Sam biegales z psem w ekipie sialalalalala.PolicjaGórnikNoga pisze: ↑25.01.2023, 10:46Dino j**** cię k****
U was biega pies w ekipie sialalalalaaaa

Zagłębie Dąbrowskie i Górny Śląsk-Kibicowsko
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: Zagłębie Dąbrowskie i Górny Śląsk-Kibicowsko
19PB20
-
Wystarczy zignorować i zablokować tego pojeba z rozdwojeniem jaźni i od razu jakoś tak lepiej na forum. Musi mieć coś z głową skoro zakłada 4 konta i sam sobie odpisuje i ze sobą prowadzi dialog. Za dużo narkotyków !
-
A ty k**** ciągle byś chłopaków jebał w buzię W********** z takimi zapędami z tego forum pedale zajebanyPolicjaGórnikNoga pisze: ↑25.01.2023, 13:24Jak by cię to nie jebalo to byś się tu błaźnie nie błaźnił
j**** cię w pysk♂️
♂️Psie
GÓRNIK\G/ZABRZE
-
Jak to coś siedzi skitrane c*** wie gdzie.dekazkonfior pisze: ↑25.01.2023, 17:43jakiś pedał wali ksywami kolejny tydzień poważnie nie ma w tym zabrzu nikogo kto by zrobił z tym porządek? co on rodziny nie ma czy wy jaj?
-
Pytanie bez spiny do kibiców Ruchu. Wiedzieliście że fani z Dortmundu na wasz turniej przyjadą mocno kebabowym składem czy byliście zaskoczeni dopiero na hali i głupio było ich wyprosić? Kiepsko to wygląda. I jak to się ma do waszych kontaktów z Schalke?
-
A od kiedy to ekipa wąchająca się z Hajdukiem/Górnikiem/Benfiką ma z nami jakiekolwiek kontakty? O czystość rasy na Turnieju się nie martw.
-
Kontakty z Schalke? Chyba 30 lat temu :)
-
Już spieszę kolego z odpowiedzią. A mianowicie, nie byliśmy zaskoczeni, zawiedzeni, ani też nie było nam wstyd, bo nie ma czego. Rozumiem że u Ciebie w ekipie wszyscy wyżyłowani, sami atletci z najniższym procentem tkanki tłuszczowej. Oczywiście szanuję, ale my bardziej patrzymy na to kto jak sie napierdala a nie czy ma sylwetkę kulturysty. A odnośnie Schalke to chyba Ci sie coś pomyśliło bo z tego co wiem to sporo żaboli mieszkających w Niemczech jeździ na Schalke, my nie mamy z nimi żadnych kontaktów. Pozdrawiam i mam nadzieję, że moja odpowiedź cię usatysfakcjonowała.
Nie wchodzę w słowne przepychanki z forumowymi napinatorami
Subiektywne zdanie kibica Ruchu
-
Wydaje mi się, że tu chodziło o karnację, a nie ulubiony przysmak.
Nie ważne ile masz wyjazdów,ważna jest ilość postów!
-
JA pie***le zdziwieni że na turnieju bvb było od paru lat przyjeżdżają
-
Co ty mi leszczu p********* o jakiś przysłowiach o pakowaniu do wora na wolnościE-KONFIDENT pisze: ↑21.01.2023, 10:24Jakbyś tłuku j***** ukończył chociaż 6 klas podstawówki to byś wiedział że worków nie pakuje się tylko w kryminale ale istnieje coś takiego jak przysłowia. Ale na to jesteś za glupi.UrzadSkarbowy pisze: ↑21.01.2023, 03:00Nie ma nic lepszego niż po brawarku wbić w ten temat :D
"Co my? Czemu pakujesz mnie do worka z innymi? "
ku*** mać to już do wora na k.net pakują hahaha
szkoda leszcze że anonimowi jesteście, zjedziecie kiedyś na puche to zapraszam do grypsujących z tekstem że się jest gitem bo grypsowałem na internetach :D jebane błazny wstyd LUDZIOM przynosicie!
Chwalisz się czy żalisz tym ze siedziałeś?

