Kibicowskie Podkarpacie
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: Kibicowskie Podkarpacie
Fakt, nie da się porównać, a i pojęcie "szalikowiec" już w zasadzie nie ma racji bytu. Skoro ktoś wywołał wątek historyczny to się odnoszę bez moim zdaniem spiny w żadną ze stron.
-
Czy twoja pierwsza myśl po przebudzeniu to Resovia?DNS___00 pisze: ↑04.10.2024, 05:38WIesz, trochę się kompromitujecie. Ja poprosiłem o listę 10-ciu meczów (bez derbów) w ciągu 20 lat gry przy W22. Rozumiesz? Listę marnych 10-ciu spotkań, a wy albo podajecie kilka spotkań, ratujecie się dodając derby albo jako wielka Resovia, Reprezentacja Miasta, Najstarsi pokazujecie "o patrz a wtym sezonie był jeden mecz, a dwa lata później jeszcze jeden"scream&shout pisze: ↑03.10.2024, 23:00
Między 2009 a 2012 rokiem na W22 było jeszcze co najmniej kilka meczy z frekwencją ponad 2000. Zwłaszcza podczas bardzo dobrych występów piłkarzy w sezonach 09/10, 12/13. Tak z pamięci na szybko to na pewno mecze z Rakowem 2009, Niecieczą 2010, Motor 2011, Puszcza 2012, ale wy garbate ścieki z hetmańskiej wiecie lepiej:);)
Mogłem jednak obniżyć wymóg do 1000 kibiców ;)
Jeszcze południa nie ma a ty już dzisiaj 3 posty namalowałeś, wszystkie o Resovii.
Nie masz ciekawszych zajęć w życiu, kibicu Stali(?) ?
-
1. Nawiązywałem do resoviackiego mitu. Nie zauważyłeś jak tu koledzy z komunistycznych osiedli piszą o chowającej się Stali?Punisher1985 pisze: ↑04.10.2024, 11:34Odpiszę ci kolego, ale nie będę się wdawał w jakieś przepychanki itp.
1. Czy ja coś napisałem o NW i tym, że kibice Stali byli "pochowani"? Chłopak z ŁKS-u napisał prawdę o której sam wiem że były takie akcje). Było dosyć głośne w rzeszowskich mediach zajście na myjni, starcie na Baranówce, było starcie na terenach Stali (Millenium Hall) gdzie chyba nie tylko moim zdaniem Resovia zachowała się honorowo i dała się zebrać Stali a później przegrała to starcie. Ja się pytam, czy Stal przejęła jakieś terytorium tej słabej Resovii? Czy Stal nachodzi/ła kibiców Resovii np. w szkołach, domach żeby ich strachem wyeliminować z kibicowania? Co zrobiła Stal przeciwko Resovii żeby ją wykończyć? Resovia jest słaba "dzięki" swoim ruchom wciągu kilku lat i ciągotom ważnych ludzi, którzy zapragnęli być jak członkowie WSH. Nawet potrafili zabić tak długą i fajną zgodę z ŁKS-em. Nie napisałem też nic o derbach, liczbach na derbach więc nie pierd*l. Kilka stron wcześniej napisałem, że jak to w mieście derbowym można było różnie trafić. Pod starym jeszcze Hotelem Rzeszów (teraz Galeria Rzeszów) czy Wielką Cip* gdzie są tereny Resovii, Resoviak też mógł źle trafić i znam taki przykład.
2. Co złego napisałem? To był zawsze stadion Stali, od zawsze był szyld ZKS Stal Rzeszów a być może i WSK ZKS Stal Rzeszów. Nie pamiętam, wszystkiego też nie wiem. Miasto ten stadion przejęło i zrobiło miejskim. Dla kibica w Rzeszowie to zawsze będzie stadion Stali.
3. I o co Ci chodzi? Wrócą do siebie i się prawdopodobnie się poprawi. Czy napisałem, że będzie to 1000, 1500 czy 2000 tys? Wjedź na ręcznym to może Ci ciśnienie ujdzie.
