Zagłębie Dąbrowskie i Górny Śląsk-Kibicowsko

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM

Sebastian75

Re: Zagłębie Dąbrowskie i Górny Śląsk-Kibicowsko

Post autor: Sebastian75 »

Kumski Zawodnik pisze: 13.08.2024, 00:03 Odbijając i pytanie z innej beczki. Jest papier na Kaniola i mamy jakieś osoby które za niego siedzą albo czy wgl ktoś śiedzi? Od dawna słychać od strony kibiców GieKSy że konfident, ale patrząc na sytuacje związane na Śląsku od kilku lat nikt z poza kręgu GKS nie powie na niego że jest konfidentem i to też nie wszyscy i tu jest pytanie? Wręcz śmiem twierdzić iż wydaje mi się że był wam nie wygodny, ale to tylko moja skromna opinia. Wiem że czasy są jakie są, ale na kryminale jak i na wolności nikt nigdy nie widział papierów które by stwierdzały jasno że się rozjebał. Słyszałem różne opinie, ale nikt nigdy białka nie widział... !
Ty masz od wszystkich bialko co współpracowali albo nadawali.
iparts.pl
śląski-obserwator10

Post autor: śląski-obserwator10 »

Ile Ruchu na Wiśle w Krakowie?
Kumski Zawodnik

Post autor: Kumski Zawodnik »

Sebastian75 pisze: 13.08.2024, 16:41
Kumski Zawodnik pisze: 13.08.2024, 00:03 Odbijając i pytanie z innej beczki. Jest papier na Kaniola i mamy jakieś osoby które za niego siedzą albo czy wgl ktoś śiedzi? Od dawna słychać od strony kibiców GieKSy że konfident, ale patrząc na sytuacje związane na Śląsku od kilku lat nikt z poza kręgu GKS nie powie na niego że jest konfidentem i to też nie wszyscy i tu jest pytanie? Wręcz śmiem twierdzić iż wydaje mi się że był wam nie wygodny, ale to tylko moja skromna opinia. Wiem że czasy są jakie są, ale na kryminale jak i na wolności nikt nigdy nie widział papierów które by stwierdzały jasno że się rozjebał. Słyszałem różne opinie, ale nikt nigdy białka nie widział... !
Ty masz od wszystkich bialko co współpracowali albo nadawali.
Przeczytaj uważnie. Chcesz mi napisać że współpracuje z psami, ale nie ma na niego białka tak? Zapytam cię w takim razie tak i chciałbym dostać normalną odpowiedz. Skąd ktoś może wiedzieć czy jest na współpracy czy nie skoro nikt do dnia dzisiejszego jak dobrze jestem poinformowany nie siedzi i nie siedział? Jak masz informację że jest na cichym to sam musisz mieć tam info, bo byle kto nie wie co się dzieje w komórce wywiadowczej na psach. Podaj mi w takim razie osoby które przez jego współprace odsiadują wyrok? Jedną ksywę, imię czy nazwisko którą osobę pogrążył i ma do niego pretensje do tego jak się zachował. Żeby można było się oprzeć o te zeznania czy też współprace przez który jego donos (na gębę), bo wnioskuje z tego co piszesz że nie ma na niego białka albo coś nadaje.... To daj namiar na jednego dobrego chłopaka który przez tą jego współprace czy nadawanie jak to napisałeś grzeje lub ma za niego zarzuty. Jest na współpracy i wjeżdża na puchę, bo czegoś tu nie rozumiem? W tym samym czasie jego wrogowie latają po wolności, a on siedzi. To zajebista ta współpraca że zamiast wolność masz puchę ....

Musimy wiedzieć jedno możemy się nie lubić, ale szanować trzeba i powinno się jechać z kurestwem oficjalnie razem, a nie walczyć między sobą krzywymi aferami. Wiadomo to jest Internet to każdy sobie może pisać co mu się podoba i nie ponosić za to żadnych konsekwencji, ale naprawdę takich czasów dożyłem że teraz nie trzeba mieć już białka, a wystarczy że ktoś powie ze ktoś jest na współpracy? Nie wiem kim jesteś, ale zapytam w takim razie ile on jest na ten współpracy skoro nie jeździ już tyle lat, a wy dalej brniecie w te sytuacje że coś gada ale nie wiadomo co tak? Jest konfident albo nie, mamy słupa czy papier na to czy to jest relacja jego wroga do oczernienia go publicznie, czy też zakrzyczenia przez większą grupę kibiców?

