Toruń i kujawsko-pomorskie
Moderatorzy: LechiaCHWM, Zorientowany
Re: Toruń i kujawsko-pomorskie
Denis penis czy jak ty tam masz wiem , ze to czytasz odezwij sie do mnie na prv chetnie cie parowko dojadę i zakończę twoja karierę tylko zebys wtedy ty znowu nie aktywował kariery u proroka ty cwelu
-
Banita_1982
denis j**** cie ty k****. Jakie masz zasady, i jaki z ciebie chuligan, to pokażesz na wiosnę. Nie boisz się, trzymasz się zawsze sztywno, to zobaczymy czy zaliczysz wszystkie wyjazdy elany.
-
wiernyioddany
Źle ująłem - z osobami którzy i tak na wyjazdach Widzewa sie nie pojawiają , lepiej ?nikodem pisze: 05.02.2022, 10:00 Kontakty z malolatami?Niedawno był na gali w towarzystwie ludzi z DHW,co walczył ten widzewiak z Żyrardowa.
Kto ma więcej oleju w głowie już dawno zobaczył że to karierowicz a nie fanatyk.
---- Łódzkości 1910 Fanatycy ----
Mordo nie porównuj mocnego wyjazdu Widzewa na kadre do relacji Denis-Krystian chwm bo o ile Denis poprosił o pomoc tatę zeby sprawę prostował to Krystian kilka razy był w opałach.Na szczęście mu się udalo.Fakt jest taki ze to Krystian na Elanie stworzył Denisa nie odwrotnie
-
lepszyodciebie
Napisał ci wyżej chłopak z Widzewa jak jest, wiec skąd ty gamoniu jesteś? Byli koledzy z Ruchu, Wisły i Stali Rzeszów odcięli się od niego dawno, ludzie z ekip niezwiązanych z nim jak Legia, Lech, Arka czy GKS Katowice kazali mu spierdalac ze swoją galą, ale z pewnością to te ekipy „są przykre” a ty jesteś ten kumaty bo mu klikasz serduszka na instagramie i oglądasz wywiady swojego idola. Ale przynajmiej wiadomo gdzie łowi swoich niedojebanych fanów. Nie odpisuj
Tak dorzuce 3 grosze....Ty nigdy nie uciekałeś? Kozak jesteś...ale jakbyś miał IQ wyższe od Denisa , to napisałbyś jakie były proporcje podczas tych prób dojechania. A , że intelektualnie na tym samym poziomie jesteś to chciałeś błysnąć. Jedni uciekali przed pierwszymi ze względu na sprzęt, inny ucieka jak jest sam a przeciwników jest razy .... (tu niech każdy wstawi sobie liczbę jaką chce). Ale domyślam się,że tu takich klaunów co nie uciekają jest więcej. Szkoda tylko , że topowym ekipom zdarzyło się uciekać/wycofać/spierdalać a przykladów można mnożyć a u pojednyczych internetowym hoolsom z bandy kibice.net słowo ucieczka jest nieznane (a z drugiej strony jak można uciec siedząc w kapciach w fotelu z telefonem w ręku....).lepszyodciebie pisze: 04.02.2022, 10:08 Do niedawna penis przyznawaka udzielał się tu razem z szybkonogim kuźma. Kuźma zanim jeszcze w swoim mieście uciekał trzy razy przed Lechia miał tu nick Progresywny68, a charakterniak od listów do prokuratora był ExtremeHobby wiec uważajcie bo w przerwie od solarium penis was pociśnie w wywiadzie na youtube
Nie chce być adwokatem Kuźmy ale gołym okiem widać,jak jedna osoba może trzymać ekipę w ryzach.Na tym przykładzie jest czarno na białym widać,że gdy zabrakło tej jednej konkretnej osoby,to ekipy z dnia na dzień NIE MA.
Co do Denisa...ja osobiście mam to szczęście,że nigdy nie siedziałem i nie będę osądzał jego słynnych listów.Jedno co nasuwa mi się do głowy po ich przeczytaniu i obejrzeniu kilku jego wypowiedzi,że on nie tylko zrobiłby wszystko dla pana prokuratora ale na chwile obecną zrobiłby też wszystko,żeby sprzedać się za kilkanaście polubień w serwisach społecznościowych.Idealny przykład jak można się stoczyć moralnie.
