Na pewno łączy ich to, że jedni i drudzy pie**lą takich internetowych przygłupów jak ty.
Wielka Legiunia co uwzięła się na BKS bo do Lechii,Lecha,ŁKS,Widzewa,GieKSy,Śląska itp nie mają podjazdu
Legia jest w stanie od zawsze rywalizować z wyżej wymienionymi. Raz się wygra, raz się przegra bo takie jest życie. Raz Legia odmówi komuś, innym razem ktoś odmówi Legii. Raz akcja wyjdzie jednej ekipie, raz drugiej.
I tak pod słowo „Legia” można wstawić pewnie każdą ekipę z wyżej wymienionych. Ludzie z ekip się często dobrze znają, szanują, niektórzy się mocno nie lubią, niektórzy wręcz odwrotnie. Czasami jest zdrowa rywalizacja, czasami jazda bez trzymanki i czysta nienawiść. Ale co ty możesz o tym wiedzieć jak ty i tobie podobni tylko zmieniasz konta i żyjesz na internetowym forum.
Legia jest w stanie od zawsze rywalizować z wyżej wymienionymi. Raz się wygra, raz się przegra bo takie jest życie. Raz Legia odmówi komuś, innym razem ktoś odmówi Legii. Raz akcja wyjdzie jednej ekipie, raz drugiej.
I tak pod słowo „Legia” można wstawić pewnie każdą ekipę z wyżej wymienionych. Ludzie z ekip się często dobrze znają, szanują, niektórzy się mocno nie lubią, niektórzy wręcz odwrotnie. Czasami jest zdrowa rywalizacja, czasami jazda bez trzymanki i czysta nienawiść. Ale co ty możesz o tym wiedzieć jak ty i tobie podobni tylko zmieniasz konta i żyjesz na internetowym forum.
Wbijać doradzam celnie cymbały jebane w te puste łby tekst powyżej i wyciągać wnioski
Bo nikoś zapomniał się przelogować i już w amoku nie ogarnia, z którego konta napierdala.
No ale chociaż robi ruch na forum, to moderatorom pasi taki cymbał.
W latach 90tych mieli zgodę lub układ. Założyciel ruchu kibicowskiego w Przeworsku jeździł na Zagłębie w owych latach. Szczegółów nie znam. Ktoś z Przeworska musiałby napisac.
Zgierscy fani dumni w wierze wychowani na GALERZE !!
total1908 - ani nie zgodę ani nie układ, było to coś w rodzaju fc. Z tego co mi wiadomo, raczej dwóch braci z Lubina przeprowadziło się do Przeworska gdzie nawiązał się kontakt / jeżdżono z Przeworska na Zagłebie.
Dobre kilka lat temu dokładnie to opisywałem tutaj.
Info: początkiem lat 90tych mieliśmy (Wisłoka) coś w rodzaju układu (choć teraz można by to nazwać "dobrym kontaktem") z Zagłebiem Lubin. Po za tym w niemal tych samych czasach (nieco pozniej) mieliśmy "zgodę" z Pogonią Leżajsk a oni z Orłem Przeworsk - gdzie po pewnym czasie (Pogoń) przyjeżdżali do nas na mecze (Wisłoki) wraz z Orłem. Przy czym wspomniany Orzeł był wtedy fc Zagłebia Lubin / czy jakkolwiek to nazwać. Osobiście także rozmawiałem z 3 osobami z fc Przeworsk w 1993 roku gdy graliśmy Puchar z Kamaxem Kańczuga k. Przeworska. Przyszli wtedy do nas i przedstawili sie jako fc Zagłębia (Przeworsk) aby nas wspomagać. Był to czas gdy własnie mieliśmy dobre kontakty z Zagłębiem (a naszej zgody z Pogonią Leżajsk jeszcze nie było a co za tym idzie nie mieliśmy / nie jezdzili na nasze mecze z Orła Przeworsk. (...) ps. To tak z grubsza.
Za stary już jestem na internetowych bajarzy tworzących alternatywną rzeczywistość!
Spadam z tego forum!
Adminów proszę o usunięcie tego konta!
Zupełnie Zielony - dzięki za grubsze wytłumaczenie. Posiadałem kiedyś fotki. Na sektorze Zagłębia były widać kilka szalików Orła Przeworsk.
100 lat temu obilo mi si3 o uszy że JKS Jarosław stoczył walkę(w dodatku wygraną) z ZL .Uznałem to za bujdę m.in dlatego ,że z jakiej okazji niby mieliby mieć kontakt z tą ekipą.Teraz sie dowiaduję o kontaktach z Orłem i to by trochę wyjaśniało
Jakie relacje na linii Lech - Zawisza? Z jednej strony słyszałem, że jest neutral, a ostatnio bodajże jakiś FC Zawiszy w oświadczeniu wbił szpileczkę Lechowi. Pozdro luje
Jakie relacje na linii Lech - Zawisza? Z jednej strony słyszałem, że jest neutral, a ostatnio bodajże jakiś FC Zawiszy w oświadczeniu wbił szpileczkę Lechowi. Pozdro luje
A propos, za czasów zgody Lech - Zawisza, pokrywające się tereny FC stały się kością niezgody?
Ktoś z Arki opowiadał mi, ze do lat 90 Zawisza miał FC w Pile i żyli poprawnie z Lechitami.
