Nie strasz.
Ty myślisz, że jak ktoś uczestniczy w takim proteście, to od razu musi z np. Tanajno piwo pić ?
Do momentu jak miał normalne poglądy, to można było go tolerować. Jak zaprosił do siebie lemparcice, to większość osób odbiła.
Wklejasz jakieś gwiazdki ***** *** ale zrozum, że to nie ma nic wspólnego z ludźmi, którzy uczestniczą w tych protestach. https://i.iplsc.com/protest-w-katowicac ... 16-F4.webp
Jak oni maszerowali, to Polska Kibolska szyła maseczki i tu jest właśnie problem, że zamiast siedzieć w tym czasie w domu, trzeba było dołączyć do nich lub zorganizować coś w swoim towarzystwie. Teraz coś ruszyło, tyle że Morawiecki z Kaczyńskim trzęsą się gdy widzą te prześcieradła i okrzyki pod płotem ...
Dozol jaki ty jesteś pojebany ...
Czujny to kibic, kibic Wisły.
Policjantów musisz szukać w swojej rodzinie.
Słuchej no szmaciorzu, zainteresuj się lepiej tym co się dzieje na świecie i spozytkuj ta swoja energię na walkę o lepsze jutro. Taki ku*** oblatany, a pewnie dalej "śpisz" w nogach w nie których kwestiach dot. świata. Nie cytuj mnie i nie zmieniaj mojego postu, oszczędź sobie czasu i wykorzystaj go bardziej do siebie. Jeśli coś chcesz od mnie to zdrzemnij/wyspij sie, pakuj te swoje warszafskie kanapki i zapraszam na moje "nazwisko". Bez pozdrowień
kokacola pisze: 25.03.2021, 19:32Ty myślisz, że jak ktoś uczestniczy w takim proteście, to od razu musi z np. Tanajno piwo pić ?
Do momentu jak miał normalne poglądy, to można było go tolerować. Jak zaprosił do siebie lemparcice, to większość osób odbiła.
Takie miał normalne poglądy, że przed jednym z marszów(chyba w Szczecinie) śmieć ostrzegał przed narodowcami i ogólnie uczestnikami MN nazywając ich prowokatorami. Kilka lat temu poparła go lewicowa partia ''kobiet''.
Chłopie i Ty masz czelność wytykać komuś absolwenta klasy milicyjnej, komedia.
Różnica miedzy Ruchem a wami jest taka ,że na Ruchu został pogoniony od razu gdy wyszło to na jaw. W Górniku natomiast nikomu to nie przeszkadzało , do tego "ekipa" trenująca z psami . Pokaż mi drugą taką sytuacje w świecie kibicowskim (nie musi być w Polsce) gdzie kibicowską "ekipę" trenuje pies i w której jawnie lata absolwent milicyjnej klasy. Ja o takim wyczynie jak żyje nie słyszałem
kert000 pisze: 26.03.2021, 15:52
Pokaż mi drugą taką sytuacje w świecie kibicowskim (nie musi być w Polsce) w której jawnie lata absolwent milicyjnej klasy. Ja o takim wyczynie jak żyje nie słyszałem
Zadajesz takie pytanie mając post wyżej na nie odpowiedź.
kert000 pisze: 26.03.2021, 15:52
Pokaż mi drugą taką sytuacje w świecie kibicowskim (nie musi być w Polsce) w której jawnie lata absolwent milicyjnej klasy. Ja o takim wyczynie jak żyje nie słyszałem
Zadajesz takie pytanie mając post wyżej na nie odpowiedź.
