Komentarze @ 5-7.10.07r.

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM

Kiełbasa

Post autor: Kiełbasa » 07.10.2007, 10:26

Skończcie już z tymi "derbami" Łodzi.
Prawdziwe derby w środe :twisted:

iparts.pl
adolf 1
ban

Post autor: adolf 1 » 07.10.2007, 10:54

Jezioraka zero w Braniewie.
TERRORYSCI I FASZYSCI LECHIA GDANSK

19sebus48

Post autor: 19sebus48 » 07.10.2007, 10:54

KSG- Zagłębie
oprawa za strony KSG kapitalna piro ładnie wyszło co do dopingu...były chwile przestoju które wykorzystywało Zagłębie na swój doping:)
ogólnie dużo bluzgów na Zagłębie ale tylko ze strony sektorów 1,2,3
Zagłebie zajęło prawi całą "6" więc trochę ich było PZDR

S_ST

Post autor: S_ST » 07.10.2007, 11:09

To sie zaskoczylem ta oprawa Lecha.
Haslo "Od malego tak sie kręci...fanatycznie pierdolnieci" pierwszy uzyte juz bylo w poprzednim sezonie przez nas-intonowane bylo wiele razy na roznych meczach.Dopiero pozniej powstala vlepka z tym haslem.
Mimo to efektowna oprawa Pyrusow,zreszta jak zawsze.
P.S. i sie nie czepiam;-)
Ostatnio zmieniony 07.10.2007, 12:22 przez S_ST, łącznie zmieniany 1 raz.

krzysiek_AG

Post autor: krzysiek_AG » 07.10.2007, 11:37

S_ST pisze:To sie zaskoczylem ta oprawa Lecha.
Haslo "Od malego tak sie kręci...fanatycznie pierdolnieci" pierwszy uzyte juz bylo w poprzednim sezonie przez nas-intonowane bylo wiele razy na roznych meczach.Dopiero pozniej powstala vlepka z tym haslem.
Mimo to efektowna oprawa Pyrusow.
Z całym szacunkiem dla Was,ale nie jesteście Wisłą Jagiellonią Cracovią Lechią czy Legią,nie każdy musi znać wasze hasła,dlatego nie czepiaj się,że zostało to gdzies wykorzystane.
Gratulacje za dobrze wykonaną robotę:)LP&AG

HTB

Post autor: HTB » 07.10.2007, 12:12

Zapytałem tylko o przesłanie oprawy Jagi to jeden mi wyskakuje że c*** mi do tego, drugi że nie znam historii a trzeci troche sie ze mną zgadza, ale jednak zarzuca że jestem typowym internetowym bandytą. Eh nic sie biedny człowiek nie może dowiedzieć :( A tak zupełnie poważnie to przedstawiłem swoje zdanie jak ja to odbieram i tyle. I nadal twierdze że to włażenie Jagi w dupe Wisły. A co do naszych relacji z Górnikiem to albo mało wiecie albo udajecie debili. Zwykły chuligański układ i tyle. Dziwne że nikt nie powiedział złego słowa jak Ruch sobie sztame z Widzewem zrobił.
GKS KATOWICE MAŁOPOLSKA

IHSAHN

Post autor: IHSAHN » 07.10.2007, 12:17

wracajac do derbow Łodzi z mojej perspektywy sektor C bebny Łksu bardzo dobrze slyszalne
generalnie kibicowsko bardzo w porzadku

HTB

Post autor: HTB » 07.10.2007, 12:47

Szacunek szacunkiem, ale nie musieli takiej oprawy robić. Zresztą już c*** z tym, nieważne. Powiem Ci że gdyby zgoda GieKSy została zerwana w takich okolicznościach to bym nie miał szacunku do Banika. Prawda taka że Wisła wystawiła Jage na rzecz Lechii! A co do naszego układu to układ jak układ. Zwykły. Koniec z mojej strony!
GKS KATOWICE MAŁOPOLSKA

Werty

Post autor: Werty » 07.10.2007, 12:56

jimmyjazz pisze:
WW pisze:... zwłaszcza że macie vlepke z motywem faszystowskim tacy z was patrioci :shock: ,ale co tam niech żyje wasza propaganda.
[link]

co więc powiesz na to kolego ?
Stary nie porównuj gówna do twarożku, to jest jakaś vlepeczka robiona własnym sumptem bardzo prosta pewnie w paincie, a Wy robicie wraz z oficjalnymi swoimi vlepkami, vlepki ze swastykami i hitlerowskimi flagami, jakieś teskty o wesołej galerze adolfa hitlera itp....mało tego na derbach w drugiej lidze ze 3 lata temu ułozylisice z rac swastyke !!!! i teraz macie czelnosć spiewac hymn POLSKI!!!!!!

