Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko
Moderatorzy: LechiaCHWM, Zorientowany
-
Re: Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko
To wy też sobie odpuście bo sami się czepiacie i próbujecie gówno burze kręcić a później na cała Pl zdziwieni i nie będę tu wymieniał przytaczał wystarczy kilka stron wstecz i pokaże jacy jesteście zakłamani
-
Nie pisz bzdur.Jerzy Killer pisze: ↑23.04.2022, 10:54Bardzo dobrze napisane , że "stadion bez duszy nie znaczy nic" ! Wystarczy zobaczyć kolosy w Gdańsku czy Wrocławiu .Gdzie jest jeden klub w mieście! A jak to wygląda? Po 5 tys tam przychodzi.Choćby rozdali im nie wiem ile darmowych biletów czy nie wiem jakie promocje robili to i tak go nie zapełnia jak.ludzie nie mają tego klubu w sercu! Mogą sobie wszystko o nas mówić, że "wieśniacy, pikole, " itd...ale prawda jest taka że nie mają podjazdu jesli chodzi o frekwencje, zresztą nigdy nie mieli .Pamietam derby w latach 1990-2000 gdzie było nas więcej u nich niż ich samych . Mimo wszystko uważam że i tak ich wczoraj trochę bylo ale kompletu nie było za c**** , 15 tys max. Realnie co mecz w granicach 4 tys -7 tys na lepsze powyżej 10 tys jak My czy Legia.PanTuNieStał pisze: ↑23.04.2022, 09:19Nie nazwałbym tego bólem d*** tylko raczej wkurwieniem na fakt że jesteście wspierani na każdym kroku przez władzunie Łodzi przez lampucere jak i jej najbliższe towarzystwo wzajemnej adoracji, macie stadion prawie trzykrotnie droższy od naszego, doskonałe zaplecze treningowe tylko dla siebie i wiele innych , chyba w żadnym innym mieście osobiste sympatie prezydenta nie wpływają tak na wymierne korzyści jakie osiągałby jeden klub względem drugiego . Widzew jest ignorowany i wręcz szkalowany w pewnych kręgach, mamy pod górę na każdym kroku ,ale my sobie poradzimy, pamiętajcie stadion to tylko beton bez duszy nie znaczy on nic.Tak patrzac na Widzewiakow to maja straszny bol d*** na to ze ŁKS ma nowy stadion i mobilizacje.
Z resztą zawsze myślałem że "serce i dusza" stadionu to "młyn" a nie rzesza pikników, no ale co kto lubi...
-
Oświeć mnie zatem Nikodemie dlaczego fani MZKSu nie wspierali swojej druzyny w tak waznym meczu?Czyzby wielokrotnie skandowane przez Rycerzy Wiosny hasło"piłka nozna dla kibiców" w ten piątek nie obowiazywało?Naprawde trzymam kcuki za Łks z tą frekfencją bo można w dzień meczowy w Łodzi zobaczyc bcb barwy co jest nie lada gratką dla Widzewiaków polujących na lokalnego rywala.
ps.PCHLG na Widzewie cały stadion to młyn zupełnie inny klimat jak u Was w Gdańsku,byłem widziałem.
DERBY ŁODZI DLA WIDZEWA
ps.PCHLG na Widzewie cały stadion to młyn zupełnie inny klimat jak u Was w Gdańsku,byłem widziałem.
DERBY ŁODZI DLA WIDZEWA
-
No nie bądź już taki skromny, podobno u was na Widzewie (dzielnicy), podczas meczów jest lepsza zabawa niż podczas karnawału w "Rio De Janeirio"...serce miasta pisze: ↑24.04.2022, 18:59Oświeć mnie zatem Nikodemie dlaczego fani MZKSu nie wspierali swojej druzyny w tak waznym meczu?Czyzby wielokrotnie skandowane przez Rycerzy Wiosny hasło"piłka nozna dla kibiców" w ten piątek nie obowiazywało?Naprawde trzymam kcuki za Łks z tą frekfencją bo można w dzień meczowy w Łodzi zobaczyc bcb barwy co jest nie lada gratką dla Widzewiaków polujących na lokalnego rywala.
