Toruń i kujawsko-pomorskie
Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM
-
The-Best.Dobry-Ziom
Re: Toruń i kujawsko-pomorskie
@nikodem nie wiem czy to normalne przekonać iluś kumpli żeby się poprzyznawali do twojego rozboju bo masz iluzoryczną szansę zarobić parę złotych.
-
The-Best.Dobry-Ziom
https://youtu.be/mKDq_SmVURY
Borek wyjaśnił mi szefów młodych elanowców.
Kuźma-rodzina jest najważniejsza szanuj ją.
Załęcki-dyskrecja brudy pierzemy w domu nigdy nie pi3rdol bzdur o rodzinie na zewnątrz.
Czy na tym denisowym the war nie biją się teraz dziewczyny?
Borek wyjaśnił mi szefów młodych elanowców.
Załęcki-dyskrecja brudy pierzemy w domu nigdy nie pi3rdol bzdur o rodzinie na zewnątrz.
Czy na tym denisowym the war nie biją się teraz dziewczyny?
-
Banita_1982
bedoes antifa i ma zamiłowanie do 15 letnich dziewczynek. W Bydgoszczy nawet jest graf - Bydgoska ulica pierdoli bedoesa.
Co do rodziny to taka ciekawostka. Krystian Kuźma ma wujka, byłego pięściarza, wychowanka i wieloletniego zawodnika ... Zawiszy Bydgoszcz Mirosława Kuźmę, zwanego na początku lat 80- tych "bydgoskim królem nokautu". Dobry wzorzec dla Tysona :)The-Best.Dobry-Ziom pisze: 08.12.2021, 13:30 Borek wyjaśnił mi szefów młodych elanowców.
Zawisza pojechal do Torunia w liczbie około 700 osób w tym skromne delegacje zgód i układów. Zawirowania z biletami uniemozliwyly najazd w bardziej konkretnej liczbie. Elana co prawda dala biletów więcej niż mogli ale niedosyt zostaję. Elana dostanie biletów około 2000 napewno. Tylko pada pytanie ilu będzie z samego Torunia
-
Banita_1982
Z tym pokazaniem, nie chodziło mi o awanti, tylko o ich liczbę, liczbe ich zgód i co sobą zaprezentują.
Wychodzi na to że Legioniści z Kwidzyna byli tak zadowoleni z zabaw z Widzewiaczką że aż się przerzucili na Widzew.. :D :D
-
Kapitan Stopczyk
Wychodzi na to, że 23 letnia Agata nie jest wzorem cnót, ale z drugiej strony jest całkiem sympatyczna, ma kobiece kształty, możecie sobie zobaczyć wywiady po tej gali, nie lubi wegan i głosuje na Konfederację, więc jakieś atuty ma. Na insta też u Niej sporo się dzieje. Aktualnie po gali wyleciała sobie na Wyspy.
-
UrzadSkarbowy
ej wrzucajcie od razu link do FB czy na inne strony :)
PS. Nikodem, roksa została zamknięta ostatnio
Kolega miał na myśli to że wcześniej była brunetką, bo rzeczywiście trochę poszła w masę ;) ale to kwestia gustu czy teraz lepiej czy nie. Po za tym w tej "ekipie" to dobry towar ta w kominiarce, nie trudno znaleźć na portalach społecznościowych, a ten trzeci wysoki ma chłop dobre warunki, bałbym się wyskoczyć ;)
-
Kapitan Stopczyk
Ciekawe to jest zjawisko, niby wiemy, że takie panny średnio się nadają na żony, matki, czy nawet dziewczyny na dłużej, a wielu z nas ma czasem słabość do takich Agatek. :)
-
Kapitan Stopczyk
Nie no respekt jest, ale te domniemane zabawy grupowe z Nią, o których tutaj się mówi to nie wiem czy w pełni mnie do Niej przekonują. :)nikodem pisze: 15.12.2021, 10:53 Natura tak to wymyśliła,ze i takie potrzebne,swoja drogą jakis respekt sie nalezy za wyjście do oktagonu.
