Jakbyś nie zauważył nigdy nikogo nie broniłem ,po prostu taka hipokryzja pogonionych jest niedorzeczna,a jeszcze inni ich słuchają.CopA.C.A.B.ana pisze: 09.06.2024, 19:56 Pojawiła się tu dziwka glwtrcp to znaczy ze był poruszany temat mary. Zgadłem? W waszych przestrzelonych szczewskich szeregach nic się nie zmieniło i nie zmieni.
Kiedyś według was samych miał zostać odpulony noga to potem na akcje jeździł w kominie żeby go nikt nie poznał a co do mary to sobie przypomnijcie kto od was mówił co się stanie jak wypłyną zdjęcia mary i przydupasów na tle spartana knurów. ksgks pamiętasz to czy c**** tam znaczysz i p********* tylko smuty na k.net?
Kiedyś krążyło powiedzenie gdzie mareczek noga nie może tam nowaka pośle, teraz jest nowe gdzie mara nie może tam glwtrcd pośle żeby robił za jego adwokata po internetach.
Zagłębie Dąbrowskie i Górny Śląsk-Kibicowsko
Moderatorzy: LechiaCHWM, Zorientowany
Re: Zagłębie Dąbrowskie i Górny Śląsk-Kibicowsko
Nastepna szmata ty chorzowska moze zbierzesz sie na odwage i mu to powiesz w oczy czy tez nieCopA.C.A.B.ana pisze: 09.06.2024, 19:56 Pojawiła się tu dziwka glwtrcp to znaczy ze był poruszany temat mary. Zgadłem? W waszych przestrzelonych szczewskich szeregach nic się nie zmieniło i nie zmieni.
Kiedyś według was samych miał zostać odpulony noga to potem na akcje jeździł w kominie żeby go nikt nie poznał a co do mary to sobie przypomnijcie kto od was mówił co się stanie jak wypłyną zdjęcia mary i przydupasów na tle spartana knurów. ksgks pamiętasz to czy c**** tam znaczysz i p********* tylko smuty na k.net?
Kiedyś krążyło powiedzenie gdzie mareczek noga nie może tam nowaka pośle, teraz jest nowe gdzie mara nie może tam glwtrcd pośle żeby robił za jego adwokata po internetach.
Jeśli uważasz że D. Się tu wypowiada, to świadczy tylko o Tobie i Twojej wiedzy o tym co się dzieje na trybunach Górnika.Jedruś pisze: 09.06.2024, 17:35A ty k**** Dino bo podobno taką masz za monitorem ksywę
Po c*** Ty się tu wogole udzielasz jak tam już dawno Ciebie nie ma bo masz papiery lekko kulawe i też się obawiają o ciebie także pozostaje ci jedynie komputer klawiatura i myszka na olimpijskiej
Ty internetowy zjebie. Osoba o której mówisz jest tymczasowo aresztowana, więc sklej już tą p**** i wyloguj się do życia.
-
Emigrujacy
Co tu tako cisza po wydarzeniach w Sosnowcu?
cała żyleta ciągnie policji fleta
-
Sticker1964Katowice
Albo niefortunny zbieg okoliczności, albo gówno dopiero się rozleje
Zapewne chodzi o to, że 3 nastolatków niezwiązanych z ruchem kibicowskim (choć pewnie każdy "Zagłębiak") na dniach Sosnowca pobiło ze skutkiem śmiertelnym więziennego gada.
Podejdz do niego i mo to piwiedzCopA.C.A.B.ana pisze: 09.06.2024, 19:56 Pojawiła się tu dziwka glwtrcp to znaczy ze był poruszany temat mary. Zgadłem? W waszych przestrzelonych szczewskich szeregach nic się nie zmieniło i nie zmieni.
Hhha mowisz o L ktory natej stacji w 4 chcial powiedziec siloxki niechcial , bo 2 razy wczesniej lezal jak sie spotkali.XXXXKK pisze: 09.06.2024, 20:28Jeden chłopak z Ruchu już temu policjantowi powiedział coś w oczy na stacji benzynowej.glwtrcd pisze: 09.06.2024, 20:13Nastepna szmata ty chorzowska moze zbierzesz sie na odwage i mu to powiesz w oczy czy tez nieCopA.C.A.B.ana pisze: 09.06.2024, 19:56 Pojawiła się tu dziwka glwtrcp to znaczy ze był poruszany temat mary. Zgadłem? W waszych przestrzelonych szczewskich szeregach nic się nie zmieniło i nie zmieni.
