Mordo, dobrze Cię tutaj znowu widzieć ! Na pohybel tym którzy Cię tu nie chcieli ! j**** zakazy !

Trapi mnie to od dawna (KIBICOWSKO)
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: Trapi mnie to od dawna (KIBICOWSKO)
---- Łódzkości 1910 Fanatycy ----
-
Gosc sam sobie odpisuje ze za soba tesknil haha
Nie boj sie nikt nigdy nie bral twoich postow powaznie a zwlaszcza jako glos ŁKSu, ktorego nawet nie jestes kibicem co potwierdzili ełkaesiacy.
Nie boj sie nikt nigdy nie bral twoich postow powaznie a zwlaszcza jako glos ŁKSu, ktorego nawet nie jestes kibicem co potwierdzili ełkaesiacy.
-
-
Jest gdzieś zestawienie ile ustawek zaliczyło TPAG? Co chwile widać jakieś info ,że z kimś wyszli ( głównie mniejsze ekipy) ale w większości na plus. Swoją drogą konkretny FC. Tyle lat na ziemi wroga i mocno działają
-
Nie takie mniejsze bo z tego co pamiętam Stilon chyba zgrilowali
-
-
-
Z tego co się dowiedziałem to jeden z motorów Arki. Dobre liczby na wyjazdach, na mecze u siebie potrafili przyjechać w ponad tysiąc. Intrygujące, zwłaszcza, że jakby nie patrzeć Tczew leży po tej drugiej stronie 3city. Tu ich kawałek https://www.youtube.com/watch?v=8buYxaM ... ewiacyTPAG
-
Tczew to najbardziej bity fc Arki. Najczęściej dostają łomot z racji bliskości i przejazdów przez Gdańsk. Lechia w latach 80 grała w Tczewie. Stadion spalili, miasto r******** i Tczew się obraził. Taka normalna wizyta Lechii :) w 90 latach tam było dosłownie kilka osób z Lechii. Teraz jest mniej więcej po równo z przewagą arki. Za 10-20 lat śledziowni już tam nie będzie ;)
-
piłeś? nie pisz. Jak Lechia będzie rozdawać bilety za darmo co można na smietniku znaleźć to pewnie tak będzie, że będą jeździć na wasz nocnik. W czwartek miałeś piękny obraz jak młyn spierdala. Nikt nawet nie wiedział pewnie z tych janków o co chodzi, a widziałeś żeby ktoś podbiegł pod flagę? sam sobie wyciągnij wnioskiwalka__o_przetrwanie pisze: ↑09.07.2022, 09:43Tczew to najbardziej bity fc Arki. Najczęściej dostają łomot z racji bliskości i przejazdów przez Gdańsk. Lechia w latach 80 grała w Tczewie. Stadion spalili, miasto r******** i Tczew się obraził. Taka normalna wizyta Lechii :) w 90 latach tam było dosłownie kilka osób z Lechii. Teraz jest mniej więcej po równo z przewagą arki. Za 10-20 lat śledziowni już tam nie będzie ;)
-
Dobrze się czujesz ? :))) Nie wiesz o czym piszesz nawet pajacu. Wiesz tyle ile masz wiedzieć i na tym zakończmy temat.
-
Widać, że Was strasznie boli ten Tczew.walka__o_przetrwanie pisze: ↑09.07.2022, 09:43Tczew to najbardziej bity fc Arki. Najczęściej dostają łomot z racji bliskości i przejazdów przez Gdańsk. Lechia w latach 80 grała w Tczewie. Stadion spalili, miasto r******** i Tczew się obraził. Taka normalna wizyta Lechii :) w 90 latach tam było dosłownie kilka osób z Lechii. Teraz jest mniej więcej po równo z przewagą arki. Za 10-20 lat śledziowni już tam nie będzie ;)
-
No Lechii tereny. To tak samo jak Lechia na terenach Arki. Tczew ma przejebane bo przejeżdża przez Gdańsk. Często z Gdyni jedzie ekipa im pomagać i jadą razem. Są najczęściej bici bo są najłatwiejsi do trafienia. Tak samo śledzie wpadają w Gdyni do pociągów w stronę Wejherowa po meczach Lechii i szukają lechistów.
