bilety napewno dojda, nie ma co sie bac...Bonus pisze:Pokazało sie komuś na stronie kupbilet.pl , ze bilety zostaly wyslane? bo ja mam od kilku dni " w przygotowaniu do sytrybucji", a czasu zastało bardzo mało.

Polska - Kazachstan
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Po meczach Legii też tak się żalisz, że ktoś ci zajął miejsce, które miałeś napisane na bilecie? Taka specyfika tej trybuny, że stoisz gdzie chcesz, czy to kadra, czy liga.Miguel pisze:Właśnie tego typu burackich scenariuszy obawiałem się, kiedy zamawiałem bilety dla siebie i mojej dziewczyny. Rozsądek podpowiadał, by tego nie robić, bo mam już bilety na finały, a październikowy wieczór niekoniecznie musi być przyjemny. Ale jak zwykle nie posłuchałem głosu rozsądku...Obserwator_FIFA pisze:Ja mam bilet na żylete, na numer ''siedzenia''oczywiście uwagi nie zwracam..
Co takiego w pojęciu sektora, rzędu i miejsca jest dla was niezrozumiałe? Dżizas!
Chciałbym tylko zapowiedzieć, że jeśli ktoś zajmie nasze miejsca i po jednym słownym zwróceniu uwagi nie podejmie kroków w celu udostępnienia nam tych miejsc, to od razu walę w ryj. Bez ostrzeżenia!
To jakiś koszmar, że wogóle musze rozważać takie scenariusze! Ale skoro taką mamy rzeczywistość, to widocznie należy stosować adekwatne środki, by wyegzekwować swoje prawa...
P.S Bilety są imienne?
WGW
-
to ja ci oddam, wykurwie z buta w leb i tyle na meczu bylesMiguel pisze:Obserwator_FIFA pisze:Ja mam bilet na żylete, na numer ''siedzenia''oczywiście uwagi nie zwracam..
Właśnie tego typu burackich scenariuszy obawiałem się, kiedy zamawiałem bilety dla siebie i mojej dziewczyny. Rozsądek podpowiadał, by tego nie robić, bo mam już bilety na finały, a październikowy wieczór niekoniecznie musi być przyjemny. Ale jak zwykle nie posłuchałem głosu rozsądku...KYLIMANDŻARO pisze:Nie rob sobie jaj. Siadaj tak jak na bilecie masz napisane... ROLLING EYES.cezpod pisze:I takie male pytanie - na łukach idzemy na swoe miejscowki, czy obowiazuje zasada "kto pierwszy ten lepszy"?
Co takiego w pojęciu sektora, rzędu i miejsca jest dla was niezrozumiałe? Dżizas!
Chciałbym tylko zapowiedzieć, że jeśli ktoś zajmie nasze miejsca i po jednym słownym zwróceniu uwagi nie podejmie kroków w celu udostępnienia nam tych miejsc, to od razu walę w ryj. Bez ostrzeżenia!
To jakiś koszmar, że wogóle musze rozważać takie scenariusze! Ale skoro taką mamy rzeczywistość, to widocznie należy stosować adekwatne środki, by wyegzekwować swoje prawa...

-
milczMiguel pisze:Obserwator_FIFA pisze:Ja mam bilet na żylete, na numer ''siedzenia''oczywiście uwagi nie zwracam..
Właśnie tego typu burackich scenariuszy obawiałem się, kiedy zamawiałem bilety dla siebie i mojej dziewczyny. Rozsądek podpowiadał, by tego nie robić, bo mam już bilety na finały, a październikowy wieczór niekoniecznie musi być przyjemny. Ale jak zwykle nie posłuchałem głosu rozsądku...KYLIMANDŻARO pisze:Nie rob sobie jaj. Siadaj tak jak na bilecie masz napisane... ROLLING EYES.cezpod pisze:I takie male pytanie - na łukach idzemy na swoe miejscowki, czy obowiazuje zasada "kto pierwszy ten lepszy"?

właśnie przez takich jak ty psuje się atmosfera na kadrze..
-
co ty p********* KYLIMANDŻARO? trąbke weź i kocem się owiń jeszczeKYLIMANDŻARO pisze:Nie rob sobie jaj. Siadaj tak jak na bilecie masz napisane... ROLLING EYES.cezpod pisze:I takie male pytanie - na łukach idzemy na swoe miejscowki, czy obowiazuje zasada "kto pierwszy ten lepszy"?