4.Pisałem o strukturze młyna a nie jego liczebności. Nie podawałem żadnych liczb, żeby tacy jak Ty się nie przyje*ali.
Jak widać da się do wszystkiego przje*ać.
Bez pozdrowień
Napisałeś, że Resovia popełniła błędy, a Stal w zasadzie weszła sobie na gotowe. Ot, tak dostała prezent bo biedni Resoviacy popełnili drobniutkie błedy
[/quote]
1. Kibicowskie podkarpacie. Główne siły teraz to dwie ekipy i na taką doczepkę, ze względu na "zasługi" historyczne zasługuje twój klub z kibicami (którzy są mitomanami do potęgi). Akurat te dwie ekipy są z jednego miasta. Ciężko żeby w tym temacie o tym nie wspominać. Tak czy nie? Kłamiecie więc obalam wasze kłamstwa i mity. Przyjemne.
2. Napisałem ci tylko, że oficjalna nazwa to Stadion Miejski "STAL". Kibice Resovii i ich działacze celowo o tym zapominają, a już zakrywanie herbu klubowego Stali podczas ich meczów to już kompleks, który są ich wielodziesiętną tradycją. Nigdy nic w piłce nie osiągnęli i potrafią jedynie naszczać na nogawkę.
3. To jest cały czas poruszanie się w drodze domysłów i prawdopodobieństwa. Ok, zgodzę się z Tobą. Na pewno się poprawi. Z obecnie regularnego 400-700 osób zwiększy się do 1000-1300. Dziadki z okolicznych osiedli w końcu będą mieć blisko i poprawią frekwencję.
4. Struktura młyna w Sanoku i pewnie większości ekip w Polsce jest pewnie taka sama. To już takie doszukiwanie się na siłę. Co jest takiego fantastycznego w tym, że młyn na Resovii to sama dzieciarnia. W młynie na Stali też jest pełno dzieciarni, tylko tego tak po prostu nie widać, bo łątwiej wypatrzysz małolatów w młynie 40 osobowym aniżeli w młynie 400-osobowym
-
Obalając kłamstwa to napisz jeszcze, tak żeby wybrzmiało:
Czy Stal goniła Resovię do Sanu w Przemyślu?
Kiedy miasto przejęło stadion Stali, a kiedy Resovii :)
Czy Stal goniła Resovię do Sanu w Przemyślu?
Kiedy miasto przejęło stadion Stali, a kiedy Resovii :)
-
i to jest sedno sprawy, niektórzy dalej żyją latami 90tymiPunisher1985 pisze: ↑04.10.2024, 11:55Fakt, nie da się porównać, a i pojęcie "szalikowiec" już w zasadzie nie ma racji bytu. Skoro ktoś wywołał wątek historyczny to się odnoszę bez moim zdaniem spiny w żadną ze stron.
-
Stal przekazała stadion miastu w 2006 roku.
Resovia przekazała stadion Uniwersytetowi Rzeszowskiemu w 1997 roku. W 2012 roku Uniwersytet "przekazał" swój stadion miastu.
Na derbach w 2003 roku kibice Stali w młynie skierowali w stronę młynu Resovii kartki z wizerunkiem pływaka oraz skandowali "Resovia sekcja pływacka"
Tylko tyle wiem. Kibice Resovii mogą napisać więcej na ten temat
-
Resoviacy żyli w przeświadczeniu że stadion ciągle jest w ich posiadaniu. Niezłą propagandę tam sieją :) zawsze się mówiło że Resovia to ekipa która nie ponosi porażek bo nigdy się do nich nie przyznawała, stąd młodsze pokolenie może nie wiedzieć o sekcji pływackiej i różnych kąskach.DNS___00 pisze: ↑04.10.2024, 15:04Stal przekazała stadion miastu w 2006 roku.