-
Krzysztoff Sypek jebannny farmazon i fantasta
-
Tczew najbardziej bity fan club Arki chłopcze weź ochlon ,bo wasza propaganda sięga zenitu ,napisz jeszcze że może tLechia ma przewagę w Tczewie a pisanie że Arki nie będzie za kilka lat w grodzie Sambora to niezła hipokryzja .Dla twojej wiedzy Tczewska Arka z roku na rok jest silniejsza w porównaniu do waszej tczewskiej ekipy .
-
A gdzieś napisałem, że Lechia ma przewagę w Tczewie ? W 90 latach było dosłownie kilku lechistów tam. Teraz jest prawie po równo z przewagą arki. Pokaż mi jednego śledzia z Tczewa który jeździ na mecze Arki do Gdyni, który nie byłby pobity przez Lechię ? Nie ma takiego. Z roku na rok ekipa jest coraz mocniejsza u was tylko z roku na rok tracicie dzielnice kolejne w Tczewie :))z kilku chłopów z Lechii teraz już jest prawie po równo. Pogadamy za 10 lat jak tam areczka się trzyma :) w jakim puncie się nie zgadzasz ze mną ? Gdzie napisałem nieprawdę ? Zaczęło się wszystko od wizyty kibiców Lechii w tym mieście w latach 80.Darcos pisze: ↑09.07.2022, 11:22Tczew najbardziej bity fan club Arki chłopcze weź ochlon ,bo wasza propaganda sięga zenitu ,napisz jeszcze że może tLechia ma przewagę w Tczewie a pisanie że Arki nie będzie za kilka lat w grodzie Sambora to niezła hipokryzja .Dla twojej wiedzy Tczewska Arka z roku na rok jest silniejsza w porównaniu do waszej tczewskiej ekipy .
-
Za 10 lat przejmiemy Pruszcz i Malbork… pogadamy za 10 lat jak tam lechijka sie trzyma:) W jakim punkcie się ze Mną nie zgadzasz?
-
Gedania Gdansk pisze: ↑09.07.2022, 12:58Za 10 lat przejmiemy Pruszcz i Malbork… pogadamy za 10 lat jak tam lechijka sie trzyma:) W jakim punkcie się ze Mną nie zgadzasz?
Prędzej Lechia przejmie półwysep. Piękne nadmorskie tereny, pasowałyby do Lechii. A Gdynię przejmuje Bałtyk i starzy śledzie będą z szafy wyciągać zakurzone szaliczki SKS-u. Czekam na to. Bałtyk walczyć ! :) Twój kolega zarzucił mi ściemnianie, niech napisze gdzie coś skłamałem.
-
Widać, że ewidentnie jeszcze ci stoi po ostatnim wjeździe w swój młyn, a opadnie jak sobie ulżysz w necie. Ochłoń chłopie, bo jak na razie zamiast przejmować, to w Tczewie bardziej "walczycie o przetrwanie";)
-
Dobra, dalej czekam w którym punkcie napisałem nieprawdę. Chyba niektórzy mitoligozują sobie ten Tczew. Internety robią swoje a życie swoje. Skąd ty jesteś ? Pogadaj z jakimś śledziem z Tczewa to ci powie gdzie jest Arka a gdzie Lechia u nich w mieście i zapytaj się czy była w Tczewie jakaś Lechia w latach 90. Było kilka osób z Lechii dosłownie.
-
Pewnie znasz w Tczewie każdego arkowca i każdy powiedział tobie że został obity przez lechie ,chłopie weź się wyloguj do normalnego życia i przestać siać gebelsowska propagandę Sam obiles z 300 chłopaków z tczewskiej arki i pewnie dlatego wiesz że każdy arkowiec dostał klapsy od Lechii, teraz zostałeś rozkminiony i walczysz o przetrwanie
-
w_o_p , betonowy łbie zamiast pisać farmazony o Tczewie to skup się lepiej na walce z ochroniarkami bo coś czuję że ten temat się tak szybko nie zakończy.
I tak jak ktoś pisał to wypierdolcie z młyna tych wszystkich kmiotów bo śpiewać lechia hooligans to śpiewają a jak przyszło co do czego to spierdolka.
I tak jak ktoś pisał to wypierdolcie z młyna tych wszystkich kmiotów bo śpiewać lechia hooligans to śpiewają a jak przyszło co do czego to spierdolka.
Więc chodź pomaluj mój świat na żółto i na niebiesko...
