Toruń i kujawsko-pomorskie
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: Toruń i kujawsko-pomorskie
Nie chcę nikogo atakować, ale Elana i życie z ciężko zarobionych pieniędzy w pocie czoła to jest jednak odważna teza.
-
-
Ruchac, ruchac, ruchac aaaaaauuuuuu...
-
-
Słuchaj lamusie, tak to sobie możesz do kolegów na wsi mówić albo pod żabką..
j**** urkaine
-
Temat zacny, fanatyczka też. :) Idzie weekend, nie ma co się bez sensu wzajemnie atakować.
-
Hmm tak sobie myślę że skoro ktoś tu wrzuca Zawiszakom ze sa pedofilami ponieważ złapali jakiegoś pajaca w masce to jeżeli teraz ktoś się rozjebie z Elany to trzeba im jechać od konfidentów. Na ta chwile tak to wygląda niestety
-
"Elana Toruń nie wystartuje w rundzie wiosennej rozgrywek III ligi w grupie II. Klub ogłosił upadłość"
Że tak? Że już? Czy coś jeszcze przed rundą wiosenną jest szansa?
Że tak? Że już? Czy coś jeszcze przed rundą wiosenną jest szansa?
-
W mediach lokalnych piszą że na 99% Elana nie wystartuje w rundzie wiosennej i są obecnie w restrukturyzacji. Za bardzo nie widać po kibicach Elany prób ratowania klubu ani żadnych informacji co dalej. Jakie w takim razie Elanowcy mają plany na wiosnę? Będziecie jakoś działać na rzecz odbudowy klubu czy skupiacie się na zgodach? Jeśli Elana się nie odbuduje to mam przeczucie że Ciechocinek i Aleksandrów szybko staną się FC Widzewa.
-
Kto do tej pory byl głównym sponsorem Elany?
-
Od 8 ligi ????
Ja napiszę tak od serca - ZDYCHAJ TORUŃSKA k****...
Ja napiszę tak od serca - ZDYCHAJ TORUŃSKA k****...
-
-
walczyli, walczyli...patrinhotrn pisze: ↑23.12.2021, 18:46W mediach lokalnych piszą że na 99% Elana nie wystartuje w rundzie wiosennej i są obecnie w restrukturyzacji. Za bardzo nie widać po kibicach Elany prób ratowania klubu ani żadnych informacji co dalej. Jakie w takim razie Elanowcy mają plany na wiosnę? Będziecie jakoś działać na rzecz odbudowy klubu czy skupiacie się na zgodach? Jeśli Elana się nie odbuduje to mam przeczucie że Ciechocinek i Aleksandrów szybko staną się FC Widzewa.
-
ELANA TORUŃ NIGDY NIE ZGINIE trzymajcie sie bracia jesteśmy z Wami na dobre i na złe.Dacie rade,pozdrowienia z miasta Łodzi.
Widzew-Elana!!!
Widzew-Elana!!!
-
Śmiali się z innych wrogich ekip jak upadły ich ukochane kluby. Promowali trend przyznawania się i udzielana wywiadów. Najpierw sami usiedli na butelkę a końcem końców klub się rozpadł. Won do piekła k**** wściekła
-
witoldpyrkosz pisze: ↑24.12.2021, 12:07patrinhotrn pisze: ↑23.12.2021, 18:46W mediach lokalnych piszą że na 99% Elana nie wystartuje w rundzie wiosennej i są obecnie w restrukturyzacji. Za bardzo nie widać po kibicach Elany prób ratowania klubu ani żadnych informacji co dalej. Jakie w takim razie Elanowcy mają plany na wiosnę? Będziecie jakoś działać na rzecz odbudowy klubu czy skupiacie się na zgodach? Jeśli Elana się nie odbuduje to mam przeczucie że Ciechocinek i Aleksandrów szybko staną się FC Widzewa.
jesteeś symbolem zjebania tego forum.
Za bardzo nie widac, bo nie opisali tego na jakiś ku*** fp, żeby takie cymbały jak ty mogły to czytać? Toć wypowiadasz się głównie w temacie Torunia i nic nie wiesz?
