Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko
ogólnie od dłuższego czasu jeśliby patrzeć tylko na malowidła na scianach - to można dojść do wniosku że na Żabiencu to Widzew jest w ciezkiej defensywie.
Widzewskie grafy, napisy trzymają się dzień/ dwa , regularnie są przerabiane na ŁKSiackie. ŁKSiackie wrzuty wiszą nieraz po parę tygodni i to w niezłych miejscówkach. Jeszcze pare lat temu sytuacja niespotykana.
Tylko bez spiny, mówie jedynie o ścianach i o tym co widać jeżdząc po Żabiencu, a jestem tam codziennie.
Widzewskie grafy, napisy trzymają się dzień/ dwa , regularnie są przerabiane na ŁKSiackie. ŁKSiackie wrzuty wiszą nieraz po parę tygodni i to w niezłych miejscówkach. Jeszcze pare lat temu sytuacja niespotykana.
Tylko bez spiny, mówie jedynie o ścianach i o tym co widać jeżdząc po Żabiencu, a jestem tam codziennie.
-
Sąsiadki od dawna robią wszystko by przejąć to niewielkie osiedle, ale tu się nic nie zmienia od lat mimo ich propagandy. Szulcu zrobił flagę, zrobił też gadżety a nosić nie ma komu. Swego czasu nawet chyba Teofilów przyjechał porozdawać gadżety pod szkołą a i tak nie pomogło :)
-
już nie bądź takim śmieszkiem, i nie rób aż tak dobrej miny do złej gry.
Zapewne sam najlepiej wiesz, jak wygląda obecnie wasza siła na żabce...
Zapewne sam najlepiej wiesz, jak wygląda obecnie wasza siła na żabce...
-
No jak wygląda? W poprzednim poście twierdzisz, że Widzew jest w ciężkiej defensywie bo szybko niszczycie napisy na murach. To twoja jedyna wiedza na temat Żabieńca?
-
to wymień te sukcesy czerwonego żabieńca
WŁADCY CENTRALNEJ POLSKI
-
-
Sewerynek czy to tyy??
Jak jesteś codziennie na Żabie to wyskocz jutro w barwach i zobaczysz czy jest Widzew czy nie ma.Znowu zaczynasz bredzić jak pizdą karmiony a długo był spokój.
Czego byś tu nie napisał to nie zmieni to sytuacji że Żabieniec jest i pozostanie widzewski.
Jak jesteś codziennie na Żabie to wyskocz jutro w barwach i zobaczysz czy jest Widzew czy nie ma.Znowu zaczynasz bredzić jak pizdą karmiony a długo był spokój.
Czego byś tu nie napisał to nie zmieni to sytuacji że Żabieniec jest i pozostanie widzewski.
Krakowia konfidenci
1910&1920&1968&1906
1910&1920&1968&1906
-
Nie raz tam chodziłem w barwach i nic mi się nie stało, więc nie rób z tego Żabieńca jakieś siły a czy zostanie widzewski to czas pokaże.Kepi pisze: ↑11.12.2022, 21:00Sewerynek czy to tyy??
-
Tak jak ja w barwach Widzewa po Tyłach w czasach studiów na Polibudzie i czego to dowodzi? Tylko tego, że nie trafiła się osoba, która by "zaprotestowała".bialy08 pisze: ↑11.12.2022, 21:57Nie raz tam chodziłem w barwach i nic mi się nie stało, więc nie rób z tego Żabieńca jakieś siły a czy zostanie widzewski to czas pokaże.Kepi pisze: ↑11.12.2022, 21:00Sewerynek czy to tyy??
-
Na szczęście tak nie będzie :)cichociemny pisze: ↑12.12.2022, 01:55Gdyby Widzew co roku grał o mistrza i od czasu do czasu w Lidze Mistrzów, to pewnie by tak było.Abr1908 pisze: ↑11.12.2022, 13:46Oczywiście ze byl na początku lat 90 największy kryzys.
