Trapi mnie to od dawna (KIBICOWSKO)
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: Trapi mnie to od dawna (KIBICOWSKO)
Remes cup 2011 to był ten gdzie była GieKSa? Kurde mi się wydawało, że właśnie wyglądało to dobrze. Jaga której też było sporo i Arka której CHYBA było trochę mniej. A tu piszą, że małe zainteresowanie kibiców. Dziwne.
-
Pytanie - czy kojarzycie jakieś sytuacje, kiedy największa kosa wyraziła na meczu wyrazy wsparcia derbowemu rywalowi?
Ja wiem na pewno o jednej - Legia wywiesiła w 2006 roku transparent dla Fidela z Polonii po tym, gdy zaatakował rabina na ulicy Warszawy.
Ja wiem na pewno o jednej - Legia wywiesiła w 2006 roku transparent dla Fidela z Polonii po tym, gdy zaatakował rabina na ulicy Warszawy.
-
"Uwolnić Maćka- chyba na wielu stadionach pojawiały się takie transparenty. My wywiesiliśmy kilka lat temu "Wolność dla Klimy chociaż go nie lubimy "- to mi tak na szybko przyszło do głowy:) .
---- Łódzkości 1910 Fanatycy ----
-
Arka o aktualnej sytuacji na Lechii kilka tygodni temu?WieszWięcej pisze: ↑15.12.2023, 14:33Pytanie - czy kojarzycie jakieś sytuacje, kiedy największa kosa wyraziła na meczu wyrazy wsparcia derbowemu rywalowi?
-
Ale to chyba musieli wywiesić bez porozumienia z dyziem.WieszWięcej pisze: ↑15.12.2023, 14:33Ja wiem na pewno o jednej - Legia wywiesiła w 2006 roku transparent dla Fidela z Polonii po tym, gdy zaatakował rabina na ulicy Warszawy.
WŁ
-
Specyficzne te "wyrazy wsparcia"...kmwtw1312 pisze: ↑15.12.2023, 14:58Arka o aktualnej sytuacji na Lechii kilka tygodni temu?WieszWięcej pisze: ↑15.12.2023, 14:33Pytanie - czy kojarzycie jakieś sytuacje, kiedy największa kosa wyraziła na meczu wyrazy wsparcia derbowemu rywalowi?
-
Czy jest jakieś miasto gdzie jednocześnie swoje fc ma Legia Warszawa i Wisła Kraków
-
Kiedyś na pewno Brzeszcze.
"Przyznał, że na razie Stowarzyszeniu Kibiców ŁKS udało się - dzięki pomocy Marka Szukalaka z Fundacji Monumentum Iudaicum Lodzense - odnaleźć grób pierwszego prezesa klubu Ryszarda Wintera, który zmarł we wrześniu 1921, mając 38 lat. Jego grób znajduje się na cmentarzu żydowskim w Łodzi."
http://www.zw.com.pl/artykul/189384.html
http://www.zw.com.pl/artykul/189384.html
-
Prawda, że cracovia dala ultimatum Lechowi? Że albo wywieszać trans anty Metal i traktuje jak persona non grata, albo zrywają zgodę?
Podobno Metal kuma się z H Lecha np. jeżdżąc na wakscje
-
Albo jesteś pijany, albo wystawiłeś sobię zejebistą "laurkę".blekitna ostryga pisze: ↑09.02.2024, 20:38Prawda, że cracovia dala ultimatum Lechowi? Że albo wywieszać trans anty Metal i traktuje jak persona non grata, albo zrywają zgodę?
-
Sam nick "błękitna ostryga" to już jest chyba wystarczająca laurka. Trzeba coś jeszcze pisać??
-
Się śmiejcie... ;)
Czas pokaże :)
Czas pokaże :)
-
Że kto?blekitna ostryga pisze: ↑09.02.2024, 20:38Prawda, że cracovia dala ultimatum Lechowi? Że albo wywieszać trans anty Metal i traktuje jak persona non grata, albo zrywają zgodę?
Nie wchodzę w słowne przepychanki z forumowymi napinatorami
Subiektywne zdanie kibica Ruchu
Subiektywne zdanie kibica Ruchu
-
Chodziło o Mastera, nie Metala ;)Mertens pisze: ↑10.02.2024, 16:54Że kto?blekitna ostryga pisze: ↑09.02.2024, 20:38Prawda, że cracovia dala ultimatum Lechowi? Że albo wywieszać trans anty Metal i traktuje jak persona non grata, albo zrywają zgodę?
-
Witam, może ktoś podrzucić relacje Hutnika Kraków z wyjazdu z 1999r. Podczas którego mieli dwie awantury że strajkującymi rolnikami.