-
Amerykę odkryłeś ? już Ruch grał na Pieście w roli gospdarza.E-KONFIDENT pisze: ↑25.01.2023, 20:01Widzieliście ze smrody z Chorzowa będą rozgrywać swoje mecze na stadionie Piasta hahaha![]()
-
Ale widzieliście na żywo tych gości z Borussii że pierdolicie o jakichś kebabach? Nie. Więc stulcie pizdy bo nie macie pojęcia o czym piszecie. Co do gry na stadionie Piasta, panie e-konfident to ciul cie to obchodzi, zajmij sie pakowaniem do wora na kibice.net i swoją wojenką z chłopakami z Górnika bo raczej nikt normalny z Ruchu nie wejdzie tu w żadną dyskusję z Tobą. Ja również kończę, swoje powiedziałem a wy teraz odpisujcie, wojujcie i powielajcie swoje kłamstwa, po którymś razie staną się prawdą (ale tylko w waszych zjebanych łbach, na całe szczęście).kojotsonqwe pisze: ↑26.01.2023, 01:31Kolejna ekipa w Polsce staje się hipokrytami? Stare, znałem... Ale wiem, wiem u nich nigdy czarny nie grał.![]()
-
Z jakiej ekipy jesteś?kojotsonqwe pisze: ↑26.01.2023, 13:52Tak widziałem, tak samo wiem, że zabrali wam kolorowych na turniej... Po drugie chuliganka Borussi z którymi się miżacie posiada kolorowych w ekipie wkońcu bardzo dobrze trzymają z FC Köln, gdzie jednym z szefow tej ekipy jest Turas (tutaj masz przykład hools z Koln - https://www.youtube.com/watch?v=-_PVUtJGsQs). Może też koledzy z Borussi wam przyprowadzą na jakiś turniej FC Köln, którzy robili oprawy o polaczkach z resztą dla was żadna różnica wkońcu sami latacie i niszczycie patriotyczne grafy na Górnym Śląsku czy gwizdacie na polski hymn. Już nie wspomne o waszych ciągotach niemieckich i te wasze "potężne" koszulki z herbem Niemiec.
Żeby było jeszcze śmieszniej na turnieju pojawiają się ruskie... jak tam opowiadali wam, jak ich funfle z CSKA biegają na froncie pod flagą sierpa i młota i że wstążkami wojny ojczyznianej?
-
Już go o to pytałem.Mertens pisze: ↑26.01.2023, 15:14Z jakiej ekipy jesteś?kojotsonqwe pisze: ↑26.01.2023, 13:52Tak widziałem, tak samo wiem, że zabrali wam kolorowych na turniej... Po drugie chuliganka Borussi z którymi się miżacie posiada kolorowych w ekipie wkońcu bardzo dobrze trzymają z FC Köln, gdzie jednym z szefow tej ekipy jest Turas (tutaj masz przykład hools z Koln - https://www.youtube.com/watch?v=-_PVUtJGsQs). Może też koledzy z Borussi wam przyprowadzą na jakiś turniej FC Köln, którzy robili oprawy o polaczkach z resztą dla was żadna różnica wkońcu sami latacie i niszczycie patriotyczne grafy na Górnym Śląsku czy gwizdacie na polski hymn. Już nie wspomne o waszych ciągotach niemieckich i te wasze "potężne" koszulki z herbem Niemiec.
Żeby było jeszcze śmieszniej na turnieju pojawiają się ruskie... jak tam opowiadali wam, jak ich funfle z CSKA biegają na froncie pod flagą sierpa i młota i że wstążkami wojny ojczyznianej?
I tu pojawia się pytanie: skoro typ nie jest z żadnej ekipy kibicowskiej, to co robi na forum kibicowskim? Jakie by ono nie było ;) Pewne odpowiedzi same się nasuwają.
Daleko mi do Ruchu, ale do bezklubowych pizd jeszcze dalej.