Pozatym Wy zawsze mieliscie problemy z tożsamoscią, obsesyjne wyzywanie nas od zydów w latach 90, nagle okazuje się że macie zydowskich załozycieli i biegacie po zydowskich cmentarzach szukajc ich grobów, póxniej znowu jakieś nazistowskie motywy a wszystko okraszone ..hymnem Polskim....i Wy jeszce macie czelnosc się czepiać????

Patrioci za dyche
[link]
tu polecam vlepke białe srodmiescie [link]
Obrazek

Incognito.

Post autor: Incognito. » 07.10.2007, 13:03

jimmyjazz pisze:
WW pisze:... zwłaszcza że macie vlepke z motywem faszystowskim tacy z was patrioci :shock: ,ale co tam niech żyje wasza propaganda.
[link]

co więc powiesz na to kolego ?
tyle że widzisz że to coś zrobionego w paincie a zresztą to 1 raz na oczy widze :? , a wasze wlepki z oficjialnych edycji ? (np. Białe śródmiescie) i dodam jeszcze że my nie śpiewamy hymnu przed derbami.

Qubek

Post autor: Qubek » 07.10.2007, 13:16

HTB pisze:Szacunek szacunkiem, ale nie musieli takiej oprawy robić. Zresztą już c*** z tym, nieważne. Powiem Ci że gdyby zgoda GieKSy została zerwana w takich okolicznościach to bym nie miał szacunku do Banika. Prawda taka że Wisła wystawiła Jage na rzecz Lechii! A co do naszego układu to układ jak układ. Zwykły. Koniec z mojej strony!
Ja mam podobne zdanie, moze nie odrazu ze Jaga włazi w dupe Wisle (bo to dość przesadne stwierdzenie) ale troche dziwi mnie ten transparent po tym co zrobiła Wisła. Skoro Jaga uniosła sie honorem po pamietnych wydarzeniach (co było zrozumiałe) to nie wiem po co wywieszała teraz taki transparent. Lech i Widzew tez sie szanują a obchodzi sie bez takich sytuacji. Zresztą nie moja sprawa wiec lepiej pozostawić to w spokoju :wink:

VJ
Wieloletnie zgody koncza sie również kosami, nie ma tu reguły

kawa1984

Post autor: kawa1984 » 07.10.2007, 13:33

Ja mam również podobne zdanie jak przedmówca..mecz meczem...szacunek szacunkiem..ale żeby sektor sprzątać?? Są od tego firmy porządkowe...Jaga mogła jeszcze kible ku*** umyć i liście pograbić za sektorem
..:: CWKS LEGIA WARSZAWA::..

Wieloryb
ostatnie ostrzeżenie

Post autor: Wieloryb » 07.10.2007, 13:35

flaga Igloopolu "Dębica to my!!!" niezły old school wczesne lata 90te się przypominają :wink:
WŁADCY OCEANÓW

miś13

Post autor: miś13 » 07.10.2007, 13:41

kawa1984 pisze:Ja mam również podobne zdanie jak przedmówca..mecz meczem...szacunek szacunkiem..ale żeby sektor sprzątać?? Są od tego firmy porządkowe...Jaga mogła jeszcze kible ku*** umyć i liście pograbić za sektorem
Wpis roku :lol: :lol: :D :D
Zgadzam sie w 100 %
To już przegiecie te porządki Jadźki...chyba zapłacili za bilety jak każdy...
Swoją drogą ciekawe czy wykażą sie taką kulturą na kolejnych wyjazdach :lol:

