Zagłębie Dąbrowskie i Górny Śląsk-Kibicowsko
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: Zagłębie Dąbrowskie i Górny Śląsk-Kibicowsko
Martes Ty chyba masz jakiś kompleks Górnika chłopie... Twoje konto Martes i jakiś podpis "subiektywny głos kibica Ruchu" ... Jeden z czołowych kibiców Górnika (kto zna ten zna) pisał tu jako DR Martens z podpisem "niezależny głos sympatyka Górnika" przypadek czy zakochałeś się w "małym" ? co do reszty waszej konstruktywnej wymiany zdań... piszcie chłopcy piszcie.... :)
-
CopA.C.A.B.ana pisze: ↑27.09.2023, 09:36
Na transie również pozdrowienia dla rumina który z marą i mellerką reprezentowali klub spartan knurów.
Ludziom widocznie to nie przeszkadza bo rumun siedzi i normalnie grypsuje.
-
Tak masz racje, zainspirował mnie jego podpis i dzięki niemu nie muszę się użerać z idiotami na tym forum. I tylko tyle masz do powiedzenia w tym temacie ? Dobre odbicie piłeczki "zajebałeś podpis żabolowi" wielkie halo.Goral74 pisze: ↑29.09.2023, 15:22Martes Ty chyba masz jakiś kompleks Górnika chłopie... Twoje konto Martes i jakiś podpis "subiektywny głos kibica Ruchu" ... Jeden z czołowych kibiców Górnika (kto zna ten zna) pisał tu jako DR Martens z podpisem "niezależny głos sympatyka Górnika" przypadek czy zakochałeś się w "małym" ? co do reszty waszej konstruktywnej wymiany zdań... piszcie chłopcy piszcie.... :)
Nie wchodzę w słowne przepychanki z forumowymi napinatorami
Subiektywne zdanie kibica Ruchu
-
Częstochowa kolego.Jedruś pisze: ↑29.09.2023, 16:18A gdzie ten policeman rumin siedzi ?zadra pisze: ↑29.09.2023, 15:33CopA.C.A.B.ana pisze: ↑27.09.2023, 09:36
Na transie również pozdrowienia dla rumina który z marą i mellerką reprezentowali klub spartan knurów.
Ludziom widocznie to nie przeszkadza bo rumun siedzi i normalnie grypsuje.
-
TORCIDA_GÔRNIK pisze: ↑30.09.2023, 14:40Ile ty wpierdalasz tego mefedronu ze sam z sobą dyskutujesz hahaha ty zjebie zbunkrowany w domu zadra jedrus bluered wyjdź pedale z domu
Przynajmniej nie stoi z kur**mi na sektorze i nie zbija piątek z potwierdzaczami i wszystkimi innymi którzy tolerują marę policjanta.
-
A dobrowolne poddanie się każe jest ok? Oj L....zadra pisze: ↑30.09.2023, 16:23TORCIDA_GÔRNIK pisze: ↑30.09.2023, 14:40Ile ty wpierdalasz tego mefedronu ze sam z sobą dyskutujesz hahaha ty zjebie zbunkrowany w domu zadra jedrus bluered wyjdź pedale z domu
Przynajmniej nie stoi z kur**mi na sektorze i nie zbija piątek z potwierdzaczami i wszystkimi innymi którzy tolerują marę policjanta.
-
Nie wiem zapytaj dina i lotka, a żeby ktokolwiek ci odpowiedział na pytanie to najpierw odnieś się do kilku zadanych tutaj tobie.KSGKSW pisze: ↑30.09.2023, 17:40A dobrowolne poddanie się każe jest ok? Oj L....zadra pisze: ↑30.09.2023, 16:23TORCIDA_GÔRNIK pisze: ↑30.09.2023, 14:40Ile ty wpierdalasz tego mefedronu ze sam z sobą dyskutujesz hahaha ty zjebie zbunkrowany w domu zadra jedrus bluered wyjdź pedale z domu
-
A nie wiesz. A w Bełchatowie wiedzą. Druga sprawa do niczego odnosić się nie muszę, bo swoje już powiedziałem. Szczerze Marcinie kiedyś miałem Cię za inną osobę ale cóż. Narka.
