Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM

MW10

Re: Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko

Post autor: MW10 »

ino ruch

Obrazek
iparts.pl
Porto.Tekila

Post autor: Porto.Tekila »

Ino przerzut MW10.
strazaksam

Post autor: strazaksam »

Jaka cisza w temacie nagle nastała po w/w fotce hehe
Braun2025

Post autor: Braun2025 »

Jaros1312 pisze: 10.10.2024, 13:23 Jak tam fajnie się jeździ na wyjazdy i stoi na galerze z ciemnoskórym ?
Przecież wy gosciliscie Lajerta z Ruchu u siebie, który też nie jest biały 😂
marcino2981

Post autor: marcino2981 »

Pozamiatane ! ŁKS ŁÓDŹ HOOLIGANS WŁADCY MIASTA WŁÒKNIARZY !!!!
Sol Invictus

Post autor: Sol Invictus »

ŁKS pojawił się pod stadionem Widzewa czy wszyscy wylecieli do USA?
ŁKS1908ŁKS

Post autor: ŁKS1908ŁKS »

A mieliśmy się pojawić ? To że od dwóch tyg głosicie wszędzie że musicie się zebrać bo my się wybieramy w 500 osób to nie znaczy że tak miało być to po pierwsze , po drugie jeśli chcieliście zrobić „zasadzkę” to trzeba było robić to po cichu a nie pisząc po swoich forach że zbiórka pod fanatykiem o 14
NoMatterWhat

Post autor: NoMatterWhat »

I dlatego zupełnie przypadkowo ŁKS zebrał się w kilka dych na swoim osiedlu, a mecz młodzieżówki nie miał nic z tym wspólnego.
RaryTaS

Post autor: RaryTaS »

marcino2981 pisze: 14.10.2024, 15:54 Pozamiatane ! ŁKS ŁÓDŹ HOOLIGANS WŁADCY MIASTA WŁÒKNIARZY !!!!
Ale ty masz silną psychike!

Szkoda ze dziś się władcy nie ujawniliście.
ŁKS1908ŁKS

Najlepsze jest to że Wy wierzycie w to co piszecie. Może jeszcze powiedzcie że kupiliśmy te 500 biletów. O tym że myślicie że my się wybieramy na ten mecz to wiedzieli wszyscy nawet osoby nie z klimatu bo taką puściliście plotkę już dwa tyg temu. Gdzie niby byliśmy widziani w te „kilka dych” ? To jednak mieliśmy przyjść w kilka dych czy w 500 osób? Auta z Poznania też zawracały na autostradzie czy mieliśmy sami przyjść tylko ŁKSem w „kilka dych” pod stadion wroga ? Nas to tylko bawi że Wy musicie siebie dowartościowywać takimi wpisami , bo puszczając taką plotkę nawet po swoim forum robiliście wszystko żebyśmy my i psy - wiedzieli że się zbieracie pod swoim stadionem już o 14 - co było z góry skazane na porażkę nawet jeśli miało być coś na rzeczy… ale nie miało ,bo nie mieliśmy w planach iść pod stadion wroga bez biletów i ganiać się z psami w „kilka dych”.
NoMatterWhat

Od dziś kibicujesz?
Myślisz, że dzięki wpisom na forum policja wiedziała o tym meczu, a bez tego byłby może jeden radiowóz?
Napisałem wyraźnie, na swoim osiedlu. Nie wiesz które to osiedla ŁKSu? Nie jesteś rodowitym? A skoro nie wiesz na którym, tzn że masz nie wiedzieć.
Czyli daliśmy info, że się zbieramy na ten mecz, to z góry jest to skazane na porażkę. Na waszą porażkę. Bo jakbyśmy się nie zebrali, to wtedy moglibyście coś wykręcić.
ŁKS1908ŁKS

Nie wybieraliśmy się na ten mecz i tyle. Dopóki nie puściliście plotki to podejrzewam że 95% osób od nas nie wiedziała że młodzieżówka gra w Łodzi. Na forum nie pisaliście że się zbieracie przed meczem tylko że ŁKS przychodzi i dlatego musicie być dobrze zebrani co na pewno zwiększyło mobilizację u psów. Kolega wyżej dobrze napisał ale Wy dopisujecie szybko kolejne historie że byliśmy zebrani , jak pytam gdzie to „wiem ale nie powiem”. Powtórzę ostatni raz bo to bez sensu się przekrzykiwać - nie byliśmy zebrani i nie wybieraliśmy się na ten mecz.
NoMatterWhat

