Stróże plus okoliczne wioski pro Glinik ?Timador pisze: 12.06.2023, 12:25Tu się zgadzamy kolego . PozdroSam Fisher pisze: 12.06.2023, 09:19Zarówno północne krańce powiatu (przy brzeskim) jak i południowe bliżej granicy z SK. Im dalej od NS, tym więcej przypadków. Żeby było jasne, nie mówimy o kwestiach (h) tylko jak to określiłeś "jeżdżenie do młyna". Co do mapki to jak dobrze zauważyłeś Sandecja to tak naprawde 95% powiatu nowosądeckiego i tyle powinno być zaznaczone, nie tylko Sącz.
Małopolska kibolska
Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM
Re: Małopolska kibolska
Stróże to zgoda Glinika więc tak są pro Gorlice.
Zresztą Gorlice to taki fenomen Glinik, Wisła ktoś tam na Legię latał no i Widzew i gość w koszulce Elany co prowadzi doping
Zresztą Gorlice to taki fenomen Glinik, Wisła ktoś tam na Legię latał no i Widzew i gość w koszulce Elany co prowadzi doping
Sympatię do innych klubów są tam raczej spodowane niską ligą. Skoro już piszemy to czy u was na młynie pojawiają się osoby z ościennych powiatów które kibicują wam ?Timador pisze: 15.06.2023, 11:54 Stróże to zgoda Glinika więc tak są pro Gorlice.
Znam kilka osób z powiatu limanowskiego i nowotarskiego. Jeśli chodzi o sympatyków piłki to i z dalszych powiatów jeździli do Sącza na mecze .
Dzięki za odpowiedźTimador pisze: 15.06.2023, 15:08 Znam kilka osób z powiatu limanowskiego i nowotarskiego. Jeśli chodzi o sympatyków piłki to i z dalszych powiatów jeździli do Sącza na mecze .
W Libiążu to raczej powinno być Górnik/GKS Jeszcze jak tam jest pokazany Libiąż Wielki /kosówki jako Górnik/Wisła to już niezła beka bo to tereny najbardziej pro GKSeNGie pisze: 10.06.2023, 16:396+ z geografii.peltasta pisze: 10.06.2023, 13:48 Kibicowska mapa Krakowa i Małopolski
https://www.google.com/maps/d/u/0/viewe ... 69422&z=10
Poprawiłem. Mapa jest cały czas dopracowywana, więc jak coś się nie zgadza to piszcie.Wtaszka pisze: 18.06.2023, 12:24W Libiążu to raczej powinno być Górnik/GKS Jeszcze jak tam jest pokazany Libiąż Wielki /kosówki jako Górnik/Wisła to już niezła beka bo to tereny najbardziej pro GKSeNGie pisze: 10.06.2023, 16:396+ z geografii.peltasta pisze: 10.06.2023, 13:48 Kibicowska mapa Krakowa i Małopolski
https://www.google.com/maps/d/u/0/viewe ... 69422&z=10
-
Hoolturalny1906
Widać,że w Limanowej nie mieszkasz pisząc rzeczy typu "Limanowa pro Wisła" i farmazon leci w świat dalej spotkać kogoś w barwach wiślackich to cud nie wspominając o braku jakichkolwiek grafów czy tagów w okolicy.Często idzie kogoś spotkać w barwach Cracovii lub Sandecji w samej Limanowej są ekipy jeżdżące na oba te kluby.gniewoszplamisty22 pisze: 18.06.2023, 10:00Jako że małopolske przejzdzam w zdłuż i wszerz prawi codziennie w zwiazku z moja praca to moge w miare opisac sadeczczyzne. O ile Nowy Sacz wiadomo 100 % Sandecja, no nie moze byc inaczej jesli tam jest jeden klub w miescie. Oczywiscie nie liczac jakiegos Dunajca i Startu gdzie kibiców nie ma. Powiat nowosadecki oczywiscie tez. ale tu zasada jest ze wioski wokół Sacza tak. im dalej do Sacza tym wpływy Sandecji maleją.Timador pisze: 15.06.2023, 15:08 Znam kilka osób z powiatu limanowskiego i nowotarskiego. Jeśli chodzi o sympatyków piłki to i z dalszych powiatów jeździli do Sącza na mecze .
