Zagłębie Dąbrowskie i Górny Śląsk-Kibicowsko

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM

ODPOWIEDZ
koj0t

Re: Zagłębie Dąbrowskie i Górny Śląsk-Kibicowsko

Post autor: koj0t » 22.09.2023, 16:21

Jedruś pisze:
22.09.2023, 09:22
1964RUDA SLASKA pisze:
22.09.2023, 09:01
Jedruś pisze:
21.09.2023, 16:01

Czemu prowokator? Bo napisałeś mara PDW na szmacie ?
jak wyscie jebali pdw do maszych konfidentow po murach i szmatach to bylo wporzo co?
No ale marczuk to policjant hahahahaha cały czas pozdrawiacie psa
Psa bo co? Bo trenował z psem? Jak bedziesz trenował z księdzem to odrazu jestes księdzem? Wy pierdolone internetowe hipokrytki h** wam na ryj, chyba ku*** z piaskownicy piszecie ze nie wiecie ile osób robi interesy z psami i sie uklada, Ruch to był nawet sławny w przebieraniu sie za policjantów i wpadaniu na kwadraty , przez chłopa nikt nie siedzi a kręcicie mu aferę jakby h** wie co zrobił , ciekawe w ogole kto by z was mu to w ryj powiedział , jebal was pies.
Górnik Zabrze

iparts.pl
Obserwator1946

Post autor: Obserwator1946 » 22.09.2023, 17:56

Kropiel pisze:
22.09.2023, 16:42
A jak będziesz trenował z konfidentem to od razu jesteś konfidentem? Skąd się takie głąby biorą jak ty????
Kropel, Kojot ciągnąć kiche pod śmietnik.

koj0t

Post autor: koj0t » 22.09.2023, 18:29

Obserwator1946 pisze:
22.09.2023, 17:56
Kropiel pisze:
22.09.2023, 16:42
A jak będziesz trenował z konfidentem to od razu jesteś konfidentem? Skąd się takie głąby biorą jak ty????
Ciagnie to twoja stara
Górnik Zabrze

Natiste

Post autor: Natiste » 22.09.2023, 18:32

Jedruś pisze:
22.09.2023, 17:44
Natiste pisze:
20.09.2023, 14:28
Jedruś pisze:
20.09.2023, 10:57

Znowu pozdrawiają psa ?
Był wypisany na transparencie z innym na transie PDW
Możesz wrzucić screena ?
Nie umiem teraz znaleźć, ale fota gdzieś mi się przewinela z derbów i MARA na tym transie jakoś tak uklulo bardzo w oczy 😂

Obserwator1946

Post autor: Obserwator1946 » 22.09.2023, 19:26

c*** ci w dupe spie policyjny

KSGKSW

Post autor: KSGKSW » 22.09.2023, 19:44

Natiste pisze:
22.09.2023, 18:32
Jedruś pisze:
22.09.2023, 17:44
Natiste pisze:
20.09.2023, 14:28

Był wypisany na transparencie z innym na transie PDW
Możesz wrzucić screena ?
Nie umiem teraz znaleźć, ale fota gdzieś mi się przewinela z derbów i MARA na tym transie jakoś tak uklulo bardzo w oczy 😂
Wymienisz te 5 ekip w końcu czy dalej będziesz słuchasz pogonionych którym nigdy nic nie przeszkadzało? Ps. Patrz na swoje podwórko bo raczej one też nie za bardzo kolorowe.

Obserwator1946

Post autor: Obserwator1946 » 22.09.2023, 19:55

Ty kurw.a już się wykazałeś wiec zamknij policjancie ten upośledzony ryj.