Takie sytuacje maja na pewno miejsce w Jaworznie i Zakopanem, gdzie rownolegle dzialaja wiślacy i niebiescy.
Mam pytanie jakie relacje ma Górnik Wałbrzych z Mazurem Ełk i Korona Kielce z Gwardią Koszalin?
Jeśli to miała być kpina z pytania powyżej, to niezbyt uzasadniona.
Polonia zgoda z Zaglebiem
Stilon z Chrobrym
Stilon grał z Polonią, więc jedni i drudzy mieli okazję się określić,
Chrobry ze Stilonem.
Więc, są podstawy by za sobą nie przepadali.
A jak jest, nie wiem.
Niemiec, Moskal nie osiędzie,
gdy jąwszy pałasza,
hasłem wszystkich zgoda będzie
i ojczyzna nasza.
Mam pytanie jakie relacje ma Górnik Wałbrzych z Mazurem Ełk i Korona Kielce z Gwardią Koszalin?
Jeśli to miała być kpina z pytania powyżej, to niezbyt uzasadniona.
Polonia zgoda z Zaglebiem
Stilon z Chrobrym
Stilon grał z Polonią, więc jedni i drudzy mieli okazję się określić,
Chrobry ze Stilonem.
Więc, są podstawy by za sobą nie przepadali.
A jak jest, nie wiem.
Zastanawia mnie, skąd taka mała liczba zgod KSG, tego z Zabrza.
Dawniej, od lat 70 do końcówki 90, Górnik należał do obozu Triady.
Po rozpadzie nie tyle samej Triady, co szeroko rozumianego obozu (wyżej wymienieni + Polonia Warszawa, ŁKS, Górnik Wałbrzych, Zagłębie, Korona, wspólni zgodowicze Korony, Cracovii i Polonii z Podkarpacia), wszyscy poszli w swoją stronę biorąc za sobą albo Polonię Bytom albo GKS Tychy.
Arka, Odra i Zagłębie trzymają z Polonia. Wałbrzych, Cracovia, Sandecja, ŁKS i Zawisza z GKS Tychy.
Ponadto między samymi tyskimi i polonistami raczej panują pozytywne nastroje.
Skąd taka kolej rzeczy, ze nikt nie pozostał przy zabrzanach? Czy to Górnik zerwał wszystkie zgody albo obrał niezależny kierunek, czy doszło do jakiegoś spięcia z byłymi zgodowiczami? Przy okazji, czy cos ich łączyło z Polonia Bytom i tyszanami?
Tychy i Bytom łączyła niegdyś oficjalna zgoda, a teraz stosunki są neutralne, GKS będąc na hokeju w Bytomiu mogli swobodnie poruszać się po hali, a Polonia grająca w piłkę na jednym z boisk osiedlowych w Tychach mogli swobodnie poruszać się w barwach po mieście.
Zastanawia mnie, skąd taka mała liczba zgod KSG, tego z Zabrza.
Dawniej, od lat 70 do końcówki 90, Górnik należał do obozu Triady.
Po rozpadzie nie tyle samej Triady, co szeroko rozumianego obozu (wyżej wymienieni + Polonia Warszawa, ŁKS, Górnik Wałbrzych, Zagłębie, Korona, wspólni zgodowicze Korony, Cracovii i Polonii z Podkarpacia), wszyscy poszli w swoją stronę biorąc za sobą albo Polonię Bytom albo GKS Tychy.
Arka, Odra i Zagłębie trzymają z Polonia. Wałbrzych, Cracovia, Sandecja, ŁKS i Zawisza z GKS Tychy.
Ponadto między samymi tyskimi i polonistami raczej panują pozytywne nastroje.
Skąd taka kolej rzeczy, ze nikt nie pozostał przy zabrzanach? Czy to Górnik zerwał wszystkie zgody albo obrał niezależny kierunek, czy doszło do jakiegoś spięcia z byłymi zgodowiczami? Przy okazji, czy cos ich łączyło z Polonia Bytom i tyszanami?
Tychy i Bytom łączyła niegdyś oficjalna zgoda, a teraz stosunki są neutralne, GKS będąc na hokeju w Bytomiu mogli swobodnie poruszać się po hali, a Polonia grająca w piłkę na jednym z boisk osiedlowych w Tychach mogli swobodnie poruszać się w barwach po mieście.
A jak jedni i drudzy żyli z Górnikiem za lat „obozu Triady”?
KKS oficjalnie z Kotwicą zgoda. Co na to Pogoń? Wiadomo ze KKS kAlisz to też kontakty z WRWE
Na dobra sprawę to Pogoń ma dobre kontakty z Widzewem a przy najmniej neutralne, neutralne z Elana i Kaliszem. Jedynie to to z całego WRWE to tylko z Ruchem i Wisła Portowcy mają nie najlepsze kontakty.
KKS oficjalnie z Kotwicą zgoda. Co na to Pogoń? Wiadomo ze KKS kAlisz to też kontakty z WRWE
Poogoni nie przeszkadzają ludzie z ich ''fc"' z barlinka, którzy w wiekszosci są byłymi aktywnymi kibicami Stali Gorzów, wiec pewnie i Kalisz im nie pzeszkadza. Razem trenuja, razem jezdza na wyjazdy, nawet były prowadzący doping na Stali jest mile widziany w szczecinie :))