Komentarze @ 5-7.10.07r.

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM

GreenAnimals

Post autor: GreenAnimals » 07.10.2007, 19:25

I teraz będziecie robić rozkminke "kto jest lepszy" Jaga czy Lechia. Każdy neutralny i kumaty Kibic w Polsce zna na te pytanie odpowiedź, więc wszystcy Lechiści z tego forum - Nie musicie nic udowadniać na tym forum.
Pozdrawiam ;)

iparts.pl
ACAB_

Post autor: ACAB_ » 07.10.2007, 19:30

po 1 co komu do tego co Jaga robi niech i nawet kible sprzataja ich sprawa, a to ze oni lubia bardzo z wiekszoscia zyc w zgodzie to tez ich problem po 2 tak jak napisal przedmowca kazdy NORMALNY i SREDNIO KUMATY kibic wie "kto jest lepszy" czy Lechia czy Jaga wiec na forum nie musicie sobie nic udawadniac po 3 skonczyl sie temat derbow zaczal sie temat sprzatania sektora... :roll: :lol: moze Jaga ma w swej grupie wyjazdowej duzo dozorcow i robotnikow... NAM NIC DO TEGO !!!

puchaty

Post autor: puchaty » 07.10.2007, 19:33

IM pisze:Jaga jest na fali i przeżywa najlepszy okres w swojej historii i Wisełka to widzi. Wie, że Lechia Jagiellonii do pięt nie dorasta i że popełniła błąd.

Kocham polską scenę kibicowską :lol:
podręcznikowy przykład na to iż . . . . miłość bywa ślepa

chciałes tym dokuczyć ? ? . . . .
jeśli cokolwiek stereotypowego można napisać o kibicach Lechii to na pewno to że . . . . absolutnie nie mają poczucia "niedorastania do pięt" jeśli chodzi o całokształt, względem żadnej, jakiejkolwiek ekipy w Polsce,

a wręcz przeciwnie ! ! ! :)))))))))))

i bynajmniej nie bierze się to z niczego : )))))))
jeśli tego CZEGOŚ nie dostrzegasz . . . jesteś ślepy jak kret
zakochany kret
szanuj Zieleń

szalikowcypl
Major

Post autor: szalikowcypl » 07.10.2007, 19:51

Moderatorzy do roboty :!:

Loco

Post autor: Loco » 07.10.2007, 20:38

dolce pisze:
kiwa jako tako pisze:A skąd wy możecie wiedzieć jak jest na Jadze ??? Ja też moge napisać, że są dobrzy w machaniu balonikami bo to taki stereotyp prosto z kibice.net, a jak jest naprawde to pewnie wiedzą tylko oni i ew. ekipy które z nimi się starły.

rzeczywiście jak jest na Jadze to pojęcia za dużego nie mam, brak styczności
może poza ich wjazdem na nasze sektory 2 lata temu

ale jakie ekipy się z nimi starły ?
pytam się z ciekawości bez złośliwości
Generalnie piszemy nie na temat...
co do tej kolejki to co się dzieję w Poznaniu to jakiś kosmos
zajebiste liczby w Krakowie i Zabrzu
malo wiesz :wink: ale szerzej na ten temat nie bede sie napewno wypowiadal

kibice Wisly zorganizowali nam darmowy catering a w podzience zostalo posprzatane po sobie.wiem dla was wielkich i groznych chuliganow tak cos jest nie pojete i nie do zaakceptowania :wink:

ymmoT

Post autor: ymmoT » 07.10.2007, 21:19

Jaga z Wisłą miala 20 lat zgody która w pewnych okolicznościach została zerwana,większośc obecnego pokolenia Wiślaków wychowywała się włąśnie na zgodzie z Jagą dzięki temu kazdy przyjezdny mógł skorzystac z miłego gestu wpadając na pomysł że głupio by było zostawic po sobie burdel ..co w tym takiego dziwnego ??? :roll:

Fighting Dragon Tokyo

Post autor: Fighting Dragon Tokyo » 07.10.2007, 21:30

ymmoT pisze:Jaga z Wisłą miala 20 lat zgody która w pewnych okolicznościach została zerwana,większośc obecnego pokolenia Wiślaków wychowywała się włąśnie na zgodzie z Jagą dzięki temu kazdy przyjezdny mógł skorzystac z miłego gestu wpadając na pomysł że głupio by było zostawic po sobie burdel ..co w tym takiego dziwnego ??? :roll:
Normalna rzecz, ale najwidoczniej kilku chuliganów z tego forum nie dorosło do takiego toku myślenia.

szymekWKS

Post autor: szymekWKS » 07.10.2007, 21:30

Male pytanie
Co to za ekipa przejezdzala dzisiaj w okolicach Gniezna (wschodniej czesci) Auta, Busy i autobus?

pozdro
Ostatnio zmieniony 07.10.2007, 21:49 przez szymekWKS, łącznie zmieniany 1 raz.
Tylko Zawisza!

szymekWKS

Post autor: szymekWKS » 07.10.2007, 21:47

Zajebalem sie, sorki.
Chodzilo mi oczywiscie o autobus.
Tylko Zawisza!

Miki18

Post autor: Miki18 » 07.10.2007, 21:50

Ile kibiców z Grodziska w Lubinie??

Johny84

Post autor: Johny84 » 07.10.2007, 21:50

el rodowitos pisze:sektorówka i transparent nie były ani anty wislackie ani probiałostockie wiec......chyba HTB ma poprawne odczucia
Dlaczego do k**** nędzy miałyby być antywiślackie ? Mamy jakąś kosę czy jaki ch...? :shock:
Ja mam również podobne zdanie jak przedmówca..mecz meczem...szacunek szacunkiem..ale żeby sektor sprzątać?? Są od tego firmy porządkowe...Jaga mogła jeszcze kible ku*** umyć i liście pograbić za sektorem
A co Cię to obchodzi? Pilnuj siebie i swojego klubu, jak dla mnie super zachowanie, szkoda że dla netowychhoolsów wzorem jest ropierdolka na sektorze gości :lol:

Widzę że się parę osób strasznie zawiodło, że nie było żadnych zgrzytów, "słasne" po prostu :lol:
Jaga jest na fali i przeżywa najlepszy okres w swojej historii i Wisełka to widzi. Wie, że Lechia Jagiellonii do pięt nie dorasta i że popełniła błąd.

Jaga natomiast za wszelką cenę próbuje pozyskać jakąś zgodę. Włażą w d*** Wiśle, włażą Widzewowi, niedługo zaczną włazić Ruchowi
Ty, "kumaty" jak masz coś pisać, to nie pisz głupot, bo wywaliłeś jak dzik w drzewo.

Dobra, krótka piłka:
- kolegów po szalu proszę o odpuszczenie polemiki
- taka sama prośba do Wiślaków
- durne wpisy = bany, żeby nie było później nieporozumień
- odpuście już też sobie porównywanie Jagi z Lechią itd.

Mam nadzieję że alles klar 8)

Pzdr.
Per aspera ad astra.

Oh-lay-knee-chuck: http://www.youtube.com/watch?v=Cef-xQ3Tdjc :lol:

drazen

Post autor: drazen » 07.10.2007, 21:59

Miki18 pisze:Ile kibiców z Grodziska w Lubinie??
Sektor gości zamknięty przecież...
Heh w sumie to już go nawet nie ma :D

Nie wiem czy ktos incognito był...

nagi

Post autor: nagi » 07.10.2007, 22:08

szymekWKS pisze:Male pytanie
Co to za ekipa przejezdzala dzisiaj w okolicach Gniezna (wschodniej czesci) Auta, Busy i autobus?