Pamiętam ze kiedyś dawno tu na forum była wrzucana
Pamiętam ze kiedyś dawno tu na forum była wrzucana
-
Jak jest na lini GKS Tychy -Gornik Zabrze?
-
-
Pytanie do kogoś z BKS Bielsko - jak to jest możliwe, że w BB nawet Rekord bez jakiejkolwiek bazy kibicowskiej ma szansę na grę w II lidze a wy tułacie się po niższych ligach. Z czego wynika ten sportowy marazm waszego klubu względem lokalnych rywali mimo tego, że jesteście de facto jedyną zorganizowaną grupą w mieście?
-
Co prawda nie jestem z Bielska, ale poczytaj trochę co to za firma Rekord. Nie jest to byle kto + mają najlepszą polska drużynę futsalową pod taką samą nazwą. A jak nie wiadomo o co chodzi...Magnat pisze: ↑23.03.2024, 20:47Pytanie do kogoś z BKS Bielsko - jak to jest możliwe, że w BB nawet Rekord bez jakiejkolwiek bazy kibicowskiej ma szansę na grę w II lidze a wy tułacie się po niższych ligach. Z czego wynika ten sportowy marazm waszego klubu względem lokalnych rywali mimo tego, że jesteście de facto jedyną zorganizowaną grupą w mieście?
-
Skąd takie dobre relacje po między Widzewem a Pogonią?
Znając życie, niebawem będzie zgoda.
Znając życie, niebawem będzie zgoda.
-
Kasa. Nie ma sponsorów a miasto woli inwestować w tsp.Magnat pisze: ↑23.03.2024, 20:47Pytanie do kogoś z BKS Bielsko - jak to jest możliwe, że w BB nawet Rekord bez jakiejkolwiek bazy kibicowskiej ma szansę na grę w II lidze a wy tułacie się po niższych ligach. Z czego wynika ten sportowy marazm waszego klubu względem lokalnych rywali mimo tego, że jesteście de facto jedyną zorganizowaną grupą w mieście?
protektormalopolska pisze: ↑Nikt tu z Zagłębia czy Bielska nie lamentuje
protektormalopolska pisze: ↑to wybrali ostra ekipę i teraz lament
protektormalopolska pisze: ↑to wybrali ostra ekipę i teraz lament
-
Macie dojscie w kogoś decyzynego w Klubie można było by sprobowac ciekawy wariant o ile szanse nie są duże to warto przynajmniej spróbować jakbyście byli wstanie przekonać kibiców zreszty kraju to były by jaja.klansman pisze: ↑22.04.2024, 19:25Kasa. Nie ma sponsorów a miasto woli inwestować w tsp.Magnat pisze: ↑23.03.2024, 20:47Pytanie do kogoś z BKS Bielsko - jak to jest możliwe, że w BB nawet Rekord bez jakiejkolwiek bazy kibicowskiej ma szansę na grę w II lidze a wy tułacie się po niższych ligach. Z czego wynika ten sportowy marazm waszego klubu względem lokalnych rywali mimo tego, że jesteście de facto jedyną zorganizowaną grupą w mieście?
-
to nie jest takie łatwe jak to się mówiSajcokapral pisze: ↑25.04.2024, 14:20Macie dojscie w kogoś decyzynego w Klubie można było by sprobowac ciekawy wariant o ile szanse nie są duże to warto przynajmniej spróbować jakbyście byli wstanie przekonać kibiców zreszty kraju to były by jaja.klansman pisze: ↑22.04.2024, 19:25Kasa. Nie ma sponsorów a miasto woli inwestować w tsp.Magnat pisze: ↑23.03.2024, 20:47Pytanie do kogoś z BKS Bielsko - jak to jest możliwe, że w BB nawet Rekord bez jakiejkolwiek bazy kibicowskiej ma szansę na grę w II lidze a wy tułacie się po niższych ligach. Z czego wynika ten sportowy marazm waszego klubu względem lokalnych rywali mimo tego, że jesteście de facto jedyną zorganizowaną grupą w mieście?
-
Teoretycznie skala jest ogromna ryzyko tylko że sie uda w mniejszym lub większym stopniu.bednar pisze: ↑25.04.2024, 15:09to nie jest takie łatwe jak to się mówiSajcokapral pisze: ↑25.04.2024, 14:20Macie dojscie w kogoś decyzynego w Klubie można było by sprobowac ciekawy wariant o ile szanse nie są duże to warto przynajmniej spróbować jakbyście byli wstanie przekonać kibiców zreszty kraju to były by jaja.