RKS MOTOR LUBLIN
-
Zaraz ci odpisze, że robi interesy jeżdżąc po całej Polsce i po prostu obserwuje :D
-
Ciekawe czy ŁKS, Cracovie i Legie tez pytales czy sprawdzali paszporty swoim braciom z Lyonu, Amsterdamu i Hagi :) Ekipe BVB oceniasz jako kebabowa bo na stadionowych oprawcach widziales fotke na ktorym jest jedna osoba o ciemniejszej karnacji. Ciekawe tez jest to ze widziales ta ekipe na zywo, a przeciez jestes bezklubowy, wiec jak znalazles sie na turnieju? ;) Z ta Kolonia to w ogole hit hahahahaha, wrzucasz losowy filmik jakiegos rapera z Kolonii podpisujac ze znajduja sie tam hooligani FC Koln, po czym na teledysku ani jednego emblematu klubowego, w tekscie zero wzmianek. Moze to kibice Fortuny albo Viktorii Koln? :) co do CSKA i gwizdania hymn to szkoda komentowac bo smiesznym jest bezustanne wspominanie o tym 15 lat od tego meczu:)kojotsonqwe pisze: ↑26.01.2023, 13:52Tak widziałem, tak samo wiem, że zabrali wam kolorowych na turniej... Po drugie chuliganka Borussi z którymi się miżacie posiada kolorowych w ekipie wkońcu bardzo dobrze trzymają z FC Köln, gdzie jednym z szefow tej ekipy jest Turas (tutaj masz przykład hools z Koln - https://www.youtube.com/watch?v=-_PVUtJGsQs). Może też koledzy z Borussi wam przyprowadzą na jakiś turniej FC Köln, którzy robili oprawy o polaczkach z resztą dla was żadna różnica wkońcu sami latacie i niszczycie patriotyczne grafy na Górnym Śląsku czy gwizdacie na polski hymn. Już nie wspomne o waszych ciągotach niemieckich i te wasze "potężne" koszulki z herbem Niemiec.
-
Dlatego też z mojej strony tyleHugo Boss pisze: ↑26.01.2023, 16:19Już go o to pytałem.Mertens pisze: ↑26.01.2023, 15:14Z jakiej ekipy jesteś?kojotsonqwe pisze: ↑26.01.2023, 13:52
Tak widziałem, tak samo wiem, że zabrali wam kolorowych na turniej... Po drugie chuliganka Borussi z którymi się miżacie posiada kolorowych w ekipie wkońcu bardzo dobrze trzymają z FC Köln, gdzie jednym z szefow tej ekipy jest Turas (tutaj masz przykład hools z Koln - https://www.youtube.com/watch?v=-_PVUtJGsQs). Może też koledzy z Borussi wam przyprowadzą na jakiś turniej FC Köln, którzy robili oprawy o polaczkach z resztą dla was żadna różnica wkońcu sami latacie i niszczycie patriotyczne grafy na Górnym Śląsku czy gwizdacie na polski hymn. Już nie wspomne o waszych ciągotach niemieckich i te wasze "potężne" koszulki z herbem Niemiec.
I tu pojawia się pytanie: skoro typ nie jest z żadnej ekipy kibicowskiej, to co robi na forum kibicowskim? Jakie by ono nie było ;) Pewne odpowiedzi same się nasuwają.
Daleko mi do Ruchu, ale do bezklubowych pizd jeszcze dalej.
-
Manifestacja kibiców Ruchu Chorzów pod Urzędem Miasta.
https://www.youtube.com/watch?v=vtzY9TEd258
https://www.youtube.com/watch?v=WdwhRhImcH8

https://www.youtube.com/watch?v=vtzY9TEd258
https://www.youtube.com/watch?v=WdwhRhImcH8

-
Patriota za 5 PLN w koszulce JHK z Żolnierzami Wyklętymi się odezwał.kojotsonqwe pisze: ↑26.01.2023, 13:52Tak widziałem, tak samo wiem, że zabrali wam kolorowych na turniej... Po drugie chuliganka Borussi z którymi się miżacie posiada kolorowych w ekipie wkońcu bardzo dobrze trzymają z FC Köln, gdzie jednym z szefow tej ekipy jest Turas (tutaj masz przykład hools z Koln - https://www.youtube.com/watch?v=-_PVUtJGsQs). Może też koledzy z Borussi wam przyprowadzą na jakiś turniej FC Köln, którzy robili oprawy o polaczkach z resztą dla was żadna różnica wkońcu sami latacie i niszczycie patriotyczne grafy na Górnym Śląsku czy gwizdacie na polski hymn. Już nie wspomne o waszych ciągotach niemieckich i te wasze "potężne" koszulki z herbem Niemiec.
Jeszcze mógłbyś się nauczyć pisać w swoim ojczystym języku analfabetko, oczy ku*** szczypią.
Powtarzasz jakieś ciulstwa powielane przez takich internetowców jak Ty. Co nas ku*** obchodzi FC Koeln...
Weź no napisz jeszcze coś ciekawego.