Resovia przekazała stadion Uniwersytetowi Rzeszowskiemu w 1997 roku. W 2012 roku Uniwersytet "przekazał" swój stadion miastu.
Na derbach w 2003 roku kibice Stali w młynie skierowali w stronę młynu Resovii kartki z wizerunkiem pływaka oraz skandowali "Resovia sekcja pływacka"
Pierwszy mecz: 1995 r.
-
Z tym Sanem to chodziło o Czuwaj Przemyśl i bodajże trzech (mogę się mylić) Resoviaków "poszło w wodę" przy okazji meczu obu ekip. To była gdzieś końcówka lat 90 chyba 99r.
-
Wy jesteście niemożliwi :))) szczycicie się akcją, która była autorstwem Czuwaju - chyba tylko wy coś takiego potraficie.sanchezsports pisze: ↑04.10.2024, 15:10Resoviacy żyli w przeświadczeniu że stadion ciągle jest w ich posiadaniu. Niezłą propagandę tam sieją :) zawsze się mówiło że Resovia to ekipa która nie ponosi porażek bo nigdy się do nich nie przyznawała, stąd młodsze pokolenie może nie wiedzieć o sekcji pływackiej i różnych kąskach.DNS___00 pisze: ↑04.10.2024, 15:04Stal przekazała stadion miastu w 2006 roku.
Stadion Resovii został przekazany miastu w 2021 czy 2022. Od momentu przejęcia od uniwersytetu, był własnością CWKS. No ale przecież wy wiecie wszystko lepiej, nawet nie swoje sukcesy sobie przypisujecie albo powielacie kłamstwa na nasz temat gdzie się da - co właśnie wyżej sami udowodniliście.
-
Gdy Uniwersytet (wtedy jeszcze WSP) przejął stadion od Resovii w 1997 roku przestał on być właśnością Resovii. Resovia dostała zgodę na użytkowanie go i tylko tyle. Całe koszty utrzymania stadionu przez kilkanaście lat ponosiły władze uniwersytetu. Gdy miasto ZMUSIŁO Uniwersytet do oddania stadionu ponownie Resovii, to URz domagał się jeszcze zwrotu za poniesione remonty.Eustachy pisze: ↑04.10.2024, 16:04
Wy jesteście niemożliwi :))) szczycicie się akcją, która była autorstwem Czuwaju - chyba tylko wy coś takiego potraficie.
Stadion Resovii został przekazany miastu w 2021 czy 2022. Od momentu przejęcia od uniwersytetu, był własnością CWKS. No ale przecież wy wiecie wszystko lepiej, nawet nie swoje sukcesy sobie przypisujecie albo powielacie kłamstwa na nasz temat gdzie się da - co właśnie wyżej sami udowodniliście.
Przypomnę, że ostatnie prace na stadionie Resovii miały miejsce w latach 80-tych gdy miała się odbyć Spartakiada. Nawet Resovia musiała wtedy rozegrać kilka spotkań na boisku Stali Rzeszów.
Kilka lat później miasto znowu przejęło stadion Resovii.
A potem wejdzie jakiś mitoman z Resovii i będzie pisać że przekazano dopiero w 2022 roku :DW kolejnych latach coraz bardziej pogarszała się sytuacja finansowa Resovii, co doprowadziło do przekazania w 1997 roku stadionu Wyższej Szkole Pedagogicznej. W zamian za to WSP zobowiązała się do utrzymania obiektu, który dalej mógł być użytkowany przez zawodników związanych z Resovią.
(...)dopiero pod koniec 2012 roku, gdy Uniwersytet zdecydował się na oddanie obiektu miastu.
-
Mitomanem jesteś ty, skoro dla ciebie prawdą objawioną jest to co ktoś napisze na wikipedii.
Stadion został przez uniwersytet przekazany Resovii, a oddany miastu (bez długów jak w przypadku twojego omturu), został w 2020 r. (Mój błąd z poprzednim 22 czy 21).