-
Ty jesteś albo idiotą albo jakimś schizofrenikiem . Zajmij się robieniem transparentu dla krzysia. Bluzę zamówiłeś?
-
-
Łoni noszą majtki .
-
japon1337 pisze: ↑01.10.2023, 12:31Jak to jest, że Kaniol z telefonem w ręku sobie w jakiejś Castoramie czy innym Obi nagrywa i boksuje się z Ciapkiem, a potem odkłada telefon i go w jakiejś alejce punktuje jak dzieciaka po czym wszystko wrzuca do siebie na Instagram? Wy ani umiejętności nie macie, ani honoru żeby coś z tym zrobić?
A co oni mają zrobić ? Nie mają do niego podjazdu i nie mają charakteru. p******* o tym,że wrzuca tylko to co mu pasuje a tak na dobrą sprawę to się powinni cieszyć,że większość z tych nagrań nie jest na stałe w internecie.
-
No Gieksa mała nie jest, a gość robi co chceAntarktyda1 pisze: ↑01.10.2023, 12:51japon1337 pisze: ↑01.10.2023, 12:31Jak to jest, że Kaniol z telefonem w ręku sobie w jakiejś Castoramie czy innym Obi nagrywa i boksuje się z Ciapkiem, a potem odkłada telefon i go w jakiejś alejce punktuje jak dzieciaka po czym wszystko wrzuca do siebie na Instagram? Wy ani umiejętności nie macie, ani honoru żeby coś z tym zrobić?
A co oni mają zrobić ? Nie mają do niego podjazdu i nie mają charakteru. p******* o tym,że wrzuca tylko to co mu pasuje a tak na dobrą sprawę to się powinni cieszyć,że większość z tych nagrań nie jest na stałe w internecie.
-
Nie mają do niego podjazdu , boją się go potem spotkać sam na sam, zresztą on chyba piłuje tylko pewną grupę osób.Amok-rts pisze: ↑01.10.2023, 13:21No Gieksa mała nie jest, a gość robi co chceAntarktyda1 pisze: ↑01.10.2023, 12:51japon1337 pisze: ↑01.10.2023, 12:31Jak to jest, że Kaniol z telefonem w ręku sobie w jakiejś Castoramie czy innym Obi nagrywa i boksuje się z Ciapkiem, a potem odkłada telefon i go w jakiejś alejce punktuje jak dzieciaka po czym wszystko wrzuca do siebie na Instagram? Wy ani umiejętności nie macie, ani honoru żeby coś z tym zrobić?
-
Nie moje podwórko i nie chce się wpierdalać, ale cała Gieksa nie może zrobić porządku z jednym gościem?Antarktyda1 pisze: ↑01.10.2023, 13:29Nie mają do niego podjazdu , boją się go potem spotkać sam na sam, zresztą on chyba piłuje tylko pewną grupę osób.Amok-rts pisze: ↑01.10.2023, 13:21No Gieksa mała nie jest, a gość robi co chceAntarktyda1 pisze: ↑01.10.2023, 12:51
OoO Biały Honor Biała Duma
-
Nie chodzi ci czasem o sternika?? Bo niektórzy wtedy dupili ciulstwa że ta pała jest z Ruchu.robotopo pisze: ↑01.10.2023, 13:08Do dzisiaj na necie to kraza nagrania jak oklada ale kibica Ruchu Chorzow w jakiejs galerii i wtedy Ruch puscil na jego temat info, ze jest konfidentem, a teraz czytam kibice net i kibice Ruchu zapomnieli o tym wszystkim i kaniol nagle ok ? ku*** cos tu nie gra chyba....
NASZYM HONOREM JEST NASZ KLUB
-
Przecież stary sternik do pewnego momentu bujał sie z pf.Dopiero jak któryś z nich zaczął machać klamką to sternikowi się oczy otworzyły i się wycofał.Jako kibic ruchu powinieneś wiedzieć co i gdzie się działo.
Kaniol wyskoczył do młodego sternika i oczywiście wszechwiedzące smrody zaczęły się tu produkować ze kaniol to konfitura.No a teraz mu podsyłają film jak w kilkunastu udało im się złapać na Chorzowie pewnego Gieksiarza.Kaniol wrzuca pocięty film jako swój i jest zadowolony.
Potem taka pała jak jedruś robi internetowe układy przeciwko GKS.
