Sytuacja w Krakowie na przestrzeni ostatnich 30 lat

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: LechiaCHWM, Zorientowany

WFH95

Re: Sytuacja w Krakowie na przestrzeni ostatnich 30 lat

Post autor: WFH95 »

kmwtw1312 pisze: 10.07.2024, 16:39
niewinny1 pisze: 10.07.2024, 16:30
eNGie pisze: 10.07.2024, 16:23

60-tki rządzą na mieście zarówno z obu stron.
z WSH lataja sztywni ludzie co grypsowali w kryminale i maja poparcie ludzi z Wisły Ruchu Widzewa i Elany wiec zamknij cipe albo powiedz kim jesteś i bardzo szybko to odszczekasz
Ruch, Widzew nie popierają WSH, więc nie szerz farmazonów.
😂
iparts.pl
Wrogzly

Post autor: Wrogzly »

O tak Ruch i Widzew nie popieramy wsh i koniec tematu rekiny tylko nad morzem bałtyckim!! A po drógie q krakow rządzi wsh i juden gangi
Raptor35

Post autor: Raptor35 »

FlorianT. pisze: 10.07.2024, 17:04
niewinny1 pisze: 10.07.2024, 16:30
eNGie pisze: 10.07.2024, 16:23

60-tki rządzą na mieście zarówno z obu stron.
z WSH lataja sztywni ludzie co grypsowali w kryminale i maja poparcie ludzi z Wisły Ruchu Widzewa i Elany wiec zamknij cipe albo powiedz kim jesteś i bardzo szybko to odszczekasz
Jak latają z konfidentami to chyba nie za sztywni placku zreszta jednego syna bakstera już kryminał zweryfikował

1 Sprawa wymień chociaż 1 człowieka z obecnej Ekipy ktory ma dojebane papiery chociaż 1 i daj na to dokumenty wtedy będziemy rozmawiać poważnie na ten temat na teraz to są pomówienia....Co do Syna Baxtera Eryk chyba ma na imię 1 sprawa na Wiśniczu schowali go rywale z ulicy bez podstaw znam sprawę bo siedziałem kilka wiosen i do mnie temat też doszedł
Chowają do wora osoby które dostaną h*** w dupsko jak pojadą gdzie indziej niż Wiśnicz za robienie prywaty i chowanie kogo się podoba bo na wolności byliśmy wrogami........następna sprawa tak w Ekipie WSH biegają chłopaki co mają odgibane sporo lat trzymając sztywno zasady ja znam jednego chlopaka co tam biega znam z Iławy sztywny chłopak i jeśli on w tym jest to i moje poparcie ma.Przeciwnicy np KSC co tam się dzieję rozjebus na rozjebusie cały czas zwijają ,MF ekipa Pawełek DPK Nowaczek co miał h*** w mordzie DPK i ktoś tam jeszcze bez zgody reszty czyli dojebane
A dalej biegają i innym ubliżają następna młoda wisła ktoś mi podkręcił ze pewien małolat straszył policją razem z siostrą pewnego gościa z WSH że jeśli coś się stanie młodemu idą na policję .Biega w Młodej dalej
Zróbcie porządek u siebie później oceniajcie innych .
A Prawda i tak sie obroni...ta afera i tak znajdzie swój finał na ogóle i będzie to rozkminiane przez ludzi co odjebali trochę lat i wiedzą co z czym się je a na dziś rozkminjaa to typki co z bajery nie mają zjechane nawet
Raptor35

Post autor: Raptor35 »

jestesmywaszastolicą pisze: 10.07.2024, 19:35 Frajerze wyzej papiery na cała wasze bande rozjebanych k**** są na necie dostepne dla każdego spierdalaj stad rozjebundo wislacka
Słuchaj po samym pisaniu do mnie stwierdzam że mam doczynienia z kurwą sprutą.....cała banda i jaka moja kondonie ? Papiery Latają na kilka jednostek nic więcej nie ma i do wisly mi daleko......u Żydów jest jeszcze gorzej dilda se w d*** wkładają kolega koledze ile zatrzymań jest wymień 60 z JG będzie ich więcej niż na wisle hipokryto j***** w dupsko
serce miasta

