Wstydzi to się ciebie stara.Dla ciebie mogę być i z klubiku z Katowic lata mi to koło c****.Laguna pisze: 25.08.2024, 11:22 dexter się wstydzi swojego klubiku z Katowic i udaje Lechistę. Zwykły łeb.
Jędruś,walcz dalej wojowniku internetowy.
Moderatorzy: LechiaCHWM, Zorientowany
Wstydzi to się ciebie stara.Dla ciebie mogę być i z klubiku z Katowic lata mi to koło c****.Laguna pisze: 25.08.2024, 11:22 dexter się wstydzi swojego klubiku z Katowic i udaje Lechistę. Zwykły łeb.
Jedruś pisze: 25.08.2024, 12:20Po pierwsze Lech się z torcipy śmieje (tym bardziej że jeszcze mocno im w dupska wchodzą bo to widać po forach)więc wcal się kurwie nie dziwię że podszywa się pod lepszą ekipę (bo te d**** tak mają zresztą cały czas się tu ktoś od tej kurewskiej koalicji pod kogoś podszywaja lepszego)żeby tu zakłamywać rzeczywistość ale na szczęście ulica prowadzi się swoimi toramiLaguna pisze: 25.08.2024, 11:22 dexter się wstydzi swojego klubiku z Katowic i udaje Lechistę. Zwykły łeb.
Lech ma wyjebane na policjantów z torpizdy i to jest pewne więc skończcie się pod nich podszywać bo beeeka jest tu nie samowitąa![]()
Macie tyle chuji w d**** że już wam wystają jaja z d***
Nie dajecie tu rady
Jesteście skończeni
Kiedy ostateczne rozliczenie i unicestwienie .Jedruś pisze: 25.08.2024, 14:36No my to wiemy (śmiech ze szczew na sali )Dawidbeee pisze: 25.08.2024, 12:45 Było przecież spotkanie Lecha i Górnika i zostało ustalone, że poprzedni mecz był ostatnim w którym tolerowane będzie chodzenie zaboli w barwach w Poznaniu i na odwrót. To tyle jeśli chodzi o szukanie nowej zgody.
Blaszok(oficjalnie trybuna centralna) to nazwa młyna GieKSy więc oprócz Górnika to pewnie żadna heh. Chociaż w dawnych latach gdy nie było sektora gości i wszystko było na wariackich papierach to kilkukrotnie goście byli upychani na Blaszoku czego chyba najlepszym przykładem jest Ruch. GKS wtedy zajmował trybunę głównąStonkaZiemniaczana pisze: 27.08.2024, 09:51 Która ekipa (z obecnie grających w Ekstraklasie) nie była jeszcze nigdy na Blaszoku?
Tak jest, chodziło mi o wizytę na stadionie GieKSy, stricte w sektorze gości. Dzięki za kulturę odpowiedziOberschlesien14 pisze: 27.08.2024, 10:28Blaszok(oficjalnie trybuna centralna) to nazwa młyna GieKSy więc oprócz Górnika to pewnie żadna heh. Chociaż w dawnych latach gdy nie było sektora gości i wszystko było na wariackich papierach to kilkukrotnie goście byli upychani na Blaszoku czego chyba najlepszym przykładem jest Ruch. GKS wtedy zajmował trybunę głównąStonkaZiemniaczana pisze: 27.08.2024, 09:51 Która ekipa (z obecnie grających w Ekstraklasie) nie była jeszcze nigdy na Blaszoku?
Zapewne pytałeś po prostu o stadion na Bukowej. Wydaje mi się, że wszystkie ekipy były. Najdłużej pewnie nie było Lecha i Legii(nie licząc wsparcia zgód) bo to są wyjazdy na które ludzie czekają 20 lat więc w drugą stronę pewnie działa to podobnie. Szkoda, że nie da się całego sezonu pograć na starym stadionie z perspektywy kibola patrząc. Ja bardzo dobrze wspominam wyjazdy na stare stadionu które były już na wykończeniu(np. Śląska Wrocław) i wydaje mi się, że to fajna sprawa dla świadomego wyjazdowicza, że jedzie ostatni raz na dany sektor gości, a taka Legia, Lech nie będą miały tej przyjemności.
