A wiesz że c*** piszę się przez Ch.Stefanstefan pisze: ↑29.01.2023, 17:47Zbyt inteligentnie mu to napisałeś nie zrozumie za h*** tępak j***** o co ci chodzi bo mu powiedzieli że marunia grypsuje He heoldskul pisze: ↑29.01.2023, 16:58Ale gdzie ja chcę wrzucisz ich fotki powiedziałem że Jastrzębie dostali ich fotki i nic z tym nie robię.
Czyli zachowuja sie tak jak Torcida, ktora tez wiedziala/wie, fotki tez miala/ma i .... nic z tym nie robia. Malo tego - potrafia zrobic transparent PDW, wlasnie dla kogos kto zbijal piatki (i nie tylko) z psem.
Fajnie macie na tym Slasku..

Zagłębie Dąbrowskie i Górny Śląsk-Kibicowsko
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: Zagłębie Dąbrowskie i Górny Śląsk-Kibicowsko
-
A Ty miałeś zwolnienie z lekcji języka polskiego?jakisyf1997 pisze: ↑29.01.2023, 19:26Zmienię temat ile gieksa i górnik pocięli innych a się pisze ino ile ruch pociol i sie pisze o tym
Zaraz Nikodem się obudzi po lekach w świrowni i zrobi Ci dokładny bilans, kto kogo pociął i ile razy.
Ultras lives matter!
-
z innej beczki 19 lutego szukuje sie gala silesiamma w Bytomiu w ktorej zawalcza fighterzy z Polonii i Ruchu ;) zapowiada sie ciekawa niedziela :) w Bytomiu
-
Jeśli temat śląski jest choć w 50% prawdziwy to nie dziwię się że Resovia wystawiła koalicję i zmieniła kolegów. A JKS dalej udaje że deszcz pada? Wy kiedyś skończycie opisywać ten syf bo się żygać chce. Dawniej to się coś działo.Górny Śląsk najlepszy region a teraz? Szkoda
-
Panie PeRkun a gdzie ja napisałem o silnej bandzie i rządzi? Ja pisałem w kontekście GŚ i tego co tam piszecie.
-
Stal przejęlą Rzeszów?

ja pierdolę,stal 30 lat kitrała się po piwnicach,zgody przyjmowała w pizzerii na Nowym Mieście (ich dzielnica koło stadionu),kto się wybijał u nich miał wjazd pod chatę,chłopy jak śmieci wynosili to się oglądali za siebie,jak mieli coś załatwić w SRODMIESCIU w urzędach to z rodzicami przyjeżdżali żeby ich Resa nie trzepnęła ....po tym jak na Resovii zechciano się bawić w gangsterke i się syf zrobił,zmieniała się ekipa to się stali poluzowało,mają najlepiej w historii to fakt,no ale ku*** pisać publicznie że Rzeszów przejęli...no chłopie,przyjedz do Rzeszowa w sobotę wieczór zrób obchód po knajpach,Rynku,Śródmieściu i zobacz że się nic nie zmieniło.
-
ale ty ku*** jesteś tępy :DE-KONFIDENT pisze: ↑31.01.2023, 20:49Witalski pisze: ↑31.01.2023, 19:45stefanstefan vel policjagórniknoga czemu nie podbiłeś na zbiórkę powiedzieć to co tu piszesz kozaku?Wywalone mam na ten wasz górnośląski cyrk ale śmieszą mnie takie internetowe kozaczki.Zresztą piszesz ile was tam nie odbiło dobrych chłopaków to czemu się nie zbierzecie i nie wyjaśnicie swoich oponentów??Zresztą o co ja pytam skoro jakby cię nie pogonili to dalej byś z nimi piątki zbijał.Taki z ciebie dobry chłopaczyna.
Przypominasz mi tu innego internetowego wojownika kumatego z cracovii.