Pod każdym względem.Cud ze nas wtedy sąsiedzi nie sprowadzili do roli Polonii w Warszawie.Moze pomógł nam potem "sukces sportowy" Mam na mysli sezon z kontrowersyjnym mistrzostwem Polski
Zaczynalem wtedy swoją przygodę z kibicowaniem.
Wiem o czym piszę
-
Jak internetowy leszczyku jesteś tak poinformowany na jakiego się kreujesz to doskonale wiesz ile zostało z jeszcze do niedawna mocnej ekipy z Żaby. :)
HISTORIA NIE KŁAMIE, RODOWICI ŁODZIANIE!
-
Ja nikogo nie chce rozliczac raczej mam wyjebane na te przekrzykiwanie bo wszędzie takich typów a pierdolenia więcej jak to wartekrokiet_z_grzybami pisze: ↑12.11.2022, 15:34A ty cos więcej wiesz czy tylko p********* co inni idioci powtarzają? Poznałem tego goscia jak mial 14 lat i juz jeździł na ŁKS, to kiedy byl za tym widzewem? Jak mial 10 lat i nie wiedział nawet o co chodzi? I z tego chcesz rozliczać kogoś po 20 latach?grubyw pisze: ↑12.11.2022, 13:23Właśnie ta osoba jako dziecko grała w GKSie poszła w drugą stronę każdy ocenia jak chce w Piotrkowie z tego co mi wiadomo miał typ dziary Widzewa po przezuceniu przerobił na łks albo raper chz unikat czy jak mu tam był widzewiakiem a teraz śpiewa o wierności do klubu a ogory piątki biją na turniejach znimi już im to nie przeszkadza
-
-
Czyli nikodem ciebie jest dwóch czy o co chodzi?
-
Nikodem jest chory psychicznie i co chwilę ucieka z oddziału, przepraszamy za niego i zrobimy z nim porządek.
OoO Biały Honor Biała Duma
-
Ja mam pytanie do kibiców ŁKS.
Dlaczego o kibicach z po za Łodzi mówicie że wieśniaki,że tylko wiocha Widzew kocha,a robicie wszystko żeby zaistnieć na tych wiochach? Dlaczego kibic z galery mieszkaniec pierdziszewa dolnego to Rodowity Łodzianin a kibic Widzewa to wieśniak?
Dlaczego o kibicach z po za Łodzi mówicie że wieśniaki,że tylko wiocha Widzew kocha,a robicie wszystko żeby zaistnieć na tych wiochach? Dlaczego kibic z galery mieszkaniec pierdziszewa dolnego to Rodowity Łodzianin a kibic Widzewa to wieśniak?
RTS WIDZEW - WŁADCY MIASTA WŁÓKNIARZY
-
Jak ja zacząłem uczęszczać na mecze Widzewa to ty jeszcze okupowałeś nocnik albo tata się dopiero mamie na d*** przymierzał,także jeśli nie znasz odpowiedzi na moje pytanie walcz sobie dalej z gimbusami i nie przeszkadzaj dorosłym.Niikodem pisze: ↑13.12.2022, 11:41Starszy brat naopowiadal ci głupot.Hustin Doffman pisze: ↑13.12.2022, 11:22Ja mam pytanie do kibiców ŁKS.
-
ale dobrze ci odpowiedział nie wiem co ma do tego twoje uczęszczanieHustin Doffman pisze: ↑13.12.2022, 14:44Jak ja zacząłem uczęszczać na mecze Widzewa to ty jeszcze okupowałeś nocnik albo tata się dopiero mamie na d*** przymierzał,także jeśli nie znasz odpowiedzi na moje pytanie walcz sobie dalej z gimbusami i nie przeszkadzaj dorosłym.Niikodem pisze: ↑13.12.2022, 11:41Starszy brat naopowiadal ci głupot.Hustin Doffman pisze: ↑13.12.2022, 11:22Ja mam pytanie do kibiców ŁKS.