Coś ci odpowiem krótko i zwięźle. Przeczytałem że ktoś tam pisał ze został schowany do wora jak możesz kogoś schować do wora jak siedzi 2 dni na kryminale? Kumasz o co chodzi? Ta osoba dana musi wybić się do LUDZI, podbijać na bajerę. Po 2 dniach od odsiadki nikt od razu nie grypsuje to grono ludzi decyduje. Nikogo nie można schować do wora, bo do wora idzie człowiek tylko i wyłącznie, a nie kogoś z przejściówki chcecie schować..... Co wy tu wgl wypisujecie za bzdury Panowie... Bo odwiedziny GieKSy pod kryminałem były jakoś pare dni po tym jak zjechał na baze. Chłopy teraz mówię to do tych co byli pod kryminałem na Mysłowicach u Kaniola. Wy wiecie jak wygląda przebieg takiej sytuacji i jak to powinno być ogarnięte? To wam wytłumaczę, bo tym zachowaniem zrobiliście z siebie pośmiewisko w środowisku kryminalnym i bardzo nie eleganckie zachowanie z waszej strony. Panowie papiery muszą obowiązkowo być zajechane na kryminał tam Ludzie decydują co się dzieje i zjeżdżacie się na daną godzinę i tyracie jazde kurwie tak jak należy razem z gronem LUDZI bezpośrednio od strony kryminały. Wy musicie przy pucować i przedstawić do Ludzi i w jakiej sprawie jesteście, a nie podjeżdżając pod kryminał zbieracie całą bandę kibiców małolatów co o Bożym świecie nie wiedzą i krzyczycie nie mając na to białka. Śmiem twierdzić że ta akcja związana od strony kibiców GieKSy była zwykłym pruciem się z wolności tak panowie się nie można zachowywać to jest frajerska zagrywka a Tik Tok już was dobił całkowicie i pogrążył . W tym samym czasie siedzi tam dobrze znani Ludzie co siedzą na sztywno z Ruchu ksywka (L) drugi chłopaczyna od strony Sosnowca (G) w tym samym czasie jest tam Kaniol i nie ma takiego czegoś że ktoś z LUDZI jechał z Kaniolem, bo ktoś przyjechał na lipo z nim jebnąć czytaj ( pruć się do niego). Ludzie się tak nie mogą zachowywać że ktoś podjeździe pod kryminał i kogoś od razu mają pakować czy z nim jechać jak z k***** tak to nie wygląda. Każdy kto ma kolegów czy znajomych to wie że to są tylko brednie na internecie że ktoś z nim jechał, a prawda jest taka że się wybijał i koledzy wyżej mogą to przysłupować i trzeba powiedzieć szczerze czy go lubimy czy nie że pretensji nikt nie miał i grono ludzi zadecydowało że jest z nim wszystko w porządku i że to są jakieś kulawe, koperkowe afery wolnościowe. Od strony kryminału nie można mu nic zarzucić. Jak Kaniol poleciał w tabor po 2 tyg siedzenia na Mysłowicach wjechał tam kolega z GieKSy (Jagoda) jakoś po paru dniach po nim Ludzie podbili za ma zajechać papier na Kaniola i wiecie co się stało? Że papieru nie zajechał do dzisiaj, a wiecie co jest w kryminale za to? Więc patrząc od strony zasad skoro nie wywiązał się z terminu który dostał na zajechanie papierów na Kaniola można powiedzieć że nie jest już osobą grypsującą. Myślcie zanim coś robicie i gdzieś jedziecie do kogoś pod kryminał..... Wywieszając na stadionach flagę GIT BANDA powinniście być wzorem, a nie pogrążać się, bo grono LUDZI powinno się powiększać, a nie z roku na rok pomniejszać.

Ja wiem że to będzie teraz dla niektórych nie wygodne, ale trzeba powiedzieć jasno, bo to LUDZIE w kryminale decydują o tym, a nie ktoś na kibicach.net czy dana osoba grypsuje czy nie. Siedzą tam Ludzie kibice z całej Polski jak i mocne chłopy nie związane z ruchem kibicowskim tylko stare bandziory i nie wiem skąd macie informację iż ktoś go gdzieś chował na kryminale. Wręcz przeciwnie był prześwietlany przez cały Śląsk i nikt nie zajechał na niego żadnych papierów które by go mogły pogrążyć.
Więc grono LUDZI decyduje że jest z nami. Nie ma czegoś takiego jak, bo coś, tam coś tam. Jasno i klarownie, albo jest białko, albo nie ma. W kryminale mój drogi kolego z takim zachowaniem to daleko byś nie zajechał.

