TadzioNorek pisze: ↑06.02.2022, 18:59Denis w którymś ostatnio wywiadzie przed walka zapytany o piłkę nożną i wymienienie jakiś ulubionych piłkarzy Elany odpowiedział że nie wie i w ogóle nie interesuje się futbolem bo jest nudny. Wiem że tu Ameryki nie odkryje ale to jest ku*** parodia że tacy ludzie teraz tworzą tzw ekipy... On jak i 95% obecnych chuliganów nie ma nic wspólnego ze swoimi drużynami. W innych krajach fanatycy potrafią się interesować swoją drużyna i przy tym walczyć za swój klub z innymi ekipami a w Polsce do tych ekip są dobierani ludzie z klubów gdzie razem trenują albo z bramek. Jeszcze troszkę i to wszystko jebnie i będą drugie Wyspy Brytyjskie :)
wiadomo róznie to bywa, pewnie zalezy od ekipy , miasta z ktorego pochodzi itp
Ale to że ktoś ''nie zbyt interesuje się piłką'', a jest zapalonym KIBOLEM, to raczej nie jest ewenememt. Sam znam dużo przykładów gdzie ktoś miałby duży problem z wymienieniem podstawowej jedenastki, czy nawet kilku piłkarzy swojego klubu- a jest zapalonym fanatykiem, i wyjazdy zalicza całymi sezonami od x lat, poświęca dla klubu, dla ekipy kawał swojego życia. Więc to żaden wyznacznik, i dla mnie żaden powód żeby uzależniać od tego czy ktoś jest prawdziwym kibicem piłki nożnej, czy nie - to czy jest jakimś gorszym fanatykiem.
Co do Denisa to mimo że sam mam wyrobione o nim zdanie, i uważam że sam z własnej chęci występuje jak małpa w cyrku - to jednak ujadanie tutaj na kibice.net i wylewanie pomyj , przeżywanie każdego zdania z wywiadu i analizowanie - to świadczy głównie o tych którzy tutaj to robią. Naprawdę nie macie nic innego do roboty? przecież to jego sprawa, i jego życie, a ujadają niektórzy tutaj jakby naprawdę mieli niezły ból d***.