Dla Was To Tylko Piłka, Dla Nas To Sens Życia ... AVE MOTOR
-
Misiu! Ale ja nigdy nie byłem na meczu Legii! Prawde pisząc to dla mnie niepojete, jak można ekscytować się taką gównianą ligą!Obserwator_FIFA pisze:
Po meczach Legii też tak się żalisz, że ktoś ci zajął miejsce, które miałeś napisane na bilecie? Taka specyfika tej trybuny, że stoisz gdzie chcesz, czy to kadra, czy liga.

Wow! Czyli optymistycznie zakładasz, że po moim pierwszym kroku bedziesz w stanie jeszcze wykonac swój krok?Prezes pisze:
to ja ci oddam, wykurwie z buta w leb i tyle na meczu byles

Słowem "Milcz" to możesz zwracać sie do swojej kobiety. Jeśli takową posiadasz...Seb pisze:
milcz![]()
właśnie przez takich jak ty psuje się atmosfera na kadrze..
A co to jest atmosfera? Czy to co miało miejsce np. w Gelsenkirchen i Hanowerze? Bo akurat tam pojechali głównie "tacy, jak ja". Bandytów na szczęście nie było stać na bilety i przejazdy.
Ja wiem, że stadionik Legii trudno nazwac piłkarskim teatrem, ale prawdę pisząc przyzwyczaiłem się do tego, że nie ma większej różnicy w wyjściu na mecz, do teatru czy do kina. W cywilizowanych krajach, rzecz jasna. Bo wszystko to tylko spektakl. Spektakl, który i tam jest często zakłócany przez amatorów chipsów i gazowanych napojów.
Ja wiem, że to może być dla Ciebie zbyt trudne, ale może jeśli przemyślisz sobie wszystko naprawdę powoli, to może coś do Ciebie dotrze?
Wymienię:
2 x POL-GER 3 KAT. na 2 x POL-AUT 1 KAT
2 x 1/4 #26 1 KAT lub 2 x 1/4 #27 1 KAT lub 2 x 1/4 #28 1 KAT na 2 x dowolny półfinał dowolnej kategorii
2 x POL-GER 3 KAT. na 2 x POL-AUT 1 KAT
2 x 1/4 #26 1 KAT lub 2 x 1/4 #27 1 KAT lub 2 x 1/4 #28 1 KAT na 2 x dowolny półfinał dowolnej kategorii
-
-
co to za cepMiguel pisze: Misiu! Ale ja nigdy nie byłem na meczu Legii! Prawde pisząc to dla mnie niepojete, jak można ekscytować się taką gównianą ligą!
Wow! Czyli optymistycznie zakładasz, że po moim pierwszym kroku bedziesz w stanie jeszcze wykonac swój krok?
Słowem "Milcz" to możesz zwracać sie do swojej kobiety. Jeśli takową posiadasz...
A co to jest atmosfera? Czy to co miało miejsce np. w Gelsenkirchen i Hanowerze? Bo akurat tam pojechali głównie "tacy, jak ja". Bandytów na szczęście nie było stać na bilety i przejazdy.
Ja wiem, że stadionik Legii trudno nazwac piłkarskim teatrem, ale prawdę pisząc przyzwyczaiłem się do tego, że nie ma większej różnicy w wyjściu na mecz, do teatru czy do kina. W cywilizowanych krajach, rzecz jasna. Bo wszystko to tylko spektakl. Spektakl, który i tam jest często zakłócany przez amatorów chipsów i gazowanych napojów.
Ja wiem, że to może być dla Ciebie zbyt trudne, ale może jeśli przemyślisz sobie wszystko naprawdę powoli, to może coś do Ciebie dotrze?

pomyliles forum,won na bravo.pl
-
-
A Ty słowem misiu możesz zwracać się do swojego koleżki Waltera.Miguel pisze: Misiu! Ale ja nigdy nie byłem na meczu Legii! Prawde pisząc to dla mnie niepojete, jak można ekscytować się taką gównianą ligą!
Wow! Czyli optymistycznie zakładasz, że po moim pierwszym kroku bedziesz w stanie jeszcze wykonac swój krok?
Słowem "Milcz" to możesz zwracać sie do swojej kobiety. Jeśli takową posiadasz...
Jedyne moje zmartwienie to takie, żebym przypadkiem nie stanął w sobotę na miejscu, na którym ty masz zamiar siedzieć, czyli w twoim toku rozumowania - te miejsce, które masz na bilecie, bo boję się, żeby od ciebie nie dostać w pysk.. Ale c***, jest ryzyko, jest przyjemność.

