Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko
Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM
-
serce miasta
Re: Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko
nie skumałeś bazuki...
Dobrze że wy idziecie z czasem dzisiejszym i wsypujecie wszystkich
widzew to naprawde ma fantazje wczoraj dostaja wpierdo a dzis sie chwala transparentem ja p******* :)
To tylko pokazuje jak mało wiesz. Jesteś kolejnym pionkiem na tym forum który jak nie usłyszy piąte przed dziesiąte na
meczu, to nie wie NIC.
W Łodzi bez zmiany ŁKS Pany.
meczu, to nie wie NIC.
Słucham, co takiego się stało, mam do tego wziąć cole i popcorn :D?Radicaal pisze: 01.05.2022, 22:28 To tylko pokazuje jak mało wiesz. Jesteś kolejnym pionkiem na tym forum który jak nie usłyszy piąte przed dziesiąte na
meczu, to nie wie NIC.
W odpowiednim czasie pewnie ŁKS da info.
W każdym bądź razie akcja na duży plus dla ŁKS.
No noMyślący pisze: 02.05.2022, 08:14 W odpowiednim czasie pewnie ŁKS da info.
-
UrzadSkarbowy
Widzew ile biletów dostał na derby?
900 dostaliśmy i rozeszły się nim sąsiadki je nam przekazały. Nas i tak będzie więcej bo bardzo dużo osób kupiło te karnety mini przed ich otwarciem stadionu.
Spinajcie sie dalej na forum.
Ty - teogang odstaw Mefedron.
Psy od rana pukają do mieszkań i zawijają za c*** wie co.
Ty - teogang odstaw Mefedron.
Psy od rana pukają do mieszkań i zawijają za c*** wie co.
nikodem a ty znowu będziesz na forum napierdalał pokemonie.
Dziś w Łodzi będzie pewnie sporo zasadzek i czatowania na rywala,raz ŁKS raz Widzew i tak od rana do nocy piękna sprawa,obecnie niema i nie będzie lepszych derbów od tych łódzkich.
Niestety nie dam rady dziś jechać do Łodzi ale za chwilę odpalę sobie kamerki live i będę obczajał co tam się dzieje na rewirach.
Uważajcie na tajniaków panowie i oby bez przypału.fani chuligani auuuuuu.
Dziś w Łodzi będzie pewnie sporo zasadzek i czatowania na rywala,raz ŁKS raz Widzew i tak od rana do nocy piękna sprawa,obecnie niema i nie będzie lepszych derbów od tych łódzkich.
Niestety nie dam rady dziś jechać do Łodzi ale za chwilę odpalę sobie kamerki live i będę obczajał co tam się dzieje na rewirach.
Uważajcie na tajniaków panowie i oby bez przypału.fani chuligani auuuuuu.
Nikodem chłopak z Lechii cię wyjaśnił jesteś tak za ŁKS en jak ja za Widzewem. Kolesie z Lechii byli na stadionie w Łodzi na meczu
Coś Ci się kolunio delikatnie pokręciło. To nie My robimy oprawy kilkadziesiąt km od Łodzi w obawie że możemy ją stracić.
Nigdy przed Wami "po kanałach nie zapierdalaliśmy", nawet w momentach kryzysu.
Nigdy nie mieliśmy na sztandarach haseł o niezwyciężonej bandzie w przeciwieństwie do Was. Tak tylko dla przypomnienia
"Jeszcze więksi i jeszcze mocniejsi" - mówi Ci to coś?
To nie My obwieszczamy w całym kraju zwycięstwa, a po paru dniach wychodzą filmiki z sytuacji gdzie tego zwycięstwa NIEMA.
To nie Nam zacinają się drzwi w autokarach. To nie My jeździmy bocznymi drogami by uniknąć niespodzianek.
To nie My straciliśmy w ostatnich latach kilku kultowych flag.
Od 2018r nie macie NIC do powiedzenia w mieście Łodzi.
Nigdy przed Wami "po kanałach nie zapierdalaliśmy", nawet w momentach kryzysu.
