Dzięki za odpowiedź
Małopolska kibolska
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
-
Re: Małopolska kibolska
Poprawiłem. Mapa jest cały czas dopracowywana, więc jak coś się nie zgadza to piszcie.
Kibicowskie mapy - Kraków, Śląsk, Łódź, Podkarpacie, Toruń, Tczew
https://www.kibice.net/forum/viewtopic.php?f=1&t=37085&start=80#p1445021
https://www.kibice.net/forum/viewtopic.php?f=1&t=37085&start=80#p1445021
-
Widać,że w Limanowej nie mieszkasz pisząc rzeczy typu "Limanowa pro Wisła" i farmazon leci w świat dalej spotkać kogoś w barwach wiślackich to cud nie wspominając o braku jakichkolwiek grafów czy tagów w okolicy.Często idzie kogoś spotkać w barwach Cracovii lub Sandecji w samej Limanowej są ekipy jeżdżące na oba te kluby.gniewoszplamisty22 pisze: ↑18.06.2023, 10:00Jako że małopolske przejzdzam w zdłuż i wszerz prawi codziennie w zwiazku z moja praca to moge w miare opisac sadeczczyzne. O ile Nowy Sacz wiadomo 100 % Sandecja, no nie moze byc inaczej jesli tam jest jeden klub w miescie. Oczywiscie nie liczac jakiegos Dunajca i Startu gdzie kibiców nie ma. Powiat nowosadecki oczywiscie tez. ale tu zasada jest ze wioski wokół Sacza tak. im dalej do Sacza tym wpływy Sandecji maleją.
Co do Limanowej i powiatu limanowskiego. O ile sa Kibice Sandecji to jednostki. Limanowa to na chwile obecna duzo Wisły Kraków. Wystarczy spojrzec na zdjecia Młyna Wisły i widzimy tam koszulki Wisła Limanowa. Wydaja nawet smycze itd. Powiat limanowski podobnie, duzo kibiców Wisły. I tak samo wystarczy popatrzec na fotki z Wisły ze jest ekipa na kazdym meczu ..WIsła Powiat Limanowski. Limanowa napewno nie ma i nie bedzie pro Sandecja.Wynika to takze z pewnych animozji pomiedzy Nowym Saczem a Limanowa. Generalnie czesto na Saczu smieja sie z Limanowej szczególnie ich kierowców. Wystarczy pojezdzic po Saczu i zobaczyc jaka jest reakcja na rejestracje KLI. Tak ze moim zdaniem Limanowa jak i powiat limanowski to zdecydowanie pro Wisła. Nowy Sacz wiadomo Sandecja. Jesli o powiat sadecki chodzi to uwazam ze tu odległosć od Sacza decycduje. chciaz jako powiat to troche taka pustynia kibicowska sie robi.
Pozdrawiam normalnych co potrafia podyskutowac.
-
Tarnovia obecna ostatnio na Metalu ? Czy już nawet to Was przerosło ?
-
W 2. połowie nieobecna. Kilku zgredów "zaznaczyło obecność" radością po bramce.
