Kibicowskie Podkarpacie
Moderatorzy: LechiaCHWM, Zorientowany
Re: Kibicowskie Podkarpacie
poczekajcie jeszcze chwile kibice Stali i cieszcie sie chwila bo wiecznie ona trwac nie bedzie. Kwestia bardzo krotkiego czasu jak zona waszego prezesa przekona go w koncu do zostawienia waszego klubu a wtedy ja bede wam wypominal wasze liczby na derbach, ilosc zapelnionych sektorow, darmowe bilety i maskotki🫡
W ten weekend bardzo ciekawy mecz w Przemyślu ,Polonia vs JKS Jarosław ,czy kibice JKSu zostaną wpuszczeni na ten mecz ??
Mecz przeniesiony na 1 maja przez miejscową psiarnię.S.J. pisze: 17.04.2024, 10:22 W ten weekend bardzo ciekawy mecz w Przemyślu ,Polonia vs JKS Jarosław ,czy kibice JKSu zostaną wpuszczeni na ten mecz ??
-
Greenheart
Na Polonii niewiele sie dzieje, zarowno kibicowsko jak i pilkarsko wiec ciezko mowic o ciekawym meczu.Małopolska kibolska pisze: 17.04.2024, 18:34Ciekawy byłby jakby goście weszli na stadion a ostatnio chyba stali pod bramą?
Nie wiadomo dlaczego, skoro na Polonii sektory gości są nawet w dwóch miejscach?
Jak będzie tym razem?
Piszecie wszędzie o waszej dominacji w Rzeszowie w latach 90 i później 2000-2012 to skoro tak było to jak to się stało, że na jedynej ustawce jaka była pomiędzy Stalą a resovia na dostaliście w łeb? O fladze, która Stal wam skroiła już zapomniałeś? San też w Przemyślu w pław przepłynelscie. Bez odbioru.scream&shout pisze: 11.04.2024, 23:46Ale śmieszek z ciebie. Jakiś miesiąc temu przed waszym meczem kilku waszych oberwało i straciło barwy na Białej. Wiadomo miasto derbowe, akcja jakich wiele, nic szczególnego, ale radzę trochę pokory bo odpływacie niektórzy i wydaje wam się chyba jakby w Rzeszowie była sytuacja jak w Bielsku Białej czy np Gdyni. Resovia fight !Anunki pisze: 09.04.2024, 10:25Jak tam bilety? Udało się wszystkie rozdać? W razie czego jeszcze po urzędach miasta możecie rozdawać jak to macie w zwyczaju :) tyle z mojej strony a teraz sproboje się wychylić z piwnicy, ale tak na oriencie bo lotna brygada resowi napewno się gdzieś czai hehehscream&shout pisze: 08.04.2024, 21:46 Quote: Mistrzami propagandy byliście zawsze i to jedyne co z was zostało , piszesz tu o bójce na baranowce ,jeżeli tam byłeś to wiesz jakie były proporcje (17 / 50+) przypomnij mi kiedy resowia postawiła się w podobnych proporcjach? Odpowiem Ci , nigdy ! A więc tak to wasze ostatnie zwycięstwo, bo o tym powrocie z Opola nawet się nie wygłupiaj, bo tylko wy tam widzicie jakieś zwycięstwo. Bez odbioru , wasz czas przeminął i to tyle. Młodzi z wami jadą na każdym kroku a gdy tylko bardziej wychlicie się ze swoich nor , to uwierz że jest jeszcze wielu starszych kibiców, którzy z chęcią wyjdą na ulice żeby zrównać was z ziemnia.
Jakie 17/50 ? 40 na 20 mniej więcej. Kiedy Resovia postawiła się w mniejszości? Chociażby waszym cygańskim koleżankom z Krosna w 2016 i wygraliśmy. Na a4 w 2020 też atakowaliście Resovie w przewadze.
Ty masz 15 lat?