-
Nie odpisuj mu, skoro nie jest żadnej z ekip, nie uczestniczy w życiu kibicowskim a napierdala tu posty, to znaczy że albo ma z****** łeb, albo jest psembez-napinki pisze: ↑26.01.2023, 23:26Patriota za 5 PLN w koszulce JHK z Żolnierzami Wyklętymi się odezwał.kojotsonqwe pisze: ↑26.01.2023, 13:52Tak widziałem, tak samo wiem, że zabrali wam kolorowych na turniej... Po drugie chuliganka Borussi z którymi się miżacie posiada kolorowych w ekipie wkońcu bardzo dobrze trzymają z FC Köln, gdzie jednym z szefow tej ekipy jest Turas (tutaj masz przykład hools z Koln - https://www.youtube.com/watch?v=-_PVUtJGsQs). Może też koledzy z Borussi wam przyprowadzą na jakiś turniej FC Köln, którzy robili oprawy o polaczkach z resztą dla was żadna różnica wkońcu sami latacie i niszczycie patriotyczne grafy na Górnym Śląsku czy gwizdacie na polski hymn. Już nie wspomne o waszych ciągotach niemieckich i te wasze "potężne" koszulki z herbem Niemiec.
Jeszcze mógłbyś się nauczyć pisać w swoim ojczystym języku analfabetko, oczy ku*** szczypią.
Powtarzasz jakieś ciulstwa powielane przez takich internetowców jak Ty. Co nas ku*** obchodzi FC Koeln...
Weź no napisz jeszcze coś ciekawego.
-
To w śmieRdzielach biegał pies po murawie sialalala
-
I znów się zaczyna.
-
Chyba od 15 stron nie było więcej niż 5 postów wnoszących coś o czym można by podyskutować.
KSGKSW, twierdzisz, że jesteś kibicem starszej daty. Na c*** wdajesz się w dyskusje z tymi baranami?
Jebanie przez 100 stron, że Górnik biega z psami, Ruch nie biega bo pies z awantury z ŁKSem nie był/jest z ekipy, a na Cichej cały czas się pojawia.
W każdej ekipie znajdzie się coś co nie powinno mieć miejsca.
Takie pojebane czasy nastały niestety.
KSGKSW, twierdzisz, że jesteś kibicem starszej daty. Na c*** wdajesz się w dyskusje z tymi baranami?
Jebanie przez 100 stron, że Górnik biega z psami, Ruch nie biega bo pies z awantury z ŁKSem nie był/jest z ekipy, a na Cichej cały czas się pojawia.
Ultras lives matter!
-
Masz rację popełniłem błąd.AntekBezMajtek pisze: ↑27.01.2023, 20:29Chyba od 15 stron nie było więcej niż 5 postów wnoszących coś o czym można by podyskutować.
-
Ten temat serio powinien być już dawno wyjebany w pizdu.
Kundle to czytają i tylko przypał z tego i nic więcej.
Ciekawe, która ekipa w Polsce nie ma wtyki w psiarni.
Niekórych to chyba jeszcze od Sylwestra mocno trzyma.
Kundle to czytają i tylko przypał z tego i nic więcej.
Ciekawe, która ekipa w Polsce nie ma wtyki w psiarni.
Niekórych to chyba jeszcze od Sylwestra mocno trzyma.
Ultras lives matter!
-
Kolego Gieksiarzu a to nie Wasza koalicja jest najmodniejsza w internecie? To nie Wy pisaliście oświadczenie po każdej porażce ba nawet po zwycięstwach Wam się zdarzało zamiast podać suchy fakt. ZS pisze gotowe fakty, wyniki akcji i tyle nikt się nie wdaje w jakieś polemiki. Wiem, że Was tam dumnych Gieksiarzy boli, że w ostatnim czasie do tego ZS nie macie polotu. Bo jak to kibice klubu z tych zajebistych, bogatych, pięknych na tle Sosnowca - Katowic są bici przez tych "wsioków z Sosnowca". Chodź raz byście mieli godność i przyznali, że ZS w ostatnich latach jest ekipą lepszą od Was. ZS nawet w tych ww. faktach pisze m.in o Was, że szacunek za podjęcie rękawicy czy akcje a Wam Wasza duma "hanysa z kieleckiego" na to nie pozwala.vvv pisze: ↑28.01.2023, 09:24Ten temat śmieszny jest głównie dlatego, ze od 100 stron pisane jest jedno i to samo w kółko, cały czas te same ekipy i te same ksywy, które można o dziwo nawet wygooglować sobie. Ciężkie afery, gdzie większość z tych ksywek pogonione , a ci w kółko jedno i to samo.