Taka historia.
Kaniol wyskoczył do młodego sternika i oczywiście wszechwiedzące smrody zaczęły się tu produkować ze kaniol to konfitura.No a teraz mu podsyłają film jak w kilkunastu udało im się złapać na Chorzowie pewnego Gieksiarza.Kaniol wrzuca pocięty film jako swój i jest zadowolony.
Potem taka pała jak jedruś robi internetowe układy przeciwko GKS.
Taka historia.
-
Mało tego! Niebieskie Ptysie misie co mazali po murach jego ksywę czy personalia i dopisywali "konfident" to teraz grzecznie mu lajkują na insta fotki :). Można wejść i sprawdzić kto to robi.robotopo pisze: ↑01.10.2023, 13:08Do dzisiaj na necie to kraza nagrania jak oklada ale kibica Ruchu Chorzow w jakiejs galerii i wtedy Ruch puscil na jego temat info, ze jest konfidentem, a teraz czytam kibice net i kibice Ruchu zapomnieli o tym wszystkim i kaniol nagle ok ? ku*** cos tu nie gra chyba....
-
dexter ty downie to że się bujał to nie znaczy że był z Ruchu. Z ZS też trenował i co z tego? Nikt z nim nie chciał mieć nic wspólnego jak wyszło że to pała.
ps. Piszesz tu już jako cygan czy wciąż sie wstydzisz kit bandy i dalej podajesz za Lechistę??
Nie tylko w Chorzowie śmieją się z tego jak was ośmiesza jeden chop i pluje wam na mordy. fonobar, zamiast szukać po internetach kto kogo lajkuje to zajmij się ważniejszymi sprawami takimi jak robienie prześcieradeł pdw dla mary i mellerki czyli reprezentantów policyjnego klubu z knurowa.
ps. Piszesz tu już jako cygan czy wciąż sie wstydzisz kit bandy i dalej podajesz za Lechistę??
Nie tylko w Chorzowie śmieją się z tego jak was ośmiesza jeden chop i pluje wam na mordy. fonobar, zamiast szukać po internetach kto kogo lajkuje to zajmij się ważniejszymi sprawami takimi jak robienie prześcieradeł pdw dla mary i mellerki czyli reprezentantów policyjnego klubu z knurowa.
NASZYM HONOREM JEST NASZ KLUB
-
A gdzie ja napisałem baranie że sternik był z ruchu? Czytanie ze zrozumieniem to 1 klasa podstawówki.Widać że dla ciebie za wysokie progi.CopA.C.A.B.ana pisze: ↑01.10.2023, 20:55dexter ty downie to że się bujał to nie znaczy że był z Ruchu. Z ZS też trenował i co z tego? Nikt z nim nie chciał mieć nic wspólnego jak wyszło że to pała.
Tak samo jak nie potrafisz sobie wyobrazić że ludzie przemieszczają się po świecie.Słyszaleś kiedyś że macie kibicow w niemczech albo w anglii ?
Jak ty byś się wyprowadził z tej dziury w której teraz tkwisz to zapewne byś osrał ten twój ruch bo dla ciebie to jest niewyobrażalne że miłość do klubu zostaje bez względu na miejsce zamieszkania.To że nie pisze po myśli twojej i tobie podobnych cymbałów to już muszę być za Gks. A może jestem za Ksg?Dla mnie możesz mnie kojarzyć nawet z Zagłębiem albo Piastem.Sram na te 4 kluby tak samo jak na ciebie głąbie.
-
Tyś jest dobry ananasik Gieksiarski Lechisto.
-
Dajcie jakiś namiar też się chętnie pośmieje z "wielkiej" Gieksy
-
997StaraSzkołaGD pisze: ↑03.10.2023, 11:45Dajcie jakiś namiar też się chętnie pośmieje z "wielkiej" Gieksy
-
Stań przed lustrem, to się pośmiejesz.StaraSzkołaGD pisze: ↑03.10.2023, 11:45Dajcie jakiś namiar też się chętnie pośmieje z "wielkiej" Gieksy
-
Yolokadia pisze: ↑03.10.2023, 12:45997StaraSzkołaGD pisze: ↑03.10.2023, 11:45Dajcie jakiś namiar też się chętnie pośmieje z "wielkiej" Gieksy
Telefon zaufania kibiców Ruchu.
