Żużel 2007 ...

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM

-P-(FhZG)

Post autor: -P-(FhZG) » 08.10.2007, 10:27

KM Ostrów Wlkp.-Falubaz Zielona Góra:

W Ostrowie na barażu o utrzymanie w ekstralidze melduje się grubo ponad 1000 fanów Falubazu w tym kilkudziesięciosobowa grupa FhZG z flagą"FhZG'06"(jedni autami i autokarem)+3 fanatyków Sparty Wrocław(dzięki). Na mecz wchodzimy dzięki uprzejmości chłopaków z piłkarskiej Ostrovii(dzięki). Zasiadamy wraz z nimi na sektorach ostrowskiej publiczności wywołując lekkie poruszenie wśród miejscowych i ogłupienie psiarni. Grubo po 30 minutach tajniaki zaczynają nas kamerować więc wbijamy się razem z Ovią do naszego sektora :) Doping tego dnia tylko dla Zielonej Góry, miejscowych widać ani słychać nie było...Nasi kolarze wygrywają mecz i można powiedzieć, że zostajemy w ekstraklasie bo rewanż powinien być tylko formalnością...W drodze powrotnej kontaktujemy się z Chrobrym jednak z naszej perspektywy nie było szans na starcie, choć oni wiedzieli lepiej...Atakują w Głogowie kopiąc jedno nasze jadące auto i auta pikników jadących za nami, reszta naszych przejechała Głogów bez szwanku. Drugi raz w tym sezonie niszczą nam auto w myśl zasady, że szyba lub lusterko nie odda...Bez komentarza
YELLOW-WHITE-GREEN

iparts.pl
qubis

Post autor: qubis » 08.10.2007, 12:41

Żenada robić takie foty

Obrazek

kibic Apatora
..:: Na Zawsze Unia Leszno ::..

[link] - Speedway Wear

tomypiknikowcy

Post autor: tomypiknikowcy » 08.10.2007, 12:45

"Lej go ile wlezie" :lol:

Yahoo

Post autor: Yahoo » 08.10.2007, 13:01

co do liczby to 1000 jest zaniżone !! na parkingu wydzielonym stało 13 autokarów do tego kilkadziesiąt busów i osobówki więc moim zdaniem liczba zbliżona do liczby Apatora w Lesznie ( przypomnę 1800 sprzedanych biletów w kasie podstawionej + osoby które zakupiły w kasach normalnie)

EL OBSERVADOR

Post autor: EL OBSERVADOR » 09.10.2007, 08:49

[link]
You'll never walk alone

levyLESZNO

Post autor: levyLESZNO » 12.10.2007, 11:09

Apator Toruń - Unia Leszno

Na finałowy mecz do grodu Kopernika z Leszna i okolic wyjechalo 13 autokarów oraz kilkadziesiąt busów i aut. Troche ludzi wybralo sie tez pociagiem. Zasiadamy w klatce i dodatkowo jeszcze w czterech sektorach obok, lacznie ok 2 tysiace kibiców z Leszna. Jeszcze przed rozpoczeciem meczu starcia z ochrona ktora jak zawsze stara sie nam umilic pobyt. Zdemolowane zostaje m.in. naglosnienie, dzieki czemu w ogole nie bylo slychac u nas muzy ani spikera a co za tym idzie moglismy dobrze dopingowac. Od poczatku meczu dopingujemy glosno niemalze bez przerwy. W polowie meczu mielismy troche przestoji ale pod koniec znowu jedziemy z dopingiem bez przerwy. Oprocz klubowych przyspiewek i kilku bluzg na Apator, bardzo czesto "pozdrawiamy" telewizje polsat:) stojacy przed naszymi sektorami kamerzysta słonecznej telewizji nie mial lekkiego zycia podczas meczu. jeszcze przed meczem wzdluz naszych sektorow szedl jakis koles w szalu Apator hooligan's lub bad boy's, nie widzialem dokladnie i szybko traci ten szal. w czasie meczu dwoch kibicow z Torunia przebranych w szaliki Unii kroi nam barwówkę. O zajsciach na torze po 14 biegu nie ma co pisac bo jest juz o nich glosno na cala polske.
Co do naszej oprawy.
Na prezentacji rzucamy ponad tysiac serpentyn i konfetti, odpalamy kilka rac a na plocie wieszamy tranasaprent o tresci: TAK BAWILISMY SIE 18 LAT TEMU... co ma nawiazac do opraw jakie w tamtym okresie byly robione (18 lat temu ostatni raz zdobylismy tytul mistrza). W trakcie meczu wyciagamy 2 sektorowki. Najpierw w asyscie stroboskopow niebiesko bialo niebieską na ktorej widnieje napis UNIA (swoj debiut miala w tym roku w Zielonej Górze, wtedy jednak jako pasy matarialu, teraz ja zszylismy). Pozniej wyciagamy drugą, bialo-niebiesko-bialą na ktorej znajduje sie twarz byka otoczona koroną a w niezl napis Unia Leszno - Royal Club, do tego wielki napis 1938 oraz 11 zlotych gwiazdek symbilozujacych ilosc zdobytych tytulow mistrza polski przed meczem w toruniu ( w sumie bylo ich 12 ale raz nam go odebrano za wałek w Rzeszowie w 1984). Po 14 biegu kiedy juz wiadomo ze zdobylismy mistrza wybucha mega euforia. Odpalamy wtedy reszte stroboli, rzucamy konfetti ze sreberek i wieszamy kolejny tranasparent ktory podsumowuje cala nasza oprawe:... A TAK BAWIMY SIE DZISIAJ , ktory jest kontynuacja pierwszego transparentu. Lezace pod banda serpentyny i rzucone w nie strobole wywoluja dosc spory pozar ktory dopiero po interwencji strazy pozarnej udaje sie ugasic:)
Na płocie wiszą flagi: LFH'00, W'06, Rejtana oraz na poczatku meczu BETON SQUAD (nowa flaga, 2x2) a takze barwówka Apatora skrojona chyba jeszcze za czasow komuny:p:p.
Po meczu bez wiekszych problemow wszyscy wracaja do leszna i pod stadionem do samego rana wraz z zawodnikami swietuja tytul Druzynowego Mistrza Polski.