-
Serio myślisz że u was by to wyglądało inaczej?Jakuszyn pisze: ↑09.07.2022, 17:34w_o_p , betonowy łbie zamiast pisać farmazony o Tczewie to skup się lepiej na walce z ochroniarkami bo coś czuję że ten temat się tak szybko nie zakończy.
-
A to ciekawe:) Tyle lat Kaszuby to dla was wieśniactwo, język kaszubski drwiny, wielbienie idei Wolnego Miasta i raptem pasujecie do siebie?walka__o_przetrwanie pisze: ↑09.07.2022, 13:19Gedania Gdansk pisze: ↑09.07.2022, 12:58Za 10 lat przejmiemy Pruszcz i Malbork… pogadamy za 10 lat jak tam lechijka sie trzyma:) W jakim punkcie się ze Mną nie zgadzasz?
Prędzej Lechia przejmie półwysep. Piękne nadmorskie tereny, pasowałyby do Lechii. A Gdynię przejmuje Bałtyk i starzy śledzie będą z szafy wyciągać zakurzone szaliczki SKS-u. Czekam na to. Bałtyk walczyć ! :) Twój kolega zarzucił mi ściemnianie, niech napisze gdzie coś skłamałem.
„Arka Razã” Jo?
-
O tym "pol na pol" w Tczewie slyszalem 20 lat temu wiec to przejmowanie miasta nie nastapi za naszego zycia.
FC, ktory obijala glowna ekipa wroga, a nadal jezdza.
To ja na przekor napisze, ze kilkanascie la temu TPAG gustowalo u uzywkach i mozna bylo miec obawy o ich przyszłość przy determinacji ChWM.
A teraz treningi, sparing.
Wg mnie TPAG jest najmocniejsze w ostatnim 20leciu.
To ja na przekor napisze, ze kilkanascie la temu TPAG gustowalo u uzywkach i mozna bylo miec obawy o ich przyszłość przy determinacji ChWM.
-
Napewno 20 lat temu słyszałeś o przejmowaniu Tczewa ? Jak wtedy kilka osób dobrze znanych w całym mieście jeździło na Lechię. Cały Tczew był Arki w tamtym czasie.tetteh pisze: ↑09.07.2022, 22:56O tym "pol na pol" w Tczewie slyszalem 20 lat temu wiec to przejmowanie miasta nie nastapi za naszego zycia.
-
Tutaj taka typowa akcja z Tczewa. Akurat ktoś miał telefon. Nie mówię, że to nie jest najmocniejszy fc Arki. Pewnie nawet jest, ale oni z racji przejazdów przez Gdańsk właśnie najczęściej wyłapują w******* ze wszystkich fc areczki. Kilka akcji na nich było nawet bardzo głośnych, wystarczy poszukać w google. Gazeta wyborcza się ostro z tym srała.
http://youtube.com/watch?v=kBqcokEEYHM&feature=share
http://youtube.com/watch?v=kBqcokEEYHM&feature=share
-
Czasy się zmieniają ;) [link]Gedania Gdansk pisze: ↑09.07.2022, 21:30A to ciekawe:) Tyle lat Kaszuby to dla was wieśniactwo, język kaszubski drwiny, wielbienie idei Wolnego Miasta i raptem pasujecie do siebie?walka__o_przetrwanie pisze: ↑09.07.2022, 13:19Gedania Gdansk pisze: ↑09.07.2022, 12:58Za 10 lat przejmiemy Pruszcz i Malbork… pogadamy za 10 lat jak tam lechijka sie trzyma:) W jakim punkcie się ze Mną nie zgadzasz?
„Arka Razã” Jo?
-
Co ty p********* ? Chyba normalne, że jak wbiega ekipa koksówJakuszyn pisze: ↑09.07.2022, 17:34w_o_p , betonowy łbie zamiast pisać farmazony o Tczewie to skup się lepiej na walce z ochroniarkami bo coś czuję że ten temat się tak szybko nie zakończy.
ze sprzętem tobie na plecy to jest dezorientacja w pierwszym momencie nie wiadomo o co chodzi. Przecież w młynie też siedzą dzieciaki, kobiety i ludzie którzy chcą śpiewać. Normalna psychologia tłumu. Gdyby oni tam nie uciekli to nawet byś nie wiedział, że coś się działo.
