Małopolska wymiera kibicowsko w zastraszającym tempie. Te ekipy jak zresztą większość w regionie zalicza totalny zjazd.Eryczek pawl pisze: ↑23.06.2024, 03:41Ile Tarnovii na wyjeździe ? Glinik obecny pod Tarnowem ? Czy już całkiem skupiają się tylko na Karpatach i idą w stronę FC ?

Małopolska kibolska
Moderatorzy: LechiaCHWM, Zorientowany
-
Re: Małopolska kibolska
-
Rządzi dalej Unia Tarnow a Tarnovia to zaczyna znów tracić. Ostatni trening noworoczny był gwoździem do trumny który nie został jeszcze do końca wbity choć nie dużo brauje.. Ogolnie Tarnów to nie jest jakoś mega kibicowskie miasto no może kibiców znajdziesz na Unii żużlowej a tak to bardziej gangsterka wspomagana przez Wisle i Cracovię
-
Jesteś stąd czy Ci się ta historia przyśniła ?Wrogzly pisze: ↑27.06.2024, 19:22Rządzi dalej Unia Tarnow a Tarnovia to zaczyna znów tracić. Ostatni trening noworoczny był gwoździem do trumny który nie został jeszcze do końca wbity choć nie dużo brauje.. Ogolnie Tarnów to nie jest jakoś mega kibicowskie miasto no może kibiców znajdziesz na Unii żużlowej a tak to bardziej gangsterka wspomagana przez Wisle i Cracovię
-
Jak sytuacja w Andrychowie? Ktoś wyżej pisał że pojawiła się jakaś Wisła, która miała swój udział w niszczeniu graffiti Beskidu. Ktoś kto kojarzy tamte rejony wie że Andrychów od zawsze był negatywnie nastawiony do Wisły, i nie było mowy o jakichkolwiek działających kibicach tego klubu z Andrychowa. Czy coś się zmieniło ?
-
A gwałciciel Daszek nadal biega z unią?
-
Dzięki za ostrzeżenie. Piona mordo.
-
Znajomy prowadzi w tarnowie noclegi i często mam okazję z tego powodu gościć na wypoczynku w tarnowie co za tym idzie, bywałem tez na meczach Tarnovii oraz dużo więcej Unii. Przed meczem tarnovi w okolicach stadionu kręcą się małolaty Unii i można się było czuć „osaczonym” to już świadczy o tym kto rządzi w mieście a może tylko ja tak trafiłem. Szczególnie że na meczu było może z30 osob ?nieskumalemtypa pisze: ↑28.06.2024, 10:56Jesteś stąd czy Ci się ta historia przyśniła ?Wrogzly pisze: ↑27.06.2024, 19:22Rządzi dalej Unia Tarnow a Tarnovia to zaczyna znów tracić. Ostatni trening noworoczny był gwoździem do trumny który nie został jeszcze do końca wbity choć nie dużo brauje.. Ogolnie Tarnów to nie jest jakoś mega kibicowskie miasto no może kibiców znajdziesz na Unii żużlowej a tak to bardziej gangsterka wspomagana przez Wisle i Cracovię
-
Tak, przed finałem PP latał po wawie z choojem na wierzchu
-
Pisałem o Luborzycy oprócz przystanku na pętli który szybko został odmalowany nie widać tam żadnych akcentów kibicowskich czego nie można powiedzieć o Goszczy czy Łuczycachobserwator17 pisze: ↑24.06.2024, 15:47Piszesz teraz o Luborzycy czy o Goszczy? Jeśli o Luborzycy to niestety nieodpowiem Ci na to pytanie bo akurat tam nie mieszkam, tylko zasłyszałem od chłopaków.JankoRossi pisze: ↑24.06.2024, 08:54Na czym to działanie polega ? Może oprócz "upiększenia" przystanku koło kościoła?obserwator17 pisze: ↑23.06.2024, 14:32
Jakiś czas temu Luborzyca i Goszcza dosyć aktywnie działały ale raczej oddzielnie. Łuczyce za Cracovią chociaż jest tam pewna grupa osób jeżdżąca na Wisłę. Sadowie to sama Cracovia ostatnio zaczęli bardziej działać porobili sobie jakieś grafy nawet ale z racji że zaraz obok jest Goszcza i Michałowice nie utrzymują się zbyt długo.