szalikowcypl
Major

Post autor: szalikowcypl » 07.10.2007, 13:42

Qubek pisze:
HTB pisze:Szacunek szacunkiem, ale nie musieli takiej oprawy robić. Zresztą już c*** z tym, nieważne. Powiem Ci że gdyby zgoda GieKSy została zerwana w takich okolicznościach to bym nie miał szacunku do Banika. Prawda taka że Wisła wystawiła Jage na rzecz Lechii! A co do naszego układu to układ jak układ. Zwykły. Koniec z mojej strony!
Ja mam podobne zdanie, moze nie odrazu ze Jaga włazi w dupe Wisle (bo to dość przesadne stwierdzenie) ale troche dziwi mnie ten transparent po tym co zrobiła Wisła. Skoro Jaga uniosła sie honorem po pamietnych wydarzeniach (co było zrozumiałe) to nie wiem po co wywieszała teraz taki transparent. Lech i Widzew tez sie szanują a obchodzi sie bez takich sytuacji. Zresztą nie moja sprawa wiec lepiej pozostawić to w spokoju :wink:

VJ
Wieloletnie zgody koncza sie również kosami, nie ma tu reguły
Przesłanie niesie za sobą historie Dynastii Jagiellonów jak i byłą zgodę.

Robicie z tego wielkie halo :shock:

TSNH

Post autor: TSNH » 07.10.2007, 13:42

HTB pisze:. Prawda taka że Wisła wystawiła Jage na rzecz Lechii!
Nie do końca wiesz co piszesz bo w imienu Wisły decyzje podjęły pojedyńcze osoby nie biorąc pod uwage reszty. Jaga w tej sytuacji wybrała honor i na dzień dzisiejszy pozostaje tylko duży szacunek między kibicami......
Na przebieg tej sytuacji 99% kibiców Wisły ani Jagi nie miała wpływu. Na dzień dzisjejszy trzeba ten stan rzeczy zaakceptować choć trudno się z tym pogodzić.........Mam nadzieje że to już rozumiesz
Ostatnio zmieniony 07.10.2007, 13:52 przez TSNH, łącznie zmieniany 1 raz.
NOWA HUTA (BIEŻANÓW)

Robinho1920
ban

Post autor: Robinho1920 » 07.10.2007, 13:47

Naprawdę Duży szacunek dla Jagi! Słyszałem że kiedyś była sztama Wisła -Ruch- Jaga . Ale gdy Wisła z nami zerwała to automatycznie też Jaga. Choć z Jagą dalej mamy dobRe stosunki widać to było jak gościliśmy u nich (dzięki za napoje!). PozdRo dla Jagi!!
SeRce w bieli kRew w błękicie KS Ruch Chorzów Ponad Życie!!!

jokers

Post autor: jokers » 07.10.2007, 14:06

HTB pisze:Prawda taka że Wisła wystawiła Jage na rzecz Lechii!
prawda jest taka że GÓWNO WIESZ!

co do oprawy Jagi

szalikowcypl napisał:
Przesłanie niesie za sobą historie Dynastii Jagiellonów jak i byłą zgodę.

PS: JASNE_PELNE prześmiewcu.. Jaga miała CATERING ZA FREE - więc w odwecie zachowali się również zajebiście.

net12345

Post autor: net12345 » 07.10.2007, 14:13

miś13 pisze:
kawa1984 pisze:Ja mam również podobne zdanie jak przedmówca..mecz meczem...szacunek szacunkiem..ale żeby sektor sprzątać?? Są od tego firmy porządkowe...Jaga mogła jeszcze kible ku*** umyć i liście pograbić za sektorem
Wpis roku :lol: :lol: :D :D
Zgadzam sie w 100 %
To już przegiecie te porządki Jadźki...chyba zapłacili za bilety jak każdy...
Swoją drogą ciekawe czy wykażą sie taką kulturą na kolejnych wyjazdach :lol:
ale nie tak jak każdy mieli DARMOWY CATERING picie, jedzenie do bólu, moze teraz zrozumeicie dlaczego tak sie zachowali a nie inaczej

qq

Post autor: qq » 07.10.2007, 14:46

Jasne_pelne pisze:Czy jest jakis kibic przyjezdny, ktory w zamian za kanapke i wode wyczysci mi mokasyny?

Czekam na powazne oferty 8)
Moze mama zapomniala Ci powiedziec ze w gosciach nie zostawia sie po sobie chlewu, ale wszystko przed Toba. Codziennie czlowiek uczy sie czegos nowego.

TSNH

Post autor: TSNH » 07.10.2007, 14:51

Jasne_pelne pisze:Chyba ten Jony kasuje mi posty :lol:

Wiec jeszcze raz.