bez odbioru

WGW
-
Zrozum szyderekafarek pisze:co ty p********* KYLIMANDŻARO? trąbke weź i kocem się owiń jeszczeKYLIMANDŻARO pisze:Nie rob sobie jaj. Siadaj tak jak na bilecie masz napisane... ROLLING EYES.cezpod pisze:I takie male pytanie - na łukach idzemy na swoe miejscowki, czy obowiazuje zasada "kto pierwszy ten lepszy"?
j****
-
-
wlasnie . uwal pupe tam gdzie Ci pasuje w sektorze ja nie bede plakac ze ktos zajmie moja miejscowke ..eh ku*** jak w kinie za czasów szkolnych ;/dzydzydzydzy pisze:
Tak poza tym to co za czasy zeby ludzie zajmowali sie przed meczem takimi rzeczami, czy mi ktos zajmie miejsce z biletu...![]()
RKS RADOMSKO TRADYCJA KTóRA PRZETRWA KONIEC ŚWIATA
TO TRZEBA PRZEŻYĆ ŻEBY TO ZROZUMIEĆ ABY W TO UWIERZYĆ !
TO TRZEBA PRZEŻYĆ ŻEBY TO ZROZUMIEĆ ABY W TO UWIERZYĆ !
-
Dla mnie post roku.Miguel pisze:
Napisz jakie masz miejsca na biletach zebym wiedzial gdzie moge sobie usiasc.
Ja uwielbiam Ją, Ona tu jest i tańczy dla mnie...
-
-
Aferzysta popilnuje kibiców
CBA go zatrzymuje, a PZPN robi z nim interesy
Konflikt interesów? Afera korupcyjna? Na PZPN nie robi to wrażenia. Mecz Polska - Kazachstan ochraniać będzie agencja "Zubrzycki".
Na wczorajszej konferencji PZPN chciał pochwalić się postępami w przygotowaniach do EURO 2012. Ale że nie bardzo jest się czym chwalić, dyskusja szybko przeszła na sobotni mecz z Kazachstanem.
Marne tłumaczenia
Wyraźnie zdenerwowany rzecznik związku Zbigniew Koźmiński przyznał, że to spotkanie ochraniać będzie "Zubrzycki". Co w tym złego?
Po pierwsze: właściciel tej agencji jest jednocześnie członkiem Wydziału Bezpieczeństwa na Obiektach Piłkarskich PZPN! Konflikt interesów jest oczywisty. A po drugie: właścicielowi "Zubrzyckiego", Sylwestrowi Z., grozi 12 lat więzienia za próbę ustawienia przetargu na ochronę obiektów Centralnego Ośrodka Sportu.
- Staraliśmy się wybrać najtańszą firmę... No, nie najtańszą, tylko taką, która ma wszystkie koncesje... Bo już nie było czasu, żeby coś zmienić - tłumaczył Koźmiński. - To gorąca sprawa, z ostatnich godzin - dodawał.
Co zrobi Legia?
Sprawa z ostatnich godzin? Przecież CBA zatrzymało Sylwestra Z. w czwartek! A PZPN nie tylko nie zmienił firmy ochroniarskiej na mecz z Kazachstanem, ale nie wyciągnął żadnych konsekwencji wobec członka swojego Wydziału Bezpieczeństwa. - To sprawa ostatnich godzin - powtarzał tylko Koźmiński. - Na pewno coś zrobimy.
Ciekawe, czy rzeczywiście PZPN "coś zrobi". I ciekawe, jak zachowa się warszawska Legia, którą podczas ligowych meczów także ochrania "Zubrzycki". Kibice warszawskiej drużyny od dawna skarżyli się na pracowników "Zubrzyckiego". Na władzach klubu skargi fanów wrażenia nie robiły. Może teraz przemyślą sens dalszej współpracy z Sylwestrem Z.?
[link]
CBA go zatrzymuje, a PZPN robi z nim interesy
Konflikt interesów? Afera korupcyjna? Na PZPN nie robi to wrażenia. Mecz Polska - Kazachstan ochraniać będzie agencja "Zubrzycki".
Na wczorajszej konferencji PZPN chciał pochwalić się postępami w przygotowaniach do EURO 2012. Ale że nie bardzo jest się czym chwalić, dyskusja szybko przeszła na sobotni mecz z Kazachstanem.
Marne tłumaczenia
Wyraźnie zdenerwowany rzecznik związku Zbigniew Koźmiński przyznał, że to spotkanie ochraniać będzie "Zubrzycki". Co w tym złego?
Po pierwsze: właściciel tej agencji jest jednocześnie członkiem Wydziału Bezpieczeństwa na Obiektach Piłkarskich PZPN! Konflikt interesów jest oczywisty. A po drugie: właścicielowi "Zubrzyckiego", Sylwestrowi Z., grozi 12 lat więzienia za próbę ustawienia przetargu na ochronę obiektów Centralnego Ośrodka Sportu.
- Staraliśmy się wybrać najtańszą firmę... No, nie najtańszą, tylko taką, która ma wszystkie koncesje... Bo już nie było czasu, żeby coś zmienić - tłumaczył Koźmiński. - To gorąca sprawa, z ostatnich godzin - dodawał.
Co zrobi Legia?
Sprawa z ostatnich godzin? Przecież CBA zatrzymało Sylwestra Z. w czwartek! A PZPN nie tylko nie zmienił firmy ochroniarskiej na mecz z Kazachstanem, ale nie wyciągnął żadnych konsekwencji wobec członka swojego Wydziału Bezpieczeństwa. - To sprawa ostatnich godzin - powtarzał tylko Koźmiński. - Na pewno coś zrobimy.
Ciekawe, czy rzeczywiście PZPN "coś zrobi". I ciekawe, jak zachowa się warszawska Legia, którą podczas ligowych meczów także ochrania "Zubrzycki". Kibice warszawskiej drużyny od dawna skarżyli się na pracowników "Zubrzyckiego". Na władzach klubu skargi fanów wrażenia nie robiły. Może teraz przemyślą sens dalszej współpracy z Sylwestrem Z.?
[link]
-
-
-
-
0-1 do przerwy lipa...
gdzie jest ten doping Warszawiacy? ponoc jest zawsze zajebisty, a u nas na SLASKU do d***?
z Kolumbią byly gwizdy... mieliscie pretensje ze nie pomagamy itp, dzis slysze to samo... ale u Was
teraz wiece jak to jest.. jak sie jest ostro wkur...
gra repry porazka... ARMENIA, KAZACHY,,, kto jeszcze nas pokona? San Marino? albo wyspy dziewcze?
oby 2 polowa byla calkiem inna i na boisku i na trybunach !
ps. nie chce wam tu dojebac ze doping czy cos ( u nas w takiej sytuacji na SLASKIM by bylo to samo...) lecz uswiadomic... bo Warszawiacy ( i nie tylko...) wypominali przez nastepny pol roku
2ps. co przedstawiala karotniada?
gdzie jest ten doping Warszawiacy? ponoc jest zawsze zajebisty, a u nas na SLASKU do d***?
z Kolumbią byly gwizdy... mieliscie pretensje ze nie pomagamy itp, dzis slysze to samo... ale u Was

