Sytuacja w Krakowie na przestrzeni ostatnich 30 lat
Moderatorzy: LechiaCHWM, Zorientowany
Re: Sytuacja w Krakowie na przestrzeni ostatnich 30 lat
O tak Ruch i Widzew nie popieramy wsh i koniec tematu rekiny tylko nad morzem bałtyckim!! A po drógie q krakow rządzi wsh i juden gangi
FlorianT. pisze: 10.07.2024, 17:04Jak latają z konfidentami to chyba nie za sztywni placku zreszta jednego syna bakstera już kryminał zweryfikował
1 Sprawa wymień chociaż 1 człowieka z obecnej Ekipy ktory ma dojebane papiery chociaż 1 i daj na to dokumenty wtedy będziemy rozmawiać poważnie na ten temat na teraz to są pomówienia....Co do Syna Baxtera Eryk chyba ma na imię 1 sprawa na Wiśniczu schowali go rywale z ulicy bez podstaw znam sprawę bo siedziałem kilka wiosen i do mnie temat też doszedł
Chowają do wora osoby które dostaną h*** w dupsko jak pojadą gdzie indziej niż Wiśnicz za robienie prywaty i chowanie kogo się podoba bo na wolności byliśmy wrogami........następna sprawa tak w Ekipie WSH biegają chłopaki co mają odgibane sporo lat trzymając sztywno zasady ja znam jednego chlopaka co tam biega znam z Iławy sztywny chłopak i jeśli on w tym jest to i moje poparcie ma.Przeciwnicy np KSC co tam się dzieję rozjebus na rozjebusie cały czas zwijają ,MF ekipa Pawełek DPK Nowaczek co miał h*** w mordzie DPK i ktoś tam jeszcze bez zgody reszty czyli dojebane
A dalej biegają i innym ubliżają następna młoda wisła ktoś mi podkręcił ze pewien małolat straszył policją razem z siostrą pewnego gościa z WSH że jeśli coś się stanie młodemu idą na policję .Biega w Młodej dalej
Zróbcie porządek u siebie później oceniajcie innych .
A Prawda i tak sie obroni...ta afera i tak znajdzie swój finał na ogóle i będzie to rozkminiane przez ludzi co odjebali trochę lat i wiedzą co z czym się je a na dziś rozkminjaa to typki co z bajery nie mają zjechane nawet
Słuchaj po samym pisaniu do mnie stwierdzam że mam doczynienia z kurwą sprutą.....cała banda i jaka moja kondonie ? Papiery Latają na kilka jednostek nic więcej nie ma i do wisly mi daleko......u Żydów jest jeszcze gorzej dilda se w d*** wkładają kolega koledze ile zatrzymań jest wymień 60 z JG będzie ich więcej niż na wisle hipokryto j***** w dupskojestesmywaszastolicą pisze: 10.07.2024, 19:35 Frajerze wyzej papiery na cała wasze bande rozjebanych k**** są na necie dostepne dla każdego spierdalaj stad rozjebundo wislacka
-
serce miasta
Ciebie k**** j****!!!
-
serce miasta
wypowiadasz się na tematy o których nie masz zielonego pojęcia,kompromitujesz się i pokazujesz że jesteś c*** do szczania.Musisz wiedzieć że są w życiu takie sytuacje że trzeba zachować się w odpowiedni sposób adekwatny do miejsca w którym się znajduje w danej chwili...przykre że na forum dla kibiców udzielają się festy.Moze jesteś psem który jest na smyczy swojego komendanta i pokornie wykonuje jego polecenia i zachcianki np.lapanie za graty i lizanie rowa.Ludzie charakterni tak nie funkcjonują.ps. Wisełko tylko zwycięstwo!
Czy to prawda że dowódcy wsh i jg wymieniają się kobietami? Słyszałem że pewna Daria jednego z dowódców to niezła szprycha i dziury ma rozwarte jak słoik po keczupie Włocławek
Pany na przestrzeni lat dużo ludzi niezwiązanych z kibicowaniem dostało wpienircz przypadkiem ? czy zawsze dostaje ktos kto sie bawi w klimat
-
obserwator17
Oczywiscie ze tak, wystarczy ze naćpane małolaty rusza w miasto na łowy, spotkają Cię na docelowym osiedlu bądź gdzieś po drodze, rzucisz im sie w oczy ubiorem, wyglądem, zachowaniem i o problem nie trudno lecz w sumie bardzo łatwo. Chyba ze ktoś wygląda tak że ciężko odróżnić czy to kobieta czy mężczyzna, wtedy raczej bez przypału :Dhools28 pisze: 11.07.2024, 17:25 Pany na przestrzeni lat dużo ludzi niezwiązanych z kibicowaniem dostało wpienircz przypadkiem ? czy zawsze dostaje ktos kto sie bawi w klimat
Nie jeden dostał ŻELASTWEM bo znalazł się w nieodpowiednim miejscu w nieodpowiednim CZASIE albo po prostu miał GABARYTY lub ŁYSY ŁEB i wzięli go za kibica albo był kolegą kolegi kolegi z osiedla i chcąc nie chcąc był kojarzony z daną grupą.