Ktoś tam pisał o jego gali,że olewają je czołowe ekipy. Przyznam rację, czołowych ekip tam nie było.Gdyby brały tam udział takie kibolskie potęgi jak Karkonosze albo Jeziorak,które idą w tą stronę w którą wiatr wieje to bym powiedział gala dla nieudaczników i tuz kibolskich.
Ale była Wisłoka (zgoda Górnika, a tym już do topki bliżej) był Walbrzych zgodowicz Tyskich i Zawiszy. Więc jednak jakoś ekipy z mniekszych miast ale takie załogi które już ponad 30-35 lat są na kibicowskiej scenie i mają jakąś markę wyrobioną (chociażby za to ,że to derbowe miasta i zarówno jedni i drudzy wytępili w nich swoich wrogów),były chłopy z dwóch ekip z Rzeszowa. Więc jednak ktoś się ma to zgadza ale co w/w oczekują tego już nie powiem bo najzwyczajniej w świecie nie wiem.
Na koniec napisze tylko jedno zdanie....jest mi po prostu szkoda normalnych typów z Elany zarówno kiboli fanatyków jak i ultrasów.
ku*** ten rarytas to jakis czub co ty porównujesz c**** do palca i p********* bzdury.ban82 pisze: 05.02.2022, 12:55Chłopie, on sie tym bawi.RaryTaS pisze: 05.02.2022, 12:37 Aha zapomniałbym.Denis o Pudzianie się raczej z szacunkiem wypowiedział a że Mario ma już po 30 latach brania sterydów przepalone styki to pierdoli te swoje kocopoły a potem walczy z jakimiś najmemami,bombardierami i innymi kelnerami i się spina do chłopa co się wyraził o nim z szacunkiem.No bo z kim on wygrał w swojej karierze?Mowa o jakimś topowym zawodniku.
"Coś" tam w tym swoim życiu osiągnął i naprawde nie musi nikomu juz nic udowadniać.
A co, po takiej akcji spodziewał się "honorowej solówki"?ślusarz pisze: 05.02.2022, 13:24Tak dorzuce 3 grosze....Ty nigdy nie uciekałeś? Kozak jesteś...ale jakbyś miał IQ wyższe od Denisa , to napisałbyś jakie były proporcje podczas tych prób dojechania. A , że intelektualnie na tym samym poziomie jesteś to chciałeś błysnąć. Jedni uciekali przed pierwszymi ze względu na sprzęt, inny ucieka jak jest sam a przeciwników jest razy .... (tu niech każdy wstawi sobie liczbę jaką chce). Ale domyślam się,że tu takich klaunów co nie uciekają jest więcej. Szkoda tylko , że topowym ekipom zdarzyło się uciekać/wycofać/spierdalać a przykladów można mnożyć a u pojednyczych internetowym hoolsom z bandy kibice.net słowo ucieczka jest nieznane (a z drugiej strony jak można uciec siedząc w kapciach w fotelu z telefonem w ręku....).lepszyodciebie pisze: 04.02.2022, 10:08 Do niedawna penis przyznawaka udzielał się tu razem z szybkonogim kuźma. Kuźma zanim jeszcze w swoim mieście uciekał trzy razy przed Lechia miał tu nick Progresywny68, a charakterniak od listów do prokuratora był ExtremeHobby wiec uważajcie bo w przerwie od solarium penis was pociśnie w wywiadzie na youtube
Nie chce być adwokatem Kuźmy ale gołym okiem widać,jak jedna osoba może trzymać ekipę w ryzach.Na tym przykładzie jest czarno na białym widać,że gdy zabrakło tej jednej konkretnej osoby,to ekipy z dnia na dzień NIE MA.
Co do Denisa...ja osobiście mam to szczęście,że nigdy nie siedziałem i nie będę osądzał jego słynnych listów.Jedno co nasuwa mi się do głowy po ich przeczytaniu i obejrzeniu kilku jego wypowiedzi,że on nie tylko zrobiłby wszystko dla pana prokuratora ale na chwile obecną zrobiłby też wszystko,żeby sprzedać się za kilkanaście polubień w serwisach społecznościowych.Idealny przykład jak można się stoczyć moralnie.
Ktoś tam pisał o jego gali,że olewają je czołowe ekipy. Przyznam rację, czołowych ekip tam nie było.Gdyby brały tam udział takie kibolskie potęgi jak Karkonosze albo Jeziorak,które idą w tą stronę w którą wiatr wieje to bym powiedział gala dla nieudaczników i tuz kibolskich.