DERBY ŁODZI DLA WIDZEWA
-
Zabawa jest na wielu innych dzielniach nie tylko na Widzewie.Na Bałutach,Śródmieściu,Chojnach,Górniaku,Radogoszczu,Dąbrowie,Zarzewie,Starym Widzewie lub Żabieńcu czy lepsz niż w Rio tego nie wiem ale bankowo lepsza niż u Was na Lechiijce razem z antyterrorystami i ochroniarzami z taurusa.pzdr.PCHLG pisze: ↑24.04.2022, 19:20No nie bądź już taki skromny, podobno u was na Widzewie (dzielnicy), podczas meczów jest lepsza zabawa niż podczas karnawału w "Rio De Janeirio"...serce miasta pisze: ↑24.04.2022, 18:59Oświeć mnie zatem Nikodemie dlaczego fani MZKSu nie wspierali swojej druzyny w tak waznym meczu?Czyzby wielokrotnie skandowane przez Rycerzy Wiosny hasło"piłka nozna dla kibiców" w ten piątek nie obowiazywało?Naprawde trzymam kcuki za Łks z tą frekfencją bo można w dzień meczowy w Łodzi zobaczyc bcb barwy co jest nie lada gratką dla Widzewiaków polujących na lokalnego rywala.
DERBY ŁODZI DLA WIDZEWA
-
Aż tak zabolało?serce miasta pisze: ↑24.04.2022, 20:38Zabawa jest na wielu innych dzielniach nie tylko na Widzewie.Na Bałutach,Śródmieściu,Chojnach,Górniaku,Radogoszczu,Dąbrowie,Zarzewie,Starym Widzewie lub Żabieńcu czy lepsz niż w Rio tego nie wiem ale bankowo lepsza niż u Was na Lechiijce razem z antyterrorystami i ochroniarzami z taurusa.pzdr.PCHLG pisze: ↑24.04.2022, 19:20No nie bądź już taki skromny, podobno u was na Widzewie (dzielnicy), podczas meczów jest lepsza zabawa niż podczas karnawału w "Rio De Janeirio"...serce miasta pisze: ↑24.04.2022, 18:59Oświeć mnie zatem Nikodemie dlaczego fani MZKSu nie wspierali swojej druzyny w tak waznym meczu?Czyzby wielokrotnie skandowane przez Rycerzy Wiosny hasło"piłka nozna dla kibiców" w ten piątek nie obowiazywało?Naprawde trzymam kcuki za Łks z tą frekfencją bo można w dzień meczowy w Łodzi zobaczyc bcb barwy co jest nie lada gratką dla Widzewiaków polujących na lokalnego rywala.
DERBY ŁODZI DLA WIDZEWA
Mógłbym "odbić piłeczkę" i przynajmniej TRAFNIE wypomnieć wasze konfiturki, ale nie będę się "kopał z koniem", szczególnie w internecie...
-
Dobrze wiesz ze konfidenci i inne tym podobne padluchy zdarzają sie w każdym wiekszym miescie i w kazdej wiekszej ekipie w Lechii również i nie ma sensu szarpać sie przez internet bo punkt widzewnia zależy od punktu siedzenia.PCHLG pisze: ↑24.04.2022, 20:56Aż tak zabolało?serce miasta pisze: ↑24.04.2022, 20:38Zabawa jest na wielu innych dzielniach nie tylko na Widzewie.Na Bałutach,Śródmieściu,Chojnach,Górniaku,Radogoszczu,Dąbrowie,Zarzewie,Starym Widzewie lub Żabieńcu czy lepsz niż w Rio tego nie wiem ale bankowo lepsza niż u Was na Lechiijce razem z antyterrorystami i ochroniarzami z taurusa.pzdr.