Latał tu kiedyś niezły OPIS jak wygląda ŻYCIE kibolskie w Krakowie gdzie spokojnie 50% ludzi spoza klimatu w wieku 10-80 lat było w mniejszym czy większym stopniu zaangażowanych pomagając wystawiając szpiegując rozkminiając wroga na zlecenie.
W Medellin za czasów panowania Escobara było coś podobnego ale wiadomo na dużo większą skalę.Przynajmniej połowa mieszkańców tej dwu i pół milionowej aglomeracji siedziała w kieszeni Escobara.
Psy jeszcze nie zdążyły wyjechać po niego a Pablo już wiedział o tym i teleportował się swoim helikopterem czy samolotem do jednej ze swoich kilkuset rezydencji.
Latał tu kiedyś niezły OPIS jak wygląda ŻYCIE kibolskie w Krakowie gdzie spokojnie 50% ludzi spoza klimatu w wieku 10-80 lat było w mniejszym czy większym stopniu zaangażowanych pomagając wystawiając szpiegując rozkminiając wroga na zlecenie.
W Medellin za czasów panowania Escobara było coś podobnego ale wiadomo na dużo większą skalę.Przynajmniej połowa mieszkańców tej dwu i pół milionowej aglomeracji siedziała w kieszeni Escobara.
Psy jeszcze nie zdążyły wyjechać po niego a Pablo już wiedział o tym i teleportował się swoim helikopterem czy samolotem do jednej ze swoich kilkuset rezydencji.
WSH na trybunach kilkadziesiąt osób mocnego składu
Jesli to prawda to niezła komedia w tym Krakowie.
-
szkieletor123
Czekamy na flagę
-
obserwator17
Ludzie tam nikogo nie ma.
-
serce miasta
koszmar...festy jebane przyznajcie się k**** jakim klubom kibicujecie z jakich miast pochodzicie.jak można wywodzić się ze środowiska kibiców i podważać zasadność zachowania się jak należy.
Festy to od festynów? Za gitowanie na wolności c*** w dupeserce miasta pisze: 12.07.2024, 10:00 koszmar...festy jebane przyznajcie się k**** jakim klubom kibicujecie z jakich miast pochodzicie.jak można wywodzić się ze środowiska kibiców i podważać zasadność zachowania się jak należy.
-
serce miasta
gitowanie na wolności...nie ośmieszajcie się tylko lepiej przyznajcie się skąd jesteście bo wystawiacie jeden z drugim wspaniale świadectwo środowisku z którego się wywodzicie.Od Johnego trzy chuje w bok,grypsowal i w związku z afera która wykręciły k**** z Cracovii(upadek jakichkolwiek zasad od dawna-kanar)sprawa została jasno i klarownie wyjaśniona przez odpowiednie osoby.Kazdemu kto ubliża Johnsonowi z Widzewa należy się wurst do pyska.
-
maczetatata
W d**** bylas gowno widzialas,Teraz kazdy zarobas sie rozjebie odrazu ,patrz taki misiek.....czasy sie zmieniaja ,zasady to dojenie swoich i szmacenie ;) juz kiedys na to krzywo patrzylem jak jakies dziewczyny w torebkach swoich kibicow kopaly na stadionie legii na murawie.Na wisle swoim kladli kutasy na twarz za darmo ,Sami do tego co jest doprowadziliscie ,coraz wiecej ludzi przejrzalo na oczy i widzi Ile to jest wszystko warte.serce miasta pisze: 12.07.2024, 10:00 koszmar...festy jebane przyznajcie się k**** jakim klubom kibicujecie z jakich miast pochodzicie.jak można wywodzić się ze środowiska kibiców i podważać zasadność zachowania się jak należy.