Dlatego teraz ciężko o Ludzi naprawdę godnych naśladowania, bo każdy kto tam był wie jak to teraz wygląda i trzeba sobie powiedzieć w oczy że kibice i właśnie te podziały rozjebały te zasady. Jest garstka Ludzi która naprawdę trzyma się zasad i nie patrzy i nie nagina je pod siebie.
zbeer91

Post autor: zbeer91 »

Jest jeszcze nadzieja w w użytkownikach!brawo
Emigrujacy

Post autor: Emigrujacy »

śląski-obserwator10 pisze: 13.08.2024, 20:58 Ile Ruchu na Wiśle w Krakowie?
Około 4k
gekon56

Post autor: gekon56 »

A ja mam pytanie
Ruch ma w ogóle jeszcze jakąś chuliganke ? Nie ustawiali się z nikim chyba od 2017/18 roku gdzie rządziła jeszcze stara PFka z obecnymi 60tkami .
SiemaEloCześć

Post autor: SiemaEloCześć »

jak wygląda sytuacja na Wirku i Halembie? kogo jest więcej?
Lucymek

Post autor: Lucymek »

Czy w Lagiewnikach jest jakas zorganizowana Polonia czy tam tylko Ruch?
TG_99

Post autor: TG_99 »

XXXXKK pisze: 15.08.2024, 08:58
SiemaEloCześć pisze: 15.08.2024, 00:45 jak wygląda sytuacja na Wirku i Halembie? kogo jest więcej?
Na Halembie Górnik tak z 10 lat temu wytępiony prawie do zera. Może z 10% ich tam zostało.
Na Wirku akurat trwa akcja wytępiania od paru lat, ciężko określić jak to wygląda, ale młodzież w większości wybiera niebieskich
z tego co mi wiadomo w ostatnim czasie sprzedano ponad 100 koszulek dzielnicowych chyba że to dla ciebie jest 10 % graffiti niebieskie też już ciężko zobaczyć na tej dzielnicy
Holdek

Post autor: Holdek »

Ten chłopak co na czerwono pisał to najlepsza i najbardziej treściwa wypowiedz na ponad 500 stron tego tematu
kibiccc1

Post autor: kibiccc1 »

https://www.youtube.com/watch?v=FknPzDqoQcY&t=200s

Czy w tym dokumencie naprawdę jest B. czy jest to jakiś podstawiony aktor?
dyniadynia

Post autor: dyniadynia »

SiemaEloCześć pisze: 15.08.2024, 00:45 jak wygląda sytuacja na Wirku i Halembie? kogo jest więcej?
Halemba Ruch i jednostki starszych kibiców KSG którzy udzielanie sobie odpuścili. Wirek 50/50 może z lekką przewagą Górnika, ogólnie dzielnica gdzie Ruch najbardziej sprogresował na przestrzeni 5-10 lat.
Lucymek pisze: 15.08.2024, 08:09 Czy w Lagiewnikach jest jakas zorganizowana Polonia czy tam tylko Ruch?
Polonia nie jest zorganizowana na Łagiewnikach, jedyny oficjalny FC z jakąś siłą bojową i z aktywnie dzialajacymi osobami to Ruch. Z Polonii jeździ kilka osób.

Kumski Zawodnik napisał jedną z najkonkretniejszych wypowiedzi na tym portalu, ale i tak pewnie nikt z koalicji nawet tego nie doczyta do końca.
Mertens

Post autor: Mertens »

pro100wryj pisze: 15.08.2024, 12:26 Opole to historyczna stolica Górnego Śląska.
Ale teraz jest osobnym województwem i ma swój osobny temat na forum. Alaskański dzieciaku kliknij lupę w prawym górnym rogu, zaznacz "tylko tytuły tematów" i w wyszukiwarce wpisz "Opolskie" i wyskoczy Ci odpowiedni temat i tam sobie pisz aż do zakończenia wakacji i powrotu do szkoły
KSGKSW