Nigdy nie mieliśmy na sztandarach haseł o niezwyciężonej bandzie w przeciwieństwie do Was. Tak tylko dla przypomnienia
"Jeszcze więksi i jeszcze mocniejsi" - mówi Ci to coś?
To nie My obwieszczamy w całym kraju zwycięstwa, a po paru dniach wychodzą filmiki z sytuacji gdzie tego zwycięstwa NIEMA.
To nie Nam zacinają się drzwi w autokarach. To nie My jeździmy bocznymi drogami by uniknąć niespodzianek.
To nie My straciliśmy w ostatnich latach kilku kultowych flag.
Od 2018r nie macie NIC do powiedzenia w mieście Łodzi.
Halo Łódź.Co tam u was na rewirach?
Jaka pula biletów max będzie na ŁKS-ie ? Będą ciekawe derby dziś :)
Znowu się gdzieś w przejsciach poblokowali, bo na młynie nawet pustki
A właśnie miałem pytać, łks takie szerokie bary ma, że nie mogą się zmieścić w przejściach na sektory? Komicznie wygląda ten pusty młyn. widzew w komplecie? Ile dostali?
-
le_suiveur
Oprawa ŁKS-u w 1 połowie, i historyczne pierwsze piro na nowym stadionie.
Przy takiej pogodzie i jasności piro dramat, zdecydowanie źle dobrane. Trzeba było odpalić 10 świec i efekt byłby lepszy.
Widzew w komplecie. 900 biletów dostali. Też jestem zaskoczony, że na dole sporo pustych miejsc w młynie Ełksy, tymbardziej przy takim wsparciu zgód. Ale nikoś główny hools Łksu pewnie po meczu w polsacie sport nam odpowie czym to jest spowodowanerybak007 pisze: 03.05.2022, 18:46 A właśnie miałem pytać, łks takie szerokie bary ma, że nie mogą się zmieścić w przejściach na sektory? Komicznie wygląda ten pusty młyn. widzew w komplecie? Ile dostali?
-
le_suiveur
stadion za duży na ŁKS i będzie to wyglądało jak na Śląsku
No może nie jak na Śląsku, bo oni mają ogromny stadion. Ale widać było że "prosta" jest nabita a na młynie puste krzesełka. Chyba powinno być odwrotnie
Może 20 lat temu, teraz nie... ;)Mertens pisze: 03.05.2022, 20:34No może nie jak na Śląsku, bo oni mają ogromny stadion. Ale widać było że "prosta" jest nabita a na młynie puste krzesełka. Chyba powinno być odwrotnie
-
PanTuNieStał
Przyznam szczerze że liczyłem na lepszą oprawę łksy, w końcu nowy stadion ,derby z gośćmi , d*** nie urwało wręcz słabiutko .
kolego a tak obiektywnie co Twój widzewek pokazał ze strony ultraski? Jedna oprawa? Z która mieliście problem? A uważacie się za top3. Na meczu mnie nie było, bo być nie mogłem, z perspektywy TV ŁKS źle się nie zaprezentował przy tylu nowych kibicach ten doping mógł być niedopracowany, dla Was czerwoni może być to zabawne ale według mnie jak na wyniki i formę i rywala jakim jesteście nie było źle. Cieszcie się bo piłkarsko jedna i druga strona graj ciężki piach, jeszcze żebyście r******** nas z 3:0 to może serce by bolało, ale c*** z Wami chociaż serce będzie się radować od Waszych przegranych,w ex s zresztą czas pokaże…swoją droga chujowo ze ten klimat trybun jakoś zdecheł, jakoś dawniej innaczej to wyglądało ps. Jeden zero to za mało by ŁKS się załamało :)PanTuNieStał pisze: 03.05.2022, 23:25 Przyznam szczerze że liczyłem na lepszą oprawę łksy, w końcu nowy stadion ,derby z gośćmi , d*** nie urwało wręcz słabiutko .