Post autor: serce miasta »

Ciebie k**** j****!!!
serce miasta

wypowiadasz się na tematy o których nie masz zielonego pojęcia,kompromitujesz się i pokazujesz że jesteś c*** do szczania.Musisz wiedzieć że są w życiu takie sytuacje że trzeba zachować się w odpowiedni sposób adekwatny do miejsca w którym się znajduje w danej chwili...przykre że na forum dla kibiców udzielają się festy.Moze jesteś psem który jest na smyczy swojego komendanta i pokornie wykonuje jego polecenia i zachcianki np.lapanie za graty i lizanie rowa.Ludzie charakterni tak nie funkcjonują.ps. Wisełko tylko zwycięstwo!
Wrogzly

Czy to prawda że dowódcy wsh i jg wymieniają się kobietami? Słyszałem że pewna Daria jednego z dowódców to niezła szprycha i dziury ma rozwarte jak słoik po keczupie Włocławek
hools28

Post autor: hools28 »

Pany na przestrzeni lat dużo ludzi niezwiązanych z kibicowaniem dostało wpienircz przypadkiem ? czy zawsze dostaje ktos kto sie bawi w klimat
obserwator17

Post autor: obserwator17 »

hools28 pisze: 11.07.2024, 17:25 Pany na przestrzeni lat dużo ludzi niezwiązanych z kibicowaniem dostało wpienircz przypadkiem ? czy zawsze dostaje ktos kto sie bawi w klimat
Oczywiscie ze tak, wystarczy ze naćpane małolaty rusza w miasto na łowy, spotkają Cię na docelowym osiedlu bądź gdzieś po drodze, rzucisz im sie w oczy ubiorem, wyglądem, zachowaniem i o problem nie trudno lecz w sumie bardzo łatwo. Chyba ze ktoś wygląda tak że ciężko odróżnić czy to kobieta czy mężczyzna, wtedy raczej bez przypału :D
SZURowski

Post autor: SZURowski »

Nie jeden dostał ŻELASTWEM bo znalazł się w nieodpowiednim miejscu w nieodpowiednim CZASIE albo po prostu miał GABARYTY lub ŁYSY ŁEB i wzięli go za kibica albo był kolegą kolegi kolegi z osiedla i chcąc nie chcąc był kojarzony z daną grupą.
Latał tu kiedyś niezły OPIS jak wygląda ŻYCIE kibolskie w Krakowie gdzie spokojnie 50% ludzi spoza klimatu w wieku 10-80 lat było w mniejszym czy większym stopniu zaangażowanych pomagając wystawiając szpiegując rozkminiając wroga na zlecenie.
W Medellin za czasów panowania Escobara było coś podobnego ale wiadomo na dużo większą skalę.Przynajmniej połowa mieszkańców tej dwu i pół milionowej aglomeracji siedziała w kieszeni Escobara.
Psy jeszcze nie zdążyły wyjechać po niego a Pablo już wiedział o tym i teleportował się swoim helikopterem czy samolotem do jednej ze swoich kilkuset rezydencji.
Wrogzly

WSH na trybunach kilkadziesiąt osób mocnego składu
Karis

Post autor: Karis »

Jesli to prawda to niezła komedia w tym Krakowie.
szkieletor123

Post autor: szkieletor123 »

Wrogzly pisze: 11.07.2024, 21:08 WSH na trybunach kilkadziesiąt osób mocnego składu
Czekamy na flagę
obserwator17