PRZEGRACIE – w******* MACIE. RESOVIA TO MY, A NIE K***A WY PIŁKARZE – PAJACYKI
Niektórzy się śmieją,że ekipa Resovii jest w takiej dyspozycji że to piłkarzyny by najebali im a nie odwrotnie.
Niektórzy się śmieją,że ekipa Resovii jest w takiej dyspozycji że to piłkarzyny by najebali im a nie odwrotnie.
''A w pudle padaka już mało kto grypsuje złodziej na złodzieja administracji kabluje...''
...tylko pizdy nie umieją się przyznać, komu kibicują
A ty, za kim jesteś?
j**** idiotów ! Tępe skurwysyny !
Wisłoka po raz kolejny upokarza próbujący utrzymać się przy życiu Igloopol. Ciekawi mnie jednak czy przy tej totalnej dominacji w mieście przejmują wrogie tereny, bo chyba trudno o lepszą okazję by wychować sobie jakieś młode pokolenie na Tuwima czy Zatorzu niż teraz, gdy 20 osób potrafi sterroryzować rywali. Pozostawienie rywalowi przestrzeni do odrodzenia to zawsze ryzykowna taktyka
-
kurtuazyjnymenel
Wyrzucanie petard na tor żużlowy to element oprawy czy sposób na otrzymanie zakazu? Pytanie do jednej z rzeszowskich ekip :)
I jeszcze race odpaliły, te kibole niedobre!!
-
kurtuazyjnymenel
W imponującej liczbie :)
Jest jakiś regulamin, od ilu można palić?
-
kurtuazyjnymenel
A odpowiesz na moje pierwsze pytanie?
To petardy, czyli element opraw używany od dziesiątek lat, przez większość ekip w naszym kraju, miały być rzucane pod nogi ludzi na trybunie?
Serio, może już z tymi teoriami spiskowymi warto by dać sobie siana?
Serio, może już z tymi teoriami spiskowymi warto by dać sobie siana?
-
kurtuazyjnymenel
Zgodnie z sugestią daję sobie siana. Pytałem z czystej ciekawości. Pozdrawiam.
-
Spaacerowicz
O ludzie. Kiedyś było to normą gdy trybuny były oddalone od murawy, petarda nie lądowała na murawie = mecz nie zostaje przerwany. Petardy nie wybuchały pod nogami kolegów tylko np. pod nogami ochrony stojącej pod sektorem lub po prostu ot tak by narobić hałasu, czasami kogoś poniosło i liniowy miał pecha. To się cały czas dzieje tam gdzie są jeszcze takie warunki. Serio ominęły Cię takie zabawy czy po prostu chciałeś się dopierdzielić do kogoś na siłę ;) ?
-
maczetatata
zawsze mnie ciekawi co trzeba miec we lbie zeby takie cos wypisywac ,Wisloka Debica powinna sie z toba skontaktowac natychmiast i uzgodnic plan dzialania panie Generale :)-dg- pisze: 22.04.2024, 22:45 Wisłoka po raz kolejny upokarza próbujący utrzymać się przy życiu Igloopol. Ciekawi mnie jednak czy przy tej totalnej dominacji w mieście przejmują wrogie tereny, bo chyba trudno o lepszą okazję by wychować sobie jakieś młode pokolenie na Tuwima czy Zatorzu niż teraz, gdy 20 osób potrafi sterroryzować rywali. Pozostawienie rywalowi przestrzeni do odrodzenia to zawsze ryzykowna taktyka