KSGKSW

Post autor: KSGKSW » 22.09.2023, 20:15

Obserwator1946 pisze:
22.09.2023, 19:55
Tak a to niby gdzie? Dalej szukasz jak Jedrus miejsca gdzie broniłem Mary? Same charaktery a nikt nie powie komu kibicuje. Ja swoje powiedziałem Mary nie broniłem i bronić nie będę. Ja już odbiłem po zawiązaniu pewnej zgody, Ale wkurwia mnie płacz osób pogonionych i to nie za darmo. Tak jak np. Przemuś

koj0t

Post autor: koj0t » 22.09.2023, 21:43

Kropiel pisze:
22.09.2023, 18:36
Jedruś pisze:
22.09.2023, 18:13
Obserwator1946 pisze:

Ale ty masz kropel czajnik zgnieciony
Naprawdę nie skumaliście? Typ nie ma nic przeciwko temu, że kibice z czołówki ekipy trenowali z psem, więc idąc jego tokiem myślenia jak ktoś z konfidentem trenuje to też jest spoko. Porównuje psa do księdza. Wyzszy poziom niedojebania.

Dudek z Bksu ćwiczy w berskerach w Bielsku z pania policjant Waliczek i co kto mu cisnie? Czy policjantka to juz moze byc ?
Górnik Zabrze

1964RUDA SLASKA

Post autor: 1964RUDA SLASKA » 22.09.2023, 23:01

KSGKSW pisze:
22.09.2023, 20:15
Obserwator1946 pisze:
Tak a to niby gdzie? Dalej szukasz jak Jedrus miejsca gdzie broniłem Mary? Same charaktery a nikt nie powie komu kibicuje. Ja swoje powiedziałem Mary nie broniłem i bronić nie będę. Ja już odbiłem po zawiązaniu pewnej zgody, Ale wkurwia mnie płacz osób pogonionych i to nie za darmo. Tak jak np. Przemuś
jakiej zgody?

Eternidad

Post autor: Eternidad » 22.09.2023, 23:21

Z Gieksa jak się nie mylę.

UrzadSkarbowy

Post autor: UrzadSkarbowy » 22.09.2023, 23:29

Kropiel pisze:
22.09.2023, 18:36
Jedruś pisze:
22.09.2023, 18:13
Obserwator1946 pisze:

Ale ty masz kropel czajnik zgnieciony
Naprawdę nie skumaliście? Typ nie ma nic przeciwko temu, że kibice z czołówki ekipy trenowali z psem, więc idąc jego tokiem myślenia jak ktoś z konfidentem trenuje to też jest spoko. Porównuje psa do księdza. Wyzszy poziom niedojebania.
wyższy (najwyższy na tym forum) poziom niedojebania to ty reprezentujesz
Obrazek

BlueRedHorde

Post autor: BlueRedHorde » 23.09.2023, 11:26

KSGKSW pisze:
Obserwator1946 pisze:
Zadałem Ci pytanie odnośnie przemusia i nie odpowiedziałeś ?

Czyli rozumiemy, że był pogoniony bez możliwości wytłumaczenia się i oddania tych 2 tyś?
Jak widać każdy pretekst jest dobry, żeby odpulić kogoś nielubianego. Jakby Przemuś nie był takim cymbałem to pewnie by się bardzo łatwo z tego wytłumaczył przed Ludźmi.

Ale mniejsza z nim, bo wiadomo tam u was to zasady są inne dla normalnych i nielubianych inne dla rudzioli i ich przydupasów milicjantów z Gliwic i Knurowa.
Jedni mogą wisieć górę siana i nic, drugich się odpala za 2 koła bez możliwości obrony i spłaty.

Może kiedyś przyjdzie nowe pokolenie u was, które będzie miało mniej wyprane dyńki niż to obecne a wtedy zapyta was WHERE IS THE MONEY?

I jeżeli gadamy już o złodziejstwie i sianie to może pondzio i foka się wypowie ile rudziole z milicjantem wyjebali siana z torcidy czy to były tysiące, setki tysięcy czy może miliony, przez ostatnią dekadę. Tutaj to mamy konkretne kwoty do wyjaśnienia.

Dlaczego o tym KSGKS nie napierdalasz tylu stron co o tych drobnych od bienka.

