Zagłębie Dąbrowskie i Górny Śląsk-Kibicowsko

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM

ODPOWIEDZ
Kumski Zawodnik

Re: Zagłębie Dąbrowskie i Górny Śląsk-Kibicowsko

Post autor: Kumski Zawodnik » 16.08.2024, 23:30

Tutaj zajeżdżam wam fotki i zeznania Lotka . Panowie do przytomnych Ludzi jak macie tu białko na tą starą rure NIEDZWIEDZIA i zdjęcia Marczuka z Poniedziałem i Niedźwiedziem na salce to wklejcie tu. I jeszcze czy pamiętacie jak był tu Jagoda z GieKSy w koszulce Ruchu jak jezdził za małolata bo dodawane było te zdjęcie? Nie działa już link niestety.... Jak ktoś ma te zdjęcie wyślijcie na priv albo też dodajcie na forum, pozdrawiam !
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]

iparts.pl
Bebok

Post autor: Bebok » 17.08.2024, 00:08

O c***, gościu, ale masz misję...

Ok203040

Post autor: Ok203040 » 17.08.2024, 04:37

Jakie są relacje na lini Gornik Z - Korona?

trolo

Post autor: trolo » 17.08.2024, 09:41

Nie będę tu prowadził żadnej krucjaty, bo każdy widzi co było i jakie są papiery. Wszystko pięknie ładnie tylko za cholerę coś się tu nie klei. Najpierw typ pisze, że na priv poda za co mają chłopaki z Ruchu żal do Lotka. Potem wrzucasz dwa zeznania Lotka, w którym po pierwszym zdarzeniu zachowuje się jak należy. Po drugim potwierdza, czyli to o czym wspominałem, a czy jest coś jeszcze innego? I teraz kilka faktów. W sądzie do obu zamachów zeznał, że nic nie pamięta i nie wie co mu się stało. W drugim zamachu udział biorą 3 osoby, w tym Misiek który się na wszystkich rozpruł. To o jakich chłopakach z R jest mowa, że mają do niego żal jak do pierwszej sprawy nie powiedział nic, do drugiej było tylko dwóch z R. Za trzecim razem trzeba było do niego strzelać z karabinu, bo to jest właśnie te bagno co się zrobiło na Śląsku. Co to ma w ogóle wspólnego z chuliganką? L. to powinien mieć pretensje do siebie, że się do takich ruchów uciekał. Zrobić z kogoś kalekę, czy nawet zabić. To jest te mityczne kibicowanie.

Co do Kaniola to wykręcił mu Ruch krzywą aferę, której nie było, a pytanie za co i kiedy został pogoniony z Gieksy? Czy aby nie za to samo?

TG_99

Post autor: TG_99 » 17.08.2024, 09:42

Kumski Zawodnik pisze:
16.08.2024, 23:30
Tutaj zajeżdżam wam fotki i zeznania Lotka . Panowie do przytomnych Ludzi jak macie tu białko na tą starą rure NIEDZWIEDZIA i zdjęcia Marczuka z Poniedziałem i Niedźwiedziem na salce to wklejcie tu. I jeszcze czy pamiętacie jak był tu Jagoda z GieKSy w koszulce Ruchu jak jezdził za małolata bo dodawane było te zdjęcie? Nie działa już link niestety.... Jak ktoś ma te zdjęcie wyślijcie na priv albo też dodajcie na forum, pozdrawiam !
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
.

Słuchaj a teraz prosze ładnie wkleić całość papierów od lotka łącznie z uzasadnieniem sam powyżej pisałeś żeby czytać calosc po czym wklejasz tylko to co ci pasuje

Busta

Post autor: Busta » 17.08.2024, 09:50

Chlop co to wszystko wkleja musi być jakimś pogonionym konfidentam oczernia tutaj Ruch Żaboli i GieKSe. Kto czytał to wszystko i wie o co chodzi będzie wiedział czemu oczernia wszystkich a najbardziej była swoją ekipę z której został wyjebany.

19seba20

Post autor: 19seba20 » 17.08.2024, 09:58

A nie wpadłeś na to że gość po prostu pokazuje jakie kurestwo jest tolerowane w tych trzech ekipach ?
Np ostatnio na Ruchu frontal pdw...

MARAMARAMARA

Post autor: MARAMARAMARA » 17.08.2024, 11:32

19seba20 pisze:
17.08.2024, 09:58
A nie wpadłeś na to że gość po prostu pokazuje jakie kurestwo jest tolerowane w tych trzech ekipach ?
No właśnie. Co z tym Frontalem? Temat ucichł? Niech ktoś z Ruchu się wypowie dlaczego na piedestał wynoszą typa, który był kiedyś pogoniony?

trolo

Post autor: trolo » 17.08.2024, 11:39

StefanBatory1234 pisze:
17.08.2024, 10:04
TG_99 pisze:
17.08.2024, 09:42
Kumski Zawodnik pisze:
16.08.2024, 23:30
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
.

Słuchaj a teraz prosze ładnie wkleić całość papierów od lotka łącznie z uzasadnieniem sam powyżej pisałeś żeby czytać calosc po czym wklejasz tylko to co ci pasuje
Nie no ku*** wiedziałem że nawet jak papiery pokażą to banda h*** będzie przekręcać słuchaj tępy huju po h** całe papiery jak chłop ci wyszczególnił do jebane zeznania to o co ty ku*** walczysz to jak się rozjebiesz na psach albo u proroka a w sądzie odmówisz lub powiesz co innego to myślisz że jesteś sztywny i się nie rozjebales weź ty k**** milcz jebana policjantko dobrze że na kryminale mają inne zdanie i lotusia ma jechane bo jest jebanym kapusiem i miejsce takiej k**** jak on i ty jest w piwnicy W********** głąbie j***** pewnie małolatom tam na sektorze przewijacie że zachował się ok hehehe co za cwele
Wspomniał, że Zator zagwarantował, że na rozprawie będzie jak trzeba. Co było na rozprawie? Zasłonił się nie pamięcią. Co w tym jest jeszcze kulawego? To już jest takie pierdolenie, że chyba tylko samookaleczenie maczetami i dźganie usatysfakcjonowałoby drugą stronę. Tak jak pisałem wcześniej, trzeba było sięgać po karabiny. Kulawe to jest organizowanie zamachów, śledzenie GPS, katowanie w kilkunastu jednego ze sprzętem, by pokazać kto tu rządzi. Gdzie ten honor i zasady, by stanąć naprzeciwko siebie na ubitej ziemi? Potem jak rozpruła się sama czołówka i Ruchu i Wisły, to jest płacz, że skatowany nie pomaga odpowiednio.

trolo

Post autor: trolo » 17.08.2024, 12:03

Tak się składa, że Pietraszewski relacjonował na bieżąco co się działo w sądzie i kilka razy przewijała się tam sprawa Lotka.