ŁKS1908ŁKS pisze: 15.10.2024, 22:58 Nie wybieraliśmy się na ten mecz i tyle. Dopóki nie puściliście plotki to podejrzewam że 95% osób od nas nie wiedziała że młodzieżówka gra w Łodzi. Na forum nie pisaliście że się zbieracie przed meczem tylko że ŁKS przychodzi i dlatego musicie być dobrze zebrani co na pewno zwiększyło mobilizację u psów. Kolega wyżej dobrze napisał ale Wy dopisujecie szybko kolejne historie że byliśmy zebrani , jak pytam gdzie to „wiem ale nie powiem”. Powtórzę ostatni raz bo to bez sensu się przekrzykiwać - nie byliśmy zebrani i nie wybieraliśmy się na ten mecz.
Trochę się gubisz w zeznaniach.
95% powiadasz. W mieście którym podobno trzęsiecie i ogłaszacie wszem i wobec, nie wiecie, że w Łodzi rozgrywany jest mecz reprezentacji młodzieżowej. Pewnie zasłonisz się hasłem "gdyby interesowała nas piłka".
To jeśli reprezentacja Polski, nawet młodzieżowa, was nie interesuje, to jaka? Ta która u was grała ostatnio? Pewnie też nie wiesz jaka, bo pewnie znajdujesz się w tych 95% przez Ciebie wymyślonych.
ŁKS1908ŁKS

Wiem że była przerwa na reprezentacje i tak samo wiem że grało u20 gdzie powołanych było dwóch naszych piłkarzy ale nie mam pojęcia w jakich miastach toczyła ta kadra swoje boje. Jak grała Polska z Chorwacją na wyjeździe to też nie interesowało mnie to w jakim mieście grają skoro się nie wybierałem na ten mecz al rozumiem że Ty wiesz w jakich miastach gra Polska kadra już od u15
NoMatterWhat

ŁKS1908ŁKS pisze: 15.10.2024, 23:33 Wiem że była przerwa na reprezentacje i tak samo wiem że grało u20 gdzie powołanych było dwóch naszych piłkarzy ale nie mam pojęcia w jakich miastach toczyła ta kadra swoje boje. Jak grała Polska z Chorwacją na wyjeździe to też nie interesowało mnie to w jakim mieście grają skoro się nie wybierałem na ten mecz al rozumiem że Ty wiesz w jakich miastach gra Polska kadra już od u15
Ważne, że wiem kiedy gra w Łodzi.

To, że nie masz pojęcia, że akurat Ty nie wiedziałeś, to śmiało można uwierzyć, tak samo jak i nie wiesz, że ŁKS był zebrany, ale nie wmawiaj, że 95% z zachodniej strony majacych coś wspólnego z piłką nie wiedzialo że gra młodzieżówka w Łodzi. Jak to obliczyłeś?
Podobno na każdym kroku nas niszczycie, ale pech chciał, że nie wiedzieliście, że jest mecz. Tzn Ty nie wiedziałeś, bo ci zebrani wiedzieli. Internet swoje, rzeczywistość swoje.
Sol Invictus

Post autor: Sol Invictus »

ŁKS się zebrał i polecieli do USA dlatego ich nie było
cola803

Post autor: cola803 »

A coś się ciekawego wydarzyło że Widzew ogłasza taki spektakularny sukces. Obowiązkiem Widzewa było pojawienie się na własnym stadionie i można było przypuszczać że Łks może mieć ochotę zrobić im psikusa i zająć sektor w którym normalnie prowadzą doping na meczach ligowych. Co do samego meczu na początku raziły przyspiewki anty ŁKS i pieśni chwalące Widzew,ale z biegiem czasu doping skupił się na reprezentacji i fajnie się go słuchało.
emrsz

Post autor: emrsz »