Po drugie k**** jest to wasza jedyna linia obrony tego kulawego tematu a sam dobrze wiesz, że było przynajmniej dwóch chłopaków od was co mu próbowało coś powiedzieć w oczy to dostało z partyzanta od jego przydupasów. Wstyd by Ci było takie coś pisać, no ale co masz odpisać na to że stery u was trzymają goście co z psem kryminalnym jeździli na obozy i zawody.
I wzial DPW dotej sprawy
-
Śnieżnobiały
W Torcidzie są jeszcze jacyś Ludzie z zasadami czy pozostali tacy pokroju glwtrcd?
Jędruś otwarli rejestracje. Teraz możesz pokazać siłę .Jedruś pisze: 13.06.2024, 15:04Po tym jak mara noga i kris zaorali ich na przestrzeni ostatniej dekady to zaufaj mi nie ma nikogoŚnieżnobiały pisze: 13.06.2024, 14:30 W Torcidzie są jeszcze jacyś Ludzie z zasadami czy pozostali tacy pokroju glwtrcd?
Została tylko jakaś tam młoda Torca ale może uda się ich jakoś przekabacić na prawą stronę a nie na tą lewą gdzie sobie wkładają palucha do d*** hahahaha bo oczywiście nie minie kilka lat jak sytuacje się powtórzą
mentorami tam są krzywaki a w tym mara(bo dalej nie pogoniony) także Akademi policyjnej ciąg dalszy niebawem
Jedrus dawaj wyjasniaj nas pokaz
naco ciestac tylko nazywo sprobuj
naco ciestac tylko nazywo sprobuj
Czy ekipa torcida istnieje ? Czy istnieją tylko w mainstreamie? Piast praktycznie codziennie z jakaś akcja na rywali z Zabrza to łatwego życia chyba nie mają
-
WaldemarKKS
Kiedy oficjalne otwarcie stadionu GKS Katowice jest już jakaś przybliżona data?
-
Oberschlesien14
Ma być otwarty na rundę wiosenną.
Podobno Marek Szczerbowski blisko Piasta Gliwice. Dla przypomnienia był to prezes GieKSy który wykazał się kompletnym odrealnieniem i gardził kibicami na każdym kroku. Nie życzę nawet wrogowi takiej osoby u steru.
Podobno Marek Szczerbowski blisko Piasta Gliwice. Dla przypomnienia był to prezes GieKSy który wykazał się kompletnym odrealnieniem i gardził kibicami na każdym kroku. Nie życzę nawet wrogowi takiej osoby u steru.
Najpierw im zatwierdzili Granatnika ,a teraz tego durnia. Źle się dzieje. Mam nadzieję że nie odbije się to na kibicach Piasta.Oberschlesien14 pisze: 15.06.2024, 02:28 Ma być otwarty na rundę wiosenną.
-
supertorba1920
- Kontakt:
Jak już tak rzucasz nazwiskami to to był brzykcy z brigate wirekJedruś pisze: 19.06.2024, 09:31Dokładnie jak latos był tak byłopuste miasto pisze: 14.06.2024, 16:07 kiedys slyszalem taka historie ze pewien hools z Rudy Śląskiej z Górnika byl tak przerazony bandą NRŚL że jak robili mu wjazd to wolał sie połamać skacząc z okna niz sie z nimi bić
ktos to potwierdzi? :)
Jak wyjdzie to tak znowu będzie
Szewusy są nim obsrane
Jak latos wyjdzie to jego teściowa pójdzie na komendę zgłosić i palcem wskazać kto obił samochód jej zięcia
Patologia nie zna ograniczeń,!!!poziom ksgks i hks na tym forum to jak jakaś pierdolona laluna czy inne git freaki!!!!
Nie zastanawia was że nawet PB nie mówiąc już o ZS zachowują jakieś zasady przyzwoitości nie biorąc w tym neogitnet bagnie!!!
Chłop siedzi już tyle lat, posiedzi niestety jeszcze a ci ku*** odświeżają opowieści swoich wujków i sobie nim ku*** na k.net mordy wycierają.