Kibole na Lotka polowali przez kilka dni. Pierwszy atak się nie powiódł, bo Jarosław P. zauważył napastników, wyciągnął z auta rakietnicę i zaczął z niej strzelać. 1 grudnia 2016 r. nie miał już jednak tyle szczęścia. Kibole dopadli go w Bytomiu. – Lucky i Misiek okładali go maczetą, a Hanak powybijał mu szyby w audi – mówi nasz informator. Jarosław P. trafił do szpitala z poprzecinanymi ścięgnami i głębokimi ranami ciętymi. Lekarze jego ozdrowienie uznali za cud.

Jarosław P. ps. "Lotek", przywódca kibiców Górnika Zabrze, został dwa razy zaatakowany przez kiboli z gangu Psycho Fans i cudem przeżył te zamachy. - Miałem nieszczęśliwe wypadki, nie pamiętam, na czym polegały, nie znam żadnego z oskarżonych - mówił w czwartek w sądzie w Katowicach.

W czwartek Jarosław P. został wezwany do Sądu Okręgowego w Katowicach. Powód? Sędziowie chcieli go przesłuchać w procesie gangu Psycho Fans założonego przez pseudokibiców Ruchu Chorzów. Skruszeni pseudokibice z Chorzowa przyznali bowiem śledczym, że przeprowadzili dwa zamachy na „Lotka". Mężczyzna przeżył je cudem.

- Domyśla się pan, w jakiej sprawie został wezwany? - zapytał „Lotka" sędzia Piotr Horzela.

- Domyślam, ale nie pamiętam daty tych zdarzeń, nawet roku nie pamiętam. Wiem, że uległem nieszczęśliwemu wypadkowi. Nie pamiętam jednak, na czym on polegał - zeznał Jarosław P.

- A skąd pan wie, że to był nieszczęśliwy wypadek? - drążył sędzia Horzela.

Z doniesień osób trzecich. Ale już nie pamiętam, co one mi mówiły - mówił „Lotek".

- A co się wtedy panu stało? - zapytała sędzia Ewa Wrońska, przewodnicząca składu orzekającego.

- No nie pamiętam - odpowiedział przywódca szalikowców Górnika Zabrze.

- A jakie miał pan obrażenia? - dopytywali sędziowie.

- Tego też nie pamiętam - stwierdził „Lotek". I dodał, że właściwie to nic nie pamięta. A kiedy sędzia odczytała mu nazwiska oskarżonych pseudokibiców Ruchu Chorzów, stwierdził, że nie zna żadnego z nich.

„Lotek": Kibicuję Górnikowi i nie przypominam sobie, żebym miał z tego powodu jakieś nieprzyjemności
- A kibicuje pan jakiejś drużynie i z tego tytułu spotkały pana jakieś nieprzyjemności ze strony kibiców innych śląskich klubów? - zapytał sędzia Horzela.

Jestem kibicem Górnika Zabrze i nie przypominam sobie, żebym z tego tytułu miał jakieś nieprzyjemności - odpowiedział „Lotek". Zapewnił sąd, że nie ma kłopotów z pamięcią i nie leczy się na głowę.

- A pamięta pan, jaki dzisiaj jest dzień tygodnia? - zapytał znienacka sędzia Horzela.

- Czwartek - odpowiedział szybko świadek. Przyznał, że w życiu miał kilka nieszczęśliwych wypadków, kilka razy leżał też w szpitalu. Ale oczywiście nie pamiętał, z jakiego powodu.

Sąd odczytał Jarosławowi P. dwa protokoły przesłuchania. Policjanci sporządzili je tuż po atakach przeprowadzonych przez Psycho Fans. - Nie zostałem pobity, do szpitala przywiozła mnie karetka, nie pamiętam, co się stało - twierdził wtedy mundurowym. W czwartek podtrzymał to w sądzie.

„Baluś": „Lotek" kwiczał i ryczał, a my go okładaliśmy młotkami i bejsbolami
W aktach sprawy znajdują się protokoły przesłuchania uczestników obu zamachów na „Lotka". Do pierwszego z nich doszło w lutym 2015 r. w Rudzie Śląskiej, a plan ataku przypominał scenariusz filmu sensacyjnego.

Sąd: To, że pokrzywdzeni zaprzeczyli, iż padli ofiarą ataków, nie znaczy, że do nich nie doszło
Sąd sporo uwagi poświęcił zaprzeczeniom Lotka z Torcidy i Romka z grupy pseudokibiców GiekSY, aby kiedykolwiek zostali pobici.

- Trzeba pamiętać, że jedną z zasad panujących w środowisku pseudokibiców jest unikanie kontaktów z przedstawicielami organów ścigania. To, że pokrzywdzeni zaprzeczyli, iż padli ofiarą ataków, nie znaczy, że do nich nie doszło. Potwierdziła to dokumentacja medyczna dotycząca leczenia pokrzywdzonych, a także zeznania oskarżonych, którzy przyznali się do udziału w tych zdarzeniach - wyjaśniła przewodnicząca składu orzekającego. Przypomniała, że Romek, który na osiedlu Witosa w Katowicach, otrzymał kilkadziesiąt ciosów maczetą, przeżył zamach tylko dzięki udzieleniu mu szybkiej pomocy medycznej.

enterorokej

Post autor: enterorokej » 17.08.2024, 12:11

Jedno jest pewno, ze gdyby nie j***** konfidenci z ruchu to policja do teraz by o duzo rzeczach nie wiedziala i by nie wracala do spraw sprzed kilkunastu lat... Amen

trolo

Post autor: trolo » 17.08.2024, 12:35

Tylko wiesz, że jeden drugiemu przeczycie?