Nie masz żadnej faktycznej wiedzy poza tym co wyczytasz w necie, to stul p****.
I na tym już definitywnie przygłupie zakończę z tobą jakąkolwiek dyskusję.
Stadion został przez uniwersytet przekazany Resovii, a oddany miastu (bez długów jak w przypadku twojego omturu), został w 2020 r. (Mój błąd z poprzednim 22 czy 21).
-
pytanie do panów z reski , czy b4 za waszej przewagi to osiedle widmo ?
-
Jak w tym niby 2020 roku miał mieć długi skoro przez 15 lat Resovii odpadły koszty za renowację i utrzymanie obiektu. Geszeft w waszym wykonaniu majstersztyk. Przyznaję, a władze WSP-URz to zwykli frajerzy. Jeszcze przekazaliście stadion uczelni za 200 tysięcy złotych. Kolejny geszefcikEustachy pisze: ↑04.10.2024, 18:27Mitomanem jesteś ty, skoro dla ciebie prawdą objawioną jest to co ktoś napisze na wikipedii.
-
Ciekawa dyskusja. Zostal tu poruszony temat nowego stadionu Resovii. Czy sa juz jakies konkrety ? Pojemnosc? Kiedy zaczynaja budowac?
Jak juz o stadionach to wiadomo co bedzie ze stadionem Stali w wypadku ich awansu do ekstraklasy? Gdzies czytalem, ze w formie obecnej nie spelnia wymogow.
Na koniec wbije mala szpilke obydwu klubom, ciezko powiedziec ile was tak naprawde przychodzi do mlyna bo siedzicie wymieszani z piknikami.
Jak juz o stadionach to wiadomo co bedzie ze stadionem Stali w wypadku ich awansu do ekstraklasy? Gdzies czytalem, ze w formie obecnej nie spelnia wymogow.
Na koniec wbije mala szpilke obydwu klubom, ciezko powiedziec ile was tak naprawde przychodzi do mlyna bo siedzicie wymieszani z piknikami.
-
Jak sytuacja w Krośnie? zmiany?
-
-
1. Nie spełnia wymogów. Wczoraj prezes żużlowej Stali, który ma środki aby zrobić awans do Ekstraligi w przeciągu dwóch lat, w ostrych słowach skryytkował Wydział Sportu urzędu miasta. Resovia poobsadzała swoimi te stanowiska i w zasadzie nie robią nic. Gdyby jeszcze nic nie robili to pal licho, ale oni non stop utrudniają. Ot, taka ich tradcyja. Sportowo i organizacyjnie nie są w stanie być lepszymi od Stali więc utrudniają jak tylko mogą.Oden2 pisze: ↑04.10.2024, 22:15Jak juz o stadionach to wiadomo co bedzie ze stadionem Stali w wypadku ich awansu do ekstraklasy? Gdzies czytalem, ze w formie obecnej nie spelnia wymogow.
2. Na meczach Resovii to raczej bardzo ciężko mówić o wymieszaniu z piknikami.
Tu masz przykład
[link]
Zdjęcia z nowin oczywiście, bo zawsze jak są puste trybuny Resovii to na ich oficjalnej stronie nigdy nie ma fotek z trybun. Działaczom po prostu wstyd za ich kibiców.
-
1. Biedna i pokrzywdzona ta Stal... szkoda, że nad wspomnianym przez ciebie wydziałem sportu nadzór pełni zastępca prezydenta, czyli... wasz człowiek.DNS___00 pisze: ↑05.10.2024, 08:121. Nie spełnia wymogów. Wczoraj prezes żużlowej Stali, który ma środki aby zrobić awans do Ekstraligi w przeciągu dwóch lat, w ostrych słowach skryytkował Wydział Sportu urzędu miasta. Resovia poobsadzała swoimi te stanowiska i w zasadzie nie robią nic. Gdyby jeszcze nic nie robili to pal licho, ale oni non stop utrudniają. Ot, taka ich tradcyja. Sportowo i organizacyjnie nie są w stanie być lepszymi od Stali więc utrudniają jak tylko mogą.Oden2 pisze: ↑04.10.2024, 22:15Jak juz o stadionach to wiadomo co bedzie ze stadionem Stali w wypadku ich awansu do ekstraklasy? Gdzies czytalem, ze w formie obecnej nie spelnia wymogow.