fotki:
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

jesli posiada ktos fotke calego naszego sektora to prosilbym o wrzucenie. jak jeszcze jakies ciekawe filmiki to tez dawac:)
Ostatnio zmieniony 12.10.2007, 14:56 przez levyLESZNO, łącznie zmieniany 6 razy.
Na Zawsze Unia Leszno

Rangers FC

marmar

Post autor: marmar » 12.10.2007, 11:59

Wg mnie liczba 2 tys przesadzona, Uni ok 1200 nie wiecej

Fan_Gwardii

Post autor: Fan_Gwardii » 12.10.2007, 12:31

levyLESZNO pisze:napis Unia Leszno - Royal Club
jakze to ku*** oryginalne ;)
Obrazek

levyLESZNO

Post autor: levyLESZNO » 12.10.2007, 13:16

wiadomo ze nigdy sie nie ustali faktycznej liczby kibicow ale na pewno bylo nas wiecej niz 1200, zajelismy sporo sektorow a Ci co sie nie zmiescili na trybunach stali na ziemi przed trybunami, duzo ludzi stalo na koronie...

a co do kibica z koszalina, a co Ci do tego jaki motyw uzylismy, czy zawsze musi byc oryginalnie?
Na Zawsze Unia Leszno

Rangers FC

bc

Post autor: bc » 12.10.2007, 21:36

gratki dla Uni za DMP

FnF

Fan_Gwardii

Post autor: Fan_Gwardii » 12.10.2007, 21:43

to ze to zdecydowanie nasze haslo (flaga od conajmniej polowy lat 90), w Koszalinie jakos przyjelo sie ze nie kserujemy pomyslow innych ekip, widac w Lesznie takie zasady nie obowiazuja. teraz proponuje nazwac swoj sektor Zyleta, zaspiewac "Broendby" i podebrac jeszcze kilka ciekawszych pomyslow ;) bez odbioru.
Obrazek

RHP

Post autor: RHP » 13.10.2007, 03:56

Jak Royal Club to tylko Gwardia, inaczej byc nie może...