Post autor: KSGKSW »

pfcasual pisze: 15.08.2024, 13:11 KSGKSW, jaki masz nick na forum Gieksy?
Nick to pfcasual, człowieku nie łącz mnie z Gieksą. To tylko moja zgoda .
MałoMiasteczkowy

Post autor: MałoMiasteczkowy »

Obrazek

Polonia wczoraj, w dniu urodzin cidrów zrobiła im psikusa, śmieszą mnie wypowiedzi działacza Ruchu Radzionków:
"- Jesteśmy oburzeni, tym co się stało. Cierpią dzieci, cierpi szkoła. Nie chcemy jednak o tym opowiadać, aby nie robić reklamy sprawcom dewastacji - usłyszeliśmy."

widać też że konfidenctwo we krwi zostaje:
"- Potwierdzam wezwanie policji w związku z dewastacją infrastruktury obiektu sportowego SMS Radzionków. Podjęte zostały czynności w związku z tym zdarzeniem. Dodatkowo będziemy analizować zapis monitoringu, celem ustalenia godziny zdarzenia oraz ustalenia, zatrzymania i ukarania sprawców - przekazał oficer prasowy Komendy Powiatowej Policji w Tarnowskich Górach młodszy aspirant Kamil Kubica."

ps. jak obecnie wygląda kibicowsko sytuacja na Radzionkowie Centrum, Rojcach, Sójczym i Vitorze?
KSGKSW

pfcasual pisze: 15.08.2024, 14:04
KSGKSW pisze: 15.08.2024, 13:24
pfcasual pisze: 15.08.2024, 13:11 KSGKSW, jaki masz nick na forum Gieksy?
Nick to pfcasual, człowieku nie łącz mnie z Gieksą. To tylko moja zgoda .
Jesteś z niej dumny? Czy klaszczesz tylko się nie cieszysz?
Od zawsze powtarzam że nie. A ty z Wisły?
Łagodny

Post autor: Łagodny »

MałoMiasteczkowy pisze: 15.08.2024, 13:46 Polonia wczoraj, w dniu urodzin cidrów zrobiła im psikusa, śmieszą mnie wypowiedzi działacza Ruchu Radzionków:
"- Jesteśmy oburzeni, tym co się stało. Cierpią dzieci, cierpi szkoła. Nie chcemy jednak o tym opowiadać, aby nie robić reklamy sprawcom dewastacji - usłyszeliśmy."

widać też że konfidenctwo we krwi zostaje:
"- Potwierdzam wezwanie policji w związku z dewastacją infrastruktury obiektu sportowego SMS Radzionków. Podjęte zostały czynności w związku z tym zdarzeniem. Dodatkowo będziemy analizować zapis monitoringu, celem ustalenia godziny zdarzenia oraz ustalenia, zatrzymania i ukarania sprawców - przekazał oficer prasowy Komendy Powiatowej Policji w Tarnowskich Górach młodszy aspirant Kamil Kubica."
Specjalnie założyłeś konto, żeby się pochwalić akcją i przy okazji pytasz o rejony/dzielnice, gdzie macie swoich kibiców.
Nikt z kibiców policji nie wzywał ani nikt z naszego klubu i dobrze o tym wiecie. Zarządcą Orlika jest Szkoła SMS Radzionków i MosiR więc czego się spodziewaliście po takiej akcji ? Przecież w ten syf zaangażował się nawet Burmistrz Radzionkowa i prezydent Bytomia.
Zresztą co tu tłumaczyć ...
KSGKSW

pfcasual pisze: 15.08.2024, 15:27 Mamuśka Frontala też była niezła patola jak pamiętam 😅
Ja Ci odpowiedziałem, teraz twoja kolej.
KSGKSW

Braun2025 pisze: 15.08.2024, 15:34
dyniadynia pisze: 15.08.2024, 10:32
Halemba Ruch i jednostki starszych kibiców KSG którzy udzielanie sobie odpuścili. Wirek 50/50 może z lekką przewagą Górnika, ogólnie dzielnica gdzie Ruch najbardziej sprogresował na przestrzeni 5-10 lat.
Lucymek pisze: 15.08.2024, 08:09 Czy w Lagiewnikach jest jakas zorganizowana Polonia czy tam tylko Ruch?
Polonia nie jest zorganizowana na Łagiewnikach, jedyny oficjalny FC z jakąś siłą bojową i z aktywnie dzialajacymi osobami to Ruch. Z Polonii jeździ kilka osób.