-
to akurat fakt, pozdrawiamJankoRossi pisze: ↑01.07.2024, 23:08Pisałem o Luborzycy oprócz przystanku na pętli który szybko został odmalowany nie widać tam żadnych akcentów kibicowskich czego nie można powiedzieć o Goszczy czy Łuczycachobserwator17 pisze: ↑24.06.2024, 15:47Piszesz teraz o Luborzycy czy o Goszczy? Jeśli o Luborzycy to niestety nieodpowiem Ci na to pytanie bo akurat tam nie mieszkam, tylko zasłyszałem od chłopaków.JankoRossi pisze: ↑24.06.2024, 08:54
Na czym to działanie polega ? Może oprócz "upiększenia" przystanku koło kościoła?
Prosiła żebym pokazał jej Kraków,
Puścił chłopaków z baraków i zabrał na Legia-Raków
Puścił chłopaków z baraków i zabrał na Legia-Raków
-
Daszek od paru tygodni nie kibicuje natomiast dalej malolatki w jego glowie
-
Uni już nie ma, wszystkie wielkie chłopy odbiły a na mecze werbowane są osoby w wieku 15 lat przez ich rówieśników w podrzędnych szkołach, jedyne czym Unia może na tą chwile się pochwalić to ilością mefy jaka jest w tym kręgu nieletnich kibiców. Z resztą unia sama siebie rozbiła spruty między sobą o nastoletnie d*** o mefe. Żydy niestety górują na chwilę obecną.
-
Kolego dlaczego tak sądzisz? ;) z częścią się z tobą zgodzę bo niektórzy nie wyciągnęli wniosków z afer czy grubszych wyroków o krzywe akcje i dalej powtarzają błędy będąc na górze, ale nie mi to oceniać koleżko ALE hehe pisanie że Unii nie ma to lekkie nieporozumienieStaryBarbarian pisze: ↑17.07.2024, 02:08Uni już nie ma, wszystkie wielkie chłopy odbiły a na mecze werbowane są osoby w wieku 15 lat przez ich rówieśników w podrzędnych szkołach, jedyne czym Unia może na tą chwile się pochwalić to ilością mefy jaka jest w tym kręgu nieletnich kibiców. Z resztą unia sama siebie rozbiła spruty między sobą o nastoletnie d*** o mefe. Żydy niestety górują na chwilę obecną.
-
W tak małym i wymarłym kibicowsko mieście aferki będa wybaczane każdej osobie co chcę parę lat swojego życia poświęcić by się przypodobać a drugi miał korzyść.misiu1928 pisze: ↑17.07.2024, 02:25Kolego dlaczego tak sądzisz? ;) z częścią się z tobą zgodzę bo niektórzy nie wyciągnęli wniosków z afer czy grubszych wyroków o krzywe akcje i dalej powtarzają błędy będąc na górze, ale nie mi to oceniać koleżko ALE hehe pisanie że Unii nie ma to lekkie nieporozumienieStaryBarbarian pisze: ↑17.07.2024, 02:08Uni już nie ma, wszystkie wielkie chłopy odbiły a na mecze werbowane są osoby w wieku 15 lat przez ich rówieśników w podrzędnych szkołach, jedyne czym Unia może na tą chwile się pochwalić to ilością mefy jaka jest w tym kręgu nieletnich kibiców. Z resztą unia sama siebie rozbiła spruty między sobą o nastoletnie d*** o mefe. Żydy niestety górują na chwilę obecną.