-
Odnośnie napisów ma murach widocznie nie patrzyłeś wystarczająco dokładnie jeśli chodzi o nastawienie to fakt ze Limanowanie mają cichą kose z Sączem pzdrgniewoszplamisty22 pisze: ↑25.06.2023, 10:19Widze ze kolego jestes za Cracovią wiec ciezko zebys obiektywnie ocenił. Mi daleko do Cracovii czy Wisły czy Sandecji. Jasne ze w Limanowej raczej na murach nie spotkasz napisów zadnych. Raczej w tym miescie nie ma wielkiego ruchu kibicowskiego. Ja powiedziałem tylko o ty że nastawianie w ttym miescie do Nowego Sacza nie jest najlepsze i raczej tam nie znajdziesz nikogo pro Sandecja. Jasne ze jakies pojedyncze jednostki moga jezdzic na mecze ale tak masz wszedzie.Hoolturalny1906 pisze: ↑20.06.2023, 18:02Widać,że w Limanowej nie mieszkasz pisząc rzeczy typu "Limanowa pro Wisła" i farmazon leci w świat dalej spotkać kogoś w barwach wiślackich to cud nie wspominając o braku jakichkolwiek grafów czy tagów w okolicy.Często idzie kogoś spotkać w barwach Cracovii lub Sandecji w samej Limanowej są ekipy jeżdżące na oba te kluby.gniewoszplamisty22 pisze: ↑18.06.2023, 10:00
Jako że małopolske przejzdzam w zdłuż i wszerz prawi codziennie w zwiazku z moja praca to moge w miare opisac sadeczczyzne. O ile Nowy Sacz wiadomo 100 % Sandecja, no nie moze byc inaczej jesli tam jest jeden klub w miescie. Oczywiscie nie liczac jakiegos Dunajca i Startu gdzie kibiców nie ma. Powiat nowosadecki oczywiscie tez. ale tu zasada jest ze wioski wokół Sacza tak. im dalej do Sacza tym wpływy Sandecji maleją.
Co do Limanowej i powiatu limanowskiego. O ile sa Kibice Sandecji to jednostki. Limanowa to na chwile obecna duzo Wisły Kraków. Wystarczy spojrzec na zdjecia Młyna Wisły i widzimy tam koszulki Wisła Limanowa. Wydaja nawet smycze itd. Powiat limanowski podobnie, duzo kibiców Wisły. I tak samo wystarczy popatrzec na fotki z Wisły ze jest ekipa na kazdym meczu ..WIsła Powiat Limanowski. Limanowa napewno nie ma i nie bedzie pro Sandecja.Wynika to takze z pewnych animozji pomiedzy Nowym Saczem a Limanowa. Generalnie czesto na Saczu smieja sie z Limanowej szczególnie ich kierowców. Wystarczy pojezdzic po Saczu i zobaczyc jaka jest reakcja na rejestracje KLI. Tak ze moim zdaniem Limanowa jak i powiat limanowski to zdecydowanie pro Wisła. Nowy Sacz wiadomo Sandecja. Jesli o powiat sadecki chodzi to uwazam ze tu odległosć od Sacza decycduje. chciaz jako powiat to troche taka pustynia kibicowska sie robi.
Pozdrawiam normalnych co potrafia podyskutowac.
-
Kolegę poniosło i to sporo. Akurat Limanowa notuje bardzo solidne liczby na każdym Wiślackim wyjeździe, wiadomo że mniejsze niż przykładowa Bochnia czy Chrzanów, ale jak na odległość od KRK to nawet 15 osób w koszulkach FC to jest dobra liczba. Do tego znajomości w zgodach i układach, goszczenie, wyjazdy - tego nie robi dwóch przypadkowych janków.
Ja rozumiem, że opisywanie wiosek, gdzie na mecze faktycznie jeździ kilku pikników nie ma sensu, ale no kurvva nie róbcie jaj i nie zniżajcie się do poziomu bezklubowych pizd, bo Limanowa obiektywnie to bardzo dobry, liczebny i aktywny FC.
Ja rozumiem, że opisywanie wiosek, gdzie na mecze faktycznie jeździ kilku pikników nie ma sensu, ale no kurvva nie róbcie jaj i nie zniżajcie się do poziomu bezklubowych pizd, bo Limanowa obiektywnie to bardzo dobry, liczebny i aktywny FC.
-
Rugbysci Wiśle murawę psują a tu taka cisza xd
-
-
-
Trzeba przyznać , że Unia się poukładała po perypetiach. Pytanie mam tylko czy majciarz został czy biega dalej ?