Nikt nie musi wyjaśniać zaboli bo sami ku*** to robią swoją policyjno cygańską koalicja. c**** robią, jeżdżą u nich na wyjazdy celnicy i mają to w chuju. Jebacb

-
Dasz radę raz w życiu napisać coś mądrego?PolicjaGórnikNoga pisze: ↑01.02.2023, 11:25wykolejencu muruj cipeeeeeWitalski pisze: ↑31.01.2023, 19:45stefanstefan vel policjagórniknoga czemu nie podbiłeś na zbiórkę powiedzieć to co tu piszesz kozaku?Wywalone mam na ten wasz górnośląski cyrk ale śmieszą mnie takie internetowe kozaczki.Zresztą piszesz ile was tam nie odbiło dobrych chłopaków to czemu się nie zbierzecie i nie wyjaśnicie swoich oponentów??Zresztą o co ja pytam skoro jakby cię nie pogonili to dalej byś z nimi piątki zbijał.Taki z ciebie dobry chłopaczyna.
Przypominasz mi tu innego internetowego wojownika kumatego z cracovii.![]()
-
Nie używaj słów których nie rozumiesz.PolicjaGórnikNoga pisze: ↑02.02.2023, 00:17Z tobą nie da się inteligentnie tobie trzeba jechać po rajtuzach
-
Jest szansa żebyście podsyłali Nikodemowi na priv jakieś wiarygodne dane na temat tego która BANDA na GŚ ma w swoich szeregach najwięcej policjantów, celników, strażników miejskich, konfidentów, pedofilów, gwałcicieli, narkomanów, prostytutek, domowych ninja, oszustów, zdemoralizowanych księży ,transwestytów, wariatów co lubią się publicznie masturbować itp.? Może powstałby jakiś ranking najbardziej zwariowanej– żeby nie powiedzieć psycho ekipy na Górnym Śląsku? W końcu licytacje tutaj nie mają końca i łatwiej byłoby się połapać kto ma więcej psów w ekipie itd.
-
Byłem na Górnym Śląsku!
-
Sam konfident a pisze głupoty non stop na internecie żeby kogoś pomówić a siebie wybieli tylko na to cię stać.PolicjaGórnikNoga pisze: ↑02.02.2023, 18:37Jedziemy z tymi kurwiskami do spodu !!!E-KONFIDENT pisze: ↑24.01.2023, 07:39Nowy dzień, kawka, śniadanko i można nadrabiać afery na forum. Ahhh jak ja się cieszę że parę dni temu trafiłem na to forum.
-
Jude Gang już by was poustawiali
U nas frajeRow tępimy od środka.
Pozdro dla Tyskich i dobrych chłopaków z Bytomia.
PDW.
PDW.
-
Weź ty debilu zrób kolejny groźny podpis lepiej.
-
ZS to by na 20 metrów bało się do nas podejść...z kim oni wygrali z czołówki poza Lechem który wystawił młodych.
-
-
I tu Cię zmartwię bo nic takiego nie było.E-KONFIDENT pisze: ↑03.02.2023, 12:51Było na meczu u was biega pies w ekipie? Sama prawda!!!!!! Jechać z kurestwem do spodu. Za wstawianie się za psem na kryminale juz Dino i Romek powinni dostać c*** do d***. A tak Romkowi juz rów r******** przeciez jeszcze się tym chwalił kutas biedny nafurany
-
W ogóle, że ktoś jeszcze wpada na formy protestu w postaci.... znikania z trybun to mnie zawsze zastanawia co tym chcą ugrać? Przecież taka forma protestów to marzenie większości prezesów klubów, pzpn i psów. Nie ma młynu na meczu, czyli nie ma bluzgów, nie ma kar, mniejsze koszty ochrony...„Od meczu z Podbeskidziem wracamy na Blaszok, a do Satelity od spotkania z Podhalem 15.02!” – informują GieKSiarze.