Śmieszni jestescie głównie dlatego, ze piszecie o czymś co wie każdy, a tenat pewnej koalicji z gotowa afera w postaci chłopa konfiora co biega całkowicie przemilczany, nawet pomimo trgo, ze inna ekipa zerwała z nimi przez to układ. A chłopaki cisza i jak ktoś coś wspómni to afera o walkę z ruskimi a nie o konfidenta z najmodniejszej obecnie na necie koalicji….
-
Przecież w tej sytuacji akurat Gieksa przyznała się do porażki.pee pisze: ↑28.01.2023, 13:44Kolego Gieksiarzu a to nie Wasza koalicja jest najmodniejsza w internecie? To nie Wy pisaliście oświadczenie po każdej porażce ba nawet po zwycięstwach Wam się zdarzało zamiast podać suchy fakt. ZS pisze gotowe fakty, wyniki akcji i tyle nikt się nie wdaje w jakieś polemiki. Wiem, że Was tam dumnych Gieksiarzy boli, że w ostatnim czasie do tego ZS nie macie polotu. Bo jak to kibice klubu z tych zajebistych, bogatych, pięknych na tle Sosnowca - Katowic są bici przez tych "wsioków z Sosnowca". Chodź raz byście mieli godność i przyznali, że ZS w ostatnich latach jest ekipą lepszą od Was. ZS nawet w tych ww. faktach pisze m.in o Was, że szacunek za podjęcie rękawicy czy akcje a Wam Wasza duma "hanysa z kieleckiego" na to nie pozwala.vvv pisze: ↑28.01.2023, 09:24Ten temat śmieszny jest głównie dlatego, ze od 100 stron pisane jest jedno i to samo w kółko, cały czas te same ekipy i te same ksywy, które można o dziwo nawet wygooglować sobie. Ciężkie afery, gdzie większość z tych ksywek pogonione , a ci w kółko jedno i to samo.
Śmieszni jestescie głównie dlatego, ze piszecie o czymś co wie każdy, a tenat pewnej koalicji z gotowa afera w postaci chłopa konfiora co biega całkowicie przemilczany, nawet pomimo trgo, ze inna ekipa zerwała z nimi przez to układ. A chłopaki cisza i jak ktoś coś wspómni to afera o walkę z ruskimi a nie o konfidenta z najmodniejszej obecnie na necie koalicji….
-
Mija 20-ty dzień oczekiwania, kiedy Torcida określi się do którego roku trenowała w Spartanie Knurów?BlueRedHorde pisze: ↑08.01.2023, 19:04Widzę, że żaby rozmywają temat ich niepoprawnych kontaktów z kibicowskim wrogiem nr1, czyli Policją.
Możecie określić się (oficjalnie) do kiedy dokładnie trenowaliście w Spartan Knurów?
Od 2011 do ?
![]()
Również Gieksa powinna się określić ile lat przyjeżdżała na treningi do policyjnego klubu, szczególnie Poniedział, który wielokrotnie tarzał się tam po macie wspólnie z Marysią i policjantami.
Generalnie w całej tej ‚aferze”, to dostaje się gównie żabolom. Gieksa jakby z boku, a też poszła za frajerstwem, bo sami są nie lepsi no i oczywiście cała koalicja się obawia, żeby się ich marysia nie rozkraczyła.
A tutaj tak dla przypomnienia Halinka z Halin znany kiedyś jako funkcjonariusz Noga z Torcidy.

-
Jesteś z Piasta czy Poloni?BlueRedHorde pisze: ↑28.01.2023, 16:05Mija 20-ty dzień oczekiwania, kiedy Torcida określi się do którego roku trenowała w Spartanie Knurów?BlueRedHorde pisze: ↑08.01.2023, 19:04Widzę, że żaby rozmywają temat ich niepoprawnych kontaktów z kibicowskim wrogiem nr1, czyli Policją.
Możecie określić się (oficjalnie) do kiedy dokładnie trenowaliście w Spartan Knurów?
Od 2011 do ?
