Właśnie się dowiedziałem z POLSCYKIBICE.COM , że mamy układ z Unią Nowa Sarzyna <lol> Proszę o wykreślenie, na dzień dzisiejszy nie posiadamy układów !!! Pzdr.
MYSTICAL pisze:Witamy wszystkich w nowym serwisie kibicowskim [link]. Serwis nasz skoncentrowany jest na zgodach układach, kosach i innych podstawowych informacjach o polskich ekipach.
Rzadko sie tu wpisuje, ale teraz chce stanac w obronie chlopaków. Nie myli sie tylko ten, który nic nie robi. Brawo za inicjatywe i ze Wam sie chce. Skorygujcie błędy i dopiszcie ilosc mlyna dla poszczególnych ekip. To nie jest trudne (mozecie np. sprawdzic liczbe szali na poszczególnych meczach, ew. zagadac do kogos z ekipy, gdzie nie jestescie pewni ilosci)..
Powodzenia
PS Jeszcze jedno; przy GKS Katowice widze liczebnosc mlyna "do 2000". Osobiscie bylem chyba na 50 meczach, gdzie bylo nas ok. 2500
Dzieki niektórym za obrone [link] sa nadal w sieci i maja sie dobrze coraz wiecej nowych małych ekip, najlepsze jest to ze z 1 ekipy potrafi napisac pare osob i wychodzi na to ze nie wiedza chyba sami jak maja we własnej ekipie oczywiscie to tez moga byc wały wiec podchodzimy z dystansem. Nowy dział Foto sie pojawił prosimy o nadsyłanie wkrótce wiecej nowosci.
P.S Mimo tego ze nas moze olewacie my trwamy i trwac bedziemy
Jezeli moge prosic to w ktorym roku padla zgoda na lini Gornik Zabrze-Zaglebie Lubin.
Ei Stadt... Ein Verein... I eusrä Stadt gitts nur ein Verein... Züüri ghört siit über hundert jahr am Fc Züri isch ja klaaar! Züüri alllez züri allez und mir singed bis zum Tod Züri allleeeez... Eine Stadt.....
Hmm Anwil wczesniej Nobiles ... raczej bardziej Włocłavia
jakies kilka moze i 6-8 lat temu z Łodzi na finały ze
Ślaskiem jeździliśmy na kosza wtedy o Kujawiaku nikt nie słyszała tak naprawde nie wiem jak teraz .. moze sie myle pamietam tylko ze duzo sie piło i mało sie spało
MYSTICAL pisze:Dzieki niektórym za obrone [link] sa nadal w sieci i maja sie dobrze coraz wiecej nowych małych ekip, najlepsze jest to ze z 1 ekipy potrafi napisac pare osob i wychodzi na to ze nie wiedza chyba sami jak maja we własnej ekipie oczywiscie to tez moga byc wały wiec podchodzimy z dystansem. Nowy dział Foto sie pojawił prosimy o nadsyłanie wkrótce wiecej nowosci.
P.S Mimo tego ze nas moze olewacie my trwamy i trwac bedziemy
w galerii pod nazwa Śląsk Wrocław widnieje foto Odry Opole.
Do Szczecinka pojechaly osoby zeby sie na spokojnie dogadac co bylo mowine w pewnym, miejscu i nie pojechalo nas 20 tylko 10. I bylo omowione ze tylko do Ustronia sie pokazemy i tyle.
dzieki za rzeczowa odpowiedz. a co do Waszej liczby - info czerpalem ze strony Waszych ziomkow ze Szczecinka :
"Gdy do Szczecinka docierają nasze ziomki z Kotwicy (ich około 20), od razy wyruszamy pod stadion"
Owszem mają kosy kazdy z każdym jednakże nie są to kosy "pierwszoplanowe". Do starć dochodzi owszem ale nie za często. Najsilniejsze jest na pewno Zagłebie. Potem wg. mnie Chrobry który aktualnie bardzo ładnie jeździ za swoją druzyną. No i Miedź wg mnie najsłabsza z tej 3.
Fighting Dragon Tokyo, jakies 2 lata temu zalozylem temat z tym pytaniem. Na ok. 100 wpisów 3 (sł. trzy) były merytoryczne..
Wtedy było tu mało kumatych, a co dopiero teraz...
Fighting Dragon Tokyo pisze:Ile już trwa lat triada Arka-Cracovia Lech i Lechia-Śląsk-Wisła?
Lech-Arka-Cracovia od 1996.Triada zostala zawiazana chyba na meczu Polska-Słowenia w Łodzi na ktorym oprocz Łódzkich ekip własnie triada pojawila sie konkretna ekipa.Trudno mi sobie przypomniec bo mialem wtedy 16 lat.