No właśnie pytanie: coś się stało takiego, pomijając fakt że psim obowiązkiem jest pilnowanie stadionu przez Widzew? Bo opisujecie to conajmniej jakbyście pogonili bandę 200osob będąc w 20 :D
Porto.Tekila

"spektakularny sukces "
Możesz z łaski swojej przytoczyć słowa o sukcesie?Bo jak na razie to wszyscy widzą że to wy tak piszecie.No ale tradycyjnie jak będziecie tak pisać po stokroć stanie się prawdą.Sytuacja identyczna jak kiedyś przed derbami.Widzew idzie mimo zakazu, Ełkaes z policją blokuje i ogłasza sukces.Teraz się zbieracie i odpuszczacie wiedząc że jednak Widzew się pojawił.Oczywiście zapewne zbieraliście się całkowicie przypadkowo, akurat ze szkoły wracali i pod trzepakiem się spotkali:)
cola803

Post autor: cola803 »

Ale ja nie jestem z Łksu .Mam tak samo wyjebane na Nich jak i na Was , ale nie potrafię zrozumieć, nie których komentarzy kibiców Widzewa że stali zebrani a Łks się nie pojawił bo się obsrał .Łks nie jednokrotnie pokazał że potrafił Was zaskoczyć. Tam nic godnego uwagi się nie wydarzyło a zaraz zacznie się tu gówna burza która z Łódzkich ekip rządzi w Łodzi.
Porto.Tekila

cola803 Kłamiesz czy po prostu problemy z czytaniem? Gdzie te " nie które komentarze" że Łks się obsrał bo jak na razie na tyle wpisów widzę jeden.
Ujmujm

Post autor: Ujmujm »

NoMatterWhat pisze: 15.10.2024, 23:53
ŁKS1908ŁKS pisze: 15.10.2024, 23:33 Wiem że była przerwa na reprezentacje i tak samo wiem że grało u20 gdzie powołanych było dwóch naszych piłkarzy ale nie mam pojęcia w jakich miastach toczyła ta kadra swoje boje. Jak grała Polska z Chorwacją na wyjeździe to też nie interesowało mnie to w jakim mieście grają skoro się nie wybierałem na ten mecz al rozumiem że Ty wiesz w jakich miastach gra Polska kadra już od u15
Ważne, że wiem kiedy gra w Łodzi.

To, że nie masz pojęcia, że akurat Ty nie wiedziałeś, to śmiało można uwierzyć, tak samo jak i nie wiesz, że ŁKS był zebrany, ale nie wmawiaj, że 95% z zachodniej strony majacych coś wspólnego z piłką nie wiedzialo że gra młodzieżówka w Łodzi. Jak to obliczyłeś?
Podobno na każdym kroku nas niszczycie, ale pech chciał, że nie wiedzieliście, że jest mecz. Tzn Ty nie wiedziałeś, bo ci zebrani wiedzieli. Internet swoje, rzeczywistość swoje.
Ale przecież ŁKS nic wam nie musi udowadniać, to wy raczej siedziiscie obsrani ,że ŁKS znowu was upokorzy , pewnie pół meczu miałeś przed oczami o brazki z Bielska-Bialej.Zreszta dużo o was to.mowi , że wasz największy sukces ostatnich lat to to że ŁKS was olał i sie nie pojawił
majki

Post autor: majki »

co Wy gadacie ze się nie zebraliście - w czterech miejscach były zbiórki - to że finalnie zebraliście się żeby jechać z Lechem do Warszawy tu nic nie zmienia.
MłodaBanda

Post autor: MłodaBanda »

Widzewiacy podnieceni, bo udało im się przyjść na mecz , pośpiewać bluzgi na ŁKS, i nie dostali w mazak. Nie myślałem że takich fajnych czasów doczekam :))))))
Spy

Post autor: Spy »

Dobra temat już rozjebany więc można wracać do standardów wypowiedzi :((( trochę szkoda bo przez chwilę nawet toczyła się w miarę normalna dyskusja, nie było zgodności ale jako tako to wyglądało....
ŁKS1908ŁKS

majki pisze: 16.10.2024, 08:52 co Wy gadacie ze się nie zebraliście - w czterech miejscach były zbiórki - to że finalnie zebraliście się żeby jechać z Lechem do Warszawy tu nic nie zmienia.
Coraz lepsze tu kwiatki wychodzą ze jednak mieliśmy 4 zbiórki żeby jechać na kadrę do Warszawy na piknikowy Narodowy na którym jednak nas nie było. Ja p******* Widzew to tworzy alternatywną rzeczywistość. Wrzućcie fotkę naszą z Lechem z tej Warszawy. Ustalcie może wspólnie jedną wersję co mieliśmy robic tego dnia i dopiero napiszcie.
Spy

