Zagłębie Dąbrowskie i Górny Śląsk-Kibicowsko
Moderatorzy: Automoderation, LechiaCHWM, Zorientowany
-
JerseyStilon
Re: Zagłębie Dąbrowskie i Górny Śląsk-Kibicowsko
Mam pytanie, czy kibice Victorii Jaworzno jeszcze istnieją? Jeżeli tak to czy są niezależni?
Istnieją. Po zdjęciach z ich meczów można zauważyć jakieś mniejsze akcenty związane z Ruchem Chorzów.JerseyStilon pisze: 23.03.2021, 18:01 Mam pytanie, czy kibice Victorii Jaworzno jeszcze istnieją? Jeżeli tak to czy są niezależni?
-
JerseyStilon
Dzięki za odpowiedź!Łagodny pisze: 24.03.2021, 20:24Istnieją. Po zdjęciach z ich meczów można zauważyć jakieś mniejsze akcenty związane z Ruchem Chorzów.JerseyStilon pisze: 23.03.2021, 18:01 Mam pytanie, czy kibice Victorii Jaworzno jeszcze istnieją? Jeżeli tak to czy są niezależni?
Ilu to już szpagacuarzy w Zabrzu? Chyba przybyło co?
-
Königshütte
Takie miał normalne poglądy, że przed jednym z marszów(chyba w Szczecinie) śmieć ostrzegał przed narodowcami i ogólnie uczestnikami MN nazywając ich prowokatorami. Kilka lat temu poparła go lewicowa partia ''kobiet''.kokacola pisze: 25.03.2021, 19:32Ty myślisz, że jak ktoś uczestniczy w takim proteście, to od razu musi z np. Tanajno piwo pić ?
Do momentu jak miał normalne poglądy, to można było go tolerować. Jak zaprosił do siebie lemparcice, to większość osób odbiła.
-
Oberschlesien14
https://www.facebook.com/GKSKatowice64/ ... 756192433/
Nie wiedziałem, że na Ruchu worek jest tak dziurawy, że prosto z niego można wyskoczyć do bandy
Nie wiedziałem, że na Ruchu worek jest tak dziurawy, że prosto z niego można wyskoczyć do bandy
-
Oberschlesien14
Zadajesz takie pytanie mając post wyżej na nie odpowiedź.kert000 pisze: 26.03.2021, 15:52 Pokaż mi drugą taką sytuacje w świecie kibicowskim (nie musi być w Polsce) w której jawnie lata absolwent milicyjnej klasy. Ja o takim wyczynie jak żyje nie słyszałem
U twojej zgody peknol worek z konfidentami!!!Oberschlesien14 pisze: 26.03.2021, 15:17 https://www.facebook.com/GKSKatowice64/ ... 756192433/
Widzę ,że masz problem ze zrozumieniem słowa "jawnie". Pokaż mi drugą ekipę ( poza Górnikiem Zabrze) w której biegają absolwenci klas milicyjnych , koledzy o tym wiedzą i nie robią z tym nic. W Ruchu jak sam zauważyłeś typ został pognany gdy wyszło to na jawOberschlesien14 pisze: 26.03.2021, 16:08Zadajesz takie pytanie mając post wyżej na nie odpowiedź.kert000 pisze: 26.03.2021, 15:52 Pokaż mi drugą taką sytuacje w świecie kibicowskim (nie musi być w Polsce) w której jawnie lata absolwent milicyjnej klasy. Ja o takim wyczynie jak żyje nie słyszałem
-
Oberschlesien14
1. Nie jestes z Ruchu, ale ich bronisz.
2. Nie znasz sprawy, a zabierasz głos.
3. Masz na obrazku podane daty które nie są specjalnie ciężkie w rozkminieniu o co chodzi, więc nawet specjalnie się nie przyjrzałeś sprawie, ale już wydałeś opinie pisząc na ogólnopolskim forum.