Co do Limanowej i powiatu limanowskiego. O ile sa Kibice Sandecji to jednostki. Limanowa to na chwile obecna duzo Wisły Kraków. Wystarczy spojrzec na zdjecia Młyna Wisły i widzimy tam koszulki Wisła Limanowa. Wydaja nawet smycze itd. Powiat limanowski podobnie, duzo kibiców Wisły. I tak samo wystarczy popatrzec na fotki z Wisły ze jest ekipa na kazdym meczu ..WIsła Powiat Limanowski. Limanowa napewno nie ma i nie bedzie pro Sandecja.Wynika to takze z pewnych animozji pomiedzy Nowym Saczem a Limanowa. Generalnie czesto na Saczu smieja sie z Limanowej szczególnie ich kierowców. Wystarczy pojezdzic po Saczu i zobaczyc jaka jest reakcja na rejestracje KLI. Tak ze moim zdaniem Limanowa jak i powiat limanowski to zdecydowanie pro Wisła. Nowy Sacz wiadomo Sandecja. Jesli o powiat sadecki chodzi to uwazam ze tu odległosć od Sacza decycduje. chciaz jako powiat to troche taka pustynia kibicowska sie robi.
Pozdrawiam normalnych co potrafia podyskutowac.
-
tak tylko pytam
Tarnovia obecna ostatnio na Metalu ? Czy już nawet to Was przerosło ?
W 2. połowie nieobecna. Kilku zgredów "zaznaczyło obecność" radością po bramce.
-
Hoolturalny1906
Odnośnie napisów ma murach widocznie nie patrzyłeś wystarczająco dokładnie jeśli chodzi o nastawienie to fakt ze Limanowanie mają cichą kose z Sączem pzdrgniewoszplamisty22 pisze: 25.06.2023, 10:19Widze ze kolego jestes za Cracovią wiec ciezko zebys obiektywnie ocenił. Mi daleko do Cracovii czy Wisły czy Sandecji. Jasne ze w Limanowej raczej na murach nie spotkasz napisów zadnych. Raczej w tym miescie nie ma wielkiego ruchu kibicowskiego. Ja powiedziałem tylko o ty że nastawianie w ttym miescie do Nowego Sacza nie jest najlepsze i raczej tam nie znajdziesz nikogo pro Sandecja. Jasne ze jakies pojedyncze jednostki moga jezdzic na mecze ale tak masz wszedzie.Hoolturalny1906 pisze: 20.06.2023, 18:02Widać,że w Limanowej nie mieszkasz pisząc rzeczy typu "Limanowa pro Wisła" i farmazon leci w świat dalej spotkać kogoś w barwach wiślackich to cud nie wspominając o braku jakichkolwiek grafów czy tagów w okolicy.Często idzie kogoś spotkać w barwach Cracovii lub Sandecji w samej Limanowej są ekipy jeżdżące na oba te kluby.gniewoszplamisty22 pisze: 18.06.2023, 10:00
Jako że małopolske przejzdzam w zdłuż i wszerz prawi codziennie w zwiazku z moja praca to moge w miare opisac sadeczczyzne. O ile Nowy Sacz wiadomo 100 % Sandecja, no nie moze byc inaczej jesli tam jest jeden klub w miescie. Oczywiscie nie liczac jakiegos Dunajca i Startu gdzie kibiców nie ma. Powiat nowosadecki oczywiscie tez. ale tu zasada jest ze wioski wokół Sacza tak. im dalej do Sacza tym wpływy Sandecji maleją.