prawie wszystkie twoje posty na tym forum to takie bezproduktywne wysrywy jak ten powyżej, ale dzięki że chciało Ci się odpisać :)maczetatata pisze: 26.04.2024, 16:28zawsze mnie ciekawi co trzeba miec we lbie zeby takie cos wypisywac ,Wisloka Debica powinna sie z toba skontaktowac natychmiast i uzgodnic plan dzialania panie Generale :)-dg- pisze: 22.04.2024, 22:45 Wisłoka po raz kolejny upokarza próbujący utrzymać się przy życiu Igloopol. Ciekawi mnie jednak czy przy tej totalnej dominacji w mieście przejmują wrogie tereny, bo chyba trudno o lepszą okazję by wychować sobie jakieś młode pokolenie na Tuwima czy Zatorzu niż teraz, gdy 20 osób potrafi sterroryzować rywali. Pozostawienie rywalowi przestrzeni do odrodzenia to zawsze ryzykowna taktyka
-
maczetatata
Nie chodzi o ilosc a jakosc postów ;) Staram sie w duzej mierze uzywac merytoryki ale niestety niektórzy nie daja mi wiele pola do manewru ;) Mysle ze jak by kazdy uzytkownik musial wpierdolic swoje zdj profilowe to bysmy sie wtedy usmiali po pachy jakie gangstery tutaj wypisuja i osiedla chca przejmowac ;)
Przeciez to jakis typ powiazany z Wisloka i napisal to tylko po to, zeby wszyscy przeczytali raz jeszcze jaka to Wisloka jest potezna, przy tym nie wychwalajac tejze ekipy, ot taka niby dobroduszna rada
Jak na małą ekipę to radzą sobie bardzo dobrze. Wyjazdy zawsze zaliczone , derbowy rywal zgnieciony. Nikt nie mówi że potężna,ale dobrze radząca sobie na swoim podwórku.beware pisze: 29.04.2024, 10:00 Przeciez to jakis typ powiazany z Wisloka i napisal to tylko po to, zeby wszyscy przeczytali raz jeszcze jaka to Wisloka jest potezna, przy tym nie wychwalajac tejze ekipy, ot taka niby dobroduszna rada
-
mateusznow
Kiedyś stali obok Motoru podobnie, jak Lechia we Wrocławiu itp. więc wytłumaczysz o co chodzi?puste miasto pisze: 01.05.2024, 21:58 jak tam Wisełka ze Stalą Rzeszów juz pogodzeni? Dzisiaj na sektorze Polonii Przemyśl obie ekipy obecne
gdybyś zadał sobie przed skomentowaniem te minimum trudu i przejrzał w pół minuty mój profil to nie pisałbyś bzdurbeware pisze: 29.04.2024, 10:00 Przeciez to jakis typ powiazany z Wisloka i napisal to tylko po to, zeby wszyscy przeczytali raz jeszcze jaka to Wisloka jest potezna, przy tym nie wychwalajac tejze ekipy, ot taka niby dobroduszna rada
Dzieje się cokolwiek na Pogoni Leżajsk, Orle Przeworsk i Unii Nowa Sarzyna? Fanpejdże nieaktualizowane, Unia niedawno chyba była z JKS, ale czy jeździ na swoje wyjazdy i wystawia młyn?
Zobaczymy co przyniesie nowy sezon i 4 Liga podkarpacka. JKS Jarosław, Igloopol, Czarni Jasło, Stal Sanok, Karpaty Krosno + wspomniany Orzeł, który ma okazję do tego aby się próbować odrodzić przynajmniej na meczach u siebie.
Tak jak Wisłoki nie lubię tak dobrze że nie dawaja sobą pomiatać i wiedza co jest pięć.
-
Eryczek pawl
Pokazali charakter i pójdą pewnie w inną stronę , bliżej I dla nich lepiej , powodzenia panowie !!Wrogzly pisze: 25.06.2024, 15:08 Tak jak Wisłoki nie lubię tak dobrze że nie dawaja sobą pomiatać i wiedza co jest pięć.
-
Eryczek pawl
Może i tak ale lepiej z nimi bo to sztywna ekipa i nie mają w ekipie kapusi , a mają bliżej i Tarnovia zrobiła progres wielki w ostatnim czasie
Czy flaga Wisłoki nie wisi obok flagi Patrioci zabrzan teraz w Dortmundzie?
Make you an offer you can't refuse You've only got your soul to lose... Eternally... let yourself go!