pozdro
to byli fani Unii Leszno,jechali do Torunia,pozdro
LIGA TO CHLEB POWSZEDNI,LIGA MISTRZÓW TO ŚWIĘTO,ALE NIC TAK NIE EKSCYTUJE JAK KADRA!!!!!!!

fanatycznyTS

Post autor: fanatycznyTS » 07.10.2007, 22:08

Śmieszni jesteście neostradowcy. Chu. was to smierdzący w katowicach i innych wioskach interesuje czemu Jaga się tak zachowała a nie inaczej? Że Wisła tak samo? Co was to obchodzi, nie wasza sprawa, nie wasz problem.. Chłopak z Tych potrafi zrozumieć a reszta to chyba jakaś zazdrosna... Żal Wam? Macie inne zdanie niż oficjalne wyrażone przez dwie strony to zachowajcie je dla sibie. 8) Pilnujcie lepiej swoich chłopków z Zabrza. A do spraw Wisły, Jagi, Lechi i innych się nie wpier....
A jeśli chodzi o Wiślaków i fanów Jagi to nie dawajcie się prowokować jakimś patałachom bo chyba nie musimy się przed nikim tłumaczyć. gadki. :/ co za łby

ŚWL

abcabc

Post autor: abcabc » 07.10.2007, 22:23

do tych, których zachowanie Jagi zbulwersowało:

jak dla Was taki gest "niegodny" kibica to się później nie dziwcie, że traktuje się kibiców jak bydło, wpuszcza na stadion 3h, spisuje się, pałuje, gazuje, nie pozwala wnosić piro itd. Kreujecie się na bydło i tak świat będzie na to patrzył

Radog78

Post autor: Radog78 » 07.10.2007, 22:41

IM pisze:Wisła pucuje się Jadze poczęstunkiem.
Jaga pucuje się Wiśle oprawą.

Jaga jest na fali i przeżywa najlepszy okres w swojej historii i Wisełka to widzi. Wie, że Lechia Jagiellonii do pięt nie dorasta i że popełniła błąd.

Jaga natomiast za wszelką cenę próbuje pozyskać jakąś zgodę. Włażą w d*** Wiśle, włażą Widzewowi, niedługo zaczną włazić Ruchowi :lol:
Poziom tego forum sięgnął dna przez to że nie banuje się za takie posty. Jagiellonia pokazuje ładny gest, jednak takie gesty są zbyt duże dla tępych mózgów. Kto czego by nie zrobił zawsze znajdzie internetowy znawca, napisze jak z jego punktu siedzenia wygodniej a zanim idzie już lawina. I mamy siedem stron pierdolenia o tym czy ŁKS powinien śpiewać Hymn Polski przed derbami i jakim prawem to robi, a po co Widzew gwizdał kto komu w dupe wchodzi, o sprzątaniu Jagi, a na koniec wmieszana całkiem sensownie została w to Lechia :lol:
Nie - internetowym krytykantom.

Przemek
ostatnie ostrzeżenie

Post autor: Przemek » 07.10.2007, 23:02

Przemek pisze:Delegat pzpn dojebał się do flagi Malborka, która zawsze wisiała i nikt się nie czepiał. Na znak protestu sciagamy wszystkie flagi, a płótno "Malborscy Lechiści" wędruje pod zegar i wisi do końca meczu.

Obrazek

ŁKS ŁOMŻA FAN'S

Post autor: ŁKS ŁOMŻA FAN'S » 07.10.2007, 23:35

A co on ku*** miał do tej flagi? Co oni wyprawiają to woła o pomstę do nieba :twisted:

Przemek
ostatnie ostrzeżenie

Post autor: Przemek » 07.10.2007, 23:48

ŁKS ŁOMŻA FAN'S pisze:A co on ku*** miał do tej flagi? Co oni wyprawiają to woła o pomstę do nieba :twisted:

Stwierdzenie, że skóra jest biała im przeszadzało.

