Ross Kemp On Gangs - Poland(kolejny angol robi film o hools)
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
-
-
-
- Czemu nie lubisz innych ras?
- Bo sie wszedzie wtracaja.
- Czemu nie lubisz Żydów ?
- Bo się wszędzie wtrącają.
buhahahahahaha co za debil
- Bo sie wszedzie wtracaja.
- Czemu nie lubisz Żydów ?
- Bo się wszędzie wtrącają.
buhahahahahaha co za debil

Polonia Bytom - patologia zoorganizowana !
pisze:"nas nie interesuje, znaczy się, chodzi o to, że... bo policja w ogóle jest na stadionie, a oni będą w ogóle... ehhh... później będa rozkminiali w ogóle kto co był i... zresztą..."
-
Jak dla mnie słaba pozycja.Tak sie dzieje wtedy gdy za taka robote bierze sie ktos kto nie ma pojecia o kibicach.W klimaty Stilonu sie nie wcinam, bo nie jestem w temacie,ale podobała mi sie rozmowa z chłopakami z Wisły.Pare minut i skrecili beke z goscia bo nie warto było z nim gadac.I jeszcze te jego pytania......ale jak ktos sie nudzi to moze obejrzec.
-
-
-
-
-
bez przesady, watpie zeby jakikolwiek anglik wiedzial gdzie jest gw.RHP pisze:Dobrze, że podali "place called Gorzów near german border". Tak miasto przedstawili, że telewidzowie mogliby pomyslec, że to Syberia albo w najlepszym wypadku Białoruś. Zajebista promocja na 750-lecie miasta
choc faktycznie przedstawiony zostal jako jeden wielki slums:)
-
do mega pieknych nie nalezy co nawet powiedzial ross w reportazu, ze gorzow zostal prawie caly spalony podczas wojny i wyglada jak wyglada.zoltan pisze:Nie to żebym się czepiał ale Gorzów to jedno z najbrzydszych miast w jakich byłem....
Co do filmu to wcale nie jest taki zły a sam Ross Kemp nie znalazł wybitnych intelektualistów reprezentujących ruch NS
To kogo i jak znalazl niech zostanie wewnetrzna sprawa. Mi tez to sie nie spodobalo.
-
Podejrzewam, że większości ekip by się nie spodobałoTAZZ_STILON pisze:do mega pieknych nie nalezy co nawet powiedzial ross w reportazu, ze gorzow zostal prawie caly spalony podczas wojny i wyglada jak wyglada.zoltan pisze:Nie to żebym się czepiał ale Gorzów to jedno z najbrzydszych miast w jakich byłem....
Co do filmu to wcale nie jest taki zły a sam Ross Kemp nie znalazł wybitnych intelektualistów reprezentujących ruch NS
To kogo i jak znalazl niech zostanie wewnetrzna sprawa. Mi tez to sie nie spodobalo.

Słusznie.

-
No chyba dlatego powiedzieli, że blisko granicy z Niemcami. Blokowiska w kazdym miescie nie są najciekawsze do pokazania w TV, ale przedstawienie GW jako zagłębia bezrobocia i patologii jest krzywdzące nawet jeśli nie jest to perła architektury...TAZZ_STILON pisze: bez przesady, watpie zeby jakikolwiek anglik wiedzial gdzie jest gw. choc faktycznie przedstawiony zostal jako jeden wielki slums:)
-
Chrobry chyba też niespecjalnie zadowolony z lekkiego przekręcenia nazwy
Film przecięnty,chociaż dokładnie oglądałem tylko część o Stilonie, nasze miasto przedstawione jak jakaś najgorsza dziura ale trudno sie dziwic jak pokazano głownie stare kamienice na Zawarciu (dzielnica mająca podobną reptuację, zachowując proporcje oczywiscie, jak Nowa Huta czy Praga) i najbardziej blokowiskowe osiedle. Ujęcia z meczu kompletnie wyrwane z kontekstu, zabrakło też odniesienia do historii klubu i tego skąd sie wywodzą kibice Stilonu. Fakt że mamy 5 minut sławy na Wyspach
ale jaka to sława to już inna sprawa...

