Odpisze ci na temat Radogoszcza.Sieja farmazony i tyle bo bez Teo czy limanki nic nie znaczą na osiedlu.Jest ich 4-5 co działają ale jak pisałem bez obstawy c**** znaczą.Do młodych startują ale jak już jeden wielki chuligan od nich miał okazję 3 razy to spierdalal albo się chował.Nastepny co poczuł wielkość i nie tylko to za mama się chował a teraz po odbiciu sporo osób nabrał skrzydła ale niedługo będzie fruwał z gołębiami razemDaniel2345 pisze: ↑03.09.2024, 14:34Z tym Górniakiem coś jest to co piszesz , mieszkałem kiedyś koło Grabowej na tych do roku 2010 nie widziałem ruszanych prac . Po ok roku 2010 , gdzieś 2011 rok nawet na Słowiańskiej , Grabowej widać zniszczone grafy , wcześniej było nie do pomyślenia . Nie jestem pewny chyba jak powstał G.C wtedy się to zaczeło.krokiet_z_grzybami pisze: ↑03.09.2024, 12:14Mam pewne przemyślenia i fajnie jakby ktoś z Widzewa się odniósł. Czy nie jest tak, że na typowo Widzewskich osiedlach, to jednak ŁKS lepiej sobie poczynia? Spójrzmy choćby na ten wyżej wspomniany Radogoszcz, niezaprzeczalnie jest to Widzewskie osiedle od wielu lat, myślę, że ostatnie 10-15 lat to dominacja totalna na tym osiedlu a jednak coś tam się "białego" rodzi i próbują działać (czy z pomocą innych osiek czy nie, to nie istotne, ważny jest fakt). Potem dalej, Żabieniec, który od dawna też był typowo czerwony dzisiaj już tak nie wygląda, pamiętam relacje kolegi z Teo z lat około 2008 jak opowiadał, że żaba często wpadała do nich na ośkę, dzisiaj jak się przejeżdza przez to osiedle to można często odnieść wrażenie, że raczej jest tam już tylko ŁKS, czysto H Widzew sam też tam pewnie już nic nie jest w stanie robić. Lecimy dalej, choćby takie Chojny, które też od zawsze były Widzewskie i to z bardzo mocnym składem swego czasu, również zawsze był akcent ŁKSowski. Tak naprawdę nie mała ilośc "sportowców" wywodzi się właśnie z tej rejonu po stronie ŁKSu, czy choćby cały czas działająca grupa pod hasłem "CK". Wiem, że pewnie większość dawno się wyprowadziła, co jest zrozumiałe, ale jednak jest to jakiś "wrzód" na d**** dla Widzewiaków, analogicznie nie wyobrażam sobie aby działała taka grupa na Starym Polesiu. Potem dalej, Górniak, też od zawsze typowo Widzewski a jednak od jakiegoś czasu tez można dostrzec duże działanie ŁKSu tam. Reasumując mam na myśli to, że ŁKS na typowo Widzewskich (i często silnych H osiedlach) coś tam działa, coś tam się rodzi i próbuje, jednakże w drugą stronę czegoś takiego nigdy się nie uświadczy. Tereny ŁKSu tj; Ruda, Teo, Stare Polesie, Limanka i jej okolice, Koziny, Rokicie, Retkinia są nienaruszone i bez "prawa" dla czerwonej strony. (mimo, że doskonale zdaje sobie sprawę, że pewnie sporo osób jeździ na mecze Widzewa z tych dzielnic, ale nie mówimy tu przecież o anonimowych piknikach).

Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko
-
Chyba jeszcze raz musisz napisać o złamanej szczęce i chowaniu się za matki, bo nie wszyscy zapamiętaliśmy po trzecim razie. I daj jeszcze tych emotek, bo galante są.Radigoszcz1910 pisze: ↑03.09.2024, 21:43Odpisze ci na temat Radogoszcza.Sieja farmazony i tyle bo bez Teo czy limanki nic nie znaczą na osiedlu.Jest ich 4-5 co działają ale jak pisałem bez obstawy c**** znaczą.Do młodych startują ale jak już jeden wielki chuligan od nich miał okazję 3 razy to spierdalal albo się chował.Nastepny co poczuł wielkość i nie tylko to za mama się chował a teraz po odbiciu sporo osób nabrał skrzydła ale niedługo będzie fruwał z gołębiami razemDaniel2345 pisze: ↑03.09.2024, 14:34Z tym Górniakiem coś jest to co piszesz , mieszkałem kiedyś koło Grabowej na tych do roku 2010 nie widziałem ruszanych prac . Po ok roku 2010 , gdzieś 2011 rok nawet na Słowiańskiej , Grabowej widać zniszczone grafy , wcześniej było nie do pomyślenia . Nie jestem pewny chyba jak powstał G.C wtedy się to zaczeło.krokiet_z_grzybami pisze: ↑03.09.2024, 12:14Mam pewne przemyślenia i fajnie jakby ktoś z Widzewa się odniósł. Czy nie jest tak, że