Kumski Zawodnik napisał jedną z najkonkretniejszych wypowiedzi na tym portalu, ale i tak pewnie nikt z koalicji nawet tego nie doczyta do końca.
Wirek na dziś dzień jest "niebieski", ale Wirek z mocnej dzielnicy KSG na dziś dzień bliżej mu do pustyni kibicowskiej niż do jakiejś mocno zorganizowanej dzielnicy. Na Wirku w zasadzie widać tylko barwy i grafy Ruchu nawet na tzw. kątach co jeszcze 10 lat temu było nie do pomyślenia. Ktoś tam pisał, że Górnik sprzedał 100 koszulek to coś ala Fryna. Są starzy żabole, którzy mieszkają gdzieś indziej, ale utożsamiają się z dzielnicą a dzielnica wygląda całkiem inaczej. Wystarczy spojrzeć na profil trójkolorowy nowy Bytom. Niby jeżdżą niby są a na Frynie ich nie uświadczysz i nie znaczą na dzielnicy kompletnie nic
Kolega wyżej pisał o koszulkach Halemba. Stefan naucz się czytać dokładnie. Gdzie jest w moim nicku KSGGKS?
dyniadynia

Post autor: dyniadynia »

Wirek na dziś dzień jest "niebieski", ale Wirek z mocnej dzielnicy KSG na dziś dzień bliżej mu do pustyni kibicowskiej niż do jakiejś mocno zorganizowanej dzielnicy. Na Wirku w zasadzie widać tylko barwy i grafy Ruchu nawet na tzw. kątach co jeszcze 10 lat temu było nie do pomyślenia. Ktoś tam pisał, że Górnik sprzedał 100 koszulek to coś ala Fryna. Są starzy żabole, którzy mieszkają gdzieś indziej, ale utożsamiają się z dzielnicą a dzielnica wygląda całkiem inaczej. Wystarczy spojrzeć na profil trójkolorowy nowy Bytom. Niby jeżdżą niby są a na Frynie ich nie uświadczysz i nie znaczą na dzielnicy kompletnie nic
Też nie ma co gadać, że Wirek jest niebieski bo na tej dzielnicy KSG będzie zawsze natomiast trzeba przyznać że Ruch aktywniejszy na ten moment i KSG tylko na Kątach i w okolicach Czarnego Lasu ma swoje bastiony. Jeszcze w latach 2010-14 wpływy KSG sięgały do Osiedla Ptasiego praktycznie na Bykowinę, gdzie teraz o innych barwach niż Ruchu nawet nie ma co myśleć.
R po prostu trafił dobre pokolenie na Frynie, Bykowinie i Wirku i Górnikowi w najbliższych latach baaaardzo ciężko będzie tam zyskać przez co koncentrują się w większości na wyciskaniu wszystkiego z północnej strony miasta.
KSGKSW

mada faka PL pisze: 15.08.2024, 19:30 Ty udajesz czy serio?
https://www.facebook.com/story.php/?sto ... 4755304378
Sory ale nie na FB . Ale jeśli pokazujesz flagę KSGKS , bo pewnie o to Ci chodzi . To znajdź tam W.
Kibic PL

Post autor: Kibic PL »

Ja p******* strzelamy kto pierwszy ten lepszy KS Górnik KS Wisłoka. KSGKSW trafiłem? Wygrałem milion?
KSGKSW

Kibic PL pisze: 15.08.2024, 20:15 Ja p******* strzelamy kto pierwszy ten lepszy KS Górnik KS Wisłoka. KSGKSW trafiłem? Wygrałem milion?
Tyle nie mam , ale dobrą flaszkę mogę wysłać.
Braun2025