4. Wypominasz komus hipokryzje sam dodając swoje 3 grosze na tematy które nie dotyczą twojego klubu
5. Mam nadzieję, że zrozumiałeś swój błąd.
3. Masz na obrazku podane daty które nie są specjalnie ciężkie w rozkminieniu o co chodzi, więc nawet specjalnie się nie przyjrzałeś sprawie, ale już wydałeś opinie pisząc na ogólnopolskim forum.
4. Wypominasz komus hipokryzje sam dodając swoje 3 grosze na tematy które nie dotyczą twojego klubu
Chciałem być grzeczny ,ale widzę że się nie da.Oberschlesien14 pisze: 26.03.2021, 19:20 1. Nie jestes z Ruchu, ale ich bronisz.
Nie bronie nikogo w szczególności miłośników niebieskich mundurków, zauważam tylko że u was była identyczna sytuacja, co by nie było tak radośnie.
2.Z twoich komentarzy też wynika, że nie jesteś w temacie , a sugerujesz się jedynie zdjęciami. Które zresztą nie muszą świadczyć o tym ze typ dalej z nimi biega. Jeśli tak to jesteście siebie warci i możesz być dumny
3.Tak przyznałem się do błędu , nie spojrzałem na daty ,a jedynie zasugerowałem się wpisem niebieskich. Od tego właśnie jest ogólnopolskie forum aby można było podyskutować.
4. Ruch to chyba nie twoja ekipa , wiec dlaczego zabierasz głos skoro to nie dotyczy twojej ekipy?
5. Tak zrozumiałem , postaram się powstrzymać i nie przypominać wam więcej psa w ekipie jeśli zrobicie to samo
-
Oberschlesien14
1. Proszę podaj mi imie i nazwisko aktywnego kibica GKS-u który jest policjantem
2. Ok, sugeruje się jedynie świeżymi zdjęciami, wydaje mi się, że lepszego argumentu nie ma, więc dziękuje za uznanie.
3. Wolę dyskutować z ludźmi którzy więdzą ocb
4. Jak widać mam większe pojęcie niż niektórzy kibice Ruchu o swoich kolegach
5. Podaj imie i nazwisko kibica GKS-u który jest policjantem bo kolejny raz o tym piszesz. Najlepiej jeśli się przyznasz, że jesteś jedną ze zgód Ruchu bo najwięcej czasu spędzasz w dziale łódzkim z tego co zerknąłem ;)
2. Ok, sugeruje się jedynie świeżymi zdjęciami, wydaje mi się, że lepszego argumentu nie ma, więc dziękuje za uznanie.
5. Podaj imie i nazwisko kibica GKS-u który jest policjantem bo kolejny raz o tym piszesz. Najlepiej jeśli się przyznasz, że jesteś jedną ze zgód Ruchu bo najwięcej czasu spędzasz w dziale łódzkim z tego co zerknąłem ;)
Oberschlesien14 pisze: 26.03.2021, 20:02 1. Proszę podaj mi imie i nazwisko aktywnego kibica GKS-u który jest policjantem
1. Wystarczy ,że latał u waszych ziomków Zabrza o czym wiedzieli wszyscy dookoła i jakoś wam to nie przeszkadzałoOberschlesien14 pisze: 26.03.2021, 20:02 1. Proszę podaj mi imie i nazwisko aktywnego kibica GKS-u który jest policjantem
2. I o tym właśnie mowa , zarzucasz komuś " bycie nie w temacie" a sam sugerujesz się jedynie fotkami typa z przed lustra. I o czym to ma niby świadczyć. Pokaż jakieś fotki z meczu ,bądź gdzie występuje z ekipą
3. Podyskutuj zatem z żabolami oni doskonale wiedzą o co biega.
4.Gratulacje potraficie w K-cach obsługiwać fejsa.
5.Pokaż w którym miejscu wspomniałem o kibicu GKSu. Wspominałem o waszym bracie celebrycie z torcy. Jestem tak aktywny na tym forum ,że faktycznie mogłeś wyciągać takie wnioski
-
Robert Makłowicz
Tu już naprawdę nie ma po co wchodzić. Szkoda.