Ludzie tam nikogo nie ma.
serce miasta

koszmar...festy jebane przyznajcie się k**** jakim klubom kibicujecie z jakich miast pochodzicie.jak można wywodzić się ze środowiska kibiców i podważać zasadność zachowania się jak należy.
Wrogzly

serce miasta pisze: 12.07.2024, 10:00 koszmar...festy jebane przyznajcie się k**** jakim klubom kibicujecie z jakich miast pochodzicie.jak można wywodzić się ze środowiska kibiców i podważać zasadność zachowania się jak należy.
Festy to od festynów? Za gitowanie na wolności c*** w dupe
serce miasta

gitowanie na wolności...nie ośmieszajcie się tylko lepiej przyznajcie się skąd jesteście bo wystawiacie jeden z drugim wspaniale świadectwo środowisku z którego się wywodzicie.Od Johnego trzy chuje w bok,grypsowal i w związku z afera która wykręciły k**** z Cracovii(upadek jakichkolwiek zasad od dawna-kanar)sprawa została jasno i klarownie wyjaśniona przez odpowiednie osoby.Kazdemu kto ubliża Johnsonowi z Widzewa należy się wurst do pyska.
maczetatata

Post autor: maczetatata »

serce miasta pisze: 12.07.2024, 10:00 koszmar...festy jebane przyznajcie się k**** jakim klubom kibicujecie z jakich miast pochodzicie.jak można wywodzić się ze środowiska kibiców i podważać zasadność zachowania się jak należy.
W d**** bylas gowno widzialas,Teraz kazdy zarobas sie rozjebie odrazu ,patrz taki misiek.....czasy sie zmieniaja ,zasady to dojenie swoich i szmacenie ;) juz kiedys na to krzywo patrzylem jak jakies dziewczyny w torebkach swoich kibicow kopaly na stadionie legii na murawie.Na wisle swoim kladli kutasy na twarz za darmo ,Sami do tego co jest doprowadziliscie ,coraz wiecej ludzi przejrzalo na oczy i widzi Ile to jest wszystko warte.
serce miasta

maczetatata pisze: 12.07.2024, 12:29
W d**** bylas gowno widzialas,Teraz kazdy zarobas sie rozjebie odrazu ,patrz taki misiek.....czasy sie zmieniaja ,zasady to dojenie swoich i szmacenie ;) juz kiedys na to krzywo patrzylem jak jakies dziewczyny w torebkach swoich kibicow kopaly na stadionie legii na murawie.Na wisle swoim kladli kutasy na twarz za darmo ,Sami do tego co jest doprowadziliscie ,coraz wiecej ludzi przejrzalo na oczy i widzi Ile to jest wszystko warte.
Co to ma wspólnego z subkultura więzienna?Jak czytam to co tu wypisujecie to odnoszę wrażenie że jesteście funkcjonariuszami służby więziennej i toczycie krucjatę przeciwko ludziom charakternym.dziekuje koniec dukusji z mojej strony PŚ.ja chodze do roboty za 5tys na magazynie i śpię spokojnie ale swoje zdanie mam bo tak zostałem wychowany w mieście Łodzi i jestem z tego dumny bo Matka urodziła a Tata wychował...
Rozsadnychultaj88

Post autor: Rozsadnychultaj88 »

Co te k**** ukrainskie robiły pod pomnikiem Mickiewicza w dzień rocznicy rzezi? Ukrainskie flagi śpiewy ukrainskie co to ma być gdzie gaz i maczety na te k****?
fnx73

Post autor: fnx73 »

Rozsadnychultaj88 pisze: 12.07.2024, 22:55 Co te k**** ukrainskie robiły pod pomnikiem Mickiewicza w dzień rocznicy rzezi? Ukrainskie flagi śpiewy ukrainskie co to ma być gdzie gaz i maczety na te k****?
W końcu to Krakiv
Zawisza 1946
maczetatata