prawy_prosty

Post autor: prawy_prosty » 08.10.2007, 00:03

Uważam że delegat chciał po prostu zaistnieć więc popisał się przed przesyconą rasistowskimi/faszystowskimi/nazistowskimi treściami flagą :roll: banda jebanych debili cały ten pzpn czy skąd się ten pajac urwał. Jestem polakiem, jestem biały to niby co jest nie tak? To że jakiś ciapaty który przyjechał do stoczni gdańskiej pracować przy statkach jest wielce urażony bo nie wspomnieli o podpalanych kundlach na fladze? Może powinni wymienić wszystkie inne opcje kolorowych występujących przyjezdnie w naszym kraju tak żeby każdy mógł się poczuć doceniony. Wszystko to jedna wielka paranoja. Proponował bym dla Lechii wysłanie czegoś sensownego z protestem popartym rzetelnymi argumentami. Być może biurokracją ukróci się kurestwo z ich strony

el rodowitos

Post autor: el rodowitos » 08.10.2007, 00:28

czy w Bełchatowie jest jakis protest, bo na meczu z Polonia było mniej osób niz na meczach w Grodzisku??

acab

Post autor: acab » 08.10.2007, 00:51

wedlug mnie te derby srednio i mozna powiedziec na remis ze strony kibicowskiej

czekamy na kolejne , do nastepnego
"...to melodie szarych ulic, to jest ze stadionu ryk..."

rzaba

Post autor: rzaba » 08.10.2007, 01:38

Jeszcze o derbach bo nie miałem okazji wcześniej. Jak to wyglądało z mojego punktu widzenia i słyszenia.

Przed meczem pozdrowienia dla eŁKSy na co oni odpowiadają machaniem i klaskaniem. Juz myślałem że nastały smytne czasy i eŁKS wydoroślał ale początek meczu zweryfikował to, jak i późniejsze cos tam z braniem do burdelu i słynne kto nie skacze..., które było odspiewane 2 lub 3 razy podczas meczu plus po meczu razem ze skórokopaczami.
Co do hymnu. Byłem na A6 to pierwszy niezakryty sektor, tak wiec bardzo blisko eŁKS'u. Podosimy rece do góry i robimy "uuuuuuu" nagle cos intnuje eŁKS i zaczynają sie gwizdy, nagle dolatuje do mnie "ziemi włoskiej do Polski" W tym momencie kilka osób, łącznie ze mną krzyczy żeby nie gwizdać bo śpiewacie hymn, gwizdy prawie ustają i hymn na A6 robi sie wyraźny.

Moje zdanie na ten temat. Pajacujecie z hymnem i tyle. I co ciekawe na mecze chodze od 15 lat. Przez ten czas opusciłem moze z 3 spotkania derbowe i dopiero dziś dowiedziałem sie że śpiewanie hymnu to wasza wieloletnia tradycja! Chyba słuch mi ewoluował bo hymn to moze spiewacie od 2 góra 3 sezonów więc pierdolenia o wieloletniej tradycji jest bzdurą.

Dodam, moim zdaniem obiektywnie, że na tych derbach zaprezentowaliście sie najlepiej w całej przeze mnie pamiętanej historii spotkani niezleżnie od stadionu gdzie sie rozgrywały
total1908 pisze:Widzew niesłusznie tradycją nawiązuje do założonego 5 listopada 1910 roku "Towarzystwa Miłośników Rozwoju Fizycznego w Widzewie" (wieś Widzew została przyłączona do Łodzi dopiero w 1915 roku przez władze niemieckie)
Widzew włączano do Łodzi etapami. Pierwszy raz w 1906 r., kiedy w granice Łodzi włączono (razem z innymi fragmentami przedmieść) zachodnią, przemysłową część Widzewa.[link]

[link]

RedArmy

obserwtor to wibrator

Post autor: RedArmy » 08.10.2007, 02:35

Ci wszyscy DELEGACI zasrani to juz coraz bardziej przeginają!! :evil: .
To własnie oni wszyscy powinni dostac !! ZAKAZY STADIONOWE !! To przez nich są opóźnienia w rozpoczeciach i przerwy w meczu . C H U J ich swedzią nasze Flagi , które juz nie raz wisiały na meczach.
Pozdrowienia dla nomalnych.