-
Do mary,nogi i reszty z torcipy
-
heheh na więcej Cię nie stać kiepie? w Trójmieście by to nie przeszło ale wiadomo, że wasze koleżanki to mocne tylko na zdjęciachKSGKSW pisze: ↑03.10.2023, 15:43Stań przed lustrem, to się pośmiejesz.StaraSzkołaGD pisze: ↑03.10.2023, 11:45Dajcie jakiś namiar też się chętnie pośmieje z "wielkiej" Gieksy
bez odbioru.
-
[link]StaraSzkołaGD pisze: ↑04.10.2023, 10:30heheh na więcej Cię nie stać kiepie? w Trójmieście by to nie przeszło ale wiadomo, że wasze koleżanki to mocne tylko na zdjęciachKSGKSW pisze: ↑03.10.2023, 15:43Stań przed lustrem, to się pośmiejesz.StaraSzkołaGD pisze: ↑03.10.2023, 11:45Dajcie jakiś namiar też się chętnie pośmieje z "wielkiej" Gieksy
bez odbioru.
Mówisz, ze takie coś by nie przeszło ?
ŁKS Łódź Polska !
-
Nie wycieraj sobie mordy Rybakiem aspirancie kropelka
OoO Biały Honor Biała Duma
-
Sytuacja adekwatna co do toczonej rozmowy, wiec pokazujesz tylko co wiesz cipko.
Tak kaniol może buty tylko wiązać sp Rybakowi, ale sytuacja pokazuje jak ekipa z trojmiasta „radzi sobie” z problemem hehe
ŁKS Łódź Polska !
-
Wafluje sie z Boxdelem to co ma innego napisacTORCIDA_GÔRNIK pisze: ↑04.10.2023, 08:47wasz idolek charakterniak kaniol o ruchaniu 12 latek:
[link]
-
Tak jak przypuszczałem, Ruch po przenosinach na stadion Śląski nie będzie wpuszczał kibiców gości:) Mimo, że dostali licencje i mieli od października po przenosinach zacząc wpuszczać to jak zwykle okazało się że to był farmazon
-
a niby skad takie info masz?le_suiveur pisze: ↑05.10.2023, 17:13Tak jak przypuszczałem, Ruch po przenosinach na stadion Śląski nie będzie wpuszczał kibiców gości:) Mimo, że dostali licencje i mieli od października po przenosinach zacząc wpuszczać to jak zwykle okazało się że to był farmazon
-
Skąd masz takie info? Będziemy wpuszczać gości i to chyba w rekordowej ilości. Bo ponad 4300 miejsc, a jeśli ktoś będzie chciał więcej to dostanie więcej. Ty to zauważyłem że tylko czekasz żeby coś Ruchowi dojebać, tym razem się nie udałole_suiveur pisze: ↑05.10.2023, 17:13Tak jak przypuszczałem, Ruch po przenosinach na stadion Śląski nie będzie wpuszczał kibiców gości:) Mimo, że dostali licencje i mieli od października po przenosinach zacząc wpuszczać to jak zwykle okazało się że to był farmazon
-
[link]Mertens pisze: ↑05.10.2023, 17:40Skąd masz takie info? Będziemy wpuszczać gości i to chyba w rekordowej ilości. Bo ponad 4300 miejsc, a jeśli ktoś będzie chciał więcej to dostanie więcej. Ty to zauważyłem że tylko czekasz żeby coś Ruchowi dojebać, tym razem się nie udałole_suiveur pisze: ↑05.10.2023, 17:13Tak jak przypuszczałem, Ruch po przenosinach na stadion Śląski nie będzie wpuszczał kibiców gości:) Mimo, że dostali licencje i mieli od października po przenosinach zacząc wpuszczać to jak zwykle okazało się że to był farmazon
Nadal podtrzymujesz to co napisałeś?:)
-
Najważniejsze aby zdążyli na rundę rewanżową.
Bo kilka meczy zapowiada się ciekawie w tym R&W.
Bo kilka meczy zapowiada się ciekawie w tym R&W.