ps. nazwa z forum to od jakiejś ksywki bo dużo takich się już przewinęło haha może kojarze
-
Średnio mi się podoba twoj tok rozumowania kolego ;) i to bardzo.... dobra odpuszczam nie moje klimaty może kiedyś tu zawitam bo widzę niektórzy wypisoją dużo bardzo opowieści dziwnej treści hehhh 5 ;)StaryBarbarian pisze: ↑17.07.2024, 02:37W tak małym i wymarłym kibicowsko mieście aferki będa wybaczane każdej osobie co chcę parę lat swojego życia poświęcić by się przypodobać a drugi miał korzyść.misiu1928 pisze: ↑17.07.2024, 02:25Kolego dlaczego tak sądzisz? ;) z częścią się z tobą zgodzę bo niektórzy nie wyciągnęli wniosków z afer czy grubszych wyroków o krzywe akcje i dalej powtarzają błędy będąc na górze, ale nie mi to oceniać koleżko ALE hehe pisanie że Unii nie ma to lekkie nieporozumienieStaryBarbarian pisze: ↑17.07.2024, 02:08Uni już nie ma, wszystkie wielkie chłopy odbiły a na mecze werbowane są osoby w wieku 15 lat przez ich rówieśników w podrzędnych szkołach, jedyne czym Unia może na tą chwile się pochwalić to ilością mefy jaka jest w tym kręgu nieletnich kibiców. Z resztą unia sama siebie rozbiła spruty między sobą o nastoletnie d*** o mefe. Żydy niestety górują na chwilę obecną.
ps. nazwa z forum to od jakiejś ksywki bo dużo takich się już przewinęło haha może kojarze
Ksywka się podzielę nie znam cie kolego choc pewnie ty mnie tak 3maj się może do uslyszenia
-
Odłóż mefedron i nie odpowiadaj sam sobie, 2 konta założone w nocy w bliskim odstępie czasu.misiu1928 pisze: ↑17.07.2024, 02:40Średnio mi się podoba twoj tok rozumowania kolego ;) i to bardzo.... dobra odpuszczam nie moje klimaty może kiedyś tu zawitam bo widzę niektórzy wypisoją dużo bardzo opowieści dziwnej treści hehhh 5 ;)StaryBarbarian pisze: ↑17.07.2024, 02:37W tak małym i wymarłym kibicowsko mieście aferki będa wybaczane każdej osobie co chcę parę lat swojego życia poświęcić by się przypodobać a drugi miał korzyść.misiu1928 pisze: ↑17.07.2024, 02:25
Kolego dlaczego tak sądzisz? ;) z częścią się z tobą zgodzę bo niektórzy nie wyciągnęli wniosków z afer czy grubszych wyroków o krzywe akcje i dalej powtarzają błędy będąc na górze, ale nie mi to oceniać koleżko ALE hehe pisanie że Unii nie ma to lekkie nieporozumienie
Ksywka się podzielę nie znam cie kolego choc pewnie ty mnie tak 3maj się może do uslyszenia
-
Hehe koledzy nie spinajcie się ;) założyłem specjalnie bo zobaczyłem opowieści dziwnej treści no i miałem tu kiedyś konto a w jakim stanie byłem to nie wasz interes hehehe w każdym razie kolega o nazwie od barbariansow nie jest mna ;) aż takich jazd nie mam hehehePaweł Michalski pisze: ↑17.07.2024, 10:09Kuurwa tego jeszcze chyba na tym forum nie było. Naćpany typ w euforii zakłada w środku nocy dwa konta w przeciągu 20 min i pisze sam ze sobą haah
-
A Beskid Andrychów się rozsypał? Jeden "przypał z psami" i po całej ekipie?