-
Dżolo Rypandolo
Jeżeli progresem można nazwać to że nie jeździ się na swoje wyjazdy, to tak.Eryczek pawl pisze: 25.06.2024, 17:51Może i tak ale lepiej z nimi bo to sztywna ekipa i nie mają w ekipie kapusi , a mają bliżej i Tarnovia zrobiła progres wielki w ostatnim czasie
Wisi , nie słuchaj tych idiotów.czehulov pisze: 25.06.2024, 18:10 Czy flaga Wisłoki nie wisi obok flagi Patrioci zabrzan teraz w Dortmundzie?
-
Eryczek pawl
Wg mnie Tarnovia jest bardziej aktywna niż ich rywal z Mościc , przykład chodźmy nawet ostatnie Derby , a rywale z Mościc też nie jeżdżą nigdzie . Końcem końców ostatnio nawet widać na FB portalach siłę Jak i Tarnovii jak i Unii i chyba każdy umie sobie dodać pięć plus pięć , i jak jeszcze Wisłoka by doszła do tego , to blisko mają i fajnie by się wspomagali zapewne ?Dżolo Rypandolo pisze: 25.06.2024, 18:12Jeżeli progresem można nazwać to że nie jeździ się na swoje wyjazdy, to tak.Eryczek pawl pisze: 25.06.2024, 17:51Może i tak ale lepiej z nimi bo to sztywna ekipa i nie mają w ekipie kapusi , a mają bliżej i Tarnovia zrobiła progres wielki w ostatnim czasie
-
Eryczek pawl
A co ma mieć do tego ? Jakoś nie ma ciśnienia w tą stronę , zauważ kiedy ostatnio było coś na tej lini ?? Tak samo można pisać co siarka na to ? Takie czasy im bliżej do kogoś tym lepiej prawda ? Rejonów trzeba pilnowaćpro100wryj pisze: 25.06.2024, 18:23Ciekawe co cracovia na to…Eryczek pawl pisze: 25.06.2024, 18:20Wg mnie Tarnovia jest bardziej aktywna niż ich rywal z Mościc , przykład chodźmy nawet ostatnie Derby , a rywale z Mościc też nie jeżdżą nigdzie . Końcem końców ostatnio nawet widać na FB portalach siłę Jak i Tarnovii jak i Unii i chyba każdy umie sobie dodać pięć plus pięć , i jak jeszcze Wisłoka by doszła do tego , to blisko mają i fajnie by się wspomagali zapewne ? Np widzisz taka Tarnovia zrobiła tras dla tragicznie zmarłego chłopa z Bandy , a górnik czy inne ekipy zaprzyjaźnione ??Dżolo Rypandolo pisze: 25.06.2024, 18:12
Jeżeli progresem można nazwać to że nie jeździ się na swoje wyjazdy, to tak.
-
Komisja Kibice.net
Przemek co z tobą? Jesteś siłą o jakiej nam się nie śniło... na FB portalach... końcem końców.Eryczek pawl pisze: 25.06.2024, 18:20Wg mnie Tarnovia jest bardziej aktywna niż ich rywal z Mościc , przykład chodźmy nawet ostatnie Derby , a rywale z Mościc też nie jeżdżą nigdzie . Końcem końców ostatnio nawet widać na FB portalach siłę Jak i Tarnovii jak i Unii i chyba każdy umie sobie dodać pięć plus pięć , i jak jeszcze Wisłoka by doszła do tego , to blisko mają i fajnie by się wspomagali zapewne ?Dżolo Rypandolo pisze: 25.06.2024, 18:12Jeżeli progresem można nazwać to że nie jeździ się na swoje wyjazdy, to tak.Eryczek pawl pisze: 25.06.2024, 17:51
Może i tak ale lepiej z nimi bo to sztywna ekipa i nie mają w ekipie kapusi , a mają bliżej i Tarnovia zrobiła progres wielki w ostatnim czasie
-
Eryczek pawl
Weź te leki co ci lekarz przepisał bo coś ci się odkleja piesku nie macie co robić na 1 maja w tej komendzie ??Komisja Kibice.net pisze: 25.06.2024, 18:31Przemek co z tobą? Jesteś siłą o jakiej nam się nie śniło... na FB portalach... końcem końców.Eryczek pawl pisze: 25.06.2024, 18:20Wg mnie Tarnovia jest bardziej aktywna niż ich rywal z Mościc , przykład chodźmy nawet ostatnie Derby , a rywale z Mościc też nie jeżdżą nigdzie . Końcem końców ostatnio nawet widać na FB portalach siłę Jak i Tarnovii jak i Unii i chyba każdy umie sobie dodać pięć plus pięć , i jak jeszcze Wisłoka by doszła do tego , to blisko mają i fajnie by się wspomagali zapewne ?Dżolo Rypandolo pisze: 25.06.2024, 18:12
Jeżeli progresem można nazwać to że nie jeździ się na swoje wyjazdy, to tak.
