Tak z potrzeby rozwiania wszelkich wątpliwości: jaka jest pojemność waszego stadionu?AGBD pisze: Płock w Gdyni...
Widzów 7tys
Wynik 4-1 dla ARKI
Komentarze - 28-30.09
Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM
Specjanie usiadlem najblizej waszego sektora zeby poobserwowac jedna z najlepszych ekip kibicowskich w kraju i zawiodlem sie szczerze troche liczba slaba za to dobre oflagowanie. Co do dopingu to 30% bluzgi na nas ktore wy rozpoczeliscie, zdupy wzieta riposta ze po polsku mowic nie umiemy i przerwe to raz z 10 minut mieliscie w drugiej połowie. Sektorowka nowa czy stara bo IMO bardzo fajnaT.'06 pisze:ObeRschlesien pisze:Wisła w Chorzowie zmiażdzona dopingiem na boisku na odwrót 0:3 :/
Dokładniejsze liczby później!!!![]()
![]()
![]()
Dajże spokój z takimi tekstami...
Pierwszy raz byłem na Cichej 6 i szczerze mówiąc spodziewałem sie lepszego dopingu i ogólnie atmosfery u was.
A nasz doping jak na mecze wyjazdowe nie najgorszy
-
Larry_Flint
- ban
oficjalnie 8tyś, nieoficjalnie troszkę wiecejZKS pisze:Tak z potrzeby rozwiania wszelkich wątpliwości: jaka jest pojemność waszego stadionu?AGBD pisze: Płock w Gdyni...
Widzów 7tys
Wynik 4-1 dla ARKI
X co do bluzg to się mozna niestety zgodzić, ale nie wiem czy pamiętasz jak Wy byliście w Krakowie na PP ostatnio. Zapewniam Cię że równie zajadle po nas jechaliście........każdy kij ma dwa końce. Do zobaczenia w przyszłym sezonie na R22X pisze:Specjanie usiadlem najblizej waszego sektora zeby poobserwowac jedna z najlepszych ekip kibicowskich w kraju i zawiodlem sie szczerze troche liczba slaba za to dobre oflagowanie. Co do dopingu to 30% bluzgi na nas ktore wy rozpoczeliscie, zdupy wzieta riposta ze po polsku mowic nie umiemy i przerwe to raz z 10 minut mieliscie w drugiej połowie. Sektorowka nowa czy stara bo IMO bardzo fajnaT.'06 pisze:ObeRschlesien pisze:Wisła w Chorzowie zmiażdzona dopingiem na boisku na odwrót 0:3 :/
Dokładniejsze liczby później!!!![]()
![]()
![]()
Dajże spokój z takimi tekstami...
Pierwszy raz byłem na Cichej 6 i szczerze mówiąc spodziewałem sie lepszego dopingu i ogólnie atmosfery u was.
A nasz doping jak na mecze wyjazdowe nie najgorszy
ŚLĄSK - Polonia W. (okiem fana TSW)
Na tym meczu fajna atmosfera, w tej części trybuny odkrytej na której przebywałem było bardzo wesoło
Doping Śląska dobry, momentami b.dobry. W drugiej połowie meczu wszyscy odpalają zimne ognie, daje to zajebisty efekt (widać na fotkach).
Kibiców z Warszawy 0.
Wynik: 2-0 dla Śląska.
Na tym meczu fajna atmosfera, w tej części trybuny odkrytej na której przebywałem było bardzo wesoło
Kibiców z Warszawy 0.
Wynik: 2-0 dla Śląska.
Zobaczymy, jaka frekwencja będzie na takich "potęgach", jak Kmita, Pelikan i inni tego typu rywaleLarry_Flint pisze:oficjalnie 8tyś, nieoficjalnie troszkę wiecejZKS pisze:Tak z potrzeby rozwiania wszelkich wątpliwości: jaka jest pojemność waszego stadionu?AGBD pisze: Płock w Gdyni...
Widzów 7tys
Wynik 4-1 dla ARKIna tym meczu ok. 6-6,5tyś, trudno ocenić bez kołowrotków i przy braku krzesełek na sektorze 'zegar'. Nie ma się o co spierać. Fakt jest taki, że w tym względzie jesteśmy zdeycydowanie przed Lechią, mimo 2 meczów w środę
-
Lele_WLAWOWO_GKS
-
Larry_Flint
- ban