Zagłębie Dąbrowskie i Górny Śląsk-Kibicowsko
Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM
Re: Zagłębie Dąbrowskie i Górny Śląsk-Kibicowsko
Flagę torcida acab na meczu z Mielcem wywiesili mara z nogą ?
-
ryż z kurczakiem
Nowa normalność na Śląsku, że Katowice nie są niebieskie/trójkolorowe, tylko ukraińskie? drugi Wrocław?
Można wiedzieć z jakiej miejscowości jesteś ?
Że co ?ryż z kurczakiem pisze: 13.05.2024, 10:04 Nowa normalność na Śląsku, że Katowice nie są niebieskie/trójkolorowe, tylko ukraińskie? drugi Wrocław?
-
Michał1990Polska
PLCHG ja z innej beczki..
Myslisz że dojdzie do walki Bu z Najman, Muran lub może Masa?
Myslisz że dojdzie do walki Bu z Najman, Muran lub może Masa?
-
Dex Dexter
Jędruś,jesteś tu jeszcze?
-
19__kattowitz__20
Tukej jest temat o Górnym. Ślonsku a niy o ukrach itp...
-
Emigrujacy
Wydupiac do innego tematu pazie
Weź wyłącz ten telewizor xDkibol32 pisze: 17.05.2024, 14:05 Władimir Putin i rosyjskie elity jasno sformułował, jak widzi Polskę w przyszłym świecie. Państwo znajdujące się w świecie rosyjskich wpływów, z marginalna armią, poza NATO.
Ale u Sołowojowa mogę się dużo dowiedzieć. Może niekoniecznie o stanie faktycznym, ale o ambicjach na pewno. Wiem też, ze ciężko ci sobie wyobrazić, że człowieka mogą tez kształtować książki (np. Nowaka) albo określone kanały youtube (np. Andromdeda), innym wystarczy Dziki Trener.
-
dyniadynia
Standardowo temat o GŚ zdupiony przez gadke o Ukrainie i Putinie. Macie inne tematy do tego typu pogawędek.
Powiedz to Marze
Siema! Jest tu jakiś wpis, bo nie mogę znaleźć który rzetelnie i dokładnie opisuje aktualną sytuacje kibicowską na górnym śląsku? Jeżeli nie może ktoś chciały obiektywnie zrobić opis? Które osiedle należy do kogo. Swego czasu latała fajna mapa Krakowa, a raczej całej małopolski z podziałem na osiedla kto za kim. Może jest coś takiego w kwestii Górnego Śląska tylko przeoczyłem? Pozdrawiam forumowiczów! :)
coś w tym jest :) Podesłałbyś link?telewizor z toshiby pisze: 20.05.2024, 18:48 Gdzieś jest osobny temat o mapach. Jak każdy taki projekt - brać z przymrużeniem oka. Obiektywne w kibolce nic nigdy nie będzie. Mój klub jest zawsze lepszy od twojego.