Widzę ,że masz problem ze zrozumieniem słowa "jawnie". Pokaż mi drugą ekipę ( poza Górnikiem Zabrze) w której biegają absolwenci klas milicyjnych , koledzy o tym wiedzą i nie robią z tym nic. W Ruchu jak sam zauważyłeś typ został pognany gdy wyszło to na jaw
Ja widzę, że koledzy nie do końca wiedzą co jest grane,a szkoda, bo na zdjęciu są pokazane daty, ale trzeba być debilem żeby nie zrozumieć o co chodzi. Gość został pognany w 2018 roku w kwietniu, jednak w listopadzie już trenował na Rapaxie. Obecnie ma kupione wszystkie wasze gadżety z Siemc(domyślam się, że koszulki Banda Siemce to nie dla każdego) ma z wami zdjęcia oraz jest kibicem Ruchu. Jeśli tak wygląda pogonienie to przepraszam. Najlepsze jest to, że to nie są jakieś tajne informacje, post o pogonieniu wisi na fanpage NS, a on również wszystkie informacje i fotki z rapaxu/Ruchu wrzuca na insta/fb więc każdy kto odrobine kuma co jest grane mógł się zdziwić zaistniałą sytuacją. Zresztą profil NS niejednokrotnie pokazał, że lubi sobie pojechać ostro po bandzie i wrzucanie w neta twarzówek, ksywek, nazwisk normalnych ludzi którzy są aktywni to ich domena, więc nie powinni być zdziwieni, że po raz kolejny są wywołani do tablicy. Afera o przeciepów(również z dowodami w jakich latach śmigali na GieKSe, a w jakich zostali kibicami Ruchu) już była i z tego co wiem, to jeden z wielu został odsunięty, ale mogę się mylić
Natiste, co to ma wspólnego z tematem? Ja piszę o konkretnej sytuacji, a ty p********* o innej. Ja zajmuje się jedynie tą sprawą. Nie mieszam się w sprawy KSG, a już na pewno w jakieś historie z K.net. Tu masz czarno na białym. Typ z klasy policyjnej, kilka miesięcy wam zajęła "weryfikacja". Gdy już wszystko wyszło na jaw to pogoniliście chopa, ale jak to w ekipie drugiej szansy przyjeliście go z powrotem.
On w ogóle wiedział, że jest w worku? Wykupił się czy spalił świadectwo szkolne?
Nie chcialem pisać tu postów ironicznych, ale skoro typl pisze o tym, że chłop jest pogoniony(a nie jest) i twierdzi, że przez to Ruch jest zajebisty bo go tak szybko pogonił(a nie pogonił) no to wiem, że z typem nie mam o czym gadać.
Oberschlesien14 pisze: 26.03.2021, 17:11
Ja widzę, że koledzy nie do końca wiedzą co jest grane,a szkoda, bo na zdjęciu są pokazane daty, ale trzeba być debilem żeby nie zrozumieć o co chodzi. Gość został pognany w 2018 roku w kwietniu, jednak w listopadzie już trenował na Rapaxie. Obecnie ma kupione wszystkie wasze gadżety z Siemc(domyślam się, że koszulki Banda Siemce to nie dla każdego) ma z wami zdjęcia oraz jest kibicem Ruchu. Jeśli tak wygląda pogonienie to przepraszam. Najlepsze jest to, że to nie są jakieś tajne informacje, post o pogonieniu wisi na fanpage NS, a on również wszystkie informacje i fotki z rapaxu/Ruchu wrzuca na insta/fb więc każdy kto odrobine kuma co jest grane mógł się zdziwić zaistniałą sytuacją. Zresztą profil NS niejednokrotnie pokazał, że lubi sobie pojechać ostro po bandzie i wrzucanie w neta twarzówek, ksywek, nazwisk normalnych ludzi którzy są aktywni to ich domena, więc nie powinni być zdziwieni, że po raz kolejny są wywołani do tablicy. Afera o przeciepów(również z dowodami w jakich latach śmigali na GieKSe, a w jakich zostali kibicami Ruchu) już była i z tego co wiem, to jeden z wielu został odsunięty, ale mogę się mylić
Natiste, co to ma wspólnego z tematem? Ja piszę o konkretnej sytuacji, a ty p********* o innej. Ja zajmuje się jedynie tą sprawą. Nie mieszam się w sprawy KSG, a już na pewno w jakieś historie z K.net. Tu masz czarno na białym. Typ z klasy policyjnej, kilka miesięcy wam zajęła "weryfikacja". Gdy już wszystko wyszło na jaw to pogoniliście chopa, ale jak to w ekipie drugiej szansy przyjeliście go z powrotem.
