Polska - Kazachstan

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM

ODPOWIEDZ
piter

Post autor: piter » 08.10.2007, 10:46

Bonus pisze:Pokazało sie komuś na stronie kupbilet.pl , ze bilety zostaly wyslane? bo ja mam od kilku dni " w przygotowaniu do sytrybucji", a czasu zastało bardzo mało. :?
bilety napewno dojda, nie ma co sie bac...

iparts.pl
Obserwator_FIFA

Post autor: Obserwator_FIFA » 08.10.2007, 22:45

Miguel pisze:
Obserwator_FIFA pisze:Ja mam bilet na żylete, na numer ''siedzenia'' :lol: oczywiście uwagi nie zwracam..
Właśnie tego typu burackich scenariuszy obawiałem się, kiedy zamawiałem bilety dla siebie i mojej dziewczyny. Rozsądek podpowiadał, by tego nie robić, bo mam już bilety na finały, a październikowy wieczór niekoniecznie musi być przyjemny. Ale jak zwykle nie posłuchałem głosu rozsądku...

Co takiego w pojęciu sektora, rzędu i miejsca jest dla was niezrozumiałe? Dżizas!

Chciałbym tylko zapowiedzieć, że jeśli ktoś zajmie nasze miejsca i po jednym słownym zwróceniu uwagi nie podejmie kroków w celu udostępnienia nam tych miejsc, to od razu walę w ryj. Bez ostrzeżenia!

To jakiś koszmar, że wogóle musze rozważać takie scenariusze! Ale skoro taką mamy rzeczywistość, to widocznie należy stosować adekwatne środki, by wyegzekwować swoje prawa...
Po meczach Legii też tak się żalisz, że ktoś ci zajął miejsce, które miałeś napisane na bilecie? Taka specyfika tej trybuny, że stoisz gdzie chcesz, czy to kadra, czy liga.

P.S Bilety są imienne?
WGW

Prezes

Post autor: Prezes » 09.10.2007, 00:35

Miguel pisze:
Obserwator_FIFA pisze:Ja mam bilet na żylete, na numer ''siedzenia'' :lol: oczywiście uwagi nie zwracam..
KYLIMANDŻARO pisze:
cezpod pisze:I takie male pytanie - na łukach idzemy na swoe miejscowki, czy obowiazuje zasada "kto pierwszy ten lepszy"?
Nie rob sobie jaj. Siadaj tak jak na bilecie masz napisane... ROLLING EYES.
Właśnie tego typu burackich scenariuszy obawiałem się, kiedy zamawiałem bilety dla siebie i mojej dziewczyny. Rozsądek podpowiadał, by tego nie robić, bo mam już bilety na finały, a październikowy wieczór niekoniecznie musi być przyjemny. Ale jak zwykle nie posłuchałem głosu rozsądku...

Co takiego w pojęciu sektora, rzędu i miejsca jest dla was niezrozumiałe? Dżizas!

Chciałbym tylko zapowiedzieć, że jeśli ktoś zajmie nasze miejsca i po jednym słownym zwróceniu uwagi nie podejmie kroków w celu udostępnienia nam tych miejsc, to od razu walę w ryj. Bez ostrzeżenia!

To jakiś koszmar, że wogóle musze rozważać takie scenariusze! Ale skoro taką mamy rzeczywistość, to widocznie należy stosować adekwatne środki, by wyegzekwować swoje prawa...
to ja ci oddam, wykurwie z buta w leb i tyle na meczu byles :D

Seb

Post autor: Seb » 09.10.2007, 07:28

Miguel pisze:
KYLIMANDŻARO pisze:
cezpod pisze:I takie male pytanie - na łukach idzemy na swoe miejscowki, czy obowiazuje zasada "kto pierwszy ten lepszy"?

milcz :!:

właśnie przez takich jak ty psuje się atmosfera na kadrze..

kafarek

Post autor: kafarek » 09.10.2007, 08:14

KYLIMANDŻARO pisze:
co ty p********* KYLIMANDŻARO? trąbke weź i kocem się owiń jeszcze :roll:
Dla Was To Tylko Piłka, Dla Nas To Sens Życia ... AVE MOTOR