2. Na meczach Resovii to raczej bardzo ciężko mówić o wymieszaniu z piknikami.
Tu masz przykład
[link]
Zdjęcia z nowin oczywiście, bo zawsze jak są puste trybuny Resovii to na ich oficjalnej stronie nigdy nie ma fotek z trybun. Działaczom po prostu wstyd za ich kibiców.
2.Wieje hipokryzją okrutnie, wystarczy cofnąć się 5-6 lat do tyłu. Podobnych ujęć z meczów Stali nie brakuje. Oczywiście nie z oficjalnej strony, widocznie "działaczom po prostu było wstyd za ich kibiców".
Odpowiadając w kwestii stadionu Resovii- pojemność 7900, budowa (a konkretniej póki co rozbiórka starego stadionu) właściwie już powinna się zacząć, niestety upierdliwy deweloper z sąsiedniej działki w ostatni dzień przed uprawomocnieniem się pozwolenia na rozbiórkę złożył odwołanie i sprawa kolejny raz przesuwa się w czasie.
Taki klimat stolicy innowacji.
-
1. Biedna i pokrzywdzona ta Stal... szkoda, że nad wspomnianym przez ciebie wydziałem sportu nadzór pełni zastępca prezydenta, czyli... wasz człowiek.
2.Wieje hipokryzją okrutnie, wystarczy cofnąć się 5-6 lat do tyłu. Podobnych ujęć z meczów Stali nie brakuje. Oczywiście nie z oficjalnej strony, widocznie "działaczom po prostu było wstyd za ich kibiców".
Odpowiadając w kwestii stadionu Resovii- pojemność 7900, budowa (a konkretniej póki co rozbiórka starego stadionu) właściwie już powinna się zacząć, niestety upierdliwy deweloper z sąsiedniej działki w ostatni dzień przed uprawomocnieniem się pozwolenia na rozbiórkę złożył odwołanie i sprawa kolejny raz przesuwa się w czasie.
Taki klimat stolicy innowacji.
[/quote]
Wy to chyba jak wstajecie rano to z pieśnią na ustach "a na Stali sześć lat temu to też mieli niską frekwencję".
Tak Stal miała słabą frekwencję pod koniec lat 90-tych, i miewała kiepską od 2008 roku przez następne 10 lat. Tylko, że wtedy nie było tak widocznej różnicy między Stalą a Resovią. Na Stali było 400 osób, u was 500. W następnych kolejkach na Stali było 800 , a u was 600.
To zawsze była różnica minimalna. Chyba tylko w latach 2010-2012 różnice na korzyść Resovii wynosiły +/- 300 widzów. Od kilku lat te różnice można liczyć w tysiącach. Nigdy nie było takiej różnicy między Stalą a Resovią.