-
20 lat temu slyszalem, ze jest pol na pol.walka__o_przetrwanie pisze: ↑09.07.2022, 23:22Napewno 20 lat temu słyszałeś o przejmowaniu Tczewa ? Jak wtedy kilka osób dobrze znanych w całym mieście jeździło na Lechię. Cały Tczew był Arki w tamtym czasie.tetteh pisze: ↑09.07.2022, 22:56O tym "pol na pol" w Tczewie slyszalem 20 lat temu wiec to przejmowanie miasta nie nastapi za naszego zycia.
No ale dobrze wiedziec, ze 20 lat temu cqly Tczew byl Arki :)
TPAG jezdzi na Arke od polowy lat 70tych a wg Ciebie geneza jest jakis barbarzynski najazd Lechii z lat 80tych.
Nie dogadamy sie.
-
Może ktoś tam jeździł w latach 70 na Arkę z Tczewa. Ale 70-lata to słabo zorganizowany ruch kibicowski był. Może właśnie dlatego Lechisći w latach 80-tych przy okazji meczu Lechii spalili stadion i dymili na mieście ostro. Po tej wizycie i terrorze napewno tczewiacy nie pałali sympatią do Lechii :) Arka w Tczewie to Suchostrzygi. Największa patologia. Lechia ma Stare Miasto.
-
Drugs polowa lat 70tych to juz calkiem zorganizowane kibicowanie.
Chocby wyjazd Arki na PP do Lublina.
Jak ktos ma bardziej otwarta glowe to moze poczytac historie FC Tczew:
http://www.arkowcy.pl/artykul/1193/fc-tczew.html
Wasz LGFT tez przyjmuje sobie geneze w polowie lat 70tych.
Chocby wyjazd Arki na PP do Lublina.
Jak ktos ma bardziej otwarta glowe to moze poczytac historie FC Tczew:
http://www.arkowcy.pl/artykul/1193/fc-tczew.html
Wasz LGFT tez przyjmuje sobie geneze w polowie lat 70tych.
-
No to mogło tak być wtedy, że ten najazd Lechii w latach 80 to była kara dla nich za kibicowanie Arce. Stadion został być może właśnie za to spalony. W tamtych czasach jak Lechia przyjeżdżała do Gdyni to wy też uciekaliście ze swojej świętej górki a Lechia tam sobie siedziała jak u siebie. Ogólnie Lechia rządziła.
-
walka__o_przetrwanie pisze: ↑09.07.2022, 10:40No Lechii tereny. To tak samo jak Lechia na terenach Arki. Tczew ma przejebane bo przejeżdża przez Gdańsk. Często z Gdyni jedzie ekipa im pomagać i jadą razem. Są najczęściej bici bo są najłatwiejsi do trafienia. Tak samo śledzie wpadają w Gdyni do pociągów w stronę Wejherowa po meczach Lechii i szukają lechistów.
Skąd ty żeś się urwał błaźnie? Zdarzały się kontrolę pociągów jadących do Słupska. Reszty twoich wysrywów na temat Tczewa to nawet nie skomentuję. Zapewne jesteś z grodu Sombora i codzienne walczysz o przetrwanie stąd ten nick
-
To chyba ja twoich wysrywów nie skomentuje. Nie umiesz rozmawiać to W********** pajacu.
-
Tak, Lechia najbardziej.walka__o_przetrwanie pisze: ↑10.07.2022, 14:11No to mogło tak być wtedy, że ten najazd Lechii w latach 80 to była kara dla nich za kibicowanie Arce. Stadion został być może właśnie za to spalony. W tamtych czasach jak Lechia przyjeżdżała do Gdyni to wy też uciekaliście ze swojej świętej górki a Lechia tam sobie siedziała jak u siebie. Ogólnie Lechia rządziła.
I ja im wtedy mówię "to kara za kibicowanie Arce" ;)
Na ostudzenie glowy przypomne, ze po udanej dekadzie za Gierka , Arka w latach 80tych strasznie dolowala, Lechia miala swoj peak (PP, SP, Nikos Juventus, 1 liga), spalila stadion w Tczewie, a w latach 90tych nie bylo lechistow w Tczewie.
Jesli w latach 80tych Wam nie wyszlo, i po naszej rozsypce po Wroclawiu (tu akurat Wisla 60 duzo Wam pomogla sie rozwinac ;) nie wyszlo, to teraz tym bardziej Wam nie wyjdzie.