Nawrot

Post autor: Nawrot » 13.10.2007, 10:50

Gratulacje za DMP dla Leszna i drugą część sezonu pod względem Ultras. Pozdro
GKS Wybrzeże Gdańsk

levyLESZNO

Post autor: levyLESZNO » 13.10.2007, 12:41

Fan_Gwardii pisze:to ze to zdecydowanie nasze haslo (flaga od conajmniej polowy lat 90), w Koszalinie jakos przyjelo sie ze nie kserujemy pomyslow innych ekip, widac w Lesznie takie zasady nie obowiazuja. teraz proponuje nazwac swoj sektor Zyleta, zaspiewac "Broendby" i podebrac jeszcze kilka ciekawszych pomyslow ;) bez odbioru.
aleś sie przyczepil... myslisz ze ktos od nas przy tworzeniu oprawy patrzyl co wy macie napisane na kazdej fladze? poza tym do kibicow Wisly tez sie dojebiesz za to ze spiewaja HSV? pozdr
Na Zawsze Unia Leszno

Rangers FC

NoName88

Post autor: NoName88 » 13.10.2007, 17:47

RHP pisze:Jak Royal Club to tylko Gwardia, inaczej byc nie może...
Myślę, że do ministra Ziobro powinniście to zgłosić...

RHP

Post autor: RHP » 13.10.2007, 22:14

Nie widzę potrzeby, myślę że Gwardia też nie... :roll: Ta flaga to symbol Gwardii od lat, po prostu "mówisz Royal Club, myślisz Gwardia". Dla mnie to oczywiste i mówię to jako osoba postronna. Za kilka lat może ktoś sobie zrobi flagę dajmy na to SF i na zarzuty o ksero powie że nie trzeba znać wszystkich flag innych ekip...

NoName88

Post autor: NoName88 » 14.10.2007, 01:10

Rozumiem Wasze przywiązanie do nazwy "Royal Club", używacie jej od kilkunastu lat. Niemniej stwierdzenia "inaczej byc nie może" wg mnie trochę nie na miejscu. Jedną kwestią jest kopiowanie nazewnictwa, które ma dla Was symboliczne znaczenie a inną kwestią jest zastrzeganie jej tylko i wyłącznie dla siebie. Jestem przekonany, że gdyby leszczynianie wiedzieli, że ktoś z Was będzie kręcić z tego powodu "aferę" to pewnie zastanowiliby się nad zmianę tego hasła. Dziś wiele ekip używa haseł w stylu "Pozdrowienia do więzienia", "Braci się nie traci", "Zawsze razem - na dobre i na złe" itp. Jakoś nie przypominam sobie sytuacji by pomysłodawcy i "twórcy" tych haseł na kibicowskich flagach czy transparentach zabraniali używać ich komu innemu.
Nie tak dawno tu na tym forum pewien typ zarzucił nam (zainteresowani znajdą ten post) że w Cz-wie na meczu pokazaliśmy transparent z hasłem "A melanż trwa...". Poszedł zarzut że to kopia pomysłu legionistów. Może i prawda, hasło nie było w pełni oryginalne. Niemniej dla nas miało ono wymiar symboliczny a rozumiał to każdy kibic Włókniarza i GKM-u, który się pod tym hasłem nie raz podpisywał. Być może podobna sytuacja jest z hasłem "Royal Club". Dla Was znaczenie ma jedno, dla leszczynian zupełnie inne. Jedyne co je łączy to samo nazewnictwo. Niech każdy się cieszy z tego na swój sposób, choć nie ukrywam, że oryginalność w hasłach powinna być zawsze priorytetem.

Na koniec mały cytat z wypowiedzi Fana_Gwardii (to jego odpowiedź na zarzut pewnej osoby co do kserowania przez nas elementów oprawy):
dla odmiany ktos na pewno moglby powiedziec ze Falubaz sciagnal to z Marsylii czy Paryza. opanuj sie czlowieku, bo niedlugo dojdzie do paranoji ze jedna ekipa przy piosence podniesie szaliki do gory, i neohoolsi dojda do wniosku ze to tez ksero bo ich banda podnosila je tydzien temu.
Powyższą wypowiedź zostawiam bez komentarza - niech każdy sam wyciągnie wnioski z tego co fani Gwardii uważają na temat kserowania.
Tylke ode mnie w tym wątku, nie do konca potrzebnym a już na pewno nie w takim tonie.

qubis

Post autor: qubis » 14.10.2007, 08:55

Dwie myśle ciekawsze fotki:

Obrazek
Obrazek

pozdrawiam

[link] - Speedway Wear

NoName88

Post autor: NoName88 » 14.10.2007, 13:49

WSH pisze: kibice Pomezanii Malbork tez maja flage Krzyżacy.
Pomijając Wasze przywiązanie do "Krzyżaków" to nie ukrywam, że Malbork też mi się kojarzy typowo "krzyżacko" (bardziej niż Toruń), tyle tylko że ruch kibicowski na Pomezanii jest z pewnością młodszy i dużo mniej prężny niż na Apatorze.