WŁADCY CENTRALNEJ POLSKI
-
Czekam na logiczną odpowiedź kibica ŁKS.
Bo wydaje mi się że sami nie rozumieją dlaczego taką propagande uprawiają i zaprzeczają sami sobie.
Pisać o swoich wyimaginowanym walkach,rządzeniu na mieście i całej reszcie banialuków potrafią. Jedno pytanie o prawdę i d***...
Bo wydaje mi się że sami nie rozumieją dlaczego taką propagande uprawiają i zaprzeczają sami sobie.
Pisać o swoich wyimaginowanym walkach,rządzeniu na mieście i całej reszcie banialuków potrafią. Jedno pytanie o prawdę i d***...
-
"rozjebane czachy" mają tym pytaniem, co nie ? ;)
---- Łódzkości 1910 Fanatycy ----
-
Także kwestie podłódzkie mamy wyjaśnione :)
-
Jesli tak Cie to interesuje i dalej nie wiesz czemu tak, a nie inaczej to polecam przeczytac ten temat od pierwszej do ostatniej strony i sie dowiesz wszystkiego bo to bylo tu juz kilka razy poruszane.Hustin Doffman pisze: ↑13.12.2022, 17:20Czekam na logiczną odpowiedź kibica ŁKS.
Jesli masz swoje lata i takie tematy Cię trapia to pozostaje tylko współczuć.
-
Cos sie dzisiaj na Limance działo ze tyle psów?
-
Ale jaja, jest dwoch Nikosiów. Nikoś ma brata bliźniaka. Jak byli mali to rodzice jednego z nich oddali i teraz brat bliźniak powrócił i mści się na Nikosiu. Fuck, scenariusz jak z filmu.
WŁADCY MIASTA WŁÓKNIARZY 1910
-
Nikoś, długo będziesz nas męczył tym pisaniem sam do siebie?
-
Nikodem ostatnie ostrzeżenie i idziesz do izolatki, wracaj na oddział.
OoO Biały Honor Biała Duma
-
Nie odnajduję się w łódzkich klimatach obecnie jednak Potar znany jest każdemu kibicowi w Polsce co troszkę już się udziela. Interesuje mnie jego obecny odbiór na Widzewie Łódź. Jest szanowany za wszystko czy tylko się troszkę zgrywa "skromnością" w wywiadzie? Oczywiście pytam bez podtekstów i dziękuję za normalną na poziomie odpowiedź. Wiele tam ciekawych wątków poruszył jak zgoda z Elaną Toruń czy jego kontakty z Arką Gdynia które przy dobrym ukierunkowaniu miały sporą szansę również na sztamę. Pozdrawiam.
-
Ogółem ilu ma zwolenników tylu ma przeciwników, to tak w skrócie.Fighting Dragon Tokyo pisze: ↑15.12.2022, 19:44Nie odnajduję się w łódzkich klimatach obecnie jednak Potar znany jest każdemu kibicowi w Polsce co troszkę już się udziela. Interesuje mnie jego obecny odbiór na Widzewie Łódź. Jest szanowany za wszystko czy tylko się troszkę zgrywa "skromnością" w wywiadzie? Oczywiście pytam bez podtekstów i dziękuję za normalną na poziomie odpowiedź. Wiele tam ciekawych wątków poruszył jak zgoda z Elaną Toruń czy jego kontakty z Arką Gdynia które przy dobrym ukierunkowaniu miały sporą szansę również na sztamę. Pozdrawiam.
WŁADCY MIASTA WŁÓKNIARZY 1910
-
Legia- Widzew na narodowym to jakas plota czy realny pomysl ?
-
Ani plotka, ani realny temat. Prezes (?) Widzewa rzucił taki pomysł do mediów, ale to chyba tylko na zasadzie zrobienia trochę szumu medialnego wokół klubu bo wątpie, żeby on tak na serio.