na typowo Widzewskich osiedlach, to jednak ŁKS lepiej sobie poczynia? Spójrzmy choćby na ten wyżej wspomniany Radogoszcz, niezaprzeczalnie jest to Widzewskie osiedle od wielu lat, myślę, że ostatnie 10-15 lat to dominacja totalna na tym osiedlu a jednak coś tam się "białego" rodzi i próbują działać (czy z pomocą innych osiek czy nie, to nie istotne, ważny jest fakt). Potem dalej, Żabieniec, który od dawna też był typowo czerwony dzisiaj już tak nie wygląda, pamiętam relacje kolegi z Teo z lat około 2008 jak opowiadał, że żaba często wpadała do nich na ośkę, dzisiaj jak się przejeżdza przez to osiedle to można często odnieść wrażenie, że raczej jest tam już tylko ŁKS, czysto H Widzew sam też tam pewnie już nic nie jest w stanie robić. Lecimy dalej, choćby takie Chojny, które też od zawsze były Widzewskie i to z bardzo mocnym składem swego czasu, również zawsze był akcent ŁKSowski. Tak naprawdę nie mała ilośc "sportowców" wywodzi się właśnie z tej rejonu po stronie ŁKSu, czy choćby cały czas działająca grupa pod hasłem "CK". Wiem, że pewnie większość dawno się wyprowadziła, co jest zrozumiałe, ale jednak jest to jakiś "wrzód" na d**** dla Widzewiaków, analogicznie nie wyobrażam sobie aby działała taka grupa na Starym Polesiu. Potem dalej, Górniak, też od zawsze typowo Widzewski a jednak od jakiegoś czasu tez można dostrzec duże działanie ŁKSu tam. Reasumując mam na myśli to, że ŁKS na typowo Widzewskich (i często silnych H osiedlach) coś tam działa, coś tam się rodzi i próbuje, jednakże w drugą stronę czegoś takiego nigdy się nie uświadczy. Tereny ŁKSu tj; Ruda, Teo, Stare Polesie, Limanka i jej okolice, Koziny, Rokicie, Retkinia są nienaruszone i bez "prawa" dla czerwonej strony. (mimo, że doskonale zdaje sobie sprawę, że pewnie sporo osób jeździ na mecze Widzewa z tych dzielnic, ale nie mówimy tu przecież o anonimowych piknikach)..Arab bez obstawy ma treningi nie jeździ ani mecze taka to siła i h na Radogoszczu.Jak starzy się zebrali pewnego razu to nawet nosa nie wychylili
.Jedni co wypierali się klubu i też jebali jeżdżą teraz dalej ,albo mówili że już nie jeżdżą a teraz nagle przy wsparciu Teo nabrali żagle w wiatru i zaczęli jeździć i skończył jeden ze szczęka złamana bo wsparcia nie było.Ogolnie napisze tak bez Teo i limanki albo wsparcia to lks z Radogoszcza to jest rozjebany w chwilę jakby się pokazali ale tego nie zrobią bo są pizdy i wiedzą że mimo kryzysu wiekowego u nas to podjazdu nie mają no może oprócz solówek do młodych bo już do starych to sraka i spierdolka jak ich cho.....z liściastej.Arab mial szczęście dwa razy ale jak to mówią to 3 razy sztuka
![]()
-
Hahahah co za debil.Radigoszcz1910 pisze: ↑03.09.2024, 21:43Odpisze ci na temat Radogoszcza. Sieja farmazony i tyle bo bez Teo czy limanki nic nie znaczą na osiedlu.Jest ich 4-5 co działają ale jak pisałem bez obstawy c**** znaczą. Do młodych startują ale jak już jeden wielki chuligan od nich miał okazję 3 razy to spierdalal albo się chował.Nastepny co poczuł wielkość i nie tylko to za mama się chował a teraz po odbiciu sporo osób nabrał skrzydła ale niedługo będzie fruwał z gołębiami razemDaniel2345 pisze: ↑03.09.2024, 14:34Z tym Górniakiem coś jest to co piszesz , mieszkałem kiedyś koło Grabowej na tych do roku 2010 nie widziałem ruszanych prac . Po ok roku 2010 , gdzieś 2011 rok nawet na Słowiańskiej , Grabowej widać zniszczone grafy , wcześniej było nie do pomyślenia . Nie jestem pewny chyba jak powstał G.C wtedy się to zaczeło.krokiet_z_grzybami pisze: ↑03.09.2024, 12:14Mam pewne przemyślenia i fajnie jakby ktoś z Widzewa się odniósł. Czy nie jest tak, że na typowo Widzewskich osiedlach, to jednak ŁKS lepiej sobie poczynia? Spójrzmy choćby na ten wyżej wspomniany Radogoszcz, niezaprzeczalnie jest to Widzewskie osiedle od wielu lat, myślę, że ostatnie 10-15 lat to dominacja totalna na tym osiedlu a jednak coś tam się "białego" rodzi i próbują działać (czy z pomocą innych osiek czy nie, to nie istotne, ważny jest