-
Nie było bluzgów z obydwu stron.E-KONFIDENT pisze: ↑03.02.2023, 12:51Było na meczu u was biega pies w ekipie? Sama prawda!!!!!! Jechać z kurestwem do spodu. Za wstawianie się za psem na kryminale juz Dino i Romek powinni dostać c*** do d***. A tak Romkowi juz rów r******** przeciez jeszcze się tym chwalił kutas biedny nafurany
-
a zarazem jest naglosnione, poprzez nieobecnosc, to o czym wlodarze klubu nie chcieliby mowic i z czego nie chcieliby sie tlumaczyc, problem zostal zasygnalizowany, mowiło sie o tym, wypunktowano po kolei kazdy aspekt bojkotu. Bojkot cały czas trwa, wiec niech nikt mylnie nie ocenia, ze ten powrot to jego koniec.le_suiveur pisze: ↑03.02.2023, 18:27W ogóle, że ktoś jeszcze wpada na formy protestu w postaci.... znikania z trybun to mnie zawsze zastanawia co tym chcą ugrać? Przecież taka forma protestów to marzenie większości prezesów klubów, pzpn i psów. Nie ma młynu na meczu, czyli nie ma bluzgów, nie ma kar, mniejsze koszty ochrony...„Od meczu z Podbeskidziem wracamy na Blaszok, a do Satelity od spotkania z Podhalem 15.02!” – informują GieKSiarze.
-
Jude Gang to taka duża i zajebista ekipa, że aż musieli się podzielić na kilka mniejszych podgrupek i gonić się wzajemnie po Krakowie i okolicach bo cała Polska scena kibicowska to nie ich poziom (nie dorastają im do pięt)gniewoszplamisty22 pisze: ↑03.02.2023, 11:33/?Kumątyinaczej pisze: ↑03.02.2023, 09:53Jude Gang już by was poustawialiU nas frajeRow tępimy od środka.
PDW.
Moze nie jestem zbytnio w temacie ale ten Jude Gang to jakas obecnie dominujaca ekipa na Polskiej scenie kibicowskiej??
Lepsi od Sportowego Zagłebia juz?
-
Znowu ten konfident się wypowiada .Ten debil ile ma ników tutaj to ta sama pisownia i głupoty.Stefanstefan pisze: ↑04.02.2023, 18:25Zobaczcie górnik Lechia dziś cała jedna kondygnacja pusta tam jest padaka na torridzie
Jak poważne chłopaki byli to góra była zajebana po brzegi
j**** policjantów lechiaaa
U was biega pies w ekipie
-
Tak wszyscy przychodzili zobaczyć jakim byłeś, jesteś i będziesz ciulem.Stefanstefan pisze: ↑04.02.2023, 18:25Zobaczcie górnik Lechia dziś cała jedna kondygnacja pusta tam jest padaka na torridzie
Jak poważne chłopaki byli to góra była zajebana po brzegi
j**** policjantów lechiaaa
U was biega pies w ekipie
-
Ile was tam dzisiaj było 8 tyś?
-
-
-
Schował portfel by Ci się nie przykleił do ręki.Stefanstefan pisze: ↑05.02.2023, 09:03iKSGKSW pisze: ↑05.02.2023, 08:47Najważniejsze że Ciebie nie da się znaleźć. Miłej niedzieliStefanstefan pisze: ↑05.02.2023, 00:54
Z czego końcówka to ekipa te 42 i tam może znajdziesz 5 do bicia![]()
I co byś pizdo zrobiła jak byś znalazł ty jesteś zwykły ciec na liścia pizdo zabrzańska
-
Mój porządek? Przecież to Ty złodziejaszku piszesz gdzie się tylko da że wróci prawdziwa Torcida. A tu już mija prawie 4 lata od twojej obietnicy oczyszczanie i dalej nic. Z jednym masz rację, mam żonę dzieci i jestem szczęśliwy w odróżnieniu do ciebie. PS. Nie kradnij więcej.Stefanstefan pisze: ↑05.02.2023, 10:12No właśnie tyle twojego szczekania ty pizdo, piątki zabijałeś w Krakowie z policjantami na sektorze?czy już zrobiłeś ten zapowiadany twój porządek co? chłopie niedziela jest zajmij się dzieckiem idź na sanki przytul żonę jak masz i skończ tu pierdolić te twoje policyjne wypociny cwelu na liściaKSGKSW pisze: ↑05.02.2023, 09:21Schował portfel by Ci się nie przykleił do ręki.Stefanstefan pisze: ↑05.02.2023, 09:03i
I co byś pizdo zrobiła jak byś znalazł ty jesteś zwykły ciec na liścia pizdo zabrzańska
-
Siemanko, mam pytanie do kibiców Górnika.