Yahoo

Post autor: Yahoo » 14.10.2007, 19:17

zdobyliście flagę Unii!! trzeba było troszku bardziej do precyzować że flaga którą zdobywacie była flaga na kij jakiegoś pana który z tą flagą sobie na mecze chodził wiec nie ma sie czym chwalić tak samo jak skrojonymi szalami które wisiały an waszym płocie kikla z nich były szalami pilsowymi

Yahoo

Post autor: Yahoo » 14.10.2007, 19:48

co do szali to wiesz idąc pod sektorem gości który nie jest ogrodzony !! w takim szalu można było się tego spodziewać !! natomiast wy porkoiliście w jakiej formie te szale?? znajoma stoi rozmawia przez telefon kończy rozmowę i nagle podchodzi dwóch gości i z tekstem "chcemy sobie zrobić z Tobą zdjęcie" ona próbuje owych panów wyminąć ci zastępują jej znowu drogę i tekst dawaj szal !! ;/ dziewczyna podnoś larum i panowie pryskają. Tak kroiliście szale?? to na prawdę zajebiście. A co do flagi to takie pytanie czy Ty i osoby które zabrały tą flagę zaczęły się tym interesować w dzień meczu?? czy któraś z grup ultras czy hool's w Polsce jeździ z takimi flagami prócz opraw?? ( rozumiem barwy to barwy to masz racje ) i na wzajem krojom sobie flagi na babusie lub wędce?? podaruj

apatorzgred

Post autor: apatorzgred » 15.10.2007, 23:33

Trzeba było pomoc piknikowi w obronie płachty z kija, a tak powaznie, sami ku*** żeście naszym piknikom flagi z płotu pare lat temu kroilii i nie widze powodu do lamentu, jak sie jest pizdą to trudno, o swoje trzeba walczyć. Przed meczem niedaleko siedziby klubu stado 30-latków z jakiegos busa goniło przerażonych małolatów z szalikami Apatora i co płakać z tego powodu mają!!! dostaną raz drugi po pryszczach i się bac przestana, przyjdzie czas to i 30-latków pogonią. Nic sie nie zmienia, to lament że ultrasa skroili, albo szal babci zwineli. wszyscy świeci i honorowi, a UL chyba teraz w tym przoduje. Jak piszecie na tematy "sportowe" to zajmijcie sie nimi konkretnie. Dla mnie szokoda że nie było konfrontacji na murawie bo niewiele brakowało, byłby pewnie hit sezonu. nie wyszło trudno, dla mnie pewien + dla SNA za próbę.

Nawrot

Post autor: Nawrot » 16.10.2007, 17:49

Sześć osób z Wybrzeża w Zielonej Górze na meczu z KMO.
Jak zawsze wielkie dzięki za przyjęcie. Pozdro także dla obecnej na meczu Sparty.
GKS Wybrzeże Gdańsk

qubis

Post autor: qubis » 16.10.2007, 20:15

Witam,

sezon praktycznie już się zakończył. Czas aby może podsumować tegoroczne zmagania na trybunach.

Skromnie zacznę:

- duży plus dla kibiców z Gorzowa. Z dobrym wynikiem przyszły lepsze oprawy i większy rozmach. Widać duże parcie i poprawę dosyć średniej zeszłosezonowej postawy.

zapraszam do dyskusji jednocześnie prosząc o powstrzymanie się od głupich napinek.

[link] - Speedway Wear

bialo - niebieski

Post autor: bialo - niebieski » 17.10.2007, 01:14

mysle ze Unia Tarnow ciagle idzie do przodu w Ultrasce i ten sezon to [potwierdzil, niedlugo zapewne pojawi sie jakis filmik podsumowujacy to zapodam linkiem ...

Unia Leszno - chyba najlepsze oprawy w tym sezonie jesli chodzi o zuzel

Wybrzeze Gdans - nadal na poziomie , ale na tym samym co w poprzednich latach

Czestochowa - duzy spadek jesli chodzi o oprawy

Rzeszow - porazka, ale cos tam powoli sie zaczyna dziac

Sparta - pozytywnie, ciagle na tym samym w miare dobrym poziomie aczkolwiek w mojej opinii oprawy pod wieza co mecz wygladaja podobnie ( nie wiem byc moze to wina miejscowki)

Zielona Gora - nadal utrzymuje jedno z czolowych miejsc jesli chodzi o doping i ultras w Polsce

Torun - hmmm wydaje mi sie ze tam nastawienie jest raczej na "cos innego" niz na oprawy, aczkolwiek po fotkach widac ze cos sie caly czas dzieje w tej materii