fakt). Potem dalej, Żabieniec, który od dawna też był typowo czerwony dzisiaj już tak nie wygląda, pamiętam relacje kolegi z Teo z lat około 2008 jak opowiadał, że żaba często wpadała do nich na ośkę, dzisiaj jak się przejeżdza przez to osiedle to można często odnieść wrażenie, że raczej jest tam już tylko ŁKS, czysto H Widzew sam też tam pewnie już nic nie jest w stanie robić. Lecimy dalej, choćby takie Chojny, które też od zawsze były Widzewskie i to z bardzo mocnym składem swego czasu, również zawsze był akcent ŁKSowski. Tak naprawdę nie mała ilośc "sportowców" wywodzi się właśnie z tej rejonu po stronie ŁKSu, czy choćby cały czas działająca grupa pod hasłem "CK". Wiem, że pewnie większość dawno się wyprowadziła, co jest zrozumiałe, ale jednak jest to jakiś "wrzód" na d**** dla Widzewiaków, analogicznie nie wyobrażam sobie aby działała taka grupa na Starym Polesiu. Potem dalej, Górniak, też od zawsze typowo Widzewski a jednak od jakiegoś czasu tez można dostrzec duże działanie ŁKSu tam. Reasumując mam na myśli to, że ŁKS na typowo Widzewskich (i często silnych H osiedlach) coś tam działa, coś tam się rodzi i próbuje, jednakże w drugą stronę czegoś takiego nigdy się nie uświadczy. Tereny ŁKSu tj; Ruda, Teo, Stare Polesie, Limanka i jej okolice, Koziny, Rokicie, Retkinia są nienaruszone i bez "prawa" dla czerwonej strony. (mimo, że doskonale zdaje sobie sprawę, że pewnie sporo osób jeździ na mecze Widzewa z tych dzielnic, ale nie mówimy tu przecież o anonimowych piknikach)..Arab bez obstawy ma treningi nie jeździ ani mecze taka to siła i h na Radogoszczu.Jak starzy się zebrali pewnego razu to nawet nosa nie wychylili
.Jedni co wypierali się klubu i też jebali jeżdżą teraz dalej ,albo mówili że już nie jeżdżą a teraz nagle przy wsparciu Teo nabrali żagle w wiatru i zaczęli jeździć i skończył jeden ze szczęka złamana bo wsparcia nie było.Ogolnie napisze tak bez Teo i limanki albo wsparcia to lks z Radogoszcza to jest rozjebany w chwilę jakby się pokazali ale tego nie zrobią bo są pizdy i wiedzą że mimo kryzysu wiekowego u nas to podjazdu nie mają no może oprócz solówek do młodych bo już do starych to sraka i spierdolka jak ich cho.....z liściastej.Arab mial szczęście dwa razy ale jak to mówią to 3 razy sztuka
![]()
Uważaj bo ci żyłka peknie z boolu d*** farmazonie
-
MłodaBanda pisze: ↑03.09.2024, 22:24Hahahah co za debil.Radigoszcz1910 pisze: ↑03.09.2024, 21:43Odpisze ci na temat Radogoszcza. Sieja farmazony i tyle bo bez Teo czy limanki nic nie znaczą na osiedlu.Jest ich 4-5 co działają ale jak pisałem bez obstawy c**** znaczą. Do młodych startują ale jak już jeden wielki chuligan od nich miał okazję 3 razy to spierdalal albo się chował.Nastepny co poczuł wielkość i nie tylko to za mama się chował a teraz po odbiciu sporo osób nabrał skrzydła ale niedługo będzie fruwał z gołębiami razemDaniel2345 pisze: ↑03.09.2024, 14:34
Z tym Górniakiem coś jest to co piszesz , mieszkałem kiedyś koło Grabowej na tych do roku 2010 nie widziałem ruszanych prac . Po ok roku 2010 , gdzieś 2011 rok nawet na Słowiańskiej , Grabowej widać zniszczone grafy , wcześniej było nie do pomyślenia . Nie jestem pewny chyba jak powstał G.C wtedy się to zaczeło..Arab bez obstawy ma treningi nie jeździ ani mecze taka to siła i h na Radogoszczu.Jak starzy się zebrali pewnego razu to nawet nosa nie wychylili
![]()
Uważaj bo ci żyłka peknie z boolu d*** farmazonie
-
W Wałczu jest paru pikników w wieku 50-60 lat nic nie znaczących.Po tym meczu rezerw jak poszli do baru to musiał stać obok nich patrol psów dla 5 osób ;)Daniel2345 pisze: ↑25.07.2024, 13:23W tym Wałczu kiedyś byłem , to szczerze jak byś do Łodzi wjeżdżał. Miasto tak wygląda, masa wlep Widzewa . Jakieś 3 lata temu Widzew 2 grał z Orłem we Wałczu i było sporo ludzi w barwach widzewskich .
Nie jest to dla Widzewa powód do dumy.
Szczególnie, że w przeszłości, a być może i dalej w "ekipie" mieli policjantów i strażników miejskich co wiązało się wiadomo z czym.