MłodaBanda pisze: 16.10.2024, 09:06 Widzewiacy podnieceni, bo udało im się przyjść na mecz , pośpiewać bluzgi na ŁKS, i nie dostali w mazak. Nie myślałem że takich fajnych czasów doczekam :))))))
Patrząc na styl wypowiedzi jeszcze wiele fajnych czasow przed tobą także głowa do góry !! Szkoła średnia, matura , może nawet jakieś studia, dobra praca itd... tylko nie możesz opuszczać lekcji :)))
19Łódź08

Post autor: 19Łódź08 »

Twierdzicie, że mieliśmy zbiórki to czemu nas nie zaskoczyliście ? ;)
antyGW

Post autor: antyGW »

Bo Widzew wolał czekać u siebie pod stadionem, pilnując swojego stadionu, gdzie mieliście się pojawić niż się ganiać z wami po mieście. Pomysl czasem, to nie boli.
antyGW

Post autor: antyGW »

Nie ma czym się podniecać, tak naprawdę nic się nie stało, mimo licznych głosów że ŁKS się wybiera na ten mecz. Tak naprawdę to że byliście widziani w różnych częściach Łodzi tylko potwierdza wasze chęci ale nie spodziewaliście się że Widzew w środku tygodnia się tak licznie zbierze pod stadionem i standardowo jak na was przekalkulowaliście ryzyko i woleliście nie ryzykować wtopy, tak jak Widzew z Ruchem zaryzykowali pod al unii na schodach. Stary patent ŁKSu jak nie jesteście pewni, nie macie przewagi liczebnej to nie atakujecie. Raz zaryzykowaliście ustawiając się na Widzew wracający z Elbląga i jak Widzew wyszedł to stanęliście na autostradzie nie wiedząc co robić więc teraz wróciliście do starego schematu. Sprawa prosta jak jebanie.
NoMatterWhat

Wielokrotnie padało pytanie kiedy ten Widzew się w końcu zbierze. No i się zebrał. ŁKS liczył na to, że jednak nie będzie organizacji z naszej strony i nie pykło. To, że jeden paź napisze, że nie wie gdzie była i czy była zbiórka, to nie znaczy, że jej nie było, a drugi podchwyci, że ŁKS olał. No ale gdyby właśnie udało się coś wykrecić, a taki mieli ełkaesiacy początkowo plan, to MalyWacek wraz z karmą i podobnymi sobie nie nadążaliby pisać jednego posta, a już by wysyłali kolejne.
19Łódź08

NoMatterWhat pisze: 16.10.2024, 11:12 Wielokrotnie padało pytanie kiedy ten Widzew się w końcu zbierze. No i się zebrał. ŁKS liczył na to, że jednak nie będzie organizacji z naszej strony i nie pykło. To, że jeden paź napisze, że nie wie gdzie była i czy była zbiórka, to nie znaczy, że jej nie było, a drugi podchwyci, że ŁKS olał. No ale gdyby właśnie udało się coś wykrecić, a taki mieli ełkaesiacy początkowo plan, to MalyWacek wraz z karmą i podobnymi sobie nie nadążaliby pisać jednego posta, a już by wysyłali kolejne.
Co Ty pierniczysz, Widzew się zebrał w dzień meczowy pod swoim stadionem, chyba nie o takie „zebranie” się rozchodzi … Jeśli byliście zebranie licznym składem w środku tygodnia to mogliście się przedostać bez przypału w jedno z miejsc gdzie byliśmy niby zebrani
total1908

Post autor: total1908 »