Ilość lajków na FB wyznacznikiem siły ekipy. Hahaha. Tarnów to pustynia kibicowska każdy to wie. Tarnovia zrobiła progres w okolicach 2015 roku ale od kilku lat już nie istnieje. Unia miała dominację dekadę wcześniej ale wielu się znudziło. Teraz siłą obu ekip jest kilkanaście osób.Eryczek pawl pisze: 25.06.2024, 18:20Wg mnie Tarnovia jest bardziej aktywna niż ich rywal z Mościc , przykład chodźmy nawet ostatnie Derby , a rywale z Mościc też nie jeżdżą nigdzie . Końcem końców ostatnio nawet widać na FB portalach siłę Jak i Tarnovii jak i Unii i chyba każdy umie sobie dodać pięć plus pięć , i jak jeszcze Wisłoka by doszła do tego , to blisko mają i fajnie by się wspomagali zapewne ?Dżolo Rypandolo pisze: 25.06.2024, 18:12Jeżeli progresem można nazwać to że nie jeździ się na swoje wyjazdy, to tak.Eryczek pawl pisze: 25.06.2024, 17:51
-
Eryczek pawl
Może i masz racje kolego , ale dla mnie jest dominującą ekipą która ma lepszą bandę a kto wg Ciebie ma lepsze na dzień dzisiejszy ? Liczy się teraźniejszość nie przeszłość a zobacz wsparcie zgod też , i wg mnie derby też pokazały dużo ostatnie
Co pokazały derby pomiędzy 1 drużyną, a rezerwami? Teraźniejszość jest taka, że Unia pokazuje się tylko na Wisle, a Tarnovia śledząc ich profil nie potrafi uzbierać młyna. To co mówiłem wcześniej, Tarnów stał się pustynią. Unia sądząc po liczbach w dawnych latach ma o wiele więcej kibiców ale moda minęła i została sama dzieciarnia po obu stromach.Eryczek pawl pisze: 25.06.2024, 19:44 Może i masz racje kolego , ale dla mnie jest dominującą ekipą która ma lepszą bandę a kto wg Ciebie ma lepsze na dzień dzisiejszy ? Liczy się teraźniejszość nie przeszłość a zobacz wsparcie zgod też , i wg mnie derby też pokazały dużo ostatnie
O czym Ty chlopie piszesz? Przeciez o tarnovii nic kompletnie nie slychac, a chyba ostatni raz o nich slyszelismy jak dostali w******* na wlasny stadionie na treningu noworocznym. Te derby o ktorych piszesz, to nie byly przypadkiem z rezerwami? Akurat Wisloka robi duzy blad, ze probuje cokolowiek dzialac z tarnovia.Eryczek pawl pisze: 25.06.2024, 19:44 Może i masz racje kolego , ale dla mnie jest dominującą ekipą która ma lepszą bandę a kto wg Ciebie ma lepsze na dzień dzisiejszy ? Liczy się teraźniejszość nie przeszłość a zobacz wsparcie zgod też , i wg mnie derby też pokazały dużo ostatnie