Nie ma tu nikogo z młodzieży ani w wieku 30-40 lat za Widzewem.Ze tym pikolom w podeszłym wieku chce się latać z vlepkami czy maznąć coś na murze to jest hit.
-
Rzeczywiście , byli to starsi ludzie jakby . Ale sporo ludzi widziałem w barwach Widzewa tam . Druga sprawa i tak tyle kilometrów i tam są ludzie ogólnie z Widzewa . No abstrakcja w chuz , ale możesz mi nie wierzyć , naprawde w mieście dużo napisów Widzewa . Zwłaszcza bliżej stacji . Dziwny przypadek , skoro piszesz ludzie po 40 , 5 0 lat malują po ścianach.white979 pisze: ↑03.09.2024, 23:36W Wałczu jest paru pikników w wieku 50-60 lat nic nie znaczących.Po tym meczu rezerw jak poszli do baru to musiał stać obok nich patrol psów dla 5 osób ;)Daniel2345 pisze: ↑25.07.2024, 13:23W tym Wałczu kiedyś byłem , to szczerze jak byś do Łodzi wjeżdżał. Miasto tak wygląda, masa wlep Widzewa . Jakieś 3 lata temu Widzew 2 grał z Orłem we Wałczu i było sporo ludzi w barwach widzewskich .
Nie jest to dla Widzewa powód do dumy.
Szczególnie, że w przeszłości, a być może i dalej w "ekipie" mieli policjantów i strażników miejskich co wiązało się wiadomo z czym.
Nie ma tu nikogo z młodzieży ani w wieku 30-40 lat za Widzewem.Ze tym pikolom w podeszłym wieku chce się latać z vlepkami czy maznąć coś na murze to jest hit.
-
Czytając ten temat na forum, komentarze z danej kolejki i inne podobne tematy mam wrażenie że najwięcej do powiedzenia maja ci co nie mają nic ciekawego do powiedzenia . To tak jakby prawiczek wymądrzał się o seksie
-
To co napisałeś za to jest ciekawe i mądre...ja pr.l chyba żeby sobie postów nabić ... To tak jakby głupi wymądrzał przed innymi.
-
Ponawiam temat , Górniak opisał by mi jak teraz wygląda kibicowsko ?.
-
Nikt ci nic nie opisze, W********** ze swoimi pytaniami.Daniel2345 pisze: ↑05.09.2024, 10:02Ponawiam temat , Górniak opisał by mi jak teraz wygląda kibicowsko ?.
-
Czemu Widzew nie przyjechał na zakazie ?
TVN - NIE OGLĄDAM!
GW - NIE CZYTAM!
PO - NIE GŁOSUJĘ!
GW - NIE CZYTAM!
PO - NIE GŁOSUJĘ!
-
Widzew przy malowaniu na Żabieńcu ucieka przed ŁKS-em zostawiając kolegę z puszkami.
Tematu wizyty pilkarzy ŁKS w przedszkolu na Żabieńcu nawet nie chcę mi się poruszać...
Tematu wizyty pilkarzy ŁKS w przedszkolu na Żabieńcu nawet nie chcę mi się poruszać...
Audaces fortuna iuvat...
-
Nie poruszaj, twoi koledzy narobili juz smrodu w necie że tematem interesuje się milicja. Naprawdę radzicie sobie na ulicy całkiem dobrze wiec ciezko zrozumieć po co wam te konfidenckie praktyki
-
Żabieniec to już jest prawie ŁKS.
-
Naturalna kolej rzeczy, Aleksandrów tez był wcale nie tak dawno widzewski, a dzisiaj jest jak jest
-
Prawie robi różnicę :-)
-
Dobrze to opisałeś, a według mnie do tego świadczy to też w tym momencie o sile ŁKSu, że jeżdżą inne osiedla i sobie pomagają, tym samym widać więcej aktywności, a ze strony Widzewa raczej ostatnimi czasy mniej konkretnych akcji, na pewno nie tak udanych jak przeciwnikomkrokiet_z_grzybami pisze: ↑03.09.2024, 12:14Mam pewne przemyślenia i fajnie jakby ktoś z Widzewa się odniósł. Czy nie jest tak, że na typowo Widzewskich osiedlach, to jednak ŁKS lepiej sobie poczynia? Spójrzmy choćby na ten wyżej wspomniany Radogoszcz, niezaprzeczalnie jest to Widzewskie osiedle od wielu lat, myślę, że ostatnie 10-15 lat to dominacja totalna na tym osiedlu a jednak coś tam się "białego" rodzi i próbują działać (czy z pomocą innych osiek czy nie, to nie istotne, ważny jest fakt). Potem dalej, Żabieniec, który od dawna też był typowo czerwony dzisiaj już tak nie wygląda, pamiętam relacje kolegi z Teo z lat około 2008 jak opowiadał, że żaba często wpadała do nich na ośkę, dzisiaj jak się przejeżdza przez to osiedle to można często odnieść wrażenie, że raczej jest tam już tylko ŁKS, czysto H Widzew sam też tam pewnie już nic nie jest w stanie robić. Lecimy dalej, choćby takie Chojny, które też od zawsze były Widzewskie i to z bardzo mocnym składem swego czasu, również zawsze był akcent ŁKSowski. Tak naprawdę nie mała ilośc "sportowców" wywodzi się właśnie z tej rejonu po stronie ŁKSu, czy choćby cały czas działająca grupa pod hasłem "CK". Wiem, że pewnie większość dawno się wyprowadziła, co jest zrozumiałe, ale jednak jest to jakiś "wrzód" na d**** dla Widzewiaków, analogicznie nie wyobrażam sobie aby działała taka grupa na Starym Polesiu. Potem dalej, Górniak, też od zawsze typowo Widzewski a jednak od jakiegoś czasu tez można dostrzec duże działanie ŁKSu tam. Reasumując mam na myśli to, że ŁKS na typowo Widzewskich (i często silnych H osiedlach) coś tam działa, coś tam się rodzi i próbuje, jednakże w drugą stronę czegoś takiego nigdy się nie uświadczy. Tereny ŁKSu tj; Ruda, Teo, Stare Polesie, Limanka i jej okolice, Koziny, Rokicie, Retkinia są nienaruszone i bez "prawa" dla czerwonej strony. (mimo, że doskonale zdaje sobie sprawę, że pewnie sporo osób jeździ na mecze Widzewa z tych dzielnic, ale nie mówimy tu przecież o anonimowych piknikach).