Albo jesteś wibrunem, to zamkinij ryj w ogóle i sobie z konfidentami piąteczki pozbijaj
albo jakimś studentem co mieszka w Toruniu, to nie wiem, idź się na kolokwium poucz, albo zaproś koleżankę z roku na piwo gdzieś, może jak porchasz przestanies dzielić sie z ludźmi swoimi c**** wartymi kminami
Dla Ciebie garstka ludzi na meczach i zera na wyjazdach to wspieranie klubu? Większość Twoich kolegów dowiedziało się co to kibicowanie na Broniewskiego 98. Nie będę wymieniał ksywek osób z Elany którzy na prostej za małolata krzyczeli "heej Apator". Wolę być symbolem zjebania tego forum mając kilkadziesiąt wyjazdów na.koncie i po mimo wieku jeździć i nadmiaru obowiązków dalej chodzić na mecze niż być symbolem zjebania obecnego pokolenia które swój klub wspiera tylko sprzed klawiatury a na wyjazdy jeździ tylko w tedy kiedy główna ekipa się zbierze.
-
(e) zdychaj ty k****!!
-
-
Oby tylko Denis nie przyszedł na konferencję do ciapatego w saszetce/listonoszce/T O R E B C Ę bo kilku łebkom tutaj z koalicji WRWE by się zawalił światopogląd :)Kumatyinaczej pisze: ↑04.01.2022, 10:58Jak tam widzewiaczki odebrały walkę penisa u malika? Będzie koniec zgody, za bujanie się z ciapatymi?
No i przywódca Elany w wywiadzie mówi, że spotkał już kilku tik-tokerów, youtuberów itp. " i się okazało, że to bardzo wporządku ludzie"... ale pedaliada w tym Toruniu :)
-
W żadnym wypadku nie runie :) Ja to piszę ironicznie bo zawsze mi się chciało śmiać jak czytałem tu wpisy niektórych bardzo aktywnych chuliganów... aktywnych tylko w necie, większość z nich z Widzewa i zaprzyjaźnionych ekip :)przypalowiec z forum pisze: ↑04.01.2022, 12:40A twój światopogląd runie jak Ci napisze ze Denis na Elanie juz glosu decyzyjnego nie ma?WF. pisze: ↑04.01.2022, 11:19Oby tylko Denis nie przyszedł na konferencję do ciapatego w saszetce/listonoszce/T O R E B C Ę bo kilku łebkom tutaj z koalicji WRWE by się zawalił światopogląd :)Kumatyinaczej pisze: ↑04.01.2022, 10:58Jak tam widzewiaczki odebrały walkę penisa u malika? Będzie koniec zgody, za bujanie się z ciapatymi?
No i przywódca Elany w wywiadzie mówi, że spotkał już kilku tik-tokerów, youtuberów itp. " i się okazało, że to bardzo wporządku ludzie"... ale pedaliada w tym Toruniu :)
-
-
https://www.youtube.com/watch?v=1Qn8V84i56o
Typ mówi, że przez 8 lat był aktywny na Zawiszy, a obecnie jest sympatykiem Lechii
Typ mówi, że przez 8 lat był aktywny na Zawiszy, a obecnie jest sympatykiem Lechii
-
Denis mówił ostatnio w wywiadzie,że zaden z Zawiszy nigdy z nim na solo nie wyszedł itp. Ten niby jest,czy był z Zetki i nie odmawia solówek, wiec niech sie spotkają :)le_suiveur pisze: ↑06.01.2022, 20:21https://www.youtube.com/watch?v=1Qn8V84i56o
-
Siejesz farmazony powtórzone kilka miesięcy temu które dawno zostały wyjaśnione, nie jest sympatykiem klubu z Gdańska tylko jest członkiem klubu motocyklowego Company.le_suiveur pisze: ↑06.01.2022, 20:21https://www.youtube.com/watch?v=1Qn8V84i56o
j**** urkaine
-
Ten cały Denis jak się odpalił jak został pociągnięty temat "zeznań" w trakcie 20min konfrontacji/konferencji.