Nie zastanawia was że nawet PB nie mówiąc już o ZS zachowują jakieś zasady przyzwoitości nie biorąc w tym neogitnet bagnie!!!
Chłop siedzi już tyle lat, posiedzi niestety jeszcze a ci ku*** odświeżają opowieści swoich wujków i sobie nim ku*** na k.net mordy wycierają.
-
supertorba1920
- Kontakt:
Wydaje mi się bardziej że jak mellerka wyjdzie to znów zostawi kolegów ja wirku na katowanie i będzie się przyglądał z daleka jak oprawiają koleżków na wirku ewentualnie lotek zje makowca na komendzie i potwierdzi czyjeś zeznania istnieje jeszcze opcja że przygarną spowrotem Artura Nowaka bo już trochę czasu minęło to może biegać w kominie jak ich "charakterny" noga z shotganem w ręcekobe pisze: 19.06.2024, 12:58 Jak latos wyjdzie to jego teściowa pójdzie na komendę zgłosić i palcem wskazać kto obił samochód jej zięcia
Jak tak na Bykowinie do ostatniej sprawy ?supertorba1920 pisze: 20.06.2024, 16:42Wydaje mi się bardziej że jak mellerka wyjdzie to znów zostawi kolegów ja wirku na katowanie i będzie się przyglądał z daleka jak oprawiają koleżków na wirku ewentualnie lotek zje makowca na komendzie i potwierdzi czyjeś zeznania istnieje jeszcze opcja że przygarną spowrotem Artura Nowaka bo już trochę czasu minęło to może biegać w kominie jak ich "charakterny" noga z shotganem w ręcekobe pisze: 19.06.2024, 12:58 Jak latos wyjdzie to jego teściowa pójdzie na komendę zgłosić i palcem wskazać kto obił samochód jej zięciawyślijcie brzykcego jak wróci do psychiatry po nowe tabletki depresyjne by wrócił mocniejszy do szeregów kulawej ekipy trsl
-
supertorba1920
- Kontakt:
Piszesz tak tajemniczo jak lotek na komendzie pobili mnie ale nie wiem ktoKSGKSW pisze: 20.06.2024, 18:08Jak tak na Bykowinie do ostatniej sprawy ?supertorba1920 pisze: 20.06.2024, 16:42Wydaje mi się bardziej że jak mellerka wyjdzie to znów zostawi kolegów ja wirku na katowanie i będzie się przyglądał z daleka jak oprawiają koleżków na wirku ewentualnie lotek zje makowca na komendzie i potwierdzi czyjeś zeznania istnieje jeszcze opcja że przygarną spowrotem Artura Nowaka bo już trochę czasu minęło to może biegać w kominie jak ich "charakterny" noga z shotganem w ręcekobe pisze: 19.06.2024, 12:58 Jak latos wyjdzie to jego teściowa pójdzie na komendę zgłosić i palcem wskazać kto obił samochód jej zięciawyślijcie brzykcego jak wróci do psychiatry po nowe tabletki depresyjne by wrócił mocniejszy do szeregów kulawej ekipy trsl
-
fredperrycp
Kaniol siedzi na Mysłowicach a kolejny kaszojad w drodze u jego blond damy
Czy psycha wytrzyma? 
Taki obeznany i to tajemnica? No nosupertorba1920 pisze: 20.06.2024, 19:44Piszesz tak tajemniczo jak lotek na komendzie pobili mnie ale nie wiem ktoKSGKSW pisze: 20.06.2024, 18:08Jak tak na Bykowinie do ostatniej sprawy ?supertorba1920 pisze: 20.06.2024, 16:42
Wydaje mi się bardziej że jak mellerka wyjdzie to znów zostawi kolegów ja wirku na katowanie i będzie się przyglądał z daleka jak oprawiają koleżków na wirku ewentualnie lotek zje makowca na komendzie i potwierdzi czyjeś zeznania istnieje jeszcze opcja że przygarną spowrotem Artura Nowaka bo już trochę czasu minęło to może biegać w kominie jak ich "charakterny" noga z shotganem w ręcewyślijcie brzykcego jak wróci do psychiatry po nowe tabletki depresyjne by wrócił mocniejszy do szeregów kulawej ekipy trsl
![]()
-
fredperrycp
Zapytaj tych którzy z nim jadą w kryminale i jak ładnie został przywitany
-
fredperrycp
Z kim jadę? Mówię, że siedzi na Mysłowicach i jest j***** tam po całości i zalał tą swoją kurwe. To są fakty
-
Andrzej Kolikowski
Przypominam tylko, że gdy kaniol biegał z GieKSą, to niebiescy mu ciupali od konfidentów. A teraz nagle pytacie czy się rozjebał. Dziwne. Swoją drogą znalazłem ostatnio foto z 2018 roku z treningu, na którym jest m.in kaniol i mara….