Stadion stadionem najważniejsze ze zawsze nad wami 🫢fonobar pisze: 27.08.2024, 09:00 Dupny prezes SK 1920 Śniechowski już wylądował w wodociągach, niebieska rodzina na swoim. Zobaczycie stadion jak świnia niebo, co niezmiernie mnie cieszy :)
legia też była na A ale możesz tego nie pamiętać za młody jesteśOberschlesien14 pisze: 27.08.2024, 10:28Blaszok(oficjalnie trybuna centralna) to nazwa młyna GieKSy więc oprócz Górnika to pewnie żadna heh. Chociaż w dawnych latach gdy nie było sektora gości i wszystko było na wariackich papierach to kilkukrotnie goście byli upychani na Blaszoku czego chyba najlepszym przykładem jest Ruch. GKS wtedy zajmował trybunę głównąStonkaZiemniaczana pisze: 27.08.2024, 09:51 Która ekipa (z obecnie grających w Ekstraklasie) nie była jeszcze nigdy na Blaszoku?
Zapewne pytałeś po prostu o stadion na Bukowej. Wydaje mi się, że wszystkie ekipy były. Najdłużej pewnie nie było Lecha i Legii(nie licząc wsparcia zgód) bo to są wyjazdy na które ludzie czekają 20 lat więc w drugą stronę pewnie działa to podobnie. Szkoda, że nie da się całego sezonu pograć na starym stadionie z perspektywy kibola patrząc. Ja bardzo dobrze wspominam wyjazdy na stare stadionu które były już na wykończeniu(np. Śląska Wrocław) i wydaje mi się, że to fajna sprawa dla świadomego wyjazdowicza, że jedzie ostatni raz na dany sektor gości, a taka Legia, Lech nie będą miały tej przyjemności.
Raz był Ruch bo ich psy tam wpuścili i kto jeszcze?pfcasual pisze: 28.08.2024, 09:21 Gieksa tyle znaczyła do połowy lat 90, że jak ktoś licznie przyjeżdżał to zajmował ich młyn a cygany siedziały na głównej
Móglbyś podać rok? Może masz jakieś fotki z tego meczu?CLUBOWY pisze: 28.08.2024, 06:17legia też była na A ale możesz tego nie pamiętać za młody jesteśOberschlesien14 pisze: 27.08.2024, 10:28Blaszok(oficjalnie trybuna centralna) to nazwa młyna GieKSy więc oprócz Górnika to pewnie żadna heh. Chociaż w dawnych latach gdy nie było sektora gości i wszystko było na wariackich papierach to kilkukrotnie goście byli upychani na Blaszoku czego chyba najlepszym przykładem jest Ruch. GKS wtedy zajmował trybunę głównąStonkaZiemniaczana pisze: 27.08.2024, 09:51 Która ekipa (z obecnie grających w Ekstraklasie) nie była jeszcze nigdy na Blaszoku?
Tzn kto?pfcasual pisze: 28.08.2024, 09:21 Gieksa tyle znaczyła do połowy lat 90, że jak ktoś licznie przyjeżdżał to zajmował ich młyn a cygany siedziały na głównej
Was się czytać nie da co drugi nawet nie zna ortografii. Skąd wiem? Słownik języka polskiego - stąd. Ludzie nawet najprostsze wulgaryzmy przekręcają .... Wielkie chuligany. Banda pozerów nic więcej.Jedruś pisze: 27.08.2024, 10:36
Ty ku*** j***** kasztanie ten debil jest z tąd
Człowiek z lecha ?ale ci odjebalo ku*** ty odklejona mała k****
Lech na was sra ty tego nie umiesz skumać że nikt z ekipą ktoś trenuje z psami nie będzie rozmawiał
Jedyną ekipą Z KTÓRĄ GADAJĄ TO CYGANY z GKS
Kosmos![]()
Z tego co kojarzę, jestes z Ruchu, także powinieneś wiedzieć, że u Was jest jeden kolorowy z rudy Śląskiej, ale No tak, najlepiej na Giekse mówić cygany.CzeskaKorona pisze: 29.08.2024, 23:29 Czy W którejś ekipie województwa biegają kolorowi? Tylko Zagłębie Sosnowiec ze smutnym wyjątkiem?
Jak L. (bo pewnie o nim myślisz) jest dla ciebie kolorowy no to grubo. Niejeden wasz chuligan nażelowany po wczasach w Turcji jest ciemniejszy niż on.Dawidbeee pisze: 30.08.2024, 05:54Z tego co kojarzę, jestes z Ruchu, także powinieneś wiedzieć, że u Was jest jeden kolorowy z rudy Śląskiej, ale No tak, najlepiej na Giekse mówić cygany.CzeskaKorona pisze: 29.08.2024, 23:29 Czy W którejś ekipie województwa biegają kolorowi? Tylko Zagłębie Sosnowiec ze smutnym wyjątkiem?
