chodziło mi o tego Szczepka nie Szymka:)SturmgewehR 44 pisze: ↑22.03.2021, 07:40i szczekaczy jak wrzucony przez Ciebie Szymek, który przerzuca się z psami na paragrafy - taki typ ludzi wkurwia mnie na równi z psami
[link]
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
chodziło mi o tego Szczepka nie Szymka:)SturmgewehR 44 pisze: ↑22.03.2021, 07:40i szczekaczy jak wrzucony przez Ciebie Szymek, który przerzuca się z psami na paragrafy - taki typ ludzi wkurwia mnie na równi z psami
Twoja ocena jest taka, a nie inna, bo kompletnie nie znasz tego środowiska. To tak jakby Magda Gessler wypowiadała się o ostatniej akcji Widzewa przed derbami.
Chyba tęsknisz za platfusami u władzykokacola pisze: ↑22.03.2021, 20:14Twoja ocena jest taka, a nie inna, bo kompletnie nie znasz tego środowiska. To tak jakby Magda Gessler wypowiadała się o ostatniej akcji Widzewa przed derbami.
To, że mnie Konfederacja nie kręci, nie znaczy że nie wstawił bym ich na miejsce pisiorów, ale to nie temat na to forum.
Jeśli twoim zdaniem "dziękujcie Bogu że teraz Pis jest podczas covid przy władzy", to lepiej zrobisz jak przestaniesz pierydolić głupoty i ośmieszać siebie, klub jaki reprezentujesz.
W dalszym ciągu kluczysz i nie odpowiadasz na pytania.kokacola pisze: ↑22.03.2021, 20:14Twoja ocena jest taka, a nie inna, bo kompletnie nie znasz tego środowiska. To tak jakby Magda Gessler wypowiadała się o ostatniej akcji Widzewa przed derbami.
To, że mnie Konfederacja nie kręci, nie znaczy że nie wstawił bym ich na miejsce pisiorów, ale to nie temat na to forum.
Jeśli twoim zdaniem "dziękujcie Bogu że teraz Pis jest podczas covid przy władzy", to lepiej zrobisz jak przestaniesz pierydolić głupoty i ośmieszać siebie, klub jaki reprezentujesz.
..a co ty byś tam zrobił ? Wyciągnął dowód osobisty i potulnie przyjął mandat! haha W czym widzisz problem, żeby ujebać psa ich własną bronią ? ...no tak, twoja broń to dwa okrzyki, faken zza płotu i akcja sprayowa JP100% o 24 w nocy pod garażami. Tyle jesteś wart.SturmgewehR 44 pisze: ↑22.03.2021, 08:56chodziło mi o tego Szczepka nie Szymka:)SturmgewehR 44 pisze: ↑22.03.2021, 07:40i szczekaczy jak wrzucony przez Ciebie Szymek, który przerzuca się z psami na paragrafy - taki typ ludzi wkurwia mnie na równi z psami
[link]
Ile ci razy tłumaczyć baranie yebany, aferzystko, że ten człowiek nie ma nic wspólnego z LGBT ? Przyjebał peruke, chciał być fajny, tyle.
Celem stowarzyszenia jest organizowanie i prowadzenie działalności informacyjnej, promocja zdrowia, upowszechnianie kultury fizycznej, turystyki, edukacja społeczna, propagowanie kultury, sztuki, ochrona tradycyjnych wartości i ochrona środowiska.
Marzy ci sie mlasnac taka kluche slaska usmiesnionego samca co dewiantko ? haha2DZ pisze: ↑23.03.2021, 18:40Weź się, 'widzewiaRo', wcale nie denerwuj, ssij dokładnie 'psychoFAJE' i kapusi tam obserwuj. ;) :) :DpRZYTĘGA wARMIanka pisze: ↑23.03.2021, 14:25DZ..., odkąd zmieniłam płeć, wszędzie szukam 'chója' do dupska, wszędzie widzę niebieskich amantów i potencjalnych kochanków, ale jak na razie nikt nie chce się skusić na moją przyszytą, kozią 'piczę'.
StumhrgewehR 44, nareszcie odezwała się do ciebie prawdziwa komunistka z RTSu, dziękujmy bogu za rządy popisu i niech zabierają fajterom (czyt. podatnikom) wszystkie pieniądze i nieruchomości, a konfidentom - nie.
Uważaj z kim tańczysz, jak rzeczywiście jeździsz na Ruch to pewnie się znamy.kokacola pisze: ↑23.03.2021, 10:54..a co ty byś tam zrobił ? Wyciągnął dowód osobisty i potulnie przyjął mandat! haha W czym widzisz problem, żeby ujebać psa ich własną bronią ? ...no tak, twoja broń to dwa okrzyki, faken zza płotu i akcja sprayowa JP100% o 24 w nocy pod garażami. Tyle jesteś wart.