Pozatym zainteresowałem pare osób klubami i tym tematem tra trudna jest taka że kibice stworza akcje ktora zbuduje klub i nie tylko i pójdzie w świat pozatym tworzac coś orginalnego plus pewien model biznesowy.
Jak nie wypali to opcja pośrednik tylko kwestia dogadania z klubem.
Znalazlem kilka opcji jednemu Klubowi nawet tworzac kompletny wzror klubu od podstaw z modelem pozyskiwania alternatywnego.
-
Teoretycznie skala jest ogromna ryzyko tylko że sie uda w mniejszym lub większym stopniu.bednar pisze: ↑25.04.2024, 15:09to nie jest takie łatwe jak to się mówiSajcokapral pisze: ↑25.04.2024, 14:20Macie dojscie w kogoś decyzynego w Klubie można było by sprobowac ciekawy wariant o ile szanse nie są duże to warto przynajmniej spróbować jakbyście byli wstanie przekonać kibiców zreszty kraju to były by jaja.
Pozatym zainteresowałem pare osób klubami i tym tematem tra trudna jest taka że kibice stworza akcje ktora zbuduje klub i nie tylko i pójdzie w świat pozatym tworzac coś orginalnego plus pewien model biznesowy.
Jak nie wypali to opcja pośrednik tylko kwestia dogadania z klubem.
Znalazlem kilka opcji jednemu Klubowi nawet tworzac kompletny wzror klubu od podstaw z modelem pozyskiwania alternatywnego.
Pozatyn chyba jestem jedynym kibicem może pierwszym na świecie w probach pizyskiwaniu kontaktów nie tylko w Polsce i na świecie.
-
Chyba tylko hooligansko. Pod każdym innym względem TSP jest lepsze.yalla pisze: ↑27.03.2024, 09:28Co prawda nie jestem z Bielska, ale poczytaj trochę co to za firma Rekord. Nie jest to byle kto + mają najlepszą polska drużynę futsalową pod taką samą nazwą. A jak nie wiadomo o co chodzi...Magnat pisze: ↑23.03.2024, 20:47Pytanie do kogoś z BKS Bielsko - jak to jest możliwe, że w BB nawet Rekord bez jakiejkolwiek bazy kibicowskiej ma szansę na grę w II lidze a wy tułacie się po niższych ligach. Z czego wynika ten sportowy marazm waszego klubu względem lokalnych rywali mimo tego, że jesteście de facto jedyną zorganizowaną grupą w mieście?
-
Kiedyś był taki temat „Jak wygląda sytuacja w ?” ale jest on zamknięty od 14 lat więc zapytam tu ;)
Jak wygląda kibicowsko Cieszyn? To FC Górnika czy BKS’u? Tak bym obstawiał patrząc tylko na samą mapę ale wiadomo jak czasami z tym jest.
Jak wygląda kibicowsko Cieszyn? To FC Górnika czy BKS’u? Tak bym obstawiał patrząc tylko na samą mapę ale wiadomo jak czasami z tym jest.

-
Na ten moment Cieszyn w mojej opinii to pustynia kibicowska. Ciężko tam o jakieś zorganizowane jeżdżenie, nie mówiąc już o akcjach na mieście itd.
Na Cieszyn od zawsze jeździło się natomiast (i nadal jeździ) na Górnik i Ruch. Nigdy to nie były jakieś pokaźne liczby, bardziej kilka/kilkanaście osób ale ze strony Ruchu trzeba przyznać, że w pewnym momencie jeździła bardzo fajna ekipa wspierana całym Śląskiem Cieszyńskim - głownie Strumieniem. Ogólnie Cieszyn to obecnie dziś jednostki Ruchu i Górnika, niewiele się dzieje, raczej wymarłe miasto. O BKSie w Cieszynie nie słyszałem, coś mi się obiło kiedyś o GKSie w Cieszynie ale to pewnie jeszcze mniejsze liczby niż R i G.
-
Jeśli chodzi o Cieszyn to swego czasu regularnie pojawiali się przy C6 i na wyjazdach, jeździli z Brenną. Zrobili wspólnie flagę Śląsk Cieszyński. Od kilku lat nikt stamtąd nie pojawia się na wyjazdach więc można to uznać za wymarły fc Ruchu.
Z Cieszyna jeździli też na Górnik/Gieksę, ZS/Legię, Widzew, GKS Jastrzębie. Miasto w którym raczej nigdy nie dochodziło do animozji na tle kibicowskim. Więcej się działo w Brennej z racji tego że jest to miejscowość turystyczna.