"Eh, kiedyś to było".
"Eh, kiedyś to było".
-
Oberschlesien14
Jeśli chcesz zdjęcia z chopami z PF to wejdź na jego konto, dane masz na zdjęciu. Zobacz foty z rapaxu.
Kilka osób które z nim teraz smigaja daly 3 lata lajka pod zdjęciem o zajebaniu go do worka.
Kilka osób które z nim teraz smigaja daly 3 lata lajka pod zdjęciem o zajebaniu go do worka.
Zapytaj o Jacka dzielnicowego z Rybnika co robił na Ruchu. Przed 2004 roku kiedy wpadł na zadymie z ŁKSem.kert000 pisze: 26.03.2021, 20:241. Wystarczy ,że latał u waszych ziomków Zabrza o czym wiedzieli wszyscy dookoła i jakoś wam to nie przeszkadzałoOberschlesien14 pisze: 26.03.2021, 20:02 1. Proszę podaj mi imie i nazwisko aktywnego kibica GKS-u który jest policjantem
2. I o tym właśnie mowa , zarzucasz komuś " bycie nie w temacie" a sam sugerujesz się jedynie fotkami typa z przed lustra. I o czym to ma niby świadczyć. Pokaż jakieś fotki z meczu ,bądź gdzie występuje z ekipą
3. Podyskutuj zatem z żabolami oni doskonale wiedzą o co biega.
4.Gratulacje potraficie w K-cach obsługiwać fejsa.
5.Pokaż w którym miejscu wspomniałem o kibicu GKSu. Wspominałem o waszym bracie celebrycie z torcy. Jestem tak aktywny na tym forum ,że faktycznie mogłeś wyciągać takie wnioski
Różnica jest tak że Jacek dzielnicowy nie był z ekipy ,wtedy powpadalo w h** osób strażacy ,myśliwi nawet stolarz się trafił czaisz?
...no to teraz macie swoje 5 minut.
Czekam aż ktoś zacznie pierdolić, że to "gwiazdki" albo Tanajno i że w ogóle to pewnie Lempartowa.
Za tydzień, 11 kwietnia niedziela.
https://www.facebook.com/chrobryglogowp ... 2981254258

Czekam aż ktoś zacznie pierdolić, że to "gwiazdki" albo Tanajno i że w ogóle to pewnie Lempartowa.
Za tydzień, 11 kwietnia niedziela.
https://www.facebook.com/chrobryglogowp ... 2981254258

Życzenia od Grupy Południe
https://www.youtube.com/watch?v=7WSoPJxcXYg
https://www.youtube.com/watch?v=7WSoPJxcXYg
-
Kostakurta
dzWOŃCA nikt nie wypierdoli stąd bo hajsy z reklam muszą się zgadzać.Kilka szekli mu rzucą i napierdala od rana do nocy.Taki płatny tro(L).
TSW w sprawie PLANdemii :
https://www.facebook.com/10026913825097 ... 4833853757
https://www.facebook.com/10026913825097 ... 4833853757
Jak tak uwazasz ze to byla cala Torcida Gliwice to uwaza se dalej...Jessica B. pisze: 10.04.2021, 20:46No to jeżeli na tym filmiku jest cała Torcida Gliwice to niewielu już ich w Gliwicach zostało. Jeszcze 10 lat temu wiele więcej swoich kibiców miał Górnik w Gliwicach.