Czy jest jakis kibic przyjezdny, ktory w zamian za kanapke i wode wyczysci mi mokasyny?

zostanów się co ty piszesz i co to ma za związek z sytuacją kiedy dostjesz za darmo jedzienie i wrzucasz z tego pozostałości do kosza? Z jakiego ty jestes domu? :lol:......albo może lepiej nie odpowiadaj. fine
NOWA HUTA (BIEŻANÓW)

Oddany Drużynie

Post autor: Oddany Drużynie » 07.10.2007, 15:29

Ci kulturalni kibice Jagi ponoć rozrabiali na dworcu w Radomiu według tamtejszych gazet :wink:

net12345

Post autor: net12345 » 07.10.2007, 15:50

MKSO_ pisze:
qq pisze:
Jasne_pelne pisze:Czy jest jakis kibic przyjezdny, ktory w zamian za kanapke i wode wyczysci mi mokasyny?

Moze mama zapomniala Ci powiedziec ze w gosciach nie zostawia sie po sobie chlewu, ale wszystko przed Toba. Codziennie czlowiek uczy sie czegos nowego.
Wisła daje nam jedzenie a w zamian sprzątamy im sektory tak mozna odebrać tą sytuacje na meczu Wisła -Jaga :lol:
sprzatali po sobie, nie zrobili chlewu tak jak robia wszyscy

PF

Post autor: PF » 07.10.2007, 15:53

Rozumiem sytuacje ok. Tylko powiedzcie mi wy wszyscy ktorzy bronicie tak Jagi czy kiedykolwiek jak dostaliscie wode od miejscowych czy posprzataliscie po sobie butelki??? Odpowiedz jest prosta nie!!!

-J-

Post autor: -J- » 07.10.2007, 16:10

PF pisze:Rozumiem sytuacje ok. Tylko powiedzcie mi wy wszyscy ktorzy bronicie tak Jagi czy kiedykolwiek jak dostaliscie wode od miejscowych czy posprzataliscie po sobie butelki??? Odpowiedz jest prosta nie!!!
Nie oto chodzi panie drogi.
Zwyczajem tego forum jest "dopierdalanie się do wszystkiego co się rusza", przykład ten temat parę stron wcześniej :) Wyciągnij wnioski.
Był to miły gest z Ich strony, mnie to się podobało, opinie prześmiewców i pseudo szyderców mam głęboko w odbycie :)
I nie generalizuj-to po primo.

Total

Post autor: Total » 07.10.2007, 16:42

Kibice Wisły zrobli miły gest. Zrobili darmowy catering na meczu na którym były m.in. goace kiełbaski, herbata, kanapki, napoje zimne. My chcieliśmy się w jakiś sposób odwdzięczyć i posprzątaliśmy to co po sobie zostawilismy.
No a jezeli Ty byś po wypierdalał po całym sektorze talerzyki pi kielbaskach i kubeczki po napojach a do tego nasral na środku sektora to Twoja sprawa.

tyskie

Post autor: tyskie » 07.10.2007, 16:48

ja p******* kibice Jagi posprzatali -źle, nazygali by na sektory Wisły- było by jeszcze gorzej, ku*** internetowi krzykacze z kibice.net :?
Mieli darmowy catering to sie odwdzieczyli w ten sposób proste, wg. mnie fajny gest...

IM
ban

Post autor: IM » 07.10.2007, 17:12

Wisła pucuje się Jadze poczęstunkiem.
Jaga pucuje się Wiśle oprawą.

Jaga jest na fali i przeżywa najlepszy okres w swojej historii i Wisełka to widzi. Wie, że Lechia Jagiellonii do pięt nie dorasta i że popełniła błąd.

Jaga natomiast za wszelką cenę próbuje pozyskać jakąś zgodę. Włażą w d*** Wiśle, włażą Widzewowi, niedługo zaczną włazić Ruchowi :lol:

Za 2 tygodnie w Wodzisławiu Jaga też wysprząta stadion Odrze? :shock:

Kocham polską scenę kibicowską :lol:

g-20

Post autor: g-20 » 07.10.2007, 17:25

Ale jaki jest sens zrywania zgody, żeby później się pucować??? Wg mnie oprawa Jagi fajna i raczej nawiązuje do historii niż do pucowania się komukolwiek. A śmiem twierdzić, że ten rycerz na sektorówce pośród zabytków Krakowa z wywieszonymi flagami Jagiellonii wygląda nieco prowokująco, więc nie rozumiem zdziwienia co poniektórych.