A może powiesz na co poszło te siano, skoro wiadomo już, że na GPSy, i dojeżdżanie wrogów, skoro ci niby „dojechani” to śmigają na siłkę i latają po mieście jakby nigdy nic.
Za chwile jeszcze będą latać za wami :)
Więc skoro jednak nie na „sprzęt i na akcje” to na co?

Może oświećcie żaboli czy sos zbierany na oprawy, sektorówki, doliczany do biletów za wyjazdy itd szedł na to na co był zbierany czy może większość poszło na budowanie waszych prywatnych biznesów, oraz na d**** i koks.

Tutaj tak dla rozkminki ostatnie pytanko jak wam idą te spółeczki założone za 250.000 zł? (KRS każdy debil może sobie sprawdzić sam)
Oczywiście założone nie za „ukradzioną” żabolom kasę tylko z kasy co wam została z komunii.

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Ostatnie pytanie - to czy wyzywałeś tego Bieńka od złodziei, żeby odwrócić uwagę od prawdziwego złodziejstwa?

Kumaci wiedzą, że te 2k od Bieńka to jest kropla, te 250 tysięcy na wasze spółki to mała szklanka w basenie siana, z którego może was kiedyś następne pokolenie przepytać.

Szczęście wasze, że te pokolenie jest za głupie, przed nimi możecie palić biedaków i nie trzeba się tłumaczyć z biznesów i nieruchomości budowanych nad morzem śródziemnym. I te głupki dalej będą wam dostarczać siana jeżdżąc na wyjazdy, wrzucając na oprawy kupując to czy tamto, odmawiać wyjaśnień i leżeć podczas gdy wy dajecie na gębę u prokuratora za kim CBŚ ma się uganiać i idziecie do swoich rodzin, wiadomo wasze dzieci i rodziny są ważniejsze od innych co nie?!?
Reasumując to przecież i tak wszystko idzie na górnik … na te kilka osób z górnika.

koj0t

Post autor: koj0t » 23.09.2023, 12:39

BlueRedHorde pisze:
23.09.2023, 11:26
KSGKSW pisze:
Obserwator1946 pisze:

Czyli rozumiemy, że był pogoniony bez możliwości wytłumaczenia się i oddania tych 2 tyś?
Jak widać każdy pretekst jest dobry, żeby odpulić kogoś nielubianego. Jakby Przemuś nie był takim cymbałem to pewnie by się bardzo łatwo z tego wytłumaczył przed Ludźmi.

Ale mniejsza z nim, bo wiadomo tam u was to zasady są inne dla normalnych i nielubianych inne dla rudzioli i ich przydupasów milicjantów z Gliwic i Knurowa.
Jedni mogą wisieć górę siana i nic, drugich się odpala za 2 koła bez możliwości obrony i spłaty.

Może kiedyś przyjdzie nowe pokolenie u was, które będzie miało mniej wyprane dyńki niż to obecne a wtedy zapyta was WHERE IS THE MONEY?

I jeżeli gadamy już o złodziejstwie i sianie to może pondzio i foka się wypowie ile rudziole z milicjantem wyjebali siana z torcidy czy to były tysiące, setki tysięcy czy może miliony, przez ostatnią dekadę. Tutaj to mamy konkretne kwoty do wyjaśnienia.

A może powiesz na co poszło te siano, skoro wiadomo już, że na GPSy, i dojeżdżanie wrogów, skoro ci niby „dojechani” to śmigają na siłkę i latają po mieście jakby nigdy nic.

Może oświećcie żaboli czy sos zbierany na oprawy, sektorówki, doliczany do biletów za wyjazdy itd szedł na to na co był zbierany czy może większość poszło na budowanie waszych prywatnych biznesów, oraz na d**** i koks.

Tutaj tak dla rozkminki ostatnie pytanko jak wam idą te spółeczki założone za 250.000 zł? (KRS każdy debil może sobie sprawdzić sam)
Oczywiście założone nie za „ukradzioną” żabolom kasę tylko z kasy co wam została z komunii.

