was napisał że to było życzeniowe podejście żebyśmy się pojawili i mało realne ale przecież mówiliśmy „komuś” że przyjdziemy a prawda jest taka że jakbyśmy chcieli to zrobić to by wiedziało tylko te „kilka dych” a nie osoby z ŁKSu które mówiły by to kolegom widzewiakom w prywatnych rozmowach. (To też brzmi całkiem realnie).
cola803

Post autor: cola803 »

Ale ja nie jestem z Łksu .Mam tak samo wyjebane na Nich jak i na Was , ale nie potrafię zrozumieć, nie których komentarzy kibiców Widzewa że stali zebrani a Łks się nie pojawił bo się obsrał .Łks nie jednokrotnie pokazał że potrafił Was zaskoczyć. Tam nic godnego uwagi się nie wydarzyło a zaraz zacznie się tu gówna burza która z Łódzkich ekip rządzi w Łodzi.
"Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą"
Porto.Tekila

cola803 Kłamiesz czy po prostu problemy z czytaniem? Gdzie te " nie które komentarze" że Łks się obsrał bo jak na razie na tyle wpisów widzę jeden.
Ujmujm

Post autor: Ujmujm »

NoMatterWhat pisze: 15.10.2024, 23:53
ŁKS1908ŁKS pisze: 15.10.2024, 23:33 Wiem że była przerwa na reprezentacje i tak samo wiem że grało u20 gdzie powołanych było dwóch naszych piłkarzy ale nie mam pojęcia w jakich miastach toczyła ta kadra swoje boje. Jak grała Polska z Chorwacją na wyjeździe to też nie interesowało mnie to w jakim mieście grają skoro się nie wybierałem na ten mecz al rozumiem że Ty wiesz w jakich miastach gra Polska kadra już od u15
Ważne, że wiem kiedy gra w Łodzi.

To, że nie masz pojęcia, że akurat Ty nie wiedziałeś, to śmiało można uwierzyć, tak samo jak i nie wiesz, że ŁKS był zebrany, ale nie wmawiaj, że 95% z zachodniej strony majacych coś wspólnego z piłką nie wiedzialo że gra młodzieżówka w Łodzi. Jak to obliczyłeś?
Podobno na każdym kroku nas niszczycie, ale pech chciał, że nie wiedzieliście, że jest mecz. Tzn Ty nie wiedziałeś, bo ci zebrani wiedzieli. Internet swoje, rzeczywistość swoje.
Ale przecież ŁKS nic wam nie musi udowadniać, to wy raczej siedziiscie obsrani ,że ŁKS znowu was upokorzy , pewnie pół meczu miałeś przed oczami o brazki z Bielska-Bialej.Zreszta dużo o was to.mowi , że wasz największy sukces ostatnich lat to to że ŁKS was olał i sie nie pojawił
majki

Post autor: majki »

co Wy gadacie ze się nie zebraliście - w czterech miejscach były zbiórki - to że finalnie zebraliście się żeby jechać z Lechem do Warszawy tu nic nie zmienia.
BiałyTeofilów o widzewie pisze: Na powaznie zrobili zajebista akcje propagandowa i od jakiegos czasu pomimo ogromnej nienawisci musze przyznac ze sa w tym dobrzy
Cees

Post autor: Cees »

cola803 pisze: 16.10.2024, 07:54 Ale ja nie jestem z Łksu .Mam tak samo wyjebane na Nich jak i na Was , ale nie potrafię zrozumieć, nie których komentarzy kibiców Widzewa że stali zebrani a Łks się nie pojawił bo się obsrał .Łks nie jednokrotnie pokazał że potrafił Was zaskoczyć. Tam nic godnego uwagi się nie wydarzyło a zaraz zacznie się tu gówna burza która z Łódzkich ekip rządzi w Łodzi.
Ty jestes jakims debilem czy jak? Kto tu pisze o jakimkolwiek sukcesie w ramach rywalizacji z Łks? Tworzycie ku*** jakies mity ktore pozniej sami obalacie. Nic sie nie wydarzyło oprocz tego że moim zdaniem pokazlismy sie wlasciwie na meczu reprezentacji Polski. Takze zamknac japy i wracac na lekcje.
ODPOWIEDZ