On w ogóle wiedział, że jest w worku? Wykupił się czy spalił świadectwo szkolne?
Nie chcialem pisać tu postów ironicznych, ale skoro typl pisze o tym, że chłop jest pogoniony(a nie jest) i twierdzi, że przez to Ruch jest zajebisty bo go tak szybko pogonił(a nie pogonił) no to wiem, że z typem nie mam o czym gadać.
Gdzie tak "zajebiście" wychwalam Ruch , możesz wskazać?
Zwyczajnie rozpierdala mnie hipokryzja tego forum ,gdzie do wytykania krzywych akcji pierwsi są Ci co równie krzywe mają na swoim grzbiecie i stąd też mój komentarz. Co do typa z Siemc to nie jestem z Ruchu i nie wiem jak sytuacja z nim wygląda obecnie, zasugerowałem się jedynie podanym przez Ciebie wpisem że już go na Ruchu nie ma. Jeśli jesteś pewny na 100% że lata dalej to nie pozostało mi nic innego jak uderzyć się w pierś, mea culpa
1. Nie jestes z Ruchu, ale ich bronisz.
2. Nie znasz sprawy, a zabierasz głos.
3. Masz na obrazku podane daty które nie są specjalnie ciężkie w rozkminieniu o co chodzi, więc nawet specjalnie się nie przyjrzałeś sprawie, ale już wydałeś opinie pisząc na ogólnopolskim forum.
4. Wypominasz komus hipokryzje sam dodając swoje 3 grosze na tematy które nie dotyczą twojego klubu
5. Mam nadzieję, że zrozumiałeś swój błąd.
Oberschlesien14 pisze: 26.03.2021, 19:20
1. Nie jestes z Ruchu, ale ich bronisz.
2. Nie znasz sprawy, a zabierasz głos.
3. Masz na obrazku podane daty które nie są specjalnie ciężkie w rozkminieniu o co chodzi, więc nawet specjalnie się nie przyjrzałeś sprawie, ale już wydałeś opinie pisząc na ogólnopolskim forum.
4. Wypominasz komus hipokryzje sam dodając swoje 3 grosze na tematy które nie dotyczą twojego klubu
5. Mam nadzieję, że zrozumiałeś swój błąd.
Chciałem być grzeczny ,ale widzę że się nie da.
Nie bronie nikogo w szczególności miłośników niebieskich mundurków, zauważam tylko że u was była identyczna sytuacja, co by nie było tak radośnie.
2.Z twoich komentarzy też wynika, że nie jesteś w temacie , a sugerujesz się jedynie zdjęciami. Które zresztą nie muszą świadczyć o tym ze typ dalej z nimi biega. Jeśli tak to jesteście siebie warci i możesz być dumny
3.Tak przyznałem się do błędu , nie spojrzałem na daty ,a jedynie zasugerowałem się wpisem niebieskich. Od tego właśnie jest ogólnopolskie forum aby można było podyskutować.
