Prawdziwe derby w środe

Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
Z całym szacunkiem dla Was,ale nie jesteście Wisłą Jagiellonią Cracovią Lechią czy Legią,nie każdy musi znać wasze hasła,dlatego nie czepiaj się,że zostało to gdzies wykorzystane.S_ST pisze:To sie zaskoczylem ta oprawa Lecha.
Haslo "Od malego tak sie kręci...fanatycznie pierdolnieci" pierwszy uzyte juz bylo w poprzednim sezonie przez nas-intonowane bylo wiele razy na roznych meczach.Dopiero pozniej powstala vlepka z tym haslem.
Mimo to efektowna oprawa Pyrusow.
Stary nie porównuj gówna do twarożku, to jest jakaś vlepeczka robiona własnym sumptem bardzo prosta pewnie w paincie, a Wy robicie wraz z oficjalnymi swoimi vlepkami, vlepki ze swastykami i hitlerowskimi flagami, jakieś teskty o wesołej galerze adolfa hitlera itp....mało tego na derbach w drugiej lidze ze 3 lata temu ułozylisice z rac swastyke !!!! i teraz macie czelnosć spiewac hymn POLSKI!!!!!!jimmyjazz pisze:[link]WW pisze:... zwłaszcza że macie vlepke z motywem faszystowskim tacy z was patrioci,ale co tam niech żyje wasza propaganda.
co więc powiesz na to kolego ?
tyle że widzisz że to coś zrobionego w paincie a zresztą to 1 raz na oczy widzejimmyjazz pisze:[link]WW pisze:... zwłaszcza że macie vlepke z motywem faszystowskim tacy z was patrioci,ale co tam niech żyje wasza propaganda.
co więc powiesz na to kolego ?
Ja mam podobne zdanie, moze nie odrazu ze Jaga włazi w dupe Wisle (bo to dość przesadne stwierdzenie) ale troche dziwi mnie ten transparent po tym co zrobiła Wisła. Skoro Jaga uniosła sie honorem po pamietnych wydarzeniach (co było zrozumiałe) to nie wiem po co wywieszała teraz taki transparent. Lech i Widzew tez sie szanują a obchodzi sie bez takich sytuacji. Zresztą nie moja sprawa wiec lepiej pozostawić to w spokojuHTB pisze:Szacunek szacunkiem, ale nie musieli takiej oprawy robić. Zresztą już c*** z tym, nieważne. Powiem Ci że gdyby zgoda GieKSy została zerwana w takich okolicznościach to bym nie miał szacunku do Banika. Prawda taka że Wisła wystawiła Jage na rzecz Lechii! A co do naszego układu to układ jak układ. Zwykły. Koniec z mojej strony!
Wpis rokukawa1984 pisze:Ja mam również podobne zdanie jak przedmówca..mecz meczem...szacunek szacunkiem..ale żeby sektor sprzątać?? Są od tego firmy porządkowe...Jaga mogła jeszcze kible ku*** umyć i liście pograbić za sektorem
Przesłanie niesie za sobą historie Dynastii Jagiellonów jak i byłą zgodę.Qubek pisze:Ja mam podobne zdanie, moze nie odrazu ze Jaga włazi w dupe Wisle (bo to dość przesadne stwierdzenie) ale troche dziwi mnie ten transparent po tym co zrobiła Wisła. Skoro Jaga uniosła sie honorem po pamietnych wydarzeniach (co było zrozumiałe) to nie wiem po co wywieszała teraz taki transparent. Lech i Widzew tez sie szanują a obchodzi sie bez takich sytuacji. Zresztą nie moja sprawa wiec lepiej pozostawić to w spokojuHTB pisze:Szacunek szacunkiem, ale nie musieli takiej oprawy robić. Zresztą już c*** z tym, nieważne. Powiem Ci że gdyby zgoda GieKSy została zerwana w takich okolicznościach to bym nie miał szacunku do Banika. Prawda taka że Wisła wystawiła Jage na rzecz Lechii! A co do naszego układu to układ jak układ. Zwykły. Koniec z mojej strony!![]()
VJ
Wieloletnie zgody koncza sie również kosami, nie ma tu reguły
Nie do końca wiesz co piszesz bo w imienu Wisły decyzje podjęły pojedyńcze osoby nie biorąc pod uwage reszty. Jaga w tej sytuacji wybrała honor i na dzień dzisiejszy pozostaje tylko duży szacunek między kibicami......HTB pisze:. Prawda taka że Wisła wystawiła Jage na rzecz Lechii!
prawda jest taka że GÓWNO WIESZ!HTB pisze:Prawda taka że Wisła wystawiła Jage na rzecz Lechii!