Najpierw gdy piszę o potwierdzaniu, to jeden wyskakuje, że to nie o to chodzi. Potem wrzucane są zeznania i jednak o potwierdzanie chodzi. Potem pada hasło, że Zator miał Lotka ustawić, żeby na rozprawie było wszystko jak trzeba i powinien za to beknąć, bo nie było. Szkoda, że pomylił zeznania, bo pisze że Baluś sypnął i do pierwszego pobicia służby wróciły do zeznań Lotka potwierdzacza. Ten sam typ wrzuca jednak zeznania do pierwszego zamachu i tam nie ma ani słowa o jakimkolwiek potwierdzeniu. Drugi zamach to rozprucie się Miśka i jedynie o to można się przyjebać, bo tutaj coś widnieje. Na rozprawie jak widać było tak jak było, czyli prawilnie. Nie pasuje tylko jeden element. Sąd przywołuje złożone zeznania, w których Lotek zaprzecza, że cokolwiek pamięta. Pod pierwszymi widać widać podpis i parafkę, pod drugimy tylko fragment, bez podpisu, dlatego ktoś zapytał o całość. Wiec ustalcie jedną wersję, bo widać że w eter koloportowane jest to co wygodne.

MłodaBanda

Post autor: MłodaBanda » 17.08.2024, 13:11

Cała ta powyższa rozkmina to się nadaje do Monty Paytona.

Jak rozumiem typ z Ksg został ciężko skatowany sprzętem, następnie to atakujący się rozpierdalają na całą akcje, uczestników i tego oprawianego, przez co chłop jest ciągany jeszcze po sądach, i na koniec wychodzi ze typ z Ksg zeznawał za mało sztywno i 'honorowo' mimo że na nikogo nie dał?
Cała ta rozkmina i te wpisy na czerwono to dają jedynie do myślenia jak bardzo to wszystko poszło w złą stronę i jak bardzo kibice sami na siebie kręcą bata żeby się zaorać

Patpat

Post autor: Patpat » 17.08.2024, 14:55

Ultras1312 pisze:
17.08.2024, 11:52
MARAMARAMARA pisze:
17.08.2024, 11:32
19seba20 pisze:
17.08.2024, 09:58
No właśnie. Co z tym Frontalem? Temat ucichł? Niech ktoś z Ruchu się wypowie dlaczego na piedestał wynoszą typa, który był kiedyś pogoniony?
Nikt nie będzie się tłumaczył jakimś ciulom z internetu. Bez odbioru
No i tu mamy podsumowanie wszystkiego. Gagnstery jebane co sie zwa ludźmi, hipokryci pierdoleni. Na kogos wklejać umieją w internecie, a jak o nich chodzi to p******* że nie beda sie tlumaczyć. Ja p******* co za debile. Caly czas zadaje jedno pytanie i zaden łeb z rucha nie odpowiedział na pytanie tylko siedzą wielkie sztywne gagnstery. Rzygać się chce.

Mertens

Post autor: Mertens » 17.08.2024, 15:03

Patpat pisze:
17.08.2024, 14:55
Ultras1312 pisze:
MARAMARAMARA pisze:
17.08.2024, 11:32

No i tu mamy podsumowanie wszystkiego. Gagnstery jebane co sie zwa ludźmi, hipokryci pierdoleni. Na kogos wklejać umieją w internecie, a jak o nich chodzi to p******* że nie beda sie tlumaczyć. Ja p******* co za debile. Caly czas zadaje jedno pytanie i zaden łeb z rucha nie odpowiedział na pytanie tylko siedzą wielkie sztywne gagnstery. Rzygać się chce.
Ale wiesz kasztanie o tym, że nikt z Ruchu tutaj ani posta jeszcze nie napisał? To że ktoś wyciąga brudy na KSGKS nie znaczy że od razu jest z Ruchu. Tu jest taka moda, że jak ktoś ciśnie po zabolach albo gieksie to od razu są wyciągane 60-tki jak baluś, maciuś i reszta, mimo tego, że nikt z Ruchu się tutaj nawet w danym temacie nie wypowiedział
Nie wchodzę w słowne przepychanki z forumowymi napinatorami

Subiektywne zdanie kibica Ruchu

Patpat

Post autor: Patpat » 17.08.2024, 15:12

Mertens pisze:
17.08.2024, 15:03
Patpat pisze:
Ultras1312 pisze:

Ale wiesz kasztanie o tym, że nikt z Ruchu tutaj ani posta jeszcze nie napisał? To że ktoś wyciąga brudy na KSGKS nie znaczy że od razu jest z Ruchu. Tu jest taka moda, że jak ktoś ciśnie po zabolach albo gieksie to od razu są wyciągane 60-tki jak baluś, maciuś i reszta, mimo tego, że nikt z Ruchu się tutaj nawet w danym temacie nie wypowiedział
Pokazałeś że jesteś jednym z tych debili w dodatku nie umiejącym czytać.

KSGKSW

Post autor: KSGKSW » 17.08.2024, 15:56

Patpat pisze:
17.08.2024, 15:12
Mertens pisze:
17.08.2024, 15:03
Patpat pisze:

Pokazałeś że jesteś jednym z tych debili w dodatku nie umiejącym czytać.
Co jak co, ale Mertens zawsze piszę sensownie.

Mertens

Post autor: Mertens » 17.08.2024, 16:03

Nie będę tutaj z tobą się wdawać w żadne głupie dyskusje, kto obserwuje te forum to wie, że jestem jednym z nielicznych z którymi można normalnie pogadać, nawet nie raz zdarzy mi się pochwalić największego wroga czy wymienić poglądy na poszczególny temat, nawet z użytkownikiem KSGKSW tutaj udało nam się rozmawiać jak ludzie. Ty ewidentnie zaatakowałeś chłopa z Ruchu bo ci powiedział że nie będzie ludziom w internecie się z niczego tłumaczyć, i oficjalnie napisałeś "na kogoś umieją wklejać w internecie" a przecież ten co pisze na czerwono nie jest z Ruchu. A ty z wypiekami na mordzie już stukałeś w klawiaturę, na dodatek nie potrafisz napisać poprawnie i z dużej litery nazwy klubu, więc nie oczekuj że ktoś normalny podejmie z tobą jakąkolwiek dyskusję. Nie odpisuj bo nie doczekasz ode mnie odpowiedzi
Nie wchodzę w słowne przepychanki z forumowymi napinatorami