Legia ma swój stadion przy Łazienkowskiej 3 i tam jest nasz "dom".
-
Chłopcze Ty masz tyle wspólnego z ŁKSem co ja z Legią lub z Widzewem. To naprawdę jest już ani śmieszne ani żałosne,rozwalasz każdy temat który można było poczytać. Nie możesz znaleźć innego forum by się dowartościować? Piszesz sam z sobą może trzeba się rozejrzeć za psychiatrą,który pomógł by ci w bulu i cierpieniu
-
może robi to dlatego że jesteś obsranym pajacem, petem który na PW straszył miedzy innymi mnie policją kondonie jeden, i ty masz czelnośc tu dalej pisać. przecież ty nie masz z Łksem absolutnie nic wspólnego nikogo nie znasz, o niczym (na szczescie) nie wiesz, chyba ze wyczytasz na facebooku ojszczańcu z Bełchatowa.
-
Szanowany jest za lata na Widzewie do pewnego momentu.Fighting Dragon Tokyo pisze: ↑15.12.2022, 19:44Nie odnajduję się w łódzkich klimatach obecnie jednak Potar znany jest każdemu kibicowi w Polsce co troszkę już się udziela. Interesuje mnie jego obecny odbiór na Widzewie Łódź. Jest szanowany za wszystko czy tylko się troszkę zgrywa "skromnością" w wywiadzie? Oczywiście pytam bez podtekstów i dziękuję za normalną na poziomie odpowiedź. Wiele tam ciekawych wątków poruszył jak zgoda z Elaną Toruń czy jego kontakty z Arką Gdynia które przy dobrym ukierunkowaniu miały sporą szansę również na sztamę. Pozdrawiam.
Teraz mu się odkleja.
Całkiem inny człowiek niż kiedyś.
-
-
Czemu mu się odkleja? Wydaje mi się że w raz z wiekiem każdy patrzy na sprawy trochę inaczej,chyba nie myślisz że facet 50 letni będzie chodził na szaliki lub uczęszczał na awantury? A jeżeli myślisz że na Widzewie każdy jest tak za zgodą z Wisłą bądź Ruchem to się mylisz ale tak samo jest i na ŁKSie . Tzn że ci co nie myślą po stronie bandy to im się odkleja?C1365O pisze: ↑17.12.2022, 03:39Szanowany jest za lata na Widzewie do pewnego momentu.Fighting Dragon Tokyo pisze: ↑15.12.2022, 19:44Nie odnajduję się w łódzkich klimatach obecnie jednak Potar znany jest każdemu kibicowi w Polsce co troszkę już się udziela. Interesuje mnie jego obecny odbiór na Widzewie Łódź. Jest szanowany za wszystko czy tylko się troszkę zgrywa "skromnością" w wywiadzie? Oczywiście pytam bez podtekstów i dziękuję za normalną na poziomie odpowiedź. Wiele tam ciekawych wątków poruszył jak zgoda z Elaną Toruń czy jego kontakty z Arką Gdynia które przy dobrym ukierunkowaniu miały sporą szansę również na sztamę. Pozdrawiam.
Teraz mu się odkleja.
-
Nigdzie nie napisałem że nie jest, po prostu się powyrkuszaliście i coraz częściej można na Żabie spotkać nasze barwy ale to nie znaczy że przejeliśmy albo zaraz przejmiemy całą ośkę
HISTORIA NIE KŁAMIE, RODOWICI ŁODZIANIE!