-
Radogoszcz już prawie przejęty, teraz przejmują Żabieniec a za chwilę całą Łódź i województwo.
-
-
Ciekawe w kontekście rozkmin dotyczących Radogoszcza i tego jaką ekipę H ma tu ŁKS jest fakt, że po meczach obu drużyn ciężko spotkać na osiedlu przechadzających się swobodnie w swoich barwach ełkaesiakow. Z kolei Widzew można spotkać zawsze. To osiedle zawsze będzie mieć kibiców jednego i drugiego klubu i w obu przypadkach porażającą większością będą kibice niedzielni, sympatycy. Sportowców po obu stronach jest garstka. Każdy kolejny rok uświadamia mnie, że na RDG pogłębia się pustynia kibicowska. Nie wiem co by musiało się stać, aby któraś grupa zaczęła tu naprawdę "trzesc" osiedlem jak ŁKS w latach 90. czy jak Widzew w pierwszej połowie XXI wieku.
-
A jak wygląda sytuacja na linii RKS Radomsko - Widzew FC Radomsko?
Swego czasu RKS żył dość dobrze z FCB91 stad w sumie to pytanie...
Swego czasu RKS żył dość dobrze z FCB91 stad w sumie to pytanie...
-
W latach 90-ych Łks nigdy nie rządził na Radogoszczu. Co ciekawe i dzisiaj totalnie nie do pomyślenia tak od początku tych lat aż do mniej więcej 98-go roku na RDG Wchodzie między Łks a Rts panował pakt o nieagresji, jak było dokładnie wtedy na RDG Zachodzie nie wiem. Po 98 roku silna ekipa H Widzewa ze Wschodu wyczyściła oba Radogoszcze i Łks w zorganizowanych grupach przestał istnieć. Byli i nadal są łksiacy którzy jeżdżą na mecze przy al. Unii ale nikt w barwach lksy nie chodzi, nie wychula się i tak jest do dzisiaj. Jak już było wspominane w tym.temacie obecnie łkasiecy na Zachodzie ( 3-4 osoby się uaktywnili ) ale pisanie że Radogoszcz staje pustynia kibicowska to totalna bzdura.k.fanatyk pisze: ↑08.09.2024, 22:06Ciekawe w kontekście rozkmin dotyczących Radogoszcza i tego jaką ekipę H ma tu ŁKS jest fakt, że po meczach obu drużyn ciężko spotkać na osiedlu przechadzających się swobodnie w swoich barwach ełkaesiakow. Z kolei Widzew można spotkać zawsze. To osiedle zawsze będzie mieć kibiców jednego i drugiego klubu i w obu przypadkach porażającą większością będą kibice niedzielni, sympatycy. Sportowców po obu stronach jest garstka. Każdy kolejny rok uświadamia mnie, że na RDG pogłębia się pustynia kibicowska. Nie wiem co by musiało się stać, aby któraś grupa zaczęła tu naprawdę "trzesc" osiedlem jak ŁKS w latach 90. czy jak Widzew w pierwszej połowie XXI wieku.