-
Pamiętacie panowie Unia rządzi w Tarnowie ;)!!! Nie pozwólmy młodym się panoszyć i będzie si ;)
-
Nie za bardzo chce poruszać jego temat hehe wstyd dla nas i tyle ze sie go trzyma ale jest nadzieja bo sa na niego plany ;) przeszlosc to przeszlosc ale ktos kto podbija do pewnych grup wiekowych po raz kolejny jest kim jest ;) troche pomaga ale i tak pionek skwr i tyle hehe wiecej nie chce pisacPaweł Michalski pisze: ↑18.07.2024, 10:05Luzik, nic się nie stało byku. Pomijając czy to ty pisałeś sam ze sobą czy nie wyszła z tego ciekawa dyskusja. Jakby co to rób kolejną ,,nockę'' śmiało ;) przynajmniej jest co poczytać na tym smutnym i coraz bardziej wymarłym forum.misiu1928 pisze: ↑17.07.2024, 13:52Hehe koledzy nie spinajcie się ;) założyłem specjalnie bo zobaczyłem opowieści dziwnej treści no i miałem tu kiedyś konto a w jakim stanie byłem to nie wasz interes hehehe w każdym razie kolega o nazwie od barbariansow nie jest mna ;) aż takich jazd nie mam hehehePaweł Michalski pisze: ↑17.07.2024, 10:09Kuurwa tego jeszcze chyba na tym forum nie było. Naćpany typ w euforii zakłada w środku nocy dwa konta w przeciągu 20 min i pisze sam ze sobą haah
PS. skoro już wywołałeś temat daszka to co tam u niego teraz słychać ?
-
Szkoda ze zamiast walczyć z wrogiem w. Mieście ciągle macie wewnętrzne konflikty i afery i mówię to jako kibic Unii.misiu1928 pisze: ↑18.07.2024, 13:37Nie za bardzo chce poruszać jego temat hehe wstyd dla nas i tyle ze sie go trzyma ale jest nadzieja bo sa na niego plany ;) przeszlosc to przeszlosc ale ktos kto podbija do pewnych grup wiekowych po raz kolejny jest kim jest ;) troche pomaga ale i tak pionek skwr i tyle hehe wiecej nie chce pisacPaweł Michalski pisze: ↑18.07.2024, 10:05Luzik, nic się nie stało byku. Pomijając czy to ty pisałeś sam ze sobą czy nie wyszła z tego ciekawa dyskusja. Jakby co to rób kolejną ,,nockę'' śmiało ;) przynajmniej jest co poczytać na tym smutnym i coraz bardziej wymarłym forum.misiu1928 pisze: ↑17.07.2024, 13:52
Hehe koledzy nie spinajcie się ;) założyłem specjalnie bo zobaczyłem opowieści dziwnej treści no i miałem tu kiedyś konto a w jakim stanie byłem to nie wasz interes hehehe w każdym razie kolega o nazwie od barbariansow nie jest mna ;) aż takich jazd nie mam hehehe
-
Tego wroga cos nie widac spokojnie ;) a za naszego ziomka w ktorego bohatersko wlecieli w kilku na ostro na urzedach niedawno to c*** w dupe jakby byli inni co niby nie kibicuja od nas to kupa w gaciach ;((Maksimum pisze: ↑19.07.2024, 10:09Szkoda ze zamiast walczyć z wrogiem w. Mieście ciągle macie wewnętrzne konflikty i afery i mówię to jako kibic Unii.misiu1928 pisze: ↑18.07.2024, 13:37Nie za bardzo chce poruszać jego temat hehe wstyd dla nas i tyle ze sie go trzyma ale jest nadzieja bo sa na niego plany ;) przeszlosc to przeszlosc ale ktos kto podbija do pewnych grup wiekowych po raz kolejny jest kim jest ;) troche pomaga ale i tak pionek skwr i tyle hehe wiecej nie chce pisacPaweł Michalski pisze: ↑18.07.2024, 10:05
Luzik, nic się nie stało byku. Pomijając czy to ty pisałeś sam ze sobą czy nie wyszła z tego ciekawa dyskusja. Jakby co to rób kolejną ,,nockę'' śmiało ;) przynajmniej jest co poczytać na tym smutnym i coraz bardziej wymarłym forum.