![]()
Również Gieksa powinna się określić ile lat przyjeżdżała na treningi do policyjnego klubu, szczególnie Poniedział, który wielokrotnie tarzał się tam po macie wspólnie z Marysią i policjantami.
Generalnie w całej tej ‚aferze”, to dostaje się gównie żabolom. Gieksa jakby z boku, a też poszła za frajerstwem, bo sami są nie lepsi no i oczywiście cała koalicja się obawia, żeby się ich marysia nie rozkraczyła.
A tutaj tak dla przypomnienia Halinka z Halin znany kiedyś jako funkcjonariusz Noga z Torcidy.
![]()
-
Ciekawie się dzieje legia kontra bielsko ciekawe co na to sosnowiec
-
Pewnie dowiedział się teraz z k.netjakisyf1997 pisze: ↑28.01.2023, 18:46Ciekawie się dzieje legia kontra bielsko ciekawe co na to sosnowiec
-
Koniec rozmów z Tobą chcesz rozliczyć Torcide czekam od 14 30 pod stadionem. Oficjalnie przy wszystkich kibicach powiesz co ci na sercu leży. Krótka piłka. Nie wśród ekipy ale kibiców.PolicjaGórnikNoga pisze: ↑28.01.2023, 17:01Ta i ilu uciekło hahaha Nowak wjebane kilku dostało za to oklepKSGKSW pisze: ↑28.01.2023, 15:00Przecież w tej sytuacji akurat Gieksa przyznała się do porażki.pee pisze: ↑28.01.2023, 13:44
Kolego Gieksiarzu a to nie Wasza koalicja jest najmodniejsza w internecie? To nie Wy pisaliście oświadczenie po każdej porażce ba nawet po zwycięstwach Wam się zdarzało zamiast podać suchy fakt. ZS pisze gotowe fakty, wyniki akcji i tyle nikt się nie wdaje w jakieś polemiki. Wiem, że Was tam dumnych Gieksiarzy boli, że w ostatnim czasie do tego ZS nie macie polotu. Bo jak to kibice klubu z tych zajebistych, bogatych, pięknych na tle Sosnowca - Katowic są bici przez tych "wsioków z Sosnowca". Chodź raz byście mieli godność i przyznali, że ZS w ostatnich latach jest ekipą lepszą od Was. ZS nawet w tych ww. faktach pisze m.in o Was, że szacunek za podjęcie rękawicy czy akcje a Wam Wasza duma "hanysa z kieleckiego" na to nie pozwala.ale dalej będą jeździć
mięso armatnie
-
GuyFawkes pisze: ↑15.01.2023, 20:35Ty jesteś pierdolniety jak mówisz że wystawił szendla i.malego, za to powinieneś dostać na pizde.glwtrcd pisze: ↑15.01.2023, 20:10K*** to jesteś ty ten Guycostam I policjantówgornikStefanstefan pisze: ↑15.01.2023, 18:03
Co cię k**** spermopijko boli już wróciłaś z imprezki naćpana i kozaczysz ty się ku*** środowiskiem kibicowskim nazywasz? szmato jebana do budy gdzie twoje miejsce
Ten Guy to w ogóle c*** jak mówi że lasiok to w porządku gość. No zajebisty jest że dogadał się z psami.
Zresztą niektóre ekipy dostały coś jak tam laski przeprasza .
Co do maryto jak trafi po wyroku na Polskę to mu nikt nic nie zrobi i nikt go niedojezdzal na monte bo to byly fantazje lasioka.
A co do ekipy Piasta to ich gura zabija pionki z psami na gwlickim starcie Jastrzębie dostali zdjęcia Ale im to chyba nieprzeszkadza
[/quote
Dogadał to się mara z tokarzem.Latał 9 lat na ukladzie z tokarzem walil na mordę i wystawiał chłopaków Np.szendla i Malego i w zamian za to wychodził bez szwanku jak go pare razy zawineli.Raz tez udało mu się dostać obroże i dobra opinie z policji,tokarz załatwiłPrzyszło CBŚ i niestety trzeba zapierdalac.Na monte z nim pojechali jak z ostatnia szmata,zapytajcie chłopaków z Cracovi .W Polskę pojedzie to będą z nim jechać jak z jego mentorem byłym psem z Knurowa Andrzejem.G ps.rudy.Długo cie nie było to zawijaj stad prujdupo i nie siej farmazonów bo cała Polska wie jak jest a wy prubujecie zakłamać rzeczywistość.