-
serce miasta
Co to ma wspólnego z subkultura więzienna?Jak czytam to co tu wypisujecie to odnoszę wrażenie że jesteście funkcjonariuszami służby więziennej i toczycie krucjatę przeciwko ludziom charakternym.dziekuje koniec dukusji z mojej strony PŚ.ja chodze do roboty za 5tys na magazynie i śpię spokojnie ale swoje zdanie mam bo tak zostałem wychowany w mieście Łodzi i jestem z tego dumny bo Matka urodziła a Tata wychował...maczetatata pisze: 12.07.2024, 12:29W d**** bylas gowno widzialas,Teraz kazdy zarobas sie rozjebie odrazu ,patrz taki misiek.....czasy sie zmieniaja ,zasady to dojenie swoich i szmacenie ;) juz kiedys na to krzywo patrzylem jak jakies dziewczyny w torebkach swoich kibicow kopaly na stadionie legii na murawie.Na wisle swoim kladli kutasy na twarz za darmo ,Sami do tego co jest doprowadziliscie ,coraz wiecej ludzi przejrzalo na oczy i widzi Ile to jest wszystko warte.serce miasta pisze: 12.07.2024, 10:00 koszmar...festy jebane przyznajcie się k**** jakim klubom kibicujecie z jakich miast pochodzicie.jak można wywodzić się ze środowiska kibiców i podważać zasadność zachowania się jak należy.
-
Rozsadnychultaj88
Co te k**** ukrainskie robiły pod pomnikiem Mickiewicza w dzień rocznicy rzezi? Ukrainskie flagi śpiewy ukrainskie co to ma być gdzie gaz i maczety na te k****?
W końcu to KrakivRozsadnychultaj88 pisze: 12.07.2024, 22:55 Co te k**** ukrainskie robiły pod pomnikiem Mickiewicza w dzień rocznicy rzezi? Ukrainskie flagi śpiewy ukrainskie co to ma być gdzie gaz i maczety na te k****?
Zawisza 1946
-
maczetatata
Kto Tu niby chcial z tb dyskutowac?Rzucasz tutaj jakimis festami ,nie wiesz ze na wolnosci sie nie grypsuje?To forum kibicowskie a i tak ostatnio to co ludzie tutaj wypisuja to c**** ma z kibicowaniem wspolnego.serce miasta pisze: 12.07.2024, 13:08Co to ma wspólnego z subkultura więzienna?Jak czytam to co tu wypisujecie to odnoszę wrażenie że jesteście funkcjonariuszami służby więziennej i toczycie krucjatę przeciwko ludziom charakternym.dziekuje koniec dukusji z mojej strony PŚ.ja chodze do roboty za 5tys na magazynie i śpię spokojnie ale swoje zdanie mam bo tak zostałem wychowany w mieście Łodzi i jestem z tego dumny bo Matka urodziła a Tata wychował...maczetatata pisze: 12.07.2024, 12:29W d**** bylas gowno widzialas,Teraz kazdy zarobas sie rozjebie odrazu ,patrz taki misiek.....czasy sie zmieniaja ,zasady to dojenie swoich i szmacenie ;) juz kiedys na to krzywo patrzylem jak jakies dziewczyny w torebkach swoich kibicow kopaly na stadionie legii na murawie.Na wisle swoim kladli kutasy na twarz za darmo ,Sami do tego co jest doprowadziliscie ,coraz wiecej ludzi przejrzalo na oczy i widzi Ile to jest wszystko warte.serce miasta pisze: 12.07.2024, 10:00 koszmar...festy jebane przyznajcie się k**** jakim klubom kibicujecie z jakich miast pochodzicie.jak można wywodzić się ze środowiska kibiców i podważać zasadność zachowania się jak należy.
-
maczetatata
Jak rozkmininia sie czy sklad jest mocny czy tez nie mocny xd
Fescie gdybyś był w ekipie to byś wiedział. Ja byłem w pewnej mocnej ekipie i mogę dużo powiedzieć na ten temat fesciemaczetatata pisze: 13.07.2024, 09:09Jak rozkmininia sie czy sklad jest mocny czy tez nie mocny xd
-
maczetatata
Wrogzly pisze: 13.07.2024, 11:58Fescie gdybyś był w ekipie to byś wiedział. Ja byłem w pewnej mocnej ekipie i mogę dużo powiedzieć na ten temat fescie
[/quote
Ty ku*** w ekipie zes byl ,cos ubogi zasob slow masz.Powinniscie 5 procent dochodow z przestepstw zaczac przeznaczac na ksiazki.Pisz po polski,taki ladny jezyk mamy a Ty Tu chcesz na sile grypsera z siebie robic ;)
Juz nie jesteś?Pogonili cię?Wrogzly pisze: 13.07.2024, 11:58Fescie gdybyś był w ekipie to byś wiedział. Ja byłem w pewnej mocnej ekipie i mogę dużo powiedzieć na ten temat fescie
-
bezimienny06
Pucuj sie pedale na priv i skończ tu krcucjate odpierdalać.Wrogzly pisze: 13.07.2024, 11:58Fescie gdybyś był w ekipie to byś wiedział. Ja byłem w pewnej mocnej ekipie i mogę dużo powiedzieć na ten temat fescie
To ty byłeś ćmą w kryminale. Ja jestem stara grypsera stara gwardia i nie grypsuj na wolnościbezimienny06 pisze: 13.07.2024, 13:00Pucuj sie pedale na priv i skończ tu krcucjate odpierdalać.Wrogzly pisze: 13.07.2024, 11:58Fescie gdybyś był w ekipie to byś wiedział. Ja byłem w pewnej mocnej ekipie i mogę dużo powiedzieć na ten temat fescie
Czyli jesteś FEST?