serce miasta pisze: 12.07.2024, 13:08
maczetatata pisze: 12.07.2024, 12:29
Co to ma wspólnego z subkultura więzienna?Jak czytam to co tu wypisujecie to odnoszę wrażenie że jesteście funkcjonariuszami służby więziennej i toczycie krucjatę przeciwko ludziom charakternym.dziekuje koniec dukusji z mojej strony PŚ.ja chodze do roboty za 5tys na magazynie i śpię spokojnie ale swoje zdanie mam bo tak zostałem wychowany w mieście Łodzi i jestem z tego dumny bo Matka urodziła a Tata wychował...
Kto Tu niby chcial z tb dyskutowac?Rzucasz tutaj jakimis festami ,nie wiesz ze na wolnosci sie nie grypsuje?To forum kibicowskie a i tak ostatnio to co ludzie tutaj wypisuja to c**** ma z kibicowaniem wspolnego.
maczetatata

szkieletor123 pisze: 11.07.2024, 21:26
Wrogzly pisze: 11.07.2024, 21:08 WSH na trybunach kilkadziesiąt osób mocnego składu
Czekamy na flagę
Jak rozkmininia sie czy sklad jest mocny czy tez nie mocny xd
Wrogzly

maczetatata pisze: 13.07.2024, 09:09
Czekamy na flagę
Fescie gdybyś był w ekipie to byś wiedział. Ja byłem w pewnej mocnej ekipie i mogę dużo powiedzieć na ten temat fescie
maczetatata

Wrogzly pisze: 13.07.2024, 11:58

Czekamy na flagę
Fescie gdybyś był w ekipie to byś wiedział. Ja byłem w pewnej mocnej ekipie i mogę dużo powiedzieć na ten temat fescie
[/quote
Ty ku*** w ekipie zes byl ,cos ubogi zasob slow masz.Powinniscie 5 procent dochodow z przestepstw zaczac przeznaczac na ksiazki.Pisz po polski,taki ladny jezyk mamy a Ty Tu chcesz na sile grypsera z siebie robic ;)
Oldfreak

Post autor: Oldfreak »

Czekamy na flagę
Juz nie jesteś?Pogonili cię?
bezimienny06

Post autor: bezimienny06 »

Czekamy na flagę
Pucuj sie pedale na priv i skończ tu krcucjate odpierdalać.
Wrogzly

bezimienny06 pisze: 13.07.2024, 13:00

Pucuj sie pedale na priv i skończ tu krcucjate odpierdalać.
To ty byłeś ćmą w kryminale. Ja jestem stara grypsera stara gwardia i nie grypsuj na wolności
eNGie

Post autor: eNGie »

Paweł Michalski pisze: 13.07.2024, 14:15 ŚMIERĆ GITOM I PRZESTĘPCOM WOLNOŚĆ k***** I FRAJEROM
Czyli jesteś FEST?
obserwator17

jestesmywaszastolicą pisze: 14.07.2024, 09:24 https://www.tokfm.pl/Tokfm/7,189656,311 ... um=twitter

Niewiem która ekipa ucięła palec ukraincowi i próbowała go utopić ale dziękuje ahhahahahahahahahahahaha
Wydaje mi sie ze aspekt narodowosci to ostatni ktory tutaj mial znaczenie. Malolaty nie zrobily tego w imie chęci odesłania młodych poborowych na front Ukrainu, tylko dlatego ze maja siano w glowie i dla nich jest bez znaczenia czy Polak, ukrainiec czy Bialorusin, moge sie zalozyc ze na dobra sprawe nieodrozniliby jezyka ukrainskiego od bialoruskiego. Nie wiem jak teraz, ale jak bylem mlodszy i uczeszczalem na tego typu zalewy wodne w Krakowie to na porzadku dziennym byli 50kilowi zawodnicy zywego hip-hopu ktorzy posiadajac czarne torby marki NIKE i gazy pieprzowe zakupione w centrum handlowym tomex w akompaniamencie małolatek zaczepiali zwykłych ludzi bo im sie coś wydawało, albo coś się wydawało im panterkowym partnerkom. Czesto akcje konczyly sie bohaterskim oprawianiem 4 na 1 ze sprzetem ku uciesze piszczącym ww. panterkowym partnerkom. Wydaje mi sie ze od tego czasu wiele sie nie zmienilo i kazdemu ktoremu wydaje sie ze 17latki (czyli tak naprawde dzieci) atakujace innych ludzi w jednej rece z maczeta a w drugiej z gazem to czyn bohaterski i godni poklasku powinni udac sie na natychmiastowa wizyte do Choroszczy.
Edi Gluskin