NASZYM KLUBEM RTS,CAŁA POLSKA O TYM WIE,ZE CZERWONA ARMIA TA , TO KIBICE WIDZEWA.

adolf 1
ban

Post autor: adolf 1 » 08.10.2007, 09:43

kórwa,niedłógo to nie bedzie mozna wejsc na stadion bo jest sie białym. paranoja. EF podpisuje sie pod Twoja wypowiedzia. trafiona. Jaga zachowała sie ok. po ludzku. ale widac wiekszosc z Was woli zeby społeczenstwo nie widziało w nas ludzi. i tak własnie jest od lat ...
TERRORYSCI I FASZYSCI LECHIA GDANSK

nitro

Post autor: nitro » 08.10.2007, 11:37

rzaba pisze: Dodam, moim zdaniem obiektywnie, że na tych derbach zaprezentowaliście sie najlepiej w całej przeze mnie pamiętanej historii spotkani niezleżnie od stadionu gdzie sie rozgrywały
Jak juz kolega rzaba takie rzeczy pisze ....to chyba potwierdza ze derby - kibicowsko, w naszym wykonaniu wypadły elegancko .

Jarząbek

Post autor: Jarząbek » 08.10.2007, 12:07

Na meczu Radomiak - Olimpia policja użyła broni gładkolufowej.HWDP

Kibic PB

Post autor: Kibic PB » 08.10.2007, 12:08

el rodowitos pisze:czy w Bełchatowie jest jakis protest, bo na meczu z Polonia było mniej osób niz na meczach w Grodzisku??
Tak protestują i wcale im się nie dziwie. Protestują po to by człowiek w Polsce mógł normalnie wejść na mecz bo to co się dzieje to już nie jest normalne.

Pozdro i szacuneczek dla Was chopcy z GKS-u (wiecie za co).

Matpaw

Post autor: Matpaw » 08.10.2007, 13:14

rzaba to slynne kto nie skacze bylo podczas meczu odspiewane raz a po meczu pilkarze sami podbiegli i zaczeli to spiewac i skakac

nikczemny

Post autor: nikczemny » 08.10.2007, 14:55

To forum to jest już za przeproszeniem istna wylęgarnia debilizmu.
Pisanie tutaj komuś zaangażowanemu w życie trybun po prostu staje się dla niego urągające.
Zastanówcie się czy chcecie spaść (da się jeszcze niżej?) do poziomu gdzie już sami zerowyjazdowcy będą się tu między sobą kłócić czy chcecie by było to jeszcze miejsce gdzie sensownie można o czymś podyskutować.
Co kolejkę jakieś łajzy wyjeżdżają z debilnymi pomysłami, z którymi potem nawet nie wiadomo czy dyskutować czy olać podśmiechując się pod nosem.
Jakiś chłop z Katowic pisze o włażeniu w d*** Jagielloni i Wisły.
Żartujesz człowieku?
Zgody nie ma z powodów wiadomych i tyle. Wiele, wiele znajomości pozostało i chyba nie powinno to nikogo dziwić.
Z tego też powodu stać obie grupy i pewnie jeszcze nie raz się o tym ktoś przekona na miłe gesty i inne wspólne tematy.
Dziwi Cię to?
To źle o Tobie świadczy.
Na twoim miejscu cieszyłbym się że nie poruszany jest temat dziwnych tworów typu koalicje twoich koelegów z Górnikiem, tworzone bez żdnych podstaw historycznych i jakichkolwiek innych ot tak by zwiększyć swój potencjał chuligański.
Takie coś Cię nie dziwi i nie prowokuje do rozpoczynania interenetowych dyskusji.