-
obserwator17
Wydaje mi sie ze aspekt narodowosci to ostatni ktory tutaj mial znaczenie. Malolaty nie zrobily tego w imie chęci odesłania młodych poborowych na front Ukrainu, tylko dlatego ze maja siano w glowie i dla nich jest bez znaczenia czy Polak, ukrainiec czy Bialorusin, moge sie zalozyc ze na dobra sprawe nieodrozniliby jezyka ukrainskiego od bialoruskiego. Nie wiem jak teraz, ale jak bylem mlodszy i uczeszczalem na tego typu zalewy wodne w Krakowie to na porzadku dziennym byli 50kilowi zawodnicy zywego hip-hopu ktorzy posiadajac czarne torby marki NIKE i gazy pieprzowe zakupione w centrum handlowym tomex w akompaniamencie małolatek zaczepiali zwykłych ludzi bo im sie coś wydawało, albo coś się wydawało im panterkowym partnerkom. Czesto akcje konczyly sie bohaterskim oprawianiem 4 na 1 ze sprzetem ku uciesze piszczącym ww. panterkowym partnerkom. Wydaje mi sie ze od tego czasu wiele sie nie zmienilo i kazdemu ktoremu wydaje sie ze 17latki (czyli tak naprawde dzieci) atakujace innych ludzi w jednej rece z maczeta a w drugiej z gazem to czyn bohaterski i godni poklasku powinni udac sie na natychmiastowa wizyte do Choroszczy.jestesmywaszastolicą pisze: 14.07.2024, 09:24 https://www.tokfm.pl/Tokfm/7,189656,311 ... um=twitter
Niewiem która ekipa ucięła palec ukraincowi i próbowała go utopić ale dziękuje ahhahahahahahahahahahaha
-
Edi Gluskin
KONFIDENTÓW TEŻ TAK DOJEŻDŻACIE ?? ZOBACZCIE SOBIE JAK TO WYGLĄDA W MEKSYKU TAM KARTEL JEST W STANIE PRZEPROWADZIĆ ZAMACH NA TRUMPA ZA TO ŻE TEN DOPROWADZIŁ DO EKSTRADYCJI EL CHAPO A WY NIE POTRAFICIE WYJAŚNIĆ LOCHY CO BUJA PO GALERII HANDLOWEJ HAHA POZDRO Z PSYCHIATRYKA NIEDŁUGO WYCHODZĘ NA WOLNOŚĆ
PS CZY MOŻNA GRYPSOWAĆ W PSYCHIATRYKU ? MAŚLAK Z PF TEŻ KIEDYŚ BUJAŁ SIĘ PO TAKICH PRZYBYTKACH, SIEDZIELIŚMY RAZEM W TOSZKU
PS CZY MOŻNA GRYPSOWAĆ W PSYCHIATRYKU ? MAŚLAK Z PF TEŻ KIEDYŚ BUJAŁ SIĘ PO TAKICH PRZYBYTKACH, SIEDZIELIŚMY RAZEM W TOSZKU
Zeby nas ładnie reprezentowali w europie, to najpierw muszą przejść kwalifikacje, a coś czuje ze w tym sezonie zadna z druzyn nie przejdzie tych 4 rund i tyle bedzie z godnego reprezentowania w europie.brawosport22 pisze: 14.07.2024, 10:34Daleko mi do Wisły ale ludzie opamietajcie sie.nie wiem kto takie brednie sieje i zamet chyba kogos bardzo musi bolec ta Wisła. Ogladalem mecz na necie, frekwencja zacna mlyn nabity. na młynie widac wszystkie zgody a ktos sieje farmazon o jakis Sharksach ze byli. Chetnie zobacze zatem te zdjecia tych sprzedawczyków ze stadionu. Dlatego nie wiem po co te smieszne wstawki o nich.