Post autor: Edi Gluskin »

KONFIDENTÓW TEŻ TAK DOJEŻDŻACIE ?? ZOBACZCIE SOBIE JAK TO WYGLĄDA W MEKSYKU TAM KARTEL JEST W STANIE PRZEPROWADZIĆ ZAMACH NA TRUMPA ZA TO ŻE TEN DOPROWADZIŁ DO EKSTRADYCJI EL CHAPO A WY NIE POTRAFICIE WYJAŚNIĆ LOCHY CO BUJA PO GALERII HANDLOWEJ HAHA POZDRO Z PSYCHIATRYKA NIEDŁUGO WYCHODZĘ NA WOLNOŚĆ

PS CZY MOŻNA GRYPSOWAĆ W PSYCHIATRYKU ? MAŚLAK Z PF TEŻ KIEDYŚ BUJAŁ SIĘ PO TAKICH PRZYBYTKACH, SIEDZIELIŚMY RAZEM W TOSZKU
Proof

Post autor: Proof »

brawosport22 pisze: 14.07.2024, 10:34
Daleko mi do Wisły ale ludzie opamietajcie sie.nie wiem kto takie brednie sieje i zamet chyba kogos bardzo musi bolec ta Wisła. Ogladalem mecz na necie, frekwencja zacna mlyn nabity. na młynie widac wszystkie zgody a ktos sieje farmazon o jakis Sharksach ze byli. Chetnie zobacze zatem te zdjecia tych sprzedawczyków ze stadionu. Dlatego nie wiem po co te smieszne wstawki o nich.
Mysle ze w tym sezonie i Jaga i Wisła i Legia ładnie nas zaprezentuja w Europie
Zeby nas ładnie reprezentowali w europie, to najpierw muszą przejść kwalifikacje, a coś czuje ze w tym sezonie zadna z druzyn nie przejdzie tych 4 rund i tyle bedzie z godnego reprezentowania w europie.
factoryproject

Post autor: factoryproject »

Edi Gluskin pisze: 14.07.2024, 10:19 KONFIDENTÓW TEŻ TAK DOJEŻDŻACIE ?? ZOBACZCIE SOBIE JAK TO WYGLĄDA W MEKSYKU TAM KARTEL JEST W STANIE PRZEPROWADZIĆ ZAMACH NA TRUMPA ZA TO ŻE TEN DOPROWADZIŁ DO EKSTRADYCJI EL CHAPO A WY NIE POTRAFICIE WYJAŚNIĆ LOCHY CO BUJA PO GALERII HANDLOWEJ HAHA POZDRO Z PSYCHIATRYKA NIEDŁUGO WYCHODZĘ NA WOLNOŚĆ

PS CZY MOŻNA GRYPSOWAĆ W PSYCHIATRYKU ? MAŚLAK Z PF TEŻ KIEDYŚ BUJAŁ SIĘ PO TAKICH PRZYBYTKACH, SIEDZIELIŚMY RAZEM W TOSZKU
Co Ty w ogóle kasztanie porównujesz ?
Na ogolądałes się netflixa baranie i p********* kocopoły.
Porównuje kartel z Medelin do WSH no jakim trzeba być nie dojebem...
Naprawdę dobrze że już tylko komentuje pewne wydarzenia bo poziom tej sceny to jedno...a komentarzy to już w ogóle dno...
factoryproject