Subiektywne zdanie kibica Ruchu

Patpat

Post autor: Patpat » 17.08.2024, 16:43

Mertens pisze:
17.08.2024, 16:03
Nie będę tutaj z tobą się wdawać w żadne głupie dyskusje, kto obserwuje te forum to wie, że jestem jednym z nielicznych z którymi można normalnie pogadać, nawet nie raz zdarzy mi się pochwalić największego wroga czy wymienić poglądy na poszczególny temat, nawet z użytkownikiem KSGKSW tutaj udało nam się rozmawiać jak ludzie. Ty ewidentnie zaatakowałeś chłopa z Ruchu bo ci powiedział że nie będzie ludziom w internecie się z niczego tłumaczyć, i oficjalnie napisałeś "na kogoś umieją wklejać w internecie" a przecież ten co pisze na czerwono nie jest z Ruchu. A ty z wypiekami na mordzie już stukałeś w klawiaturę, na dodatek nie potrafisz napisać poprawnie i z dużej litery nazwy klubu, więc nie oczekuj że ktoś normalny podejmie z tobą jakąkolwiek dyskusję. Nie odpisuj bo nie doczekasz ode mnie odpowiedzi
Jeśli nie masz nic do powiedzenia i nie bedziesz mi odpowiadał to po co na moje posty odpowiadasz? Poprostu zignoruj moje wpisy. Zresztą tak jak to robią inni zainteresowani jak zadaje niewygodne pytania

Patpat

Post autor: Patpat » 17.08.2024, 18:40

Ultras1312 pisze:
17.08.2024, 17:35
Patpat pisze:
Ultras1312 pisze:

Za kim jesteś ty j***** trolu internetowy? Może pogodomy o tej twojej bandzie c****
spójrz w lustro to zobaczysz trola. Ja nie mam żadnej bandy i nie jestem w żadnej bandzie. Ukazałem hipokryzje u wielkich sztywniaków gitów i gangsterów.

Dawidbeee

Post autor: Dawidbeee » 17.08.2024, 18:48

TND pisze:
17.08.2024, 18:14
jędruś vel stefanbatory ty jebana ruro i aferzystko. Kręcisz szmato aferę Lot... który zachował się jak trzeba za co powinieneś dostać kutasa do mordy.
Gdyby nie rozjebus baluś to nikt by nie miał za to przypału ty jebana pomawiaczko pognana z KSG.
Mara też się na nikogo nie rozjebał w przeciwieństwie do wielkich gangusów z Ruchu którzy byli antypolicyjni na pokaz. To że kiedyś lata temu mieli tam jakieś treningi gdzie chodził też policjant to jest fakt ale zostało to wyprostowane i wyjaśnione i jak widzisz nikt z kibicowskiej Polski poza Ruchem czy Piastem nie ma o to pretensji do Torcidy i dalej jest to szanowana ekipa w Polsce.
Ty to dlaczego jaruś nie może grypsowac? Jak możesz pierdolic, że gdyby nie rozjebus, to by było dobrze haha przecież ku*** macie koszulki" odmawiam składania zeznań" więc jak to jest z wami

Patpat

Post autor: Patpat » 17.08.2024, 19:44

Ultras1312 pisze:
17.08.2024, 19:09
Patpat pisze:
17.08.2024, 18:40
Ultras1312 pisze:
17.08.2024, 17:35

Za kim jesteś ty j***** trolu internetowy? Może pogodomy o tej twojej bandzie c****
spójrz w lustro to zobaczysz trola. Ja nie mam żadnej bandy i nie jestem w żadnej bandzie. Ukazałem hipokryzje u wielkich sztywniaków gitów i gangsterów.

Jak nie masz nic wspólnego z żadną bandą to W********** z kibicowskiego forum psi chuju do szczania i nie oczekuj odpowiedzi na jakiekolwiek pytania
przecież ty sztywniaku ,nie bedziesz mi mowił co mam robić. Hipokrytko jebana

dyniadynia

Post autor: dyniadynia » 17.08.2024, 20:31

TND pisze:
jędruś vel stefanbatory ty jebana ruro i aferzystko. Kręcisz szmato aferę Lot... który zachował się jak trzeba za co powinieneś dostać kutasa do mordy.
Gdyby nie rozjebus baluś to nikt by nie miał za to przypału ty jebana pomawiaczko pognana z KSG.
Mara też się na nikogo nie rozjebał w przeciwieństwie do wielkich gangusów z Ruchu którzy byli antypolicyjni na pokaz. To że kiedyś lata temu mieli tam jakieś treningi gdzie chodził też policjant to jest fakt ale zostało to wyprostowane i wyjaśnione i jak widzisz nikt z kibicowskiej Polski poza Ruchem czy Piastem nie ma o to pretensji do Torcidy i dalej jest to szanowana ekipa w Polsce.
Hahahahaha to że trenowali lata z psami i razem prowadzili treningi to taka tam pierdoła i wszystko zostało wyprostowane i wyjaśnione. No nie wierzę w to co czytam :D
Niedługo pójdzie tutaj tekst: „No to że się rozjebał to jest fakt ale wszystko zostało wyjaśnione, a tak poza tym to tylko wy się o to ciepiecie a reszta Polski nas szanuje.”
To dla tego „u Was biega pies w ekipie” śpiewa co druga ekipa? ;)

Kumski Zawodnik

Post autor: Kumski Zawodnik » 17.08.2024, 20:40

trolo pisze:
17.08.2024, 09:41
Nie będę tu prowadził żadnej krucjaty, bo każdy widzi co było i jakie są papiery. Wszystko pięknie ładnie tylko za cholerę coś się tu nie klei. Najpierw typ pisze, że na priv poda za co mają chłopaki z Ruchu żal do Lotka. Potem wrzucasz dwa zeznania Lotka, w którym po pierwszym zdarzeniu zachowuje się jak należy. Po drugim potwierdza, czyli to o czym wspominałem, a czy jest coś jeszcze innego? I teraz kilka faktów. W sądzie do obu zamachów zeznał, że nic nie pamięta i nie wie co mu się stało. W drugim zamachu udział biorą 3 osoby, w tym Misiek który się na wszystkich rozpruł. To o jakich chłopakach z R jest mowa, że mają do niego żal jak do pierwszej sprawy nie powiedział nic, do drugiej było tylko dwóch z R. Za trzecim razem trzeba było do niego strzelać z karabinu, bo to jest właśnie te bagno co się zrobiło na Śląsku. Co to ma w ogóle wspólnego z chuliganką? L. to powinien mieć pretensje do siebie, że się do takich ruchów uciekał. Zrobić z kogoś kalekę, czy nawet zabić. To jest te mityczne kibicowanie.

