Zgody / Kosy/ Układy ...
Moderatorzy: LechiaCHWM, Zorientowany
-
-
Tak jest układ ,na drugie pytanie nie odpowiadam bo jest bardzo głupie.MarcinPiekary pisze:a ja mam takie pytanie bo słyszałem że GKS Katowice ma układ (nowy) z JKS Jarosław - czy to prawda ??
jeśli tak to jak ma się to na lini KSG - JKS jeżeli JKS jest kosą zgody Górnika czyli Wisłoki ??
pozdrawiam kumatych
-
Widze ze zartownis z CiebieMr Q pisze:Zadajesz bzdurne pytania!MarcinPiekary pisze:a ja mam takie pytanie bo słyszałem że GKS Katowice ma układ (nowy) z JKS Jarosław - czy to prawda ??
jeśli tak to jak ma się to na lini KSG - JKS jeżeli JKS jest kosą zgody Górnika czyli Wisłoki ??
pozdrawiam kumatych
KSG ma układ z GKSem Katowice i nas to nie interesuje- bo to ich sprawa z kim się "układają", tak samo jak nasz układ z Siarką.
Tak więc to z kim ma"układ układowicza" naszej zgody nas tym bardziej nie interesuje
![]()
ps. JKS nie jest dla Wisłoki żadną kosą, no chyba że w sensie- "z kim nie trzymamy- z tymi mamy zarazem kose".
Zresztą to są już te tereny gdzie można dostać smsa o zamianie operatora komórkowego k.m.w.t.w.

JKS JAROSLAW-OD KOLYSKI AZ PO GROB!
-
Za to Ty jesteś wciule kumaty. Koleś napisał że z ich strony nie ma kosy, nie napisał nic o tym że z waszej strony też nie ma. I skończcie pierdolic już o układach KSG-GKS, GKS-JKS. Nudne się to robi... POZDRO WISŁOKA !CHULIGAN pisze:Widze ze zartownis z CiebieMr Q pisze:Zadajesz bzdurne pytania!MarcinPiekary pisze:a ja mam takie pytanie bo słyszałem że GKS Katowice ma układ (nowy) z JKS Jarosław - czy to prawda ??
pozdrawiam kumatych
KSG ma układ z GKSem Katowice i nas to nie interesuje- bo to ich sprawa z kim się "układają", tak samo jak nasz układ z Siarką.
Tak więc to z kim ma"układ układowicza" naszej zgody nas tym bardziej nie interesuje
![]()
ps. JKS nie jest dla Wisłoki żadną kosą, no chyba że w sensie- "z kim nie trzymamy- z tymi mamy zarazem kose".
Zresztą to są już te tereny gdzie można dostać smsa o zamianie operatora komórkowego k.m.w.t.w.Co do tematu to chyba nie jestes zbytnio kumaty bo z Naszej strony to jest kosa z Wisloka
My mamy uklad z Gieksa a z kim oni trzymaja to juz ich sprawa i Nas to zupelnie nie interesuje.Pozdro!
We'll never surrender !
-
czy to znaczy ze np. ekipa A moze miec kose z ekipa B, ale ta ekipa B juz nie musi miec kose z A ?esenes pisze:
Za to Ty jesteś wciule kumaty. Koleś napisał że z ich strony nie ma kosy, nie napisał nic o tym że z waszej strony też nie ma. I skończcie pierdolic już o układach KSG-GKS, GKS-JKS. Nudne się to robi... POZDRO WISŁOKA !
takie jednostronne kosy są? bo sie nie spotkałem

chyba ze Cie zle zrozumialem to objasnij mi to, moze byc na priv
Gdański cHarakter pisze:Czemu wielkie Zagłębie pali flagi Śląska w młynie? Bliżej się nie dało?
-
Udajesz, że źle zrozumiałeś a szukasz kontynuacji tego tematu. GKS ma układ z Górnikiem i JKS-em a myślisz, że ich interesuje z kim zaś kosę ma Górnik czy JKS? Robicie niepotrzebny zamęt znowu. Motor ma ze Śląskiem zgodę a kosę z Wisłą i dla wszystkich to jest już z przyzwyczajenie normalne a robicie sensację ze zwykłego układu.fcb pisze:czy to znaczy ze np. ekipa A moze miec kose z ekipa B, ale ta ekipa B juz nie musi miec kose z A ?esenes pisze:
Za to Ty jesteś wciule kumaty. Koleś napisał że z ich strony nie ma kosy, nie napisał nic o tym że z waszej strony też nie ma. I skończcie pierdolic już o układach KSG-GKS, GKS-JKS. Nudne się to robi... POZDRO WISŁOKA !
takie jednostronne kosy są? bo sie nie spotkałem![]()
chyba ze Cie zle zrozumialem to objasnij mi to, moze byc na priv
-
-
-
kosa czy nie
Na stronce Ruchu wyczytałem że Zagłębie Lubin ma kose z Legią Warszawa. Czy to prawda?
[link]
-
Re: kosa czy nie
Sven pisze:Na stronce Ruchu wyczytałem że Zagłębie Lubin ma kose z Legią Warszawa. Czy to prawda?