Przeciez wystarczy wejść na profil tego całego "The War" i one się tam wypowiadają w komentarzach ze swoich kontUrzadSkarbowy pisze: 15.12.2021, 08:47 ej wrzucajcie od razu link do FB czy na inne strony :)
-
Kapitan Stopczyk
Ah ta młodość, kiedyś musi się wyszumieć...
-
Kapitan Stopczyk
Wyluzujcie się (mi też daleko do WRWE), ale tylko pamiętam jak mój znajomy z Zetki już 6 lat temu trochę kręcił na Nią nosem, coś w tym musi byc. Nie obrażajcie tak tej dziewczyny...
-
Kapitan Stopczyk
Całkiem ciekawy punkt widzenia. Ja osobiście np. nie mam problemu z kobietami w młynie, czy na wyjazdach. Jednak to co napisałeś to raczej jest przyczynek do szerszej dyskusji o postępującej rozwiązłości w młodszym pokoleniu i co zrobić, żeby ludzie się trochę bardziej szanowali i jak zatrzymać ten nihilistyczny trend upadku zasad.
A, jeśli to jest "jeden z liderów fc", to nie ma takiej opcji, żeby mu się baba puszczała :)Pique pisze: 15.12.2021, 23:46 myślicie, że poważna osoba z ekipy i jeden z liderów fc byłby z byle puszczalską babą?
-
Kapitan Stopczyk
A może trochę jest tak, że ta afera jest troche dęta i te opowieści o zabawach grupowych itp. są jednak mocno przesadzone i niektórzy z antyWRWE może sami by chcieli mieć taką sympatyczną dziewczynę w swoich szeregach ?
-
Kapitan Stopczyk
No nie wiem czy to jest temat nr jeden dla wyjazdowiczów z klubów nie związanych z WRWE, lub z kosami typu Zeta, ŁKS...Pozostaje wierzyć w jej rozsądek i umiarkowanie. : )
-
Kapitan Stopczyk
Nie chcę nikogo atakować, ale Elana i życie z ciężko zarobionych pieniędzy w pocie czoła to jest jednak odważna teza.
-
kapitan_swir_planeta
W końcu jakiś ciekawy temat
-
Banita_1982
Ruchac, ruchac, ruchac aaaaaauuuuuu...
Rycerze i byli klienci wzięli w obronę księżniczkę :D
-
Kapitan Stopczyk
Temat zacny, fanatyczka też. :) Idzie weekend, nie ma co się bez sensu wzajemnie atakować.
"Elana Toruń nie wystartuje w rundzie wiosennej rozgrywek III ligi w grupie II. Klub ogłosił upadłość"
Że tak? Że już? Czy coś jeszcze przed rundą wiosenną jest szansa?
-
patrinhotrn
W mediach lokalnych piszą że na 99% Elana nie wystartuje w rundzie wiosennej i są obecnie w restrukturyzacji. Za bardzo nie widać po kibicach Elany prób ratowania klubu ani żadnych informacji co dalej. Jakie w takim razie Elanowcy mają plany na wiosnę? Będziecie jakoś działać na rzecz odbudowy klubu czy skupiacie się na zgodach? Jeśli Elana się nie odbuduje to mam przeczucie że Ciechocinek i Aleksandrów szybko staną się FC Widzewa.(S) pisze: 23.12.2021, 17:53 "Elana Toruń nie wystartuje w rundzie wiosennej rozgrywek III ligi w grupie II. Klub ogłosił upadłość"
Kto do tej pory byl głównym sponsorem Elany?