Co do Kaniola to wykręcił mu Ruch krzywą aferę, której nie było, a pytanie za co i kiedy został pogoniony z Gieksy? Czy aby nie za to samo?
Wklej tutaj wiadomość ze na priv ja z Tobą wgl pisałem bajkopisarzu i ze miałem ci wysłać jakieś papiery ...... Papiery rozmienili ludzie i zadecydowane zostało że Noga, Lotek, Mara nie grypsują więc o czym Ty wgl tutaj piszesz? Wklejacie zeznania stworzone przez pisamaka..... Czy Ty widzisz co Ty piszesz? Lotek potwierdził zdarzenie przy pierwszych zeznaniach potem jak zobaczył co się zaczyna dziać zmienił zdanie ... Widać że nie jesteś osobą decyzyjną, albo na tyle kamską żeby się zorientować o co chodzilo z Zatorem. On miał złożyć obszerne wyjaśnienia, ale na korzyść osób mu podanych w grypsie i dostał dokładnie polecenie co ma zrobić i jak! I się z tego nie wywiązał, bo nie pamięcią mógł zasłaniać się przy pierwszych zeznaniach, a nie w sądzie gdzie nagle dostał Alzheimera i nic nie pamięta.... PIERWSZE ZEZNANIA BYŁY POTWIERDZAJĄCE!!! Ty siedziałeś kiedyś? Co ty jesteś z choinki urwany?? Kaniol z GieKSy nie został pogoniony za żadne papiery tylko sam afiszował się tym że ma na GKS wyjebane i że c*** na to kładzie, a do tego patrząc przez pryzmat lat co było na Śląsku to z czego Ty wnioskujesz że został pogoniony? Nie wiem jak Ty ale większość raczej uważa ze to on gonił was czy ich, bo nie wiem kim jesteś i nie bardzo mnie to interesuje ....... Wy wszystkich gonicie, a potem to wygląda tak że to oni gonią was. GKS jest mocny, ale na salce chyba między tymi swoimi wychudzonymi ufolongami. Tu jest wrzucone wszystko czarno na białym, a Ty mi tu Lotka wybielasz że to sztywny chłopaczyna..... . On jest taki sztywny jak Poniedział i Noga dlatego swój swojego trzaśnie. Rozumiem że zaraz napiszecie że Poniedział się nie rozjebał, Mara się nie rozjebał, a do trenowania z psami nikt się nie odniósł, ale Baluś sie rozjebał to jest ważne na tym forum, a prawda jest taka że koło c**** on nam tu lata, bo sprawa jest dawno klarowana.Rozjebał się, rozjebał, ale na spartanie zdjęć nie ma. I jeszcze jedno tam wyżej ktoś pisał ze cisne na Ruch i Zagłębie, pokaż mi jedną wiadomość gdzie pocisłem na inne drużyny na Śląśku? Nie koloryzujcie i nie dodawajcie tylko jasna deklaracja co z treningami waszymi i zdjęciami??

Śnieżnobiały

Post autor: Śnieżnobiały » 17.08.2024, 20:51

Skoro jesteś taki kumski to może się wypowiedz na temat Frontala, bo już tu kilka osób pytało.

trolo

Post autor: trolo » 17.08.2024, 21:10

Kumski Zawodnik pisze:
17.08.2024, 20:40
trolo pisze:
17.08.2024, 09:41

Wklej tutaj wiadomość ze na priv ja z Tobą wgl pisałem bajkopisarzu i ze miałem ci wysłać jakieś papiery ...... Papiery rozmienili ludzie i zadecydowane zostało że Noga, Lotek, Mara nie grypsują więc o czym Ty wgl tutaj piszesz? Wklejacie zeznania stworzone przez pisamaka..... Czy Ty widzisz co Ty piszesz? Lotek potwierdził zdarzenie przy pierwszych zeznaniach potem jak zobaczył co się zaczyna dziać zmienił zdanie ... Widać że nie jesteś osobą decyzyjną, albo na tyle kamską żeby się zorientować o co chodzilo z Zatorem. On miał złożyć obszerne wyjaśnienia, ale na korzyść osób mu podanych w grypsie i dostał dokładnie polecenie co ma zrobić i jak! I się z tego nie wywiązał, bo nie pamięcią mógł zasłaniać się przy pierwszych zeznaniach, a nie w sądzie gdzie nagle dostał Alzheimera i nic nie pamięta.... PIERWSZE ZEZNANIA BYŁY POTWIERDZAJĄCE!!! Ty siedziałeś kiedyś? Co ty jesteś z choinki urwany?? Kaniol z GieKSy nie został pogoniony za żadne papiery tylko sam afiszował się tym że ma na GKS wyjebane i że c*** na to kładzie, a do tego patrząc przez pryzmat lat co było na Śląsku to z czego Ty wnioskujesz że został pogoniony? Nie wiem jak Ty ale większość raczej uważa ze to on gonił was czy ich, bo nie wiem kim jesteś i nie bardzo mnie to interesuje ....... Wy wszystkich gonicie, a potem to wygląda tak że to oni gonią was. GKS jest mocny, ale na salce chyba między tymi swoimi wychudzonymi ufolongami. Tu jest wrzucone wszystko czarno na białym, a Ty mi tu Lotka wybielasz że to sztywny chłopaczyna..... . On jest taki sztywny jak Poniedział i Noga dlatego swój swojego trzaśnie. Rozumiem że zaraz napiszecie że Poniedział się nie rozjebał, Mara się nie rozjebał, a do trenowania z psami nikt się nie odniósł, ale Baluś sie rozjebał to jest ważne na tym forum, a prawda jest taka że koło c**** on nam tu lata, bo sprawa jest dawno klarowana.Rozjebał się, rozjebał, ale na spartanie zdjęć nie ma. I jeszcze jedno tam wyżej ktoś pisał ze cisne na Ruch i Zagłębie, pokaż mi jedną wiadomość gdzie pocisłem na inne drużyny na Śląśku? Nie koloryzujcie i nie dodawajcie tylko jasna deklaracja co z treningami waszymi i zdjęciami??
Ty masz albo rozdwojenie jaźni albo nie czytasz co inni piszą. Nigdzie nie napisałem, że pisaliśmy coś na priv. Koleś zaproponował spotkanie na priv, gdzie miał wyjaśnić za co chłopaki z Ruchu mają żal do Lotka. Wynikało z tego, że za coś innego niż wcześniej wspomniane potwierdzanie. Ty także strzeliłeś gafę, bo pierwsze zeznania Lotka nie mają nic do rozprucia się Balusia, tylko jak już to do rozprucia się Miśka przy okazji drugiej akcji. A jeśli chodzi o pismaka, to relacjonował tylko przebieg rozpraw i zeznania. Przecież one inaczej by nie wypłynęły, bo były by nie wygodne do niektórych też.

