Komentarze - 28-30.09

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM

ZKS

Post autor: ZKS »

AGBD pisze: Płock w Gdyni...
Widzów 7tys
Wynik 4-1 dla ARKI
Tak z potrzeby rozwiania wszelkich wątpliwości: jaka jest pojemność waszego stadionu?
iparts.pl
X

Post autor: X »

T.'06 pisze:
ObeRschlesien pisze:Wisła w Chorzowie zmiażdzona dopingiem na boisku na odwrót 0:3 :/
Dokładniejsze liczby później!!!
:lol: :lol: :lol:
Dajże spokój z takimi tekstami...
Pierwszy raz byłem na Cichej 6 i szczerze mówiąc spodziewałem sie lepszego dopingu i ogólnie atmosfery u was.
A nasz doping jak na mecze wyjazdowe nie najgorszy :wink:
Specjanie usiadlem najblizej waszego sektora zeby poobserwowac jedna z najlepszych ekip kibicowskich w kraju i zawiodlem sie szczerze troche liczba slaba za to dobre oflagowanie. Co do dopingu to 30% bluzgi na nas ktore wy rozpoczeliscie, zdupy wzieta riposta ze po polsku mowic nie umiemy i przerwe to raz z 10 minut mieliscie w drugiej połowie. Sektorowka nowa czy stara bo IMO bardzo fajna
fanatykZL

Post autor: fanatykZL »

manolo_pb pisze:
Około 50 osób. Dokładnie określą się sami.
nas w Chorzowie na Polonii Bytom dokładnie 80 osób
Larry_Flint
ban

Post autor: Larry_Flint »

ZKS pisze:
Widzów 7tys
Wynik 4-1 dla ARKI
Tak z potrzeby rozwiania wszelkich wątpliwości: jaka jest pojemność waszego stadionu?
oficjalnie 8tyś, nieoficjalnie troszkę wiecej ;) na tym meczu ok. 6-6,5tyś, trudno ocenić bez kołowrotków i przy braku krzesełek na sektorze 'zegar'. Nie ma się o co spierać. Fakt jest taki, że w tym względzie jesteśmy zdeycydowanie przed Lechią, mimo 2 meczów w środę ;)
RedArmy

RED FANS

Post autor: RedArmy »

Oprawa GKS naprawde ładna ale widziałem w ty Sezonie fajniejsze .

CZERWONA ARMIA WIDZEWA
TSNH

Post autor: TSNH »

X pisze:
T.'06 pisze:
ObeRschlesien pisze:Wisła w Chorzowie zmiażdzona dopingiem na boisku na odwrót 0:3 :/
Dokładniejsze liczby później!!!
:lol: :lol: :lol:
Dajże spokój z takimi tekstami...
Pierwszy raz byłem na Cichej 6 i szczerze mówiąc spodziewałem sie lepszego dopingu i ogólnie atmosfery u was.
A nasz doping jak na mecze wyjazdowe nie najgorszy :wink:
Specjanie usiadlem najblizej waszego sektora zeby poobserwowac jedna z najlepszych ekip kibicowskich w kraju i zawiodlem sie szczerze troche liczba slaba za to dobre oflagowanie. Co do dopingu to 30% bluzgi na nas ktore wy rozpoczeliscie, zdupy wzieta riposta ze po polsku mowic nie umiemy i przerwe to raz z 10 minut mieliscie w drugiej połowie. Sektorowka nowa czy stara bo IMO bardzo fajna
X co do bluzg to się mozna niestety zgodzić, ale nie wiem czy pamiętasz jak Wy byliście w Krakowie na PP ostatnio. Zapewniam Cię że równie zajadle po nas jechaliście........każdy kij ma dwa końce. Do zobaczenia w przyszłym sezonie na R22
sikor(L)

Post autor: sikor(L) »

Odzyskali
J_Ż_I_P

Post autor: J_Ż_I_P »

ŚLĄSK - Polonia W. (okiem fana TSW)

Na tym meczu fajna atmosfera, w tej części trybuny odkrytej na której przebywałem było bardzo wesoło :D Doping Śląska dobry, momentami b.dobry. W drugiej połowie meczu wszyscy odpalają zimne ognie, daje to zajebisty efekt (widać na fotkach).
Kibiców z Warszawy 0.
Wynik: 2-0 dla Śląska.
NNBB

Post autor: NNBB »

Larry_Flint pisze:
ZKS pisze:
Widzów 7tys
Wynik 4-1 dla ARKI
oficjalnie 8tyś, nieoficjalnie troszkę wiecej ;) na tym meczu ok. 6-6,5tyś, trudno ocenić bez kołowrotków i przy braku krzesełek na sektorze 'zegar'. Nie ma się o co spierać. Fakt jest taki, że w tym względzie jesteśmy zdeycydowanie przed Lechią, mimo 2 meczów w środę ;)
Zobaczymy, jaka frekwencja będzie na takich "potęgach", jak Kmita, Pelikan i inni tego typu rywale :wink:
Lele_WLAWOWO_GKS

Post autor: Lele_WLAWOWO_GKS »

Oficjalnie stadion Bałtyku ma pojemnosc 12 000, a nie jak kolega powiedzial 8 tys. Tak gwoli wyjasnienia.

Pzdr
Larry_Flint
ban

Post autor: Larry_Flint »

Lele_WLAWOWO_GKS pisze:Oficjalnie stadion Bałtyku ma pojemnosc 12 000, a nie jak kolega powiedzial 8 tys. Tak gwoli wyjasnienia.

Pzdr
Nieprawda. Jest zgłoszony oficjalnie w tym sezonie na 8tyś.

Z Pelikanem, Turkiem czy Wartą juz gralismy ;) (do kolegi wyżej)
ODPOWIEDZ