Zniżę się do poziomu czerwonych wyżej. Byliśmy zebrani, ale zabrakło nam odwagi bo za dużo osób poleciało do Miami :)
Spy

antyGW pisze: 16.10.2024, 10:47 Nie ma czym się podniecać, tak naprawdę nic się nie stało, mimo licznych głosów że ŁKS się wybiera na ten mecz. Tak naprawdę to że byliście widziani w różnych częściach Łodzi tylko potwierdza wasze chęci ale nie spodziewaliście się że Widzew w środku tygodnia się tak licznie zbierze pod stadionem i standardowo jak na was przekalkulowaliście ryzyko i woleliście nie ryzykować wtopy, tak jak Widzew z Ruchem zaryzykowali pod al unii na schodach. Stary patent ŁKSu jak nie jesteście pewni, nie macie przewagi liczebnej to nie atakujecie. Raz zaryzykowaliście ustawiając się na Widzew wracający z Elbląga i jak Widzew wyszedł to stanęliście na autostradzie nie wiedząc co robić więc teraz wróciliście do starego schematu. Sprawa prosta jak jebanie.
Dokładnie trafiłeś w sedno sprawy. Myślę ze ten post wyjaśnia dokładnie całą sytuację.
PolowaPolski

Post autor: PolowaPolski »

Czyli standard, nic sie nie dzialo ale wygrana Widzewa 🤣🤣🤣
Porto.Tekila

PolowaPolski pisze: 16.10.2024, 11:43 Czyli standard, nic sie nie dzialo ale wygrana Widzewa 🤣🤣🤣
Jeszcze tylko 84 takie wpisy i stanie się to prawdą.Wy im płacicie za takie wmawianie?
yurez

Post autor: yurez »

Byliście zebrani w kilku miejscach nie bez powodu i bez przyczyny, ponieważ jedną dużą grupa ciężko by było wam się przedostać pod nasz stadion , więc normalne że to podzieliliście na różne miejsca. Co za brednie znów wypisujecie i się wypieracie.
Janusz z prostej

Post autor: Janusz z prostej »

Po c*** wy piszecie o czymś co się nie wydarzyło. Od dwóch stron rozkminka czy pejsy się zbierały czy jednak nie, czy się obsrali czy jednak nie obsrali bo się wcale nie zbierali. My się zebraliśmy w dobrej liczbie i dobrym składem licząc się z tym że coś się może wydarzyć. Nic się nie działo i koniec tematu.
ŁKS1908ŁKS

Wy chyba nie czytacie tego co piszecie. Ja wiem że jesteśmy mocni w Polsce ale chyba nie aż tak żeby atakować stadion Widzewa z kilku różnych zbiórek w Łodzi gdzie od dwóch tyg ogłaszacie wszem i wobec że się zbieracie ze zgodami u siebie pod stadionem o 14 . Ja napisałem że 95% od nas nie wiedziało że jest młodzieżówka w Łodzi dopóki nie puściliście plotki że tam będziemy a nie że nie wiedziało do wczoraj wieczora. Potem zmieniliście wersję że pojechaliśmy na narodowy , czyli chcieliśmy zrobić dwa mecze kadry jednego dnia tylko jednego się obsralismy? Wiedział ktoś te nasze 500 osób w Warszawie ? Czy się też obsralismy i było 500 wolnych miejsc obok siebie na narodowym ? Do Was na stadion też mieliśmy te 500 biletów ? Ta Wasza wersja to się kupy nie trzyma. I się zaczyna znowu że na autostradzie to nam brakło jaj jak Was atakowaliśmy i twierdzicie że to jedyna okazja gdzie zaryzykowaliśmy gdzie Was było więcej a powrót z Ruchu ? W parku też były równe liczby. Pod schodami to Was było więcej niż nas i w 3 ekipy. Nie wiem co widzieliście na Retkini ale na pewno nie nas bo się nie zbieraliśmy. Może osoby idące na koncert na arenę. Najlepsze to było jak zatrzymywaliście pociąg w polu jadąc na Lecha bo ktoś ŁKS widział w Kaliszu. Wy zawsze wszędzie nas widzicie tak jak wczoraj na kilku zbiórkach w Łodzi.
19Łódź08

Każdy ze swojej zbiórki miał wsiąść w tramwaj i mieliśmy się spotkać przy anilanie, niezauważeni 🤭 sorry to nie te czasy.
ODPOWIEDZ