-
bez-napinki
walczyli, walczyli...patrinhotrn pisze: 23.12.2021, 18:46W mediach lokalnych piszą że na 99% Elana nie wystartuje w rundzie wiosennej i są obecnie w restrukturyzacji. Za bardzo nie widać po kibicach Elany prób ratowania klubu ani żadnych informacji co dalej. Jakie w takim razie Elanowcy mają plany na wiosnę? Będziecie jakoś działać na rzecz odbudowy klubu czy skupiacie się na zgodach? Jeśli Elana się nie odbuduje to mam przeczucie że Ciechocinek i Aleksandrów szybko staną się FC Widzewa.(S) pisze: 23.12.2021, 17:53 "Elana Toruń nie wystartuje w rundzie wiosennej rozgrywek III ligi w grupie II. Klub ogłosił upadłość"
-
serce miasta
ELANA TORUŃ NIGDY NIE ZGINIE trzymajcie sie bracia jesteśmy z Wami na dobre i na złe.Dacie rade,pozdrowienia z miasta Łodzi.
Widzew-Elana!!!
Widzew-Elana!!!
Tak oto powstał kolejny FC .
Oni się chyba będą bili w K-1.nikodem pisze: 04.01.2022, 13:49 Swoją drogą nie daje większych szans temu Alanowi czy tam analowi ch.uj w to,roznica sily zbyt duza,no chyba ze w parterze go jakoś uwali
-
le_suiveur
https://www.youtube.com/watch?v=1Qn8V84i56o
Typ mówi, że przez 8 lat był aktywny na Zawiszy, a obecnie jest sympatykiem Lechii
Typ mówi, że przez 8 lat był aktywny na Zawiszy, a obecnie jest sympatykiem Lechii
Denis mówił ostatnio w wywiadzie,że zaden z Zawiszy nigdy z nim na solo nie wyszedł itp. Ten niby jest,czy był z Zetki i nie odmawia solówek, wiec niech sie spotkają :)le_suiveur pisze: 06.01.2022, 20:21 https://www.youtube.com/watch?v=1Qn8V84i56o
Siejesz farmazony powtórzone kilka miesięcy temu które dawno zostały wyjaśnione, nie jest sympatykiem klubu z Gdańska tylko jest członkiem klubu motocyklowego Company.le_suiveur pisze: 06.01.2022, 20:21 https://www.youtube.com/watch?v=1Qn8V84i56o
Cóż za zbieg okoliczności...Denis wyszedł na konferencję w "obstawie ochroniarza" byłego zgodowicza z Jezioraka,konfidenta który był założycielem FC Lechii w Iławie. Jaki ten świat mały
-
Kibic_janusz
Wie ktoś może, czy walka Denisa będzie przed, czy po walce karłów?
Ogólnie patrząc na cała tą sytuacje w Toruniu i nie tylko uważam że świat kibicowski i jego zasady już dawno upadły. Denis stał się celebrytą na którym ucierpieli tylko chłopaki z Elany - co widać do dzisiaj - rozpad klubu, wewnętrzne konflikty plus "brak" ekipy H - a raczej jej resztki które tez powoli odbijają bo są tam chłopaki którzy chodzą w kurtkach czy bluzach H a nigdy w lesie nie byli.
Moim zdaniem Denis powinien być wyjaśniony przez chłopaków z Chorzowa, Łodzi albo przede wszystkim z Rzeszowa, bo nikt go w Toruniu nie ruszy bo nie ma takiej siły.
Kiedyś jak odpuszczałeś to oddawałeś gadżety, "zamazywałeś" dziary a teraz Denis dalej chodzi w gadżetach Elany choć twierdzi że już z Elaną nie ma nic wspólnego ...
Patrząc na to wszystko nic dziwnego że dzisiejsza młodzież odpuszcza temat kibicowania bo wielki c*** z tego jest a problemów może mieć pełno
Moim zdaniem Denis powinien być wyjaśniony przez chłopaków z Chorzowa, Łodzi albo przede wszystkim z Rzeszowa, bo nikt go w Toruniu nie ruszy bo nie ma takiej siły.
Kiedyś jak odpuszczałeś to oddawałeś gadżety, "zamazywałeś" dziary a teraz Denis dalej chodzi w gadżetach Elany choć twierdzi że już z Elaną nie ma nic wspólnego ...
Patrząc na to wszystko nic dziwnego że dzisiejsza młodzież odpuszcza temat kibicowania bo wielki c*** z tego jest a problemów może mieć pełno