Niesamowity człowiek, gość od sterydów ma chyba jakieś ciężkie powikłania na mózgu.
Uważam że po tym całym cyrku gość powinien być kompletnie i doszczętnie zniszczony.
Coraz to weselej w świecie kibicowskim...
Niesamowity człowiek, gość od sterydów ma chyba jakieś ciężkie powikłania na mózgu.
Uważam że po tym całym cyrku gość powinien być kompletnie i doszczętnie zniszczony.
Coraz to weselej w świecie kibicowskim...
-
Cóż za zbieg okoliczności...Denis wyszedł na konferencję w "obstawie ochroniarza" byłego zgodowicza z Jezioraka,konfidenta który był założycielem FC Lechii w Iławie. Jaki ten świat mały
-
Wie ktoś może, czy walka Denisa będzie przed, czy po walce karłów?
-
Ogólnie patrząc na cała tą sytuacje w Toruniu i nie tylko uważam że świat kibicowski i jego zasady już dawno upadły. Denis stał się celebrytą na którym ucierpieli tylko chłopaki z Elany - co widać do dzisiaj - rozpad klubu, wewnętrzne konflikty plus "brak" ekipy H - a raczej jej resztki które tez powoli odbijają bo są tam chłopaki którzy chodzą w kurtkach czy bluzach H a nigdy w lesie nie byli.
Moim zdaniem Denis powinien być wyjaśniony przez chłopaków z Chorzowa, Łodzi albo przede wszystkim z Rzeszowa, bo nikt go w Toruniu nie ruszy bo nie ma takiej siły.
Kiedyś jak odpuszczałeś to oddawałeś gadżety, "zamazywałeś" dziary a teraz Denis dalej chodzi w gadżetach Elany choć twierdzi że już z Elaną nie ma nic wspólnego ...
Patrząc na to wszystko nic dziwnego że dzisiejsza młodzież odpuszcza temat kibicowania bo wielki c*** z tego jest a problemów może mieć pełno
Moim zdaniem Denis powinien być wyjaśniony przez chłopaków z Chorzowa, Łodzi albo przede wszystkim z Rzeszowa, bo nikt go w Toruniu nie ruszy bo nie ma takiej siły.
Kiedyś jak odpuszczałeś to oddawałeś gadżety, "zamazywałeś" dziary a teraz Denis dalej chodzi w gadżetach Elany choć twierdzi że już z Elaną nie ma nic wspólnego ...
Patrząc na to wszystko nic dziwnego że dzisiejsza młodzież odpuszcza temat kibicowania bo wielki c*** z tego jest a problemów może mieć pełno
-
No cóż, Elana to kolejny klub któremu zaszkodzili kibice a właściwie kilka osób z ekipy. Słyszeliście by ten Denis zrobił cokolwiek by ratować swój ''ukochany'' klub? Ważniejsze jakieś smieszne gale i brylowanie w internecie.
-
To ''xD'' na koncu może świadczyć, że masz góra 18 lat, więc nie wypowiadaj się na temat czyjejś pracy, bo jesteś na utrzymaniu rodziców.
Co do gal za pieniądze to może nic takiego, ale skoro dla kogoś klub jest ''wszystkim'' a nie robi nic w kierunku jego ratowania, bo woli pajacować w internecie to sam sobie odpowiedz czy jest wszystko ok.
Dużo osób w środowisku potępia to, że nowocześni chuligani robią za celebrytów w internecie. To nie tylko Denis. O ile jeszcze mma czy boks jest w porządku to dla mnie idiotyzmem jest organizowanie gal gdzie walczą na gołe pięści. Gołe pięści to ulica tak jak ustawki to las a nie klatka. Jeszcze większym idiotyzmem są gale punchdown, no i nie zdziwi mnie jak za niedługo też chuligani tam wystąpią by zarobić.
Co do gal za pieniądze to może nic takiego, ale skoro dla kogoś klub jest ''wszystkim'' a nie robi nic w kierunku jego ratowania, bo woli pajacować w internecie to sam sobie odpowiedz czy jest wszystko ok.