Przesłanie niesie za sobą historie Dynastii Jagiellonów jak i byłą zgodę.
ale nie tak jak każdy mieli DARMOWY CATERING picie, jedzenie do bólu, moze teraz zrozumeicie dlaczego tak sie zachowali a nie inaczejmiś13 pisze:Wpis rokukawa1984 pisze:Ja mam również podobne zdanie jak przedmówca..mecz meczem...szacunek szacunkiem..ale żeby sektor sprzątać?? Są od tego firmy porządkowe...Jaga mogła jeszcze kible ku*** umyć i liście pograbić za sektorem![]()
![]()
![]()
![]()
Zgadzam sie w 100 %
To już przegiecie te porządki Jadźki...chyba zapłacili za bilety jak każdy...
Swoją drogą ciekawe czy wykażą sie taką kulturą na kolejnych wyjazdach
zostanów się co ty piszesz i co to ma za związek z sytuacją kiedy dostjesz za darmo jedzienie i wrzucasz z tego pozostałości do kosza? Z jakiego ty jestes domu?Jasne_pelne pisze:Chyba ten Jony kasuje mi posty![]()
Wiec jeszcze raz.
Czy jest jakis kibic przyjezdny, ktory w zamian za kanapke i wode wyczysci mi mokasyny?
Czekam na powazne oferty
sprzatali po sobie, nie zrobili chlewu tak jak robia wszyscyMKSO_ pisze:Wisła daje nam jedzenie a w zamian sprzątamy im sektory tak mozna odebrać tą sytuacje na meczu Wisła -Jagaqq pisze:Moze mama zapomniala Ci powiedziec ze w gosciach nie zostawia sie po sobie chlewu, ale wszystko przed Toba. Codziennie czlowiek uczy sie czegos nowego.Jasne_pelne pisze:Czy jest jakis kibic przyjezdny, ktory w zamian za kanapke i wode wyczysci mi mokasyny?
Czekam na powazne oferty
Nie oto chodzi panie drogi.PF pisze:Rozumiem sytuacje ok. Tylko powiedzcie mi wy wszyscy ktorzy bronicie tak Jagi czy kiedykolwiek jak dostaliscie wode od miejscowych czy posprzataliscie po sobie butelki??? Odpowiedz jest prosta nie!!!
Kibice Wisły zrobli miły gest. Zrobili darmowy catering na meczu na którym były m.in. goace kiełbaski, herbata, kanapki, napoje zimne. My chcieliśmy się w jakiś sposób odwdzięczyć i posprzątaliśmy to co po sobie zostawilismy.kawa1984 pisze:Ja mam również podobne zdanie jak przedmówca..mecz meczem...szacunek szacunkiem..ale żeby sektor sprzątać?? Są od tego firmy porządkowe...Jaga mogła jeszcze kible ku*** umyć i liście pograbić za sektorem
Przepraszam bardzo w imieniu Wisły i Jagi, ze wymienilismy sie kilkoma pozytywnymi gestami po zerwaniu 20-letniej zgody. Haniebny czyn, godny potępienia.IM pisze:Wisła pucuje się Jadze poczęstunkiem.
Jaga pucuje się Wiśle oprawą.
Jaga jest na fali i przeżywa najlepszy okres w swojej historii i Wisełka to widzi. Wie, że Lechia Jagiellonii do pięt nie dorasta i że popełniła błąd.
Jaga natomiast za wszelką cenę próbuje pozyskać jakąś zgodę. Włażą w d*** Wiśle, włażą Widzewowi, niedługo zaczną włazić Ruchowi![]()
Za 2 tygodnie w Wodzisławiu Jaga też wysprząta stadion Odrze?![]()
Kocham polską scenę kibicowską
cracovia 1906 krakow pisze:Kogo obchodzi ile on chodzi jak mu sie nie podobaja bluzgi na wisłe to nam tacy nie sa potrzebni.
PetykLG pisze:kibicowsko?disnemar pisze:To zależy w jakim kontekście, kibicowskim-na pewno.IM pisze:Wisła pucuje się Jadze poczęstunkiem.
Jaga pucuje się Wiśle oprawą.(...)Wie, że Lechia Jagiellonii do pięt nie dorasta i że popełniła błąd.
"Pozakibicowskim", który zaowocował taką sytuacją jaka mamy dzisiaj, to Lechia jest górą i ta opcję wybrało kilku ważnych z Wisły.Tyle.
Jest jak jest, dopóki nie wymrze ze starościtowarzystwo , które razem bawiło sie i bawi sie nadal (pozdro...) to ta zgoda w sercach trwa....
hyhy
ze niby w jakim konekscie?))))))
ja nie widze w zadnym:P
dopig? średnio lepsi moze czasem...ale napewno nie zawsze.Inny styl.
wyjazdy? czasem my czasem onimamy inny styl jeżdzenia i tyle.
pozaboiskowo wiadomo ze inna skala na naszą kożysc:)
hehe
smieszny post
dzis 9 tys na meczu !
w srode komplet z 12 tys.A czy na Jadze w 2 lidze bylo kiedys tyle publiki?
hyhy
Ś-W-LG
Romano pisze:Może na młodych taki styl kibicowania robi wrażenie ja osobiście
mam wyjebane na baloniki
Użytkownicy przeglądający to forum: polska123 i 117 gości