Jeśli łączysz marsze wolności z Tanajno, to po raz kolejny widać jak bardzo jesteś w tyle z wiadomościami. Od Tanajno odbiło 90% ludzi, około 3 miesiące temu. Tyle, że skąd ty to możesz wiedzieć, jeśli cała twoja wiedza skupia się na newsach z wirtualnej i onetu haha
O czym ty chcesz w ogóle rozmawiać ze mną w tym temacie? Chuya wiesz, a filozofujesz.
Istnieją. Po zdjęciach z ich meczów można zauważyć jakieś mniejsze akcenty związane z Ruchem Chorzów.JerseyStilon pisze: ↑23.03.2021, 18:01Mam pytanie, czy kibice Victorii Jaworzno jeszcze istnieją? Jeżeli tak to czy są niezależni?
Dzięki za odpowiedź!Łagodny pisze: ↑24.03.2021, 20:24Istnieją. Po zdjęciach z ich meczów można zauważyć jakieś mniejsze akcenty związane z Ruchem Chorzów.JerseyStilon pisze: ↑23.03.2021, 18:01Mam pytanie, czy kibice Victorii Jaworzno jeszcze istnieją? Jeżeli tak to czy są niezależni?
Nie strasz.
Słuchej no szmaciorzu, zainteresuj się lepiej tym co się dzieje na świecie i spozytkuj ta swoja energię na walkę o lepsze jutro. Taki ku*** oblatany, a pewnie dalej "śpisz" w nogach w nie których kwestiach dot. świata. Nie cytuj mnie i nie zmieniaj mojego postu, oszczędź sobie czasu i wykorzystaj go bardziej do siebie. Jeśli coś chcesz od mnie to zdrzemnij/wyspij sie, pakuj te swoje warszafskie kanapki i zapraszam na moje "nazwisko". Bez pozdrowień
Takie miał normalne poglądy, że przed jednym z marszów(chyba w Szczecinie) śmieć ostrzegał przed narodowcami i ogólnie uczestnikami MN nazywając ich prowokatorami. Kilka lat temu poparła go lewicowa partia ''kobiet''.
Oberschlesien14 pisze: ↑26.03.2021, 15:17https://www.facebook.com/GKSKatowice64/ ... 756192433/
Nie wiedziałem, że na Ruchu worek jest tak dziurawy, że prosto z niego można wyskoczyć do bandy
U twojej zgody peknol worek z konfidentami!!!Oberschlesien14 pisze: ↑26.03.2021, 15:17https://www.facebook.com/GKSKatowice64/ ... 756192433/
Nie wiedziałem, że na Ruchu worek jest tak dziurawy, że prosto z niego można wyskoczyć do bandy
Widzę ,że masz problem ze zrozumieniem słowa "jawnie". Pokaż mi drugą ekipę ( poza Górnikiem Zabrze) w której biegają absolwenci klas milicyjnych , koledzy o tym wiedzą i nie robią z tym nic. W Ruchu jak sam zauważyłeś typ został pognany gdy wyszło to na jaw
Gdzie tak "zajebiście" wychwalam Ruch , możesz wskazać?Oberschlesien14 pisze: ↑26.03.2021, 17:11Ja widzę, że koledzy nie do końca wiedzą co jest grane,a szkoda, bo na zdjęciu są pokazane daty, ale trzeba być debilem żeby nie zrozumieć o co chodzi. Gość został pognany w 2018 roku w kwietniu, jednak w listopadzie już trenował na Rapaxie. Obecnie ma kupione wszystkie wasze gadżety z Siemc(domyślam się, że koszulki Banda Siemce to nie dla każdego) ma z wami zdjęcia oraz jest kibicem Ruchu. Jeśli tak wygląda pogonienie to przepraszam. Najlepsze jest to, że to nie są jakieś tajne informacje, post o pogonieniu wisi na fanpage NS, a on również wszystkie informacje i fotki z rapaxu/Ruchu wrzuca na insta/fb więc każdy kto odrobine kuma co jest grane mógł się zdziwić zaistniałą sytuacją. Zresztą profil NS niejednokrotnie pokazał, że lubi sobie pojechać ostro po bandzie i wrzucanie w neta twarzówek, ksywek, nazwisk normalnych ludzi którzy są aktywni to ich domena, więc nie powinni być zdziwieni, że po raz kolejny są wywołani do tablicy. Afera o przeciepów(również z dowodami w jakich latach śmigali na GieKSe, a w jakich zostali kibicami Ruchu) już była i z tego co wiem, to jeden z wielu został odsunięty, ale mogę się mylić
Natiste, co to ma wspólnego z tematem? Ja piszę o konkretnej sytuacji, a ty p********* o innej. Ja zajmuje się jedynie tą sprawą. Nie mieszam się w sprawy KSG, a już na pewno w jakieś historie z K.net. Tu masz czarno na białym. Typ z klasy policyjnej, kilka miesięcy wam zajęła "weryfikacja". Gdy już wszystko wyszło na jaw to pogoniliście chopa, ale jak to w ekipie drugiej szansy przyjeliście go z powrotem.