gra repry porazka... ARMENIA, KAZACHY,,, kto jeszcze nas pokona? San Marino? albo wyspy dziewcze?
ps. nie chce wam tu dojebac ze doping czy cos ( u nas w takiej sytuacji na SLASKIM by bylo to samo...) lecz uswiadomic... bo Warszawiacy ( i nie tylko...) wypominali przez nastepny pol roku
2ps. co przedstawiala karotniada?
Ostatnio zmieniony 13.10.2007, 21:34 przez 19YB19, łącznie zmieniany 2 razy.
-
Zamilcz19YB19 pisze:0-1 do przerwy lipa...
z Kolumbią byly gwizdy... mieliscie pretensje ze nie pomagamy itp, dzis slysze to samo... ale u Wasteraz wiece jak to jest.. jak sie jest ostro wkur...
-
-
Jak bys spojrzał dwa komentarze wyżej to byś wiedział że prawda w oczy nie koleBiały__ pisze:Dlaczego ma milczeć?! Prawda w oczy kole? Jak piłkarzom nie idzie to i na trybunach taka dziwna cisza nie?!miś13 pisze:Zamilcz
PS. Chyba bardzo dużo pikników przyszło dziś na kadrę... Co do gry piłkarzy to wolę przemilczeć!

heee usterki

-
u was tez obraz wcielo ?? u mnie jest czarny ekran i napis przepraszamy za usterki !! j**** TVP !!
z powodu awarii oswietlenia na stadionie Legii mecz zostal przerwany
z powodu awarii oswietlenia na stadionie Legii mecz zostal przerwany

Rados(L)aw pisze: Kiedys spotykalo sie dziewczyny ktore potrafily gotowac jak ich matki. Teraz spotyka sie dziewczyny ktore potrafia pic jak ich ojcowie..
-
-
-
-
-