-
https://zapodaj.net/images/08840826b6cff.png
https://zapodaj.net/images/1d561e9b2c311.png
https://zapodaj.net/images/f17db27201361.png
Zdjęcie nr 2 niedawno było w sieci bez zamazanych ryjów (to foto z ich strony), ale uniści "dbają" o co, żeby takie foty nie trafiały do sieci.A jak już trafią, to szybko znikają.Tyczy to się tarnowskich serwisów.
-
Ale to może zaznaczcie który to chłop
Bo raczej z 30 ludzi nie wiemy , który to Majciarz. Inna kwestia to jak to jest możliwe , że na chłopa są twarde papiery a ten dalej śmiga na Unię , Wisłe i turnieje wislackie ..... Kurewskie klimaty
-
Na zdjęciu nr 3 - trzeci od prawej
-
Aaaaa to wszystko jasne
największy chłop w ekipie jest też największą kurwą więc rzeczywiście trzeba to tolerować. Szkoda bardzo bo Unia ekipa z tradycją i z całkiem sporego miasta i mogła by mieć fajna ekipę ale widzę , że od kilku lat poziom kurestwa jest tam coraz większy. Co do tolerowania przez Wisłę to wydawało się , że robią porządki z takimi osobami ale widać że chyba jednak tam też się nic nie zmieniło 
-
A może tak się dowiedzcie najpierw tumany jak wygląda sytuacja z rzeczoną osobą ?
Swoim pierdoleniem właśnie pokazujecie jak nie wiecie nic i niczym, ale jęzorem fajnie się kłapie anonimowo sprzed ekranu.
D. nawet przed chwilą odsiedział krótką pajdę i za kratami nikt mu nie cisnął.
Ale rozumiem, że dla was opinia więzienia nie jest żadnym wyznacznikiem, dla was wyznacznikiem jest zbicie konia przy powtarzaniu farmazonów w gronie typów, którzy jeszcze tydzień temu w temacie śląskim nie wiedzieli czy przykładowy Laki z Ruchu po wyrokach 14 i 15 lat odsiedzi 29 lat czy jednak 15 lat.
dauny jebane.
Swoim pierdoleniem właśnie pokazujecie jak nie wiecie nic i niczym, ale jęzorem fajnie się kłapie anonimowo sprzed ekranu.
Ale rozumiem, że dla was opinia więzienia nie jest żadnym wyznacznikiem, dla was wyznacznikiem jest zbicie konia przy powtarzaniu farmazonów w gronie typów, którzy jeszcze tydzień temu w temacie śląskim nie wiedzieli czy przykładowy Laki z Ruchu po wyrokach 14 i 15 lat odsiedzi 29 lat czy jednak 15 lat.
dauny jebane.
-
Na 1 fotce, po prawej stronie, z brodą, w okularach, w czapeczce, w czarnej koszulce.
Na 2, grubas oparty o płot, tyłem do boiska.
Na 3, trzeci od prawej.
halodrol:) , a może Ty sprawdź u źródła.Załatw sobie kontakty do ludzi z Unii, którzy działali nieco wcześniej i dowiedz się jak było.Dlaczego od razu się od niego odwrócili, dlaczego nie miał pomocy w kryminale i dlaczego po wyjściu z więzienia miał zakaz wstępu na Unie ? Dzieci ze zdjęć doszły na Unii do głosu i typa przyjęli z powrotem.
-
Słuchaj ruro żydowska.
c**** wiesz jak i większość tego forum j***** aferowiczu. Zajmij się swoim kurwidołem, bo z tego co słychać to się prujecie jak stare prześcieradła.
Papiery widział kto miał widzieć i to poważne osoby, a nie takie stare k**** jak ty i nikt przed takimi łachudrami jak ty i inne wynalazki z tego forum nie będzie się tłumaczył.
Torcida Górnik - zajmij się swoim podwórkiem i swoim burdelem, bo z tego co widać w temacie GŚ to macie ciekawy rozpierdol włacznie z psami w ekipie ( tak jak i tarnovia) a nie p****** o czym o czym wyczytałeś na forum.
c**** wiesz jak i większość tego forum j***** aferowiczu. Zajmij się swoim kurwidołem, bo z tego co słychać to się prujecie jak stare prześcieradła.