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Ostatnie pytanie - to czy wyzywałeś tego Bieńka od złodziei, żeby odwrócić uwagę od prawdziwego złodziejstwa?

Kumaci wiedzą, że te 2k od Bieńka to jest kropla, te 250 tysięcy na wasze spółki to mała szklanka w basenie siana, z którego może was kiedyś następne pokolenie przepytać.

Szczęście wasze, że te pokolenie jest za głupie, przed nimi możecie palić biedaków i nie trzeba się tłumaczyć z biznesów i nieruchomości budowanych nad morzem śródziemnym. I te głupki dalej będą wam dostarczać siana jeżdżąc na wyjazdy, wrzucając na oprawy kupując to czy tamto, odmawiać wyjaśnień i leżeć podczas gdy wy dajecie na gębę u prokuratora za kim CBŚ ma się uganiać i idziecie do swoich rodzin, wiadomo wasze dzieci i rodziny są ważniejsze od innych co nie?!?
Reasumując to przecież i tak wszystko idzie na górnik … na te kilka osób z górnika.
Ty sie moze do skarbówki zatrudnij ?
Górnik Zabrze

zadra

Post autor: zadra » 23.09.2023, 15:05

Przecież odpowiedź jest prosta ten frajer ma działe z tego
Wystarczy zresztą poczytać co on pisze główny propagandysta tej przestrzelonej ferajny.Na dodatek konfident bo pisał że B był z nożem.Innym razem pisał że odbił a za chwile proponował spotkanie przed meczem tym niby pogonionym.
Dziwne że nikt tego kapusia nie trzasnął jeszcze jak tu farmazoni.

kce

Post autor: kce » 23.09.2023, 15:34

Z tym okradaniem swoich odkryłeś Amerykę, w wszystkich większych ekipach Polsce tak to działa, ale śmieszne jest to że B.L i paru innym to nie przeszkadzało do puki sami mieli z tego profity

UrzadSkarbowy

Post autor: UrzadSkarbowy » 23.09.2023, 23:37

koj0t pisze:
23.09.2023, 12:39
BlueRedHorde pisze:
23.09.2023, 11:26
KSGKSW pisze:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Ty sie moze do skarbówki zatrudnij ?
niestety, nie ma etatów teraz :)
Obrazek

szwadron97

Post autor: szwadron97 » 25.09.2023, 22:11

CopA.C.A.B.ana pisze:
22.09.2023, 12:32
torCIPA dalej pozdrawia mare bo się chyba boją żeby sie nie rozjebał na nich.

Ostatnio spotkałem żabola ze starej ekipy co kilka lat temu odbił od tej policyjnej bandy c****. Mówił że cygany coś tam kaniolowi pomazali sprejem pod chatą bo to jedyne na co ich stać a ten ich dopierdala nawet u fryzjera i pluje im na ryje.
A ja sluchalem wywiadu z jakas 60 tka z Ruchu później wyszlo w tym wywiadzie i pytanie czy oglada on sie za siebie a on na to ze ogladal sie jak byl w ekipie chodzil z plecakiem ze sprzetem w razie jakby inne ekipy na niego polowaly jeszcze w sklepie mowil ze byl jebali jego ze ten wyszedl a niewiedzieli ze to on i przyznal sie do nich ze to ja mowil co oni mi zrobia

andruid

Post autor: andruid » 25.09.2023, 22:21

Dostałeś wylewu podczas klecenia tego posta czy jak?

szwadron97

Post autor: szwadron97 » 26.09.2023, 02:52

andruid pisze:
25.09.2023, 22:21
Dostałeś wylewu podczas klecenia tego posta czy jak?
Niestety nie

dyniadynia

Post autor: dyniadynia » 26.09.2023, 16:46

Ku*wa, myslalem ze ktos sobie robił jaja z tymi pozdrowieniami dla Mary. Cyrk…

Magnat

Post autor: Magnat » 26.09.2023, 22:26

XXXXKK pisze:
26.09.2023, 15:11
Na tym transparencie jest jeszcze paru gagatków co zbijało piątki z psem kryminalnym i jezdzili z nim na zawody i obozy.