4. Ruch to chyba nie twoja ekipa , wiec dlaczego zabierasz głos skoro to nie dotyczy twojej ekipy?
5. Tak zrozumiałem , postaram się powstrzymać i nie przypominać wam więcej psa w ekipie jeśli zrobicie to samo
1. Proszę podaj mi imie i nazwisko aktywnego kibica GKS-u który jest policjantem
2. Ok, sugeruje się jedynie świeżymi zdjęciami, wydaje mi się, że lepszego argumentu nie ma, więc dziękuje za uznanie.
3. Wolę dyskutować z ludźmi którzy więdzą ocb
4. Jak widać mam większe pojęcie niż niektórzy kibice Ruchu o swoich kolegach
5. Podaj imie i nazwisko kibica GKS-u który jest policjantem bo kolejny raz o tym piszesz. Najlepiej jeśli się przyznasz, że jesteś jedną ze zgód Ruchu bo najwięcej czasu spędzasz w dziale łódzkim z tego co zerknąłem ;)
Oberschlesien14 pisze: 26.03.2021, 20:02
1. Proszę podaj mi imie i nazwisko aktywnego kibica GKS-u który jest policjantem
2. Ok, sugeruje się jedynie świeżymi zdjęciami, wydaje mi się, że lepszego argumentu nie ma, więc dziękuje za uznanie.
5. Podaj imie i nazwisko kibica GKS-u który jest policjantem bo kolejny raz o tym piszesz. Najlepiej jeśli się przyznasz, że jesteś jedną ze zgód Ruchu bo najwięcej czasu spędzasz w dziale łódzkim z tego co zerknąłem ;)
1. Wystarczy ,że latał u waszych ziomków Zabrza o czym wiedzieli wszyscy dookoła i jakoś wam to nie przeszkadzało
2. I o tym właśnie mowa , zarzucasz komuś " bycie nie w temacie" a sam sugerujesz się jedynie fotkami typa z przed lustra. I o czym to ma niby świadczyć. Pokaż jakieś fotki z meczu ,bądź gdzie występuje z ekipą
3. Podyskutuj zatem z żabolami oni doskonale wiedzą o co biega.
4.Gratulacje potraficie w K-cach obsługiwać fejsa.
5.Pokaż w którym miejscu wspomniałem o kibicu GKSu. Wspominałem o waszym bracie celebrycie z torcy. Jestem tak aktywny na tym forum ,że faktycznie mogłeś wyciągać takie wnioski
Jeśli chcesz zdjęcia z chopami z PF to wejdź na jego konto, dane masz na zdjęciu. Zobacz foty z rapaxu.
Kilka osób które z nim teraz smigaja daly 3 lata lajka pod zdjęciem o zajebaniu go do worka.
siemce-R pisze: 26.03.2021, 21:52
Wisz co pierdolę tą całą PFkę i cały ten Ruch. Jestem z GieKSy i byłem z GKSu a ztych niebieskich ciuli się tylko nabijałem.
Siemianowice najlepsi GieKSy kibice.
Dobrze żeś się pucnął j***** dałnie pokitrany pedofilu
No i połknęłaś spermę, tak jak lubisz to opisywać dniami i nocami na tym forum lewusie. Typowe zachowanie lewaka, przekręcić wszystko tak by Ci pasowało. Co ty mi tu p********* o jakiś niszowych politykierach. Mam wyjebane na te przerzucanie sie gównem w Sejmie. Rzygać sie chce, czytając twoje posty, ale można po nich wywnioskować, ze Ty z chłopakiem lubisz co nie co. Melam Ci na ryj lewusie. Chcesz cos od mnie to pisz priw z innego konta, bo na tym cie blokuje. Do warszafki sie nie wybieram, bo szkoda mi czasu na wystawkę. Miłej drzemki. naRa
1. Wystarczy ,że latał u waszych ziomków Zabrza o czym wiedzieli wszyscy dookoła i jakoś wam to nie przeszkadzało
2. I o tym właśnie mowa , zarzucasz komuś " bycie nie w temacie" a sam sugerujesz się jedynie fotkami typa z przed lustra. I o czym to ma niby świadczyć. Pokaż jakieś fotki z meczu ,bądź gdzie występuje z ekipą
3. Podyskutuj zatem z żabolami oni doskonale wiedzą o co biega.
4.Gratulacje potraficie w K-cach obsługiwać fejsa.
5.Pokaż w którym miejscu wspomniałem o kibicu GKSu. Wspominałem o waszym bracie celebrycie z torcy. Jestem tak aktywny na tym forum ,że faktycznie mogłeś wyciągać takie wnioski
Zapytaj o Jacka dzielnicowego z Rybnika co robił na Ruchu. Przed 2004 roku kiedy wpadł na zadymie z ŁKSem.