Widocznie młode pokolenie wybiera Piasta :)
...ale tu grubo, sztywniutko i na farcie
Dla rozluźnienia tematu popatrzcie jak wyglądają prawdziwi kibole, przerwijcie na chwilę to szycie maseczek:
https://www.facebook.com/ludzieprzeciwo ... 2713032670
Dla rozluźnienia tematu popatrzcie jak wyglądają prawdziwi kibole, przerwijcie na chwilę to szycie maseczek:
https://www.facebook.com/ludzieprzeciwo ... 2713032670
-
Czosnek1001
https://www.youtube.com/watch?v=P0TQipq ... emnaStrefa
jak sie odniesie do tego gieksa? goście niby z kato i niby sie nie kryją z pochodzeniem a z drugiej strony idą po fejm z gościem co występuje pod barwami legii co w teledysku też widać.
jak sie odniesie do tego gieksa? goście niby z kato i niby sie nie kryją z pochodzeniem a z drugiej strony idą po fejm z gościem co występuje pod barwami legii co w teledysku też widać.
-
19__kattowitz__20
W dniu dzisiejszym ok 

kibiców Ruchu (w tym ok 
przedstawicieli NRŚL GANG
) wspieranych przez
fanatyków krakowskiej Wisły i jednego przedstawiciela Widzew FC Łowicz
wybiera się na mecz do Lubina. Po drodze na jednym z parkingów odpalamy kilka rac i prezentujemy transparent dla przebywającego po drugiej stronie fanatyka z naszego miasta o treści:
Murem za Tobą dobRe chłopaki
Cały Ruch czeka na Ciebie Laki
Niestety na rogatkach Lubina próbują nas zatrzymać smutni panowie, co po części im się udaje i część naszej grupy zostaje zawrócona. Najwytrwalszym "driverom" udaje się jednak dotrzeć pod stadion, a niektórym nawet wejść na obiekt! Nasi piłkarze wygrywają kolejny mecz
-
po fantastycznej bramce Mariusza Idzika i robią kolejny ważny krok do awansu do drugiej ligii. 

Brawo!
) wspieranych przez
wybiera się na mecz do Lubina. Po drodze na jednym z parkingów odpalamy kilka rac i prezentujemy transparent dla przebywającego po drugiej stronie fanatyka z naszego miasta o treści:
-
Kostakurta
Dwóch z nich to z tego co wiadomo ma dozór policyjny.Czasem zamieniają puchę/areszt na dozór(np.z obrożą) i nie oznacza to że ktoś jest nie w porządku jak to próbujesz sugerować.
-
19__kattowitz__20
Niektóre dzielnice to tzw pustynie kibicowskie,a te które sie najbardziej udzielaja kibicowsko teraz to włg mnie (bo w każdej dzielnicy znajda sie kibice obu klubów):23 cm w zwisie pisze: 21.04.2021, 13:35
Ostatnio "Niebieskie Katowice" obchodziły jakiś tam jubileusz. Na obchodach było widocznych wiele flag NK m.in. Ligota, Załęże, Giszowiec, Piotrowice, Panewniki itd. Już nawet nie liczę Szopienic, Janowa, Nikiszowca.
W których dzielnicach Katowice Ruchu jest zdecydowanie najwięcej, a w których pozostały już jakieś szczątkowe ilości ?
Myślałem do tej pory, że Giszowiec albo Zawodzie to tylko GKS jest.
RUCH -NIKISZ,SZOPIENICE,PANEWNIKI.LIGOTA,część PiotRowic,Janów,Koszutka i inne (w mniejszym stopniu)
Gks-Giszowiec (chociaż R też aktywny),Centrum,Zawodzie,Bogudzice,Dąb,Ligota,Piotrowice (Manhattan),Murcki,Paderewa i inne (w mniejszym stopniu)
-
szwadron97
Czyli pol Katowic za Ruchem ? Giszowiec to chyba najlepsza ekipa GieKsy w Kato i Ruch tam aktywny?19__kattowitz__20 pisze: 21.04.2021, 14:24Niektóre dzielnice to tzw pustynie kibicowskie,a te które sie najbardziej udzielaja kibicowsko teraz to włg mnie (bo w każdej dzielnicy znajda sie kibice obu klubów):23 cm w zwisie pisze: 21.04.2021, 13:35
Ostatnio "Niebieskie Katowice" obchodziły jakiś tam jubileusz. Na obchodach było widocznych wiele flag NK m.in. Ligota, Załęże, Giszowiec, Piotrowice, Panewniki itd. Już nawet nie liczę Szopienic, Janowa, Nikiszowca.