Mogłeś być jako kibic piłki ale nie jako grupa bo siedzieli tam tylko raz
Jak Ormianin nie jest ciapakiem to ja już nie wiem kto jest.dyniadynia pisze: 30.08.2024, 09:47Jak L. (bo pewnie o nim myślisz) jest dla ciebie kolorowy no to grubo. Niejeden wasz chuligan nażelowany po wczasach w Turcji jest ciemniejszy niż on.Dawidbeee pisze: 30.08.2024, 05:54Z tego co kojarzę, jestes z Ruchu, także powinieneś wiedzieć, że u Was jest jeden kolorowy z rudy Śląskiej, ale No tak, najlepiej na Giekse mówić cygany.CzeskaKorona pisze: 29.08.2024, 23:29 Czy W którejś ekipie województwa biegają kolorowi? Tylko Zagłębie Sosnowiec ze smutnym wyjątkiem?
Popytaj starszych kolegów od sezonu 1988/1989- do 1994 roku siedzieliśmy jako grupa zawsze na blaszoku
Nie ma go na klipie.patrickpbt pisze: 30.08.2024, 17:22 A czasem nie jest tutaj na klipie.
https://www.youtube.com/watch?v=mteJY_R6j1w
Dla mnie ciapakiem nie jest. Takim tokiem rozumowania to Hiszpanie czy Grecy to też ciapaki bo mają ciemniejszą karnację, a L. jest normalnie biały.Dawidbeee pisze: 30.08.2024, 10:42Jak Ormianin nie jest ciapakiem to ja już nie wiem kto jest.dyniadynia pisze: 30.08.2024, 09:47Jak L. (bo pewnie o nim myślisz) jest dla ciebie kolorowy no to grubo. Niejeden wasz chuligan nażelowany po wczasach w Turcji jest ciemniejszy niż on.Dawidbeee pisze: 30.08.2024, 05:54 Z tego co kojarzę, jestes z Ruchu, także powinieneś wiedzieć, że u Was jest jeden kolorowy z rudy Śląskiej, ale No tak, najlepiej na Giekse mówić cygany.
A od kiedy Ormianie to ciapaki? Chyba kontynenty ci się pomyliły.Dawidbeee pisze: 30.08.2024, 10:42Jak Ormianin nie jest ciapakiem to ja już nie wiem kto jest.dyniadynia pisze: 30.08.2024, 09:47Jak L. (bo pewnie o nim myślisz) jest dla ciebie kolorowy no to grubo. Niejeden wasz chuligan nażelowany po wczasach w Turcji jest ciemniejszy niż on.Dawidbeee pisze: 30.08.2024, 05:54
Z tego co kojarzę, jestes z Ruchu, także powinieneś wiedzieć, że u Was jest jeden kolorowy z rudy Śląskiej, ale No tak, najlepiej na Giekse mówić cygany.
Komu kibicujesz?LatającyHolender pisze: 30.08.2024, 21:44 W tym spartanie (z szacunkiem dla prawdziwych trenerów) nie jeden pedofil trenował i być może trenuje? W Bangkoku kilku chciało być incognito i próbowali "ćwiczyć" ale nie wyszło i nie wyjdzie.
Nawet Atletico przekonuje się powoli co do tych "Oberschlesien" (jakoś tak po niemiecku chyba, bo na szczęście w Madrycie zaczynają rozumieć nie tylko "interesy", bo jak można być "polską" ekipą i za razem niemiecką mając zgodę z chłopcami spod białej i czerwonej gwiazdy?)
Co do "klipu": Ale awaRia, bo coś takiego znalazłem (haha) na youtube: (haha) https://www.youtube.com/watch?v=3azPf33tvLQ - 1:41 - polecam. (Ale tam musiały być zwieszone moRdy na tym wielkim stadionie hahahaha)
Ty k... nieuku.LatającyHolender pisze: 30.08.2024, 21:44 bo jak można być "polską" ekipą i za razem niemiecką mając zgodę z chłopcami spod białej i czerwonej gwiazdy?)
O cie jasny c***. Dawno nikt tutaj nie palnął aż takiego głupoty panie 'profesorze'mieczem pisze: 30.08.2024, 23:05Ty k... nieuku.LatającyHolender pisze: 30.08.2024, 21:44 bo jak można być "polską" ekipą i za razem niemiecką mając zgodę z chłopcami spod białej i czerwonej gwiazdy?)
Obecna Rosja to nie ZSRR, więc spierd... do szkoły uzupełnić lekcje historii.
Robisz się na kumatego, a beret zryty telewizyjną propagandą.
Nie gadajcie z tym przygłupem nie wnoszącym do tematów nic oprócz obelg i napinkidyniadynia pisze: 30.08.2024, 23:02Komu kibicujesz?LatającyHolender pisze: 30.08.2024, 21:44 W tym spartanie (z szacunkiem dla prawdziwych trenerów) nie jeden pedofil trenował i być może trenuje? W Bangkoku kilku chciało być incognito i próbowali "ćwiczyć" ale nie wyszło i nie wyjdzie.