19kwl20

Post autor: 19kwl20 » 07.10.2007, 18:01

Jeszcze tego nie było żeby ktoś się tłumaczył z dobrego uczynku. Po za tym w Białymstoku probują zwalczyć stereotyp kibic = chuligan.
To są małe kroczki w dobrym kierunku aby na stadion nie bał się przyjść ojciec z małym dzieckiem ( już teraz jest takich osób bardzo dużo co się nie boją ). Im więcej będzie pisać o tym w gazetach, internecie itd. tym więcej ludzi będzie na stadionach ( nie mówię tylko w Białymstoku ). Bez napinki .... pomyślcie nad tym 8)

Public Enemy

Post autor: Public Enemy » 07.10.2007, 18:07

Obrazek

amfre

Post autor: amfre » 07.10.2007, 18:10

IM pisze:Wisła pucuje się Jadze poczęstunkiem.
Jaga pucuje się Wiśle oprawą.

Jaga jest na fali i przeżywa najlepszy okres w swojej historii i Wisełka to widzi. Wie, że Lechia Jagiellonii do pięt nie dorasta i że popełniła błąd.

Jaga natomiast za wszelką cenę próbuje pozyskać jakąś zgodę. Włażą w d*** Wiśle, włażą Widzewowi, niedługo zaczną włazić Ruchowi :lol:

Za 2 tygodnie w Wodzisławiu Jaga też wysprząta stadion Odrze? :shock:

Kocham polską scenę kibicowską :lol:
Przepraszam bardzo w imieniu Wisły i Jagi, ze wymienilismy sie kilkoma pozytywnymi gestami po zerwaniu 20-letniej zgody. Haniebny czyn, godny potępienia.

.. idiota
cracovia 1906 krakow pisze:Kogo obchodzi ile on chodzi jak mu sie nie podobaja bluzgi na wisłe to nam tacy nie sa potrzebni.

Przemek
ostatnie ostrzeżenie

Post autor: Przemek » 07.10.2007, 18:45

PetykLG pisze:
disnemar pisze:
IM pisze:Wisła pucuje się Jadze poczęstunkiem.
Jaga pucuje się Wiśle oprawą.(...)Wie, że Lechia Jagiellonii do pięt nie dorasta i że popełniła błąd.
To zależy w jakim kontekście, kibicowskim-na pewno.
"Pozakibicowskim", który zaowocował taką sytuacją jaka mamy dzisiaj, to Lechia jest górą i ta opcję wybrało kilku ważnych z Wisły.Tyle.

Jest jak jest, dopóki nie wymrze ze starości :wink: towarzystwo , które razem bawiło sie i bawi sie nadal (pozdro...) to ta zgoda w sercach trwa....
kibicowsko?
hyhy
ze niby w jakim konekscie? :)))))))
ja nie widze w zadnym:P
dopig? średnio lepsi moze czasem...ale napewno nie zawsze.Inny styl.
wyjazdy? czasem my czasem oni :) mamy inny styl jeżdzenia i tyle.
pozaboiskowo wiadomo ze inna skala na naszą kożysc:)
hehe
smieszny post :)
dzis 9 tys na meczu !
w srode komplet z 12 tys.A czy na Jadze w 2 lidze bylo kiedys tyle publiki?
hyhy
Ś-W-LG

Nie rób przypału z tym "hyhy", ja p*******. Prawda jest taka, że w ultrasce Jaga jest 5x lepsza od Nas (oprawy, głośny doping. A dziś na meczu było nie więcej jak 7,5k. Więcej obiektywizmu.

Co do meczu Lechia-GKS K.