Papiery widział kto miał widzieć i to poważne osoby, a nie takie stare k**** jak ty i nikt przed takimi łachudrami jak ty i inne wynalazki z tego forum nie będzie się tłumaczył.
Torcida Górnik - zajmij się swoim podwórkiem i swoim burdelem, bo z tego co widać w temacie GŚ to macie ciekawy rozpierdol włacznie z psami w ekipie ( tak jak i tarnovia) a nie p****** o czym o czym wyczytałeś na forum.
-
Ale człowieku Ty czytasz to co piszesz ??? Na chłopa są sztywne papiery i to nie za jeden incydent ! To co wy tam na Unii macie ku*** swoje zasady bo jakiś ,, Józek ,, czy ,,Franek,, powiedział , że ten wasz majciarz jest git chłop ? Ja p*******halodrol pisze: ↑05.07.2023, 17:33A może tak się dowiedzcie najpierw tumany jak wygląda sytuacja z rzeczoną osobą ?
dauny jebane.
-
przecież papiery po necie latały :Dkonrad.D pisze: ↑05.07.2023, 19:10Słuchaj ruro żydowska.

-
Barczysty i UrzadSkarbowy Jakie ku*** papiery? Jedyne co mogliście widzieć to AKT OSKARŻENI PROKURATORSKI.
Ciśniecie tu chłopa nie mając pojęcia co się znajduje NA PAPIERACH!
Barczysty Franków i Józków to możesz mieć w swojej ekipie ty bezklubowa cioto.
Ciśniecie tu chłopa nie mając pojęcia co się znajduje NA PAPIERACH!
Barczysty Franków i Józków to możesz mieć w swojej ekipie ty bezklubowa cioto.
-
na pewno to nie było pismo od proroka, głowy nie dam uciąć, ale chyba były to zeznania małolaty.

-
Nie no hit
-
Ty przed chwilą nie wiedziałeś o kogo chodzi i pytałeś się który to jest na zdjęciu. Nie wypowiadaj się na tematy o których nie masz żadnego pojęcia.
-
"bo z tego co słychać to się prujecie jak stare prześcieradła" - ale to podobno czy jednak się prują ?konrad.D pisze: ↑05.07.2023, 19:10Słuchaj ruro żydowska.
Akurat się z Tobą zgodzę ze połowę tych ludzi co tu się odzywa to jakieś dzieci są które próbują zabłysnąć. Ale wytłumacz mi jedno, co z Waszym kurwidołem? Kręcenie lewych afer chłopakowi z Mościc jest w porządku? Straciliście ziomków z OKS i w sumie chyba najlepsze osiedle. Od zawsze bronisz na tym forum w zaparte wszystkie dziwne akcje u Was.
-
Nie no bardzo inteligentnie :) każdy wie o kogo chodzi bo ksywy i nazwiska latają od jakiegoś czasu ale zdjęć do tej pory chłopa nie było nigdzie ! Czy mam pojęcie ? Tak ogólne które jest przedstawione w internecie i od jednego ze starszych waszych kibiców. Nie zmienia to faktu , że placzecie się w zeznaniach i trzymacie majciarza w swoich szeregach !
-
Właśnie to jest ta różnica że Ty masz wiedzę z internetu i tego co niby ktoś Ci powie a zdjęcia D. już wcześniej były w twoim ulubionym źródle wiedzy. Idź poszukaj na fb i pozdrów starszego kolegę.
-
Człowieku moje źródło wiedzy jest wystarczające żeby ocenić jaka ekipa jesteście
-
Ja nie bazuję na opinii "Józka" ani "Franka" jak to określiliście, tylko na opinii więzienia a jeśli dla was opinia więzienia nie znaczy nic w sprawach życia w więzieniu to ja nie wiem z kim rozmawiam. A może po drugiej stronie są subskrybenci Miśka z Nadarzyna i Związku Gitów na wolności?