Co tydzień jacyś amatorzy "mocnych wrażeń" zza własnego monitora wymyślają jakiś powód by przez kolejny tydzień bawić czytelników tego forum w komentarzach (bo innych sensownych tematów już brakuje bo mało kou chce się jeszcze tu zaglądać).
Frekwencje - jak za mało to źle, jak za dużo to też źle i 10 stron dlaczego tak dużo.
Ktoś dosatnie w ryj - źle bo to spokojny człowiek był, dostanie chuligan to jeszcze gorzej bo przecież był 2 lata młodszy i wogóle wyskoczyć 7 na 5 to frajerstwo.
Jak ktoś się ładnie zachowa, jak Jaga, to już mędrcy wymyślają jakieś wchodzenia w d*** - panowie z takimi skłonnościami i skojarzeniami to są strony dla pedałów.

Ośmieszacie się i często też swoje kluby i innych jego kibiców choć pewnie na trybunach jesteście postaciami anonimowwymi by nie napisać animowanymi, których nikt nie zna i nawet skarcić nie może za brednie jakie tu produkujecie.

Juz widzę kolejny artysta dwa wiersze nad emną odkrywa Amerykę o frekwencji powdowanej marką przeciwnika. Próbuje tym uderzyć w swego adwersarza tak jakby ku*** tak było tylko w tym przykładowym Bełchatowie a nie na całym świecie.
Ogarnijcie się bo to juz jest dramat co tu się wyprawia

manolo_pb

Post autor: manolo_pb » 08.10.2007, 15:24

Może jakimś pomysłem na normalne funkcjonowanie forum jest wprowadzenie zasady rekomendacji ? Sugerowałbym zamkniecie "otwartej" rejestracji. Jeśli ktoś chce działać na forum powinien miec rekomendacje osoby, która w świecie kibicowskim swojej drużyny ma coś do powiedzenia. Wtedy będzie spokój.

Na dzień dzisiejszy sugerowałbym zamknąć rejestrację. I za każdy debilny tekst o "lizaniu dup" itp banować. A jeśli jest ktoś niezalogowany, kto chciałby zostać uzytkownikiem niech poprzez przedstawiciela swojej drużyny dotrze do modów.
Polonia Bytom - patologia zoorganizowana !
pisze:"nas nie interesuje, znaczy się, chodzi o to, że... bo policja w ogóle jest na stadionie, a oni będą w ogóle... ehhh... później będa rozkminiali w ogóle kto co był i... zresztą..."

Torfiorz

Post autor: Torfiorz » 08.10.2007, 15:30

el rodowitos pisze:czy w Bełchatowie jest jakis protest, bo na meczu z Polonia było mniej osób niz na meczach w Grodzisku??
[link] - oświadczenie Stowarzyszenia Sympatyków w sprawie protestu
[link]
Szycie flag na płot, sektorówek, machajek ...
Hafty, naszywki, poduszki, rękawiczki, bluzy, spodnie dresowe, czapki polarowe i rybaczki ...

Przemek
ostatnie ostrzeżenie

Post autor: Przemek » 08.10.2007, 16:06

lglglglg pisze:Jak tam powrót Arki wczoraj?? 8)

ciekawie :lol: Pecha mają do Oliwy coś.

nikczemny

Post autor: nikczemny » 08.10.2007, 17:47

Qubek pisze:
nikczemny pisze: Na twoim miejscu cieszyłbym się że nie poruszany jest temat dziwnych tworów typu koalicje twoich koelegów z Górnikiem, tworzone bez żdnych podstaw historycznych i jakichkolwiek innych ot tak by zwiększyć swój potencjał chuligański.
Chcesz tu pouczac i banować uzytkowników a na prowokacje odpowiadasz prowokacją, gdzie tu sens???Róznica polega na tym ze on napisał bezpośrednio to co mysli (nie popieram tego) a ty "miedzy wierszami" :roll: Banowanie pozostaw modom

A tak przy okazji to powiedz mi po co robi sie układy chuliganskie według ciebie???