Jest też taka mapa dla Górnego Śląska - https://shorturl.at/gklF0kibiccc1 pisze: 20.05.2024, 18:25 Siema! Jest tu jakiś wpis, bo nie mogę znaleźć który rzetelnie i dokładnie opisuje aktualną sytuacje kibicowską na górnym śląsku? Jeżeli nie może ktoś chciały obiektywnie zrobić opis? Które osiedle należy do kogo. Swego czasu latała fajna mapa Krakowa, a raczej całej małopolski z podziałem na osiedla kto za kim. Może jest coś takiego w kwestii Górnego Śląska tylko przeoczyłem? Pozdrawiam forumowiczów! :)
Dzięki wielkie!peltasta pisze: 20.05.2024, 18:49Jest też taka mapa dla Górnego Śląska - https://shorturl.at/gklF0kibiccc1 pisze: 20.05.2024, 18:25 Siema! Jest tu jakiś wpis, bo nie mogę znaleźć który rzetelnie i dokładnie opisuje aktualną sytuacje kibicowską na górnym śląsku? Jeżeli nie może ktoś chciały obiektywnie zrobić opis? Które osiedle należy do kogo. Swego czasu latała fajna mapa Krakowa, a raczej całej małopolski z podziałem na osiedla kto za kim. Może jest coś takiego w kwestii Górnego Śląska tylko przeoczyłem? Pozdrawiam forumowiczów! :)
Ale ta mapka jest źle zrobiona ktoś dal jasny niebieski na moje tereny a tu nie ma żadnej ekipy tylko kilku z Górnika i pojedyncze osoby z GieKSy .kibiccc1 pisze: 20.05.2024, 21:09Dzięki wielkie!peltasta pisze: 20.05.2024, 18:49Jest też taka mapa dla Górnego Śląska - https://shorturl.at/gklF0kibiccc1 pisze: 20.05.2024, 18:25 Siema! Jest tu jakiś wpis, bo nie mogę znaleźć który rzetelnie i dokładnie opisuje aktualną sytuacje kibicowską na górnym śląsku? Jeżeli nie może ktoś chciały obiektywnie zrobić opis? Które osiedle należy do kogo. Swego czasu latała fajna mapa Krakowa, a raczej całej małopolski z podziałem na osiedla kto za kim. Może jest coś takiego w kwestii Górnego Śląska tylko przeoczyłem? Pozdrawiam forumowiczów! :)
Na pewno w wielu miejscach pewne błędy mniejsze, lub większe będą, ciężko jest tak duży teren jak Województwo Śląskie zrobić idealnie - ale też na pewno warto zgłaszać adminowi mapki różne niejasności. Mapa Krakowa i Małopolski jest zrobiona zajebiście i co najważniejsze aktualizowana na bieżąco - zerkam na nią co jakiś czas i często widać zmiany, przetasowania, aktualizacje. Tutaj będzie zapewne podobnie (bo chyba administrator mapki ogarnia obydwa województwa).
-
Carcassonne
Aktualna Liga Hool's (wiosna 2024) na Górnym Śląsku:
1. GKS Katowice
2. Ruch Chorzów
3. Polonia Bytom
4. GKS Tychy
5. Piast Gliwice
6. Górnik Zabrze
7. ROW Rybnik
8. Odra Wodzisław
9. Ruch Radzionków
1. GKS Katowice
2. Ruch Chorzów
3. Polonia Bytom
4. GKS Tychy
5. Piast Gliwice
6. Górnik Zabrze
7. ROW Rybnik
8. Odra Wodzisław
9. Ruch Radzionków
ku*** dajcie już spokój z tymi rankingami...Carcassonne pisze: 20.05.2024, 22:39 Aktualna Liga Hool's (wiosna 2024) na Górnym Śląsku:
1. GKS Katowice
2. Ruch Chorzów
3. Polonia Bytom
4. GKS Tychy
5. Piast Gliwice
6. Górnik Zabrze
7. ROW Rybnik
8. Odra Wodzisław
9. Ruch Radzionków
-
Czosnek1001
A jak wygląda sytuacja w Skoczowie? Dzieje się tam coś?
Mocny filmik lata po internecie, może się żabole pochwalą haha
No to dowej link, a nie KMWTW hehe wiecie rozumiecie.
Dramat ten filmik. Nie polecam oglądać przy jedzeniu 🤮
Przecież ten filmiki mają już kilka lat ...
Wczoraj się urodziliście ?
Wczoraj się urodziliście ?
Z palcem w d... Torcida zaraz obróci kota ogonem.

-
Śnieżnobiały
Ekipa szyderczy palec.
Kolejne nagrania.
Ja p*******, ale kombo.
Torcida się pozbiera, ale szydera będzie sroga.
Ja p*******, ale kombo.
Torcida się pozbiera, ale szydera będzie sroga.