-
Poważnie eŁksa tam chodzi "legalnie" po ulicach? myślałem, że to typowo widzewskie osiedle a nasi tylko partyzantka. Swoją drogą opisze ktoś skąd oni się w ogóle tam wzięli? jak na takich rewirach gdzie obok jest limanka/koziny/teofilów, wyrósł taki mocny fragment widzewski?
po drugiej stronie to trochę tak jakby na podgórnej była bardzo mocna banda eŁksy, która co jakiś czas psuła by krew dąbrowie, chojnom oraz zarzewowi. Wiem, że był tam ktoś z eŁksy, ale to chyba tylko z dwie osoby, które pewnie już tam nie działają i nie pociągneli za sobą całego osiedla, raczej bez porównania z żabiencem widzewskim
-
Ja pisałem o jego zachowaniu, nie o działalności.Zigzag pisze: ↑17.12.2022, 11:08Czemu mu się odkleja? Wydaje mi się że w raz z wiekiem każdy patrzy na sprawy trochę inaczej,chyba nie myślisz że facet 50 letni będzie chodził na szaliki lub uczęszczał na awantury? A jeżeli myślisz że na Widzewie każdy jest tak za zgodą z Wisłą bądź Ruchem to się mylisz ale tak samo jest i na ŁKSie . Tzn że ci co nie myślą po stronie bandy to im się odkleja?C1365O pisze: ↑17.12.2022, 03:39Szanowany jest za lata na Widzewie do pewnego momentu.Fighting Dragon Tokyo pisze: ↑15.12.2022, 19:44Nie odnajduję się w łódzkich klimatach obecnie jednak Potar znany jest każdemu kibicowi w Polsce co troszkę już się udziela. Interesuje mnie jego obecny odbiór na Widzewie Łódź. Jest szanowany za wszystko czy tylko się troszkę zgrywa "skromnością" w wywiadzie? Oczywiście pytam bez podtekstów i dziękuję za normalną na poziomie odpowiedź. Wiele tam ciekawych wątków poruszył jak zgoda z Elaną Toruń czy jego kontakty z Arką Gdynia które przy dobrym ukierunkowaniu miały sporą szansę również na sztamę. Pozdrawiam.
Teraz mu się odkleja.
Co do reszty Twojej wypowiedzi, nie miałem na myśli poglądu na zgody, bo do tego ma prawo każdy.
Co do wywiadu, obejrzałem może 10 minut maksymalnie, więc nie piszę na podstawie materiału z yt.
Piszę na podstawie zachowań o których usłyszałem.
Czasem trzeba wiedzieć kiedy ze sceny zejść( niepokonanym ;) )
Zabieniec nie jest tak mocny jak kiedyś, to fakt. Jednak pisać, że można chodzić w barwach ŁKSu bez lipy to przesada.krokiet_z_grzybami pisze: ↑17.12.2022, 14:44Poważnie eŁksa tam chodzi "legalnie" po ulicach? myślałem, że to typowo widzewskie osiedle a nasi tylko partyzantka. Swoją drogą opisze ktoś skąd oni się w ogóle tam wzięli? jak na takich rewirach gdzie obok jest limanka/koziny/teofilów, wyrósł taki mocny fragment widzewski?
po drugiej stronie to trochę tak jakby na podgórnej była bardzo mocna banda eŁksy, która co jakiś czas psuła by krew dąbrowie, chojnom oraz zarzewowi. Wiem, że był tam ktoś z eŁksy, ale to chyba tylko z dwie osoby, które pewnie już tam nie działają i nie pociągneli za sobą całego osiedla, raczej bez porównania z żabiencem widzewskim
-
-
Kibice w Polsce na widok twojego damskiego nicka na tym forum i głupot jakie tu wypisujesz są przekonani, że jesteś transwestytą z różnymi zaburzeniami, nie tylko tymi dotyczącymi płci :)Jessica B. pisze: ↑19.12.2022, 10:25Kibice z innych krajów Europy widząc to zdjęcie, pytają się czy ci ludzie są gejami gdyż rozbierają się razem i fotografują :)
A męskość i odwaga dużej części kibiców z innych krajów Europy na widok takiej ekipy jak ŁKS kończy się tym, że wyciągają paski ze spodni, łapią za kije, krzesła i wszystko co mają pod ręką albo odrazu palą wrotki...