Po pierwsze gdzie Ty widzisz żebym ja pisał coś o banowaniu?
Po drugie myślę że to temat na osobny topic ale jeśli bardzo chcesz to tak na szybko Ci napiszę że chyba jasne po co są uklady chuligańskie ale jeśli robią taki dwie pożądne ekipy z tego samego regionu, bez żadnych podstaw jak wspomniałem historycznych i innych to dla mnie coś jest nie halo. Chyba każdą z tych ekip stać na działalnośc na własne konto... i tyle. c*** mnie to w sumie interesuje tyle że skoro chlopak z jednej z tych ekip nie może pojąć sentymentu 90 % osób z Wisły i Jagielloni do siebie to jest bardzo dziwne.

fcb

Post autor: fcb » 08.10.2007, 18:14

tak z mi bliskiego podwórka to

bardzo ładnie się zaprezentował Chrobry Głogów w Legnicy
myśle ze mozna śmiało powiedzieć ze ta ekipa zostawiła Miedź daleko w tyle jesli chodzi o zycie kibicowskie...
Gdański cHarakter pisze:Czemu wielkie Zagłębie pali flagi Śląska w młynie? Bliżej się nie dało?

RedRum

Post autor: RedRum » 08.10.2007, 19:36

Z racji tego, że jest to chyba dobry temat, mam pytanie do Pana "fcb", na jakiej podstawie wysnuwa tak daleko idące wnioski? Słyszał doping obu ekip? Widział oprawy? Podziwiał fotki (w sumie tylko jednej ze stron, gdyż druga jeszcze się takich nie dorobiła)? Czytał komentarze na forach internetowych? Wizualnie porównał obie ekipy? Czy też może był obecny na tymże derbowym pojedynku? Oczekuję rzetelnej odpowiedzi.

fcb

Post autor: fcb » 08.10.2007, 20:03

porównaj sobie liczby wyjazdowe obu ekip, Chrobry lepiej jezdzi,

widzialem ze w mlynie Miedźi jest mniej wiecej tyle samo osob ile w sektorze gosci a przeciez mecz byl w Legnicy,

poza tym oprawa Chrobrego wydaje sie lepsza, no ale jesli Miedź miała lepszą to niech sie pochwalą i dadzą fotki (byc moze nie widać oprawy Miedźi na fotkach zamieszczonych przez Chrobry, a moze w ogole nie przygotowali? )

doping to nie wiem jaki był
dwie ekipy są dobre do porównywania, bo mniej więcej ta sama klasa, jednak mysle ze Chrobry ucieka troche Miedzi
takie moje zdanie
Gdański cHarakter pisze:Czemu wielkie Zagłębie pali flagi Śląska w młynie? Bliżej się nie dało?

Johny84

Post autor: Johny84 » 08.10.2007, 20:18

manolo_pb pisze:Może jakimś pomysłem na normalne funkcjonowanie forum jest wprowadzenie zasady rekomendacji ? Sugerowałbym zamkniecie "otwartej" rejestracji. Jeśli ktoś chce działać na forum powinien miec rekomendacje osoby, która w świecie kibicowskim swojej drużyny ma coś do powiedzenia. Wtedy będzie spokój.

Na dzień dzisiejszy sugerowałbym zamknąć rejestrację. I za każdy debilny tekst o "lizaniu dup" itp banować. A jeśli jest ktoś niezalogowany, kto chciałby zostać uzytkownikiem niech poprzez przedstawiciela swojej drużyny dotrze do modów.
Od 2 miesięcy nie ma aktywacji nowych użytkowników i to się w najbliższym czasie raczej nie zmieni.

Za te komentarze już parę osób wyrwało bany. Temat zamykam, kto miał coś do powiedzenia już powiedział.

Pzdr.
Per aspera ad astra.

Oh-lay-knee-chuck: http://www.youtube.com/watch?v=Cef-xQ3Tdjc :lol:

Zablokowany