Eternidad pisze: ↑13.09.2024, 08:21
Wy jestescie normalni? Gdzie napisałem że dymiłem? Zwrócenie uwagi OJCOM - nie dzieciom, że ja jestem wyrozumiały i nie będę robił awantur ale mają zakryć barwy i wyjść, bo nie wiem czy inni tak do tego będą podchodzić. Poza byciem kibicem jestem też ojcem i normalnym człowiekiem, więc nie - nie dymiłbym nawet gdyby się burzyli. Wyśmiałbym chojraka co najwyżej, że przy dziecku się sadzi zamiast pomyśleć, że faktycznie naraża go na niebezpieczeństwo - czy jakąś szarpaczkę (młodzi nie śpią) czy obelgi. Ale do kogo ja to piszę, jak wy słowa pisanego nie rozumiecie...
w twojej wypowiedzi byłoby wszystko ok. Naprawdę obiektywnie i kulturalnie piszesz ale odpiszę Ci tak jak ty mojemu koledze po szalu.
otóż ŻYDZIE z eŁKSy :-)...miałem podobną sytuację z kibicami Zagłębia Sosnowiec oraz Legii Warszawa .
na powrocie z meczu na A1 w stronę Częstochowy w MC Donald... Tatuś z synkiem w barwach Legii na wypasie konsumpcja oraz 3 typów z Sosnowca w barwach . Jestem starym fanatykiem ale potrafię oddzielić pewne sprawy .
powiedziałem im żeby pochowali barwy bo jak będzie Widzew wracał a będzie na pewno , Radomsko , Piotrków i inni to im wpierdolą
Typy z Zagłębia pochowali szale , tatuś z Legii burczał coś ale za chwilę powiedział "synek jedz szybciej i jedziemy " ;-).
do dziś się zastanawiam jak oni mi nie dojebali wtedy :-))))
ułomkiem nie jestem ..ale chyba psychologia zadziałała .
należy tak jak piszesz, pewne sprawy umieć oddzielać . I tyle .
może to wiek ,może tzw "stara szkoła" .