Na monte to pojechali z Tobą cwelu.
Nikt z Cracovi ,Lecha czy innego klubu tego niepotwierdzi..
Idź do Maslaka i spytaj czy mara miał jechane i daj znać co Ci odpowiedzial.
A tak wogole to jak mara wyskoczy kiedyś to będzie mieli odwagę do niego podejść i powiedzieć mu to co tu piszecie
-
Jutro zobaczysz jak nikogo nie ma.PolicjaGórnikNoga pisze: ↑29.01.2023, 13:15ku*** łbie j***** kiedy wy zrozumiecie ze dla nich to żaden interes (ku*** wy tam tylko kradniecie bo się z nikim nie bijecie ani nic nie widzisz tego łbie ?)był tylko ekipa się liczyła i ustawki
Dziś nie ma chłopaków nie ma ustawek a wy pierdolicie tylko o pieniądzach
-
I widzisz szmatki tyłu już poszło na Polskę i mają się dobrze frajerzeStefanstefan pisze: ↑15.01.2023, 20:38Morda niedorozwoju ty jak polecisz na Polskę to też ci nikt nie zrobi nic hehehe debil,podwórko z majciarzy i policjantów wyczysciles już jak nie to do budy psieglwtrcd pisze: ↑15.01.2023, 20:10K*** to jesteś ty ten Guycostam I policjantówgornikStefanstefan pisze: ↑15.01.2023, 18:03
Co cię k**** spermopijko boli już wróciłaś z imprezki naćpana i kozaczysz ty się ku*** środowiskiem kibicowskim nazywasz? szmato jebana do budy gdzie twoje miejsce
Ten Guy to w ogóle c*** jak mówi że lasiok to w porządku gość. No zajebisty jest że dogadał się z psami.
Co do maryto jak trafi po wyroku na Polskę to mu nikt nic nie zrobi i nikt go niedojezdzal na monte bo to byly fantazje lasioka.
A co do ekipy Piasta to ich gura zabija pionki z psami na gwlickim starcie Jastrzębie dostali zdjęcia Ale im to chyba nieprzeszkadza
-
Ale gdzie ja chcę wrzucisz ich fotki powiedziałem że Jastrzębie dostali ich fotki i nic z tym nie robię.crvvstaliczny pisze: ↑15.01.2023, 21:46Ty ale co to jest w ogóle za gadka że piszesz ze ktos zbija pione z psami a robisz to bez podstawki ? Wiesz co za to jest? No wrzucaj zdjecia jak frajerzy są to niech kazdy widzi nawet takie smiecie jak nikodemy których tu przybyło. Poza tym to nie jest przypadkiem hipokryzja ? Bo chyba wiesz co twój szef robił ? I co za to miał? A jak myslisz ze sytuacja z Monte jest zmyslona to wasza banda was robi w c****. Ten gość z Górnika u góry piszę prawdę. Może nie wszystko jest prawdą ale fakt taki ze miał jechane. I sam sie dziwie jak na to ze byl tak dojezdzany ze nie pisnął słowem.glwtrcd pisze: ↑15.01.2023, 20:10K*** to jesteś ty ten Guycostam I policjantówgornikStefanstefan pisze: ↑15.01.2023, 18:03
A jak to nie prawda to napisz dlaczego nie grypsuje bo moze czegos nie wiemy.
Albo wpadnijcie ekipa przed meczem z Cracovia na rynku bedzie Lech wasi koledzy zobaczymy czy przybija z wami wite jak zawsze czy teraz sie beda wstydzić.
Tak uważam że sytuacja na Monte jest zmyslona bo ta osoba co napisała to już przepraszała.
A kto ci powiedział że niegrypsuje?
-
Ty to szmato wrzuciłem do wora czy takie pizdy jak możesz odpowiedziec
-
Przecież ten glwtrcd to jest j***** aferowicz co tu kiedyś kręcił aferę L. od nas. Siedział na piździe dłuższy czas, jak się pojawil temat nogi i mary to sie na nowo uaktywnił pędzel z Gliwic.
NASZYM HONOREM JEST NASZ KLUB
-
Zmienię temat ile gieksa i górnik pocięli innych a się pisze ino ile ruch pociol i sie pisze o tym