-
może źle się wyraziłem z tymi latami 90. Chodzi o to że wtedy ŁKS na zachodzie miał naprawdę solina grupę plus dużo zwykłych kibiców. Co do pustyni kibicowskiej - tu swoje zdanie podtrzymam.Pzdr.Old StyleRDG pisze: ↑08.09.2024, 23:20W latach 90-ych Łks nigdy nie rządził na Radogoszczu. Co ciekawe i dzisiaj totalnie nie do pomyślenia tak od początku tych lat aż do mniej więcej 98-go roku na RDG Wchodzie między Łks a Rts panował pakt o nieagresji, jak było dokładnie wtedy na RDG Zachodzie nie wiem. Po 98 roku silna ekipa H Widzewa ze Wschodu wyczyściła oba Radogoszcze i Łks w zorganizowanych grupach przestał istnieć. Byli i nadal są łksiacy którzy jeżdżą na mecze przy al. Unii ale nikt w barwach lksy nie chodzi, nie wychula się i tak jest do dzisiaj. Jak już było wspominane w tym.temacie obecnie łkasiecy na Zachodzie ( 3-4 osoby się uaktywnili ) ale pisanie że Radogoszcz staje pustynia kibicowska to totalna bzdura.k.fanatyk pisze: ↑08.09.2024, 22:06Ciekawe w kontekście rozkmin dotyczących Radogoszcza i tego jaką ekipę H ma tu ŁKS jest fakt, że po meczach obu drużyn ciężko spotkać na osiedlu przechadzających się swobodnie w swoich barwach ełkaesiakow. Z kolei Widzew można spotkać zawsze. To osiedle zawsze będzie mieć kibiców jednego i drugiego klubu i w obu przypadkach porażającą większością będą kibice niedzielni, sympatycy. Sportowców po obu stronach jest garstka. Każdy kolejny rok uświadamia mnie, że na RDG pogłębia się pustynia kibicowska. Nie wiem co by musiało się stać, aby któraś grupa zaczęła tu naprawdę "trzesc" osiedlem jak ŁKS w latach 90. czy jak Widzew w pierwszej połowie XXI wieku.
-
I wtedy pęknie zabójcza bariera 7 tys na stadionie .... ;)
Troszeczkę inne czasy albo nawet bardzo inne...dzisiaj niestety lub stety jak kto woli ale sukcesy sportowe będą miały dużo większe przełożenie na strukturę kibicowską niż to było kiedyś kiedy była większa "bieda" a jednocześnie mniejszy nadzór, monitoring i kontrola wszytskiego dookoła.Julianów pisze: ↑03.09.2024, 14:01Wygląda na to że Widzew zatrzymał się na etapie - mamy 15 tys karnetów, pełen stadion więc jesteśmy debeściaki.
A mieszkamy w mieście derbowym które nie lubi próżni, chwila nieuwagi i bęc.
Łks przespał koniec lat 80 oraz okres po spadku około 2000 roku, skutek Widzewiacy w całym mieście i strata Dąbrowy, Radogoszcza części Bałut. Jak widać w Łks wyciągnięto wnioski, przede wszystkim oczyszczając swoje tereny i czekając na okazje na to aby wrócić na stracone tereny, na których cały czas byli i są zakamuflowani kibice.
W okresie braków sukcesów sportowych aspekt h - zastraszająco/mrożący będzie decydujący, powtórka z 2000 roku kiedy to Widzew h zdominował wymienione osiedla, nie ma znaczenie czy będą to ich mieszkańcy czy osoby w innych części miasta.
Tegoroczny początek roku niektórym mocno otworzył oczy.
Czy jeśli byłem wczoraj w kościele to znaczy że jestem prawie biskupem ? ;)
-
ze swoich kolegów z Torunia których w młynie potrafi po 20 siedzieć też tak śmieszkujesz? albo z kolegów z Chorzowa którzy ostatnio zasiedli w niewiele więcej osób od nas i wypełnili... 15% stadionu, czyli tak ważnego dla was wyznacznika?Spy pisze: ↑09.09.2024, 08:56I wtedy pęknie zabójcza bariera 7 tys na stadionie .... ;)
Troszeczkę inne czasy albo nawet bardzo inne...dzisiaj niestety lub stety jak kto woli ale sukcesy sportowe będą miały dużo większe przełożenie na strukturę kibicowską niż to było kiedyś kiedy była większa "bieda" a jednocześnie mniejszy nadzór, monitoring i kontrola wszytskiego dookoła.Julianów pisze: ↑03.09.2024, 14:01Wygląda na to że Widzew zatrzymał się na etapie - mamy 15 tys karnetów, pełen stadion więc jesteśmy debeściaki.
Łks przespał koniec lat 80 oraz okres po spadku około 2000 roku, skutek Widzewiacy w całym mieście i strata Dąbrowy, Radogoszcza części Bałut. Jak widać w Łks wyciągnięto wnioski, przede wszystkim oczyszczając swoje tereny i czekając na okazje na to aby wrócić na stracone tereny, na których cały czas byli i są zakamuflowani kibice.
W okresie braków sukcesów sportowych aspekt h - zastraszająco/mrożący będzie decydujący, powtórka z 2000 roku kiedy to Widzew h zdominował wymienione osiedla, nie ma znaczenie czy będą to ich mieszkańcy czy osoby w innych części miasta.
Czy jeśli byłem wczoraj w kościele to znaczy że jestem prawie biskupem ? ;)
HISTORIA NIE KŁAMIE, RODOWICI ŁODZIANIE!