Mysle ze w tym sezonie i Jaga i Wisła i Legia ładnie nas zaprezentuja w Europie
-
factoryproject
Co Ty w ogóle kasztanie porównujesz ?Edi Gluskin pisze: 14.07.2024, 10:19 KONFIDENTÓW TEŻ TAK DOJEŻDŻACIE ?? ZOBACZCIE SOBIE JAK TO WYGLĄDA W MEKSYKU TAM KARTEL JEST W STANIE PRZEPROWADZIĆ ZAMACH NA TRUMPA ZA TO ŻE TEN DOPROWADZIŁ DO EKSTRADYCJI EL CHAPO A WY NIE POTRAFICIE WYJAŚNIĆ LOCHY CO BUJA PO GALERII HANDLOWEJ HAHA POZDRO Z PSYCHIATRYKA NIEDŁUGO WYCHODZĘ NA WOLNOŚĆ
Na ogolądałes się netflixa baranie i p********* kocopoły.
Porównuje kartel z Medelin do WSH no jakim trzeba być nie dojebem...
Naprawdę dobrze że już tylko komentuje pewne wydarzenia bo poziom tej sceny to jedno...a komentarzy to już w ogóle dno...
-
factoryproject
Ciekawe pajacu czy Ty byś był taki mądry 3000 km od domu. Założyłeś konto kilka dni temu i peirdolisz.Paweł Michalski pisze: 14.07.2024, 13:46 Śląsk to niech lepiej nie wylosuje nikogo z południa bo znowu skończy się jak w Hiszpanii
Niech się skończy, jeszcze i 5 razy, Śląsk popełnił błąd, ale odbił to sobie kilka razy.
Takie są fakty a barany jak Ty narzekają...
-
factoryproject
A nie wiem da się stracić flagę " mądrze" ?
Podaje przykład: Lech sobie folguje, Widzew poluje i flagi lecą, na tym ta zabawa polega.
W Rodłowie tylko się przejechali bo miało być "lekko, łatwo i przyjemnie" i " Łowcy stali się zwierzyną".
Taki jest świat pełen drapieżników, ja znam chłopaków co wiele razy dostali po ryju, kilka razy pocięci i jakoś nie płaczą bo wiedzą że jeśli, "Wchodzi się miedzy wrony, trzeba krakać jak i one".
Jesli ktoś ma jakieś argumenty to zapraszam do dyskusji.
-
factoryproject
Oświeć nas zatem co należy robić ? Bo to że napastnicy są przygotowani an rewanż i czujni to logiczne.cyklop pisze: 14.07.2024, 16:13Jak się flag nie pilnuje to chyba nie, wystarczy wnioski wyciągać.factoryproject pisze: 14.07.2024, 15:25A nie wiem da się stracić flagę " mądrze" ?
Podaje przykład: Lech sobie folguje, Widzew poluje i flagi lecą, na tym ta zabawa polega.
-
factoryproject
Wam czyli komu ? bo ja działałem na Wiśle i jedynie pamiętam jak Cracovia przekupiła ciecia i zajebała 3 flagi z magazynu.cyklop pisze: 14.07.2024, 20:17Dwóch gości wam flagę skroiło bo jeden typek z nią wyszedł po meczu, zdarza się ;Dfactoryproject pisze: 14.07.2024, 16:58Oświeć nas zatem co należy robić ? Bo to że napastnicy są przygotowani an rewanż i czujni to logiczne.
Jakoś wtedy nikt tego nie potępił?
Tak było czy nie ?
Nie będę bronił Cracovii, ale non stop wszyscy wycierają sobie d*** Wisłą i Cracovia a za uszami maja tyle samo...
Jak nie więcej...
-
AdamKowalski77
W********** dzieciaku ,więcej XD 12 latku
-
JankoRossi
KSCjestesmywaszastolicą pisze: 14.07.2024, 09:24 https://www.tokfm.pl/Tokfm/7,189656,311 ... um=twitter
Niewiem która ekipa ucięła palec ukraincowi i próbowała go utopić ale dziękuje ahhahahahahahahahahahaha
-
obserwator17
Na Przy Arce zawsze była Wisła tylko raz mniej raz bardziej działająca.brawosport22 pisze: 16.07.2024, 02:17 Jak to się stało że osiedle przy arce teraz takie mega aktywne na Wiśle a kiedyś jak dobrze pamiętam bywając w Krakowie to raczej zupełnie przeciwnie .
A druga sprawa coś ciszej ostanio o Prądniku bialym a kilka lat wstecz dosyć aktywne
Wiele osób z PB odbiło po akcji z WSH. Nadal jest tam troche Wisły ale to już nie taki mocny bastion co kiedyś.