A zmieniajac watek:
Dlaczego niektore kluby maja niefortunne nazwy?
- Warmia Grajewo (przeciez to wschodnie Mazury, wojewodztwo podlaskie)
- Mamry Gizycko (ktore lezy nad Niegocinem)
- Odra Chojna (Chojna ma do Odry z 30km)
-
Tak było, że Arka dołowała a Lechia wchodziła do 1 ligi wtedy ale faktem jest, że Lechia was wygoniła że swojego stadionu wtedy i usiadła jak u siebie. Ogólnie oprócz kilku lat ekipy Rybaka to cały czas Lechia rządzi w Trójmieście. Historia Lechii to też głowie 2 i 3 liga. PZPN też Lechii nie kochał. Arki tak samo. Ogólnie Trójmiasta nie lubili A Lechia ma kibiców jakich ma. Nikt nad tym nie zapanuje ani tego nie zatrzyma ;) wojna ! :)tetteh pisze: ↑10.07.2022, 15:03Tak, Lechia najbardziej.walka__o_przetrwanie pisze: ↑10.07.2022, 14:11No to mogło tak być wtedy, że ten najazd Lechii w latach 80 to była kara dla nich za kibicowanie Arce. Stadion został być może właśnie za to spalony. W tamtych czasach jak Lechia przyjeżdżała do Gdyni to wy też uciekaliście ze swojej świętej górki a Lechia tam sobie siedziała jak u siebie. Ogólnie Lechia rządziła.
I ja im wtedy mówię "to kara za kibicowanie Arce" ;)
Na ostudzenie glowy przypomne, ze po udanej dekadzie za Gierka , Arka w latach 80tych strasznie dolowala, Lechia miala swoj peak (PP, SP, Nikos Juventus, 1 liga), spalila stadion w Tczewie, a w latach 90tych nie bylo lechistow w Tczewie.
Jesli w latach 80tych Wam nie wyszlo, i po naszej rozsypce po Wroclawiu (tu akurat Wisla 60 duzo Wam pomogla sie rozwinac ;) nie wyszlo, to teraz tym bardziej Wam nie wyjdzie.
A zmieniajac watek:
Dlaczego niektore kluby maja niefortunne nazwy?
- Warmia Grajewo (przeciez to wschodnie Mazury, wojewodztwo podlaskie)
- Mamry Gizycko (ktore lezy nad Niegocinem)
- Odra Chojna (Chojna ma do Odry z 30km)
-
Odra Wodzisław ... Odra to dopiero w Raciborzu mniej więcej
-
Zerknij na Wasza frekwencje, kilka meczow po 4-5 tysiecy widzow.SM1312 pisze: ↑10.07.2022, 15:25u was na całym stadionie jest mniej ludzi niż w tym młynie, z którego się śmiejesz wiec wiadomo ze pizdzisko boli, ale ze bawi cie cofka śpiewaczy i klaskaczy gdzie u ciebie spierdalaly nie tak dawno czołowe „chuligany” to już mocny odlotJakuszyn pisze: ↑09.07.2022, 17:34w_o_p , betonowy łbie zamiast pisać farmazony o Tczewie to skup się lepiej na walce z ochroniarkami bo coś czuję że ten temat się tak szybko nie zakończy.
Zdazalo sie w tym sezonie, ze Arka miala wieksza widownie niz Lechia.
Na meczu w Pucharach bylo Was tylu co Arki z Dunczykami, a miasto wojewodzkie, 2 razy wieksze.
Zatem troszke ochoon.
Piekny macie stadion ale... nigdy nie byl zapelniony.
Moze przy derbach z goscmi Wam sie uda.
A przy frekwencji ponizej 10 000 sami twoerdzicie, ze nie ma tam klimatu...
A przy bance deweloperskiej, najezdzie sloikow, Ukraincow, zmianie zainteresowan mlodziezy trend bedzie raczej spadkowy, ze wzmocnieniem frakcji FC.
W Latach 70 tych i 90 tych Arka byla bardzo mocna.
Nie bede juz pisal czy mocniejsza bo nie chce mi sie przekrzykiwac z Waszym Ego...
-
Przecież nikt neguje faktu, że Arka jest mocna. Mają duży potencjał i sporo terenów. Ale Lechia ma większy ;)