-
Na twoim miejscu otworzył bym browarka i skleił mandoline taka dobra rada odklejony wyspiarzu.misiu1928 pisze: ↑19.07.2024, 15:12Tego wroga cos nie widac spokojnie ;) a za naszego ziomka w ktorego bohatersko wlecieli w kilku na ostro na urzedach niedawno to c*** w dupe jakby byli inni co niby nie kibicuja od nas to kupa w gaciach ;((Maksimum pisze: ↑19.07.2024, 10:09Szkoda ze zamiast walczyć z wrogiem w. Mieście ciągle macie wewnętrzne konflikty i afery i mówię to jako kibic Unii.misiu1928 pisze: ↑18.07.2024, 13:37
Nie za bardzo chce poruszać jego temat hehe wstyd dla nas i tyle ze sie go trzyma ale jest nadzieja bo sa na niego plany ;) przeszlosc to przeszlosc ale ktos kto podbija do pewnych grup wiekowych po raz kolejny jest kim jest ;) troche pomaga ale i tak pionek skwr i tyle hehe wiecej nie chce pisac
-
W Gorlicach jak sytuacja? Działa tam jakoś Wisła?
-
Gieksa Trzebinia i Libiąż coś się uaktywniła ostatnio czyzby zmiany w Chrzanowie i Trzebiniiiiii
-
-
Spędziłem ostatni tydzień w Myślenicach, gdzie odbywał się kilka dni z rzędu jakiś festyn, koncerty itd. na tamtejszym rynku... Ludzi w bród, ale szczerze mówiąc myślałem, że uświadczę więcej ludzi w barwach Wisły, bo miałem przeświadczenie graniczące z pewnością, że to dość dobry FC, a tam bida, jeśli chodzi aspekty kibicowskie. Owszem spotkałem kilku małolatów ze smyczkami Wisły, tak nad Rabą jak i rynku, ale byly to dość rzadkie widoki jak na czas, który tam spędziłem. Grafów też malutko, w zasadzie w ogóle. Czy zatem Myślenice na obecną chwile stają sie pustynią kibicowską, czy w dni meczowe się bardziej uaktywniają i wciąż jeżdżą w przyzwoitych liczbach ? Podobne pytanie o Dobczyce, które kiedyś też zdaje sie były dość dobrym FC Wisły. Te miasteczka trzymają się razem czy są albo bywały między nimi jakieś animozje ? Z góry dzięki za odp.
-
kogo te wsie obchodza szczerze
-
Witam czy w Dąbrowie Tarnowskiej dzieje się cokolwiek kibicowsko?
-
Oczywiście, podczas derbów Tarnowa kilka lat temu, biało-czerwona ekipa oznajmiła wszem i wobec o powstaniu oficjalnego FC Dąbrowa TarnowskaCiekawyswiata pisze: ↑25.07.2024, 11:18Witam czy w Dąbrowie Tarnowskiej dzieje się cokolwiek kibicowsko?
Kolejna pustynia kibicowska, trochę osób jeździ na Wisłę i Unię (żużel).
-
Tydzień temu były dni Dobczyc. Co chwilę okrzyki pro Wisla, lub anty Ksc.Taksepatrze pisze: ↑22.07.2024, 12:55Spędziłem ostatni tydzień w Myślenicach, gdzie odbywał się kilka dni z rzędu jakiś festyn, koncerty itd. na tamtejszym rynku... Ludzi w bród, ale szczerze mówiąc myślałem, że uświadczę więcej ludzi w barwach Wisły, bo miałem przeświadczenie graniczące z pewnością, że to dość dobry FC, a tam bida, jeśli chodzi aspekty kibicowskie. Owszem spotkałem kilku małolatów ze smyczkami Wisły, tak nad Rabą jak i rynku, ale byly to dość rzadkie widoki jak na czas, który tam spędziłem. Grafów też malutko, w zasadzie w ogóle. Czy zatem Myślenice na obecną chwile stają sie pustynią kibicowską, czy w dni meczowe się bardziej uaktywniają i wciąż jeżdżą w przyzwoitych liczbach ? Podobne pytanie o Dobczyce, które kiedyś też zdaje sie były dość dobrym FC Wisły. Te miasteczka trzymają się razem czy są albo bywały między nimi jakieś animozje ? Z góry dzięki za odp.