Ale była Wisłoka (zgoda Górnika, a tym już do topki bliżej) był Walbrzych zgodowicz Tyskich i Zawiszy. Więc jednak jakoś ekipy z mniekszych miast ale takie załogi które już ponad 30-35 lat są na kibicowskiej scenie i mają jakąś markę wyrobioną (chociażby za to ,że to derbowe miasta i zarówno jedni i drudzy wytępili w nich swoich wrogów),były chłopy z dwóch ekip z Rzeszowa. Więc jednak ktoś się ma to zgadza ale co w/w oczekują tego już nie powiem bo najzwyczajniej w świecie nie wiem.
Na koniec napisze tylko jedno zdanie....jest mi po prostu szkoda normalnych typów z Elany zarówno kiboli fanatyków jak i ultrasów.
Myślał że mu się upiecze, że jakoś to będzie?
W Gdańsku nie ma "przedawnienia".
A ten wyrok uratował mu dużo zdrowia, przynajmniej na razie...
Chodziło mi oczywiście o sanki, bo wyroku jeszcze chyba nie dostał...PCHLG pisze: 05.02.2022, 14:27A co, po takiej akcji spodziewał się "honorowej solówki"?ślusarz pisze: 05.02.2022, 13:24Tak dorzuce 3 grosze....Ty nigdy nie uciekałeś? Kozak jesteś...ale jakbyś miał IQ wyższe od Denisa , to napisałbyś jakie były proporcje podczas tych prób dojechania. A , że intelektualnie na tym samym poziomie jesteś to chciałeś błysnąć. Jedni uciekali przed pierwszymi ze względu na sprzęt, inny ucieka jak jest sam a przeciwników jest razy .... (tu niech każdy wstawi sobie liczbę jaką chce). Ale domyślam się,że tu takich klaunów co nie uciekają jest więcej. Szkoda tylko , że topowym ekipom zdarzyło się uciekać/wycofać/spierdalać a przykladów można mnożyć a u pojednyczych internetowym hoolsom z bandy kibice.net słowo ucieczka jest nieznane (a z drugiej strony jak można uciec siedząc w kapciach w fotelu z telefonem w ręku....).lepszyodciebie pisze: 04.02.2022, 10:08 Do niedawna penis przyznawaka udzielał się tu razem z szybkonogim kuźma. Kuźma zanim jeszcze w swoim mieście uciekał trzy razy przed Lechia miał tu nick Progresywny68, a charakterniak od listów do prokuratora był ExtremeHobby wiec uważajcie bo w przerwie od solarium penis was pociśnie w wywiadzie na youtube
A kim jest ojciec Denisa, że jest wstanie prostować sprawy w Gdańsku za synka?grubsonet pisze: 05.02.2022, 13:00 Mordo nie porównuj mocnego wyjazdu Widzewa na kadre do relacji Denis-Krystian chwm bo o ile Denis poprosił o pomoc tatę zeby sprawę prostował to Krystian kilka razy był w opałach.Na szczęście mu się udalo.Fakt jest taki ze to Krystian na Elanie stworzył Denisa nie odwrotnie
Powoli robią się drudzy Murańscy.Rudy5555 pisze: 05.02.2022, 18:42A kim jest ojciec Denisa, że jest wstanie prostować sprawy w Gdańsku za synka?grubsonet pisze: 05.02.2022, 13:00 Mordo nie porównuj mocnego wyjazdu Widzewa na kadre do relacji Denis-Krystian chwm bo o ile Denis poprosił o pomoc tatę zeby sprawę prostował to Krystian kilka razy był w opałach.Na szczęście mu się udalo.Fakt jest taki ze to Krystian na Elanie stworzył Denisa nie odwrotnie
Denisowi nie brak umiejętności ale czajnik mu się szybko gotuje.
Żeby nie odbiegać o tematu jak zrodził się układ GKM- BKS?
No i balonik letko pierdolnął.Nie skończyć gościa ze 3 kategorie wagowe niżej...