Jepsen

Post autor: Jepsen » 17.08.2024, 21:11

Śnieżnobiały pisze:
17.08.2024, 20:51
Skoro jesteś taki kumski to może się wypowiedz na temat Frontala, bo już tu kilka osób pytało.
Skoro Kumski jest kumski to oprócz Frontala niech wypowie się na temat Jacka M pseudonim Mikołaj z Radlina który jest byłym policjantem i jest rzekomo pogoniony a dalej jeździ na mecze, ciekawe jakie fikołki logiczne będzie robić

Kumski Zawodnik

Post autor: Kumski Zawodnik » 17.08.2024, 21:24

Kryminał weryfikuje i was wystarczająco zweryfikował na tyle że nie dość że dzisiaj wiadomo jak wygląda Grypsowanie to jeszcze na tym etapie nie daliście sobie rady i nie możecie grypsować. Też mi napiszesz co tu pisze i że to bzdura? To podbij do Ludzi z Raciborza albo zapytaj Z z R jak przerobił z Marą na Częstochowie. Zapytaj o Mare jak sytuacja wyglądała do L, bo to przy nim Mara w transporcie bezpośrednio zajebał FILIPINE jak wiesz co to znaczy. Następny Lotek jak wjechał na kryminał i nie mógł grypsować za te właśnie zeznania pierwsze które złożył obszernie pisząc je na kratce a4 własnym pismem jasno i wyraźnie. Tak samo i Noga który sam Zator wam przysłupuje, bo pomimo że się za nim wstawił nic nie pomogło. I uwierz mi że za te zdjęcia będziecie rozliczenie nie na kibice.net tylko w odpowiednim miejscu i w odpowiednim czasie. Ty możesz tu pisać co chcesz ja wiem jakie są czasy i zdaje sobie z tego sprawę że jak wjedziecie pod cele do ziomeczka u siebie to będziecie przekonani że jest wszystko ok, ale czasem wystarczy transport na dwie puchy dalej i wtedy już się zaczyna problem jak nie ma kolegów. Kończę tą śmieszną dyskuję, bo jak Ty uważasz że nie liczą się pierwsze zeznania tylko to co zeznawał w sądzie to o czym my mamy pisać do tego opierasz się na opisie pismaka Pietraszewskiego.... Jedno jest pewne nie pisz o Balusiu czy Maciusiu że się r******** i podpinasz ich pod Ruch , bo tam poszedł kleks i każdy to wie, ale ich z Ruchem nie ma. Przy takich zarzutach ciekawe jak by się zachowała twoja koalicja.... jak wy bierzecie DPK do zwykłych spraw i chcecie wychodzić z kryminałów, bo was zęby bolą albo chcecie zrobić prawo jazdy. Jak tam piszesz o tym Pietraszewskim i czytasz pismaków to poczytaj jak każda gazeta pisze Marek Z przyznaje się i idzie w DPK Marek załuje, Marek jest wzorowym więzniem. Marek opuszcza zakład, bo chce prawojazdy, przywódca przyznaje się do winy, Mara chce wyjść bo go bolą zęby... Mara przyznaje się do posiadania i płaczecie przed tymi sądami gorzej niż dzieci. Ile jest u was konfidentów na Górniku zobacz najpierw na siebie, a potem wytykaj komuś.

Oldfreak

Post autor: Oldfreak » 17.08.2024, 21:37

Kumski Zawodnik pisze:
17.08.2024, 21:24
Kryminał weryfikuje i was wystarczająco zweryfikował na tyle że nie dość że dzisiaj wiadomo jak wygląda Grypsowanie to jeszcze na tym etapie nie daliście sobie rady i nie możecie grypsować. Też mi napiszesz co tu pisze i że to bzdura? To podbij do Ludzi z Raciborza albo zapytaj Z z R jak przerobił z Marą na Częstochowie. Zapytaj o Mare jak sytuacja wyglądała do L, bo to przy nim Mara w transporcie bezpośrednio zajebał FILIPINE jak wiesz co to znaczy. Następny Lotek jak wjechał na kryminał i nie mógł grypsować za te właśnie zeznania pierwsze które złożył obszernie pisząc je na kratce a4 własnym pismem jasno i wyraźnie. Tak samo i Noga który sam Zator wam przysłupuje, bo pomimo że się za nim wstawił nic nie pomogło. I uwierz mi że za te zdjęcia będziecie rozliczenie nie na kibice.net tylko w odpowiednim miejscu i w odpowiednim czasie. Ty możesz tu pisać co chcesz ja wiem jakie są czasy i zdaje sobie z tego sprawę że jak wjedziecie pod cele do ziomeczka u siebie to będziecie przekonani że jest wszystko ok, ale czasem wystarczy transport na dwie puchy dalej i wtedy już się zaczyna problem jak nie ma kolegów. Kończę tą śmieszną dyskuję, bo jak Ty uważasz że nie liczą się pierwsze zeznania tylko to co zeznawał w sądzie to o czym my mamy pisać do tego opierasz się na opisie pismaka Pietraszewskiego.... Jedno jest pewne nie pisz o Balusiu czy Maciusiu że się r******** i podpinasz ich pod Ruch , bo tam poszedł kleks i każdy to wie, ale ich z Ruchem nie ma. Przy takich zarzutach ciekawe jak by się zachowała twoja koalicja.... jak wy bierzecie DPK do zwykłych spraw i chcecie wychodzić z kryminałów, bo was zęby bolą albo chcecie zrobić prawo jazdy. Jak tam piszesz o tym Pietraszewskim i czytasz pismaków to poczytaj jak każda gazeta pisze Marek Z przyznaje się i idzie w DPK Marek załuje, Marek jest wzorowym więzniem. Marek opuszcza zakład, bo chce prawojazdy, przywódca przyznaje się do winy, Mara chce wyjść bo go bolą zęby... Mara przyznaje się do posiadania i płaczecie przed tymi sądami gorzej niż dzieci. Ile jest u was konfidentów na Górniku zobacz najpierw na siebie, a potem wytykaj komuś.
Zadali ci wyżej kilka pytań i na żadne nie odpowiedziałeś.
Płaczesz o Górniku gdzie na Ruchu to fabryka 60-tek.