Mógłbym "odbić piłeczkę" i przynajmniej TRAFNIE wypomnieć wasze konfiturki, ale nie będę się "kopał z koniem", szczególnie w internecie...
-
Na frekwencję mam wyjebane, ale jak już się kłócicie o liczby to wyjaśnijcie tą oficjalnie podaną do PZPN - 17052 widzów. Tylko nie piszcie, że specjalnie zaniżona :)
[link]
[link]
-
-
ja pierdolle, jakie tam pustki, myslalem ze lepiej to wygladalo.
-
Z ruskimi to maca się rts i to dogłębnie co potwierdza sytuacja z Madrytu. Druga sprawa że mylisz nas z Lechem, byliśmy raz gościnnie na meczu Spartaka i na tym koniec kontaktów w przeciwieństwie do rtsu który regularnie "umacnia zgodę" z putinowskim cska.patrickpbt pisze: ↑25.04.2022, 14:28Czy barany z Łks'u zrobili trans na jakąś siatkarkę że ma wracać do rosji, a sami niedawno macali się z ruskimi?
HISTORIA NIE KŁAMIE, RODOWICI ŁODZIANIE!
-
Skoro ŁKS jest bardziej wspierany przez władze Łodzi to dlaczego Widzew miał pierwszy wybudowany stadion coś slaba ta teoriaPanTuNieStał pisze: ↑23.04.2022, 09:19Nie nazwałbym tego bólem d*** tylko raczej wkurwieniem na fakt że jesteście wspierani na każdym kroku przez władzunie Łodzi przez lampucere jak i jej najbliższe towarzystwo wzajemnej adoracji, macie stadion prawie trzykrotnie droższy od naszego, doskonałe zaplecze treningowe tylko dla siebie i wiele innych , chyba w żadnym innym mieście osobiste sympatie prezydenta nie wpływają tak na wymierne korzyści jakie osiągałby jeden klub względem drugiego . Widzew jest ignorowany i wręcz szkalowany w pewnych kręgach, mamy pod górę na każdym kroku ,ale my sobie poradzimy, pamiętajcie stadion to tylko beton bez duszy nie znaczy on nic.Tak patrzac na Widzewiakow to maja straszny bol d*** na to ze ŁKS ma nowy stadion i mobilizacje.
-
-
Takiego dzbana jakim jestes Ty to dawno nie widzialem, nawet Twoi Cie cisna . Kiepie Jak by stadion Widzewa mial 25-30tys pojemnosci to nic by sie nie zmienilo, dalej byl by pelny ale taki idiota tego nie zrozumie.
Porozmawiajmy za rok i wtedy mow kogo bylo wiecej, bo raz do roku to i kura pierdnie
-
Na każdym kroku potwierdzacie to co się mówi o was w całej Polsce, megalomania i samouwielbienie do poziomu absurdu. Kiedyś podobna opinia panowała o (L), ale jak widać mylna, bo wy, w tym marszczeniu freda pod samych siebie osiągnęliście już najwyższy poziom żenady. Wy żyjecie w jakiejś bańce, rzygać się jak się czyta czy słucha o tym jacy to jesteście we wszystkim najlepsi, zero pokory, a później wysiada jeden z drugim z pociągu na Kaliskim, czy w innym mieście, dostaje w cymbał i zdziwiony, no bo "przeca mówili że Widzew wszędzie i w ogóle naj...". Co najlepsze taką opinie powtarzają też ludzi którzy mieli z wami dobre relacje (a nawet niektórzy mają dalej), być może trochę generalizuję, bo wiadomo że są też normalni, ale niestety musi ich być mniej albo się nie przebijają przed tą rzeszę megalomanów zapatrzonych w siebieserce miasta pisze: ↑24.04.2022, 20:38Zabawa jest na wielu innych dzielniach nie tylko na Widzewie.Na Bałutach,Śródmieściu,Chojnach,Górniaku,Radogoszczu,Dąbrowie,Zarzewie,Starym Widzewie lub Żabieńcu czy lepsz niż w Rio tego nie wiem ale bankowo lepsza niż u Was na Lechiijce razem z antyterrorystami i ochroniarzami z taurusa.pzdr.PCHLG pisze: ↑24.04.2022, 19:20No nie bądź już taki skromny, podobno u was na Widzewie (dzielnicy), podczas meczów jest lepsza zabawa niż podczas karnawału w "Rio De Janeirio"...serce miasta pisze: ↑24.04.2022, 18:59Oświeć mnie zatem Nikodemie dlaczego fani MZKSu nie wspierali swojej druzyny w tak waznym meczu?Czyzby wielokrotnie skandowane przez Rycerzy Wiosny hasło"piłka nozna dla kibiców" w ten piątek nie obowiazywało?Naprawde trzymam kcuki za Łks z tą frekfencją bo można w dzień meczowy w Łodzi zobaczyc bcb barwy co jest nie lada gratką dla Widzewiaków polujących na lokalnego rywala.