Wielki napecznialy penis nie mógł sobie poradzić z 20kg lżejszym gościem. Wygrał owszem ale nie oszukujmy się ze ten głąb chyba się w końcu utemperuje bo wierzycie w to że po tej walce wyjdzie z dwoma albo trzema na raz tak jak to mówił ha ha. Niech w końcu dadzą mu kogoś jego pokroju to zobaczymy jaki on dobry jest prawda
Już lepszy pudzian po 30 latach brania sterydów niż Twój idol który wali teścia co 3 dni i myśli ze miał by szanse z mistrzem UFC.. kto pierdoli kocopoly każdy może ocenić, dzisiaj było widać - napompowana faja nie trzymająca ciśnienia.RaryTaS pisze: 05.02.2022, 12:37 Ale wy jesteście przykre.Temat ciągniecie jak jebane plotkary a chłop ma w was wyjebane i robi swoje,jeździ po Polsce i jakoś nikt z was nie był w stanie podjechać na galę porozmawiać i wyskoczyć na solówkę.
'lepszyodciebie' następny gagatek.Ostatnio się tu śmiał że ludzie piszą o Denisie a sam wczoraj napierdolił ze 3 rozprawki na jego temat.Jakiś czas temu panie lechisto pisałeś do modów żeby ci konto stąd wyjebali więc po c*** się tu znowu zarejestrowałeś pod nowym nickiem.
Denis i Krystian i ogólnie ME mieliby zajebani przez was,jakieś dzbany tu pisały że będą musieli nawet z Polski wypierdolić przed chwm a tymczasem Denis w najlepsze jezdzi po Polsce i nikt go od kilku lat nie ruszył.
Tak samo jak Widzew miał na kadrę nie jeździć a do Macedonii jakoś internet hooligans z kibice net nie dotarli a ci co byli nie dali rady Widzewa zajebać.
Dziś nawet Denis wam daje okazję zarobić parę złotych więc zamiast tu plotkować to idzcie do buka i stawiajcie że Załęcki rozstrzygnie to na swoją korzyść w 1 minucie.Kursy około 4.
Wy właśnie jesteście jak ten cały anal kwieciński.Skacze jak ratlerek a jak przychodzi co do czego to się za ochroniarkami chowa.Dziś dostanie w******* i przestanie kozaczyć.
Aha zapomniałbym.Denis o Pudzianie się raczej z szacunkiem wypowiedział a że Mario ma już po 30 latach brania sterydów przepalone styki to pierdoli te swoje kocopoły a potem walczy z jakimiś najmemami,bombardierami i innymi kelnerami i się spina do chłopa co się wyraził o nim z szacunkiem.No bo z kim on wygrał w swojej karierze?Mowa o jakimś topowym zawodniku.
..Na szczytach kominy dym spowijo ta ziymia
brudne familoki miejsce mego pochodzynia ..
brudne familoki miejsce mego pochodzynia ..
To wyjdź z nim przecież taki kot internetowy jesteś.Glutek pisze: 05.02.2022, 21:52 Wielki napecznialy penis nie mógł sobie poradzić z 20kg lżejszym gościem. Wygrał owszem ale nie oszukujmy się ze ten głąb chyba się w końcu utemperuje bo wierzycie w to że po tej walce wyjdzie z dwoma albo trzema na raz tak jak to mówił ha ha. Niech w końcu dadzą mu kogoś jego pokroju to zobaczymy jaki on dobry jest prawda
Po walce pierwsze co to "zamknąć ryje hejterzy" haha a ,co on myslal ze za takie cwaniakowania ilu to on na raz nie najebie beda mu kwiaty zrzucać? Miał r******* przeciez tego pato sportoca i cpuna w 1 rundzie to,po walce wytłumaczenie ze juz nigdy wiecej się nie będzie bil w duzych rękawicach a na gołe łapy z nim wygra każdy kto ma ciut wiecej cardio,i tak samo mocne jebniecie w łapie, bo bie ma co gadac cios ma silny ale,jak ktos wyżej dobrze napisał niech zawalczy z kimś podobnym do siebie,np z każdym zwycięzca gromdya,tam leszczy nie ma...
Ja p******* argument przedszkolaka.kokoss pisze: 05.02.2022, 22:19To wyjdź z nim przecież taki kot internetowy jesteś.Glutek pisze: 05.02.2022, 21:52 Wielki napecznialy penis nie mógł sobie poradzić z 20kg lżejszym gościem. Wygrał owszem ale nie oszukujmy się ze ten głąb chyba się w końcu utemperuje bo wierzycie w to że po tej walce wyjdzie z dwoma albo trzema na raz tak jak to mówił ha ha. Niech w końcu dadzą mu kogoś jego pokroju to zobaczymy jaki on dobry jest prawda
Miało byc max 30 sekund, miał być OIOM a jeszcze ze 2 rundy i przewróciłby się o własne nogi.Gdzie on z kimś poważniejszym z tym cardio.