Aaa to pech, doszło to do Korony Kielce, a miało nie dojść 🫠
Szydziliśmy z 60tek przecież pisałem... trudno się dziwić skoro rozjebała się czołówka i to 2 raz po grudniu.... i jak to się ma do zwyrola na Górniku ?
Wisła Slovan i Ruch po meczu w Słowacji i po imprezie ciągną sobie druta i cisza mimo ze są zdjęcia z tej imprezy. Teraz jakiś typ jest ujawniony ze swoją choroba seksualna i Piast robi z niego cyrk . Same ciekawe sprawy 

pytanie z innej beczki. Interesują mnie czasowe zmiany nazw klubów na Śląsku i ich odbiór przez kiboli. Wiem, że był Dospel, Polonia/Szombierki, Sokół Pniewy/Tychy (jeżeli czegoś nie napisałem to można dodać). Jak kibice się do tych zmian odnosili? Była walka, czy akceptacja?
-
krokiet_z_grzybami
Gdzie są te rzekome filmy o których tak nawijacie? Ktoś to wrzuca na jakieś story na insta czy na yt?
-
powsPominaSz
Dajcie spokój, rozciągał dupsko bo chciał się przygotować do wniesienia racy na stadion, przecież to nic złego, szytwny chłop against modern football
Będziesz o tym dzisiaj wspominał podczas podrzucania prowiantu na sektor gości???powsPominaSz pisze: 25.05.2024, 12:07 Dajcie spokój, rozciągał dupsko bo chciał się przygotować do wniesienia racy na stadion, przecież to nic złego, szytwny chłop against modern football
-
1964RUDA SLASKA
przecewlony to jestes ty plus twoje zgody BYNAJMNIEJJedruś pisze: 24.05.2024, 10:00 Doszło wszędzie na Szczecin na Gdańsk na Kraków na Łódź na Poznań
Ogólnie do wora z całą tą przecwelona zgoda Ksgks
Takki jest odzew ludzi bynajmniej
-
Czosnek1001
Gieksa sprzedała 4K karnetów które były dostępne w kilka h.
Jeszcze część ma być dostępna jak się rozjaśni sytuacja z dostosowaniem stadionu do wymogu eklapy
Obecny stadion jest strasznie mały jeszcze uwzględniając bufory. Ale widać że nowy stadion będzie szybko wypełniony i gadka niektórych typu „po co im ten stadion” to tylko jest z bólu d***. Zobaczycie że będzie sytuacja jak na Widzewie na nowym obiekcie.
Jeszcze część ma być dostępna jak się rozjaśni sytuacja z dostosowaniem stadionu do wymogu eklapy
Obecny stadion jest strasznie mały jeszcze uwzględniając bufory. Ale widać że nowy stadion będzie szybko wypełniony i gadka niektórych typu „po co im ten stadion” to tylko jest z bólu d***. Zobaczycie że będzie sytuacja jak na Widzewie na nowym obiekcie.
Czosnek zlez na ziemia, chwilowe poruszenie i powrót do rzeczywistości. Ilu Was było na Mariackiej czy pod Spodkiem przy awansie po 19 latach ?Czosnek1001 pisze: 31.05.2024, 22:18 Gieksa sprzedała 4K karnetów które były dostępne w kilka h.
Nie zesraj się, nikt nie robił z tego wielkiej sensacji, licytacji czy będzie więcej ludzi niż w Zabrzu albo Chorzowie. Od dekad frekwencja jest podobna i może nowy stadion trochę to podniesie.umulung pisze: 31.05.2024, 22:40Czosnek zlez na ziemia, chwilowe poruszenie i powrót do rzeczywistości. Ilu Was było na Mariackiej czy pod Spodkiem przy awansie po 19 latach ?Czosnek1001 pisze: 31.05.2024, 22:18 Gieksa sprzedała 4K karnetów które były dostępne w kilka h.
A kiedy Gks zagra swój pierwszy mecz na nowym stadionie?