-
@MW10
Nie obraź się ale nie wiem za kim jesteś w tym tygodniu, miesiącu także ciężko mi z tobą prowadzić konwersację;)
Ja już uda ci się ustalić tak bardziej na stałe ta dość ważna ale niełatwą decyzję to daj znać;)
Nie obraź się ale nie wiem za kim jesteś w tym tygodniu, miesiącu także ciężko mi z tobą prowadzić konwersację;)
Ja już uda ci się ustalić tak bardziej na stałe ta dość ważna ale niełatwą decyzję to daj znać;)
-
Mówisz "niewiele więcej"? Według 90min, Ruchu w 8 kolejce 10858 co daje najlepszą frekwencję w 1 lidze, Łksu w 7 kolejce zebrało się 6386...teraz oblicz sobie ile by was było procent na SŚ.MW10 pisze: ↑09.09.2024, 10:03ze swoich kolegów z Torunia których w młynie potrafi po 20 siedzieć też tak śmieszkujesz? albo z kolegów z Chorzowa którzy ostatnio zasiedli w niewiele więcej osób od nas i wypełnili... 15% stadionu, czyli tak ważnego dla was wyznacznika?Spy pisze: ↑09.09.2024, 08:56I wtedy pęknie zabójcza bariera 7 tys na stadionie .... ;)
Czy jeśli byłem wczoraj w kościele to znaczy że jestem prawie biskupem ? ;)![]()
-
No na razie, w najbliższym miesiącu to napewno nie za eŁksą, po nazywaniu swoich kolegów po szalu "dziewczynkami".
-
Cieszę się niezmiernie że zabrakło argumentów.
-
Nie wiem co by musiało się stać, aby któraś grupa zaczęła tu naprawdę "trzesc" osiedlem jak ŁKS w latach 90. czy jak Widzew w pierwszej połowie XXI wieku.
[/quote]
Na dzień dzisiejszy wystarczy że wróciłyby osoby co odbiły i w ciągu tygodnia na Radogoszczu znowu z lks byś nikogo nie uświadczył
Pozatym lks nie ma przyszłości na tym osiedlu bo młodzi wybierają Widzew.To że są jakieś jednostki teraz to nic to nie znaczy bo bez wsparcia innych osiedli sami nic nie zrobią.A czy pustynia kibicowska a gdzie jej teraz nie ma prawie wszędzie młodzi wybierają co innego niż kibicowanie ale tutaj akurat myślę że będzie dobrze jeszcze przez jakiś czas 
[/quote]
Na dzień dzisiejszy wystarczy że wróciłyby osoby co odbiły i w ciągu tygodnia na Radogoszczu znowu z lks byś nikogo nie uświadczył
-
-
W sumie często przebywam na Górniaku i nikogo nie widze tak samo w barwach ŁKS , a ludzi w Widzewa barwach często uświadczysz. Nie tylko w dni meczowe .Old StyleRDG pisze: ↑08.09.2024, 23:20W latach 90-ych Łks nigdy nie rządził na Radogoszczu. Co ciekawe i dzisiaj totalnie nie do pomyślenia tak od początku tych lat aż do mniej więcej 98-go roku na RDG Wchodzie między Łks a Rts panował pakt o nieagresji, jak było dokładnie wtedy na RDG Zachodzie nie wiem. Po 98 roku silna ekipa H Widzewa ze Wschodu wyczyściła oba Radogoszcze i Łks w zorganizowanych grupach przestał istnieć. Byli i nadal są łksiacy którzy jeżdżą na mecze przy al. Unii ale nikt w barwach lksy nie chodzi, nie wychula się i tak jest do dzisiaj. Jak już było wspominane w tym.temacie obecnie łkasiecy na Zachodzie ( 3-4 osoby się uaktywnili ) ale pisanie że Radogoszcz staje pustynia kibicowska to totalna bzdura.k.fanatyk pisze: ↑08.09.2024, 22:06Ciekawe w kontekście rozkmin dotyczących Radogoszcza i tego jaką ekipę H ma tu ŁKS jest fakt, że po meczach obu drużyn ciężko spotkać na osiedlu przechadzających się swobodnie w swoich barwach ełkaesiakow. Z kolei Widzew można spotkać zawsze. To osiedle zawsze będzie mieć kibiców jednego i drugiego klubu i w obu przypadkach porażającą większością będą kibice niedzielni, sympatycy. Sportowców po obu stronach jest garstka. Każdy kolejny rok uświadamia mnie, że na RDG pogłębia się pustynia kibicowska. Nie wiem co by musiało się stać, aby któraś grupa zaczęła tu naprawdę "trzesc" osiedlem jak ŁKS w latach 90. czy jak Widzew w pierwszej połowie XXI wieku.
-
W sensie chodzi że na Górniaku nie widziałem nikogo w barwach ŁKS.
-
Czy terroryzowanie rodziców z dzieckiem w kilkanaście osób w knajpie na obiedzie po meczu ligowym rocznika 2013. Zabranie dziecku i mamie koszulek to będzie już teraz normalna praktyka ? Najlepiej niech odpowiedzą widzewiacy z Kutna.
Złe czasy nastały i mam wrażenie, że będzie jeszcze gorzej.