Naprawdę nie ustrzelił 20 kilo lżejszego menela?? 
Co tym razem przeszkodziło?
Oj mit wszechmocnego Denisa chyba upada...
Co tym razem przeszkodziło?
Oj mit wszechmocnego Denisa chyba upada...
ŁKS ŁÓDŹ
[quote=PCHLG post_id=1380832 time=1644067628
[/quote]
A co, po takiej akcji spodziewał się "honorowej solówki"?
[/quote]
Kolejny mitoman.W gdansku nie ma przedawnienia a jakos na konfidenta zalozyciela fanclubu Lechii z ilawy mimo papierow przymkneliscie oko.Pytanie retoryczne , z kim powinno sie bardziej jechac z toba za farmazony czy z typami od was ktorzy dostali papiery a zamietli sprawe pod dywan??????
[/quote]
[/quote]
Kolejny mitoman.W gdansku nie ma przedawnienia a jakos na konfidenta zalozyciela fanclubu Lechii z ilawy mimo papierow przymkneliscie oko.Pytanie retoryczne , z kim powinno sie bardziej jechac z toba za farmazony czy z typami od was ktorzy dostali papiery a zamietli sprawe pod dywan??????
-
Kibic_janusz
I jak tam wariacie, dużo postawiłeś?RaryTaS pisze: 05.02.2022, 12:37
Dziś nawet Denis wam daje okazję zarobić parę złotych więc zamiast tu plotkować to idzcie do buka i stawiajcie że Załęcki rozstrzygnie to na swoją korzyść w 1 minucie.Kursy około 4.
-
lepszyodciebie
Chyba ci już nie odpowie bo na prośbę kogoś z Widzewa poleciały z tematu jego posty i drugie konto „Wojciechanonim”.
A roztrzęsiony i wygwizdany przez cała hale denis krzyczący w wywiadzie do ludzi „zamknijcie mordę hejterzy, chujwam w dupe” to najśmieszniejsze co można zobaczyć w ten niedzielny poranek. Polecam
A roztrzęsiony i wygwizdany przez cała hale denis krzyczący w wywiadzie do ludzi „zamknijcie mordę hejterzy, chujwam w dupe” to najśmieszniejsze co można zobaczyć w ten niedzielny poranek. Polecam
Była gwiazda ME i ich lider, czyli ktoś kto po kuźnię przez jakiś czas trzymał ,,ich za łeb,, nie pokazał tak naprawdę za wiele z menelem od MTV lżejszym od niego o ponad 20 kilo. Przecież tak nogi miał mu łamać

Parowa się teraz tłumaczy, że koronę miał i dlatego tak źle z nim z kondycją. Grypę miałeś przyglupie, a sądząc po twych miłosnych listach do proroka, to jakby ci groziło coś powyżej 5 -10 lat to byś usiadł na kutasa.
Ile Wisły na walce Denisa ? 
-
przeciętne IQ
Fajnie, że w końcu ruszyłeś się na wyjazd ale skończ się produkować w tematach, które Cię nie dotyczą. Zwłaszcza pod takim nickiem.
-
wkswawelhooligans
Zero, a co Wisła miała by tam robić?
-
DarioRomanoli
Nadmuchany balon pękł, wielu to przewidywało. Nie wiem na co ten progresywny exelanowiec liczył? Narobili szumu, zrobił się ruch na fejsbuku i jutube, ile sprzedało się pejperwiu, bo to było najważniejsze dla włodarzy tej prężnej federacji, a uj ich tam wie. Nie wiem jak dalsza kariera; walka z karłem, z babą z wąsami, z Norbim, na koniec unifikacja pasów z fame mma i walka z Najmanem. Kariera fajtera nabiera tempa... Daj pan spokój.
Trzymaj się EX68 i nie zwariój tam.
Trzymaj się EX68 i nie zwariój tam.
Tego nie wiem, ale na ceremonii ważenia, na hasło zróbcie hałas, był taki wrzask jak po dzwonku na przerwę w szkole podstawowej.
Jak to co?! dopingować EXczłonka ekipy nowego zgodowicza.