Ogólnie średnio mnie D. interesuje tak samo jak zawsze niewiele mnie interesowała Unia, ale teraz mi Barczysty i inni odpowiedz: kto będzie decydował o D.? Ty? Ja? forum kibice.net?
A może jednak KRYMINAŁ?
Ogólnie średnio mnie D. interesuje tak samo jak zawsze niewiele mnie interesowała Unia, ale teraz mi Barczysty i inni odpowiedz: kto będzie decydował o D.? Ty? Ja? forum kibice.net?
A może jednak KRYMINAŁ?
-
Ciekawe czy puścisz córkę na wyjazd z nową-starą zgodą :D
-
Barczysty frajerzyno po twoich żalach widać, że jeszcze nie dawno Unia była ci sercu bliska, ale teraz się zasłaniasz że jesteś z Piasta więc jak poważnie cię traktować.
Po pierwsze, przed powrotem D. papiery były pokazywane każdej poważnej osobie na Unii oraz wśród zgód i nikt nie miał nic przeciwko temu, aby wrócił. Powiedz czemu teraz osoby, których już nie ma krzyczą, że coś jest nie tak, a jak był to stali razem w młynie, jeździli na wyjazdy, wspólne akcje czy melanżowali ze sobą oraz robili wspólne fotki?
Wtedy był ok, a po pewnych wydarzeniach już nie? Przecież to jest jawne kurestwo.
Po drugie, piszesz o jakimś straconym „najmocniejszym” osiedlu, z tego osiedla chodzą i jeżdzą cały czas osoby i to co raz więcej. Oni nie łykają farmazonów i potrafią czytać ze zrozumieniem w odróżnieniu od tych kilku słabych co odpuścili.
I skoro piszesz ze UTSC jest słabe i dzieciarnia to czemu te “najmocniejsze” osiedle odpuściło, zamiast ich pogonić?
UTSC nie pierze brudów publicznie, tylko wiecznie jakieś zesrane bezklubowe anonimowe cioty, czy to tu czy w komentarzach na kibicowskich profilach.
Ostatni post z mojej strony.
Po pierwsze, przed powrotem D. papiery były pokazywane każdej poważnej osobie na Unii oraz wśród zgód i nikt nie miał nic przeciwko temu, aby wrócił. Powiedz czemu teraz osoby, których już nie ma krzyczą, że coś jest nie tak, a jak był to stali razem w młynie, jeździli na wyjazdy, wspólne akcje czy melanżowali ze sobą oraz robili wspólne fotki?
Wtedy był ok, a po pewnych wydarzeniach już nie? Przecież to jest jawne kurestwo.
Po drugie, piszesz o jakimś straconym „najmocniejszym” osiedlu, z tego osiedla chodzą i jeżdzą cały czas osoby i to co raz więcej. Oni nie łykają farmazonów i potrafią czytać ze zrozumieniem w odróżnieniu od tych kilku słabych co odpuścili.
I skoro piszesz ze UTSC jest słabe i dzieciarnia to czemu te “najmocniejsze” osiedle odpuściło, zamiast ich pogonić?
UTSC nie pierze brudów publicznie, tylko wiecznie jakieś zesrane bezklubowe anonimowe cioty, czy to tu czy w komentarzach na kibicowskich profilach.