To samo Jędruś i StefanBatory.Ich posty to tylko wyzwiska,napinka i ubliżanie.

KSGKSW

Post autor: KSGKSW » 17.08.2024, 21:41

Oldfreak pisze:
17.08.2024, 21:37
Kumski Zawodnik pisze:

Bo to jedna i ta sama osoba. Płacz ,płacz i dalej płacz. Ciekawe jak te jego grypsery zapatrują się na k**** co okradają swoich.

Kumski Zawodnik

Post autor: Kumski Zawodnik » 17.08.2024, 21:49

Masz tego Pietraszewskiego twojego. Odniosę się do tego co wyżej zapytaliście jak najbardziej tylko że to ja pierwszy zadałem wam pytania łącznie z dołączonymi zdjęciami. Chcesz odpowiedzi najpierw odpowiedz mi, a potem przejdziemy do waszych pytań. Chłopie zakładacie konta sobie sami i waszych wrogów nazywacie tutaj po imieniu i im robicie konta i sami sobie odpisujecie i to samo chcesz przykleić mi? Napisałem to pierwszy raz, i ostatnio. Tak Mara zapierdolił Filipinie w transporcie przy L tyle w temacie. Co kto tam pisze wyżej to mi lata koło fujary. Nie dawajcie mi jakiś internetowych debili pod moje konto. Nic innego nie zostało jak tylko poczytać i się pośmiać. Narazicho gałgany baw cię się dobrze. Jak odpowiecie treściwie i na temat to może tutaj wrócę tylko na tą odpowiedz. Treningi macie z psami, treningi z konfidentami, a Ty mi tu piszesz o kontach trollów takich jak Wy. Ciąg się i spędzaj następną dekade bo widze że to niektórzy są po 10 lat. Wspaniałe macie życie dekade na kibice.net i na rozkminianiu. Psiury i banda c**** wy Gitom to skóre możecie masować na konciaku.
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]

Kumski Zawodnik

Post autor: Kumski Zawodnik » 17.08.2024, 22:03

Wrócę tu za 5 lat i zobaczymy ile was zostanie, bo nie jeden się tu napinał, a potem kończył z kleksem ujebanym przez frajerów. Krzykacze do boju PSEUDO GIT BANDZIORY. Ty grzebiecie jeden z drugim nikogo nie wyzywałem i nie ubliżałem chyba że starym k*****. Treści były długie ale na temat z poparciem i udowodnieniem jak to wygląda. Ten kto miał przeczytać to przeczytał i zweryfikował, a Ty ruro bardaszana jesteś byłeś i zostaniesz już na tym forum do końca twoich dni wychowany w tym kurestwie, będącym w tym kurestwie i w nim już zostaniesz, a twoje pokolenie jest na chvj nabić i twojego pokolenia pokolenie będzie tak samo z****** jak Ty i twoje pokolenie teraz i te co przyszło i będzie. Zrozumieliście? Teraz się zawijam, bo oblałem was ciepłym moczem i nie chce się w takim kurewskim towarzystwie obracać. Tu jest wasze miejsce i się z niego nie zawijajcie, bo wam dobrze to wychodzi. Swój swojego trzaśnie dlatego dobrze że te forum jest, bo więcej spędzicie czasu przed komputerem zamiast na ulicy.

maczetatata

Post autor: maczetatata » 17.08.2024, 22:08

Kumski Zawodnik pisze:
17.08.2024, 22:03
Wrócę tu za 5 lat i zobaczymy ile was zostanie, bo nie jeden się tu napinał, a potem kończył z kleksem ujebanym przez frajerów. Krzykacze do boju PSEUDO GIT BANDZIORY. Ty grzebiecie jeden z drugim nikogo nie wyzywałem i nie ubliżałem chyba że starym k*****. Treści były długie ale na temat z poparciem i udowodnieniem jak to wygląda. Ten kto miał przeczytać to przeczytał i zweryfikował, a Ty ruro bardaszana jesteś byłeś i zostaniesz już na tym forum do końca twoich dni wychowany w tym kurestwie, będącym w tym kurestwie i w nim już zostaniesz, a twoje pokolenie jest na chvj nabić i twojego pokolenia pokolenie będzie tak samo z****** jak Ty i twoje pokolenie teraz i te co przyszło i będzie. Zrozumieliście? Teraz się zawijam, bo oblałem was ciepłym moczem i nie chce się w takim kurewskim towarzystwie obracać. Tu jest wasze miejsce i się z niego nie zawijajcie, bo wam dobrze to wychodzi. Swój swojego trzaśnie dlatego dobrze że te forum jest, bo więcej spędzicie czasu przed komputerem zamiast na ulicy.
A Ty ku*** nauczycielem byles ze czerwona trzcionka napierdala,chlopie jak na Tym forum raczej Malo kto normalny sie wypowiada to komu Ty to piszesz jak Tu wiekszosc to policjanty siedza haha czemu nie wydzwonisz tych ludzi i nie wyjasnisz co jest kaman? Aaaa pewnie nie jestes Tak wysoko w polswiadku to jedyne co ci zostalo to wyzalenie sie na komendzie net.

Rozsadnychultaj88

Post autor: Rozsadnychultaj88 » 17.08.2024, 22:16

Kumski Zawodnik pisze:
17.08.2024, 22:03
Cos mowiles o papierach na sterników wrzuc tu jak mozesz

Braun2025

Post autor: Braun2025 » 17.08.2024, 22:25

Dawidbeee pisze:
17.08.2024, 18:48
TND pisze:
Ty to dlaczego jaruś nie może grypsowac? Jak możesz pierdolic, że gdyby nie rozjebus, to by było dobrze haha przecież ku*** macie koszulki" odmawiam składania zeznań" więc jak to jest z wami
Odmówić składania zeznań może tylko oskarżony a Lotek był świadkiem w tej sprawie.