Ten zjeb chce walczyc z Pudzianem?
Pudzian mu wyjebie i bedzie po penisku.
Ojej na peniska maja wyjebane nawet te cale sharksi
Pudzian mu wyjebie i bedzie po penisku.
Ojej na peniska maja wyjebane nawet te cale sharksi
-
DarioRomanoli
Pudzian, wcale nie głupi pomysł. Był 20 kilo lżejszy, pora na 20 lat starszego. Nazwisko Pudzianowski jeszcze się trzyma, ale forma sportowa pewnie marna u tego 45 latka. Fajter z niego conajwyżej średni. Łakomy kąsek dla jakiegoś młodego gniewnego na rozbujanie kariery.
[/quote]
[/quote]
Z jakiej ekipy jesteś pajacu?
-
DennisWise
Przecież on ma dokładnie takie samo zachowanie jak Pudzian na początku swojej walecznej kariery. Też twierdził że jest najlepszy umie rzucać i najsilniejszy na świecie. Potem po Najmanie i jakimś japońskim turyście poleciał do USA szybko podbić UFC gdzie Tim Sylvia figurą prosto z mcdonalda wytarł nim ring i zaczęła się kariera balonowa czyli butterbeany, sapy i inne wynalazki które przyjeżdżały tylko po wypłatę. To chyba wpływ sterydów że człowiek uważa się za Boga i traci kontakt z rzeczywistością podobnie jak po niektórych narkotykach. Stać ich na najlepsze hormony albo jakieś generacje koksu to tak jest kiedyś po ruskiej metce były jedynie syfy na gębie i plecach a potem depresje i samobójstwa. Dziś cholera wie co oni biorą i za ile.
-
Kibic_janusz
Kto poleciał podbić UFC, o czym ty mówisz!
No i Pudzianowski, gdy zaczynal karierę w MMA, to był już legendą w swojej dyscyplinie, serio nie widzisz różnicy?
-
DarioRomanoli
Wszystko się zgadza. Co najwyżej średni fajter o Pudzianie, to trochę na wyrost z mojej strony, może w KSW, ale nie w wielkim świecie. Pamiętam tą walkę w UFC, jak grubas z maca, co umiał się bić wytarł naszym siłaczem mate. Od początku Pudzian w KSW to raczej biznesowa ruch włodarzy, niż rzeczywista próba zrobienia ze sportowca sportu siłowego dobrego zawodnika sportu walki. Chociaż w kilku przypadkach to się udało, np. Szymon Kołecki, w tym było to mało prawdopodobne.DennisWise pisze: 06.02.2022, 17:16 Przecież on ma dokładnie takie samo zachowanie jak Pudzian na początku swojej walecznej kariery. Też twierdził że jest najlepszy umie rzucać i najsilniejszy na świecie. Potem po Najmanie i jakimś japońskim turyście poleciał do USA szybko podbić UFC gdzie Tim Sylvia figurą prosto z mcdonalda wytarł nim ring i zaczęła się kariera balonowa czyli butterbeany, sapy i inne wynalazki które przyjeżdżały tylko po wypłatę. To chyba wpływ sterydów że człowiek uważa się za Boga i traci kontakt z rzeczywistością podobnie jak po niektórych narkotykach. Stać ich na najlepsze hormony albo jakieś generacje koksu to tak jest kiedyś po ruskiej metce były jedynie syfy na gębie i plecach a potem depresje i samobójstwa. Dziś cholera wie co oni biorą i za ile.
Żeby zbyt daleko nie odchodzić od Toruńsko-kujawsko- pomorskiego to, powtórzę się, progresywny EXelanowiec ma szansę wygrać z Pudzianem. Choć zachowanie ma podobne, to jednak nie ma jeszcze kilkunastu lat brania ciężkich sterydów za sobą jak Pudzian, gdy zaczynał waleczną karierę.
-
Kibic_janusz
Jesteś pewien że to pamiętasz?
-
lepszyodciebie
Poważnie porównujecie 5-krotnego mistrza świata i tytana pracy do tego przećpanego idioty, co krzyczy do ludzi „chujwam w dupe” ?
