No jak niewiele niektórym potrzeba do szcześcia.elo_melo pisze:konkret robota GieKSy, vlepy, grafy oprawy to wasza specjalność! ocena vlep: 11/10!!
Pierwszy projekt - czarne tło, dwa herby z tyłu, jakiś latynoski gościu z fakami (drop shadow i outer glow bądź sam glow), napis - czas pracy - powiedzmy 10 min. bo kwestia dobrania czcionki - efekt - żaden.
Drugi projekt - nie widze.
Trzeci projekt - wizualnie zaraz po ostatnim, ale czy to jest takie fajne ? Szpraj desaturate, tło jakiś grudge, czcionka Times New Yorker, herb albo overley albo zrobiony osobno.
Czwarty projekt - pociag wycięty, niebo pod spodem, jakas wiejska trawka bo wyglada jak by to było zboze we wczesnym okresie wzrostu, obrys Polski który robi się max 5 minut, czcionka z cieniem rzuconym tak od niechcenia. Łączny czas pracy - max 10 minut, powiedzmy jednak, że 15 bo znaleźc trawkę i niebo trzeba było. Efekt - żaden.
Piąty projekt - postaci wycięte, inner shadow, drop shadow, w tle pioruny (można znaleźć gotowe brushe), podkład rozpadlinka która się robi chwila moment, herby jaskrawe bo nic wiecej o nich powiedzieć nie można, pod czacionkę ręcznie można ten dziwny szlaczek narysowac w minutkę. Czasu pracy nie oceniam ale pomysłu brak, efekt żaden (oczywiscie poza jaskrawoscią).
Szosty projekt - obrazek z jakiejs gry chyba, czcionka z drop shadow, rameczka, herb z jakąś przezroczystoscią - nie chwytam popularnosci tego typu rzeczy - tego typu czyli jakihś bokserów wrzucić i na ramieniu im takim herb klubowy czy coś co bedzie sie kojarzylo z nami. Efekt - żadek, poza jaskrawoscią herbu.
Siódmy projekt - no tutaj to chociaz można się domyslić, że to jakis blok. Zdjecie mozna podzielić na dwie cześci - gościa i reszte. Pod goscia wrzuca sie dwa herby (ładne bo jaskrawe
Projekt rozmiar 5x30 - najfajnieszy dla mnie z tych wszystkich bo prosty. Żadnych durnych rozproszonych cieni, żadnych przezroczystosci do daje mu charakteru bardziej graficznego. Widac użyty brush Buildings (?dokladna nazwa?). Czytelne i dobre.
Wiec ja bym chciał poczytać w jakim sensie w skali dziesieciostopniowej ta peria dostała by 11 ? Wg. mnie nie wiecej niż 5, czyli średnia krajowa.
Dziękować.

.