DERBY ŁODZI DLA WIDZEWA
-
nie skumałeś bazuki...
-
Nikodem nie wpierdalaj sie tylko czekaj na derby.Widzisz,wywlekasz jakies niby klaskanie psom a sam jestes reprezentantem srodowiska "tak sie kiedyś zeznawało"Co z Chrobrym czemu nie było i w sektorze gości?
-
Nikodem ty masz tyle wspólnego ŁKS-em co ja z Widzewem lepiej już zakończ bo nic nie wiesz a się osmieszasz ludzie z ŁKS u ci piszą byś przestał a Ty swoje
-
Dobrze że wy idziecie z czasem dzisiejszym i wsypujecie wszystkich
-
Łks, macie fajna maskotkę, tego Nikosia, a głupie to że hoho
-
Na Wasz młyn i wyjazdy śmiga kolorowy
„Tu kolor skóry znaczy wszystko!”
-
-
widzew to naprawde ma fantazje wczoraj dostaja wpierdo a dzis sie chwala transparentem ja p******* :)
-
w******* to chyba Ty dostałeś od swojego ojca. Nie siej farmazonów.
WŁADCY MIASTA WŁÓKNIARZY 1910
-
To tylko pokazuje jak mało wiesz. Jesteś kolejnym pionkiem na tym forum który jak nie usłyszy piąte przed dziesiąte na
meczu, to nie wie NIC.
W Łodzi bez zmiany ŁKS Pany.
meczu, to nie wie NIC.
W Łodzi bez zmiany ŁKS Pany.
-
Słucham, co takiego się stało, mam do tego wziąć cole i popcorn :D?
-
W odpowiednim czasie pewnie ŁKS da info.
W każdym bądź razie akcja na duży plus dla ŁKS.
W każdym bądź razie akcja na duży plus dla ŁKS.
Audaces fortuna iuvat...
-
-
Farmazoniarze z ełkaesu, dalej się będziecie upierać że coś się działo??? Cola ciepła mi się zrobiła a popcorn suchy bo czekam na te wasze wypociny i się doczekać nie mogę... Tak więc nie pierdolcie farmazonów na czele z chorym umysłowo nikosiem tylko szybciutko lećcie kupować bileciki na derby bo trochę ich wam zostało I znowu nie będzie rekordu frekwencji
-
Widzew ile biletów dostał na derby?
-
900 dostaliśmy i rozeszły się nim sąsiadki je nam przekazały. Nas i tak będzie więcej bo bardzo dużo osób kupiło te karnety mini przed ich otwarciem stadionu.
-
Haha ale Ty jesteś głupi ja prdl ... ile macie tych mini karnetów ??? tysiące ??? setki ??? miliony ???
