pabian1908 pisze:Mnie sie te vlepki Poloni zbytnio nie podobają poza paroma wyjątkami,Denerwójący jest ten sam font na prawie każdej vlepce
Popieram, rozumiem ta sama czcionka na 3-4 projektach ale ta czcionka jest na wszystkich vlepkach .
Popatrz na vlepki swojego GKS takiej tendencji i jednakowych motywów od zarania dziejów vlepek w Polsce nie ma żaden z innych klubów
sory no ale teraz to chyba przesadziles !! mialem sie nie wypowiadac bo odrazu by bylo ze nieobiektywny bo z (L) no ale jak czytam takie posty to nie moge nato patrzec... jesli ty porownujesz vlepki Polonii do vlepek Geksy to naprawde masz bardzo specyficzne poczucie humoru ... jak dla mnie Geksa wydaje jedne z lepszych vlep w polsce a co do tych vlep Poloni ktore tu zobaczylem to naprawde nic ciekawego. z 2 lub 3 nawet fajne a reszta przecietne a co do napinkowe to zgadzam sie prawie na kazdej jakas napinka...
Powiem szczerze że vlepki Poloni sa ładne(ogólnie wykonanie,hasła itd) a to ze na jedno kopyto to moze i ma to jakis sens bo zawsze bedą rozpoznawalne ze to włanśnie vlepki Poloni(charakterystyczna czcionka )...ale jestem zdziwiony że na tylu TAKICH dzielnicach jest Polonia. Prosił bym o jakiś komentarz jak to TERAZ wygląda w Wawie (podział sił) pozdro
boskie pisze:Powiem szczerze że vlepki Poloni sa ładne(ogólnie wykonanie,hasła itd) a to ze na jedno kopyto to moze i ma to jakis sens bo zawsze bedą rozpoznawalne ze to włanśnie vlepki Poloni(charakterystyczna czcionka )...ale jestem zdziwiony że na tylu TAKICH dzielnicach jest Polonia. Prosił bym o jakiś komentarz jak to TERAZ wygląda w Wawie (podział sił) pozdro
Tak jak wygladal. Papier wszystko przyjmie
Jesli kupujesz vlepki to wszystkie dzielnice na raz (komplet) a nie tylko swoja. Musieli sie jakos zabezpieczyc z problemem zejscia
A co samych vlepek graficznie ladne ale na jedno kopyto, kilka brushy, przerobione zdjecia z flagami, jakies zolwie ninja, gornolotne hasla i gotowe.
+GKSK-CE+ pisze:
Popieram, rozumiem ta sama czcionka na 3-4 projektach ale ta czcionka jest na wszystkich vlepkach .
Popatrz na vlepki swojego GKS takiej tendencji i jednakowych motywów od zarania dziejów vlepek w Polsce nie ma żaden z innych klubów
sory no ale teraz to chyba przesadziles !! mialem sie nie wypowiadac bo odrazu by bylo ze nieobiektywny bo z (L) no ale jak czytam takie posty to nie moge nato patrzec... jesli ty porownujesz vlepki Polonii do vlepek Geksy to naprawde masz bardzo specyficzne poczucie humoru ... jak dla mnie Geksa wydaje jedne z lepszych vlep w polsce a co do tych vlep Poloni ktore tu zobaczylem to naprawde nic ciekawego. z 2 lub 3 nawet fajne a reszta przecietne a co do napinkowe to zgadzam sie prawie na kazdej jakas napinka...
Czy ty w ogóle wiesz co to znaczy "porównać"? Nie używaj słów którego znaczenia nie rozumiesz
przepraszam to nawet nie bylo porownanie... to byl za glupi post by go nazwac porownaniem...
ps. tylko nie zalepcie calej Warszawy zostawcie tez chociaz 1% miasta dla vlepek na ktorych widnieje tylko napis Legia Warszawa i nic wiecej ...
pisze:"nas nie interesuje, znaczy się, chodzi o to, że... bo policja w ogóle jest na stadionie, a oni będą w ogóle... ehhh... później będa rozkminiali w ogóle kto co był i... zresztą..."
A moim zdaniem świetne. Bo we vlepkach nie chodzi o to, żeby były jakieś bajery, tylko już z pewnej odległości powinniśmy wiedzieć, czyjej ekipy jest ta vlepka. I o to chodzi. Jak dla mnie naklejki na bardzo duży plus, piękne w swojej prostocie.
dla mnie czyste amatorstwo, herb, napis i okładka jakiejś gry, do tego jeszcze nie potraficie usunąć napisu tego małego na dole... wielkość tylko daje swoje, a reszta na kolana nie powala.
FCO pisze:
Nowa vlepka Ruchu Chorzów wydana przez fanów z Żor.
Format A5, dostępne na allegro.
Powiedzcie ze ta vlepka to jakis zart bo naprawde gorszej nie widzialem O_o a jak masz mi odpowiedziec tak samo jak elomelo to zerknij se pare stron wczesniej w temacie najpierw...
FCO pisze:
Nowa vlepka Ruchu Chorzów wydana przez fanów z Żor.
Format A5, dostępne na allegro.
wg. vlepka porażka, jak już sie zabieracie za projekt i wydanie go to chociaż znajdźcie taką fotke na której nie będzie napis na dole o zastrzeżeniu . To nie powinno wyjść i tyle
Można było trochę bardziej popracować nad kwestią graficzną. Vlepka Żor a nawet nie jest to w żaden sposób zaznaczone. Chyba taka trochę "dzika" vlepka, nieoficjalna