Miguel

Post autor: Miguel » 09.10.2007, 10:55

Obserwator_FIFA pisze:
Po meczach Legii też tak się żalisz, że ktoś ci zajął miejsce, które miałeś napisane na bilecie? Taka specyfika tej trybuny, że stoisz gdzie chcesz, czy to kadra, czy liga.
Misiu! Ale ja nigdy nie byłem na meczu Legii! Prawde pisząc to dla mnie niepojete, jak można ekscytować się taką gównianą ligą! :)

Prezes pisze:
to ja ci oddam, wykurwie z buta w leb i tyle na meczu byles :D
Wow! Czyli optymistycznie zakładasz, że po moim pierwszym kroku bedziesz w stanie jeszcze wykonac swój krok? :)

Seb pisze:
milcz :!:

właśnie przez takich jak ty psuje się atmosfera na kadrze..
Słowem "Milcz" to możesz zwracać sie do swojej kobiety. Jeśli takową posiadasz...

A co to jest atmosfera? Czy to co miało miejsce np. w Gelsenkirchen i Hanowerze? Bo akurat tam pojechali głównie "tacy, jak ja". Bandytów na szczęście nie było stać na bilety i przejazdy.

Ja wiem, że stadionik Legii trudno nazwac piłkarskim teatrem, ale prawdę pisząc przyzwyczaiłem się do tego, że nie ma większej różnicy w wyjściu na mecz, do teatru czy do kina. W cywilizowanych krajach, rzecz jasna. Bo wszystko to tylko spektakl. Spektakl, który i tam jest często zakłócany przez amatorów chipsów i gazowanych napojów.

Ja wiem, że to może być dla Ciebie zbyt trudne, ale może jeśli przemyślisz sobie wszystko naprawdę powoli, to może coś do Ciebie dotrze?
Wymienię:
2 x POL-GER 3 KAT. na 2 x POL-AUT 1 KAT
2 x 1/4 #26 1 KAT lub 2 x 1/4 #27 1 KAT lub 2 x 1/4 #28 1 KAT na 2 x dowolny półfinał dowolnej kategorii

pablo

Post autor: pablo » 09.10.2007, 11:36

No to bilety doszły-beznadziejne, zwykły papier, a dodatkowo ledwo co mieszczą się w kopercie, więc uważajcie podczas otwierania!
Najlepszy motyw był z przesyłką-wybrałem opcje list polecony, a i tak przyjechała kurierem-a wczoraj wysłane bilety. Więc dycha w kieszeni.

blabla44

Post autor: blabla44 » 09.10.2007, 11:47

Miguel pisze: Misiu! Ale ja nigdy nie byłem na meczu Legii! Prawde pisząc to dla mnie niepojete, jak można ekscytować się taką gównianą ligą! :)

Wow! Czyli optymistycznie zakładasz, że po moim pierwszym kroku bedziesz w stanie jeszcze wykonac swój krok? :)

Słowem "Milcz" to możesz zwracać sie do swojej kobiety. Jeśli takową posiadasz...

A co to jest atmosfera? Czy to co miało miejsce np. w Gelsenkirchen i Hanowerze? Bo akurat tam pojechali głównie "tacy, jak ja". Bandytów na szczęście nie było stać na bilety i przejazdy.

Ja wiem, że stadionik Legii trudno nazwac piłkarskim teatrem, ale prawdę pisząc przyzwyczaiłem się do tego, że nie ma większej różnicy w wyjściu na mecz, do teatru czy do kina. W cywilizowanych krajach, rzecz jasna. Bo wszystko to tylko spektakl. Spektakl, który i tam jest często zakłócany przez amatorów chipsów i gazowanych napojów.

Ja wiem, że to może być dla Ciebie zbyt trudne, ale może jeśli przemyślisz sobie wszystko naprawdę powoli, to może coś do Ciebie dotrze?
co to za cep :shock: ? Docen innych starania i nie jezdzij na kadre.
pomyliles forum,won na bravo.pl

Kosa

Post autor: Kosa » 09.10.2007, 15:21

Czy wejściówki będą na 100% w dniu meczu? Pytam, bo nie wiem czy zostawiają jakąś pulę, czy może poprostu rzucają wszystko do przedsprzedazy i jak zejdzie to koniec. Pozdrawiam
Stowarzyszenie Kibiców GKS-u Katowice "SK 1964"

[link]

Obserwator_FIFA

Post autor: Obserwator_FIFA » 09.10.2007, 15:54

Miguel pisze: Misiu! Ale ja nigdy nie byłem na meczu Legii! Prawde pisząc to dla mnie niepojete, jak można ekscytować się taką gównianą ligą! :)

A Ty słowem misiu możesz zwracać się do swojego koleżki Waltera.