Jak zakończyła się sprawa zastrzelonego w 2015 roku Dawida z Knurowa? Pytam, bo aktualnie nie-lewicowe media przypominają o strzelaniu do górników w Jastrzębiu w lutym 2015 roku, gdzie zostało postrzelonych w GŁOWĘ kilkunastu górników. W tamtych czasach sporo sie mówiło, że ten sam "pluton egzekycyjny" co masakrował gorników, trzy miesiące później zastrzelił Dawida. Na filmiku dokładnie widać, że Dawid nie biegnie w strone milicjantów, wiec uzycie broni w obronie własnej było nieuzasadnione. Droga sprawa, to strzelanie z kilku metrów, celuje sie w nogi, jak sie powinno robić, a nie strzelać w głowę!
Po tych wydarzeniach, na stadionach całej Europy zawisły transparenty, mówiące o polskiej milicji.
Myślę, że te dwie sprawy, ktore dzieli zaledwie 3 miesiące, można jakoś połączyc i wspólnymi siłami ukarac morderców.
Dodam tylko, ze za czasów tuSSka, Polska była jedynym krajem w UE, gdzie w stosunku do kibiców używano broni, i to jeszcze celując w głowę.
Pozdrawiam.
Jak zakończyła się sprawa zastrzelonego w 2015 roku Dawida z Knurowa? Pytam, bo aktualnie nie-lewicowe media przypominają o strzelaniu do górników w Jastrzębiu w lutym 2015 roku, gdzie zostało postrzelonych w GŁOWĘ kilkunastu górników. W tamtych czasach sporo sie mówiło, że ten sam "pluton egzekycyjny" co masakrował gorników, trzy miesiące później zastrzelił Dawida. Na filmiku dokładnie widać, że Dawid nie biegnie w strone milicjantów, wiec uzycie broni w obronie własnej było nieuzasadnione. Droga sprawa, to strzelanie z kilku metrów, celuje sie w nogi, jak sie powinno robić, a nie strzelać w głowę!
Po tych wydarzeniach, na stadionach całej Europy zawisły transparenty, mówiące o polskiej milicji.
Myślę, że te dwie sprawy, ktore dzieli zaledwie 3 miesiące, można jakoś połączyc i wspólnymi siłami ukarac morderców.
Dodam tylko, ze za czasów tuSSka, Polska była jedynym krajem w UE, gdzie w stosunku do kibiców używano broni, i to jeszcze celując w głowę.
Pozdrawiam.
"...nie pozwól Matko, by szargał Cię semicki pies.."
-
Z tego co sobie przypominam raz umożono śledztwo, później był nieprawomocny wyrok że 60 tys zadość uczynienia.lobik pisze: ↑05.02.2023, 11:15Siemanko, mam pytanie do kibiców Górnika.
Pozdrawiam.
-
skończyła się tak, że te kurwisko co strzelało, dostało awans i do końca życia siedzi za biurkiem, z płaconym szkodliwym i opieką psychologów i psychiatrów...lobik pisze: ↑05.02.2023, 11:15Siemanko, mam pytanie do kibiców Górnika.
Pozdrawiam.