Co do Limanowej i powiatu limanowskiego. O ile sa Kibice Sandecji to jednostki. Limanowa to na chwile obecna duzo Wisły Kraków. Wystarczy spojrzec na zdjecia Młyna Wisły i widzimy tam koszulki Wisła Limanowa. Wydaja nawet smycze itd. Powiat limanowski podobnie, duzo kibiców Wisły. I tak samo wystarczy popatrzec na fotki z Wisły ze jest ekipa na kazdym meczu ..WIsła Powiat Limanowski. Limanowa napewno nie ma i nie bedzie pro Sandecja.Wynika to takze z pewnych animozji pomiedzy Nowym Saczem a Limanowa. Generalnie czesto na Saczu smieja sie z Limanowej szczególnie ich kierowców. Wystarczy pojezdzic po Saczu i zobaczyc jaka jest reakcja na rejestracje KLI. Tak ze moim zdaniem Limanowa jak i powiat limanowski to zdecydowanie pro Wisła. Nowy Sacz wiadomo Sandecja. Jesli o powiat sadecki chodzi to uwazam ze tu odległosć od Sacza decycduje. chciaz jako powiat to troche taka pustynia kibicowska sie robi.
Pozdrawiam normalnych co potrafia podyskutowac.
Kolegę poniosło i to sporo. Akurat Limanowa notuje bardzo solidne liczby na każdym Wiślackim wyjeździe, wiadomo że mniejsze niż przykładowa Bochnia czy Chrzanów, ale jak na odległość od KRK to nawet 15 osób w koszulkach FC to jest dobra liczba. Do tego znajomości w zgodach i układach, goszczenie, wyjazdy - tego nie robi dwóch przypadkowych janków.
Ja rozumiem, że opisywanie wiosek, gdzie na mecze faktycznie jeździ kilku pikników nie ma sensu, ale no kurvva nie róbcie jaj i nie zniżajcie się do poziomu bezklubowych pizd, bo Limanowa obiektywnie to bardzo dobry, liczebny i aktywny FC.
Ja rozumiem, że opisywanie wiosek, gdzie na mecze faktycznie jeździ kilku pikników nie ma sensu, ale no kurvva nie róbcie jaj i nie zniżajcie się do poziomu bezklubowych pizd, bo Limanowa obiektywnie to bardzo dobry, liczebny i aktywny FC.
Rugbysci Wiśle murawę psują a tu taka cisza xd
hmn? co to ma do jakichkolwiek spraw kibicowskich?
Druga sprawa, murawa po IE będzie wymieniana.
-
Elita Tarnowa
- Kontakt:
Trzeba przyznać , że Unia się poukładała po perypetiach. Pytanie mam tylko czy majciarz został czy biega dalej ?
-
..::1952::..
https://zapodaj.net/images/08840826b6cff.png
https://zapodaj.net/images/1d561e9b2c311.png
https://zapodaj.net/images/f17db27201361.png
Zdjęcie nr 2 niedawno było w sieci bez zamazanych ryjów (to foto z ich strony), ale uniści "dbają" o co, żeby takie foty nie trafiały do sieci.A jak już trafią, to szybko znikają.Tyczy to się tarnowskich serwisów.
Ale to może zaznaczcie który to chłop
Bo raczej z 30 ludzi nie wiemy , który to Majciarz. Inna kwestia to jak to jest możliwe , że na chłopa są twarde papiery a ten dalej śmiga na Unię , Wisłe i turnieje wislackie ..... Kurewskie klimaty
-
nieskumalemtypa
Na zdjęciu nr 3 - trzeci od prawejBarczysty pisze: 04.07.2023, 22:42 Ale to może zaznaczcie który to chłopBo raczej z 30 ludzi nie wiemy , który to Majciarz. Inna kwestia to jak to jest możliwe , że na chłopa są twarde papiery a ten dalej śmiga na Unię , Wisłe i turnieje wislackie ..... Kurewskie klimaty
-
Na 1 fotce, po prawej stronie, z brodą, w okularach, w czapeczce, w czarnej koszulce.
Na 2, grubas oparty o płot, tyłem do boiska.
Na 3, trzeci od prawej.
halodrol:) , a może Ty sprawdź u źródła.Załatw sobie kontakty do ludzi z Unii, którzy działali nieco wcześniej i dowiedz się jak było.Dlaczego od razu się od niego odwrócili, dlaczego nie miał pomocy w kryminale i dlaczego po wyjściu z więzienia miał zakaz wstępu na Unie ? Dzieci ze zdjęć doszły na Unii do głosu i typa przyjęli z powrotem.
Ty przed chwilą nie wiedziałeś o kogo chodzi i pytałeś się który to jest na zdjęciu. Nie wypowiadaj się na tematy o których nie masz żadnego pojęcia.