A co do tych danych z krsu to jest kabaret, że żabole z innych miast dali się tak omamić tej bandzie c**** z trśl.

Przecież te dwie pizdy z Wirku jeszcze teraz siano trzepią na nich.
Pierwsza ruda p**** vel podnóżek Mary to był za małolata gnojony jak pies bo nie tylko był ryży to jeszcze gruby jak świania. Niech se przypomni jak jego kolegów katowali a on spierdolił i z bezpiecznej odległości się przyglądał.

Druga p**** z wirku niech se przypomni jak jego matka opowiadała jak jej syn siedzi całe dnie w zime w pokoju przed komputerem w kurtce i butach by w razie wjazdu Ruchu spierdolić przez okno. I ile psychotropów musiał wpierdalać bo taką paranoję już miał ze strachu.
Mówisz o Grzegorzu G.? Jeśli tak to nie jest z Rudy.

CopA.C.A.B.ana

Post autor: CopA.C.A.B.ana » 27.09.2023, 09:36

Raczej chodziło mu o mellerkę obsraną ciotę co bez kolegów była i jest nikim. O tym jak zostawił kolegów na pastwę losu i się patrzył jak są oprawiani to wszyscy wiedzą ale szybko mu to zostało wybaczone.
Oprócz tego od psychotropów było jeszcze sporo innych ciekawych historii na temat szczew z Rudy.

Na transie również pozdrowienia dla rumina który z marą i mellerką reprezentowali klub spartan knurów.
NASZYM HONOREM JEST NASZ KLUB

KSGKSW

Post autor: KSGKSW » 27.09.2023, 10:08

CopA.C.A.B.ana pisze:
27.09.2023, 09:36
Raczej chodziło mu o mellerkę obsraną ciotę co bez kolegów była i jest nikim. O tym jak zostawił kolegów na pastwę losu i się patrzył jak są oprawiani to wszyscy wiedzą ale szybko mu to zostało wybaczone.
Oprócz tego od psychotropów było jeszcze sporo innych ciekawych historii na temat szczew z Rudy.

Na transie również pozdrowienia dla rumina który z marą i mellerką reprezentowali klub spartan knurów.
Takie pizdy, a siedzą sztywno. Za to Wasi to byli herosi, a pękali jak guma w batkach.

koj0t

Post autor: koj0t » 27.09.2023, 10:22

XXXXKK pisze:
26.09.2023, 15:11
Na tym transparencie jest jeszcze paru gagatków co zbijało piątki z psem kryminalnym i jezdzili z nim na zawody i obozy.

A co do tych danych z krsu to jest kabaret, że żabole z innych miast dali się tak omamić tej bandzie c**** z trśl.

Przecież te dwie pizdy z Wirku jeszcze teraz siano trzepią na nich.
Pierwsza ruda p**** vel podnóżek Mary to był za małolata gnojony jak pies bo nie tylko był ryży to jeszcze gruby jak świania. Niech se przypomni jak jego kolegów katowali a on spierdolił i z bezpiecznej odległości się przyglądał.

Druga p**** z wirku niech se przypomni jak jego matka opowiadała jak jej syn siedzi całe dnie w zime w pokoju przed komputerem w kurtce i butach by w razie wjazdu Ruchu spierdolić przez okno. I ile psychotropów musiał wpierdalać bo taką paranoję już miał ze strachu.

Mi sie wydaje ze jedyna pizde jaka widziales w życiu to tą która masz miedzy nogami
Górnik Zabrze

TG_99

Post autor: TG_99 » 27.09.2023, 16:22

CopA.C.A.B.ana pisze:

. Tak do przypomnienia a jak nazwiesz wszystkich tych którzy zostawili na pastwę losu tego ,,laj****" z Bykowiny i z daleka patrzeli jak był katowany na Rudzie ? same ku*** obsrane cioty.