Paweł Michalski pisze: 14.07.2024, 13:46 Śląsk to niech lepiej nie wylosuje nikogo z południa bo znowu skończy się jak w Hiszpanii
Ciekawe pajacu czy Ty byś był taki mądry 3000 km od domu. Założyłeś konto kilka dni temu i peirdolisz.
Niech się skończy, jeszcze i 5 razy, Śląsk popełnił błąd, ale odbił to sobie kilka razy.
Takie są fakty a barany jak Ty narzekają...
factoryproject

cyklop pisze: 14.07.2024, 15:17 Przed tym też głupio flagę stracili, Korona ich wykroiła po meczu.
A nie wiem da się stracić flagę " mądrze" ?
Podaje przykład: Lech sobie folguje, Widzew poluje i flagi lecą, na tym ta zabawa polega.

W Rodłowie tylko się przejechali bo miało być "lekko, łatwo i przyjemnie" i " Łowcy stali się zwierzyną".
Taki jest świat pełen drapieżników, ja znam chłopaków co wiele razy dostali po ryju, kilka razy pocięci i jakoś nie płaczą bo wiedzą że jeśli, "Wchodzi się miedzy wrony, trzeba krakać jak i one".

Jesli ktoś ma jakieś argumenty to zapraszam do dyskusji.
factoryproject

cyklop pisze: 14.07.2024, 16:13
factoryproject pisze: 14.07.2024, 15:25
cyklop pisze: 14.07.2024, 15:17 Przed tym też głupio flagę stracili, Korona ich wykroiła po meczu.
A nie wiem da się stracić flagę " mądrze" ?
Podaje przykład: Lech sobie folguje, Widzew poluje i flagi lecą, na tym ta zabawa polega.
Jak się flag nie pilnuje to chyba nie, wystarczy wnioski wyciągać.
Oświeć nas zatem co należy robić ? Bo to że napastnicy są przygotowani an rewanż i czujni to logiczne.
factoryproject

cyklop pisze: 14.07.2024, 20:17
factoryproject pisze: 14.07.2024, 16:58
cyklop pisze: 14.07.2024, 16:13

Jak się flag nie pilnuje to chyba nie, wystarczy wnioski wyciągać.
Oświeć nas zatem co należy robić ? Bo to że napastnicy są przygotowani an rewanż i czujni to logiczne.
Dwóch gości wam flagę skroiło bo jeden typek z nią wyszedł po meczu, zdarza się ;D
Wam czyli komu ? bo ja działałem na Wiśle i jedynie pamiętam jak Cracovia przekupiła ciecia i zajebała 3 flagi z magazynu.
Jakoś wtedy nikt tego nie potępił?
Tak było czy nie ?

Nie będę bronił Cracovii, ale non stop wszyscy wycierają sobie d*** Wisłą i Cracovia a za uszami maja tyle samo...
Jak nie więcej...
AdamKowalski77

Post autor: AdamKowalski77 »

huliganzknet pisze: 15.07.2024, 09:38 Paweł po ile lekcje aerobiku u Ciebie w siłowni?
W********** dzieciaku ,więcej XD 12 latku
JankoRossi

Post autor: JankoRossi »

jestesmywaszastolicą pisze: 14.07.2024, 09:24 https://www.tokfm.pl/Tokfm/7,189656,311 ... um=twitter

Niewiem która ekipa ucięła palec ukraincowi i próbowała go utopić ale dziękuje ahhahahahahahahahahahaha
KSC
obserwator17

brawosport22 pisze: 16.07.2024, 02:17 Jak to się stało że osiedle przy arce teraz takie mega aktywne na Wiśle a kiedyś jak dobrze pamiętam bywając w Krakowie to raczej zupełnie przeciwnie .
A druga sprawa coś ciszej ostanio o Prądniku bialym a kilka lat wstecz dosyć aktywne
Na Przy Arce zawsze była Wisła tylko raz mniej raz bardziej działająca.
Wiele osób z PB odbiło po akcji z WSH. Nadal jest tam troche Wisły ale to już nie taki mocny bastion co kiedyś.
ODPOWIEDZ