Post autor: Braun2025 »

dyniadynia pisze: 15.08.2024, 16:07

Też nie ma co gadać, że Wirek jest niebieski bo na tej dzielnicy KSG będzie zawsze natomiast trzeba przyznać że Ruch aktywniejszy na ten moment i KSG tylko na Kątach i w okolicach Czarnego Lasu ma swoje bastiony. Jeszcze w latach 2010-14 wpływy KSG sięgały do Osiedla Ptasiego praktycznie na Bykowinę, gdzie teraz o innych barwach niż Ruchu nawet nie ma co myśleć.
R po prostu trafił dobre pokolenie na Frynie, Bykowinie i Wirku i Górnikowi w najbliższych latach baaaardzo ciężko będzie tam zyskać przez co koncentrują się w większości na wyciskaniu wszystkiego z północnej strony miasta.
Mniej więcej oto mi chodziło. Kibice Górnika na tych dzielnicach byli, są i będą jednak nie są praktycznie wogole zorganizowani. Z opowiadań przyczyną tego jest w zasadzie brak pomocy "torcidy". Kiedy PF głównie L jeździli i tępili żaboli głównie z fryny i Wirku Torcida z Rudy bawiła się w funfescie w Zabrzu i mieli na Rude wywalone jajca.
AntekBezMajtek

Post autor: AntekBezMajtek »

KSGKSW, ogarnij się w końcu i skończ wdawać się w zbędną polemikę z przećpaną gimbazą. Słabo to wygląda.
KSGKSW

AntekBezMajtek pisze: 15.08.2024, 22:23 KSGKSW, ogarnij się w końcu i skończ wdawać się w zbędną polemikę z przećpaną gimbazą. Słabo to wygląda.
Masz rację.
KSGKSW

XXXXKK pisze: 15.08.2024, 22:34
Braun2025 pisze: 15.08.2024, 21:36

Mniej więcej oto mi chodziło. Kibice Górnika na tych dzielnicach byli, są i będą jednak nie są praktycznie wogole zorganizowani. Z opowiadań przyczyną tego jest w zasadzie brak pomocy "torcidy". Kiedy PF głównie L jeździli i tępili żaboli głównie z fryny i Wirku Torcida z Rudy bawiła się w funfescie w Zabrzu i mieli na Rude wywalone jajca.
Po części jest to racja że po stronie Ruchu była większa determinacja, ale też po stronie samego trsł wirku akurat nastał czas takich osobistości jak Mell. Czy Brzyk. ITP którym w stykowych momentach brakowało charakteru. Co z tego jak nauczysz się bić i urośniesz jak dalej jesteś z charakteru taką pizdą jak byłeś.

Się nie zdziwię jak po Halembie, Nowym Bytomiu i wirku kolejną dzielnicą będzie właśnie ta ruda1 i Zabrze będzie miało niebieskich przy granicy. 15 lat temu też by nikt nie uwierzył w takie zmiany na wirku. To była dzielnica 95% ksg
No już bez przesady z tym 95procent. Ruda 1 już była niebieska i przepadła tak więc nie licz na odzyskanie. Wirek też da radę. Chociaż masz rację dużo straciliśmy. W dużej mierze ma też wpływ na to cały ten monitoring itd. W NO jest tak samo a może i gorzej.
Braun2025

Post autor: Braun2025 »

XXXXKK pisze: 15.08.2024, 22:34
Braun2025 pisze: 15.08.2024, 21:36

Po części jest to racja że po stronie Ruchu była większa determinacja, ale też po stronie samego trsł wirku akurat nastał czas takich osobistości jak Mell. Czy Brzyk. ITP którym w stykowych momentach brakowało charakteru. Co z tego jak nauczysz się bić i urośniesz jak dalej jesteś z charakteru taką pizdą jak byłeś.

Się nie zdziwię jak po Halembie, Nowym Bytomiu i wirku kolejną dzielnicą będzie właśnie ta ruda1 i Zabrze będzie miało niebieskich przy granicy. 15 lat temu też by nikt nie uwierzył w takie zmiany na wirku. To była dzielnica 95% ksg
Nie póki L siedzi Ruda 1 nie będzie niebieska. Nie mają takiego zaparcia jak on ci młodzi co są teraz na Rudzie. Właśnie oto chodziło że osoby typu Mell itd zamiast się ciułać na Rudzie siedzieli na imprezach w Zabrzu a się biły normalne osiedla typu tojfla, kąty itd. Kiere no nie oszukujmy się same na 3-4 auta PF nie miały żadnych szans...
Patpat

Post autor: Patpat »

Skorzystam z okazji i ponownie zapytam. Piszecie tu kumate osoby, sztywniaki, że na wszystko trzeba mieć papier, wiec pytam gdzie jest zdjecie pedofila z ekipą koalicji. Czy konradomoreno czy ten drugi pokaże te zdjęcie? Czy to jest pomówienie? A jeśli to to robi Ruch to już można? Napisałem priv do kumacza, ale jeszcze się nie przelogował z drugiego konta.
trolo