17052 widzów na 1 meczu na nowym stadionie z Chrobrym Głogów,tak wczoraj na pierwszym od dawna meczu derbowym z udziałem kibiców Widzewa 15998 widzów w tym 900 to goście.ŁKS dał d*** frekwencyjnie,a i oprawa na kolana nie powaliła,szkoda.
Czyżby nikoś pod innym nickiem? Poziom wypowiedzi identyko
-
UrzadSkarbowy
nie jestem za ŁKS czy Widzewem ale czy na tym meczu nie było mniej dostępnych biletów? Na zdjęciach widać spore bufory obok sektora gości.dee facto pisze: 04.05.2022, 01:07 17052 widzów na 1 meczu na nowym stadionie z Chrobrym Głogów,tak wczoraj na pierwszym od dawna meczu derbowym z udziałem kibiców Widzewa 15998 widzów w tym 900 to goście.ŁKS dał d*** frekwencyjnie,a i oprawa na kolana nie powaliła,szkoda.
-
kusy_jest_boski
UrzadSkarbowy pisze: 04.05.2022, 03:58nie jestem za ŁKS czy Widzewem ale czy na tym meczu nie było mniej dostępnych biletów? Na zdjęciach widać spore bufory obok sektora gości.dee facto pisze: 04.05.2022, 01:07 17052 widzów na 1 meczu na nowym stadionie z Chrobrym Głogów,tak wczoraj na pierwszym od dawna meczu derbowym z udziałem kibiców Widzewa 15998 widzów w tym 900 to goście.ŁKS dał d*** frekwencyjnie,a i oprawa na kolana nie powaliła,szkoda.
Cicho! Był komplet, teoglab i nikosia zaraz ci to wyjaśnią, oprawa białych też była the best i w ogóle to oni te derby wygrali
A jakie mają wyjście ?? Są na największym dnie od wielu lat, jak zaprzestaną propagandy to będzie trzeba postawić tekturowych kibiców jak za covidowych czasów :)))kusy_jest_boski pisze: 04.05.2022, 09:10UrzadSkarbowy pisze: 04.05.2022, 03:58nie jestem za ŁKS czy Widzewem ale czy na tym meczu nie było mniej dostępnych biletów? Na zdjęciach widać spore bufory obok sektora gości.dee facto pisze: 04.05.2022, 01:07 17052 widzów na 1 meczu na nowym stadionie z Chrobrym Głogów,tak wczoraj na pierwszym od dawna meczu derbowym z udziałem kibiców Widzewa 15998 widzów w tym 900 to goście.ŁKS dał d*** frekwencyjnie,a i oprawa na kolana nie powaliła,szkoda.
Cicho! Był komplet, teoglab i nikosia zaraz ci to wyjaśnią, oprawa białych też była the best i w ogóle to oni te derby wygrali
-
wojtaz_chojny
Derby piłkarsko to była żenada, obie drużyny grały piach.
Kibicowsko - na poziomie, w końcu derby z kibicami gości tak jak to powinno być zawsze.
Fun fact - Widzew pierwszą drużyną z Łodzi która wygrywa na nowym stadionie Króla.
Kibicowsko - na poziomie, w końcu derby z kibicami gości tak jak to powinno być zawsze.
Fun fact - Widzew pierwszą drużyną z Łodzi która wygrywa na nowym stadionie Króla.
Stadion jest zbudowany na ponad 20k miejsc, ale jest tylko 18k krzesełek zamontowanych więc pustych miejsc będzie od c**** nawet jak pójdzie 18k biletów. Między krzesełkami i na schodach jest sporo miejsca które kiedyś zostaną wypełnione krzesełkami. Inna sprawa że na ŁKS kupujesz 1 bilet i możesz wejść na każdy sektor, więc na prostej tłok że się nie dało przejść nawet na schodach, a na łukach dużo przestrzeni.Mertens pisze: 03.05.2022, 19:29Widzew w komplecie. 900 biletów dostali. Też jestem zaskoczony, że na dole sporo pustych miejsc w młynie Ełksy, tymbardziej przy takim wsparciu zgód. Ale nikoś główny hools Łksu pewnie po meczu w polsacie sport nam odpowie czym to jest spowodowanerybak007 pisze: 03.05.2022, 18:46 A właśnie miałem pytać, łks takie szerokie bary ma, że nie mogą się zmieścić w przejściach na sektory? Komicznie wygląda ten pusty młyn. widzew w komplecie? Ile dostali?