490

Post autor: 490 » 27.09.2023, 18:22

Czy mecz Odra:Row będzie z kibicami gości??

Jabollo

Post autor: Jabollo » 28.09.2023, 00:18

490 pisze:
27.09.2023, 18:22
Czy mecz Odra:Row będzie z kibicami gości??
W komunikacie wodzisławskiego klubu czytamy, że "dokonana w ostatnich dniach ponowna lustracja stadionu przez wyspecjalizowane jednostki Policji, z uwagi na niedostateczne zabezpieczenia infrastrukturalne obiektu nie dopuściła do jakiekolwiek możliwości wprowadzenia zorganizowanej grupy kibiców gości".
Czyli powod z d***.

UrzadSkarbowy

Post autor: UrzadSkarbowy » 28.09.2023, 00:21

Niebiescy jak tam sprawy się mają z nowym stadionem? Ruszyło coś do przodu?
Obrazek

oberschlesien321

Post autor: oberschlesien321 » 28.09.2023, 01:17

UrzadSkarbowy pisze:
28.09.2023, 00:21
Nie, do 15 października ma się rozstrzygnąć rządowy konkurs. Także albo chwile przed albo chwile po wyborach

mieczem

Post autor: mieczem » 28.09.2023, 06:38

[link]

Mertens

Post autor: Mertens » 28.09.2023, 10:03

UrzadSkarbowy pisze:
28.09.2023, 00:21
Tak jak ktoś wyżej napisał - 15 października wyniki rządowego konkursu. Jeśli go nie wygramy to i tak budujemy, tylko że etapami
Nie wchodzę w słowne przepychanki z forumowymi napinatorami

Subiektywne zdanie kibica Ruchu

Natiste

Post autor: Natiste » 28.09.2023, 10:24

Na gieksie wczoraj zaś 😱

Śnieżnobiały

Post autor: Śnieżnobiały » 28.09.2023, 10:45

Ja p*******, co za banda ch...

zadra

Post autor: zadra » 28.09.2023, 13:01

KSGKSW pisze:
27.09.2023, 10:08
CopA.C.A.B.ana pisze:

Takie pizdy, a siedzą sztywno. Za to Wasi to byli herosi, a pękali jak guma w batkach.
Czyli według waszego myślenia bo rozumiem że reprezentujesz tą kulawą zbieraninę jak ktoś jest c***....em ale nikogo nie zagonił to według ciebie nadal dobry chłopak ? ręce opadają co ty tu wypisujesz.

kivloff

Post autor: kivloff » 29.09.2023, 11:24

To ja nie rozumiem. Jest psem ale nie gada? To co z niego za pies? Czy oni tylko cały czas myślą że nie gada i go pozdrawiają jak Wisła Miśka? O co tu chodzi?

mieczem

Post autor: mieczem » 29.09.2023, 13:42

Obiady nawet.
Jprdl co za czasy.
Ciekawe kto gotował. Jeden drugiego mógł otruć.

Mertens

Post autor: Mertens » 29.09.2023, 13:58

Dla mnie jest to mocno pojebane że takiego kogoś się pozdrawia i na meczach wywiesza transparenty. Bardzo dziwi postawa też całej kibicowskiej sceny że ich za to nie wyjaśniają. Jeszcze na kadrze obok nich stoją na sektorach. To jest upadek kibicostwa w PL
Nie wchodzę w słowne przepychanki z forumowymi napinatorami

Subiektywne zdanie kibica Ruchu

Adventurer

Post autor: Adventurer » 29.09.2023, 14:12

Mertens pisze:
29.09.2023, 13:58
Dla mnie jest to mocno pojebane że takiego kogoś się pozdrawia i na meczach wywiesza transparenty. Bardzo dziwi postawa też całej kibicowskiej sceny że ich za to nie wyjaśniają. Jeszcze na kadrze obok nich stoją na sektorach. To jest upadek kibicostwa w PL
Nie sa oni z WRWE wiec nie ma problemu haha. Upadek to malo powiedziane ...

ODPOWIEDZ