On w ogóle wiedział, że jest w worku? Wykupił się czy spalił świadectwo szkolne?
Nie chcialem pisać tu postów ironicznych, ale skoro typl pisze o tym, że chłop jest pogoniony(a nie jest) i twierdzi, że przez to Ruch jest zajebisty bo go tak szybko pogonił(a nie pogonił) no to wiem, że z typem nie mam o czym gadać.
Chciałem być grzeczny ,ale widzę że się nie da.Oberschlesien14 pisze: ↑26.03.2021, 19:201. Nie jestes z Ruchu, ale ich bronisz.
2. Nie znasz sprawy, a zabierasz głos.
3. Masz na obrazku podane daty które nie są specjalnie ciężkie w rozkminieniu o co chodzi, więc nawet specjalnie się nie przyjrzałeś sprawie, ale już wydałeś opinie pisząc na ogólnopolskim forum.
4. Wypominasz komus hipokryzje sam dodając swoje 3 grosze na tematy które nie dotyczą twojego klubu
5. Mam nadzieję, że zrozumiałeś swój błąd.
Oberschlesien14 pisze: ↑26.03.2021, 20:021. Proszę podaj mi imie i nazwisko aktywnego kibica GKS-u który jest policjantem
2. Ok, sugeruje się jedynie świeżymi zdjęciami, wydaje mi się, że lepszego argumentu nie ma, więc dziękuje za uznanie.
3. Wolę dyskutować z ludźmi którzy więdzą ocb
4. Jak widać mam większe pojęcie niż niektórzy kibice Ruchu o swoich kolegach
5. Podaj imie i nazwisko kibica GKS-u który jest policjantem bo kolejny raz o tym piszesz. Najlepiej jeśli się przyznasz, że jesteś jedną ze zgód Ruchu bo najwięcej czasu spędzasz w dziale łódzkim z tego co zerknąłem ;)
1. Wystarczy ,że latał u waszych ziomków Zabrza o czym wiedzieli wszyscy dookoła i jakoś wam to nie przeszkadzałoOberschlesien14 pisze: ↑26.03.2021, 20:021. Proszę podaj mi imie i nazwisko aktywnego kibica GKS-u który jest policjantem
2. Ok, sugeruje się jedynie świeżymi zdjęciami, wydaje mi się, że lepszego argumentu nie ma, więc dziękuje za uznanie.
5. Podaj imie i nazwisko kibica GKS-u który jest policjantem bo kolejny raz o tym piszesz. Najlepiej jeśli się przyznasz, że jesteś jedną ze zgód Ruchu bo najwięcej czasu spędzasz w dziale łódzkim z tego co zerknąłem ;)
NastępnYYY ??
Zapytaj o Jacka dzielnicowego z Rybnika co robił na Ruchu. Przed 2004 roku kiedy wpadł na zadymie z ŁKSem.kert000 pisze: ↑26.03.2021, 20:241. Wystarczy ,że latał u waszych ziomków Zabrza o czym wiedzieli wszyscy dookoła i jakoś wam to nie przeszkadzałoOberschlesien14 pisze: ↑26.03.2021, 20:021. Proszę podaj mi imie i nazwisko aktywnego kibica GKS-u który jest policjantem
2. I o tym właśnie mowa , zarzucasz komuś " bycie nie w temacie" a sam sugerujesz się jedynie fotkami typa z przed lustra. I o czym to ma niby świadczyć. Pokaż jakieś fotki z meczu ,bądź gdzie występuje z ekipą
3. Podyskutuj zatem z żabolami oni doskonale wiedzą o co biega.
4.Gratulacje potraficie w K-cach obsługiwać fejsa.
5.Pokaż w którym miejscu wspomniałem o kibicu GKSu. Wspominałem o waszym bracie celebrycie z torcy. Jestem tak aktywny na tym forum ,że faktycznie mogłeś wyciągać takie wnioski
Nikt nie był w stanie do typa podbić po dwóch latach od "pogonienia" że to niestosowne lansować się w koszulce "Siemce Fans" której byle kto posiadać nie może. To jest na prawdę zdumiewające.blakuś pisze: ↑28.03.2021, 23:12Rozumiem że Pan Bartek S. mający wasze gadżety ekipowe z Siemiec (2 lata po "pogonieniu") to coś normalnego.
Wy N. z Górnika cisneliście że był 3 miesiące czy tam ile w klasie mundurowej a tu od was ziomek skończył szkołę to jeszcze z wami latał.
Niestety wasz ziomek już skasował fotki z instagrama a szkoda
Użytkownicy przeglądający to forum: Brzozovia53, creep1908, Cruizer, zumzum i 142 gości