Z Cieszyna jeździli też na Górnik/Gieksę, ZS/Legię, Widzew, GKS Jastrzębie. Miasto w którym raczej nigdy nie dochodziło do animozji na tle kibicowskim. Więcej się działo w Brennej z racji tego że jest to miejscowość turystyczna.
NASZYM HONOREM JEST NASZ KLUB
-
Czy strona ultrasdiary.pl (strona na której można było spisywać swoje wyjazdy, przeglądać statystyki itp.) padła przez brak zainteresowania, a może czasu autora/autorów?
Ktoś z was w ogóle korzystał, dużo było tam użytkowników?
Kto wie, może strona wyprzedziła trochę swoje czasy i obecnie przyjęła by się lepiej.
Ktoś z was w ogóle korzystał, dużo było tam użytkowników?
Kto wie, może strona wyprzedziła trochę swoje czasy i obecnie przyjęła by się lepiej.
-
Chyba nie ma żadnej alternatywy. My mieliśmy swoje wyjazdowo.eu (można było wpisywać wyjazdy Ruchu i Widzewa).
-
O wyjazdowo nie słyszałem, a o UltrasDiary mi się przypomniało bo rzuciła mi się w oczy aplikacja Futbology, ale to nie jest rodzima produkcja.
-
@ dyniadynia, CopA.C.A.B.ana
Dzięki Panowie za odpowiedź
Pzdr.
Dzięki Panowie za odpowiedź
Pzdr.

-
Co się działo w Brennej i między kim?
Chyba większość okolicznych ekip uznaje Śląsk Cieszyński jako swój FC, ale ile w tym jest osób z Cieszyna nie wiem. Patrząc na ogrom terenu to raczej mocno niewykorzystany i nie zdziwię się jak najwięcej jeździ na Podbeskidzie z tych rewirów (bo skądś jednak te kilka tysięcy ludzi na meczach muszą brać)
Na GieKSie FCŚC od lat trzyma podobny poziom z przebłyskami np. na wyjazd na Podbeskidzie właśnie. Domyślam się, że głównie cyfrę robi Skoczów u nas, a na Ruchu pewnie Ustroń, Brenna, Górki Wielkie i tym podobne turystyczne miejscowości. Górnik też pewnie rozsiany po całym terenie.
Swoją drogą w na tych terenach Ruchu to jedyne barwy jakie widziałem w życiu to GieKSy i... Odry Wodzisław noszone przez osobę która jak się okazało była mieszkańcem Brennej. Na murach już głównie Ruch vs. Kosy które robią głównie turyści. Tak to wygląda z mojej perspektywy, ale chętnie poczytam kogoś kto na stałe tu siedzi.
Chyba większość okolicznych ekip uznaje Śląsk Cieszyński jako swój FC, ale ile w tym jest osób z Cieszyna nie wiem. Patrząc na ogrom terenu to raczej mocno niewykorzystany i nie zdziwię się jak najwięcej jeździ na Podbeskidzie z tych rewirów (bo skądś jednak te kilka tysięcy ludzi na meczach muszą brać)
Na GieKSie FCŚC od lat trzyma podobny poziom z przebłyskami np. na wyjazd na Podbeskidzie właśnie. Domyślam się, że głównie cyfrę robi Skoczów u nas, a na Ruchu pewnie Ustroń, Brenna, Górki Wielkie i tym podobne turystyczne miejscowości. Górnik też pewnie rozsiany po całym terenie.
Swoją drogą w na tych terenach Ruchu to jedyne barwy jakie widziałem w życiu to GieKSy i... Odry Wodzisław noszone przez osobę która jak się okazało była mieszkańcem Brennej. Na murach już głównie Ruch vs. Kosy które robią głównie turyści. Tak to wygląda z mojej perspektywy, ale chętnie poczytam kogoś kto na stałe tu siedzi.
-
Donald chyba próbuje włączyć zastępczy temat

-
I co cię takiego frasuje kibicowsko?
Tyczy się to twojego klubu/ekipy?
Za kim jesteś?
j**** idiotów ! Tępe skurwysyny !
-
Witam wszystkich kibiców. Pisze z pytaniem jak wyglądały na przestrzeni lat relacje między kibicami Szombierek Bytom i Ruchu Chorzów?
-
Jaka jest obecnie relacja na lini Arka Gdynia -ŁKS Łódź ? Oraz jak FC Trzew jeździ obecnie na Lecha ? Nadal nie jeżdżą ?..
-
A jakie mają być, jak nie "koleżeńskie"?
Że co, ku***?
-
Po necie latało zdjęcie kolesia z barwach ŁKS-u, co szedł z Arką na derby.