Rozumiem że Pan Bartek S. mający wasze gadżety ekipowe z Siemiec (2 lata po "pogonieniu") to coś normalnego.
Wy N. z Górnika cisneliście że był 3 miesiące czy tam ile w klasie mundurowej a tu od was ziomek skończył szkołę to jeszcze z wami latał.
Niestety wasz ziomek już skasował fotki z instagrama a szkoda
Natiste pisze: 28.03.2021, 20:04
Różnica jest tak że Jacek dzielnicowy nie był z ekipy ,wtedy powpadalo w h** osób strażacy ,myśliwi nawet stolarz się trafił czaisz?
p********* ze niebyl normalnie biegal z wami I nawyjazdy jezdzil
blakuś pisze: 28.03.2021, 23:12
Rozumiem że Pan Bartek S. mający wasze gadżety ekipowe z Siemiec (2 lata po "pogonieniu") to coś normalnego.
Wy N. z Górnika cisneliście że był 3 miesiące czy tam ile w klasie mundurowej a tu od was ziomek skończył szkołę to jeszcze z wami latał.
Niestety wasz ziomek już skasował fotki z instagrama a szkoda
Nikt nie był w stanie do typa podbić po dwóch latach od "pogonienia" że to niestosowne lansować się w koszulce "Siemce Fans" której byle kto posiadać nie może. To jest na prawdę zdumiewające.
...no to teraz macie swoje 5 minut.
Czekam aż ktoś zacznie pierdolić, że to "gwiazdki" albo Tanajno i że w ogóle to pewnie Lempartowa.
Za tydzień, 11 kwietnia niedziela.
Powiedz mi po co wchodzisz z tym pedofilem w dyskusje? Ignorujcie go to może się stąd straci ta bita kuurwa
nie liczyłbym na to, napierdala od rana do nocy po 20-30 postów dziennie, to forum dla niego to całe życie.
stary cap, a się bawi w edytowanie nicków, postów jak dziecko, my potrafimy zignorować ciula, szkoda, że reszta downów z tego forum mu odpisuje, im tak samo zależy na ciągłym pierdoleniu kococopołów.
Jeszcze prosba do tych ,ktorzy go nie zablokowali : nie cytytujcie tego debila , bo chociaz mam go od dawna w zablokowanych to przy cytatach widze jego posty.
No to jeżeli na tym filmiku jest cała Torcida Gliwice to niewielu już ich w Gliwicach zostało. Jeszcze 10 lat temu wiele więcej swoich kibiców miał Górnik w Gliwicach.
Widocznie młode pokolenie wybiera Piasta :)
Jak tak uwazasz ze to byla cala Torcida Gliwice to uwaza se dalej...
siemce-przeRzutKa pisze: 11.04.2021, 21:33
Kilka dni temu na Ligocie dochodzi do starcia 7(GKS) x 5(R). Sportowcy z 'p-f' przeliczyli się i nieoczekiwanie zostają 'pociśnięci' przez naszych małolatów, cofając się "lecą" znów na swoim 'śmieRdzielskim' patencie i krzyczą: "remis, dzięki za walkę!".
Z naszej strony poleciała jedna butelka, która nie miała żadnego wpływu na walkę, a wobec osoby, która rzuciła, zostały wyciągnięte konsekwencje.
Wczoraj z kolei na Mysłowicach "bRudasy" wpadają w zasadZKę przy malowaniu 'gRafów'. Ci, którzy się postawili, zostają rozniesieni, reszta próbuje rozjeżdżać autem naszych chłopaKów. Nas 8, Ruchu - 2 auta.
GKS! Źródło: GieKSa.
Wiesz o tym od twojej milicyjnej obstawy, czy ... faktycznie 'gejKSA' sama donosi na siebie w sieci? :D
nie furkaj mariuszku bo wkleje twoje zdjecie z działkowej imprezki. Niespodzianka tirówko ;)