Co do gości na derbach to moim zdaniem żenada. Skserowali pomysł z jednolitymi bluzami (a jakże, wizytówka widzewa - ksero), 80 minut siedzieli cicho na pizdach bez dopingu, 1 rakieta poleciała i pół sektora w spierdolka w górę że prawie własne flagi porwali, a do tego naobiecywali się jakie to 5000 ich przyjdzie na zbiórkę i wszyscy wejdą, a tu c*** 899 osób ledwo przyszło. Ogólnie jak zwykle, internet swoje rzeczywistość swoje. :)
Fajerwerki podczas derbów
https://www.youtube.com/watch?v=UfECBQUcKj0
https://www.youtube.com/watch?v=UfECBQUcKj0
Jaka jest max pojemność sektora gości na ŁKSie?
A ja mam inne pytanie do widzewiaków , czemu znowu miedzy sobą sie napierdalacie na sektorze? nie gadaliscie nie tak dawno ze wszystko u was do normy juz wróciło? ...
-
witoldpyrkosz
MW10 pisze: 04.05.2022, 11:02Stadion jest zbudowany na ponad 20k miejsc, ale jest tylko 18k krzesełek zamontowanych więc pustych miejsc będzie od c**** nawet jak pójdzie 18k biletów. Między krzesełkami i na schodach jest sporo miejsca które kiedyś zostaną wypełnione krzesełkami. Inna sprawa że na ŁKS kupujesz 1 bilet i możesz wejść na każdy sektor, więc na prostej tłok że się nie dało przejść nawet na schodach, a na łukach dużo przestrzeni.Mertens pisze: 03.05.2022, 19:29Widzew w komplecie. 900 biletów dostali. Też jestem zaskoczony, że na dole sporo pustych miejsc w młynie Ełksy, tymbardziej przy takim wsparciu zgód. Ale nikoś główny hools Łksu pewnie po meczu w polsacie sport nam odpowie czym to jest spowodowanerybak007 pisze: 03.05.2022, 18:46 A właśnie miałem pytać, łks takie szerokie bary ma, że nie mogą się zmieścić w przejściach na sektory? Komicznie wygląda ten pusty młyn. widzew w komplecie? Ile dostali?
Co do gości na derbach to moim zdaniem żenada. Skserowali pomysł z jednolitymi bluzami (a jakże, wizytówka widzewa - ksero), 80 minut siedzieli cicho na pizdach bez dopingu,
jak rozumiem, wymyśliliście bluzy.
Nikt wcześnoiej na to nie wpadł
"ŁKS najbardziej", jakoś normalnie w TV było słychać doping Widzewa, a wasz przez połowę to jakiś pomruk, pewnie źle mikrofony ustawione
Halo Łódź.Jak tam po derbach??Powiem szczerze że spodziewałem się jakiegoś grubszego avanti ale z perspektywy tv był względny spokój i można powiedzieć derby bez historii.No może poza tym że podobno Widzew napierdalał się znowu między sobą i Ruch z Wisłą musieli interweniować bo by tam była masakra.
-
LksNaZawsze
Derby bez historii, widzew slaby, coś tam mruczeli że po drugiej stronie nie było ich słychać. Uaktywnili się po bramce jak cały stadion przycichł ale to normalne. Jak czytam widzewski samouwielbienie to powiedzcie co wy wczoraj pokazaliście, jakąś oprawę która nie potrafiliście rozłożyć przez 15 min, śmiech. Nawet nikt nie wiedział co wy tam palicie. Cieszcie się tylko że wygraliście bo kibicowsko to słabiutko
Flaga Pyrusy została podarta aby ułatwić jej wniesienie na stadion czy o ch.uj chodzi?