-
-
Kunwa ale typy sa pokazane w tych dokumentach. Np Ci Skinheadzi z Gorzowa, sam nie wiedziałem, że są takie wynalazki...
Poza tym mam wrazenie ze kilku z tych huliganikow podajacych się za Wiślaków, to jakies chłopaczki z osiedla tylko. Nawet za bardzo nie wiedzieli jak odpowiedzieć na pytanie czemu nie lubią fanów Cracovii.
Poza tym mam wrazenie ze kilku z tych huliganikow podajacych się za Wiślaków, to jakies chłopaczki z osiedla tylko. Nawet za bardzo nie wiedzieli jak odpowiedzieć na pytanie czemu nie lubią fanów Cracovii.
-
-
-
-
-
--> Proletariat:
wydaje mi sie, ze bylo powiedziane, ze Stilon to rozpoznawalna marka w Polsce;) a tak chyba jest... film jak film- nie mial pewnie o czym nakrecic materialu to zabral sie za "modnych" ostatnio polskich kibicow. chyba chca pokazac na tych wyspach jakiemu bydlu powierzyli organizacje ME 2012. wqrwia mnie takie upraszczanie polskiego ruchu kibicowskiego jedynie do rozrob, zastraszanych ludzi itd itp.
wydaje mi sie, ze bylo powiedziane, ze Stilon to rozpoznawalna marka w Polsce;) a tak chyba jest... film jak film- nie mial pewnie o czym nakrecic materialu to zabral sie za "modnych" ostatnio polskich kibicow. chyba chca pokazac na tych wyspach jakiemu bydlu powierzyli organizacje ME 2012. wqrwia mnie takie upraszczanie polskiego ruchu kibicowskiego jedynie do rozrob, zastraszanych ludzi itd itp.
-
autor jest pajacem. nic wiecej do glowy mi nie przychodzi. biega zdygany przed derbami psy gdzies tam strzelają on sie kłania jak by do niego strzelali.... zadaje glupie pytania wiślakom za chwile za nie przeprasza no pajac nad pajace.
nie ma powodów do radości że "o znow o polskich ekipach, zajebiscie, zagraniczna stacja" bo nie chodzi o to że mówią i pokazują tylko jak to robią, a ten "reportaż" jest na odpierdol. I co beda teraz zjeżdżać jakieś pedały z wysp i odwiedzac te same miejsca mowiac o tych samych ekipach ?
raczej nikt nie bedzie chcial z nimi rozmawiać. juz tu widac roznice w rozmowcach w porownaniu do RFF tutaj jest dno. chociaz kilka fajnych ujec ale coz tego jak reszta lezy ??
dla mnie do bani.
nie ma powodów do radości że "o znow o polskich ekipach, zajebiscie, zagraniczna stacja" bo nie chodzi o to że mówią i pokazują tylko jak to robią, a ten "reportaż" jest na odpierdol. I co beda teraz zjeżdżać jakieś pedały z wysp i odwiedzac te same miejsca mowiac o tych samych ekipach ?
raczej nikt nie bedzie chcial z nimi rozmawiać. juz tu widac roznice w rozmowcach w porownaniu do RFF tutaj jest dno. chociaz kilka fajnych ujec ale coz tego jak reszta lezy ??
dla mnie do bani.
-
ch*jowo zrobiona bajeczka
-skinhead'zi z Gorzowa - nastukali jakiegos typa w 4 w klopie,ktory wazyl tyle ile ich sniadanie,pokazano ich rodzine nie wiedziec zupelnie po co,a na sam koniec poszli na mecz gdzie dostali opierdal od kumpli po szalu...zachowanie z knajpy i gadka na stryszku dlaczego sa skinami nie odbiega od ogolnie przyjetego stereotypu i ogolnie mi jako "lysemu" glupio jest,ze ukazano nas po raz kolejny w taki swietle,a na koniec jeszcze jakis pseudointeligent z NW
-wodzirej Stilonu-""sieg heil!adolf hitler!ale teraz to jedziemy k*rwa!"
-oczywiscie derby Krk,wzmianka o sprzecie,zamaskowani kolesie na osiedlu,ktorzy notabene w pewien sposob pokazali klase totalnie olewajac typa,ktory z wytrzeszczem oczu i rozdziwiem na pysku sluchal tego,ze ida na stadion aby patrzec na mecz
- dla tych panow akurat naleza sie slowa uznania
-grochlin
cokolwiek to jest to kolejny dowod na to jakim gownem jest ta produkcja
-pan ladny z FF nakrecil juz swoj odcinek w Polsce,wystarczy nam uwaga w tvnie i interwencja w polsacie,zeby pokazali po raz setny derby Krk i ustawke w lesie,moze wkoncu odpowiednie osoby zaczna odmawiac brania udzialu w takich filmach,bo na dobre nam to raczej nie wychodzi,bo to co maja wiedziec o nas za granica to wiedza,maja swoje sposoby,znaja nasza sile i mozliwosci a kolejne produkcje rozdziwiatego angola nie sa potrzebne...moze wkoncu ktos pokwapi sie nakrecic dobry film o polskiej scenie ultras i pokaze ja tak jak nalezy...

-skinhead'zi z Gorzowa - nastukali jakiegos typa w 4 w klopie,ktory wazyl tyle ile ich sniadanie,pokazano ich rodzine nie wiedziec zupelnie po co,a na sam koniec poszli na mecz gdzie dostali opierdal od kumpli po szalu...zachowanie z knajpy i gadka na stryszku dlaczego sa skinami nie odbiega od ogolnie przyjetego stereotypu i ogolnie mi jako "lysemu" glupio jest,ze ukazano nas po raz kolejny w taki swietle,a na koniec jeszcze jakis pseudointeligent z NW
-wodzirej Stilonu-""sieg heil!adolf hitler!ale teraz to jedziemy k*rwa!"
-oczywiscie derby Krk,wzmianka o sprzecie,zamaskowani kolesie na osiedlu,ktorzy notabene w pewien sposob pokazali klase totalnie olewajac typa,ktory z wytrzeszczem oczu i rozdziwiem na pysku sluchal tego,ze ida na stadion aby patrzec na mecz

-grochlin

-pan ladny z FF nakrecil juz swoj odcinek w Polsce,wystarczy nam uwaga w tvnie i interwencja w polsacie,zeby pokazali po raz setny derby Krk i ustawke w lesie,moze wkoncu odpowiednie osoby zaczna odmawiac brania udzialu w takich filmach,bo na dobre nam to raczej nie wychodzi,bo to co maja wiedziec o nas za granica to wiedza,maja swoje sposoby,znaja nasza sile i mozliwosci a kolejne produkcje rozdziwiatego angola nie sa potrzebne...moze wkoncu ktos pokwapi sie nakrecic dobry film o polskiej scenie ultras i pokaze ja tak jak nalezy...
Wice Mistrz Polski 2003 ; 2005
Zdobywca Pucharu Polski 2005 ; 2007
Zdobywca Pucharu Polski 2005 ; 2007
nieznajomy_89 pisze: co do Rakowa to z moich zródeł informacji na tym wyjeżdzie było 1/2 bądz 2/4 malolatów
-
-