-
TadzioNorek
Denis w którymś ostatnio wywiadzie przed walka zapytany o piłkę nożną i wymienienie jakiś ulubionych piłkarzy Elany odpowiedział że nie wie i w ogóle nie interesuje się futbolem bo jest nudny. Wiem że tu Ameryki nie odkryje ale to jest ku*** parodia że tacy ludzie teraz tworzą tzw ekipy... On jak i 95% obecnych chuliganów nie ma nic wspólnego ze swoimi drużynami. W innych krajach fanatycy potrafią się interesować swoją drużyna i przy tym walczyć za swój klub z innymi ekipami a w Polsce do tych ekip są dobierani ludzie z klubów gdzie razem trenują albo z bramek. Jeszcze troszkę i to wszystko jebnie i będą drugie Wyspy Brytyjskie :)
O. z Radomiaka ma zakaz na tatuaże i go na Wotore zamazał. Elana toleruje celebrytę z chyiganskimi dziarami ich ekipy?
.
Kuźma jako był taki był, ale nigdy nie dopuscilbym do tego , gdzie gość z chuligańskimi tatuażami elany wypowiada się, że mógłby pod publikę walczyć z 9 karłami. ku*** ludzie trzymajcie mnie
.
Kuźma jako był taki był, ale nigdy nie dopuscilbym do tego , gdzie gość z chuligańskimi tatuażami elany wypowiada się, że mógłby pod publikę walczyć z 9 karłami. ku*** ludzie trzymajcie mnie
-
DarioRomanoli
To nie porównanie tych dwóch osobistości, tylko moja spekulacja na temat ewentualnego pojedynku ich obu w aktualnych warunkach przyrody.lepszyodciebie pisze: 06.02.2022, 18:52 Poważnie porównujecie 5-krotnego mistrza świata i tytana pracy do tego przećpanego idioty, co krzyczy do ludzi „chujwam w dupe” ?
Ta kibic_janusz, jestem pewien, że to widziałem, napiszę Ci coś jeszcze: Ty też możesz to zobaczyć...
To zapodaj linka.
TadzioNorek pisze: 06.02.2022, 18:59 Denis w którymś ostatnio wywiadzie przed walka zapytany o piłkę nożną i wymienienie jakiś ulubionych piłkarzy Elany odpowiedział że nie wie i w ogóle nie interesuje się futbolem bo jest nudny. Wiem że tu Ameryki nie odkryje ale to jest ku*** parodia że tacy ludzie teraz tworzą tzw ekipy... On jak i 95% obecnych chuliganów nie ma nic wspólnego ze swoimi drużynami. W innych krajach fanatycy potrafią się interesować swoją drużyna i przy tym walczyć za swój klub z innymi ekipami a w Polsce do tych ekip są dobierani ludzie z klubów gdzie razem trenują albo z bramek. Jeszcze troszkę i to wszystko jebnie i będą drugie Wyspy Brytyjskie :)
wiadomo róznie to bywa, pewnie zalezy od ekipy , miasta z ktorego pochodzi itp
Ale to że ktoś ''nie zbyt interesuje się piłką'', a jest zapalonym KIBOLEM, to raczej nie jest ewenememt. Sam znam dużo przykładów gdzie ktoś miałby duży problem z wymienieniem podstawowej jedenastki, czy nawet kilku piłkarzy swojego klubu- a jest zapalonym fanatykiem, i wyjazdy zalicza całymi sezonami od x lat, poświęca dla klubu, dla ekipy kawał swojego życia. Więc to żaden wyznacznik, i dla mnie żaden powód żeby uzależniać od tego czy ktoś jest prawdziwym kibicem piłki nożnej, czy nie - to czy jest jakimś gorszym fanatykiem.
Co do Denisa to mimo że sam mam wyrobione o nim zdanie, i uważam że sam z własnej chęci występuje jak małpa w cyrku - to jednak ujadanie tutaj na kibice.net i wylewanie pomyj , przeżywanie każdego zdania z wywiadu i analizowanie - to świadczy głównie o tych którzy tutaj to robią. Naprawdę nie macie nic innego do roboty? przecież to jego sprawa, i jego życie, a ujadają niektórzy tutaj jakby naprawdę mieli niezły ból d***.
-
Kibic_janusz
Gdzie można zobaczyć walke Pudzianowskiego w UFC? I kiedy się ona odbyła, z kim tam walczył?DarioRomanoli pisze: 06.02.2022, 19:06
Ta kibic_janusz, jestem pewien, że to widziałem, napiszę Ci coś jeszcze: Ty też możesz to zobaczyć...