Jedyne moje zmartwienie to takie, żebym przypadkiem nie stanął w sobotę na miejscu, na którym ty masz zamiar siedzieć, czyli w twoim toku rozumowania - te miejsce, które masz na bilecie, bo boję się, żeby od ciebie nie dostać w pysk.. Ale c***, jest ryzyko, jest przyjemność.
:lol:

bez odbioru :idea:
WGW

VT

Post autor: VT » 09.10.2007, 16:13

No to jest zapewniona dodatkowa adrenalina! Teraz każdy wchodząc na Żylete będzie się zastanawiał czy nie daj Boże nie stoi na miejscu Miguela, gdyż grozi to natychmiastowym nokautem :lol:

KYLIMANDŻARO

Post autor: KYLIMANDŻARO » 09.10.2007, 16:42

kafarek pisze:
KYLIMANDŻARO pisze:
co ty p********* KYLIMANDŻARO? trąbke weź i kocem się owiń jeszcze :roll:
Zrozum szydere
j****

dzydzydzydzy

Post autor: dzydzydzydzy » 09.10.2007, 17:24

Dzis przyszly do mnie bilety, wiec nie martwcie sie.

Tak poza tym to co za czasy zeby ludzie zajmowali sie przed meczem takimi rzeczami, czy mi ktos zajmie miejsce z biletu... :shock:

Miguel podaj swoje miejsce z biletu, zebym tam przypadkiem nie usiadł :cry:

S.J.

Post autor: S.J. » 09.10.2007, 18:09

Konferencja prasowa pzpn(fragment poświęcony cenom biletów)na mecz z Kazachstanem .

[link]

To,że kreatury z Miodowej zawsze zdzierały na biletach to wiedziałem .Ale ,że mamy najdroższe bilety w Europie to dla mnie nowość :shock:

szakal

Post autor: szakal » 09.10.2007, 19:48

dzydzydzydzy pisze:
Tak poza tym to co za czasy zeby ludzie zajmowali sie przed meczem takimi rzeczami, czy mi ktos zajmie miejsce z biletu... :shock:
wlasnie . uwal pupe tam gdzie Ci pasuje w sektorze ja nie bede plakac ze ktos zajmie moja miejscowke ..eh ku*** jak w kinie za czasów szkolnych ;/
RKS RADOMSKO TRADYCJA KTóRA PRZETRWA KONIEC ŚWIATA
TO TRZEBA PRZEŻYĆ ŻEBY TO ZROZUMIEĆ ABY W TO UWIERZYĆ !

BIG

Post autor: BIG » 09.10.2007, 20:55

tez dzis doszly bilety, kurierem siodemka czy cos takiego.

allegro

Post autor: allegro » 09.10.2007, 21:21

Miguel pisze:

Dla mnie post roku.

Napisz jakie masz miejsca na biletach zebym wiedzial gdzie moge sobie usiasc.
Ja uwielbiam Ją, Ona tu jest i tańczy dla mnie...

Seb

Post autor: Seb » 10.10.2007, 08:45

Miguel, żeby nie rozmywać to mój ostatni post skierowany w twoją stronę.. :arrow: trybuna, rząd, miejsce :?: 8)

Fan_Gwardii

Post autor: Fan_Gwardii » 10.10.2007, 10:31

skoro ten typ nie smiga na "gowniana lige" to najsmieszniejsze bedzie jak przyburka sie do kogos kto na Legie smiga od dzieciaka i przyzwyczajony jest do swojego miejsca.. juz widze jak mu odwija dzielny chuligan miguel potepiajacy stadionowy bandytyzm ;D bardzo humorystyczna postac, nie powiem
Obrazek

vincent

Post autor: vincent » 10.10.2007, 13:30

Aferzysta popilnuje kibiców
CBA go zatrzymuje, a PZPN robi z nim interesy

Konflikt interesów? Afera korupcyjna? Na PZPN nie robi to wrażenia. Mecz Polska - Kazachstan ochraniać będzie agencja "Zubrzycki".