Delegat pzpn dojebał się do flagi Malborka, która zawsze wisiała i nikt się nie czepiał. Na znak protestu sciagamy wszystkie flagi, a płótno "Malborscy Lechiści" wędruje pod zegar i wisi do końca meczu.

dolce

Post autor: dolce » 07.10.2007, 18:46

Lechia Jagiellonii do pięt nie dorasta.... dobre sobie
To że Jaga zajebiście ultrasuje i ładnie się prezentujeda to fakt
ale kolegę trochę poniosło
życie kibicowskie to nie tylko baloniki i ładne śpiewy
istnieje także kibicowanie poza stadionowe :)
P.S. ultrasowanie Jagi to naprawdę top

disnemar

Post autor: disnemar » 07.10.2007, 18:52

dolce pisze:(...)
istnieje także kibicowanie poza stadionowe :)
P.S. ultrasowanie Jagi to naprawdę top
...i o to mi chodziło w poście, a że PetykLG tego nie rozumie to trudno.
Czasami warto troszkę obiektywizmu zastosować.

kiwa jako tako

Post autor: kiwa jako tako » 07.10.2007, 18:54

A skąd wy możecie wiedzieć jak jest na Jadze ??? Ja też moge napisać, że są dobrzy w machaniu balonikami bo to taki stereotyp prosto z kibice.net, a jak jest naprawde to pewnie wiedzą tylko oni i ew. ekipy które z nimi się starły.

Co do ostatniej kolejki to jestem pełen podziwu dla Legii, która jeździ na niezorganizowane wyjazdy w bardzo dobrych liczbach. Niektórym ekipom jak się podstawi autobus czy pociąg za grosze tyle ludu nie zbiorą. Szacunek.

Przemek
ostatnie ostrzeżenie

Post autor: Przemek » 07.10.2007, 19:00

Romano pisze:Może na młodych taki styl kibicowania robi wrażenie ja osobiście
mam wyjebane na baloniki :)

Ja też jak i większość Lechistów, bo tak już u nas jest, ale jakby nie patrzeć ultras to jeden z ważniejszych elementów w jeśli chodzi i klimat kibicowski i w tej kwestii rzeczywiście nie dorastamy Jadze do pięt, ale kogo to obchodzi ;)

prawy_prosty

Post autor: prawy_prosty » 07.10.2007, 19:09

Szczerze to o sprzątaniu sektora dowiedziałem się dopiero z kibice.net pomimo że byłem na meczu... ;) dziwi mnie krytyczne podejście do tego. Uważam to za pozytywnie dziwne i nie spotykane, tak samo jak darmowy cattering od Wisły dla nas. Chciałem przy okazji podziękować za organizację ,,poczęstunku" bo obdarować tysiąc ludzików po kilkunastogodzinnej podróży to też trzeba mieć podejście i zapał.
Co do porównania Lechia- Jaga to jak tu już kilka osób wspominało zarówno jeden i drugi klub ma swoje mocne i słabe strony. Oba kluby w pewnych kwestia dzielą duże różnice, ale duże tzn. żadne z tych nie do przeskoczenia. Tak jak ,,gorsza dyspozycja" moim zdaniem, Lechii w ultrasce względem Jagi tak i sprawach mocno sportowych na korzyść Lechii. W temacie gdańszczan się nie wypowiadam bo to nie moje podwórko jednak w Jagiellonii zaszło wiele zmian, łącznie z kwestią do której nam najdalej do wspomnianego klubu ;)

Co do samego wyjazdu. Chujowo długa i męcząca podróż, miejsc siedzących brakowało dla wszystkich, stąd zapożyczenie ławek z dworców. Do tego ,,astronomiczne" prędkości rozwijane przez żółtka oraz nasza aranżacja wolnego czasu na przystankach ;)

Podoba mi się równierz postawa Legii o wczym wspomniał jeden z przedmówców. Uważam że takimi wyjazdami pomimo zakazu pokazują swój charakter i w jakimś tam stopniu krystalizują ekipe wyjazdową. Życze wytrwałości

Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony 07.10.2007, 19:13 przez prawy_prosty, łącznie zmieniany 1 raz.

dolce

Post autor: dolce » 07.10.2007, 19:10

[quote="kiwa jako tako"]A skąd wy możecie wiedzieć jak jest na Jadze ??? Ja też moge napisać, że są dobrzy w machaniu balonikami bo to taki stereotyp prosto z kibice.net, a jak jest naprawde to pewnie wiedzą tylko oni i ew. ekipy które z nimi się starły.

rzeczywiście jak jest na Jadze to pojęcia za dużego nie mam, brak styczności
może poza ich wjazdem na nasze sektory 2 lata temu

ale jakie ekipy się z nimi starły ?
pytam się z ciekawości bez złośliwości
Generalnie piszemy nie na temat...
co do tej kolejki to co się dzieję w Poznaniu to jakiś kosmos
zajebiste liczby w Krakowie i Zabrzu

Zablokowany