Post autor: trolo »

kmwtw1312 pisze: 16.08.2024, 10:50
trolo pisze: 16.08.2024, 10:48
Mertens pisze: 16.08.2024, 01:15

Nie wierzę w to co czytam serio
Przecież te procesy stały się tak medialne, że opisywane zeznania były w gazetach. Co Lotek mówił w sądzie i komu tym zaszkodził? Miałem nieszczęśliwe wypadki, nie pamiętam, na czym polegały, nie znam żadnego z oskarżonych. To są te zeznania obciążające? Był dla was tak nie wygodny, że dwa razy cudem uszedł z życiem, dlatego trzeba było z niego zrobić konfidenta. Może odniesiesz się też do reszty, do Kaniola np, z którego PF robiło konfidenta?
Jak chcesz, to możemy zrobić spotkanie i pokazać ci o co mają pretensje do Lotka chłopaki z Ruchu. Zapraszam na priv.
Średnio mnie to interesuje, bo nie mam zamiaru taplać się w tym bagnie jakie zrobiło się na śląskiej scenie. Przecież te zarzuty o potwierdzacza to są tutaj koloportowane co którąś stronę. Jak jest co innego niż potwierdzanie to powinno się wzorem poprzedników napisać - wrzucaj białko. Skoro na Kaniola nikt wrzucić nie potrafi, to niech ktoś wrzuci na Lotka, chyba, że to tajne i tylko kmwtw. Skoro ma mieć jechane, to niech każdy wie za co.
Kumski Zawodnik

Post autor: Kumski Zawodnik »

Tutaj zajeżdżam wam fotki i zeznania Lotka . Panowie do przytomnych Ludzi jak macie tu białko na tą starą rure NIEDZWIEDZIA i zdjęcia Marczuka z Poniedziałem i Niedźwiedziem na salce to wklejcie tu. I jeszcze czy pamiętacie jak był tu Jagoda z GieKSy w koszulce Ruchu jak jezdził za małolata bo dodawane było te zdjęcie? Nie działa już link niestety.... Jak ktoś ma te zdjęcie wyślijcie na priv albo też dodajcie na forum, pozdrawiam !
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Bebok

Post autor: Bebok »

O c***, gościu, ale masz misję...
Ok203040

Post autor: Ok203040 »

Jakie są relacje na lini Gornik Z - Korona?
TG_99

Post autor: TG_99 »

Kumski Zawodnik pisze: 16.08.2024, 23:30 Tutaj zajeżdżam wam fotki i zeznania Lotka . Panowie do przytomnych Ludzi jak macie tu białko na tą starą rure NIEDZWIEDZIA i zdjęcia Marczuka z Poniedziałem i Niedźwiedziem na salce to wklejcie tu. I jeszcze czy pamiętacie jak był tu Jagoda z GieKSy w koszulce Ruchu jak jezdził za małolata bo dodawane było te zdjęcie? Nie działa już link niestety.... Jak ktoś ma te zdjęcie wyślijcie na priv albo też dodajcie na forum, pozdrawiam !
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
.

Słuchaj a teraz prosze ładnie wkleić całość papierów od lotka łącznie z uzasadnieniem sam powyżej pisałeś żeby czytać calosc po czym wklejasz tylko to co ci pasuje
gekon56

Nrśl znowu z „kłopotami” 😂😂
MARAMARAMARA

Post autor: MARAMARAMARA »

gekon56 pisze: 21.08.2024, 10:34 Nrśl znowu z „kłopotami” 😂😂
Coś więcej?
gekon56

MARAMARAMARA pisze: 21.08.2024, 18:03
Coś więcej?
Kluczowe osoby na wakacjach dzięki „zawirowaniom” 😅😂
Aboubakar

Post autor: Aboubakar »

I co w tym śmiesznego?
Kalafior11

Post autor: Kalafior11 »

gekon56 pisze: 21.08.2024, 19:00
MARAMARAMARA pisze: 21.08.2024, 18:03
Coś więcej?
Kluczowe osoby na wakacjach dzięki „zawirowaniom” 😅😂
Jak zaboli zawijali czy komu tam kibicujesz bo w Polsce już nie ma czystego klubu to też się tak śmiałeś?
ODPOWIEDZ