Na wczorajszej konferencji PZPN chciał pochwalić się postępami w przygotowaniach do EURO 2012. Ale że nie bardzo jest się czym chwalić, dyskusja szybko przeszła na sobotni mecz z Kazachstanem.
Marne tłumaczenia

Wyraźnie zdenerwowany rzecznik związku Zbigniew Koźmiński przyznał, że to spotkanie ochraniać będzie "Zubrzycki". Co w tym złego?

Po pierwsze: właściciel tej agencji jest jednocześnie członkiem Wydziału Bezpieczeństwa na Obiektach Piłkarskich PZPN! Konflikt interesów jest oczywisty. A po drugie: właścicielowi "Zubrzyckiego", Sylwestrowi Z., grozi 12 lat więzienia za próbę ustawienia przetargu na ochronę obiektów Centralnego Ośrodka Sportu.

- Staraliśmy się wybrać najtańszą firmę... No, nie najtańszą, tylko taką, która ma wszystkie koncesje... Bo już nie było czasu, żeby coś zmienić - tłumaczył Koźmiński. - To gorąca sprawa, z ostatnich godzin - dodawał.
Co zrobi Legia?

Sprawa z ostatnich godzin? Przecież CBA zatrzymało Sylwestra Z. w czwartek! A PZPN nie tylko nie zmienił firmy ochroniarskiej na mecz z Kazachstanem, ale nie wyciągnął żadnych konsekwencji wobec członka swojego Wydziału Bezpieczeństwa. - To sprawa ostatnich godzin - powtarzał tylko Koźmiński. - Na pewno coś zrobimy.

Ciekawe, czy rzeczywiście PZPN "coś zrobi". I ciekawe, jak zachowa się warszawska Legia, którą podczas ligowych meczów także ochrania "Zubrzycki". Kibice warszawskiej drużyny od dawna skarżyli się na pracowników "Zubrzyckiego". Na władzach klubu skargi fanów wrażenia nie robiły. Może teraz przemyślą sens dalszej współpracy z Sylwestrem Z.?

[link]

penetrator

Post autor: penetrator » 11.10.2007, 21:30

A jak jest z wnoszeniem flagi nie robią problemów?

GebaRadomiak

Post autor: GebaRadomiak » 12.10.2007, 11:19

chyba nie robia
przynajmniej nam nigdy nie robili jak chcielismy flage wniesc

Bati

Post autor: Bati » 13.10.2007, 20:33

Od początku pozdrowienia dla pzpn-u .. !! :lol: brawo..!!!
<<Jedno Miasto Jeden Klub - Piast Gliwice>>

Ahmed Akhmar

Post autor: Ahmed Akhmar » 13.10.2007, 20:52

0-1 w plecy :cry: kartoniada na poczatek meczu wyszla kiepsko na podstawie tv i od okolo 10 minuty zero dopingu ze stony Polakow :shock:
Rados(L)aw pisze: Kiedys spotykalo sie dziewczyny ktore potrafily gotowac jak ich matki. Teraz spotyka sie dziewczyny ktore potrafia pic jak ich ojcowie..

miś13

Post autor: miś13 » 13.10.2007, 20:59

Obiektywnie jako warszawiak z krwi i kości musze przyznać że doping masakra..tragedia...kupa itd Przy tej frekfencji to wręcz żenada :shock: Nie wiem jak to nawet nazwać :? Chyba mocno piknikowy skład przyszedł na mecz...

Prezes

Post autor: Prezes » 13.10.2007, 20:59

czy jest jakis internetowy link do relacji TVP2 ?

nisan

Post autor: nisan » 13.10.2007, 21:11

przed chwilą slychać było Kazachów :wink:

mają swoje 5 minut.

19YB19

Post autor: 19YB19 » 13.10.2007, 21:22

0-1 do przerwy lipa...

gdzie jest ten doping Warszawiacy? ponoc jest zawsze zajebisty, a u nas na SLASKU do d***?
z Kolumbią byly gwizdy... mieliscie pretensje ze nie pomagamy itp, dzis slysze to samo... ale u Was :-) teraz wiece jak to jest.. jak sie jest ostro wkur...

gra repry porazka... ARMENIA, KAZACHY,,, kto jeszcze nas pokona? San Marino? albo wyspy dziewcze?

oby 2 polowa byla calkiem inna i na boisku i na trybunach !