Bydgoszcz - bez rewelacji jak dla mnie w tym sezonie

Gorzow - jak juz ktos wspominal zaczyna tam byc parcie na taka "zabawe" zobaczymy co bedzie po awansie

To tak na szybko pierwsze co mi przyszlo do glowy 8)

maciejj

Post autor: maciejj » 17.10.2007, 19:04

Jeszcze oprawa z finału Apator - Unia z pierwszego łuku

[link]

Adam

Post autor: Adam » 21.10.2007, 21:29

Witam. Mam pytanie, bo coś obiło mi się o uszy, że ze względu że w Rzeszowie będzie remont toru to niektóre/wszystkie mecze (żużlowe) Stali Rz. będą odbywały się na stadionie w Krośnie. Nie wiem czy to tylko taka plotka czy prawda. Ja się żużlem nie interesuje, więc jestem strasznie zielony w tym temacie. Pozdrawiam
Za nim ostatni drakkar zniknął jak sen..

eL Pe

Post autor: eL Pe » 21.10.2007, 22:11

plotka
cyberfan

4TIFO.pl

Post autor: 4TIFO.pl » 22.10.2007, 23:09

Zalegly opis meczyku Falubaz - Ostrów

Ostatni mecz sezonu w lidze żużlowej po licznych aferach korupcyjnych Ostrowskiego klubu doszedł jednak do skutku.

Na stadionie komplet widzów jak to bywa w Zielonej ale przejdźmy do samego początku.

Przed prezentacja wieszamy na całości 1 luku transparent : " POLITYCY NA VIP LOŻY POPIJAJĄ DRINKI, MY NA BRUDNYCH LAWKACH ŚCIŚNIĘCI JAK SARDYNKI. I TO MY MAMY GŁOSOWAĆ ??? " i zaczynamy jazde z dopingiem który tego dnia wyszedł calkiem konkretnie i chyba coraz bardziej idziemy w dobrą strone!

Po 10 biegu wywieszamy transparent " BEZ NAS TRUBYNY BYŁYBY SZARE" - i w asyscie flag na 1 łuku odpalamy kolejno ognie bengalskie, stroboskopy i race świętując już pewną Ekstralige.

A teraz zostało nam już niestety tylko czekac do przyszłego sezonu... :wink:

Gosci z Ostrowa mało - wywieszaja swoją flge Czarne Diabły i to na tyle jezeli chodzi o nich.

U nas od soboty 6 gości z Wybrzeża obecnych na meczu wraz z Spartą Wrocław którym bardzo dziękujemy za kolejne wsparcie już w tym roku na W69

Fotki:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Więcej na : [link]

I jeszcze labado na prezentacji http://pl.youtube.com/watch?v=ugT-97-MU1k
Obrazek

Yahoo

Post autor: Yahoo » 23.10.2007, 10:25

panowie coś w wątku wieje nudą może jakieś podsumowanie drugiej rundy i play offów ?? na takiej samej zasadzie jak po pierwszej części sezony?? przynajmniej ruszy się dyskusją ;]

Kuzyn Kopek
ban

Post autor: Kuzyn Kopek » 23.10.2007, 11:10

Jakoże z żużlem nie mam nic wspólnego, jedynie tyle że czasem obejrze go w telewizji :wink: to powiem co mi ślina na język przyniosła...

Falubaz - ścisła czołówka ultras na żużlu, potwierdzili że są najlepsi, a po uwagach kogoś z Włókniarza i moich nawet rzadziej pojawia się duuuża myszka miki na sektorówce. dodać do tego telefoniczne akcje z net f@ns Polonia Bydgoszcz to naprawde sezon na piątke z plusem!

Unia Leszno - ten sezon pokazał że mają duży potencjał, ładna oprawa z tą sektorówką dużą (co niby trzyczęściowa była), nie chce mi się wymieniać pokolei każdych opraw, ale naprawde super, gratulacje!

Apator - przed sezonem dużo mówiło się o klatce dla "agresywnych kiboli", jednak zdała ona egzamin, młyn bardzo liczny na meczach, oprawa coprawda troche monotonna (głównie piro), ale wielu zazdrościłoby takiej monotonii :)

co do Polonii Bydgoszcz, ktoś powiedział że bez rewelacji... sami Poloniści tłumaczą taki stan rzeczy tym, że mieli reorganizację grupy itp. więc poczekajmy do przyszłego sezonu, może będzie powrót na salony, bądź co bądź najlepszej ekipy chuligańskiej na żużlu...

pzdr.