-
bla bla
kolego zadna prostalowolska niewiesz nie pisz bzdedtów bo smiech na sali, nas ze stalowka nic nie laczy i nikt z ekipy nie jezdzi do stalowejanimals pisze:Ztego co wiem to Unia Nowa Sarzyna to prostalowska ekipa kiedys laczyl ich uklad czy nawet zgoda ale wszystko poszlo w zapomnienie pare osob z Nowej Sarzyny jezdzi nadal na Stalowke
żeby być kimś wpierw trzeba na to zasłużyć
-
to teraz ciekawostka ci co zaczeli z sarzyny jezdzic na stalowke z ta chwila przestali byc kibicami unii takze ich wybor i powtarzam nikt z obecnej ekipy nie jezdi na stalowke a co do tego typa co masz go na uczelni to jedynie mu sie wydaje ze jest kibicem unii bo to tylko juz mu pozostalo a co do ksywek kolego to na priwa mozesz podeslac zobaczymy jakis obeznany w sarzynskich klimatach pozdawiam i jeszcze raz podkreslam nie wiesz nie piszśmieszek pisze:misiek_zks sam piszesz bzdury
mam na uczelni typka od was i tak sie sklada ze nawet moglbym ci podac ksywki gosci z unii ktorzy jezdza na stalowke
no chyba ze przez wakacje sie cos zmienilo
żeby być kimś wpierw trzeba na to zasłużyć
-
Fighting Dragon Tokyo pisze:Może ktoś podać wszystkie zgody oraz kosy jedynie podwarszawskich ekip (oraz obecną sytuację)? Mam na myśli Olimpię, Ursus, Hutnik itd. Kiedyś w "TMK!" był fajny opis, ale pewnie od tego czasu się wiele zmieniło w poszczególnych ekipach.

Tam masz bardziej lub mniej aktualne opisy poszczególnych ekip z tzw. warszawskiego podwórka. Polecam również przejrzenie forum.
-
-
- ostatnie ostrzeżenie
-
ZGODY (RTSu): Lech Poznań, Ruch ChorzówMYSTICAL pisze:Witamy wszystkich w nowym serwisie kibicowskim [link]. Serwis nasz skoncentrowany jest na zgodach układach, kosach i innych podstawowych informacjach o polskich ekipach.
komentarz: idź w c*** z tą stroną, jesli juz sie za cos bierzesz/bierzecie to róbcie to na poważnie, a nie, że przepisujecie dane z jakichś blogów dzieci neo i powstają takie kwiatki.
ROBOTNICZE TOWARZYSTWO SPORTOWE
-
-
I w dodatku stare Logo !Fighting Dragon Tokyo pisze:Chybił, trafił ekipa:
KS RUCH CHORZÓW
ROK ZAŁ.: 1920
ZGODY: Widzew Łódź, Elana Toruń, Apator Toruń, Athletico Madryt
UKŁADY: Lech Poznań, Zagłebie Lubin.
Sąsiad wyżej ma rację. Pierw zróbcie coś na poważnie i zrozumiemy małe błędy, ale bez przesady. Szata graficzna fajna, ale reszta kopiuj/wklej.
Dzisiaj jesteśmy Tymi , przed którymi ostrzegali nas rodzice
-
Błedy sie zdarzaja nie chcesz nie zagladaj zrobi sie poprawke przy tylu ekipach i w tak krotkim czasie to oczywiste wszytsko na biezaco jest poprawiane zainteresowani pisza,wiec nie kazdemu moze sie podobac ale serwis bedzie trwac i sie rozwijac, kazdy ma prawo do wlasnej opiniJAGUAR pisze:przyklad STILON GORZOW a koles wstawil logo klubu z MYSZKOWA dobry jest normalnie

-
]MYSTICAL pisze:Błedy sie zdarzaja nie chcesz nie zagladaj zrobi sie poprawke przy tylu ekipach i w tak krotkim czasie to oczywiste wszytsko na biezaco jest poprawiane zainteresowani pisza,wiec nie kazdemu moze sie podobac ale serwis bedzie trwac i sie rozwijac, kazdy ma prawo do wlasnej opiniJAGUAR pisze:przyklad STILON GORZOW a koles wstawil logo klubu z MYSZKOWA dobry jest normalnie
Oczywiscie ze sie mogą zdarzyc błędy, ale .. TYLE?
czytając że Ruch ma FC w takich miejscowościach jak "Kobir" czy "Pierary", to mozna sie tylko usmiechnąć
No absolutny hit: Gornik ma z GKSem kose ale za to GKS z Gornikiem układ

-
A niech se gadają, jedno jest pewne duzo @ dostajemy poprawki robimy nie jest zle a jesli ktos dalej widzi błedy i tutaj znów pisze a porazkaa nie do wiary co za strona to proponujemy "napisz do nas skoryguj błąd swojej ekipy", każdy tylko potrafi szydzic i sie smiac no ale cóż......MY SIE NIE PODDAMY 
"Polscy Kibice musiales o nas slyszec adrenalina i szybsze serca bicie, nie wazne czy ci sie podoba czy nie i tak tu wrocisz ja to wiem"

"Polscy Kibice musiales o nas slyszec adrenalina i szybsze serca bicie, nie wazne czy ci sie podoba czy nie i tak tu wrocisz ja to wiem"