-
Hehe co mi jeszcze polecasz? I rozwiń słowo wyspiarzu bo jestem chyba za stary na taki slang , w Trn jestes?Prtrn pisze: ↑19.07.2024, 17:40Na twoim miejscu otworzył bym browarka i skleił mandoline taka dobra rada odklejony wyspiarzu.
-
Dostałeś "PV" kim jesteś aby
Cie zweryfikować z UT, do dziś nie odpowiedziałeś więc zamknij ryj i nie wypowiadaj się więcej !!
-
Nie jesteś za stary tylko jesteś totalnym debilem z iq na poziomie kaloryfera który jeszcze nic nie rozumie, ale zrozumie w swoim czasie
-
Nie mam ani jednej wiadomosci w odebranych takze chyba zbyt trudna czynnosc dla ciebie dziewczynko co do wyslania albo masz kulawych informatorow :DD
-
Kolega wyżej już Cie wyjaśnił, więc zamknij jadaczke i nie wypowiadaj się za Unię Tarnówmisiu1928 pisze: ↑26.07.2024, 22:26Nie mam ani jednej wiadomosci w odebranych takze chyba zbyt trudna czynnosc dla ciebie dziewczynko co do wyslania albo masz kulawych informatorow :DD
-
W jaki sposob mnie wyjaśnił i ktory kolega? No i gdzie ta wiadomosc od kogos bo chyba nie moze cos dojsc ;)Maksimum pisze: ↑27.07.2024, 12:06Kolega wyżej już Cie wyjaśnił, więc zamknij jadaczke i nie wypowiadaj się za Unię Tarnów![]()
Chetnie dowiem sie kim ty jestes skoro piszesz jakies rozkazy typowo jak przynajmniej gora bialych koszyc jak nie lepiej hehehe, napisz po prostu do mnie nie moge pierwszy ja do Ciebie ;) dziekuje Tobie bardzo z gory
-
Nazywanie obu tarnowskich "ekip" markami to mocna przesada. Czy taka wspomniana przez Ciebie Tarnovia na przestrzeni ostatnich 20 sezonów zaliczyła chociaż 1/3 swoich wyjazdów? Zarówno jedni i drudzy to pasie krakowskich ekip. Jaskółki próbowały przez jakiś czas wzlecieć ale za długo ten ich lot nie trwał.
-
Obecnie nic nie łączy Brzeska z Dębnem. Orzeł i Jadowniczanka są pro Wisła, co jest widoczne po barwach w młynie. Jadowniczanka to głównie zbieranina młodzieży jeżdżącej na Wisłę, młyn wystawiają od niedawna. Ciężko żeby się lubili z Tarnovią.Małopolska kibolska pisze: ↑14.08.2024, 13:48ostatnimi czasy fajnie prezentują się Orzeł Dębno i Jadowniczanka Jadowniki które dodatkowo łączą przyjazne relacje
a jak to wygląda na tle uznanych marek w okolicy tzn. z Tarnovią pewnie trudno żeby się lubili
ale Orzeł dawniej fanvlubował Unii, nie lubiąc się z Okocimskim, później za czasów układu/zgody pomiędzy ZKS&OKS chyba na siłę musiał się z tym Brzeskiem tolerować
a teraz jak to wygląda? wróciła wzajemna niechęć na linii Brzesko - Dębno?
bo z boku wygląda jakby Orzeł za bardzo nie chciał mieć z Unią cokolwiek wspólnego po ostatnim smrodzie ciągnącym się za Unią
-
Siema interesuje mnie Podhale Nowy Targ. Czy mają jakiś kibiców i jaka pojemność klatki gości?