Braun2025

Post autor: Braun2025 » 17.08.2024, 22:51

StefanBatory1234 pisze:
17.08.2024, 22:35
Braun2025 pisze:
17.08.2024, 22:25
Dawidbeee pisze:
17.08.2024, 18:48

Odmówić składania zeznań może tylko oskarżony a Lotek był świadkiem w tej sprawie.
A nie czasem pokrzywdzonym co jeszcze nam napiszesz że ludzie nie mają do niego pretensji że grypsuje i się nie rozjebał tak??ku*** frajery jebane zrozumcie że jest KAPUSIEM i wy tu tego nie zmienicie nie zaklamiecie papieru chociaż u was to wszystko możliwe.przypierdolcie jeszcze po rajce i dawać coś nowego może te papiery są podrobione hehehe co za ku*** szmaty
Ja nie jestem z żadnej ekipy. Jestem raczej zwykłym wyjazdowiczem i na sprawach więziennych się nie znam. Pokrzywdzony też nie może odmówić składania zeznań. Cała ta sprawa lotka mi lata koło kul tylko naprostowalem Cię apropo koszulek tyle.

AntekBezMajtek

Post autor: AntekBezMajtek » 17.08.2024, 23:41

Jepsen pisze:
17.08.2024, 21:11
Śnieżnobiały pisze:
17.08.2024, 20:51
Skoro Kumski jest kumski to oprócz Frontala niech wypowie się na temat Jacka M pseudonim Mikołaj z Radlina który jest byłym policjantem i jest rzekomo pogoniony a dalej jeździ na mecze, ciekawe jakie fikołki logiczne będzie robić
Temat przewijany wiele razy, odpowiedzi nie ma, a jeżeli są, to tylko w postaci odbijania piłki.
Ultras lives matter!

trolo

Post autor: trolo » 18.08.2024, 00:11

Niestety fabryka konfodentów sprawiła, że na zakładach siedzą głównie ich kompani i koalicjanci. Żeby to tylko wymienieni tutaj Baluś i Maciuś się do tego przyczynili. Szkoda, że pomijasz tą całą resztę szeroko szczekających. Trudno, żeby na takim zakładzie pozwolić grypsować wrogowi. Więc ten zarzut o brak grypsowania to wiesz gdzie możesz wsadzić. To tak jak na grubie, każdy zna klimat.

Biję ewidentnie żal, że ktoś może wyskoczyć wcześniej niż reszta. Szkoda, że nie wrzuciłeś jak kobiety chłopaków z R. protestowały, pisano listy do organizacji zajmujących się prawami osadzonych czy coś w tym stylu. Postaw jeszcze w jednym rzędzie Lotka, z 60 z Ruchu czy nawet Górnika, choć o ich zeznaniach nie ma tyłu informacji co o waszych celebrytach.

Jak już piszesz o filipinie, to jest jakieś potwierdzenie, że puścili w jednym transporcie Latosa i Marę? Ciężko mi w to uwierzyć, a szumu co tu już narobiłeś to twoje. Latos ma jeszcze coś do stracenia, gdy jego ekipa skazała go na ciężkie lata odsiadki, czy wykorzysta to w każdy możliwy sposób by zaszkodzić innym? Ma on jeszcze jakąkolwiek wiarygodność? Samo to, że dostaję naście na każdej rozprawie nie świadczy, że na nikim nie chce się odegrać zbuju.

Patpat

Post autor: Patpat » 18.08.2024, 00:44

Ultras1312 pisze:
17.08.2024, 21:44
Oldfreak pisze:
17.08.2024, 21:37
Kumski Zawodnik pisze:

Za kim jesteś?
Ty dalej hipokrytko jebana pytasz wszystkich za kim są, bo nie umiesz odpowiedzieć na pytanie? 🤣
Liste sobie zrób żebyś wiedział co masz odpowiedzieć.

CopA.C.A.B.ana

Post autor: CopA.C.A.B.ana » 18.08.2024, 09:09

trolo pisze:
18.08.2024, 00:11
Niestety fabryka konfodentów sprawiła, że na zakładach siedzą głównie ich kompani i koalicjanci. Żeby to tylko wymienieni tutaj Baluś i Maciuś się do tego przyczynili. Szkoda, że pomijasz tą całą resztę szeroko szczekających. Trudno, żeby na takim zakładzie pozwolić grypsować wrogowi. Więc ten zarzut o brak grypsowania to wiesz gdzie możesz wsadzić. To tak jak na grubie, każdy zna klimat.

Biję ewidentnie żal, że ktoś może wyskoczyć wcześniej niż reszta. Szkoda, że nie wrzuciłeś jak kobiety chłopaków z R. protestowały, pisano listy do organizacji zajmujących się prawami osadzonych czy coś w tym stylu. Postaw jeszcze w jednym rzędzie Lotka, z 60 z Ruchu czy nawet Górnika, choć o ich zeznaniach nie ma tyłu informacji co o waszych celebrytach.

Jak już piszesz o filipinie, to jest jakieś potwierdzenie, że puścili w jednym transporcie Latosa i Marę? Ciężko mi w to uwierzyć, a szumu co tu już narobiłeś to twoje. Latos ma jeszcze coś do stracenia, gdy jego ekipa skazała go na ciężkie lata odsiadki, czy wykorzysta to w każdy możliwy sposób by zaszkodzić innym? Ma on jeszcze jakąkolwiek wiarygodność? Samo to, że dostaję naście na każdej rozprawie nie świadczy, że na nikim nie chce się odegrać zbuju.
Już zapomniałeś jak wasz mareczek leżał na Bytomiu i kto tam się za nim z Gieksy wstawiał. Mieliście przecież świadomość, że jak poleci w Polskę to nikt już mu nie pomoże. Czyli według ciebie na wszystkich kryminałach w Polsce siedzi Ruch i zgody? Ciężki dzban z ciebie.
Jak zat.. robił płachtę na Rzeszów to tam też siedział Ruch??
I jeszcze masz tupet podważać wiarygodność La... bo zostały mu lata do odjebania, jednocześnie broniąc mary, nogi i całej reszty policyjnego składu. Weź się rozpędź i zajeb barana w ścianę.
NASZYM HONOREM JEST NASZ KLUB

ODPOWIEDZ