Dużo osób w środowisku potępia to, że nowocześni chuligani robią za celebrytów w internecie. To nie tylko Denis. O ile jeszcze mma czy boks jest w porządku to dla mnie idiotyzmem jest organizowanie gal gdzie walczą na gołe pięści. Gołe pięści to ulica tak jak ustawki to las a nie klatka. Jeszcze większym idiotyzmem są gale punchdown, no i nie zdziwi mnie jak za niedługo też chuligani tam wystąpią by zarobić.
-
W internecie nie napisali to rozumiem, że nic nie zrobił? Taki masz tok myślenia
-
Ale czego wy od tego chłopa oczekujecie?? Że będzie sponsorował klub??
-
denis nie powiedział nic takiego że nie ma już nic z elana wspólnego. Nie jest on już tylko osoba decyzyjna, to mu odebrano i to wszystko. Druga sprawa, że choć twierdzi że ma jaja, że jest charakterny, że nie kalkuluje, ale na wyjazdy już mu odwagi zabrakło teraz by jeździć. No coz, jego sprawa. Tak jak napisałem rok temu, że koniec "me" jest bliski, tak też się stało. Ale to jeszcze nie koniec syfu u nich. Ale to już ich sprawa.
-
w pewnym sensie się z tobą zgodzę a w pewnym nie. Jak K. był/jest na "wakacjach" to Denis rządzł ale przez krótką chwilę bo wybrał The WAR a teraz hmm w tych resztkach chuliganki (bo tak trzeba nazwac to co zostało po ME) rządzi powiedzmy sobie szczerze osoba nie zbyt inteligentna. Elane wykończyła Lechia i to nikt ci tu nie napisze ale tak jest. Ostanio coś tam się zebrali dali znać ze są i tyle.Banita_1982 pisze: ↑12.01.2022, 16:42denis nie powiedział nic takiego że nie ma już nic z elana wspólnego. Nie jest on już tylko osoba decyzyjna, to mu odebrano i to wszystko. Druga sprawa, że choć twierdzi że ma jaja, że jest charakterny, że nie kalkuluje, ale na wyjazdy już mu odwagi zabrakło teraz by jeździć. No coz, jego sprawa. Tak jak napisałem rok temu, że koniec "me" jest bliski, tak też się stało. Ale to jeszcze nie koniec syfu u nich. Ale to już ich sprawa.
Fakt jest taki że Denis ma jaja i potrafi się bić i w Toruniu nikt mu nic nie zrobi a w Polsce hmm powiedzmy szczerze też ma znajomości i głowę na karku. to jest jego 5minut a na wyjazdach go nie zobaczysz i jako wywieszkającego flagi u siebie RACZEJ też nie ale za to chodzącego w barwach czy to Elany czy Widzewa już tak :)
Teraz Elana jest na takim poziome że z Apatorem mają problem
-
Tylko jacyś niepoprawni chorzy optymiści mogli myśleć, że po tym porwaniu się w Gdańsku z przedłużaczami na czołową ekipę w Polsce, że oni jako ME mają jeszcze jakaś większą przyszłość ;)
Dalszy bieg zdarzeń, "negocjacje" prowadziły do rzeczy oczywistych, ktore się wydarzyły. To wszystko było tak oczywiste jak to że ME nie była sama podczas tego ataku ;) Zdaje sobie sprawę jacy tu się ludzie czasami wypisują (ten sam kaliber zapewne co w komentarzach na pejsbuku), ale poraża mnie brak w ogóle pojęcia o jakichś podstawowych rzeczach.
Na bycie top ekipą w Polsce potrzeba lat, pewne rzeczy wykuwa się latami - nie ma dróg na skróty w stylu 25ciu 20 latków bedzie kłuło dupe do oporu, jebnie 3 razy w tygodniu "trening" maj taj na orliku i napinka netowa (nie pijąc tu do zadnej konkretmej ekipy akurat) po czym "jesteśmy zajebiści".
Topowa ekipa w Polsce to poważanie - na wolce i za kratami, to tysiące rozmaitych powiązań i koneksji. Zachlyśnieci internetem młodzi ludzie tego nie rozumieją.
Sanki Tysona to był kolejny gwóźdź do tego krzyża.