-
Przedwczoraj był wywiad z naszym prezesem i było gadane, że normalnie kibice gości wchodzą i to w dużej ilości. Zwracam honor, ale nie pucuj tego Ruchowi, bo to nie decyzja naszego zarządu, nasz zarząd jest prokibicowski i wyznaje zasadę "piłka nożna dla kibiców". Tak czy inaczej faktycznie mój błąd, sorryle_suiveur pisze: ↑05.10.2023, 17:42[link]Mertens pisze: ↑05.10.2023, 17:40Skąd masz takie info? Będziemy wpuszczać gości i to chyba w rekordowej ilości. Bo ponad 4300 miejsc, a jeśli ktoś będzie chciał więcej to dostanie więcej. Ty to zauważyłem że tylko czekasz żeby coś Ruchowi dojebać, tym razem się nie udałole_suiveur pisze: ↑05.10.2023, 17:13Tak jak przypuszczałem, Ruch po przenosinach na stadion Śląski nie będzie wpuszczał kibiców gości:) Mimo, że dostali licencje i mieli od października po przenosinach zacząc wpuszczać to jak zwykle okazało się że to był farmazon
-
Możliwe, że związane to jest z budową odgrodzonego sektora buforowego dla kibiców przyjezdnych. Na chwilę obecną wszystko jest w powijakach, choć informacje o przenosinach Ruchu, były znane wlodarzom SŚ dawno. Generalnie kijowo, bo liczyłem, że Śląsk przyjedzie.le_suiveur pisze: ↑05.10.2023, 17:42[link]Mertens pisze: ↑05.10.2023, 17:40Skąd masz takie info? Będziemy wpuszczać gości i to chyba w rekordowej ilości. Bo ponad 4300 miejsc, a jeśli ktoś będzie chciał więcej to dostanie więcej. Ty to zauważyłem że tylko czekasz żeby coś Ruchowi dojebać, tym razem się nie udałole_suiveur pisze: ↑05.10.2023, 17:13Tak jak przypuszczałem, Ruch po przenosinach na stadion Śląski nie będzie wpuszczał kibiców gości:) Mimo, że dostali licencje i mieli od października po przenosinach zacząc wpuszczać to jak zwykle okazało się że to był farmazon
-
No zajebiście jest prokibicowski, aby takiego tematu od lipca nie ogarnąć:) Jak dla mnie od początku wiedzieli, że kibice gości są tam niemile widziani (koszty ochrony i innych rzeczy) i na potrzeby otrzymania licencji rzucili temat, że jak przeniosą się na Śląski to wtedy będą wpuszczać kibiców gości. Gdy ten termin nadchodzi to mamy taki kwiatek jak dziś :) Stary numer robienia w ch... kibiców tzn na początku obiecanki itd a potem tak jak dziś... Bo oni wiedzą, że jedyną reakcją trybun będzie okrzyk "piłka nożna dla kibiców" itd i nic więcej, więc robią co chcą.Mertens pisze: ↑05.10.2023, 17:52Przedwczoraj był wywiad z naszym prezesem i było gadane, że normalnie kibice gości wchodzą i to w dużej ilości. Zwracam honor, ale nie pucuj tego Ruchowi, bo to nie decyzja naszego zarządu, nasz zarząd jest prokibicowski i wyznaje zasadę "piłka nożna dla kibiców". Tak czy inaczej faktycznie mój błąd, sorry
Pozytywny przykład zarządu to np Korony Kielce po meczu z Rakowem (gdzie Raków troche rozjebał sektor) to w kilka dni naprawili aby wszedł Lech. Więc jak sie chce to się da jak sie nie chce to się jedzie na farmazonie
-
Jeśli ta wersja pasuje pod twoja narrację "anty-Ruch" to spoko, nie mam zamiaru na nią w żaden sposób wpływać. Aczkolwiek fakty są zgoła inne, zarząd SŚ wali w ch*** bo wiedzą nie od dziś o naszych przenosinach na stadion śląski i to nie jedyny "cyrk" jeśli chodzi o stosunek zarządu Stadionu Śląskiego do nas, ale nie będę ci przytaczał, bo jeszcze obalę twoje stwierdzenie o niedobrym zarządzie Ruchu i twoje życie się zawali ;) ja kończę temat bo normalnie to nawet nie odpisuję ludziom twojego pokroju, także nie oczekuj odpowiedzi niezależnie od tego co tam napiszesz.