I zdjęcia z tych meczów Stali bez problemu były publikowane na oficjalnej stronie Stali Rzeszów
[link]
-
Poważny, to ta banda z Grodziska która jest dziś obecna, będzie za 2-3 lata przejmować miasto?powazny pisze: ↑03.10.2024, 17:29Otóż stalowcy nie wykończyli wroga tylko Resovia przez rozwalenie zgód,zmianę pokoleniową,koniec ekipy,8 lat bez stadionu ma najsłabszy okres w historii...a stal po prostu mogła wyjść z piwnicy,wziąść głęboki oddech i cieszyć się najlepszym dla siebie czasem...jeszcze jedno,każdy Resoviak przyzna że z wyżej wymienionych powodów mamy teraz najgorzej a stal najlepiej..lepiej jeżdżą,mają niezłą frekwencję itp...ale jeszcze nie widziałem, żeby jakiś stalowiec obiektywnie przyznał "cieszę się że teraz jest super,bo kiedyś mieliśmy przejebane..."p.s jak się oglądnie zdjęcia z oprawy derbowej,czy z Lecha to wiele ekip w Polsce chciało by mieć taki najgorszy czas..na Resie jest teraz sama mlodziez,za dwa lata Resovia będzie miała najlepszy stadion w regionie,i młodzież podrośnie,starzy wrócą...będzie zabawa,będzie się działoOldTimeGoodTime pisze: ↑03.10.2024, 16:15Wiesz ilu chuliganow jak wspomniany Andrzej G. latało za młodego w ekipach bądź nadal biegają ale o tym głośno nie krzyczą i robią na prawdę dobre kariery ?
A to kolejny przykład jaka miłością pałał do Resovii. Bo wiesz ze go już nie ma wśród tych wspierających mityczna bandę chuliganow Resovii ?
Ale gościu odjeżdżasz to tragedia.
Czyli Stalowcy którzy przeżyli taka Mega siłę jaka była Resovia mieli zajebiscie silna psychikę by robić swoich i w odpowiedniej chwili wykończyć wroga.![]()
-
Ze 30 ich jest :DVenzis pisze: ↑06.10.2024, 13:09Poważny, to ta banda z Grodziska która jest dziś obecna, będzie za 2-3 lata przejmować miasto?powazny pisze: ↑03.10.2024, 17:29Otóż stalowcy nie wykończyli wroga tylko Resovia przez rozwalenie zgód,zmianę pokoleniową,koniec ekipy,8 lat bez stadionu ma najsłabszy okres w historii...a stal po prostu mogła wyjść z piwnicy,wziąść głęboki oddech i cieszyć się najlepszym dla siebie czasem...jeszcze jedno,każdy Resoviak przyzna że z wyżej wymienionych powodów mamy teraz najgorzej a stal najlepiej..lepiej jeżdżą,mają niezłą frekwencję itp...ale jeszcze nie widziałem, żeby jakiś stalowiec obiektywnie przyznał "cieszę się że teraz jest super,bo kiedyś mieliśmy przejebane..."p.s jak się oglądnie zdjęcia z oprawy derbowej,czy z Lecha to wiele ekip w Polsce chciało by mieć taki najgorszy czas..na Resie jest teraz sama mlodziez,za dwa lata Resovia będzie miała najlepszy stadion w regionie,i młodzież podrośnie,starzy wrócą...będzie zabawa,będzie się działoOldTimeGoodTime pisze: ↑03.10.2024, 16:15Wiesz ilu chuliganow jak wspomniany Andrzej G. latało za młodego w ekipach bądź nadal biegają ale o tym głośno nie krzyczą i robią na prawdę dobre kariery ?
A to kolejny przykład jaka miłością pałał do Resovii. Bo wiesz ze go już nie ma wśród tych wspierających mityczna bandę chuliganow Resovii ?
Ale gościu odjeżdżasz to tragedia.
Czyli Stalowcy którzy przeżyli taka Mega siłę jaka była Resovia mieli zajebiscie silna psychikę by robić swoich i w odpowiedniej chwili wykończyć wroga.![]()
-
Na Stali też jest młodzież bo jest moda na Stal. Do tego mocno wytrenowana, Resoviacy to moczy-mordy i ćpuny. Przyszłość również należy do Stali a Resovia będzie tak jak Igloopol niestety
-
Stal Stalowa Wola vs Stal Rzeszów
https://www.youtube.com/watch?v=x-vrN0c5SGg
https://www.youtube.com/watch?v=x-vrN0c5SGg
-
Stal ogólnie ma mocne osiedla między rejonami resovi , B4 i Staromieście a jak sytuacja ma sie w drugą strone pobitno tam sytuacja była kiedyś pól na pół czy zawsze Stal ?