Dalszy bieg zdarzeń, "negocjacje" prowadziły do rzeczy oczywistych, ktore się wydarzyły. To wszystko było tak oczywiste jak to że ME nie była sama podczas tego ataku ;) Zdaje sobie sprawę jacy tu się ludzie czasami wypisują (ten sam kaliber zapewne co w komentarzach na pejsbuku), ale poraża mnie brak w ogóle pojęcia o jakichś podstawowych rzeczach.
Na bycie top ekipą w Polsce potrzeba lat, pewne rzeczy wykuwa się latami - nie ma dróg na skróty w stylu 25ciu 20 latków bedzie kłuło dupe do oporu, jebnie 3 razy w tygodniu "trening" maj taj na orliku i napinka netowa (nie pijąc tu do zadnej konkretmej ekipy akurat) po czym "jesteśmy zajebiści".
Topowa ekipa w Polsce to poważanie - na wolce i za kratami, to tysiące rozmaitych powiązań i koneksji. Zachlyśnieci internetem młodzi ludzie tego nie rozumieją.
Sanki Tysona to był kolejny gwóźdź do tego krzyża.
-
matador88 jestem Januszem kibicowania i nie znam nikogo poza internetem, zdradź z kim była ME na akcji z Lechią?
-
To są takie akcje kibicowskie jak kiedyś porachunki Mazowszanki Pruszków z Huraganem Wołomin.
tu nie ma nic do wydawania bo Lechia była w Toruniu u Krystka przynajmniej 3 razy w ciągu miesiąca po akcji i za każdym razem okazywał się wytrawnym sprinterem a raz uratowała go policja pod siłownia
Co by o nim nie mówić to był klaun z parciem na szkło ale jednak fanatyk a jak go zabrakło to pozer Denis uznał ze pierdoli narażać zdrowie życie dla klubu i poszedł w biznes
Co by o nim nie mówić to był klaun z parciem na szkło ale jednak fanatyk a jak go zabrakło to pozer Denis uznał ze pierdoli narażać zdrowie życie dla klubu i poszedł w biznes
-
Gedania Gdansk pisze: ↑06.09.2021, 10:19Ja miałem na myśli P i to „p” pasuje do jego imienia. O Jego sympatiach przed i po „żółto-niebieskich” nie wiem, z tego co pamietam po „wakacjach” wyprowadził się z Chełmna i zakończył karierę na trybunach...
Na forum to trafiłem przypadkowo po 15-16 latach. Nie wiem co mnie pokusiło, ale wpisałem swoją ksywę w wyszukiwarce i tyle.
Dla informacji kłania się P. z Chełmna.
Wiele rewelacji na swój temat czytałem, nie będę prawie niczego prostował, komentował, bo to bez sensu z wyjątkiem jednego wątku.
27.09.2005 rozpoczynam pobyt w ZK (AŚ Chełmno), ZK opuszczam 27.11.2015 (ponad 10 lat). Komentarz mój tylko do jednego wątku: nigdy nikogo nie sprzedałem, nigdy nikogo nie zagoniłem, nigdy nie współpracowałem z psami, czy kimkolwiek.
Moje wyroki nie były związane z działaniem "kibicowskim", lecz z art. 270 KK par 1 KK, 279 KK par 1 KK, 280 par 2 KK, 286 par 1KK. Działałem zawsze sam.
W kryminale wielokrotnie spotykałem chłopaków z Chełmna i nie tylko. Nikt mi nigdy nic nie zarzucił i nie może mi nic zarzucić. Jeśli ktoś uważa inaczej - jego problem.
Obecnie całkowicie zmieniłem swoje życie: nie śledzę nawet wyników sportowych. O dobrych chłopakach pamiętam, pomagam. Przez najbliższych kilka lat tu nie zawitam.
Pozdrawiam wszystkich dobrych chłopaków i powodzenia.
Elana kurwą jest ale za protest przeciwko segregacji szacunek się należy to samo oświadczenie Pogoni i jeszcze pare ekip a reszta ekip zarabia na lewych zaświadczeniach to im chyba pasuje nowy lepszy świat