-
To jest nieistotne ile, napisałem że będzie Nas poprostu więcej niż tylko sektor gości i tyle w temacie
-
Już kiedyś taki jeden był na trybunie co to uwierzył w wykupywanie trybuny przez widzewiaków i skończył ze złamaniem otwartym jak spierd@lał z tejże trybuny i mu skok nie wyszedł. Ta jebana megalomania czerwonych znów doprowadzi do jakieś tragedii
-
dokłdnie zaklamane rozjebusy. Rodowitych Łodzian jest 17 tysięcy. Boli? Żydowskie parówy. Dzisiaj też pokazalismy Wam jak robi się takie podmiejskie Czestochowy i inne Radomska. Hools was zjadamy zaklamane śmiecie, mamy stadion króla i mamy Lecha. Czemu brak kontrakoalicji? Kazdy ma w was wyjebane tak samo jak w ten rakow i ta lechia dzisiaj an trasie . dobre pizdy by dostały. Pamietajcie frajerzy, ze na południu jesy Craxa i Tyszanie.
-
ide spać, bo z rana trza wstać i żydów po pyskach lać. Familia złączona! Dziękówa dla gości, którzy zostają zmęczeni z trasy na jutro na wielkie derby. Środa, Jarocin, Kurnik, Jeżewo.. Mireckigo, Rajdowa, wariat z Rojnej ;) , Duńska, Teo wsch, Żabieniec... Najlepsze mordy. Dzis troche % weszlo wiec juz jutro wieczorem opisze a nawet foto dam co od rana pozdobywamy na mieście. Teo i Śródzki Lech, kazdy zyd na trasie zdech!!!
-
♂️
Odstaw klej i po żydowsku pozdrów ziomków z kałuży
Odstaw klej i po żydowsku pozdrów ziomków z kałuży
-
Spinajcie sie dalej na forum.
Ty - teogang odstaw Mefedron.
Psy od rana pukają do mieszkań i zawijają za c*** wie co.
Ty - teogang odstaw Mefedron.
Psy od rana pukają do mieszkań i zawijają za c*** wie co.
-
łeb przeorany propagandą lepiej niż rusek z jednym kanałem w telewizorze któremu sie marzy wielka rasija.teogang321 pisze: ↑03.05.2022, 01:20dokłdnie zaklamane rozjebusy. Rodowitych Łodzian jest 17 tysięcy. Boli? Żydowskie parówy. Dzisiaj też pokazalismy Wam jak robi się takie podmiejskie Czestochowy i inne Radomska. Hools was zjadamy zaklamane śmiecie, mamy stadion króla i mamy Lecha. Czemu brak kontrakoalicji? Kazdy ma w was wyjebane tak samo jak w ten rakow i ta lechia dzisiaj an trasie . dobre pizdy by dostały. Pamietajcie frajerzy, ze na południu jesy Craxa i Tyszanie.
tak tak pejsiki. jestescie wielcy, jestescie niezwyciezeni, jest was milion. a jak dostajecie w******* to i tak wypieracie to z głów bo.. patrz punkt 1.
-
Megalomania to coś co uwielbiam w rtsie, szczególnie po sobocie dalej niezwyciężeni. :)maxforte pisze: ↑03.05.2022, 10:06łeb przeorany propagandą lepiej niż rusek z jednym kanałem w telewizorze któremu sie marzy wielka rasija.teogang321 pisze: ↑03.05.2022, 01:20dokłdnie zaklamane rozjebusy. Rodowitych Łodzian jest 17 tysięcy. Boli? Żydowskie parówy. Dzisiaj też pokazalismy Wam jak robi się takie podmiejskie Czestochowy i inne Radomska. Hools was zjadamy zaklamane śmiecie, mamy stadion króla i mamy Lecha. Czemu brak kontrakoalicji? Kazdy ma w was wyjebane tak samo jak w ten rakow i ta lechia dzisiaj an trasie . dobre pizdy by dostały. Pamietajcie frajerzy, ze na południu jesy Craxa i Tyszanie.
tak tak pejsiki. jestescie wielcy, jestescie niezwyciezeni, jest was milion. a jak dostajecie w******* to i tak wypieracie to z głów bo.. patrz punkt 1.
HISTORIA NIE KŁAMIE, RODOWICI ŁODZIANIE!