-
Za niejakiego R.H to Pobitno było Resoviackie z jednostkami Stali. Dziś ktoś wspominał że to osiedle jest za Stała.
-
kub1 pisze: ↑08.10.2024, 10:15Za niejakiego R.H to Pobitno było Resoviackie z jednostkami Stali. Dziś ktoś wspominał że to osiedle jest za Stała.
[/quote
Bez przesady, jako Resoviak bez problemu przyznam, że stal chyba zawsze miała przewagę na Pobitnie, ale faktycznie przez pewien czas trochę tam działo się na korzyść Resovii mniej więcej za sprawą braci H.
-
scream&shout pisze: ↑08.10.2024, 15:36Ok, może źle to ująłem. Był czas że Resovia tam rządziła i Stalowcy za mocno się tam nie wychylali :)kub1 pisze: ↑08.10.2024, 10:15Za niejakiego R.H to Pobitno było Resoviackie z jednostkami Stali. Dziś ktoś wspominał że to osiedle jest za Stała.
[/quote
Bez przesady, jako Resoviak bez problemu przyznam, że stal chyba zawsze miała przewagę na Pobitnie, ale faktycznie przez pewien czas trochę tam działo się na korzyść Resovii mniej więcej za sprawą braci H.
-
Kiedy skończył się układ Resovii z Siarką?
-
Gdzieś już to czytałem, ale byłby ktoś łaskaw przypomnieć, dlaczego Uniści z Nowej Sarzyny zwą się Tatarami, Tatarlandem itd.? Że ktoś ich tak obrażał kiedyś i im się przekornie spodobało?
-
-
Zalesie było zawsze Stalowskie ?
-
Na Zalesiu sytuacja była bardzo podobna do wspomnianego wyżej Pobitna.
-
Czy Stal Rz. coś próbuje z tworzeniem i rozwojem fanclubów wokół Rzeszowa? Teraz może być najlepszy czas na to patrząc na formę Resovii, a z tego co kojarzę to ta kwestia w przypadku Stali nigdy nie była jakoś rozwijana.
Ruch lewostronny jest dla lewaków
-
Leżącego się nie kopie.....
Ten obrazek pustych trybun na meczach Resovii jest dla nich kompromitujący. 30 osób na wyjeździe, na domowych meczach 200 osób, młynek na 40 osób, żadnej flagi. Upadek straszny.
Ten obrazek pustych trybun na meczach Resovii jest dla nich kompromitujący. 30 osób na wyjeździe, na domowych meczach 200 osób, młynek na 40 osób, żadnej flagi. Upadek straszny.
-
Samo to , że w Stalowej ponad 100 osób z Baranówek pokazuje zmiany zostaje ostatni Bastion Glogów.
-
Resovia Rzeszów - Podbeskidzie Bielsko-Biała
[link]
[link]
-
Jeśli mowa o stadionie to zastanawiający jest fakt, że przez 12 lat nie zdołano nic ruszyć z dokończeniem stadionu Stali, a teraz nagle chcą budować stadion dla Resovii. Nie rozstrzygam tego czy Resovia zasługuje na nowy obiekt czy nie, a jedynie zwracam uwagę na pewną niekonsekwencję w przeprowadzaniu inwestycji.
Tak na marginesie to najpierw myślałem, że to stadion w Bielsku bo u nich też nieciekawie z frekwencjami heh
Ruch lewostronny jest dla lewaków
-
Jakie nagle, skąd ty się urwałeś? Od 18 lat "budują" ten stadion...
-
Tez widze niekonsekwencje. Jedni dostali od miasta stadion na 1 lige, a drudzy nie dostali wcale. Stadion na 9 tys to przesada ale jakikolwiek im się należy
-
Jak można mieć taki potencjał jeśli chodzi o wioski Głogów,Bratkowice ,Świlcza ludzi tam dużo a na mecze jeździ 20 osób ,plus Boguchwała ,Trzeboś ,i wiele innych