-
c*** piszemy przez Ch siadaj Przemuś pała.Stefanstefan pisze: ↑05.02.2023, 14:10Nie musisz się przedstawiać h** to kogo obchodzi czy ty dziewcze czy pedał powiedziałem ci cwelu milcz bo h*** znaczysz frajerze
-
Ruchanie Bienia Do Ryja
Stefanstefan pisze: ↑05.02.2023, 14:10Nie musisz się przedstawiać h** to kogo obchodzi czy ty dziewcze czy pedał powiedziałem ci cwelu milcz bo h*** znaczysz frajerze
Jak tam idzie internetowa rewolucja? Jakieś postępy czy nadal c**** znaczysz, c**** możesz i wszyscy na ciebie srają?
Jakieś nowe wieści z wirtualnego wora?
-
-
Takie małe pytanie co do tekstu, który znajduje się pod każdym postem. Dla jakich ludzi szacunek? Morderców, pedofilów, gwałcicieli i dealerów?GuyFawkes pisze: ↑07.02.2023, 12:09Ksywa mówi sama za siebie.Pedaly z koalicji lubią uciekać na recepcje.POLICYJNO KONFIDENCKA KOALICJA GÓRNIK GIEKSA ROW WISLOKA I POLICJA!Starzy zawsze mówili,kto buja się z ku*** jest taki sam jak on.W tej koalicji nikomu nic nie przeszkadza wszyscy są siebie warci!
-
Ty taki od urodzenia, czy z wiekiem nieszczęście przyszło niedojrzały ura bura? Groźny jesteś. Nie odpisuj.GuyFawkes pisze: ↑07.02.2023, 15:10Ty jak byś był troche w temacie to byś wiedział do jakich Ludzi a ze nadajesz z komendy to masz braki.Psoriasis pisze: ↑07.02.2023, 14:00Takie małe pytanie co do tekstu, który znajduje się pod każdym postem. Dla jakich ludzi szacunek? Morderców, pedofilów, gwałcicieli i dealerów?GuyFawkes pisze: ↑07.02.2023, 12:09Ksywa mówi sama za siebie.Pedaly z koalicji lubią uciekać na recepcje.POLICYJNO KONFIDENCKA KOALICJA GÓRNIK GIEKSA ROW WISLOKA I POLICJA!Starzy zawsze mówili,kto buja się z ku*** jest taki sam jak on.W tej koalicji nikomu nic nie przeszkadza wszyscy są siebie warci!
-
Przemuś dziarę na klacie już zakryłeś?
-
Ile ty tych kont zrobisz żeby siebie wybielić konfidencie.grzegorzlato pisze: ↑07.02.2023, 15:13haha nauczylas się jednego słowa i z każdego konta piszesz o pecie……. wczoraj już się ośmieszyłas z konta kepi bo nie wiedziałaś kto stracił flagę frajerze…..jeszcze konto gnls niby z gdanska gdzie już napisali chłopaki z gdanska ze podszywacz się frajerze…..widac skumałeś się z tym pogonionym c***** z zabrza dobry duet k**** z neta hahahprzypalowiec z forum pisze: ↑07.02.2023, 15:06
Ty sie nawet pecie nie kryjesz ze nabijasz z dwóch kont. A dojezdzal to cie stary nocami dlatego taki skrzywiony teraz jesteś.
-
SA zmienił w jakimś stopniu wyroki na PF?
-
Zadałem tylko pytanie, a ty się doszukujesz drugiego dna. Chłopie ciągle gadanie jak to Górnik na Rudzie tępiony,a dalej kibiców Górnika jest mnóstwo.przypalowiec z forum pisze: ↑08.02.2023, 18:06Nie zmienił, możecie świętować dalej że w końcu na Rudzie bedziecie mogli normalnie żyć. Chociaż to przecież wasze miasto. No ale pytanie czy macie powody do świętowania jak u was taka padaka to już musisz sam sobie odpowiedzieć. Pomyśl jeszcze jakby tego WRWE nie było a u was taki gnój a Ruch by był w formie 2016 roku. To byście juz dawno zawiesili dzialalnosc i wyjechali z miasta.