Właśnie to jest ta różnica że Ty masz wiedzę z internetu i tego co niby ktoś Ci powie a zdjęcia D. już wcześniej były w twoim ulubionym źródle wiedzy. Idź poszukaj na fb i pozdrów starszego kolegę.
Ja nie bazuję na opinii "Józka" ani "Franka" jak to określiliście, tylko na opinii więzienia a jeśli dla was opinia więzienia nie znaczy nic w sprawach życia w więzieniu to ja nie wiem z kim rozmawiam. A może po drugiej stronie są subskrybenci Miśka z Nadarzyna i Związku Gitów na wolności?
Ogólnie średnio mnie D. interesuje tak samo jak zawsze niewiele mnie interesowała Unia, ale teraz mi Barczysty i inni odpowiedz: kto będzie decydował o D.? Ty? Ja? forum kibice.net?
A może jednak KRYMINAŁ?
Ogólnie średnio mnie D. interesuje tak samo jak zawsze niewiele mnie interesowała Unia, ale teraz mi Barczysty i inni odpowiedz: kto będzie decydował o D.? Ty? Ja? forum kibice.net?
A może jednak KRYMINAŁ?
Ciekawe czy puścisz córkę na wyjazd z nową-starą zgodą :D
I nagle cisza :D kto by się spodziewał...
Ktoś mi powie jak tutaj załącznik dodać ?
Jedyna opcja to wrzucić zdjęcie na jakiś hosting.
-
Obserwator1946
To scierwo chodzi na mecze?
-
donguralesko
Tak, normalnie śmiga na Unię i Wisłę, jest tam tolerowany.
-
Diamentowy
Nazwisko tej wykorzystywanej dziewczyny to już mógł typ zasłonić jak wrzucal papiery.
A Ty napiszesz na jaki stadion chodzisz albo chodziłeś? doprosieć się Ciebie nie można za jaką "drużyną" stoisz
-
Nieznany111
Chyba utsc się opiera na tym że niby jest wporzadku ...
Rozmowa gwalciciela z jednym z liderow utsc C. (Keeneth)
https://zapodaj.net/plik-ZXo1cRjuJM
Rozmowa gwalciciela z jednym z liderow utsc C. (Keeneth)
https://zapodaj.net/plik-ZXo1cRjuJM
-
Ta nowa flaga winna mieć napis " Dzieci z miasta"
Może nawet bezpośrednio, bo typ od lat sieje ferment w tarnowskim środowisku, nie będąc związanym z żadną z ekip, a tylko jakąś tajemniczą, założoną w 1952 roku (aż se postalkowałem i najpoważniejszą, którą uwzględnia wiki jest Olimpia Warszawa). Przy czym miewa dostęp do informacji, które może tym i innym sprzedawać, a jego nienawiść do Unii jest lejtmotywem kibicowskich zainteresowań.
Opisze ktoś jak wygląda sytuacja w Żywcu?
Żywiec należy do województwa śląskiego.
Połowa województwa śląskiego to nie Śląsk. Żywiec leży w Małopolsce.
https://i.imgur.com/inXHvMr.jpg
-
Sebastian75
Tak Powinine wygladac Śląsk i G. Śląskpeltasta pisze: 09.08.2023, 21:46Połowa województwa śląskiego to nie Śląsk. Żywiec leży w Małopolsce.
https://i.imgur.com/inXHvMr.jpg
https://zapodaj.net/plik-2hdu1xzVKE
Nowy Śląsk (niem. Neuschlesien) – prowincja pruska istniejąca w latach 1795–1807. Była to odrębna jednostka administracyjna, która nie była położona na terenie historycznego Śląska. Została ona utworzona ze skrawka byłego województwa krakowskiego, od 1793 ziemi żarnowieckiej. Są to okręgi: Siewierza, Pilicy i Lelowa ze stolicą w Żarkach, anektowane przez Prusy w III rozbiorze Polski.
Kolejarz Stróże jeszcze działa?? Z 2,3 lata temu było o nich,, głośno,,. Teraz jakiś zastój? Odpuszczenie?To samo Okocimski Brzesko,tam pewnie kryzys spowodowany spadkiem