-
Ani ja ani Ty ani tym bardziej kryminał ! Są w naszym świecie od wieków zasady , które do niedawna były stosowane. Teraz niestety już nie są ! Na chłopa jest sztywny papier i do tej pory nikt z Unii nie przedstawił żadnych argumentów które by mogły te papiery obalić. Podejrzewam że ktoś w więzieniu powiązany z Wisłą czy Unia powiedział że chłop jest ok i tym się Unia i Wisła kieruje. Tylko ku*** wyślij chłopa do innego więzienia z takimi papierami to go zjedzą ! Chlop z tego co czytam siedział w więzieniu w Tarnowie więc proste pytanie ludzie z Cracovii też uważali że jest w porządku ? Zapewne tylko strona pro Unia. Nie ma dla takiego człowieka miejsca na trybunach i koniec tematu. Jest zwykłą ku*** która przez lata wykorzystywała nieletnia !!! Mogła to być Wasza siostra czy córka pewnie niektórych !halodrol pisze: ↑06.07.2023, 16:42Ja nie bazuję na opinii "Józka" ani "Franka" jak to określiliście, tylko na opinii więzienia a jeśli dla was opinia więzienia nie znaczy nic w sprawach życia w więzieniu to ja nie wiem z kim rozmawiam. A może po drugiej stronie są subskrybenci Miśka z Nadarzyna i Związku Gitów na wolności?
A może jednak KRYMINAŁ?
-
Frajerzyny to szukaj przed lustrem albo wśród kolegów ;)konrad.D pisze: ↑06.07.2023, 17:54Barczysty frajerzyno po twoich żalach widać, że jeszcze nie dawno Unia była ci sercu bliska, ale teraz się zasłaniasz że jesteś z Piasta więc jak poważnie cię traktować.
Czyli mamy rozumieć że Wisła , Resovia , Sanok , Brzesko widziały papiery i nic z tym nie zrobiły ? Nie chce mi się wierzyć no ale w dzisiejszych czasach wszystko jest możliwe !
Tak Unia była mi w sercu a nie Piast
-
Wrzuć białko i po sprawie. Jak nie masz nic na chłopa tylko szczekasz żeby kogoś pomówić to lepiej milcz.
ABG
-
I nagle cisza :D kto by się spodziewał...
-
Ktoś mi powie jak tutaj załącznik dodać ?
-
-
Konrad D. Papiery w kryminale były pokazywane tylko "waszej " stronie. Po drugie wiarygodność tych gitow kończy się tak jak misiek za czasów "La skazy" ze ZK strzelec opolskich jeśli wiesz o czym pisze ? Tak to dawno by był spakowany do wora.
-
Tutaj kilka dokumentów tego gwalciciela i matkobijcy z Tarnowa.
Wyroki prawomocne, o bicie matki zatuszowane bo to byl jego pierwszy wyrok i to w zawiasach, dopiero za inne rzeczy wjechał na puchę
W Tarnowie jak siedział to miał jechane na kryminale ale na uni panuje tuszowanie i zwykła propaganda siana przez 3 osoby, majciarza i dwóch innych tlusciochow
https://zapodaj.net/plik-KJSf3S2SdT
https://zapodaj.net/plik-e7PogBrIOj
https://zapodaj.net/plik-W0coogWn9k
https://zapodaj.net/plik-cVOgrWnPNW
https://zapodaj.net/plik-VWJz5DPxwj
https://zapodaj.net/plik-oKIXRI150K
https://zapodaj.net/plik-npy4La4jW5
Wyroki prawomocne, o bicie matki zatuszowane bo to byl jego pierwszy wyrok i to w zawiasach, dopiero za inne rzeczy wjechał na puchę
W Tarnowie jak siedział to miał jechane na kryminale ale na uni panuje tuszowanie i zwykła propaganda siana przez 3 osoby, majciarza i dwóch innych tlusciochow
https://zapodaj.net/plik-KJSf3S2SdT
https://zapodaj.net/plik-e7PogBrIOj
https://zapodaj.net/plik-W0coogWn9k
https://zapodaj.net/plik-cVOgrWnPNW
https://zapodaj.net/plik-VWJz5DPxwj
https://zapodaj.net/plik-oKIXRI150K
https://zapodaj.net/plik-npy4La4jW5