K(FSW)

Post autor: K(FSW) » 25.10.2007, 01:30

Na Falubaz-Ostrów melduje się 11 FSW z dwiema flagami.Dzięki dla Falubazu za gościnę oraz pozdro dla naszych przyjaciół z Wybrzeża obecnych na tym meczu!!!

blackdevils

Post autor: blackdevils » 04.11.2007, 12:56

Nasz zin na listopad, a w nim między innymi ranking wyjazdowy I ligi 2007. ->
[link]

poprzednie numery na [link]

4TIFO.pl

Post autor: 4TIFO.pl » 05.11.2007, 09:22

Rudna zasadnicza w wykonaniu kibiców Falubazu :

- Rzeszów - 80 osób
- Toruń - 150 osób
- Leszno - 800 osób
- Częstochowa - 270 osób
- Tarnów (wtorek) - 70 osób
- Wrocław - ok.500 osób
- Bydgoszcz - ok.1000 osób

Runda " barażowa "

- Bydgoszcz - 1800 osób
- Ostrów - ok.1000 osób

// Po podaniu przez każdą ekipe swoich wyjazdów możemy podliczyć runde jak kiedys w sposób TMK ( kilomtery przez liczbę osób )
Obrazek

beny

Post autor: beny » 06.11.2007, 15:51

ne lubię jak ktoś wyolbrzymia,tak jak niektórzy,ze w Ostrowie było nas 3000,ale ta liczba 1000 jest chyba mocno zaniżona. Ostrów ocenił naszą liczbę na chyba coś koło 2000 i moim zdaniem odpowiednie jest raczej właśnie coś ok. 2000 a nie około 1000. PZDR
"The army of assholes,the wankers in blue,all cops are bastards,fuck you!"

4TIFO.pl

Post autor: 4TIFO.pl » 08.11.2007, 09:07

beny pisze:ne lubię jak ktoś wyolbrzymia,tak jak niektórzy,ze w Ostrowie było nas 3000,ale ta liczba 1000 jest chyba mocno zaniżona. Ostrów ocenił naszą liczbę na chyba coś koło 2000 i moim zdaniem odpowiednie jest raczej właśnie coś ok. 2000 a nie około 1000. PZDR
Po zdjeciach nie wydaje mi sie ze tyle nas bylo, bylismy strasznie rozrzuceni i malo skupieni. Wątpie czy bylo nas wiecej niz w Bydgoszczy.

Pozdro
Obrazek

beny

Post autor: beny » 08.11.2007, 12:39

może stu więcej może stu mniej,generalnie coś koło tego...tak mi się zdaje
"The army of assholes,the wankers in blue,all cops are bastards,fuck you!"

-P-(FhZG)

Post autor: -P-(FhZG) » 09.11.2007, 11:11

Statystyka wyjazdowa ekipy Falubazu Zielona Góra(FhZG'06):

Stal Rzeszów-Falubaz-10
Apator Toruń-Falubaz-15
Unia Leszno-Falubaz-35
Włókniarz Częstochowa-Falubaz-10
Unia Tarrnów-Falubaz-9(odwołany),0-(powtórka-czwartek)
Sparta Wrocław-Falubaz-8(powtórka-czwartek)
Polonia Bydgoszcz-Falubaz-8
Polonia Bydgoszcz-Falubaz-38(Play-off)
KM Ostrów-Falubaz-33(baraż o utrzymanie)

Mecze zgód:

Unia Leszno-Sparta Wrocław-10
Sparta Wrocław-Włókniarz Częstochowa-9
KM Ostrów-Wybrzeże Gdańsk-5
Sparta Wrocław-Stal Rzeszów-5
Ostatnio zmieniony 05.12.2007, 12:31 przez -P-(FhZG), łącznie zmieniany 2 razy.
YELLOW-WHITE-GREEN

levyLESZNO

Post autor: levyLESZNO » 10.11.2007, 13:19

runda play off:

Częstochowa - 20 (mecz powtarzany, czwartek)

Rzeszów - 50 ( 19 osob z ekipy pociagowej dociera na stadion po 10 biegu z powodu opoznienia pociagu - 250 minut!)

Toruń - 2000

nie bede pisal rundy zasadniczej bo kilka stron wczesniej o tym pisalem
Na Zawsze Unia Leszno

Rangers FC

ODPOWIEDZ