-
Edi Gluskin
Bieniu wyjaśniłeś już Mare ?
-
Czosnek1001
Przewinął mi się jakiś post bodajże z nrśl odnośnie tego kopacza z Hiszpanii co poszedł do Górnika, że jest zdrajcą czy coś. Serio? Zrozumiałbym gdyby chodziło o synka ze Śląska co grał w Ruchu 5 lat i pochodzi z Mikołowa, ale gość tu przyjechał z Hiszpanii kopnąć piłkę parę razy bo nikt go u siebie nie chciał, pograł pół roku i poszedł tam gdzie mu więcej obiecali i wyjebane ma w jakieś konflikty lokalsów. Za 5 lat nie będzie nawet pamiętam że grał w jakimś Ruchu czy Górniku
-
Czosnek1001
Nie wiem, zapytaj prowadzącego fanpage nrśl. Może nie mają większych problemów
-
bez-napinki
Jak widać ty też nie masz.
-
jakisyf1997
Ja jestem gdzie jest ta ekipa gzg jak Ruch wbija bo małolatów szkoda bić
-
Oberschlesien14
Też mnie to zastanawia skąd takie ciśnienie na tego Hiszpana co poszedł do zaboli. Coś obiecywał, był bohaterem trybun czy o co chodzi? Pytam całkiem poważnie bez uszczypliwości
-
bez-napinki
Ja tam mam wyjebane, ale są i tacy, którzy bardziej radykalnie podchodzą do sprawy. Niczego nie obiecywał.
-
Czosnek1001
Czyli są zjebami bo myślą że Chorzów to pępek świata, sami nawet nie będąc z Chorzowa, sraka o jakiegoś typa z Hiszpanii 

-
Eryczek pawl
[quote=jakisyf1997 post_id=1428854 time=1719080486 user_id=61101].
[/quote]
,
Gzg była w Niemczech , a druga połowa u mary na urodzinach , jak mieli być gdzie indziej skoro kara zrobił taką zajebista imprezę ??
[/quote]
,
Gzg była w Niemczech , a druga połowa u mary na urodzinach , jak mieli być gdzie indziej skoro kara zrobił taką zajebista imprezę ??
no faktycznie dziwne, że nie stoją 24h/dobę zebrani pod trzepakiem, czekając na wjazd wielkiego ruchu. poziom upośledzenia niektórych tutaj poraża po prostu...jakisyf1997 pisze: 22.06.2024, 20:21 Ja jestem gdzie jest ta ekipa gzg jak Ruch wbija bo małolatów szkoda bić
-
CopA.C.A.B.ana
Nie tylko on, całe śmieszne brigate Wirek było obsrane na sama myśl o ekipie NRŚL.XXXXKK pisze: 14.06.2024, 16:51 Nie wiem czy mówimy o tym samym jegomościu, ale jednego lidera ksg z Wirku
NASZYM HONOREM JEST NASZ KLUB
Ale jakoś nie udało się ich wytępić.CopA.C.A.B.ana pisze: 23.06.2024, 15:21Nie tylko on, całe śmieszne brigate Wirek było obsrane na sama myśl o ekipie NRŚL.XXXXKK pisze: 14.06.2024, 16:51 Nie wiem czy mówimy o tym samym jegomościu, ale jednego lidera ksg z Wirku
-
bez-napinki
Ale jakoś proporcje się zmieniły.
Szczerze to może proporcje jakoś nie bardzo, a raczej aktywność ludzi. Z drugiej strony jasne że w pewnym momencie była widoczna przewaga . Teraz to bardziej bym się upatrywał bardziej w monitoringu Rudy Śląskiej. A kibic dalej są na Wirku pół na pół. No i druga sprawa dużo starszych kupiło mieszkania czy też domy w innych dzielnicach czy miastach.