nie wiedziałem gdzie to napisać ale to temat o TV więc tu zapytam.
Wczoraj leciał na Discovery Channel jakiś program o polskich kibicach..pokazywali Wisłę i Craxę..wiem, że ponoć była obszerna relacja z derbów obu drużyn
kawa1984 pisze:nie wiedziałem gdzie to napisać ale to temat o TV więc tu zapytam.
Wczoraj leciał na Discovery Channel jakiś program o polskich kibicach..pokazywali Wisłę i Craxę..wiem, że ponoć była obszerna relacja z derbów obu drużyn
ma ktoś to gdzieś i czy może zapodać??
Real Footbal Factories - Poland, jest na youtubie. Ale trochę był zmieniony w stosunku do tego co wcześniej na internecie oglądałem (m.in. wycięte fragmenty jak popijał wódkę a dodany np. wywiad z ultrasem Wisły).
kawa1984 pisze:nie wiedziałem gdzie to napisać ale to temat o TV więc tu zapytam.
TVP straci prawa do transmisji 2. ligi?!
FAKT 06:22
Polski Związek Piłki Nożnej zaczyna działać. Piłkarska centrala stanęła po stronie kibiców i zastanawia się, czy nie odebrać telewizji publicznej praw do pokazywania meczów drugiej ligi. Ich przejęciem zainteresowany jest Polsat - pisze "Fakt".
Stało się tak po tym, jak w czwartek "Fakt" opisał skandaliczne działanie telewizji publicznej, która przerywała bądź nie pokazywała transmisji spotkań II ligi na antenie TVP 3. A obliguje ją do tego umowa z PZPN.
Przez wybory,bo jeszcze kilka tygodni temu miał byc na TVP3,ale ze wzgledu na wybory przeniesli na TVP Sport,ale chociaz mogli by dac retransmisje wieczorem.
Lepiej już, że pokazują tam niż by nigdzie nie mieli dawać... Dobrze, że posiadam TVP Sport Na necie nie ma żadnej stronki żebyście mogli obejrzeć na żywo?
zarowka pisze:TVP straci prawa do transmisji 2. ligi?!
FAKT 06:22
Polski Związek Piłki Nożnej zaczyna działać. Piłkarska centrala stanęła po stronie kibiców i zastanawia się, czy nie odebrać telewizji publicznej praw do pokazywania meczów drugiej ligi. Ich przejęciem zainteresowany jest Polsat - pisze "Fakt".
Stało się tak po tym, jak w czwartek "Fakt" opisał skandaliczne działanie telewizji publicznej, która przerywała bądź nie pokazywała transmisji spotkań II ligi na antenie TVP 3. A obliguje ją do tego umowa z PZPN.
Tak sie pewnie dogadaja, ze i TVP bedzie zadowolona, i PZPN.
Tylko kibice nie.
Biały__ pisze:Lepiej już, że pokazują tam niż by nigdzie nie mieli dawać... Dobrze, że posiadam TVP Sport Na necie nie ma żadnej stronki żebyście mogli obejrzeć na żywo?
Lukasz80 pisze:Mam pytanie do Białego,na kablówce masz TVPSport czy musiałes cos dokupic(jakis dekoder)??
może ja ci odpowiem mam taką kablówke gdzie za 49 kanałów w tym TVP SPORT , POLSAT SPORT , EURO SPORT płace jedyne 38 zł ... Nie potrzebuje żadnego dokodera czy coś ...
poprostu na Śląsku jest spora konkurencja między tymi firmami i dlatego za taką cene można tu mieć tyle kanałów pozdrawiam
Nie wiedziałem gdzie napisać..więc napiszę tutaj..otóż siedzę u laski..i właśnie na Discovery była zapowiedź programu pt. "wojny na stadionach" ..będzie to wyemitowane w środe (24.10) o 23..ma ktoś możliwość nagrania tego i potem udostępnienia na forum?
Tytuł chyba podobny do tego co ziomek z FF program robił..ale nie wiem czy to bedzie powtórka czy coś nowego..niestety nie pokazali żadnych urywków programu
Na razie nie znalazłem informacji, ale rozumiem, że mecz będzie również na [link] ? Jak to zawsze drzewiej bywało, to chyba się teraz nie wyłamią. Nie mam TV więc to moja jedyna nadzieja.