-
Czemu? W koncu znaleźli przeciwników na swoim poziomie. Najpierw wjazd i zajebanie transa namalowanego przez 12 latków, później straszenie przedszkolaków, a teraz krojenie piłkarzy z U13. To jest właśnie poziom obecnego widzewu.Stare Czasy 08 pisze: ↑10.09.2024, 20:44Czy terroryzowanie rodziców z dzieckiem w kilkanaście osób w knajpie na obiedzie po meczu ligowym rocznika 2013. Zabranie dziecku i mamie koszulek to będzie już teraz normalna praktyka ? Najlepiej niech odpowiedzą widzewiacy z Kutna.
-
Słynne "dziewczynki" z ełkaesu :) I od razu pojawia się przerzut mw10 który jeszcze nie taj dawno jebał Ełksę jak sukęMW10 pisze: ↑10.09.2024, 21:42Czemu? W koncu znaleźli przeciwników na swoim poziomie. Najpierw wjazd i zajebanie transa namalowanego przez 12 latków, później straszenie przedszkolaków, a teraz krojenie piłkarzy z U13. To jest właśnie poziom obecnego widzewu.Stare Czasy 08 pisze: ↑10.09.2024, 20:44Czy terroryzowanie rodziców z dzieckiem w kilkanaście osób w knajpie na obiedzie po meczu ligowym rocznika 2013. Zabranie dziecku i mamie koszulek to będzie już teraz normalna praktyka ? Najlepiej niech odpowiedzą widzewiacy z Kutna.
Złe czasy nastały i mam wrażenie, że będzie jeszcze gorzej.![]()
-
Widzę, że wystarczy napisać byle co na waszym forum i zaraz połowa gamoni to łyknie a potem któryś idiota przyleci tutaj z płaczem. Jeszcze niech wasz przygłupi redaktorek kijewski nasmaruje artykuł o tym i będzie kolejna gównoburza, jak po napisach na bloku koło przedszkola :)Stare Czasy 08 pisze: ↑10.09.2024, 20:44Czy terroryzowanie rodziców z dzieckiem w kilkanaście osób w knajpie na obiedzie po meczu ligowym rocznika 2013. Zabranie dziecku i mamie koszulek to będzie już teraz normalna praktyka ? Najlepiej niech odpowiedzą widzewiacy z Kutna.

-
Jak wasze redaktorzyny kręcili afere w gazetach, bo uszaty Grzesiu W. dostał w mazak w lokalu to tez tak smieszkowałeś?
-
Chciałeś błysnąć ale Ci się nie udało. Nie każdy czerpie wiedzę z forum. A jak Ci powiem, że informację o zdarzeniu mam z pierwszej ręki ? Ja wiem, że to co odwalili twoi w Kutnie to straszna lipa i trzeba to zakrzyczeć ale niestety. Posta wrzuciłem raczej ku refleksji dla tych co mogą to jeszcze stłamsić w zarodku.Thor1910 pisze: ↑10.09.2024, 23:10Widzę, że wystarczy napisać byle co na waszym forum i zaraz połowa gamoni to łyknie a potem któryś idiota przyleci tutaj z płaczem. Jeszcze niech wasz przygłupi redaktorek kijewski nasmaruje artykuł o tym i będzie kolejna gównoburza, jak po napisach na bloku koło przedszkola :)Stare Czasy 08 pisze: ↑10.09.2024, 20:44Czy terroryzowanie rodziców z dzieckiem w kilkanaście osób w knajpie na obiedzie po meczu ligowym rocznika 2013. Zabranie dziecku i mamie koszulek to będzie już teraz normalna praktyka ? Najlepiej niech odpowiedzą widzewiacy z Kutna.
-
Czyli wystarczy wziąć dzieci i żonkę na Teofilów czy limanke i można w barwach Widzewa się bujać? Sprytnie.Stare Czasy 08 pisze: ↑11.09.2024, 08:32Chciałeś błysnąć ale Ci się nie udało. Nie każdy czerpie wiedzę z forum. A jak Ci powiem, że informację o zdarzeniu mam z pierwszej ręki ? Ja wiem, że to co odwalili twoi w Kutnie to straszna lipa i trzeba to zakrzyczeć ale niestety. Posta wrzuciłem raczej ku refleksji dla tych co mogą to jeszcze stłamsić w zarodku.Thor1910 pisze: ↑10.09.2024, 23:10Widzę, że wystarczy napisać byle co na waszym forum i zaraz połowa gamoni to łyknie a potem któryś idiota przyleci tutaj z płaczem. Jeszcze niech wasz przygłupi redaktorek kijewski nasmaruje artykuł o tym i będzie kolejna gównoburza, jak po napisach na bloku koło przedszkola :)Stare Czasy 08 pisze: ↑10.09.2024, 20:44Czy terroryzowanie rodziców z dzieckiem w kilkanaście osób w knajpie na obiedzie po meczu ligowym rocznika 2013. Zabranie dziecku i mamie koszulek to będzie już teraz normalna praktyka ? Najlepiej niech odpowiedzą widzewiacy z Kutna.