Nawet Atletico przekonuje się powoli co do tych "Oberschlesien" (jakoś tak po niemiecku chyba, bo na szczęście w Madrycie zaczynają rozumieć nie tylko "interesy", bo jak można być "polską" ekipą i za razem niemiecką mając zgodę z chłopcami spod białej i czerwonej gwiazdy?)
Co do "klipu": Ale awaRia, bo coś takiego znalazłem (haha) na youtube: (haha) https://www.youtube.com/watch?v=3azPf33tvLQ - 1:41 - polecam. (Ale tam musiały być zwieszone moRdy na tym wielkim stadionie hahahaha)
Było to spowodowane między innymi dlatego że trybuna Północna była dopiero budowana i wygodniej było policji że względów bezpieczeństwa posadzić Ruch na blaszoku który zawsze szedł przez park.brytanie pisze: 31.08.2024, 08:02
Napewno Ruch był parę razy u nas na blaszoku. Ostatni raz chyba w 93 Był dwumecz puchar i liga. Mogę się mylić po trochę już lat minęło. Najwięcej Ruchu było chyba w 89 jak wrócili z pierwszej ligi do ekstraklasy.
Ostatni raz byliśmy w 1994 roku początek sezonu 94/95brytanie pisze: 31.08.2024, 08:02
Napewno Ruch był parę razy u nas na blaszoku. Ostatni raz chyba w 93 Był dwumecz puchar i liga. Mogę się mylić po trochę już lat minęło. Najwięcej Ruchu było chyba w 89 jak wrócili z pierwszej ligi do ekstraklasy.
Ok 2500 nie było w tamtych czasach grałem jako junior i byłem przy podawaniu piłek na meczu.19seba20 pisze: 31.08.2024, 09:08Ostatni raz byliśmy w 1994 roku początek sezonu 94/95brytanie pisze: 31.08.2024, 08:02eragsm pisze: 30.08.2024, 09:53
Mogłeś być jako kibic piłki ale nie jako grupa bo siedzieli tam tylko raz
Jako ciekawostkę dodam że nas było ok 2500 a Gieksy na trybunie głównej max 1000 osób
Co Ty dupcysz za fleki to głowa boliSebastian75 pisze: 31.08.2024, 09:54Ok 2500 nie było w tamtych czasach grałem jako junior i byłem przy podawaniu piłek na meczu.19seba20 pisze: 31.08.2024, 09:08Ostatni raz byliśmy w 1994 roku początek sezonu 94/95brytanie pisze: 31.08.2024, 08:02
Jako ciekawostkę dodam że nas było ok 2500 a Gieksy na trybunie głównej max 1000 osób
Co to za farmazon że GieKSy było 1000 ? Na całej głównej była GieKSa pamiętam jak nie było biletów to przez płot przechodzili. Na głównej lekko było 3000.
Najlepszy jest ten CzeskaKorona czy jak Mu tam. Gość ewidetnie proRuch, zadaje głupie pytanie gdzie biegają kolorowi a tu bęc. Jego koledzy wrzucają zdjęcie ze znaczkiem H podpisane Feyenord & Ruch wspólny trening a tam na zdjęciu conajmniej 3 MURZYNÓW. HAHAHAHAHAHAczehulov pisze: 31.08.2024, 15:12 Jakie jest stanowisko PeFki ws. Niebieskiej części Holandii bujającej się ze smoluchami z Feye i Pogonią ;)?
Pod celą, to ty co najwyżej pety zbierałeś xDLatającyHolender pisze: 31.08.2024, 01:21Tv nie oglądałem nawet z nudów pod celą flecie.mieczem pisze: 30.08.2024, 23:05Ty k... nieuku.LatającyHolender pisze: 30.08.2024, 21:44 bo jak można być "polską" ekipą i za razem niemiecką mając zgodę z chłopcami spod białej i czerwonej gwiazdy?)
Obecna Rosja to nie ZSRR, więc spierd... do szkoły uzupełnić lekcje historii.
Robisz się na kumatego, a beret zryty telewizyjną propagandą.
A teraz wytłumacz czym różni się ta twoja Rosja od ZSRR poza zmianami terytorialnymi?
Historii nie musisz mnie uczyć, bo miałem czas żeby poczytać "kilka" książek "nieuku" (jak mnie nazwałes)
I wiesz co? Nawet historia jest zakłamana w książkach ale to już za dużo dla ciebie raczej na rozkminkę...
Jeba* UPA i Bandere. Jeba$ ruskie, sowieckie bydło.
Dobranoc.