ps. nie chce wam tu dojebac ze doping czy cos ( u nas w takiej sytuacji na SLASKIM by bylo to samo...) lecz uswiadomic... bo Warszawiacy ( i nie tylko...) wypominali przez nastepny pol roku
2ps. co przedstawiala karotniada?
Ostatnio zmieniony 13.10.2007, 21:34 przez 19YB19, łącznie zmieniany 2 razy.

miś13

Post autor: miś13 » 13.10.2007, 21:25

19YB19 pisze:0-1 do przerwy lipa...

gdzie jest ten doping Warszawiacy? ponoc jest zawsze zajebisty, a u nas na SLASKU do d***?
z Kolumbią byly gwizdy... mieliscie pretensje ze nie pomagamy itp, dzis slysze to samo... ale u Was :-) teraz wiece jak to jest.. jak sie jest ostro wkur...

gra repry porazka... ARMENIA, KAZACHY,,, kto jeszcze nas pokona? San Marino? albo wyspy dziewcze?

oby 2 polowa byla calkiem inna i na boisku i na trybunach !
Zamilcz

Biały__

Post autor: Biały__ » 13.10.2007, 21:36

miś13 pisze:Zamilcz
Dlaczego ma milczeć?! Prawda w oczy kole? Jak piłkarzom nie idzie to i na trybunach taka dziwna cisza nie?! :)
PS. Chyba bardzo dużo pikników przyszło dziś na kadrę... Co do gry piłkarzy to wolę przemilczeć! :oops:
Cichociemny

miś13

Post autor: miś13 » 13.10.2007, 21:38

Biały__ pisze:
miś13 pisze:Zamilcz
Dlaczego ma milczeć?! Prawda w oczy kole? Jak piłkarzom nie idzie to i na trybunach taka dziwna cisza nie?! :)
PS. Chyba bardzo dużo pikników przyszło dziś na kadrę... Co do gry piłkarzy to wolę przemilczeć! :oops:
Jak bys spojrzał dwa komentarze wyżej to byś wiedział że prawda w oczy nie kole :!:
heee usterki :lol: a już myslałem że jakaś debata :wink:

Ahmed Akhmar

Post autor: Ahmed Akhmar » 13.10.2007, 21:39

u was tez obraz wcielo ?? u mnie jest czarny ekran i napis przepraszamy za usterki !! j**** TVP !!

z powodu awarii oswietlenia na stadionie Legii mecz zostal przerwany :lol:
Rados(L)aw pisze: Kiedys spotykalo sie dziewczyny ktore potrafily gotowac jak ich matki. Teraz spotyka sie dziewczyny ktore potrafia pic jak ich ojcowie..

1968

Post autor: 1968 » 13.10.2007, 21:41

czy jak jest awaria to moga nam walkowera walnąć ? :roll:
Toruńska Elana

tarnow

Post autor: tarnow » 13.10.2007, 21:43

Według przepisów UEFA organizatorzy mają 15 minut na usunięcie awarii

Kibice zapalają zapalniczki, w ciemnościach widać tylko flesze aparatów fotograficznych

Darko Pancev

Post autor: Darko Pancev » 13.10.2007, 21:45

szykowany transparent na poczatku 2 połowy był szykowany czy chowany ?

jesłi był chowany w momencie przerwania transmisji to co było na nim napisane?

Ahmed Akhmar

Post autor: Ahmed Akhmar » 13.10.2007, 21:47

chyba szykowany. pewnie cos obrazliwego na pzpn i wylaczyli oswietlenie hehe. zarcik :lol:

tarnow

Post autor: tarnow » 13.10.2007, 21:50

"Z dedykacją dla tych co spisali NaS na straty" :)
szkoda,że pikniki nie umią się zachować za bardzo prezentując oprawy
Ostatnio zmieniony 13.10.2007, 21:51 przez tarnow, łącznie zmieniany 1 raz.

A.C.A.B HKS

Post autor: A.C.A.B HKS » 13.10.2007, 21:51

po dzisiejszej akcji to już nie zdziwie się jak UFO wyladuje na murawie :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

ŁKS ŁOMŻA FAN'S

Post autor: ŁKS ŁOMŻA FAN'S » 13.10.2007, 21:54

Czy ten transparent nie jest przypadkowy :lol: ??? Akcja zaplanowana? :lol:

tomypiknikowcy

Post autor: tomypiknikowcy » 13.10.2007, 21:55

ku*** normalne jaja :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Jak nie pis to taki wałek :lol: :lol: :lol:

ODPOWIEDZ