W których dzielnicach Katowice Ruchu jest zdecydowanie najwięcej, a w których pozostały już jakieś szczątkowe ilości ?
RUCH -NIKISZ,SZOPIENICE,PANEWNIKI.LIGOTA,część PiotRowic,Janów,Koszutka i inne (w mniejszym stopniu)
Gks-Giszowiec (chociaż R też aktywny),Centrum,Zawodzie,Bogudzice,Dąb,Ligota,Piotrowice (Manhattan),Murcki,Paderewa i inne (w mniejszym stopniu)
Koszutka :) zapominałeś zażyć leków19__kattowitz__20 pisze: 21.04.2021, 14:24Niektóre dzielnice to tzw pustynie kibicowskie,a te które sie najbardziej udzielaja kibicowsko teraz to włg mnie (bo w każdej dzielnicy znajda sie kibice obu klubów):23 cm w zwisie pisze: 21.04.2021, 13:35
-
19__kattowitz__20
-
Oberschlesien14
Kattowitz, ty tym wpisem pokazałeś, że chyba nie jesteś z Kattowitz ;)
-
19__kattowitz__20
Jednak ja :) Chodzi o gebuRstag NK to tu http://www.niebiescy.pl/index.php?id=28677Oberschlesien14 pisze: 22.04.2021, 13:38 Kattowitz, ty tym wpisem pokazałeś, że chyba nie jesteś z Kattowitz ;)
-
Carcassonne
Aktualny ranking hool's na Górnym Śląsku i Zagłębiu:
1. Zagłębie Sosnowiec
2. Ruch Chorzów
3. GKS Katowice
4. Polonia Bytom
5. Górnik Zabrze
6. GKS Tychy
7. GKS Jastrzębie
8. ROW Rybnik
9. Piast Gliwice
10. Odra Wodzisław
1. Zagłębie Sosnowiec
2. Ruch Chorzów
3. GKS Katowice
4. Polonia Bytom
5. Górnik Zabrze
6. GKS Tychy
7. GKS Jastrzębie
8. ROW Rybnik
9. Piast Gliwice
10. Odra Wodzisław
-
pangrzegorz1975
Ale ze Gornik nad Odra Wodzislaw,no paaanieee
-
Kuzyn Burmistrza
pytanie do ZS, jaki jest los słynnej fany Czerwone Zagłebie? i jaka geneza była wogóle jej powstania? (bo to że rejon Zagłębia Dąbrowskiego to bastion lewactwa w województwie to nie podlega dyskusji)
A jaka wgl była geneza jej powstania ?xxx97 pisze: 27.04.2021, 12:25Poszła z dymemKuzyn Burmistrza pisze: 27.04.2021, 10:13 pytanie do ZS, jaki jest los słynnej fany Czerwone Zagłebie? i jaka geneza była wogóle jej powstania? (bo to że rejon Zagłębia Dąbrowskiego to bastion lewactwa w województwie to nie podlega dyskusji)
-
Kostakurta
Napisał że bastion lewactwa w województwie,czytaj ze zrozumieniem.Ale oczywiście masz rację jeśli chodzi o Poznań i Warszawę.Największe skupiska lewactwa w Polsce.A Warszawie jeszcze dodatkowo murzyński i ciapacki rap wypełznął na ulice.
...a ziemia jest płaska i podtrzymują ją krokodyle.23 cm w zwisie pisze: 27.04.2021, 15:43 A jeśli chodzi Ci stricte o politykę, to już wiele lat temu minęły czasy, gdy starsi/dorośli ludzie w wyborach głosowali na lewicę.
Teraz takie SLD leży i kwiczy.
Wybory samorządowe Sosnowiec 2018.
https://zapodaj.net/images/8239275f780ca.jpg